مشاهده نسخه کامل
: ضعیف شدن چشم هنگام کار با کامپیوتر
newsgraph
27-10-2017, 21:19
سلام من کارم موشن گرافیک هست و مجبورم بیشتر عمرم رو پشت کامپیوتر باشم
البته من هر 1 ساعت یکبار به مدت چند دقیقه از پشت سیستم پا میشم تا چشمام استراحت کنه
من سه سال هست شروع کردم و تا آخر عمرم قراره به این روند ادامه بدم:n01: و اصلا از عینک های مخصوص استفاده نکردم
اگه میشه کمکم کنید که چطور میتونم از چشمام مراقبت کنم
باید عینک مخصوصش رو از عینک فروشی ها بگیرم یا اول باید برم پیش چشم پزشک
من همیشه با استرس و ترس پشت سیستم میشینم:n03:
لطفا کمکم کنید؛ ممنون که وقت گذاشتید:n16:
shaahani
28-10-2017, 11:26
منم حدود 17 - 18 ساله جلوی کامپیوتر برنامه نویسی میکنم
مشکل بینایی پیدا کردم ، یک مقدار تاری در دید و یک شماره کم برای یکی از چشم هام
اما مشکل اساسی یک بیماری هست به اسم مگس پرونی که برام بوجود اومده ، جسم خارجی از داخل جریان خون وارد چشم من شده
و همیشه خط و مگس و پشه توی دید من هست ، البته یه مدتیه با توصیه های پزشک ته نشین شده و دیگه زیاد خبری ازشون نیست اما رعایت نکردن دوباره مشکل برام ایجاد میکنه.
در اینترنت اطلاعات زیادی در مورد درست نشستن پای کامپیوتر وجود داره ، همین طور ارتفاع و فاصله قرار گرفتن مانیتور نسبت به چشمان که باید دقت داشته باشی .
نور صفحه مانیتور کم نباشه که اذیت بشی و مجبور بشی سرت رو به مانیتور نزدیک کنی
هر 45 دقیقه تا یک ساعت یک بار به یک تابلود روی دیوار یا هرچیزی در فاصله دور نگاه کن ؛ البته هرچی کمتر بطور دائمی به مانیتور خیره بشی بهتره
هرچند لحظه بهتره یک چیز دیگه رو نگاه کنی که در فاصله دورتری قرار داره و یک دقیقه ای نگاه کنی تا استراحت بشه .
هر یک ساعت یک بار ورزش های چشم رو انجام بده ، حرکت مردمک به چپ و راست ، بالا و پایین ، حرکت های چرخشی مردمک .
نگاه کردن نوک انگشت و عقب و جلو بردن دست برای تغییر دوربینی و نزدیک بینی ، پلک زدن پرسرعت ، بستن چشم ها و گذاشتن دست ها روی اونا .
و غیره که آموزش های این نوع ورزش روی اینترنت وجود داره .
از همه مهمتر موقع خواب هست که نباید نور به چشم برسه ؛ سعی کن از چشم بند مخصوص خواب استفاده کنی .
این بیماری چشمی که من پیدا کردم ، هیچ راه درمانی نداره و عمل جراحی برای اون بجای خوب شدن ، احتمال خیلی زیادی داره که بطور کلی نابینا بشم و پزشک فوق متخصص آمریکایی به من گفت امکان جراحی وجود نداره و نباید بفکر جراحی باشی !
تازه به من گفته شده برای استراحت چشم هات، در روز یک ساعت رو در اتاقی باش که هیچ نوری وجود نداره !
خلاصه مراقب باش برادر من
newsgraph
28-10-2017, 15:09
منم حدود 17 - 18 ساله جلوی کامپیوتر برنامه نویسی میکنم
مشکل بینایی پیدا کردم ، یک مقدار تاری در دید و یک شماره کم برای یکی از چشم هام
اما مشکل اساسی یک بیماری هست به اسم مگس پرونی که برام بوجود اومده ، جسم خارجی از داخل جریان خون وارد چشم من شده
و همیشه خط و مگس و پشه توی دید من هست ، البته یه مدتیه با توصیه های پزشک ته نشین شده و دیگه زیاد خبری ازشون نیست اما رعایت نکردن دوباره مشکل برام ایجاد میکنه.
در اینترنت اطلاعات زیادی در مورد درست نشستن پای کامپیوتر وجود داره ، همین طور ارتفاع و فاصله قرار گرفتن مانیتور نسبت به چشمان که باید دقت داشته باشی .
نور صفحه مانیتور کم نباشه که اذیت بشی و مجبور بشی سرت رو به مانیتور نزدیک کنی
هر 45 دقیقه تا یک ساعت یک بار به یک تابلود روی دیوار یا هرچیزی در فاصله دور نگاه کن ؛ البته هرچی کمتر بطور دائمی به مانیتور خیره بشی بهتره
هرچند لحظه بهتره یک چیز دیگه رو نگاه کنی که در فاصله دورتری قرار داره و یک دقیقه ای نگاه کنی تا استراحت بشه .
هر یک ساعت یک بار ورزش های چشم رو انجام بده ، حرکت مردمک به چپ و راست ، بالا و پایین ، حرکت های چرخشی مردمک .
نگاه کردن نوک انگشت و عقب و جلو بردن دست برای تغییر دوربینی و نزدیک بینی ، پلک زدن پرسرعت ، بستن چشم ها و گذاشتن دست ها روی اونا .
و غیره که آموزش های این نوع ورزش روی اینترنت وجود داره .
از همه مهمتر موقع خواب هست که نباید نور به چشم برسه ؛ سعی کن از چشم بند مخصوص خواب استفاده کنی .
این بیماری چشمی که من پیدا کردم ، هیچ راه درمانی نداره و عمل جراحی برای اون بجای خوب شدن ، احتمال خیلی زیادی داره که بطور کلی نابینا بشم و پزشک فوق متخصص آمریکایی به من گفت امکان جراحی وجود نداره و نباید بفکر جراحی باشی !
تازه به من گفته شده برای استراحت چشم هات، در روز یک ساعت رو در اتاقی باش که هیچ نوری وجود نداره !
خلاصه مراقب باش برادر من
ممنون
حتما این کار ها رو میکنم چون خیلی بینایی برام مهم هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.