مشاهده نسخه کامل
: جایزه بهترینهای فیفا در سال ۲۰۱۷
kasra_khan2003
24-10-2017, 06:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ia_normal.jpg
.
بهترین بازیکن مرد سال ۲۰۱۷ به انتخاب فیفا: کریستیانو رونالدو از رئال مادرید (۴۳.۱۶ درصد)
نفر دوم: لیونل مسی از بارسلونا (۱۹.۲۵ درصد)
نفر سوم: نیمار از پی اس جی (۶.۹۷ درصد)
آمار رونالدو در سال ۲۰۱۷: ۴۸ بازی، ۴۴ گل، ۱۱ پاس گل، ۴ جام، بهترین بازیکن یوفا، بهترین بازیکن فیفا
+
تیم منتخب مردان فیفا در سال ۲۰۱۷ - حکمرانی رئالی ها با ۵ نماینده
بارسلونا ۲ نماینده
پی اس جی ۲ نماینده
یوونتوس ۲ نماینده
.
+
بهترین مربی سال ۲۰۱۷: زیدان از رئال مادرید
.
.
زیدان: ۷ جام از ۹ جام ممکنه
.
آیا رونالدو واقعاً شایسته کسب عنوان بهترین بود؟ آمارها چنین نمیگویند!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.jpg
آمارها نشان می دهند مسی و نیمار عملکرد فردی بهتری نسبت به رونالدو داشتند.
... کریستیانو رونالدو که فصل گذشته توانست همراه با رئال مادرید فاتح لالیگا، لیگ قهرمانان، جام باشگاه های جهان و سوپر کاپ اروپا شود در مراسم بهترین های فیفا جایزه بهترین بازیکن سال را دریافت کرد. فوق ستاره پرتغالی رئال مادرید برای دومین سال پیاپی به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب شد. اما آیا او واقعاً شایسته کسب این عنوان بوده است؟
آمار و ارقام ثبت شده توسط اپتا نشان می دهد مسی و نیمار (دو نامزد دیگر کسب این جایزه) عملکرد فردی بهتری نسبت به رونالدو داشتند:
54 - مسی فصل گذشته نسبت به رونالدو و نیمار در گلزنی عملکرد بهتری داشت، او در کل فصل 52 گل زد، حال آن که رونالدو در 46 بازی برای رئال مادرید، تنها 42 گل زد.
82.4 - مسی از نظر میانگین گلزنی به ازای دقایق حضور در زمین، بهترین در میان سه نامزد بوده است. او هر 82.4 دقیقه یک گل زده است.
21- از نظر پاس گل هم رونالدو از دو نامزد دیگر عقب تر است. نیمار 21 پاس گل فصل قبل ارسال کرد، مسی 16 پاس گل و رونالدو 11 پاس گل به نام خود ثبت کردند. نیمار هر 189 دقیقه، یک پاس گل ارسال کرد در حالی که رونالدو هر 375 دقیقه یک پاس گل برای هم تیمی هایش ساخت.
در مجموع مسی فصل قبل روی 70 گل تاثیر مستقیم داشت، رونالدو روی 53 گل و نیمار هم روی 41 گل تیمش تاثیر مستقیم داشت. اما با وجود برتری نیمار و مسی در عملکرد فردی، این رونالدو بود که عناوین مهم تیمی را همراه رئال مادرید فتح کرد و احتمالاً همین موضوع نقشی کلیدی در کسب دوباره این جایزه برای وی ایفا کرد.
نود
# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ.ن.: مسی 52 بازی و 54 گل
kasra_khan2003
25-10-2017, 09:09
آرای مربیها و کاپیتانها خیلی مسخره هست. به خصوص وقتی به رای نامهای مطرح نگاه میکنی.
بیشتر مربیها و کاپیتانها از رو رفیقبازی رای میدن.
بیخود نیست فرانس فوتبال جایزش رو پس گرفت و گفت همون خبرنگارها رای بدن بهتره (البته تو رای بعضی خبرنگارها هم نشانههای مشخصی از علایق شخصی هست).
اما وجود سیستمهای مختلف رای گیری خوبه، تو ذهن هرکی یه سیستمی معتبرتر هست و ملاک براش اون میشه.
برباتوف: کریستیانو رونالدو شگفت انگیز است اما مسی احتمالا بهترین بازیکن تاریخ باشد
هم تیمی اسبق رونالدو حرفهای جالبی پیرامون تقلید جوانان از ستارهها میزند.
دیمیتار برباتوف، مهاجم بلغارستانی اسبق منچستریونایتد عنوان کرد کریستیانو رونالدو الگوی خوبی برای بازیکنان جوان است اما لیونل مسی را بهترین بازیکنی که فوتبال به خودش دیده دانست.
برباتوف که حالا 36 ساله است و در تیم کلارا بلاسترز هند بازی میکند، تجربه بازی در تیمهایی چون بایر لورکوزن، فولام، زسکا صوفیه، موناکو، پائوک، تاتنهام و منچستر یونایتد را دارد. او چهار فصل در اولدترافورد بازی کرد و سابقه یک فصل بازی در کنار کریستیانو رونالدو را در کارنامه دارد. دیمیتار از خریدهای خوب شیاطین سرخ در دوره فرگوسن محسوب میشود. او در 149 بازی برای این تیم موفق به زدن 56 گل و ارسال 27 پاس گل شد. برباتوف اخیرا مصاحبه جالبی درباره دو ابرستاره کنونی دنیای فوتبال ترتیب داده است.
او درباره مقایسه مسی و رونالدو میگوید:
مسی بهترین است. رونالدو بازیکنی شگفت انگیز است اما مسی را بیشتر میپسندم. او دید بسیار خوب و واضحی از بازی دارد. او میتواند گل بزند، گل بسازد. بازیکن کاملی است. احتمالا بهترین بازیکن تاریخ. جوانان تلاش میکنند از بهترینهایی چون کریستیانو تقلید کنند. از مدل مو بگیرید تا لباسها، ماشین و سبک بازی رونالدو. من اما - اگر بخواهم از رونالدو چیزی بگویم - تلاش میکنم تا به بازیکنان جوان از سختکوشی رونالدو در حین و بعد از تمرینات بگویم. او تنها و تنها میخواست بهترین باشد. هر چه پس از آن به دست آورد، از همین خواستش سرچشمه میگیرد.
اگر از نسل قبل از من سوال کنید، آنها به پله، مارادونا و دی استفانو اشاره میکنند اما در نسل من بحث میان مسی و رونالدوست. من یک مهاجمم و مردم از مهاجم، گل میخواهند اما خودم را یک مهاجم نمیبینم! دوست دارم توپ در اختیارم باشد و آزاد باشم تا به هر نقطهای که میخواهم، بروم. اگر به عنوان مثال مشاهده کردید که همه بازیکنان در سمت چپ قرار دارند و من در سمت راست هستم، باید به من اعتماد داشته باشید که حتما چیزی را دیدهام که بقیه ازدیدنش عاجز بودند. وقتی مربیان چنین اعتقادی به من داشتند و اجازه میدادند تواناییهایم را نشان دهم، خوشحال میشدم. احساسم این بود که فرگوسن به من ایمان داشت.
نامردا با دست و هر چی شد نزاشتن پائولینیو ال کلاسیکو گل بزنه روی The Best رو کم کنه :)
تیم سال هواسکورد بدون حضور بازیکنی از رئال!
وبسایت هواسکورد، تیم برتر سال 2017 را منتشر کرد که عدم حضور بازیکنی از رئال باعث شده حواشی بسیاری به همراه داشته باشد.
رئال مادرید قهرمان چمپیونز لیگ شد و توانست لالیگا را نیز بالای سر ببرد. همچنین کریستیانو رونالدو، فوق ستاره سپیدپوشان نیز توپ طلا را کسب کرد. با این حال، نامی از هیچ بازیکن رئال در این فهرست وجود ندارد که این موضوع باعث شگفتی شده است.
در درون دروازه، تراشتگن، گلر بارسلونا حضور دارد و در خط دفاعی، کیمیچ، فازیو، اوتامندی و فیلیپه لوئیز حضور دارند. لیونل مسی، دیبالا، دی بروین و نیمار، خط میانی را تشکیل داده اند و آلخاندرو گومز و هری کین در خط حمله این تیم حضور دارند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.