ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقد و بررسی مودم FD-M60 ایرانسل (Huawei E5785)

صفحه ها : 1 [2] 3

vbigdeli
08-01-2019, 11:22
فقط وب یو ای ایرانسل رو استفاده کنید چون راحت در هر سه اپراتور شبکه 4.5 رو ریجیستر میکنه و تجمیع و افزایش سرعت هم میکنه و علامت پلاس هم ظاهر میشه .

یعنی میگید این قابلیت ها روی 195 یا همون ویرایش سوم هم هست ولی همه چی به web ui برمیگرده ؟ چه مسخره..مودم همه چیش اماده اس ولی فرمهای تغییر تنظیماتش نیاز به بروز رسانی داره:n24:

saber73
08-01-2019, 19:50
یعنی میگید این قابلیت ها روی 195 یا همون ویرایش سوم هم هست ولی همه چی به web ui برمیگرده ؟ چه مسخره..مودم همه چیش اماده اس ولی فرمهای تغییر تنظیماتش نیاز به بروز رسانی داره:n24:

اینجا تاپیک مودم fd-m60 هست و برا این مودم فریمور و webui جدا هستش و به صورت یک فایل bin واحد نیست . و بله در اکثر موارد همه چی بر میگرده به وب یو ای مودم و با دستکاری اون شاهد تغییرات بزرگی روی فریمور هستیم .

reza.f.f
10-01-2019, 08:30
با سلام

مودم تازه خریداری شده زمانی که با ای پی 192.168.1.1 وارد میشم منو quick setup میاد که در انجا ssid هست که پیش فرض IRANCELL-FD-M60 هست و پایینش هم MODIFI PASS نوشته شده که تیک میزنم باید کدام پسوورد را بنویسم ؟و مراحل بعد باید چیکار کنم ؟

saber73
10-01-2019, 10:02
با سلام

مودم تازه خریداری شده زمانی که با ای پی 192.168.1.1 وارد میشم منو quick setup میاد که در انجا ssid هست که پیش فرض IRANCELL-FD-M60 هست و پایینش هم MODIFI PASS نوشته شده که تیک میزنم باید کدام پسوورد را بنویسم ؟و مراحل بعد باید چیکار کنم ؟

شما به مودم و وای فای وصل شدی و داری منوی سریع رو راه اندازی میکنی . اون قسمت برا تغییر رمز وای فای هست خواستی یه رمزی بده و برو مرحله بعدی نخواستی دست نزن و بزار همون رمز پیش فرض مودم بمونه که خالی نشون داده میشه .

saber73
10-01-2019, 11:36
WEBUI مود شده با قابیلت انتخاب باندها و فعال بودن و نشان دادن علامت + :

نصب بر روی فریمورهای مود شده بدون دردسر و راحت از طریق ADB

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

newhamedpc
14-01-2019, 23:45
با سلام خدمت دوستان
آموزش آنلاک دائمی مودم FD-M60 توسط بنده اینجا پابلیک میشه

این آموزش کاملا رایگانه و برای استفاده شخصی افراد تهیه شده و کسی حقی نداره در ازای پول در اختیار کس دیگه ای قرار بده

برای تهیه و گردآوری فایل ها و نوشتن آموزش زحمت کشیده شده ولی لینک دانلود مجانی در اختیار همه قرار میگیره

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رمز فایل: ho3in2012-p30world
این روش WebUI ایرانسل روشه ؟
آیا قابلیت Only 4G و Only 3G رو داره؟

saber73
15-01-2019, 01:16
این روش WebUI ایرانسل روشه ؟
آیا قابلیت Only 4G و Only 3G رو داره؟

داخل فایل توضیح دادن یک فریمور مود شده برا انلاک و یک webui مود شده ایرانسل که جلوی اپدیتش گرفته شده. نصب از طریق adb روی همون فریمور و یا فریمورهای مود شده .

newhamedpc
15-01-2019, 01:44
ایا روی این ورژن گزینه Only 4G و Only 3G هست؟

و اگه بخوام میتونم در آینده به فریمور اول برگردونم باز بشه ایرانسل عادی ؟ اگه آره فایلش رو اشتراک میذارید

saber73
15-01-2019, 03:10
ایا روی این ورژن گزینه Only 4G و Only 3G هست؟

و اگه بخوام میتونم در آینده به فریمور اول برگردونم باز بشه ایرانسل عادی ؟ اگه آره فایلش رو اشتراک میذارید

دقیق اطلاع ندارم میتونید تست کنید . دو پست بالاتر یک WEBUI گذاشتم و بهترین WEBUI برای این مودم هست با امکانات بی نظیر از جمله امکانی که شما اشاره کردی .

بله راحت میتونید طبق توضیحات انلاک. فریمور هم عوض کنید و WEBUI هم عوض کنید اکثر امکانات مد نظر شما در WEBUI نهفته هست نه در فریمور ها . در ضمن فریمور ایرانسل چیز خاصی نیست و فریمورهای مود شده بهتر هستن و یا فریمورهای جنرال این مودم .و در اخر متسفانه فریمور ایرانسل در فضای وب منتشر نشده و به صورت افلاین یا انلاین وجود ندارد و فقط روی مودم ها نصب شده که با انلاک مودم جای خود به فریموری دیگر میدهد .

behzad20120
16-01-2019, 12:47
میشه این مدل رو با فریمور اورجینال آنلاکش کرد ؟

saber73
16-01-2019, 13:31
میشه این مدل رو با فریمور اورجینال آنلاکش کرد ؟

سلام . ما اینجا به درخواست و پاسخ دوستان در اسرع وقت و با احترام و در حد توان جواب میدیم ولی گویا شما در تاپیک مودم ca60 به کاربران در مورد درخواست انلاک مودم اصلا جوابی نمیدید !

پاسخ شما :

متاسفانه برای انلاک این مودم فقط از طریق فریمورهای مود شده که قابلیت adb و telnet دارن میشه استفاده کرد علت این موضوع هم فرستادن دستور بازگردانی قسمت کد انلاک مودم به حالت پیش فرض کارخانه ( یعنی حذف کردن دستور درخواست کد انلاک ) هستش که این کار فقط بر روی فریمورهای مود شده دارای قابلیت adb انجام میشه . فریمور اورجینال این مودم هم چیز خاصی ندارد و اصل امکانات در webui ایرانسل هست که اونم دوستمون در فایل انلاک این مودم قرار دادن که بعد انلاک میتونید راحت از طریق adb رو مودم بریزید و باز امکانات و شکل ظاهری ایرانسل به مودم برمیگرده . از فریمورهای جنرال این مودم به همراه webui ایرانسل هم میتونید استفاده کنید .

MH.Mousavi
16-01-2019, 15:49
سلام . ما اینجا به درخواست و پاسخ دوستان در اسرع وقت و با احترام و در حد توان جواب میدیم ولی گویا شما در تاپیک مودم ca60 به کاربران در مورد درخواست انلاک مودم اصلا جوابی نمیدید !

اتفاقا صابر جان این بنده خدا فریمور zte-mf910 رو میخواست من کلی براش گشتم پیدا کردم و براش اپلود کردم اونوقت بجای اینکه بیاد در مورد آنلاک Ca60 توضیح یا اموزش بده اصلا جواب کسیو نمیده اینطور ادما که تعدادشون کم نیست ففط بلدن سواری بگیرن
اتفاقا حمید یک هفتس فایل Bin فریمور 196 ایرانسل رو دانلود کرده ولی بهش گفتم آپلود نکنه تو سایت که اینطور افراد از زحماتش سوء استفاده نکنن بنده خدا چند روز داشت روش کار میکرد یه شبم تا 5 بیدار بود تا دانلودش کنه

behzad20120
17-01-2019, 00:03

پاسخ شما :

متاسفانه برای انلاک این مودم فقط از طریق فریمورهای مود شده که قابلیت adb و telnet دارن میشه استفاده کرد علت این موضوع هم فرستادن دستور بازگردانی قسمت کد انلاک مودم به حالت پیش فرض کارخانه ( یعنی حذف کردن دستور درخواست کد انلاک ) هستش که این کار فقط بر روی فریمورهای مود شده دارای قابلیت adb انجام میشه . فریمور اورجینال این مودم هم چیز خاصی ندارد و اصل امکانات در webui ایرانسل هست که اونم دوستمون در فایل انلاک این مودم قرار دادن که بعد انلاک میتونید راحت از طریق adb رو مودم بریزید و باز امکانات و شکل ظاهری ایرانسل به مودم برمیگرده . از فریمورهای جنرال این مودم به همراه webui ایرانسل هم میتونید استفاده کنید .
دوست عزیز سوال من فقط سوالی بود که میخواستم بدونم میشه یا نه ....

اتفاقا صابر جان این بنده خدا فریمور zte-mf910 رو میخواست من کلی براش گشتم پیدا کردم و براش اپلود کردم اونوقت بجای اینکه بیاد در مورد آنلاک Ca60 توضیح یا اموزش بده اصلا جواب کسیو نمیده اینطور ادما که تعدادشون کم نیست ففط بلدن سواری بگیرن
اتفاقا حمید یک هفتس فایل Bin فریمور 196 ایرانسل رو دانلود کرده ولی بهش گفتم آپلود نکنه تو سایت که اینطور افراد از زحماتش سوء استفاده نکنن بنده خدا چند روز داشت روش کار میکرد یه شبم تا 5 بیدار بود تا دانلودش کنه
اولا شما فریموری که فرستاده بودی برای مدل من نبود و حتی خود شما هم تستش نکرده بودی در ضمن این زحمتی نداشت من مال ایرانسل رو خواسته بودم شما معلوم نبود برا من چی فرستاده بود این لینک پایین تمامیش رو داره من فقط مال ایرانسل رو خواسته بودم پس مال شما زحمت نبود
کسایی هم که قراره سو استفاده کنه شما هستید که میگید آپلود نکنه و فلان
کسی که بتونه ca60 آنلاک کنه اینگونه آنلاکها براش مثل آب خوردنه
این سوالی هم که پرسیده بودم برام شک داشت چون مال یک نفر رو دیده بودم با ورژن اورجینال روش داشت با وب یو کامل.

saber73
17-01-2019, 00:14

اولا شما فریموری که فرستاده بودی برای مدل من نبود و حتی خود شما هم تستش نکرده بودی در ضمن این زحمتی نداشت من مال ایرانسل رو خواسته بودم شما معلوم نبود برا من چی فرستاده بود این لینک پایین تمامیش رو داره من فقط مال ایرانسل رو خواسته بودم پس مال شما زحمت نبود
این سوالی هم که پرسیده بودم برام شک داشت چون مال یک نفر رو دیده بودم با ورژن اورجینال روش داشت با وب یو کامل.

منم با احترام کامل و تا جایی که بلدم راهنمایی کردم درسته ؟ فقط از شما گلایه داشتم که وقتی خبری رو منتشر میکنید یا کاری رو انجام میدید سعی کنید به درخواستها و سوالات دوستان در انجمن هم جواب بدید . اینجا همانگونه که میبینید در بیشتر موضوعات و تاپیک ها مبنای کار بر دوستی و اشتراک علم و کمک به دیگران و راه انداختن کار دیگران هست . برای مثال داخل همین انجمن دوستان زیادی مشکلات بسیار دشوار من در زمینه مودم رو حل کردن حتی دوستانی از طریق ریموت به سیستم من وصل شدن و مودم معیوب منو بالا اوردن و اینها کار بزرگی هست و این افراد واقعا قابل احترام هستن .

در مورد اون مودمی که دیدید با فریمور اورجینال خود ایرانسل انلاک بوده باید اول به اون پلمپ کاغذی که روی یکی از پیچ ها هست دقت میکردید و کلا یه نگاهی هم به همه پیچ ها می انداختید و اونوقت میشد گفت که بله از طریق کد انلاک رسمی یا از طریق باکس ها این مودم انلاک شده و پشت مودم باز نشده .

MH.Mousavi
17-01-2019, 00:30

الان یادت افتاد اینارو بگی؟
اقای باهوش لینکی که شما درخواستش رو داده بودی mtn نیجریه بود نه ایرانسل کلا خودت نمیدونی هنوز دنبال چی بودی ارزش کار دیگران رو کم نکن وقتی هم بهت فایل رو دادم اسم فایل رو تو گوگل میزدی همین سایتی که لینکش رو دادی میورد معما چو حل گشت اسان شود از سطح سوالایی که میپرسی هم میشه فهمید چند چندی

این جملتم واقعا خنده دار بود شما اموزش انلاک ca60 رو بزار البته اگر واقعا بلدی من هم میگم حمید فریمور رو بزاره

abdollahy2009
17-01-2019, 01:02
الان یادت افتاد اینارو بگی؟
اقای باهوش لینکی که شما درخواستش رو داده بودی mtn نیجریه بود نه ایرانسل کلا خودت نمیدونی هنوز دنبال چی بودی ارزش کار دیگران رو کم نکن وقتی هم بهت فایل رو دادم اسم فایل رو تو گوگل میزدی همین سایتی که لینکش رو دادی میورد معما چو حل گشت اسان شود از سطح سوالایی که میپرسی هم میشه فهمید چند چندی

این جملتم واقعا خنده دار بود شما اموزش انلاک ca60 رو بزار البته اگر واقعا بلدی من هم میگم حمید فریمور رو بزاره

سلام.ببخشید آقای موسوی اگه براتون امکان داره لطفا فایل bin ورژن 196 ایرانسلو تو تلگرام واسه من بفرستین:n16:

آی دی تلگرام من @moab ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])64

hash.1373107
17-01-2019, 13:51
ببخشید درباره ی انلاک کردن مدم fd-m60چند تا سوال داشتم.

hash.1373107
17-01-2019, 13:53
ببخشید درباره ی انلاک کردن مدم fd-m60چند تا سوال داشتم.

hash.1373107
17-01-2019, 13:59
اگر میشه یکی که انلاک کرده ویدویوش رو برام (کامل)از اول تا اخر اینجا اپلود کنه ممنون میشم چون pdf رو خوندم از اقا حسین هم ممنونم بابت لینک عالیش ولی می خواستم به صورت ویدیوی به بینم چون 360 هزار تومن این مدم برام اب خود نمی خوام خراب بش ممنونم

- - - Updated - - -

اگر میشه یکی که انلاک کرده ویدویوش رو برام (کامل)از اول تا اخر اینجا اپلود کنه ممنون میشم چون pdf رو خوندم از اقا حسین هم ممنونم بابت لینک عالیش ولی می خواستم به صورت ویدیوی به بینم چون 360 هزار تومن این مدم برام اب خود نمی خوام خراب بش ممنونم

saber73
17-01-2019, 14:57

- - - Updated - - -

ویدیو نمیخواد خراب شد بگو برات یه مودم نو میفرستم . نترس هیچی نمیشه عینه آموزش برو جلو نه کمتر و نه بیشتر . فقط سعی کن رو ویندوز 7 این کار رو انجام بدی .

mehrdad..7
17-01-2019, 18:25
WEBUI مود شده با قابیلت انتخاب باندها و فعال بودن و نشان دادن علامت + :

دادا من الا این فریمور 21.182.61.00.309 رو دارم نمیتونم webui از طریق adb بزنم هر فریمور دیگه ای میزنم بازم دیگه نمیتونم webui adb بزنم باید مودم رو باز کنم همه مراحل آنلاک رو برم که باز بشه از طریق adb فلش زد راه حلی نیست که از شر این باز کردن مودم خلاص بشیم

saber73
17-01-2019, 19:31
دادا من الا این فریمور 21.182.61.00.309 رو دارم نمیتونم webui از طریق adb بزنم هر فریمور دیگه ای میزنم بازم دیگه نمیتونم webui adb بزنم باید مودم رو باز کنم همه مراحل آنلاک رو برم که باز بشه از طریق adb فلش زد راه حلی نیست که از شر این باز کردن مودم خلاص بشیم

شما الان رو فریمور رسمی هستی و این فریمور شما مود نشده و قابلیت adb نداره و نمیتونی از این webui استفاده کنی . شما یا ورژن :

E5785Lh-22c_21.187.63.00.143_Mod.bin

و یا

E5785Lh-22c_UPDATE_21.190.61.00.1217_AT.zip رو

روی مودم از طریق اتصال نقطه پین یک بار برا همیشه نصب کن و دیگه کاری با فریمور این مودم نداشته باش و از این به بعد راحت بدون باز کردن پشت مودم و بدون اتصال پین از طریق adb وب یو ای برا مودت نصب کن . اصل امکانات این مودم در webui هست نه فریمور . الان این webui هم بهترین و پر امکانات ترین webui هست . فقط همیشه بعد نصب webui مودم رو از دکمه پشت ریست کن تا تغییرات درست اعمال بشه .

mehrdad..7
17-01-2019, 20:42
شما الان رو فریمور رسمی هستی و این فریمور شما مود نشده و قابلیت adb نداره و نمیتونی از این webui استفاده کنی . شما یا ورژن :

و یا

E5785Lh-22c_UPDATE_21.190.61.00.1217_AT.zip رو

روی مودم از طریق اتصال نقطه پین یک بار برا همیشه نصب کن و دیگه کاری با فریمور این مودم نداشته باش و از این به بعد راحت بدون باز کردن پشت مودم و بدون اتصال پین از طریق adb وب یو ای برا مودت نصب کن . اصل امکانات این مودم در webui هست نه فریمور . الان این webui هم بهترین و پر امکانات ترین webui هست . فقط همیشه بعد نصب webui مودم رو از دکمه پشت ریست کن تا تغییرات درست اعمال بشه .
ممنون.ببخش این دو فریمور که گفتی هر دو قابلیت تجمیع دارن؟

saber73
17-01-2019, 20:57
ممنون.ببخش این دو فریمور که گفتی هر دو قابلیت تجمیع دارن؟

بله هر دو دارن و تست شده هستن و دومی جدیدترین هستش . بعد نصب این فریمور راحت از طریق adb همون webui رو نصب کنید یا ماله ایرانسل رو نصب کنید .

rajermax
17-01-2019, 23:12
سلام
ممنون بابت آموزش
خدا شکر مودم من هم آنلاک شد
فقط چیری که هست webui جدید چه امکاناتی داره >؟
روش نصبش دقیقا همون مراحل داخل فایل آموزشی >>> به خاطر این میگم بعضی جا از ADB باید انجام بشه من که سر در نمیارم لطفا راهنمایی کنید

Rahmat605
17-01-2019, 23:15
پیش از هرچیزی جای خودشه تشکری کنم از دوستانی که زحمت انلاک رو کشیدن و زحمت کشیدن اموزش انلاک رو بصورت Pdf و فایلهای لازم رو تهیه کردن و در این امر کمک کردن . دوما این دوستمون راست میگن اگه ویدیوی اموزش انلاکش رو بتونید بزارید خیلی عالی میشه لطفا اگه یکی از دوستان عزیز تونستند اموزش رو تهیه کنند ممنون میشیم و احتمال خراب شدن و ریسک ها کمتر رخ میدهد .ممنون از همگی:n12:

saber73
17-01-2019, 23:39
سلام
ممنون بابت آموزش
خدا شکر مودم من هم آنلاک شد
فقط چیری که هست webui جدید چه امکاناتی داره >؟
روش نصبش دقیقا همون مراحل داخل فایل آموزشی >>> به خاطر این میگم بعضی جا از ADB باید انجام بشه من که سر در نمیارم لطفا راهنمایی کنید

اگر بر روی مودمتون همون فریمور انلاک نصب هست یعنی :
پس میتونید این webui رو هم از طریق adb دقیقا مثل اموزش نصب webui ایرانسل نصب کنید .فقط برای ایرانسل از flasher استفاده میکردید برای این از webui.cmd استفاده میکنید و یک پنجره باز میشه و شماره مربوط به ای پی مودم رو میزنید و منتظر اتصال adb میشید و بعد یک پنجره دیگه باز میشه و شماره 3 رو میزنید و شروع به نصب میکنه .

rajermax
18-01-2019, 12:02
یعنی دوباره باید مودم باز کنم و تمام مراحل دوباره برم همین باز کردن مودم خیلی رو عصابه >>>>>>>>

بنده تمام مراحل سری قبل رفتم پس دیگه نیازی به باز کردن مودم نیست دیگه لطفا کنید دققیق بفرماید باید چی کار کنم
وقتی فایل webui اجرا میکنم همچی چیزی میاد

مشکلی دیگه داره وقتی مودم به صورت خاموش به کامپیوتر وصل میکنم شناسای نمیشه حتما باید مودم روشن کنم تا درایور بشناسه
آپی مودم من 192.168.1.1 هست امام هر کاری میکنم telnet بر قرار نمیشه:n13:
لطفا راهنمایی بفر مایید

saber73
18-01-2019, 19:14
یعنی دوباره باید مودم باز کنم و تمام مراحل دوباره برم همین باز کردن مودم خیلی رو عصابه >>>>>>>>

بنده تمام مراحل سری قبل رفتم پس دیگه نیازی به باز کردن مودم نیست دیگه لطفا کنید دققیق بفرماید باید چی کار کنم
وقتی فایل webui اجرا میکنم همچی چیزی میاد

مشکلی دیگه داره وقتی مودم به صورت خاموش به کامپیوتر وصل میکنم شناسای نمیشه حتما باید مودم روشن کنم تا درایور بشناسه
آپی مودم من 192.168.1.1 هست امام هر کاری میکنم telnet بر قرار نمیشه:n13:
لطفا راهنمایی بفر مایید

اگر فریمور مود شده روی مودم شما نصب هست نباید با ای پی : 192.168.1.1 بیاد . پس شما رو فریمور جنرال هستید . فریمور مود شده با ای پی : 192.168.8.1 بالا میاد . الان برا همین نمیتونی این webui رو نصب کنی . در ضمن telnet ویندوز رو طبق اموزش فایل pdf فعال کردین ؟

saber73
21-01-2019, 03:12
ببخشید این مودم هیچ راه حلی نداره بدون اینکه مودم باز بشه مودم رو انلاک کرد؟
صابرجان لطفا یه ایدی بده در تل چندتا سوال دارم .ممنون میشم

خیر برای انلاک غیر قانونی فقط از طریق لودر و بوت پین میشه اینو انلاک کرد . با کد انلاک هم میشه ولی تو ایران نمی تونید پیدا کنید . راحت بخواهید این کد رو از اینترنت بخرید اونم معلوم نیست میشه به این سایتها اطمینان کرد یا نه باید حداقل به پول خودمون 300 هزار تومان بدید . تا کد انلاک رو براتون بفرستن . دنبال این راه ها نباشید . مورچه چیه کله پاچش چی باشه . این مودم رو میگم . بازکردن مودم هم هیچ چیزی از ارش این مودم کم نمیکنه بلکه اضافه هم میکنه . موفق باشید .

Rahmat605
22-01-2019, 23:17
داداش من تا مرحله 4 قدم 4 میرم ولی مودم خودکار رستارت نمیشه و تو همون صفنه سفید میمونه مشکل از چیه؟ لطفا همینجا راهنمایی کنید یا ایدی بدید خواهش میکنم

Rahmat605
22-01-2019, 23:18
داداش من تا مرحله 4 قدم 4 میرم ولی مودم خودکار رستارت نمیشه و تو همون صفنه سفید میمونه مشکل از چیه؟ لطفا همینجا راهنمایی کنید یا ایدی بدید خواهش میکنم

saber73
22-01-2019, 23:37

از اول و دوباره مراحل رو برید طبق اموزش و باتری رو مودمتون نباشه و بعد اتمام مراحل فریمور زدن با اخطار ارور باتری مواجه خواهید شد و کار تمومه و باتری بیندازید و روشن کنید .

rezarazavi
26-01-2019, 17:07
سلام ببخشید برای انلاک اون اتصال که گفتید فقط برای یک لحظه اتصال انجام بشه یا اتصال وصل باشه؟ نقطه دوم هر جای پلیت باشه مشکلی نداره؟

saber73
27-01-2019, 04:03
سلام ببخشید برای انلاک اون اتصال که گفتید فقط برای یک لحظه اتصال انجام بشه یا اتصال وصل باشه؟ نقطه دوم هر جای پلیت باشه مشکلی نداره؟

فقط یک لحظه تا پورت رو دیوایس منیجر شناسایی و نمایان بشه . بعد شناسایی میتونید اتصال رو بردارید

mehrdad..7
10-02-2019, 21:05
با سلام چرا رو خیلی از فریمورها و webui ها اپ huawei hilink این خطا رو میده و وصل نمیشه

as2008
03-03-2019, 15:39
با سلام خدمت استادان محترم
مودم رو انلاک کردم وقتی قسمت اخر webui رو نصب کردم بعدش این E5785Lh-22c_Update_21.182.61.00.309.exe رو نصب کردم مودم وقتی روشن میکنم مارک هواوی میاد دیگه صفحه سیاه میشه؟مشکل از چیه
مراحل رو دوباره هم رفتم باز همینجوریه

saber73
03-03-2019, 19:54
با سلام خدمت استادان محترم
مودم رو انلاک کردم وقتی قسمت اخر webui رو نصب کردم بعدش این E5785Lh-22c_Update_21.182.61.00.309.exe رو نصب کردم مودم وقتی روشن میکنم مارک هواوی میاد دیگه صفحه سیاه میشه؟مشکل از چیه
مراحل رو دوباره هم رفتم باز همینجوریه

پاسخ داده شد

as2008
03-03-2019, 19:56
پاسخ داده شد

ممنون میشه درستش کرد؟

saber73
04-03-2019, 08:02
ممنون میشه درستش کرد؟

درست نشد ؟

mamadtohi
06-03-2019, 23:39
آقا صابر با دستور at^sfm=1 و بعد دستور at^reset نمیشه مدار مستقیم کرد m60 رو که بدون باتری و برق مستقیم کار کنه؟
کلا واسه کار با بدون باتری و برق مستقیم این مودم راهی هست؟

arsenik
07-03-2019, 04:03
اخرین قیمت؟

saber73
07-03-2019, 13:24
آقا صابر با دستور at^sfm=1 و بعد دستور at^reset نمیشه مدار مستقیم کرد m60 رو که بدون باتری و برق مستقیم کار کنه؟
کلا واسه کار با بدون باتری و برق مستقیم این مودم راهی هست؟

mamadtohi
08-03-2019, 08:54
بعد بخوایم باتری رو کلا بذاریم کنار باتری رو بهتره کاملا دشارژ کنیم و شارژشو خالی کنیم یا درصدی شارژ داخلش باشه تا باتری آسیب نبینه؟

saber73
08-03-2019, 09:44
بعد بخوایم باتری رو کلا بذاریم کنار باتری رو بهتره کاملا دشارژ کنیم و شارژشو خالی کنیم یا درصدی شارژ داخلش باشه تا باتری آسیب نبینه؟

یه 30 درصد باتری باقی بمونه خوبه . این نوع باتری ها لیتیوم پلیمر هستند و خیلی عمر خوبی دارن و حتی نیاز به شارژ اولیه هم ندارن . با اون روش مودم با برق مستقیم کار میکنه و دیگه لازم نیست باتری رو مودم باشه ولی دیگه قابلیت شارژ مودم از کار می افته و برا شارژ باتری باید از یک شارژر یونیورسال که هر مدل باتری با هر امپری رو شارژ میکنه استفاده کنید . البته اگه نیازی به باتری داشتید . برا راه اندازی دوباره حالت شارژ . مودم رو باید دوباره فلش کنید و فریمور بزنید از طریق لودر .

Mojtaba2323
11-03-2019, 23:30
سلام دوستان عزیز

من مودم fd-m60 ایرانسل دارم اون دوتا نقطه بهم وصل کرم که درایور مودم نصب شه و نصبم شد اما قبل اینکه فریمور فلش کنم،یهو خاموش شد و دیگه روشن نمیشه،با باتری بدون باتری با شارژر و حتی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم صفحه ال سی دیش خاموشه و مودم روشن نمیشه،اما وقتی اون دوتا نقطه رو باز بهم وصل میکنم کامپیوتر مودمو میشناسه اما روشن نمیشه،بنظرتون سوخته؟آیا کسی میتونه کمک کنه چیکار کنم؟آیدی تلگراممkodee36

Mojtaba2323
12-03-2019, 01:11
مودمم fd-m60خاموش شده بعد اتصال اون دو نقطه،چیکار کنم

abi_55514
16-04-2019, 14:10
[QUOTE=saber73;9091741][B]اسکریپ کار کردن بدون باتری و مستقیم با برق برای این مودم . فقط یک نکته داره اولا رو فریمور های مود شده جواب میده و دوما با انجام این کار مودم قابلیت شارژ باتری رو از دست میده و باید برای شارژ باتری از وسیله ای دیگه مثل شارژرهای یونیورسال استفاده کنید یا دوباره فریمور رو مودم بریزید و مودم رو فلش کنید تا برگرده سر حالت اول .

سلام خسته نباشید
ممنون بابت فایل من و همکارم از این فایل استفاده میکنیم و راضی هستیم فقط یه مشکل کوچیک داریم چکارکنیم که اخطار دمای پایین نده ؟ به غیر از اینکه باطری رو همیشه داخلش بذاریم. روش دیگه ای هست.
از همه دوستان تقاضا میشه اگه راه حلی بلدن ارائه بدن چون با این اخطار وقتی بدون باطری به کامپیوتر وصل میکنیم فقط ریستارت میشه.
ممنون ازهمه[emoji3590][emoji846]

Sent from my iPhone using Tapatalk

abi_55514
16-04-2019, 14:11
[QUOTE=saber73;9091741][B]اسکریپ کار کردن بدون باتری و مستقیم با برق برای این مودم . فقط یک نکته داره اولا رو فریمور های مود شده جواب میده و دوما با انجام این کار مودم قابلیت شارژ باتری رو از دست میده و باید برای شارژ باتری از وسیله ای دیگه مثل شارژرهای یونیورسال استفاده کنید یا دوباره فریمور رو مودم بریزید و مودم رو فلش کنید تا برگرده سر حالت اول .

سلام خسته نباشید
ممنون بابت فایل من و همکارم از این فایل استفاده میکنیم و راضی هستیم فقط یه مشکل کوچیک داریم چکارکنیم که اخطار دمای پایین نده ؟ به غیر از اینکه باطری رو همیشه داخلش بذاریم. روش دیگه ای هست.
از همه دوستان تقاضا میشه اگه راه حلی بلدن ارائه بدن چون با این اخطار وقتی بدون باطری به کامپیوتر وصل میکنیم فقط ریستارت میشه.

saber73
16-04-2019, 14:18

سلام خسته نباشید

از شارژر و کابل خود مودم استفاده میکنید ؟ تو مودم های سری 5577 هم اینطوری میشه و مودم ری استارت میشه بعضی مواقع و راهی پیدا نکردن تا به حال .

abi_55514
19-04-2019, 11:48
[QUOTE=abi_55514;9106575]

از شارژر و کابل خود مودم استفاده میکنید ؟ تو مودم های سری 5577 هم اینطوری میشه و مودم ری استارت میشه بعضی مواقع و راهی پیدا نکردن تا به حال .

سلام بله. اگه به شارژر با آمپر پایین بزنم فقط ریستارت میشه شارژر فندکی دیشب خریدم که تو ماشین هم مودم روشن باشه. البته شارژر قورباقه ای هم خریدم اول که زدم ۴۸ ساعت طول کشید تا شارژ شد بعد جهتش رو برگردوندم از باطریشو بعد زدم سه ساعته شارژ شد.یعنی مثبت سمت راست بشه منفی هم سمت چپ.

abi_55514
19-04-2019, 11:49
[QUOTE=abi_55514;9106575]

سلام بله. اگه به شارژر با آمپر پایین بزنم فقط ریستارت میشه شارژر فندکی دیشب خریدم که تو ماشین هم مودم روشن باشه. البته شارژر قورباقه ای هم خریدم اول که زدم ۴۸ ساعت طول کشید تا شارژ شد بعد جهتش رو برگردوندم از باطریشو بعد زدم سه ساعته شارژ شد.یعنی مثبت سمت راست بشه منفی هم سمت چپ.

saber73
19-04-2019, 15:01
[QUOTE=saber73;9106578]

از کابل فست شارژ مثل کابل شارژ انکر استفاده کن ببین نتیجه ای میده . خود شارژر هم 2 آمپر استفاده کن باز تونستی از فست شارژ استفاده کن .

abi_55514
19-04-2019, 20:26
[QUOTE=abi_55514;9106928]

از کابل فست شارژ مثل کابل شارژ انکر استفاده کن ببین نتیجه ای میده . خود شارژر هم 2 آمپر استفاده کن باز تونستی از فست شارژ استفاده کن .

آره از شارژر دو آمپر استفاده میکنم بازم همون اخطار دمای پایین رو میده . از فست شارژ هم الان امتحان کردم بازم بدون باطری اخطار دمای پایین رو میده

abi_55514
23-04-2019, 10:22
[QUOTE=saber73;9094627][B]WEBUI مود شده با قابیلت انتخاب باندها و فعال بودن و نشان دادن علامت + :

سلام فقط علامت پلاس نمیاد آنتن پلاس توی شهر ما هست ولی داخل مودم نیست.

saber73
23-04-2019, 14:29
[QUOTE=saber73;9094627][B]WEBUI مود شده با قابیلت انتخاب باندها و فعال بودن و نشان دادن علامت + :

سلام فقط علامت پلاس نمیاد آنتن پلاس توی شهر ما هست ولی داخل مودم نیست.

شما این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فریمور رو بزن رو مودم + این WEBUI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حتما مودم رو ریست کن بعد پایان مراحل اپدیت . با این دو تا علامت + هم میاد و تجمیع هم میکنه و سرعت هم بالا میره . در ضمن شما باید به هر دو باند 1800 و 2600 دسترسی داشته باشید و انتن دهی این دو باند خوب باید باشه تا مودم بتونه تجمیع کنه . میتونید با نقشه پوشش ایرانسل بهترین منطقه رو پیدا کنید و برید اونجا تست کنید . همراه اول پوشش شهرها و نقشه درست نیست . برا شهر ما دو ساله زده 4G+ ولی اصلا باند 2600 در شهر ما راه اندازی نشده و عملا امکان تجمیع و ظاهر شدن علامت + وجود ندارد ولی در ایرانسل به علت وجود هر دو باند و پوشش عالی تجمیع انجام میشود .

abi_55514
23-04-2019, 14:35
[QUOTE=abi_55514;9107361]
حتما مودم رو ریست کن بعد پایان مراحل اپدیت . با این دو تا علامت + هم میاد و تجمیع هم میکنه و سرعت هم بالا میره . در ضمن شما باید به هر دو باند 1800 و 2600 دسترسی داشته باشید و انتن دهی این دو باند خوب باید باشه تا مودم بتونه تجمیع کنه . میتونید با نقشه پوشش ایرانسل بهترین منطقه رو پیدا کنید و برید اونجا تست کنید . همراه اول پوشش شهرها و نقشه درست نیست . برا شهر ما دو ساله زده 4G+ ولی اصلا باند 2600 در شهر ما راه اندازی نشده و عملا امکان تجمیع و ظاهر شدن علامت + وجود ندارد ولی در ایرانسل به علت وجود هر دو باند و پوشش عالی تجمیع انجام میشود . [/B]

با این فریمور اصلا پلاس نمیشه من فریمور حسین رو زدم بدون وب ویو پلاس شد

abi_55514
23-04-2019, 14:37
[QUOTE=saber73;9107405]

با این فریمور اصلا پلاس نمیشه من فریمور حسین رو زدم بدون وب ویو پلاس شد

حتی ایرانسل هم پلاس نمیشد

saber73
23-04-2019, 14:57
[QUOTE=abi_55514;9107407]

حتی ایرانسل هم پلاس نمیشد

دقیقا با همون فریمور و وب یو ای که لینک دادم براتون من خودم راحت پلاس رو گرفتم .فقط با این لینک پایین وب یو ای پلاس در این مودم ظاهر نمیشه :

و از این استفاده نکنید.

با الباقی فریمورها و وب یو ای ها راحت پلاس میاد :

abi_55514
23-04-2019, 15:04
[QUOTE=saber73;9107411][QUOTE=abi_55514;9107410]

من الان این نسخه رو دارم چون نمیتونم عکس بذارم مجبورم فقط تایپ کنم
Software version: 21.187.63.00.143
Web UI version: 21.100.24.00.1133

abi_55514
23-04-2019, 15:06

همراه اول رو هم الان تست میکنم و نتیجشو میگم

saber73
23-04-2019, 15:14

اصل کاری در ظاهر شدن علامت + و رفتن روی تجمیع وب یو ای هست . با وب یو ای زین عربستان یا اپراتور فرانسه و همونی که رو مودم شما هست : 21.100.24.00.1133 و ماله ایرانسل میتونید به حالت تجمیع دست پیدا کنید .

saber73
23-04-2019, 15:17
[QUOTE=abi_55514;9107412][QUOTE=saber73;9107411]

همراه اول رو هم الان تست میکنم و نتیجشو میگم

بهترین وب یو ای هم این نسخه هست برا مودم شما :

امکانات تکمیل و خوبی داره و علامت هم ظاهر میشه .

abi_55514
23-04-2019, 15:25
[QUOTE=abi_55514;9107413][QUOTE=abi_55514;9107412]

بهترین وب یو ای هم این نسخه هست برا مودم شما :

امکانات تکمیل و خوبی داره و علامت هم ظاهر میشه .

ممنون اینم با نسخه قبلی امتحان کردم پلاس نمیشد. الان همراه اول رو هم امتحان کردم پلاس شد

abi_55514
23-04-2019, 15:30
بدی همه این وب ویوها یه چیزه ipv6 ثبت نمیشه براشون فقط نسخه ایرانسل میشه این کارو کرد.

saber73
23-04-2019, 17:23
بدی همه این وب ویوها یه چیزه ipv6 ثبت نمیشه براشون فقط نسخه ایرانسل میشه این کارو کرد.

نیاز به ویرایش در قسمت WEBUI دارن و با ویرایش میشه اضافه کرد و ثابت کرد .

abi_55514
28-04-2019, 00:22
نیاز به ویرایش در قسمت WEBUI دارن و با ویرایش میشه اضافه کرد و ثابت کرد .

سلام آقا صابر ببخشید دوباره مزاحم میشم.شما گفتید برای نصب دوباره رام های مود شده با تنظیم telnet دیگه نیاز به باز کردن مودم نیست. میشه توضیح بدید چطوری رمز رو ثبت کنم و با چه نرم افزاری فایلهای bin رو نصب کنم. ممنون.

abi_55514
28-04-2019, 00:25
سلام برای ثبت کد فلش چه دستوری رو داخل telnet وارد کنم؟ و برای نصب فایلهای bin بعد ثبت کد چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟

saber73
28-04-2019, 01:31
سلام برای ثبت کد فلش چه دستوری رو داخل telnet وارد کنم؟ و برای نصب فایلهای bin بعد ثبت کد چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟

داخل آموزش آنلاک این مودم کامل توضیح داده شده .

abi_55514
28-04-2019, 01:32
داخل آموزش آنلاک این مودم کامل توضیح داده شده .

مرسی. برای نصب فایلهای bin یا همون مود شده باچه نرم افزاری بزنم؟ که نیاز به باز کردن مودم نباشه؟

saber73
28-04-2019, 01:43
مرسی. برای نصب فایلهای bin یا همون مود شده باچه نرم افزاری بزنم؟ که نیاز به باز کردن مودم نباشه؟

شما اموزش انلاک رو صحیح و با حوصله مطالعه کنید . اگر بر روی مودم فریمور مود شده دارای adb و تلنت نصب کرده باشید ( اونم حتما باید پشت مودم باز بشه تا بشه نصبش کرد ) بعد از این اگر خواستید وب یو ای یا فریمور مود شده رو مودم بریزید دیگه نیازی به باز کردن پشت مودم و اتصال بوت پین نخواهد بود و از طریق اسکریپت چند صفحه قبل گذاشتم این کار رو انجام میدید . اگر هم رو مودم فریمور غیر مود شده بریزید و دوباره بخواهید یک فریمور دیگر بر روی مودم بریزید حتما نیاز به باز کردن پشت مودم و اتصال خواهد بود چرا ؟ چون فریمور غیر مود شده بدون adb رو مودم ریخته اید .

abi_55514
28-04-2019, 04:45
شما اموزش انلاک رو صحیح و با حوصله مطالعه کنید . اگر بر روی مودم فریمور مود شده دارای adb و تلنت نصب کرده باشید ( اونم حتما باید پشت مودم باز بشه تا بشه نصبش کرد ) بعد از این اگر خواستید وب یو ای یا فریمور مود شده رو مودم بریزید دیگه نیازی به باز کردن پشت مودم و اتصال بوت پین نخواهد بود و از طریق اسکریپت چند صفحه قبل گذاشتم این کار رو انجام میدید . اگر هم رو مودم فریمور غیر مود شده بریزید و دوباره بخواهید یک فریمور دیگر بر روی مودم بریزید حتما نیاز به باز کردن پشت مودم و اتصال خواهد بود چرا ؟ چون فریمور غیر مود شده بدون adb رو مودم ریخته اید .

بله درست. خب یه فایل دارم فقط فرمت bin رو داره هیچ فایل دیگه ای همراش نیست که بتونم نصبش کنم

saber73
28-04-2019, 13:40
بله درست. خب یه فایل دارم فقط فرمت bin رو داره هیچ فایل دیگه ای همراش نیست که بتونم نصبش کنم
از طریق لودر و اتصال بوت پین باید نصب بشه اگر هم رو مودم الان فریمور مود شده نصب هست نمیخواد پشت مودم باز بشه و اتصال برقرار بشه کافیه اسکریپت اجرا بشه تا مودم بره رو حالت نصب و بعد فریمور از طریق بالونگ فلش بر روی مودم ریخته بشه .

abi_55514
28-04-2019, 13:52
از طریق لودر و اتصال بوت پین باید نصب بشه اگر هم رو مودم الان فریمور مود شده نصب هست نمیخواد پشت مودم باز بشه و اتصال برقرار بشه کافیه اسکریپت اجرا بشه تا مودم بره رو حالت نصب و بعد فریمور از طریق بالونگ فلش بر روی مودم ریخته بشه .

ممنون از توضیحات خوبتون. فقط اسکریپت رو‌توضیح میدید؟کد هست که داخل cmd وارد کنم یا برنامه هست برای رفتن به حالت نصب؟

saber73
28-04-2019, 17:10
ممنون از توضیحات خوبتون. فقط اسکریپت رو‌توضیح میدید؟کد هست که داخل cmd وارد کنم یا برنامه هست برای رفتن به حالت نصب؟

abi_55514
28-04-2019, 18:58

ایول مرسی[emoji3590]

abi_55514
07-05-2019, 22:36
message delete

abi_55514
07-05-2019, 23:43
message delete

abi_55514
21-05-2019, 09:16
سلام آپدیت جدید نیامده؟

saber73
21-05-2019, 20:26
سلام آپدیت جدید نیامده؟

سلام خیر نیامده

m.maha68
31-05-2019, 13:21
سلام
آقا صابر این فایلها ک گذاشتید برای دانلود بالا نمیاد و نمیشه دانلودش کرد
انگار پاک شده لینک

m.maha68
31-05-2019, 13:27
سلام
این فایلهای دانلود ک گذاشتید بالا نمیاد و نمیشه دانلودش کرد
انگار پاک شده لینک

m.maha68
31-05-2019, 13:59
سلام
آقا صابر فایلهای آموزشی و PDF ک گذاشتید برای دانلود بالا نمیاد و نمیشه دانلودش کرد
انگار پاک شده لینک

m.maha68
31-05-2019, 18:35
فقط وب یو ای ایرانسل رو استفاده کنید چون راحت در هر سه اپراتور شبکه 4.5 رو ریجیستر میکنه و تجمیع و افزایش سرعت هم میکنه و علامت پلاس هم ظاهر میشه .

آقا صابر هر کاری میکنم فایلهای bin نصب نمیشه

saber73
31-05-2019, 20:16
سلام
آقا صابر این فایلها ک گذاشتید برای دانلود بالا نمیاد و نمیشه دانلودش کرد
انگار پاک شده لینک

سلام
این فایلهای دانلود ک گذاشتید بالا نمیاد و نمیشه دانلودش کرد
انگار پاک شده لینک

سلام
آقا صابر فایلهای آموزشی و PDF ک گذاشتید برای دانلود بالا نمیاد و نمیشه دانلودش کرد
انگار پاک شده لینک

آقا صابر هر کاری میکنم فایلهای bin نصب نمیشه

لینک برا آقا حسین عزیز هستش و مثل اینکه پاک شدن و از خودشون درخواست کنید تا آپلود کنند .

m.maha68
31-05-2019, 23:28
با سلام خدمت دوستان

این آموزش کاملا رایگانه و برای استفاده شخصی افراد تهیه شده و کسی حقی نداره در ازای پول در اختیار کس دیگه ای قرار بده

برای تهیه و گردآوری فایل ها و نوشتن آموزش زحمت کشیده شده ولی لینک دانلود مجانی در اختیار همه قرار میگیره
رمز فایل: ho3in2012-p30world[/B]

حسین آقا این فایلها ک گذاشتید گویا پاک شده لینکش
زحمت میکشید مجدد آپلود کنید؟

m.maha68
31-05-2019, 23:30
[QUOTE=saber73;9112063]لینک برا آقا حسین عزیز هستش و مثل اینکه پاک شدن و از خودشون درخواست کنید تا آپلود کنند .

متشکر از شما
سپاسگزارم

m.maha68
01-06-2019, 10:58
[B]دکل با پوشش 4g پلاس هست فقط من نمیدونم چرا هر چی برنامه ltewatch دانلود میکنم که به صورت پرتابل هستن و اجرا میکنم و ای پی دسترسی مودم و پسورد رو میدم برنامه هنگ میکنه و اجباری بسته میشه و دیگه کار نمیکنه ! ورژن خاصی باید استفاده بشه یا نه این مودم انلاک شده و ای پی دسترسی مودم عوض شده همخوانی نمیکنه ؟ چون انلاک شده ای پی مودم از 192.168.1.1 به 192.168.8.1 تغییر پیدا کرده . کلا تو این قسمت گیر کردم . چند ورژن هم دانلود کردم ولی هیچکدوم جواب نمیده .

-anbieter.info/ltewatch/huawei.php[/URL]

برای منم دقیقاً همینجوری میشه. شما هنوز رفعش نکردی؟

saber73
01-06-2019, 22:35
برای منم دقیقاً همینجوری میشه. شما هنوز رفعش نکردی؟

از این استفاده کنید رو بعضی مودم ها و بعضی فریمورها جواب میده رو بعضی نمیده :

ltewatch huawei ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

abi_55514
09-06-2019, 05:34
سلام. هر یک ماه تنظیمات مودم به هم میریزه. مثلا تنظیم کردم بدون باطری کارکنه اما دوباره می‌زنه باطری ارور. یا میزنه از حالت ذخیره نیرو خارج بشید این وقتیکه باطری داخلش هست میگه.جالبه همه گزینه های آپدیت خودکار هم غیرفعاله.و یه سوال دیگه اگه به آخرین فریمور رسمی که گذاشتید برم مشکلی که پیش نمیاد؟و اگه مشکلی برای سرعت نت ایجاد نمیکنه کدوم منطقه رو بزنم؟

saber73
09-06-2019, 13:28
سلام. هر یک ماه تنظیمات مودم به هم میریزه. مثلا تنظیم کردم بدون باطری کارکنه اما دوباره می‌زنه باطری ارور. یا میزنه از حالت ذخیره نیرو خارج بشید این وقتیکه باطری داخلش هست میگه.جالبه همه گزینه های آپدیت خودکار هم غیرفعاله.و یه سوال دیگه اگه به آخرین فریمور رسمی که گذاشتید برم مشکلی که پیش نمیاد؟و اگه مشکلی برای سرعت نت ایجاد نمیکنه کدوم منطقه رو بزنم؟

وب یو ای ایرانسل با اخرین فریمور مود شده که برا دانلود گذاشتیم خیلی خوبه و مشکلی نداره یا باز اخرین فریمور مود شده با وب یو ای خود هواوی که حالت تجمیع در اون فعال هست هم خوبه و امکانات خوبی هم داره و از نظر سرعت هم مشکلی نداره .

abi_55514
09-06-2019, 13:40
وب یو ای ایرانسل با اخرین فریمور مود شده که برا دانلود گذاشتیم خیلی خوبه و مشکلی نداره یا باز اخرین فریمور مود شده با وب یو ای خود هواوی که حالت تجمیع در اون فعال هست هم خوبه و امکانات خوبی هم داره و از نظر سرعت هم مشکلی نداره .

همین الان وب ویو ایرانسل رو زدم ادیتش کردم از نسخه ادیت شده هوآوی بهتربود. فقط نمیدونم بلوتوث قضیه اش چی بود.یعنی مودم بلوتوث داره؟

abi_55514
09-06-2019, 14:22
با سلام چرا رو خیلی از فریمورها و webui ها اپ huawei hilink این خطا رو میده و وصل نمیشه

سلام اگه به نتیجه رسیدی منم در جریان بذاری . ممنون

saber73
09-06-2019, 18:53
همین الان وب ویو ایرانسل رو زدم ادیتش کردم از نسخه ادیت شده هوآوی بهتربود. فقط نمیدونم بلوتوث قضیه اش چی بود.یعنی مودم بلوتوث داره؟

بلوتوث و وای مکس تو بیس بیشتر فریمورها هست و بسته به مودم که سخت افزارش وجود داشته باشه قابل راه اندازی و استفاده هست .

abi_55514
09-06-2019, 18:55
بلوتوث و وای مکس تو بیس بیشتر فریمورها هست و بسته به مودم که سخت افزارش وجود داشته باشه قابل راه اندازی و استفاده هست .

ممنون

namo_57
09-06-2019, 21:15

مشکل از weuiهست داخل webuiفایلی هست websrverاونجا باید برااین مودم تنظیم بشه

a1724t
15-06-2019, 17:38
لینک دانلود مشکل داره لطفا اصلاح کنید

a1724t
15-06-2019, 17:42
سلام لینک دانلود کار نمی کند لطفا اصلاح نمایید

[QUOTE=ho3in2012;9086685]با سلام خدمت دوستان

abi_55514
22-06-2019, 13:29
سلام ببخشید سوالم تکراریه برای تغییر رمز از طریق telnet داخل فایلی که گذاشتید اشتباه داره قبل گفته بودید یادم رفته میشه دوباره بگید هرکاری میکنم رمز تغییر نمیکنه

abi_55514
23-06-2019, 12:16
سلام ببخشید سوالم تکراریه برای تغییر رمز از طریق telnet داخل فایلی که گذاشتید اشتباه داره قبل گفته بودید یادم رفته میشه دوباره بگید هرکاری میکنم رمز تغییر نمیکنه

بالاخره فهمیدم مشکل کجا بود یه جا مشکل کوچیک داشتم و حتما رمز باید ۱۶ کاراکتر باشه و به همراه یک حرف

abi_55514
23-06-2019, 12:18
یه مشکل دیگه دارم اونم اینه وقتی وقتی نسخه زینک رو میزنم میزنه از حالت ذخیره انرژی خارج بشید

mehdi25200
19-07-2019, 07:34
با سلام خدمت همه دوستان
منم مودم fd-m60 رو دارم و می خوام آنلاکش کنم... اون پیجی که واسه آموزش هستش ، لینک دانلودش کار نمی کنه... میشه یکی فایل پی دی اف کامل آموزش رو واسم بذاره...
ممنون میشم راهنمایی کنید تا منم بتونم درست انجام بدم...
اگرم جایی هست که مودم را ارسال کنم و آنلاکش کنند هم ممنونم میشم...از شرمندگیشم در میام....
ایمیلم: mehdi25200@gmail.com شماره موبایلم: 09367413737 رو همین خط هم واتس آپ هم تلگرام هست...
تشکر از دوستان

mehdi25200
22-07-2019, 18:16
با سلام خدمت دوستان
منم مودم ایرانسل fd-m60 دارم.. می خوام آنلاکش کنم، هرچی سعی کردم که از فایل های آموزشی استفاده کنم و دانلود کنم نشد... پیجش نبود...
لطفا اگه امکان هست واسم ایمیل کنید ...
ممنون می شم راهنمایی کنید
mehdi25200@gmail.com یا شماره تلگرام و واتس آپ 09367413737

hamidbaba
03-08-2019, 23:06
سلام مودم fd-m60 دارم که آنلاک شده است الان بعد از یک سال سیگنال آنتن دهی اون خیلی کم شده و بیشتر وقتها no service میزند آیا کسی راه حلی سراغ دارد و آیا مشکل نرم افزاری است یا سخت آفزاری ؟؟؟

msm_tk
05-08-2019, 13:15
سلام؛
کسی از دوستان اینجا میتونن مودم رو آنلاک کنن؟
چون خیلی از اطلاعاتی که داده شده و گفته شد سر در نمیارم، میترسم بزنم یه بلایی سر مودم بیارم.

اگر کسی هست ممنون میشم راهنمائی کنید.

آی دی تلگرام : Mr_Noise

maham111
19-08-2019, 13:21
آی پی مودم رو تو lte watch باید همون 192.168.1.1 بزنید درست میشه

saber73
19-08-2019, 15:59
سلام؛
کسی از دوستان اینجا میتونن مودم رو آنلاک کنن؟
چون خیلی از اطلاعاتی که داده شده و گفته شد سر در نمیارم، میترسم بزنم یه بلایی سر مودم بیارم.

اگر کسی هست ممنون میشم راهنمائی کنید.

آی دی تلگرام : Mr_Noise

بنده در خدمت هستم خواستید بفرستید انلاک کنم

qaderi65@

saber73
19-08-2019, 16:01
سلام مودم fd-m60 دارم که آنلاک شده است الان بعد از یک سال سیگنال آنتن دهی اون خیلی کم شده و بیشتر وقتها no service میزند آیا کسی راه حلی سراغ دارد و آیا مشکل نرم افزاری است یا سخت آفزاری ؟؟؟

ضربه؟ از دست افتادگی ؟ یا کارکرد زیاد با مودم خصوصا مستقیم با برق نداشتید ؟ مشکل سیگنال بیشتر سخت افزاری هست تا نرم افزاری

mahziarjon
17-10-2019, 07:58
سلام و درود بر سروران گرامی من این فایل جدید که مال 6 ماه پیش رو از سایت easy-frimware دانلود کردم E5785Lh-22c_UPDATE_21.190.61.00.1217_AT و در اختیار شما دوستان میگذارم

2ad.ir/E5785

Javad-E
30-10-2019, 20:16
سلام اگه به نتیجه رسیدی منم در جریان بذاری . ممنون

این همون یوزرنیم پسورد admin هستش دیگه.

Javad-E
31-10-2019, 21:28
کسی جایی رو تو کرج یا تهران میشناسه ببرم برای آنلاک؟ فایل آموزشی رو که دوستان گذاشتن گویا پاک شده.

saber73
31-10-2019, 21:36
کسی جایی رو تو کرج یا تهران میشناسه ببرم برای آنلاک؟ فایل آموزشی رو که دوستان گذاشتن گویا پاک شده.

بیا تلگرام برات فایل های انلاک رو بفرستم خودت انجام بده راحت

Javad-E
31-10-2019, 22:38
بیا تلگرام برات فایل های انلاک رو بفرستم خودت انجام بده راحت
دستت درد نکنه، اذیت نمیکنه؟ به نظرت آنلاک کنم یا نه، چون از نظر قیمت تقریبا همه اپراتورها مثل هم هستن.

saber73
31-10-2019, 22:52
دستت درد نکنه، اذیت نمیکنه؟ به نظرت آنلاک کنم یا نه، چون از نظر قیمت تقریبا همه اپراتورها مثل هم هستن.

انلاک کن خیلی راحت هست و ارزش داره واقعا الان تنها مودم جیبی CAT6 کشور اونم مارک معتبر هواوی با تجمیع واقعی همین مودم هست و سرعت خیلی خوبی داره

Javad-E
31-10-2019, 23:15
انلاک کن خیلی راحت هست و ارزش داره واقعا الان تنها مودم جیبی CAT6 کشور اونم مارک معتبر هواوی با تجمیع واقعی همین مودم هست و سرعت خیلی خوبی داره
دمت گرم، دستتم درد نکنه. فایلها رو گرفتم. رفتم تو کارش.

Javad-E
01-11-2019, 00:47
با درود و تشکر فراوان از آقا saber73، آنلاک شد.:»:»:»:»:»

Javad-E
01-11-2019, 14:54
آنلاک کردم و درست پیش رفت. الآن برای همراه اول + هم میزنه. Web UI version: رو 21.100.24.00.1133 میزنه و Software version: رو 21.182.61.00.309. اینا درسته؟ مگه نباید Web UI version آخرش به جای 1133 زده باشه 234 که برای ایرانسله؟

saber73
01-11-2019, 21:24
آنلاک کردم و درست پیش رفت. الآن برای همراه اول + هم میزنه. Web UI version: رو 21.100.24.00.1133 میزنه و Software version: رو 21.182.61.00.309. اینا درسته؟ مگه نباید Web UI version آخرش به جای 1133 زده باشه 234 که برای ایرانسله؟

بک اپ وب یو ای ایرانسل رو با ADB زدید رو مودم ؟

Javad-E
02-11-2019, 09:45
بک اپ وب یو ای ایرانسل رو با ADB زدید رو مودم ؟
دقیقا دستورهای PDF رو اجرا کردم.
حتی چند بار هم تکرار کردم، ولی اینجوری شده.
جالبه که با یه فریمور جنرال هم آپدیتش میکنم و WEB UI رو هم عوض میکنم. همه چیز طبق فیمور و web ui عوض میشه. بعد که طبق pdf دوباره پیش میرم، ورژن web ui همون جنرال میمونه ولی ایرانسل بالا میاد. این طبیعیه یا نه یه جای کار میلنگه.:eh:

Javad-E
02-11-2019, 09:59
در ضمن موقع آنلاک مودم WBB Router هم وصل بود،( من wbb رو با یه کابل به یه روتر لینکسیس وصل کردم و اینترنت رو از اون طریق شیر میکنم) بعد از آنلاک و چند بار ور رفتن با مودم جیبی، wbb اینترنتش قطع شد. حتی مستقیم هم به لپ تاپ وصل کردم نشد. همه چیز ظاهرا درست بود، هم آنتن داشت و هم اینترنت. ولی نه با کابل و نه با wifi اینترنت نمیداد.
ریست که میکنم همه چیش درست میشه، کابل و وای فای وصله، ولی به محض اینکه میزنمش به لینکسیس قهر میکنه و اینترنت نمیده!!!
هردو رو هم ریست کارخونه ای کردم، نشد. یه مودم دیگه به لینکسیس زدم، با اون کار میکنه، ولی با این نه.
ممکنه تو روند آنلاک چیزی بوده که به یکی از این تجهیزاتم آسیب رسونده باشه؟(منظورم از آسیب، آسیب به نرم افزارشه)

saber73
02-11-2019, 16:56
دقیقا دستورهای PDF رو اجرا کردم.
حتی چند بار هم تکرار کردم، ولی اینجوری شده.
جالبه که با یه فریمور جنرال هم آپدیتش میکنم و WEB UI رو هم عوض میکنم. همه چیز طبق فیمور و web ui عوض میشه. بعد که طبق pdf دوباره پیش میرم، ورژن web ui همون جنرال میمونه ولی ایرانسل بالا میاد. این طبیعیه یا نه یه جای کار میلنگه.:eh:

در ضمن موقع آنلاک مودم WBB Router هم وصل بود،( من wbb رو با یه کابل به یه روتر لینکسیس وصل کردم و اینترنت رو از اون طریق شیر میکنم) بعد از آنلاک و چند بار ور رفتن با مودم جیبی، wbb اینترنتش قطع شد. حتی مستقیم هم به لپ تاپ وصل کردم نشد. همه چیز ظاهرا درست بود، هم آنتن داشت و هم اینترنت. ولی نه با کابل و نه با wifi اینترنت نمیداد.
ریست که میکنم همه چیش درست میشه، کابل و وای فای وصله، ولی به محض اینکه میزنمش به لینکسیس قهر میکنه و اینترنت نمیده!!!
هردو رو هم ریست کارخونه ای کردم، نشد. یه مودم دیگه به لینکسیس زدم، با اون کار میکنه، ولی با این نه.
ممکنه تو روند آنلاک چیزی بوده که به یکی از این تجهیزاتم آسیب رسونده باشه؟(منظورم از آسیب، آسیب به نرم افزارشه)

بعد این کارها مودم رو ریست هم میکنید ؟ من اون قسمت زیاد دقت نکردم شاید مشکل از بک اپ وب یو ای ایرانسل باشه که اینطوری نشون میده . مورد دوم نه شما از اینترنت مودم استفاده کردید و مودم به روتر وصل بوده و شما چیزی نه بهش اضافه کردی نه کم کردی واقعا تعجب میکنم چرا اینطوری شده ؟ شما روتر خودتون رو هم دوباره پیکربندی کنید و باز تست بفرمایید چون مودم رو ریست کردید و مشکل باز پابرجا بوده .

Javad-E
02-11-2019, 21:42
بعد این کارها مودم رو ریست هم میکنید ؟ من اون قسمت زیاد دقت نکردم شاید مشکل از بک اپ وب یو ای ایرانسل باشه که اینطوری نشون میده . مورد دوم نه شما از اینترنت مودم استفاده کردید و مودم به روتر وصل بوده و شما چیزی نه بهش اضافه کردی نه کم کردی واقعا تعجب میکنم چرا اینطوری شده ؟ شما روتر خودتون رو هم دوباره پیکربندی کنید و باز تست بفرمایید چون مودم رو ریست کردید و مشکل باز پابرجا بوده .
آره مودم رو از دکمه پشت ریست هم کردم، ولی تغییر نکرد. درضمن مودم مشکلی هم نداره. هم آنلاکه و هم + داره.
درمورد مشکل دوم هم فهمیدم داستان چی بدو، من از سیم شاتل استفاده میکردم، شاتل رومینگ رایتله. رایتل هم تو 2G رومینگ همراه اول و ایرانسله. دیشب از شانس من مودم به شبکه 2G کانکت شده بود، برای همین هم اینترنت نمیداد. فورسش کردم رو 4G درست شد.

™...
15-11-2019, 18:32
تو مرحله 4 اموزش من به مشکل برخوردم .

اونجا که گفته عدد پورت رو وارد کنید من عدد رو مطابق شکل که 7 هستش وارد می کنم و اینتر رو میزنم پیغام زیر رو میده

مودم ریستارت نمیشه و صفحه مودم هنوز سفید هستش .

راهنمایی کنید مشکل کجاست ؟!

ممنون میشم اگه به شناسه من پیام بدین : termech

saber73
15-11-2019, 19:46
تو مرحله 4 اموزش من به مشکل برخوردم .

اونجا که گفته عدد پورت رو وارد کنید من عدد رو مطابق شکل که 7 هستش وارد می کنم و اینتر رو میزنم پیغام زیر رو میده

مودم ریستارت نمیشه و صفحه مودم هنوز سفید هستش .

راهنمایی کنید مشکل کجاست ؟!

ممنون میشم اگه به شناسه من پیام بدین : @terme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ch

اون اتصال بوت پین داخل عکس رو بعد ظاهر شدن پورت : Huawei Mobile Connect دیگه بردارید و تمومه . حالا لودر بزنید و بعد پایان لودر صفحه نمایش مودم مثل عکس شما سفید میشه حالا از داخل پوشه : Modified Firmware ( این پوشه رو ببرید در دسکتاپ ویندوز قرار بدید ) FLASHER.bat رو اجرا کنید ( به صورت ادمین اجرا کنید ) .
الباقی کار رو هم درست انجام دادید یعنی نگاه کردن به پورت ظاهر شده و وارد کردن اون در داخل cmd حالا باید شروع کنه به فلش کردن اگر این فرایند شروع نشد برید اون پورت 7 رو دستی تغییر بدید و حالا شماره پورت تغییر داده شده رو وارد کنید و صبر کنید تا فلش بشه باز نشد از اول اول و با وصل کردن به درگاه های usb پشتی کامپیوتر و یک درگاه که هنوز برا این مودم استفاده نکردید کار رو ادامه بدید .

saber73
15-11-2019, 19:59
باز جواب نداد اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید و وارد فولدر شوید و در اونجا شیفت کلیک راست و باز کردن cmd :

حالا فایل تکست همراه فریمور رو باز کنید و نوشته رو کامل کپی و در cmd وارد کنید و قسمت پورت رو باز از دیوایس منیجر نگاه کنید و داخل cmd اصلاح کنید و اینتر بزنید تا فلش شروع بشه .

عدد مقابل حرف p همون پورت هست اونو باید ویرایش و شماره پورت خودتون رو بنویسید

™...
15-11-2019, 20:06
اون اتصال بوت پین داخل عکس رو بعد ظاهر شدن پورت : Huawei Mobile Connect دیگه بردارید و تمومه . حالا لودر بزنید و بعد پایان لودر صفحه نمایش مودم مثل عکس شما سفید میشه حالا از داخل پوشه : Modified Firmware ( این پوشه رو ببرید در دسکتاپ ویندوز قرار بدید ) FLASHER.bat رو اجرا کنید ( به صورت ادمین اجرا کنید ) .
الباقی کار رو هم درست انجام دادید یعنی نگاه کردن به پورت ظاهر شده و وارد کردن اون در داخل cmd حالا باید شروع کنه به فلش کردن اگر این فرایند شروع نشد برید اون پورت 7 رو دستی تغییر بدید و حالا شماره پورت تغییر داده شده رو وارد کنید و صبر کنید تا فلش بشه باز نشد از اول اول و با وصل کردن به درگاه های usb پشتی کامپیوتر و یک درگاه که هنوز برا این مودم استفاده نکردید کار رو ادامه بدید .

مشکل حل شد . مشکل بسیار ساده از اون سیم اتصال بود ! اونو عوض کردم و مراحل رو رفتم درست شد !!!

مودم آنلاک شد . :thumbsup::n16:

اما اینجا گیر کردم ! هرچی دستور رو می زنم انگار نه انگار هیچ اتفاقی نمیفته !!!

™...
15-11-2019, 20:17
نکته اینکه چرا 4G+ نیست و نشون نمیده ؟! چون گوشی داداشم میزنه 4.5G !:worried:

saber73
15-11-2019, 20:17
مشکل حل شد . مشکل بسیار ساده از اون سیم اتصال بود ! اونو عوض کردم و مراحل رو رفتم درست شد !!!

مودم آنلاک شد . :thumbsup::n16:

اما اینجا گیر کردم ! هرچی دستور رو می زنم انگار نه انگار هیچ اتفاقی نمیفته !!!

قدم اول: از نصب بودن telnet client بر روی سیستم خود اطمینان حاصل نمایید. در صورت عدم نصب می توانید نحوه فعال سازی آن را از طریق اینترنت یاد بگیرید.
مورد دوم احتمالا دستور رو درست وارد نمیکنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saber73
15-11-2019, 20:20
نکته اینکه چرا 4G+ نیست و نشون نمیده ؟! چون گوشی داداشم میزنه 4.5G !:worried:

مودم رو ریست کنید و بعد با یک دانلود تست کنید موقع دانلود و فشار بر روی مودم علامت ظاهر میشه و میره رو تجمیع هر چند الان انتن دهی شما چندان خوب نیست و فکر نکنم بتونه دو تا باند رو تجمیع کنه گوشی دقیقا کجا تجمیع میکنه با کدوم اپراتور همونجا و با همون اپراتور چک کنید .

™...
15-11-2019, 20:26
قدم اول: از نصب بودن telnet client بر روی سیستم خود اطمینان حاصل نمایید. در صورت عدم نصب می توانید نحوه فعال سازی آن را از طریق اینترنت یاد بگیرید.
مورد دوم احتمالا دستور رو درست وارد نمیکنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دستور رو دقیق کپی میکنم وارد میکنم بازم نمیشه !!! ایندفعه می نویسه Error

saber73
15-11-2019, 20:39
دستور رو دقیق کپی میکنم وارد میکنم بازم نمیشه !!! ایندفعه می نویسه Error

کپی نکنید و بنویسید و فکر کنم اون دفعه اول خودتون زدید اعمال شده میتونید با فریمور زدن رو مودم تست کنید موقع درخواست کد اگر کد رو دادید قبول کرد پس اعمال شده . همون فریمور داخل فایل اموزشی که توصیه شده بود بعد انلاک رو مودم تزریق کنید .

Javad-E
16-11-2019, 08:52
سلام دوستان، من فایلهای ایرانسل و دستکاری نشده این مودم رو از سایت ایزی فرمور دانلود کردم.
1: اگه پخشش کنم مشکلی پیش نمیاد؟( ایرانسل گیر نمیده؟)
2: اگه پخشش کنم برای اکانتم تو سایت ایزی فرمور مشکلی پیش نمیاد؟ چون امضای دیجیتال داره و فایلها رو وقتی میخواستم دانلود کنم امضای دیجیتاله هم آخر اسم فایل بود. یعنی قابل پیگیری هستش که کی دانلود کرده و پخش کرده، اکانت رو مسدود نمیکنن؟
لطفا دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن، اکانت راحت تهیه نشده که به راحتی از دست بره.

Javad-E
16-11-2019, 08:55
درضمن من مودم خودم رو با webui و فایل اصلی آپدیت کردم و لاک نشد! همچنان آنلاکه.

saber73
16-11-2019, 20:00
درضمن من مودم خودم رو با webui و فایل اصلی آپدیت کردم و لاک نشد! همچنان آنلاکه.

نه مودم یک بار با همون روش قبلی انلاک کنید و دوباره بیایید فریمور خود ایرانسل رو بزنید دیگه لاک نمیشه عینه مودم i60
شما هیچ ترسی نداشته باش از ایزی فریمور ماله ایرانسل رو دانلود کن هم فریمور هم وب یو ای و اینجا یه بخش باز کن و بزار برا دانلود عموم تا کسی خواست استفاده کنه . اگر پیگرد داشت همون 192 i60 یا 196 i60 رو الان پیگیری کرده بودن یا نسخه های مبین نت رو . نگران نباشید .

Javad-E
17-11-2019, 10:05
فریمور دستکاری نشده ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5014QBB.rar.html

Javad-E
17-11-2019, 10:07
وب یو آی دستکای نشده ایرانسل
​[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] QBD.rar.html

Javad-E
17-11-2019, 10:10
اگه کسی از ایزی فرمور فایلی خواست پیام بده براش بگیرم. :8::8::8:

Javad-E
17-11-2019, 10:55
یک فایل هم به اسم "E5785LhCUST-B00C234" هست که 7 مگه حجمش، ولی نصب نمیشه و ارور میده. کسی با توجه به اسمش میتونه بگه که این چه فایلیه؟ داخل پوشه هاشم توضیحی نداده.

saber73
23-11-2019, 19:46
یک فایل هم به اسم "E5785LhCUST-B00C234" هست که 7 مگه حجمش، ولی نصب نمیشه و ارور میده. کسی با توجه به اسمش میتونه بگه که این چه فایلیه؟ داخل پوشه هاشم توضیحی نداده.

این فکر کنم سورس یا اطلاعات پایه فریمور ایرانسل هست و رو مودم نمیشه زد .

Javad-E
25-11-2019, 09:41
ممنون بابت پاسختون.:»:»:»

Javad-E
25-11-2019, 09:42
ممنون بابت پاسختون. :»:»:»

Pouya002
03-01-2020, 02:37
امکانش هست آموزش آنلاک رو مجدد لینکش رو بزارید :»

- - - Updated - - -

امکانش هست آموزش آنلاک رو مجدد لینکش رو بزارید :»

Rahmat605
03-01-2020, 15:30
سلام دوستان کسی میتونه بگه که چرا این مودم در حالی که انلاک هست اپدیت شرکتی دریافت نمیکنه؟؟ مگه شرکت اپدیت نمیده واسه این مودم ؟

saber73
03-01-2020, 16:42
سلام دوستان کسی میتونه بگه که چرا این مودم در حالی که انلاک هست اپدیت شرکتی دریافت نمیکنه؟؟ مگه شرکت اپدیت نمیده واسه این مودم ؟

سلام خیر اخرین اپدیت ایرانسل همونی هست که رو مودمه و دیگه ایرانسل اپدیتی نداده فرق هم نداره انلاک باشه یا غیر انلاک در ضمن آخرین ورژن خود ایرانسل و وب یو ای خود ایرانسل خدمت شما بدون هیچ دستکاری اورجینال اورجینال :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rancell.rar.html

Pouya002
03-01-2020, 17:31
امکانش هست آموزش آنلاک رو مجدد لینکش رو بزارید

Pouya002
17-01-2020, 00:48
با سلام خدمت دوستان

سلام امکانش هست لینک سالم از این فایل رو تو پیغام خصوصی برام ارسال کنید

با تشکر از ho3in2012

Javad-E
18-01-2020, 15:37

Javad-E
27-01-2020, 18:13
سلام، ایرانسل این مودم رو دوباره موجود کرده، با بسته 100گیگ 6ماهه میده، 1139000تومن.

mohsenzarea20
07-02-2020, 08:45
سلام حسین اقا بیزحمت فایل انلاک را روی پیکو فایل اپدیت کنید اون جایی که فایل رو گذاشتید باز نمیشه

amirdvb
09-02-2020, 21:12
برو سایت modem4g.net

mojtabam22
09-02-2020, 22:47
سلام دوستان
آموزش روش آنلاک m60 پاک شده؟ رو فایلش میزنم ارور میزنه
ممنون میشم راهنمایی کنید

mojtabam22
09-02-2020, 22:50
سلام دوستان
آموزش روش آنلاک m60 پاک شده؟ رو فایلش میزنم ارور میزنهم
منون میشم راهنمایی کنید

mf.aghaei70
04-03-2020, 17:07
بچه ها بهترین انتن تقویتی برای مودم m60 کدومه از کجا میتونم تهیه کنم؟لطفا بگید

saber73
05-03-2020, 08:49
بچه ها بهترین انتن تقویتی برای مودم m60 کدومه از کجا میتونم تهیه کنم؟لطفا بگید

سوکت مودم شما ts9 هست کافیه انتنی که تهیه میکنید این سوکت رو داشته باشه . از انتن های رومیزی استفاده نمایید اگر مودم رو در جای ثابتی میزارید .

آنتن تقویت مودم 3G/4G با کانکتور SMA/TS9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ابتدای لینک : راستین بازار دات کام هست که سانسور میشه توسط فروم

Hootankb
06-03-2020, 08:03
فایل اموزش و فایل های لازم برای انلاک

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

gem2623
07-03-2020, 16:49
بهترین فریمور برای این مودم کدام هست؟
من هر کار میکنم نمیتونم وای فای مودم رو خاموش کنم مثل اینکه باگ داره

Javad-E
08-03-2020, 13:06
بهترین فریمور برای این مودم کدام هست؟
من هر کار میکنم نمیتونم وای فای مودم رو خاموش کنم مثل اینکه باگ داره
بهترین فریمور همون ایرانسله.
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] QBD.rar.html
و
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5014QBB.rar.html

- - - Updated - - -

Javad-E
08-03-2020, 13:08
بهترین فریمور برای این مودم کدام هست؟&lt;br&gt;<br>
من هر کار میکنم نمیتونم وای فای مودم رو خاموش کنم مثل اینکه باگ داره&lt;br&gt;
بهترین فریمور همون ایرانسله.

mf.aghaei70
11-03-2020, 15:54
بچه ها من یه مودم اکبند m60 ایرانسل خریدم و دارم استفاده میکنم آیا انلاکش کنم مشکلی پیش نمیاد؟بدون مشکل میشه همه اپراتور هارو استفاده کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید

saber73
11-03-2020, 16:45
بچه ها من یه مودم اکبند m60 ایرانسل خریدم و دارم استفاده میکنم آیا انلاکش کنم مشکلی پیش نمیاد؟بدون مشکل میشه همه اپراتور هارو استفاده کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید

بله هیچی نمیشه فقط واردی انجام بده وارد نیستی یه چند تومن هزینه کن و بده بیرون انجام بدن تا استرس هم نکشی .

12041204
12-03-2020, 23:54
سلام یک سوال من هم M60 دارم آکبنده ، میخوام ببینم اگر آنلاک کنم ، سیم 0941 یا همون TD lte روش سرویس میده ؟

saber73
13-03-2020, 00:09
سلام یک سوال من هم M60 دارم آکبنده ، میخوام ببینم اگر آنلاک کنم ، سیم 0941 یا همون TD lte روش سرویس میده ؟

خیر این مودم کلا لاک یا انلاک از دو باند 42 و 43 tdd پشتیبانی نمیکند و نخواهد کرد .

12041204
13-03-2020, 00:27
.........00000

12041204
13-03-2020, 00:33
خیر این مودم کلا لاک یا انلاک از دو باند 42 و 43 tdd پشتیبانی نمیکند و نخواهد کرد .

بسیار عالی ممنون که فوری جواب دادید

.
.
.
.
با چه ذوقی به یاد جوونی هام توی موبایلستان و ir-tci و خیلی سایت های دیگه این 30-40 صفحه رو خوندم و مرور کردم
یادش بخیر یه فریمور80-90 مگابایتی برای نوکیا با دایال آپ دانلود میکردیم اونم توی 50 پارت ، و نصب و ارور و بقیه داستان
الان با یک کلیک دانلو میشه و خلاص .

muxtar66
13-03-2020, 23:55
سلام دوستان
مودم من قبلا انلاک شده الان میخام فریمور اصلی خود ایرانسل رو روش بزارم webui بدون مشکل اپدیت شد ولی فریمور datalock code میخاد موقع اپدیت کسی میدونه کدش چیه؟بعد اگه اپدیت کنم لاک نمیشه دوباره؟

saber73
14-03-2020, 13:04
سلام دوستان
مودم من قبلا انلاک شده الان میخام فریمور اصلی خود ایرانسل رو روش بزارم webui بدون مشکل اپدیت شد ولی فریمور datalock code میخاد موقع اپدیت کسی میدونه کدش چیه؟بعد اگه اپدیت کنم لاک نمیشه دوباره؟

در تلگرام پاسخ دادم بهتون :»

taghifathizade
25-03-2020, 11:05
سلام دوستان
میخواستم ببینم مودم هیچ نقشی در پینگ داره یا خیر اگه داره مودم m60 پینگ پایینتری میده یا i60 ، یا مودم دیگری در این مورد بهتر عمل میکنه لطف میکنید معرفی کنید

sky_dvb
28-03-2020, 01:40
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گرامی یکی از اقوام یک مودم fd m60 ایرانسل داشت چون بکارش نمیومد داد به من الان که انتن دهی ایرانسل تو منطقه ما خیلی ضعیفه و سیم کارت همراه اول میخوام بندازم یک کد لازم داره میشه راهنمایی کنید این کد رو چطور میتونم پیدا کنم
مشخصات مودم این هست

Hardware version:
CL1E5785SM

Software version:
21.236.01.00.234

Web UI version:
21.100.32.00.234

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید یا کسی جایی سراغ دارن برای انجام کارش محبت کنن ادرسی چیزی بدن

saber73
28-03-2020, 02:31
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گرامی یکی از اقوام یک مودم fd m60 ایرانسل داشت چون بکارش نمیومد داد به من الان که انتن دهی ایرانسل تو منطقه ما خیلی ضعیفه و سیم کارت همراه اول میخوام بندازم یک کد لازم داره میشه راهنمایی کنید این کد رو چطور میتونم پیدا کنم
مشخصات مودم این هست

Hardware version:
CL1E5785SM

Software version:
21.236.01.00.234

Web UI version:
21.100.32.00.234

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید یا کسی جایی سراغ دارن برای انجام کارش محبت کنن ادرسی چیزی بدن

باید پشتش باز بشه و طبق توضیحات و فایلها انلاک بشه تا قفل مودم برداشته بشه و بتونید از هر سیم کارتی روش استفاده کنید

sky_dvb
28-03-2020, 09:56
دوستان گرامی طبق اموزش که میرم جلو بعداز نصب فریمور انلاک که مودم میاد بالا پیغام نو سرویس میده با چه لودری باید

install firmware modE5785Lh-22c_21.187.63.00.143_Mod.bin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این رام رو نصب کنم چون اونی که با خودش هست باز نمیشه توی ویندوز 10 منون میشم لطف کنید با تشکر پیشاپیش

kumarsak47
28-03-2020, 21:07
داداش ho3ein 2012 میتونی دوباره لینکشو بزاری؟ انگار لینکش خراب شده یا برام ایمیل کنی؟ kumarsak47@gmail.com

saber73
29-03-2020, 00:22
دوستان گرامی طبق اموزش که میرم جلو بعداز نصب فریمور انلاک که مودم میاد بالا پیغام نو سرویس میده با چه لودری باید

install firmware modE5785Lh-22c_21.187.63.00.143_Mod.bin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این رام رو نصب کنم چون اونی که با خودش هست باز نمیشه توی ویندوز 10 منون میشم لطف کنید با تشکر پیشاپیش

اول اینو میزنی این لودر هست منتها قفل داره و با همون کیجن قفلش باز و بر روی مودم نصب میشه :

بعدا که لودر رو زدی و صفحه سفید شد حالا نوبت اینه یعنی فریمور :

و در اخر هم اجرای اسکریپت انلاک اونم موقعی که مودم روشنه و به سیستم شما وصله .

sky_dvb
29-03-2020, 00:43
اول اینو میزنی این لودر هست منتها قفل داره و با همون کیجن قفلش باز و بر روی مودم نصب میشه :

بعدا که لودر رو زدی و صفحه سفید شد حالا نوبت اینه یعنی فریمور :

و در اخر هم اجرای اسکریپت انلاک اونم موقعی که مودم روشنه و به سیستم شما وصله .

با تشکر از راهنمایی شما انلاک انجام شدش فقط اینکه بازم توی منو ها اون حالت اولیه ایرانسل هستش چرا پس بعد از انلاک و نصب رام ها منو هواوی نشد؟
این مشخصات بعد انلاکمه درسته عایا؟

Device name:
FD-M60

Serial number:
UPVDW177080007

IMEI:
8624180301757

IMSI :
4323502735472

ICCID:
899843200043401655

Hardware version:
CL1E5785SM

Software version:
21.182.61.00.309

Web UI version:
21.100.32.00.234

saber73
29-03-2020, 00:53
با تشکر از راهنمایی شما انلاک انجام شدش فقط اینکه بازم توی منو ها اون حالت اولیه ایرانسل هستش چرا پس بعد از انلاک و نصب رام ها منو هواوی نشد؟
این مشخصات بعد انلاکمه درسته عایا؟

Device name:
FD-M60

Serial number:
UPVDW177080007

IMEI:
8624180301757

IMSI :
4323502735472

ICCID:
899843200043401655

Hardware version:
CL1E5785SM

Software version:
21.182.61.00.309

Web UI version:
21.100.32.00.234

توضیح دادم تو بخش انلاک دیگه . برا این مودم فریمور و وب یو ای جدا هست شما میای انلاک میکنی فقط فریمور انتقال میدی و بعد اسکریپت میزنی و مودم انلاک میشه و با همون وب یو ای خود ایرانسل بالا میاد چرا ؟ چون ما رو مودم وب یو ای که نزدیم و ماله خود ایرانسل رو مودم مونده ما فقط فریمور رو عوض کردیم . شما خواستی وب یو ای هم بزن دوباره رو مودم . داخل فایل های ضمیمه شده فکر کنم وب یو ای باشه ولی وب یو ای ایرانسل خوبه و امکانات هم تکمیله و از همه مهمتر علامت + رو میاره و تجمیع هم میکنه .

sky_dvb
29-03-2020, 01:26
توضیح دادم تو بخش انلاک دیگه . برا این مودم فریمور و وب یو ای جدا هست شما میای انلاک میکنی فقط فریمور انتقال میدی و بعد اسکریپت میزنی و مودم انلاک میشه و با همون وب یو ای خود ایرانسل بالا میاد چرا ؟ چون ما رو مودم وب یو ای که نزدیم و ماله خود ایرانسل رو مودم مونده ما فقط فریمور رو عوض کردیم . شما خواستی وب یو ای هم بزن دوباره رو مودم . داخل فایل های ضمیمه شده فکر کنم وب یو ای باشه ولی وب یو ای ایرانسل خوبه و امکانات هم تکمیله و از همه مهمتر علامت + رو میاره و تجمیع هم میکنه .

با تشکر از شما
چک کردم ورژن
Web UI من بالاتر از فایل های ضمیمه هست

فقط برای اون علامت + چه کاری باید انجام بدم که ظاهر بشه ؟

saber73
29-03-2020, 02:21
با تشکر از شما
چک کردم ورژن
Web UI من بالاتر از فایل های ضمیمه هست

فقط برای اون علامت + چه کاری باید انجام بدم که ظاهر بشه ؟

هیچ کاری الان فریمور و وب یو ای که بر روی مودم شما نصب شده یعنی فریمور ورژن 182 و وب یو ای ورژن 100 خود ایرانسل کاملا با 4.5 و ظاهر کردن علامت سازگار هست و اگر در منطقه شما فعال باشه خود به خود و اتومات مودم موقع رد و بدل کردن ترافیک یعنی دانلود و اپلود میره رو + و علامت هم میاد . برای محکم کاری شما یک بار مودم رو ریست کارخانه کن و دیگه به تنظیمات نوع شبکه و الباقی دست نزن و تمام . اگر هیچ علامتی نیومد و شبکه 4.5 رو دریافت نمیکنید مربوط به اپراتور شما و منطقه شما هست که معلوم میکنه شبکه تجمیع در اونجا و در اون اپراتور راه اندازی نشده .

sky_dvb
29-03-2020, 12:36
هیچ کاری الان فریمور و وب یو ای که بر روی مودم شما نصب شده یعنی فریمور ورژن 182 و وب یو ای ورژن 100 خود ایرانسل کاملا با 4.5 و ظاهر کردن علامت سازگار هست و اگر در منطقه شما فعال باشه خود به خود و اتومات مودم موقع رد و بدل کردن ترافیک یعنی دانلود و اپلود میره رو + و علامت هم میاد . برای محکم کاری شما یک بار مودم رو ریست کارخانه کن و دیگه به تنظیمات نوع شبکه و الباقی دست نزن و تمام . اگر هیچ علامتی نیومد و شبکه 4.5 رو دریافت نمیکنید مربوط به اپراتور شما و منطقه شما هست که معلوم میکنه شبکه تجمیع در اونجا و در اون اپراتور راه اندازی نشده .

با تشکر فراوان از شما که راهنمایی کردین و علامت پلاس ظاهر شد

من یک مودم E5785 خود هواوی رو دارم که نسخه اصلی خود این مودم ایرانسل هست تا الان هر چی چک انلاین کردم ابدیتی براش نیومده میشه کاری انجام که اونم علامت + رو نمایش بده مثل این مودم انلاک شده؟

Hardware version:
CL1E5785SM

Software version:
21.232.13.00.00

Web UI version:
21.100.26.00.03

این مشخصات مودم هستش

kumarsak47
29-03-2020, 12:58
saber73 داداش بی زحمت میتونی تو تلگرام فایل انلاک رو برام بفرستی؟ kumarsak47

saber73
30-03-2020, 06:18
با تشکر فراوان از شما که راهنمایی کردین و علامت پلاس ظاهر شد

من یک مودم E5785 خود هواوی رو دارم که نسخه اصلی خود این مودم ایرانسل هست تا الان هر چی چک انلاین کردم ابدیتی براش نیومده میشه کاری انجام که اونم علامت + رو نمایش بده مثل این مودم انلاک شده؟

Hardware version:
CL1E5785SM

Software version:
21.232.13.00.00

Web UI version:
21.100.26.00.03

این مشخصات مودم هستش

باید مثل همین مودم ایرانسل باز کنی و فریمور رو عوض کنی و بعد وب یو ای ایرانسل رو روش بزنی در انجمن موجود هست .

sky_dvb
30-03-2020, 23:32
باید مثل همین مودم ایرانسل باز کنی و فریمور رو عوض کنی و بعد وب یو ای ایرانسل رو روش بزنی در انجمن موجود هست .

فقط اینکه مودم 5785 انلاک هست چرا باید باز بشه؟چون گارانتی سه ساله داره دست بخوره داستان میشه برا گارانتی؟؟

saber73
31-03-2020, 02:29
فقط اینکه مودم 5785 انلاک هست چرا باید باز بشه؟چون گارانتی سه ساله داره دست بخوره داستان میشه برا گارانتی؟؟

تا بوت پین بشه و بتونید روش لودر بریزید و سپس فریمور یا وب یو ای بزنید مگر نه راهی نداره

sky_dvb
01-04-2020, 09:23
تا بوت پین بشه و بتونید روش لودر بریزید و سپس فریمور یا وب یو ای بزنید مگر نه راهی نداره

:»اگر زحمتی نیست لینک این وب یو ای ایرانسل اخرین ورزن رو لطف میکنید؟:»
و اینکه اگر خواستم بعدا مجدد وب یو ای هواوی بریزم مشکلی پیش نمیادش؟

saber73
01-04-2020, 10:25
:»اگر زحمتی نیست لینک این وب یو ای ایرانسل اخرین ورزن رو لطف میکنید؟:»
و اینکه اگر خواستم بعدا مجدد وب یو ای هواوی بریزم مشکلی پیش نمیادش؟

خیر . باز میتونید راحت وب یو ای هواوی روش نصب کنید

ashkan22
09-04-2020, 09:40
سلام بعد مدتها استفاده از اين مودم دوست داشتني احساس ميكنم عمرباتريش كم كم سير نزولي پيدا كرده و ديگه به همون خوبي قبلي شارژ نگه نميداره از دوستان كسي جايي برا گيرآوردن باتريش سراغ داره؟

ashkan22
09-04-2020, 10:19
.................................................. ..............................

mansia
09-04-2020, 12:26
سلام بعد مدتها استفاده از اين مودم دوست داشتني احساس ميكنم عمرباتريش كم كم سير نزولي پيدا كرده و ديگه به همون خوبي قبلي شارژ نگه نميداره از دوستان كسي جايي برا گيرآوردن باتريش سراغ داره؟
در گوگل تایپ کنید:
فروش HB824666RBC

sky_dvb
09-04-2020, 12:49
جای معتبر که خودم گرفتم فروشگاه idh هست که مثلا نمایندگی هواویه و تو دیوار هم چند تا اگهی فروش باطری هستن

saber73
09-04-2020, 16:35

فقط از idh بخرید هر کار این شرکت کلاه برداری باشه ولی باتریهاش اصل اصل و هیچ فرقی هم با ماله خود مودم نداره شخصا 3 مورد خریداری کردم و مقایسه و مصرف کردم و به این نتیجه رسیدم .

ashkan22
10-04-2020, 11:10
با تشكر از همه دوستان كه مثل هميشه راهنمايي هاي مفيدي كردند با توجه به اينكه در اون سايت ها باتري HB824666RBC رو مناسب براي مودم E5577 نوشته نه براي مودم FD-M60 يا همون E5785 بنظرتون مشكلي پيش نمياد؟در دريجي باتري مخصوص مودم FD-M60 رو گذاشته اما با قيمت دوبرابر!!! از نظر حجم شارژ كه فكر كنم يكي هستند از نظر اندازه و كارايي و ... چطور؟چون تو همون ديجي يكي نوشته بود باتري E5577 رو كه خريده در مودم خوب بسته نميشه و بزرگه و از اين حرفا كه البته اعتماد چنداني به بخش نطرات ديجي نيست بخصوص جديدا

saber73
10-04-2020, 13:50
با تشكر از همه دوستان كه مثل هميشه راهنمايي هاي مفيدي كردند با توجه به اينكه در اون سايت ها باتري HB824666RBC رو مناسب براي مودم E5577 نوشته نه براي مودم FD-M60 يا همون E5785 بنظرتون مشكلي پيش نمياد؟در دريجي باتري مخصوص مودم FD-M60 رو گذاشته اما با قيمت دوبرابر!!! از نظر حجم شارژ كه فكر كنم يكي هستند از نظر اندازه و كارايي و ... چطور؟چون تو همون ديجي يكي نوشته بود باتري E5577 رو كه خريده در مودم خوب بسته نميشه و بزرگه و از اين حرفا كه البته اعتماد چنداني به بخش نطرات ديجي نيست بخصوص جديدا

اولا به هیچ عنوان به غیر idh از جایی دیگه نخر البته اگه فقط دنبال باتری اورجینال هستی و میخوای عینه ماله خود مودم باشه . دوما باتری مودم e5577s-932 که 3000 میلی امپری هست دقیقا همون باتری مودم fd-m60 هست و خودم باهاش کار کردم .

باتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammade1
10-04-2020, 20:55
سلام
دوستان من مودم را آنلاک کردم الان ورژن 182 داره آخرین و بهترین ورژن برای این مودم را معرفی نمایید لطفا با لینک دانلود فریمور

habibm121
12-04-2020, 19:44
ببخشید اگه امکانش هست دوباره فایل آقا حسین رو اپلود کنید. پاک شده
من با روش اول مودم رو انلاک کردم ولی وای فایش فعال نمیشه ب هیچ وج.
و هر دکمه ای رو روی مودم میزنم میزنه "در حال خروج از حالت خواب"

mf.aghaei70
13-04-2020, 13:07
بچه ها اگ مودم m60 رو مستقیم ب شارژر وصل کنم و همش تو برق باشه و استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟چون adsl خستم کرده همش قطع و وصل میشه نمیخام تمدید کنم

saber73
13-04-2020, 22:23
بچه ها اگ مودم m60 رو مستقیم ب شارژر وصل کنم و همش تو برق باشه و استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟چون adsl خستم کرده همش قطع و وصل میشه نمیخام تمدید کنم

باتری روی مودم باشه بله به باتری اسیب وارد میشه و عمرش هم کم میشه . شما باید بدون باتری به شارژر خود مودم وصل کنی و مستقیم با برق باهاش کار کنی .

ALIRK
13-04-2020, 22:25

باطریش باد میکنه اگر زیاد استفاده کنی و باطریشم کمیابه
حداقل تا 10ماهی جواب میده اگر 24ساعت استفاده کنی

ALIRK
13-04-2020, 22:39
باتری روی مودم باشه بله به باتری اسیب وارد میشه و عمرش هم کم میشه . شما باید بدون باتری به شارژر خود مودم وصل کنی و مستقیم با برق باهاش کار کنی .

m60بدون باطری کار نمیکنه مگر بشه تغیراتی داخلش داد

mf.aghaei70
14-04-2020, 00:50
چه تغییراتی؟

saber73
14-04-2020, 02:40
چه تغییراتی؟

قابلیت استفاده از این مودم بدون باتری و با برق مستقیم دریافتی از آداپتور رو ما به این مودم اضافه میکنیم و در منو مودم هم براش گزینه قابل انتخاب روشن کردن و خاموش کردن این حالت رو اضافه میکنیم و خودمون تست زدیم راحت با کابل و اداپتور و وصل کردن به برق بدون باتری کار میکنه و هروقت هم خواستید میتونید این قابلیت رو غیر فعال و باز از باتری استفاده کنید و باتری رو هم با مودم باز شارژ کنید . مشتری ها هم خیلی راضی بودن و راحت تونستن از این مودم بدون باتری استفاده بکنن .

taghifathizade
14-04-2020, 13:55
قابلیت استفاده از این مودم بدون باتری و با برق مستقیم دریافتی از آداپتور رو ما به این مودم اضافه میکنیم و در منو مودم هم براش گزینه قابل انتخاب روشن کردن و خاموش کردن این حالت رو اضافه میکنیم و خودمون تست زدیم راحت با کابل و اداپتور و وصل کردن به برق بدون باتری کار میکنه و هروقت هم خواستید میتونید این قابلیت رو غیر فعال و باز از باتری استفاده کنید و باتری رو هم با مودم باز شارژ کنید . مشتری ها هم خیلی راضی بودن و راحت تونستن از این مودم بدون باتری استفاده بکنن .
سلام با این قابلیت دوباره باطری بزاری روی مودم امکان شارژ شدن باتری هست یا خیر و اینکه بدون باطری اون مشکلات قبلی که مودم ریستارت میشد در این نسخه برطرف شده ؟

saber73
14-04-2020, 15:23
سلام با این قابلیت دوباره باطری بزاری روی مودم امکان شارژ شدن باتری هست یا خیر و اینکه بدون باطری اون مشکلات قبلی که مودم ریستارت میشد در این نسخه برطرف شده ؟

بله با غیر فعال کردن حالت بدون باتری مودم راحت باتری رو شارژ هم میکنه ولی نه در حالت خاموش بودن . عینه گوشی در حالت روشن بودن مودم رو میزنید به برق و از اینترنت مودم استفاده نمیکنید و صبر میکنید کامل تا 100 راحت شارژ میکنه البته خواستید میتونید از اینترنت هم استفاده کنید . در حالت بدون باتری هم راحت با کابل برق و کلگی خودش اورجینال یا کابل و کلگی 2 آمپر و مرغوب مثل محصولات شیائومی یا انکر ما تست زدیم به هیچ وجه ممکن خاموش نمیکنه و راحت بدون باتری عینه مودم رومیزی میشه ازش کار کشید . تنها موقع اتصال با کابل به کامپیوتر و فعال بودن حالت بدون باتری و استفاده از اینترنت امکان خاموش کردن وجود داره چرا ؟ چون امپر و ولتاژ کمتری از طریق کامپیوتر نسبت به کلگی به مودم میرسه . و در تمامی مودم های هواوی که قابلیت بدون باتری براشون فعال میشه اینطوری هست .

rezarazavi
15-04-2020, 12:50
سلام آقا صابر این حالت بدون باطری m60 چه جوری میشه انجام داد؟

saber73
15-04-2020, 13:40
سلام آقا صابر این حالت بدون باطری m60 چه جوری میشه انجام داد؟

qaderi65@ تلگرام

mohammade1
19-04-2020, 21:11
سلام
دوستان فریمور ایرانسل این مودم را کسی داره برام آپلود کنه

taghifathizade
25-04-2020, 07:38
سلام
دوستان صفحه نمایش مودم m60 مگه رنگی هم میشه؟!!

saber73
25-04-2020, 13:00
سلام
دوستان صفحه نمایش مودم m60 مگه رنگی هم میشه؟!!

بله دیدید که شده و کردیم :D:»

sky_dvb
26-04-2020, 19:43
بله دیدید که شده و کردیم :D:»

میشه بفرمایین بجز رنگی شدن دیگه چه چیزاهایی اضافه میشه که بصورت دیفالت نیستن؟

saber73
26-04-2020, 21:01
میشه بفرمایین بجز رنگی شدن دیگه چه چیزاهایی اضافه میشه که بصورت دیفالت نیستن؟

قابلیت disable battery ( کار کردن مودم با حالت بدون باتری و با باتری و روشن و خاموش کردن این قابلیت )

قابلیت signal info ( نشان دادن سیگنال و پارامترهای شبکه مودم به صورت خطی و اعدادی )

قابلیت فیکس ttl و تغییر imei به صورت راندوم

قابلیت radio mode ( انتخاب شبکه 4G . 3G . 2G . AUTO )

قابلیت فعال سازی و غیر فعال سازی ADBD ( اندروید دیباگ مود )

قابلیت بازی فکری و سرگرم کننده مار

قابلیت نمایش اس ام اس در lcd مودم و قابلیت ارسال ussd در منوی مخفی و همان lcd مودم

قابلیت وای فای 5 و 2.4 همزمان و انتخاب در منو ( lcd )

و قابلیت Screen Saver ماتریکس و اتصال به سرور استریم ویدیوهای VOD

تمامی قابلیت های ذکر شده از طریق فشردن دکمه MENU مودم فعال سازی میشوند و دارای محیطی تمام رنگی بر روی LCD مودم میباشند .

WEBUI اختصاصی هم با بهترین و کامل ترین امکانات بر روی صفحه وب مودم نصب میشود

که در این WEBUI و FIRMWARE قابلیت تجمیع مودم به درستی قابل استفاده هست و علامت + هم ظاهر میشود .

sky_dvb
27-04-2020, 08:52
قابلیت disable battery ( کار کردن مودم با حالت بدون باتری و با باتری و روشن و خاموش کردن این قابلیت )

قابلیت signal info ( نشان دادن سیگنال و پارامترهای شبکه مودم به صورت خطی و اعدادی )

قابلیت فیکس ttl و تغییر imei به صورت راندوم

قابلیت radio mode ( انتخاب شبکه 4G . 3G . 2G . AUTO )

قابلیت فعال سازی و غیر فعال سازی ADBD ( اندروید دیباگ مود )

قابلیت بازی فکری و سرگرم کننده مار

قابلیت نمایش اس ام اس در lcd مودم و قابلیت ارسال ussd در منوی مخفی و همان lcd مودم

قابلیت وای فای 5 و 2.4 همزمان و انتخاب در منو ( lcd )

و قابلیت Screen Saver ماتریکس و اتصال به سرور استریم ویدیوهای VOD

تمامی قابلیت های ذکر شده از طریق فشردن دکمه MENU مودم فعال سازی میشوند و دارای محیطی تمام رنگی بر روی LCD مودم میباشند .

WEBUI اختصاصی هم با بهترین و کامل ترین امکانات بر روی صفحه وب مودم نصب میشود

که در این WEBUI و FIRMWARE قابلیت تجمیع مودم به درستی قابل استفاده هست و علامت + هم ظاهر میشود .

ممنون از توضیحاتون قربان
چطور میتونیم این موارد رو اضافه کنیم ؟دستو العملی اموزشی چیزی هست؟

saber73
27-04-2020, 17:43
ممنون از توضیحاتون قربان
چطور میتونیم این موارد رو اضافه کنیم ؟دستو العملی اموزشی چیزی هست؟

qaderi65@ در خدمت هستم

mf.aghaei70
02-05-2020, 20:09
بچه ها مودم m60 رو از طریق کابل ب لپتاپ وصل کنم بهتره یا از طریق وای فای؟تو کدوم روش فشار کمتری بهش میاد؟و اینکه آنلاک کنم بهتره یا انلاک نکنم؟

saber73
02-05-2020, 21:07
بچه ها مودم m60 رو از طریق کابل ب لپتاپ وصل کنم بهتره یا از طریق وای فای؟تو کدوم روش فشار کمتری بهش میاد؟و اینکه آنلاک کنم بهتره یا انلاک نکنم؟

انلاک کنی بهتره . با کابل سرعت بیشتره . سرعت وای فای در مقایسه با کابل کمه کلا در وای فای هم از نوع 5GHZ سعی کن استفاده کنی

Rahmat605
04-05-2020, 18:17
سلام دوستان یه مودم E5576-606 دارم واسه شرکت عراقی گوران نت هست کسی میتونه انلاک کنه؟ لطفا بگه
در ضمن ایا مودم های جدید Fdm60 ایا انلاک میشوند؟

saber73
05-05-2020, 08:33
سلام دوستان یه مودم E5576-606 دارم واسه شرکت عراقی گوران نت هست کسی میتونه انلاک کنه؟ لطفا بگه
در ضمن ایا مودم های جدید Fdm60 ایا انلاک میشوند؟
این مدل جدید هست و کلا لودر و یا فریمور انلاک نداره و هیچ راهی جز خرید کد انلاک که قیمت خیلی بالایی داره ( 1 میلیون تومن ) براش نیست . ماله گوران نت هم فکر کنم تعداد دفعات وارد کردن کد هم صفر باشه و اصلا با کد هم نشه انلاک کرد در ضمن این مودم ورژن 5 هواوی هست و امنیت بالایی داره . مودم های جدید fd-m60 هم به راحتی بله انلاک میشوند .

dddmmm
07-05-2020, 17:11
درود
دوستانی که امتحان کردن
آیا این مودم m60 با مودم های رومیزی توی تجمیع سرعتش خیلی پایین تره یا نه ؟
این مودم زیر 1 تومنه ولی خوب مودم رومیزی باید حدود 2 تومن براش هزینه کرد saber73

dddmmm
07-05-2020, 17:13
دوبار فرستاده شد
لطفا پاک کنید

saber73
08-05-2020, 00:33
درود
دوستانی که امتحان کردن
آیا این مودم m60 با مودم های رومیزی توی تجمیع سرعتش خیلی پایین تره یا نه ؟
این مودم زیر 1 تومنه ولی خوب مودم رومیزی باید حدود 2 تومن براش هزینه کرد @saber73 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با کابل میکرو usb وصل کنید به کامپیوتر و از اینترنت استفاده کنید مودم هم تجمیع انجام بده سرعتش دقیقا مثل مودم های رومیزی 4.5 هست .

mohammadrn996
11-05-2020, 19:52
من میخواستم این مودم بخرم که متاسفانه بجاش TF i60 خریدم که آنتن ال تی ای ثابت ندارم

h_kobari
15-05-2020, 00:03
تشکر ویژه میکنم از همه ی دوستانی که وقت میذارن و نتیجه ی علم و تحقیقشون رو رایگان در اختیار همه قرار میدن . بخصوص آقا صابر که شخصا زحمت زیادی به ایشون دادم . پایدار باشید :»

h_kobari
15-05-2020, 00:06
سلام خدمت همه دوستان

با توجه به اینکه ایرانسل مودم جدید FD-M60 ایرانسل (Huawei E5785) که 4.5G ساپورت میکنه رو تازه معرفی کرده ، میخواهیم اینجا به نقد و بررسی این مودم بپردازیم
لطفا هرکسی که از این مودم یا مودم هایی که 4.5G رو ساپورت میکنن ، تجربه ای داره اینجا با بقیه دوستان به اشتراک بذاره

چقد قیمتا تغییر کرده :wac::laughing::laughing::cool:

Mozinik12332121
19-05-2020, 13:15
سلام میشه فریمور خود ایرانسل قرار بدید با تشکر

mf.aghaei70
20-05-2020, 14:56
دوستان یدونه مودم m60 آنلاک دو هفته کارکرد با 80گیگ اینترنت یساله ک خودم خریدم بغیر از سیم خودش ک ثبت نام نشده دارم لطفا کسی برای خرید خواست پیام بده

meysam_faster@

fh.hamed
29-05-2020, 12:17
سلام دوستان لینک فایل و روش آنلاک این مودم m60 از کجا پیدا کنم؟ چطور میشه بدون باتری استفاده کرد؟ آموزش اینم موجوده؟

12890
31-05-2020, 22:28
سلام به زودی در یک آموزش کامل خواهم گذاشت

amirhjafari
04-06-2020, 22:58
سلام دوستان کسی آموزش آنلاک و فایل هاشو داره؟

اگه میشه برای منم بفرستین خیلی درگیرم و موندم

- - - Updated - - -

سلام دوستان کسی آموزش آنلاک M60 و فایل هاشو داره؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

گه میشه برای منم بفرستین خیلی درگیرم و موندم<

amirhjafari
04-06-2020, 22:59

ممنون

Hootankb
05-06-2020, 16:24
من دارم میخوای بهم پیام بده

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

من دارم بهم پیام بده

- - - Updated - - -

بهم پیام بده دارم

amirhjafari
06-06-2020, 01:59
خیلی ممنون / پیام دادم

Mozinik12332121
06-06-2020, 18:57
سلام فایل رمز میخاد برا نصب

Rahmat605
09-06-2020, 02:40
سلام خدمت تمام دوستان انجمن لطفا کسانی که در این زمینه کاربلدن جواب بدن که آیا اگر این مودم Fd-m60 که امپر خودش 1 و ولتاژش 5 هست رو به شارژهای فست بالای 1 امپر و 5 ولت وصل کرد مشکل دارد و ایا موبایل و باطری خراب نمیشود؟ لطفا متخصصین جواب بدن ممنون

ALIRK
09-06-2020, 12:28
سلام خدمت تمام دوستان انجمن لطفا کسانی که در این زمینه کاربلدن جواب بدن که آیا اگر این مودم Fd-m60 که امپر خودش 1 و ولتاژش 5 هست رو به شارژهای فست بالای 1 امپر و 5 ولت وصل کرد مشکل دارد و ایا موبایل و باطری خراب نمیشود؟ لطفا متخصصین جواب بدن ممنون

مودم فوق فست شارژ نیست
با وصل کردن هم هیچ اتفاقی نمیفته نگران نباش اما در عمل هم هیچ کاری برات انجام نمیده

شما میتونی بجای 1امپر 5ولت فست شارژ از شارژر 2امپر 5ولت استفاده کنی

mojtabam22
21-06-2020, 13:25
سلام دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم یه مودم M60 هست که بعد آنلاک رو لوگو گیره کرده بالا نمیاد و دوباره آنلاک کردم فایده نداشته. فایل های آنلاک هم سالمه چون بعدش یه مودم دیگه آنلاک شده سالم بوده

MH.Mousavi
21-06-2020, 17:20
سلام دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم یه مودم M60 هست که بعد آنلاک رو لوگو گیره کرده بالا نمیاد و دوباره آنلاک کردم فایده نداشته. فایل های آنلاک هم سالمه چون بعدش یه مودم دیگه آنلاک شده سالم بوده
وقتی بالا نمیاد چطوری انلاک کردی؟ به حق چیزای نشنیده
یه فریمور دیگه بزن شاید اومد بالا

mojtabam22
22-06-2020, 10:26
وقتی بالا نمیاد چطوری انلاک کردی؟ به حق چیزای نشنیده
یه فریمور دیگه بزن شاید اومد بالا
دوست عزیز یعنی فریمور روش ریختم مرحله آخر که مودم باید روشن بشه اسکریپتو اجرا کنم نمیشه رو لوگو میمونه. فریمور دیگه ام زدم نشد

alirezakh1414
22-06-2020, 11:16
ممنون برای توضیحات شما

MH.Mousavi
22-06-2020, 11:43
دوست عزیز یعنی فریمور روش ریختم مرحله آخر که مودم باید روشن بشه اسکریپتو اجرا کنم نمیشه رو لوگو میمونه. فریمور دیگه ام زدم نشد
من یه پرسو جو از اساتید برات کردم متوجه شدم که وب یو ای رو نزنی این مدلی میشه
یکبار وب یو ای رو هم اپدیت کن احتمالا درست میشه
در ضمن خوب توضیح کامل بده اینطوری که توضیح میدی بقیه رو هم گنگ میکنی اونوقت هیچکی نمیتونه راهنماییت کنه

mojtabam22
22-06-2020, 16:53
من یه پرسو جو از اساتید برات کردم متوجه شدم که وب یو ای رو نزنی این مدلی میشه
یکبار وب یو ای رو هم اپدیت کن احتمالا درست میشه
در ضمن خوب توضیح کامل بده اینطوری که توضیح میدی بقیه رو هم گنگ میکنی اونوقت هیچکی نمیتونه راهنماییت کنه
ممنون از راهنماییتون. فقط من واسه آنلاک کردن فریمور و اسکریپت اجرا میکردم وب یو آی رو نمیریختم از همون وب یو آی ایرانسل استفاده میکردم الان چطوری وب یو آی رو آپدیت کنم یا فایل جدا گونه ای هست؟ نحوه ریختن وب یو آی هم مثل فریمور هست؟ ممنون

MH.Mousavi
25-06-2020, 12:00
ممنون از راهنماییتون. فقط من واسه آنلاک کردن فریمور و اسکریپت اجرا میکردم وب یو آی رو نمیریختم از همون وب یو آی ایرانسل استفاده میکردم الان چطوری وب یو آی رو آپدیت کنم یا فایل جدا گونه ای هست؟ نحوه ریختن وب یو آی هم مثل فریمور هست؟ ممنون
بله فابل جداگونس تو همون فایل هات باید باشه اون رو نصب کردی؟ چی شد درست شد؟

mojtabam22
25-06-2020, 16:15
نصب میکنم ارور میده. فقط یه سوال مگه نباید مودم روشن بشه بعد وب یو آی رو نصب کرد؟

- - - Updated - - -

نصب میکنم ارور میده. فقط یه سوال مگه نباید مودم روشن بشه بعد وب یو آی رو نصب کرد؟

MH.Mousavi
26-06-2020, 13:55

- - - Updated - - -

ببین WebUI یصورت فایل Exe وجود داره که بعد از اینکه لودر رو زدی فایل exe رو اجرا کنی میتونی WebUI رو اپدیت کنی
من فریمور ایرانسل رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گذاشتم برات دو تا فایل توش هست که که کم حجمه WebUI هست
اگر مشکلت WebUI باشه با این کار حل میشه

mojtabam22
28-06-2020, 09:14
ببین WebUI یصورت فایل Exe وجود داره که بعد از اینکه لودر رو زدی فایل exe رو اجرا کنی میتونی WebUI رو اپدیت کنی
من فریمور ایرانسل رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گذاشتم برات دو تا فایل توش هست که که کم حجمه WebUI هست
اگر مشکلت WebUI باشه با این کار حل میشه
وب یو آیو نصب میکنم روی instaling گیر میکنه

MH.Mousavi
30-06-2020, 10:55
وب یو آیو نصب میکنم روی instaling گیر میکنه
کجا نصب میکنی اول باید لودر بزنی بعد وقتی دو تا پورت داد وب یو ای نصب کنی

mojtabam22
01-07-2020, 18:23
کجا نصب میکنی اول باید لودر بزنی بعد وقتی دو تا پورت داد وب یو ای نصب کنی
بعله همین کارو میکنم ولی انگار یا فایل مشکل داره یا مودم که وسطش گیر میکنه خطا میده

MH.Mousavi
02-07-2020, 15:09
بعله همین کارو میکنم ولی انگار یا فایل مشکل داره یا مودم که وسطش گیر میکنه خطا میده
این فایل رو که حمید برا تعمیر گذاشته دانلود کن بوت پین رو اتصال بده بعد گزینه 3 رو بزن احتمالا مودمت درست میشه بعدش که زدی باید دوباره بوت پینو وصل کنی یه بار فریمور بزنی و اومد بالا با کابل وصل کنی وب یو ای بزنی

Hootankb
10-07-2020, 20:19
من فایل انلاک را دارم

- - - Updated - - -

من فایل انلاک را دارم

- - - Updated - - -

لطفا ایدی خود را بدید

King PDA
18-07-2020, 10:50
دوستان من یه مشکلی دارم اینه
دیروز من این مودم رو خریدم که با یه مقایسه درسته کنار هم , مودم lh92 سرعت بهتری میده !!
هم رو 5 هرتز گذاشتم هم رو 2.4 هرتز !

aghamir
24-07-2020, 23:38
با سلام خدمت دوستان

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام

کسی از دوستان فایلهارو میتونه مجدد آپلود کنه ؟

سپاس

behrooz_chz
25-07-2020, 16:13
سلام منم دنبال فریموری میگردم که بشه با اسکریپت انلاکس کرد ولی پیدا نکردم امکانش هست یکی واسم ارسال کنه

mohsenjazayri
27-07-2020, 16:39
متاسفانه لینک دانلود پاک شده اگه ممکنه لینک جدید بزارید ممنون از دوستان

amir_harry
29-07-2020, 13:52
سلام به همه ی قدیمی ها و جدید های تاپیک و فروم و به خصوص فعالای این تاپیک که الان چند ساله براش زحمت کشیدن متاسفانه همون طور که میبینید فایل اصلی و راهبردی این تاپیک که اموزش استفاده و راه اندازی فرم ور ها و وب یو آی ها بوده حذف شده هرچند خود فایل ها هنوز در دسترس هستند. لطفا هرکدوم از عزیزانی که فایل اموزش یا باقی فایل های حذف شده رو در اختیار دارن لطف کنن مجدد اینجا قرارشون بدن. مخصوصا اقای قادری عزیز و اگر حسین گرامی اگر هم چنان توی تاپیک حضور دارند.

Hootankb
20-08-2020, 16:05
سلام به همه ی قدیمی ها و جدید های تاپیک و فروم و به خصوص فعالای این تاپیک که الان چند ساله براش زحمت کشیدن متاسفانه همون طور که میبینید فایل اصلی و راهبردی این تاپیک که اموزش استفاده و راه اندازی فرم ور ها و وب یو آی ها بوده حذف شده هرچند خود فایل ها هنوز در دسترس هستند. لطفا هرکدوم از عزیزانی که فایل اموزش یا باقی فایل های حذف شده رو در اختیار دارن لطف کنن مجدد اینجا قرارشون بدن. مخصوصا اقای قادری عزیز و اگر حسین گرامی اگر هم چنان توی تاپیک حضور دارند.
دوستانی که میخوان فایل رو ارسال کنم لطفا ایمیل یا شماره واتس اپ بدن

- - - Updated - - -

مبلغ فایل 50تومان می باشد