مشاهده نسخه کامل
: FC Bayern Munich | اف سی هالیوود | فصل 2017-2018
Bayern Munich appoint Jupp Heynckes as head coach until end of the season
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوپ هاینکس، سرمربی جدید بایرن؟
رسانه های آلمانی اعلام کردند که باشگاه بایرن مونیخ قصد دارد یوپ هاینکس را به عنوان جانشین کارلو آنچلوتی تا پایان فصل معرفی کند.
کارلو آنچلوتی که در اولین فصل حضورش در بایرن با این تیم قهرمان بوندس لیگا شده بود، به دنبال کسب نتایج ضعیف در دومین فصل حضورش در آلیانس آره نا، چند روز قبل اخراج شد و دستیارش، ویلی سانیول، به طور موقت هدایت باواریایی ها را برعهده گرفت.
در این مدت نام های مختلفی از جمله توماس توخل، سرمربی سابق بروسیا دورتموند، جولیان ناگلزمان، سرمربی هوفنهایم و یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول، به عنوان گزینه های هدایت بایرن مطرح شدند؛ اما اکنون رسانه های آلمانی اعلام کردند که قرار است هاینکس با پایان دادن موقتی به بازنشستگی اش، تا پایان فصل روی نیمکت بایرن بنشیند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%9B-%DB%8C%D9%88%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D8%B3%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%9F
اگه هاینکس رو بتونن برگردونن بار چهارمه که میاد
1987-1991
2009
2011-2013
تاپیک فصل پیش و اخراج آنچلوتی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با در نظر گرفتن اینکه هواداران بایرن در انجمن یک ساله ناپدید شدن تاپیک رو زدم. هر کدوم از دوستان پست درخور فصل جدید باشگاه آماده کردن مدیران به ابتدای تاپیک منتقل میکنن.
آمار و ارقامی که منجر به برکناری کارلو آنچلوتی از بایرن مونیخ شد
ضعیف ترین میانگین امتیازی از زمان لوئیس فن خال
کمترین امتیاز کسب شده از فصل 2010/11
بدترین رده بایرن مونیخ در 68 ماه اخیر
ده گل خورده در ده بازی
سنگین ترین شکست در مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا
کمترین درصد پیروزهای کسب شده از زمان لوئیس فن خال
اولین سرمربی برکنار شده در جشن اکتبر
سریعترین برکناری سرمربی در تاریخ بایرن مونیخ
تنها 455 روز حضور در بایرن مونیخ
کوتاه ترین دوران حضور در بایرن مونیخ بعد از کلیزمن
کاهش درصد پیروزی های آنچلوتی
به جز موارد مطرح شده تساوی 2-2 خانگی مقابل وولفسبورگ نیز از دیگر آمار منفی حضور آنچلوتی در بایرن مونیخ به حساب می آید. چون در این بازی مونیخی ها پیروزی 2-0 مقابل حریف خود در نیمه اول را با تساوی 2-2 در پایان بازی تعویض نمودند که این اتفاق برای اولین بار برای بایرن مونیخ در آلیانس آرنا روی می دهد.
ریبری: به بایرن مونیخ خوش برگشتی یوپ هاینکس
هاینکس: باید مالکانه تر بازی کنیم و در دفاع محکم تر باشیم
پس از گذشت بیش از 4 سال دوباره یوپ هاینکس در کنار خط طولی زمین فوتبال دیده شد. سرمربی جدید بایرن مونیخ در اولین بازی رسمی اش با بایرن مونیخ موفق شد برد 5-0 را کسب کند و جایگاه این تیم در رده دوم جدول بوندس لیگا محکم تر شود. یوپ هاینکس در کنفرانس خبری پس از بازی مقابل فرایبورگ گفت:
برای کسب برد کار شگفت انگیزی انجام ندادیم و هنوز چیزهای بیشتری برای نمایش دادن داریم. می خواهم با تیم بیشتر کار کنم و آنگاه می توانیم بیشتر پیشرفت کنیم. ما به فرایبورگ اجازه دادیم 3 موقعیت جدی گلزنی داشته باشد، این نباید رخ دهد. ما باید با کنترل و اطمینان بیشتری بازی کنیم و توپ را از دست ندهیم. با توجه به فرم کنونی تیم نتیجه 5-0 نباید به دست می آمد. اکنون سخت ترین و مهم ترین مرحله را پشت سر گذاشتیم.
بایرن 2-0 لایپزیش: بازگشت باواریایی ها به صدر
بایرن مونیخ در دیداری خانگی موفق شد با نتیجه 2-0 لایپزیش را شکست بدهد و به صدر جدول بوندس لیگا برگردد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D8%AF%D8%B1
خلاصه بازی
vahidreza2007
08-11-2017, 14:33
مانوئل نویر در مورد علت مصدومیت مجددش: دکتر براون به هیچ وجه مقصر نیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دروازه بان بایرن مونیخ از دکتر سابق باشگاهش دفاع کرد.
طرفداری - کاپیتان تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ، فصل گذشته در دیدار برابر رئال مادرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D B%8C-%D9%87%D8%A7%D8%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%B4%DA%AF%DB%8C?page=1) در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، مصدوم شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). این دروازه بان با شروع فصل جدید به میادین بازگشت اما طولی نکشید که دوباره مصدوم شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مورد عمل جراحی قرار گرفت. به نظر می رسد این دروازه بان تا ژانویه به میادین باز نگردد. این در حالی است که بعضی از منابع مدت زمان دوری نویر از میادین را سه ماه دیر تر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام کرده اند!
روز گذشته دکتر فولکر براون که در سال 2015 جانشین دکتر مولر ولفارت شده بود باشگاه بایرن مونیخ را ترک کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). بعضی از رسانه ها ادعا کرده بودند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که علت اصلی جدا شدن دکتر براون از باشگاه بایرن مونیخ، بی دقتی در زمان بازگشت کاپیتان باواریایی ها و در نهایت مصدومیت مجدد او بوده است اما نویر چیز دیگری می گوید.
مانوئل نویر در این باره گفته است:
امروز در بعضی از رسانه ها این تصور به وجود آمده که دکتر فولکر براون دلیل اصلی مصدومیت مجدد من بوده است. به هیچ وجه دکتر براون مقصر نیست و با اطمینان می گویم ایشان بهترین روش ها را برای درمان من به کار برده است و تمام تلاش خود را در این زمینه انجام داده است.
شایان ذکر است از دکتر مولر ولفارت یکی از جدی ترین گزینه های جانشین دکتر براون در بایرن مونیخ می باشد. پزشک جدید باشگاه بایرن مونیخ طی هفته های آینده به هواداران معرفی خواهد شد.
لواندوفسکی بالاتر از رونالدو؛ یک قدم تا مسی
رابرت لواندوفسکی، ستاره لهستانی بایرن در حال سپری کردن بهترین سال فوتبالی خود است. دیشب و در جریان دیدار برابر اندرلخت لواندوفسکی زننده گل اول تیمش بود تا باز هم زمینه ساز یک پیروزی دیگر برای تیمش لقب گیرد.
گلی که لواندوفسکی دیشب وارد دروازه اندرلخت کرد گل شماره 50 او در سال 2017 بود. در سال جاری لواندوفسکی 41 گل برای بایرن و 9 گل نیز برای لهستان به ثمر رسانده و فقط لیونل مسی با 51 گل بالاتر از ستاره گلزن بایرن قرار دارد.
جالب اینجاست که رونالدو در سال جاری 47 گل زده و لواندوفسکی از ان حیث بالاتر از برنده جایزه سال فیفا قرار گرفته است. این گلزن 29 ساله در 12 بازی اخیر خود موفق به زدن 13 گل شده و از عوامل اصلی اوج گرفتن تیم هاینکس لقب گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88%D8%9B-%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%A7-%D9%85%D8%B3%DB%8C-(%D8%B9%DA%A9%D8%B3)
بایرن مونیخ 2-1 دورتموند؛ با اشتوگر هم زنبورها حریف باواریایی ها نشدند
از دور سوم جام حذفی آلمان بایرن مونیخ میزبان دورتموند بود و در نهایت توانست با نتیجه 2-1 این تیم را شکست دهد و به مرحله بعدی رقابت ها راه یابد.
شرح بازی
خلاصه بازی
mohamad skystar
22-12-2017, 20:43
تیم خوبی بسته شده
کاش تو لیگ اروپا خوش شانس باشیم
رومنیگه: سلطه کنونی بایرن مونیخ را حتی نسل طلایی دهه هفتاد هم ایجاد نکرده بود
با پایان نیمفصل اول بوندسلیگا در سال 2017/18، بایرن مونیخ با اختلافی چشمگیر در صدر جدول قرار گرفته است. کارل هاینتس رومنیگه برای رسیدن به این دستاورد از کادر فنی تیمش، بازیکنان، اعضا و هواداران باشگاه تشکر کرد.
پیام کارل هاینتس رومنیگه به مناسب کریسمس 2018 را به نقل از وبسایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ میخوانید:
هواداران عزیز و اعضای اف سی بایرن
قادر خواهیم بود کریسمس امسال را با آرامش جشن بگیریم. میتوانیم از سال 2017 کاملا راضی باشیم. تابستان گذشته پنجمین قهرمانی پیاپی بوندس لیگا را به دست آوردیم، یک دستاورد تاریخی! حتی آن نسل طلایی دهه 70 هم نتوانست چنین سلطهای ایجاد کند و تیم ما به خوبی روندش را ادامه میدهد. در نیمفصل صدرنشین جدول هستیم و حداقل 11 امتیاز برتری نسبت به رقبایمان. فکر میکنم این موضوع قابل توجه است. همچنین کماکان به راهمان در لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی آلمان ادامه میدهیم. میخواهم از صمیم قلب از تیمم تشکر کنم. آنطور که در سه جبهه میجنگند واقعا موجب لذت من است.
همچنین تشکر ویژه دارم از یوپ هاینکس و کادر فنی او. یوپ یک بازخورد شگفتانگیز داشته است. از روزی که او برگشت، با 15 بازی از 16 بازیمان را بردهایم و من کاملا معتقدم که او روند پیشرفت تیم را بعد از تعطیلات زمستان نیز ادامه خواهد داد. با وجود اینکه تعطیلات نیمفصل این دوره بسیار کوتاه خواهد بود. همچنین میخواهم از کارلو آنچلوتی نیز تشکر کنم، کسی که ما را در تابستان گذشته ما را برای رسیدن به پنجمین قهرمانی پیاپی رهبری کرد.
علاوه بر این، میخواهم تشکر قلبی خودم از هیئت مدیره، کمیته اجرایی، هیئت نظارت که ریاست آن به عهده دوست خوبم اولی هونس است، هیئت مشورتی و تمام کارمندان و خانواده بایرن اعلام بدارم. برای عشقتان، حمایتتان، ایمانتان، وفاداری و همچنین همآهنگی که در حمایت از اف سی بایرن دارید. همین ویژگیهای مهم است که اف سی بایرن را در دنیای امروز به یک باشگاه منحصر به فرد و خاص تبدیل کرده است.
برای شما، اعضای عزیز و هواداران باشگاه، کریسمسی شاد را آرزو میکنم. از جشن سال نو در 2018 لذت خواهیم برد و 12 ژانویه با شروع نیمفصل دوم بوندسلیگا، دوباره با هم دیدار خواهیم کرد.
با گرمترین درودها
کارل هاینتس رومنیگه
ریاست اف سی بایرن مونیخ
اینستاگرام بایرن مونیخ: حال خوب یعنی پیروزی در این هفته و اینکه بدانید شواینی به آلیانز آرنا باز می گردد.
بایرن مونیخ: تایتان!
تقاضای 8 سال زندان برای ژابی آلونسو به اتهام فرار مالیاتی
ژابی آلونسو، هافبک ارزشمند اسبق رئال سوسیداد، لیورپول، رئال مادرید و بایرن مونیخ آخرین قربانی پروندههای فرار مالیاتی اسپانیاست.
پای ژابی یک بار به دیگر به دادگاه باز خواهد شد.
آلونسو که در پایان فصل گذشته از فوتبال خداحافظی کرد و بنابر اعلام خودش، وارد دنیای مربیگری خواهد شد، با اتهام سنگینی رو به رو شده است. از مدتی پیش پروندهای برای تخلفات مالیاتی او در اداره مالیات اسپانیا تشکیل شد و حالا ال کنفیدنشیال خبر از یک محکومیت سنگین برای آلونسو میگوید. طبق گزارش این نشریه، ماموران دولتی از سوی اداره مالیات برای ژابی به دلیل سه فقره فرار مالیاتی، درخواست 8 سال زندان کردهاند.
جالب اینجاست که پرونده آلونسو پس از مدتی بسته شده بود اما حالا دوباره به درخواست قاضی باز شده و چنین تقاضایی برای مجازات او میشود. تقاضایی که اگر از سوی قاضی تایید شود، آلونسو را با ریسک جدی به زندان رفتن رو به رو خواهد کرد. خزانه داری اسپانیا می گوید آلونسو سه بار از پرداخت مالیات حق تصویرش با استفاده از یک شرکت واقع در جزیره مادیرا، طفره رفته است. گرچه این اتهام را قاضی نپذیرفت و پرونده را بست.
حالا همین پرونده دوبار گشوده شده و این بار به خاطر سه فقره فرار مالیاتی بین سالهای 2010 تا 2012، مجموعا هشت سال زندان و 8 میلیون یورو جریمه برای آلونسو درخواست شده است. اتهامی که ژابی آن را قبول ندارد و حاضر هم نیست با پرداخت این رقم، از به زندان رفتنش جلوگیری کند. باید دید سرانجام این پرونده چه خواهد شد.
بایرن مونیخ 6-0 دورتموند؛ یک نیمه برای سلاخی زنبور ها کافی بود
شرح بازی
خلاصه بازی
باور کردنی نیست این همون تیمه که مدتی پیش دست آنجلوتی بود
ترکیب بایرن مونیخ مقابل سویا
اولرایش - هوملس - کیمیچ - بواتنگ - برنات - ویدال - مارتینز - تیاگو - ریبری - مولر - لواندوفسکی
مربی فصل بعدم شده داستانی برای بایرن.امشب خوندم ناگلزمن شانس زیادی داره.واقعا به نظرم خیلی کوچیکه برای بایرن.
از هاینکس برای بایرن بهتر نداریم.ولی نهایتا پوچتینو دیگه.مربی لایپزیش هم بدک نیست.هازن هوتل اسمشه اگه اشتباه نکنم
mohamad skystar
10-04-2018, 00:49
خداروشکر قهرمان بوندسلیگا شدیم ای ولا
کاش تو لیگ قهرمان هم بدرخشیم
غیررسمی؛ نیکو کواچ هدایت بایرن مونیخ را برعهده گرفت
سرمربی کروات باشگاه اینتراخت فرانکفورت، جانشین هاینکس خواهد شد.
بایرن مونیخ سرانجام تصمیم خود را گرفت. به گزارش بیلد، نیکو کواچ، سرمربی کنونی باشگاه اینتراخت فرانکفورت و سابق کرواسی، هدایت بایرن مونیخ را در فصل تابستان برعهده خواهد گرفت و جانشین یوپ هاینکس خواهد شد.
پیش از این سران بایرن مونیخ با گزینه های مختلفی مذاکره کردند که در نهایت کواچ، گزینه نهایی آنها شد. به گزارش خبرنگار بیلد، کواچ طی دو هفته آینده به هواداران مونیخی معرفی خواهد شد. این سرمربی ۴۶ ساله، در حال حاضر با اینتراخت در رده پنجم بوندسلیگا قرار دارد. او فصل گذشته هم این تیم را از سقوط نجات داد. نیکو کواچ که در دوران فوتبالش، پیراهن تیم هایی مثل هرتابرلین، بایرلورکوزن، هامبورگ و بایرن مونیخ را به تن کرد، مربیگری را در آکادمی ردبول سالزبورگ اتریش آغاز کرد. وی اولین تجربه حرفه ای اش را در تیم جوانان کرواسی سپری کرد و سپس به تیم ملی بزرگسالان کرواسی ارتقا یافت. کواچ با تیم ملی کرواسی به جام جهانی ۲۰۱۴ رفت اما در این تورنمنت نتوانست از گروهش صعود کند.
وی از سال ۲۰۱۶، هدایت اینتراخت فرانکفورت را برعهده دارد. نیکو کواچ متولد آلمان است اما در دوران فوتبالش ترجیح داد برای تیم ملی کرواسی به میدان برود.
ترجیح میدادم در آخرین سال حضور روبری یوپ هاینکس روی نیمکت بمونه و سال بعد بایرن بتونه یه مربی طراز اول بگیره.کواچ دیگه ته تجربه مربیگیری کرواسی بوده 2 سال که یادم نیست چه نتایجی گرفته.توخل رو هم بهش ترجیح میدادم.
فکر کنم دکتر تیم بایرن Hans Wilhelm Muller Wohlfahrt که رفت کتاب نوشت و کلی گواردیولا رو کوبید یه مشکلی داره
آخه مگه این همه مصدوم میشه؟ جالبه بایرن تو هیچ فشاری هم نیست و لیگو خیلی ریلکس قهرمان شده. به هر کی هم بخواد میتونه استراحت بده
مصدومیت ها رو به تمرینات سخت پپ ربط میداد ولی حالا که با هاینکس برگشته شاهد سه مصدوم در یک بازی هستیم!
زوله: تا به حال رئال مادرید را در مونیخ، تا این حد ضعیف ندیده بودم؛ می توانستیم 5 گل به این تیم بزنیم!
بازیکنان تیم فوتبال بایرن مونیخ، از شکست تیمشان در دیدار خانگی برابر رئال مادرید ابراز نارضایتی کردند.
نیکلاس زوله، مدافع بلند قامت و جوان تیم بایرن مونیخ معتقد است تیمش باید با نتیجه ای سنگین رئال مادرید را شکست می داد.
به گزارش وبسایت بین المللی goal زوله در این مورد می گوید: " اگر این بازی با برد 5-2 به سود ما خاتمه پیدا می کرد، هیچکس از این نتیجه گله مند نبود، چرا که بدون هیچ شکی تیم برتر میدان ما بودیم."
نیکلاس زوله که با مصدومیت بواتنگ به جای او به زمین آمده بود، ادامه می دهد: "تا به حال رئال مادرید را در مونیخ اینقدر ضعیف ندیده بودم و فکر می کنم ما این توانایی را داشتیم که به راحتی این تیم را شکست دهیم."
زوله در پایان اضافه می کند: "مطمئنم که در دور برگشت این توانایی را خواهیم داشت که با برد برابر این تیم، به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسیم."
مدافع بایرن ادامه فصل را از دست داد
ژروم بواتنگ، مدافع بایرن مونیخ، که در دیدار شب گذشته مقابل رئال مادرید آسیب دید، ادامه فصل را از دست داد.
بایرن مونیخ شب گذشته در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا میزبان رئال مادرید بود و در نهایت 2-1 مغلوب شد. در دقیقه 34 این دیدار بواتنگ از ناحیه ران دچار آسیب دیدگی شد و جای خود را به نیکلاس سوله داد. اکنون گزارش شده که بواتنگ برای 4 تا 6 هفته از میادین دور خواهد بود و کار سختی برای رسیدن به اولین دیدار آلمان در جام جهانی 2018 دارد.
او در صفحه توئیترش نوشت:" زندگی پر از شکست است. زندگی کن، احساس کن، عشق بورز، بخند، گریه کن، بازی کن، ببر، بباز، بلغز، زمین بخور اما دوباره و دوباره بلند شو. اکنون زمان مبارزه برای بودن در روسیه است. من تمام تلاشم را خواهم کرد. در دیدارهای باقی مانده فصل، من از تیمم حمایت خواهم کرد. متشکرم برای آرزوهای تان برای بهبودی من!"
در این دیدار آرین روبن و خاوی مارتینس نیز دچار آسیب دیدگی شدند. روبن از ناحیه ران مصدوم شد و مارتینس از ناحیه سر. باشگاه بایرن برای بازگشت روبن، زمانی اعلام نکرد اما در مورد مارتینس اعلام شد که برای دو روز نمی تواند در تمرینات حضور پیدا کند.
mohamad skystar
02-05-2018, 00:23
با این همه مصدوم و این دروازه بان بازی خوبی انجام دادن
حیف که هم تو بازی رفت هم بازی برگشت دوتا گل خیلی بد و
ناجور خوردن
واکنش شدید ویدال به ناداوری علیه بایرن
دیدار برگشت رئال و بایرن در نیمه نهایی لیگ قهرمانان نیز با حاشیه های زیاد داوری همراه بود.
بایرن و رئال امشب در برنابئو کار خود را با تساوی 2-2 به اتمام رساندند تا رئال برای سومین بار متوالی راهی فینال شود.
بایرنی ها معتقدند که داور در این بازی هم دو پنالتی برای شان اعلام نکرده است.
به خصوص برخورد توپ به دست مارسلو در دقیقه 46 که به زعم کارشناسان داوری مارکا و آاس یک پنالتی مسلم به سود بایرن بود. تصمیم جونبت چاکر مبنی بر عدم اعلام پنالتی روی هند مارسلو با خشم شدید ویدال روبرو شد. ستاره شیلیایی که این بازی را به دلیل مصدومیت از دست داده بود، بلافاصله توئیت کرد:« یک بار دیگر (ناداوری)... پنالتی بود.»
حرفهای یوپ در پایان تلخ آخرین بازی اروپایی
هاینکس: چاکر بهترین داور ترکیه است؟
یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، عملکرد داور دیدار امشب تیمش مقابل رئال مادرید را زیر سوال برد.
بایرنی ها که در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان 2-1 مغلوب رئال شدند، در دیدار امشب در دقیقه 3 به گل رسیدند تا به بازگشت امیدوار شوند اما کریم بنزما خیلی زود کار را به تساوی کشید و در اولین دقیقه از نیمه دوم، اشتباه اسون اولریش باعث شد تا بنزما خود و تیمش را دو گله کند. در ادامه خامس رودریگس توانست کار را به تساوی بکشد اما نتیجه 2-2 رای به صعود رئال به فینال چمپیونز لیگ داد.
هاینکس در پایان بازی تایید کرد که این دیدار آخرین تجربه اش در لیگ قهرمانان اروپا بود و داوری را هم در شکست تیمش موثر دانست.
اشتباه اولریش: اولریش در آن صحنه گیج شد و کمی لغزید. نمی دانست که می تواند توپ را با دست بردارد یا نه. چنین اتفاقی برای یک بازیکن بسیار وحشتناک است. این اتفاق در صحنه بدی برای تیم ما رخ داد اما ما موقعیت های زیادی برای گلزنی داشتیم و دروازه بان من در مجموع خیلی خوب کار کرد.
نتیجه نهایی: من از این نتیجه ناراحتم. این تساوی یک شکست برای ما بود. ما برای 9 ماه کار کردیم و تیم خوبی ساختیم. همه بازیکنان من قوی هستند و واقعا حیف شد که چنین پایانی داشتیم.
بازنشستگی: این قطعا آخرین بازی من در لیگ قهرمانان است. من دیگر در این رقابت ها مربیگری نمی کنم. فکر نمی کنم 72 ساله های زیادی باشند که تصمیمی مانند من بگیرند.
نمایش کلی بایرن: تیم من خیلی خوب بازی کرد. ما 5 غایب داشتیم. بنابراین این روی نتیجه ما در دو دیدار تاثیر گذاشت. البته همه بازیکنان ما تلاش شان را کردند و ما به دنبال بهانه نیستیم. اگر هر دو بازی را ببینید، متوجه می شوید که ما تیم بهتر میدان بودیم. ما می توانستیم به فینال برسیم. من خیلی ناراحتم. اگر به دیدار امشب نگاه کنیم، می بینیم که هر دو تیم خوب بازی کردند. دیدار زیبایی بود؛ یک بازی در کلاس جهانی.
قضاوت جونیت چاکر: از اینکه بشیکتاش با کادر خوبش در ردههای پایین جدول لیگ ترکیه بود، متعجب بودم. جوابش را امروز گرفتم. اگه بهترین داور ترکیه این باشد، دیگر سوالی ندارم."
ادامه
اولیور کان: حال بعد از ظهر ما (پس از حذف بایرن مونیخ از لیگ قهرمانان)
جالبه هاینکس مقابل نیکو کواچ مربی آینده بایرن و فعلی فرانکفورت شکست خورد
بایرن مونیح رقم فسخ قرارداد این مربی رو پرداخت میکنه
اتهام سنگین فرار مالیاتی به خامس رودریگز
خامس رودریگز، ستاره کلمبیایی سابق رئال نیز به فرار مالیاتی متهم شد.
هافبک هجومی کلمبیایی تیم فوتبال بایرن مونیخ به خاطر تخلف مالیاتی که در دوران بازیگریاش در رئال مادرید (در فاصله سالهای 2014 تا 2017) مرتکب شده است، باید رقمی معادل 11.65 میلیون یورو به اداره مالیات اسپانیا بپردازد.
گویا تخلفی که ستاره تیم ملی کلمبیا مرتکب شده، اعلام نکردن رقم واقعی درآمدش از محل فعالیتهای تبلیغاتی بوده است که اکنون مشخص شده. گفته میشود که او اظهارنامه مالیاتیاش را به عنوان فردی که ساکن اسپانیا نیست اعلام کرده در حالی که ساکن این کشور بوده و بخش بیشتر درآمدش را در اسپانیا کسب کرده است.
خامس از محل درآمدهای تبلیغاتیاش درآمدی معادل 12 میلیون یورو داشته است و به خاطر آنکه خودش را فردی غیرساکن در اسپانیا معرفی کرده، تنها بخشی از مالیات واقعی آن را به اداره مالیات اسپانیا پرداخته است. ظاهراً در این مدت موناکو مبلغ سه میلیون یوروی دیگر به خامس پرداخت کرده است که او آن را هم به اطلاع اداره مالیات اسپانیا نرسانده است.
به این ترتیب خامس به فهرست دیگر ستارههای فعلی و سابق لالیگا پیوست که به دلیل تخلف مالیاتی مجبور به پرداخت جریمه به اداره مالیات اسپانیا شدند، ستارههایی نظیر کریستیانو رونالدو، مورینیو، لیونل مسی، فابیو کوئنترائو، لوکا مودریچ و رادامل فالکائو.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.