ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کیفیت پوشش بیمه

aref.kh
13-10-2017, 11:05
سلام من بیمه ام قبلا تامین اجتماعی بود از طریق پدرم حالا بنا به دلایلی باید از بیمه خدمات درمانی کارکنان استفاده کنم به نظرتون شرایط کدوموشون بهتره از نظر درمان مثلا دنداپزشکی ویزیت دکتر و...

ملا نصرالدین
18-10-2017, 14:35
سلام من بیمه ام قبلا تامین اجتماعی بود از طریق پدرم حالا بنا به دلایلی باید از بیمه خدمات درمانی کارکنان استفاده کنم به نظرتون شرایط کدوموشون بهتره از نظر درمان مثلا دنداپزشکی ویزیت دکتر و...

صد در صد خدمات درمانی بهتره
محض اطلاع شما اصلا تامین اجتماعی دندانپزشکی نداره
من با بیمه خدمات درمانی ارتش کل دندان هام رو ارتودنسی کردم ولی با بیمه تامین اجتماعی حتی نتونستم یه دندون بکشم
ویزیت دکتر ها اگر بیمارستان میلاد بروید با تامین اجتماعی رایگانه.که بیمارستان میلاد هم الان افتضاح شده
در کل بیمارستان های ارتش مثل بیمارستان چمران بهتر از میلاده.

shangil
18-10-2017, 16:27
بله خدمات درمانی ارتش و اینا خوبه ولی خدمات درمانی معمولی اصلا به درد نمیخوره بدتر از تامین اجتماعی هست.
قشرهای خاص بیمه هاشون خوبه مثل شرمت نفتی ها و ارتش و ...

aref.kh
18-10-2017, 22:25
بله خدمات درمانی ارتش و اینا خوبه ولی خدمات درمانی معمولی اصلا به درد نمیخوره بدتر از تامین اجتماعی هست.
قشرهای خاص بیمه هاشون خوبه مثل شرمت نفتی ها و ارتش و ...
الان خدمات درمانی آموزش وپروش چطوریه؟

aref.kh
18-10-2017, 22:33
صد در صد خدمات درمانی بهتره
محض اطلاع شما اصلا تامین اجتماعی دندانپزشکی نداره
من با بیمه خدمات درمانی ارتش کل دندان هام رو ارتودنسی کردم ولی با بیمه تامین اجتماعی حتی نتونستم یه دندون بکشم
ویزیت دکتر ها اگر بیمارستان میلاد بروید با تامین اجتماعی رایگانه.که بیمارستان میلاد هم الان افتضاح شده
در کل بیمارستان های ارتش مثل بیمارستان چمران بهتر از میلاده.
آخه مراکز تامین اجتماعی کلا رایگانه دندانپزشکی من چند تا دندونم رو اونجا پرکردم ولی اگه با خدمات درمانی به مراکز دولتی هم بری باید پول بدی واینکه کیفیت خدمات رسانی تامین اجتماعی بهتره آیا اینا واقیعت داره؟

shangil
18-10-2017, 23:32
آخه مراکز تامین اجتماعی کلا رایگانه دندانپزشکی من چند تا دندونم رو اونجا پرکردم ولی اگه با خدمات درمانی به مراکز دولتی هم بری باید پول بدی واینکه کیفیت خدمات رسانی تامین اجتماعی بهتره آیا اینا واقیعت داره؟
شما درست میگین

shangil
18-10-2017, 23:34
الان خدمات درمانی آموزش وپروش چطوریه؟

کم رمق ترین نهاد ایران آموزش پرورش هست. دندان پزشکی متخصوص اینا برین که هیچی دولتی هم ترین کلا بهتره مگر واقعا بدونین کجا باید برین
شما برین بیمه سلامت بشین. منم قبلا خدمات درمانی بودم تحت تکفل مادرم که معلم بود

Shahin031
19-10-2017, 22:56
بیمه ای که خدمات دندان پزشکی رو کامل شامل بشه و بدرد بخوره چیه؟

ملا نصرالدین
25-10-2017, 14:51
من که هر جفتش رو داشتم به نظرم خدمات درمانی بهتر بود.البته خدمات درمانی ارتش

کم رمق ترین نهاد ایران آموزش پرورش هست. دندان پزشکی متخصوص اینا برین که هیچی دولتی هم ترین کلا بهتره مگر واقعا بدونین کجا باید برین
شما برین بیمه سلامت بشین. منم قبلا خدمات درمانی بودم تحت تکفل مادرم که معلم بود
دقیقا.خدمات درمانی معلم ها اصلا جالب نیست
بیمه سلامت خدماتش دقیقا عین تامین اجتماعی هست.فقط فرقش اینه که رایگانه.یعنی مثل تامین اجتماعی لازم نیست هر ماه پول بریزی به حسابش
البته برای اینکه بیمه سلامت بشید باید کلیه سوابق تامین اجتماعی یا هر بیمه ی دیگه ای که بودید رو از سیستم پاک کنید