مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید تی وی 55 یا 65 اینج تا 8 میلیون تومن
mhroozbeh
10-10-2017, 13:09
سلام
یه تی وی میخوام برای فیلم دیدن
یه اتاق 10 متری دارم میخوام یه تی وی گنده با سینمای خانگی دنون که دارم بزارم و یه نیمچه سینمایی درست کنم
سوال اول اینکه آیا 55 اینچ مناسب تره یا 65 اینچ برای این اتاق با این ابعاد؟
سوال دوم اینکه کرو بخرم یا فلت؟
سوال سوم اینکه چه مدلی و از چه برندی که خرابی و دردسر کمتر داشته باشه
تی وی الانیم 6960 سامسونگ 40 اینچ هست که یه 7 سالی هست که دارمش و خدا رو شکر به حول قوه الهی خیلی کیفیت خوبی داره و از همه چیش راضیم الا اندازش. رنگ مشکی رو به شدت عالی نشون میده و قیافه و ضخامت خیلی خیلی کمی هم داره جالب اینکه هیچ کدوم ازین سری های سامسونگ جدید که از 5 تا 7 هست به گرد پای تی وی من توی زیبا نشون دادن رنگ و کیفیت نمایش رنگ سیاه ندارن! یعنی هنوز ندیدم توی این رده روی دسته تی وی خودم. خیلی خیلی ازش راضیم
حالا لطفا نظرات خودتون رو با دلیل و مدرک اعلام کنید
تشکر از کمکتون
شما بودجه خودت رو مشخص کن و اگر نیاز به تنظیمات و سرویس خاصی برروی تلویزیون داری مخصوصا پورتها ختما مشخص کنی بهتره
Reza31001
10-10-2017, 20:31
اگه تلویزیون داری و هدفت همون نیمچه سینما هست که میگی پیشنهاد میکنم به خرید پرژکتور هم فکر کنی
mhroozbeh
11-10-2017, 13:02
شما بودجه خودت رو مشخص کن و اگر نیاز به تنظیمات و سرویس خاصی برروی تلویزیون داری مخصوصا پورتها ختما مشخص کنی بهتره
بودجه رو که نوشتم ولی اگه کمتر بشه اون چیزی که میخوام رو بدست بیارم که چه بهتر! خوشحال میشم پول تو جیبم بزارم و پول الکی پای تکنولوژی هایی که فقط الان گرونه و دو روز دیگه نصفه قیمت میشه ندم! نمی دونم متوجه شدید چی میگم. نمیخوام یه چی بخرم که نوبرونه باشه و الکی بخاطر تازگیش گرون باشه و ظرف یه سال قیمتش نصف بشه. افت داشته باشه ولی بعضی چیزا به دلیل جدید بودن طی یک سال یهو نصف میشن قیمتشون و خریدار واقعا احساس عجله در خرید بهش دست میده. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
میخوام خیلی راحت گوشی و لب تاپ وایرلس با تی وی در ارتباط باشن و اگه بشه تی وی بیشترین ساپورت رو روی فایل ها داشته باشه و حتما انواع صداهای دالبی رو ساپورت کنه و خروجی HDMI هم داشته باشه که صدای 5 کاناله واسه سینما بفرسته. سینمام 4 تا پورت HDMI داره و انواع و اقسام ورودی ها رو برای همین نیازی ندارم تی وی دیگه چیز دیگه ای داشته باشه بیشتر کیفیت تصویر برام مهمه رنگ مشکی!
mhroozbeh
11-10-2017, 13:04
اگه تلویزیون داری و هدفت همون نیمچه سینما هست که میگی پیشنهاد میکنم به خرید پرژکتور هم فکر کنی
آخه پروچکتور بعید می دونم اون کیفیت تی وی رو بهم بده تو پخش فیلم! البته اصلا آشنایی کاملی با پروجکتور ندارم و الا اگه گزینه بهتری هست لطفا راهنمایی کنید. من فقط میخوام باهاش بازی کنم و فیلم ببینم کنسول یه 3-4 تایی دارم و میخوام به تی وی وصل کنم
nimahandsomboy
11-10-2017, 17:34
بهترین کیفیت در حال حاظر پنل oled داره ( مشگی عمیق و زاویه دید بالا )
اگر بودجه میرسه برو سمت اولد که معمولا از 6 تومن شروع میشه به بالا
من خودم شخصا فلت ترجیح میدم به خمیده
( چون میدونم خمیده از اون دسته تکنولوژی که خیلی زود دیگه تولید نمیشه دقیقا مثل 3d
و هیچ کاربردی نداره فقط جنبه تبلیغاتی داره برای پول بیشتر
اگر به خمیده علاقه داره برو سمت سامسونگ که اکثر مدلای جدیدش خمیده هست با تنوع زیاد
سعی کن مدلای جدیدتر بخری یعنی 2016 و 2017 باشه
اول معیارت + بودجه . مشخص کن بعد راحت تر میتونی مدل مورد نظرت را انتخاب کنی
Reza31001
11-10-2017, 18:18
ببین اگه کیفیت مد نظر باشه آره اون عمق رنگ مشکی رو که میخوای بهت نمیده
ولی به جاش یه صفحه نمایش عظیم داری که تلویزیون رو فراموش میکنی
ضمن اینکه بودجه نسبتا مناسبی رو هم ذخیره میکنی چون تو رنج 4-5 تومن میتونی یه پروژکتور عالی بگیری
دیگه حتما دقت کردی که وقتی سینما میری پرده بزرگه که حال و هوات رو عوض میکنه و تصویر اصلا اون کیفیت عالی مثل تلویزیون رو نداره
یه چی دیگه هم که هست اینه که اتاقت یکم کوچیکه و من نمیدونم تیویهای بزرگ هم رو دیوار نصب میشه یا نه
چون اگه نشه دیگه ضد حاله ولی برای پرژکتور پرده میگیری و مشکلی نداره از این بابت
در کل من بودم با این شرایط پروژکتور میگرفتم منتها اگه کیفیت برات فاکتور مهمیه خوب طبیعتا باید تی وی بگیری
kerminio
12-10-2017, 06:26
با سلام یکی از دوستان گفتن پروژکتور آیا پروژکتور برای بازی هم حال میده ؟
dead wolf
12-10-2017, 13:17
با سلام یکی از دوستان گفتن پروژکتور آیا پروژکتور برای بازی هم حال میده ؟
اگه پروژکتور خوب با رزولوشن بالا بگیری آره خوبه
ولی در نظر داشته باش که برای پروژکتور باید شرایط محیطی رو کاملا آماده کنی تا بهترین تصویر رو بگیری
از طرفی بحث کیفیت هم هست که به TV نمیرسه
دوست عزیز اگر 4k مهمه برات، sony x9000e. از کردستان اگر بخای بگیری، 55 اینچش حدود 6 تومن در میاد و از نظر تصویر جزو تاپ های بازاره. پنل این مدل از نوع VA هست که ضعف نمایش رنگ مشکی رو نداره
مدل بعدی 55EG910T از ال جی که full- hd هست با تکنولوژی OLED قیمت حدود 4600.
در نهایت مدل 55B6V که بنظر بنده بهترین تلویزیون موجود در بازاره با قیمت حدود 7 میلیون. هم 4K و هم OLED
mhroozbeh
16-10-2017, 08:05
عزیزان مدل پیشنهاد بدن لطفا اگه قیمت هم می دونید بگید ممنون میشم
dooste.man83
23-10-2017, 19:36
دوست عزیز بهترین انتخاب
65X8500E هست با قیمت حمل و ... حدود 7400 میشه
حیف این همه پول بدی 55 بخری
mhroozbeh
16-11-2017, 15:30
دوست عزیز بهترین انتخاب
65X8500E هست با قیمت حمل و ... حدود 7400 میشه
حیف این همه پول بدی 55 بخری
65 و 55 اینقدر یعنی تفاوت دارن؟ این مدلی که گفتی سونی هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.