ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا ssd که خریدم اصلیه یا تقلبی

ata72
26-10-2017, 23:24
با سلام
آقا خیلی فوری بود شرمنده
من یه samsung 850 pro 128GB از بازار خریدم
گارانتیش لایف سرویسه
منتها الان که اومدم خونه و از کارتن درش آوردم ssd رو دیدم اون علامت مربع قرمز جلوش نیست!
پشتشو دیدم دیدم که اصلا پرو ننوشته
به جای 850 pro 128GB نوشته بود MZ7TY128
یعنی چی
یعنی این مدل 850 پرو نیست
با ssd-z یه اینفورمیشن گرفتم ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی سرم کلاه گذاشته
آخه گارانتی هم داشت
گارانتیش لایف سرویس بود
اینم خودش:

عجیب اینکهه داخش سی دی و... نبود
نکنه رفرشید باشه؟!؟
میشه راهنماییم کنید اگه تقلبیه برگردونم

behnamlider
27-10-2017, 00:41
فکر کنم درست فکر میکنی اگه همین مدل هاردی که تو برنامه نوشته سرچ کنی تو فروشگاه های خارجی پیداش میکنی ولی خبری از عنوان پرو نیست و اینکه اون مربع قرمز هم که نداره احتمالش هست فقط جعبش اصل باشه خخخ
اینم عکس مربوط به پرو هشتصدو پنجاه

kerminio
27-10-2017, 10:06
اگر به جای مربع قرمز سفید داره که تقلبی نیست و فقط یه سدح پایین تره . یعنی سرعت Read / Write اش کمتره و زودتر Bad sector میگیره . نکته دیگه ای نیست

sayanermia
27-10-2017, 12:10
ظاهرا سامسونگتون اصلیه ولی مدل pro نیستش! من با توجه به مدل نامبری که توی برنامه نوشته سرچ کردم و دیدم گویا از این مدل توی فروشگاه های مطرح دنیا هم مثل امازون یا ebay وجود داره. جالب تر که صفحه ای هم با مشخصاتش در سایت سامسونگ هستش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی اینکه توی جعبه 850 pro گذاشتنش دقیقا مصداق کلاهبرداریه ! مثل این می مونه یه اپل 5s رو بذارن توی جعبه SE و ارائه کنند! بهتره بهشون مراجعه کنید متقاعدشون کنید که پس بگیرند. در غیر این صورت با تعزیرات تماس بگیرید ( یکم دردسر و دنگ و فنگ داره ولی به نظرم ارزشش رو داره )

dokhtarak_e_darya
30-10-2017, 22:41
متاسفانه SSD شما فیک و تقلبیه. اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . shahrsakhtafzar . com/fa/articles-guides/storage/14914-fake-samsung-850-pro-ssd