مشاهده نسخه کامل
: باشگاه فوتبال اتلتیکو مادرید
باشگاه فوتبال اتلتیکو مادرید
کنایه سیمئونه به خرید جدید رئال مادرید
رئال مادرید چند ماه پیش در انتقالی پر حرف و حدیث، تئو هرناندز را از اتلتیکو به خدمت گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تئو فصل گذشته به صورت قرضی از اتلتیکو برای آلاوس بازی می کرد و نمایش های درخشانی نیز ارائه داد تا چشم رئال و بارسا را به خود خیره کند. در نهایت اما این رئال بود که گوی سبقت را از آبی اناری ها ربود و با 26 میلیون یورو تئو را جذب کرد.
رئال ابتدا قصد داشت رقم فسخ قرارداد تئو را بپردازد؛ ولی برای اینکه بعدها با اتلتیکو دچار مشکل نشود، حاضر شد رقمی بالاتر را پرداخت کند.
سیمئونه در واکنش به انتقال این مدافع چپ 19 ساله به رئال گفت:« با تئو صحبت کردم و به او شانسی برای بازی در اتلتیکو دادم؛ ولی در نهایت انتخاب او رئال بود. نباید به این خاطر از دست او عصبانی شد و معتقدم همان بهتر که به رئال رفت؛ چون کار کردن با بازیکنی که تعصب ندارد، درست نیست.
برادرش لوکاس در عوض یک پدیده است و امیدوارم فداکاری و انرژی بهتر شدن را از دست ندهد. معتقدم لوکاس می تواند به یکی از بهترین مدافعان مرکزی دنیا تبدیل شود.»
به نظرم کنایه نیست و حرف قشنگی زده :n01:
یه سوال داشتم از رو کنجکاوی، با توجه به اینکه اتلتبکو طرفداری ندشته که تاپیکشو برنه،
صبح از خواب پامیشی به امیدن کوبیدن بهترین باشگاه قرن پا میشی؟
فیلیپه لوئيس: 80 درصد بازیکنان امروزی در فضا سیر میکنند؛ از هواداران پیکه هستم
فیلیپه لوئيس، دفاع چپ برزیلی و ملیپوش اتلتیکو مادرید اعتراف کرد که سالهای ابتدایی حضورش در این تیم، اوضاع فاجعه باری بر رختکن حکم فرما بود. فیلیپه در مورد طرز فکر اشتباه بسیاری از بازیکنان نیز گفت.
به گزارش مارکــــــــــــــــــا، لوئيس یکی از بهترین مدافعان کناری دنیاست. بهترین ویژگی فیلیپه، ثبات کم نظیر اوست که باعث شده سیمئونه خیالش بابت سمت چپ خط دفاعی کاملا راحت باشد. گرچه او در فصل جدید کمی بیشتر از حد معمول مصدوم شده اما هنوز هم انتخاب اول چولوست. لوئيس تابستان 2010 از دپورتیوو لاکرونیا به اتلتی آمد و پس از چهار فصل بازی در این تیم، راهی چلسی شد اما توفیقی زیر نظر آقای خاص کسب نکرد و دوباره به مادرید برگشت. او بار دیگر به اوج رسید و خوشحال است.
او به تازگی در مصاحبهای متفاوت با ال موندو، اعترافات جالبی از وضعیت رختکن اتلتیکو مادرید در اولین سال حضور او در این تیم داشت:
وقتی سال 2010 به اتلتی آمدم، فاجعهای در حال رخ دادن بود. تیم، هیچ گونه ثباتی نداشت و کیکه فلورس هم سعی داشت با داشتن یک تیم عجیب که برخی بازیکنانش حتی قادر به پاس دادن هم نبودند، معجزهای کند. وضعیت به همین ترتیب بود تا اینکه چولو از راه رسید. اما حتی در اولین ماههای حضور دیگو نیز مشکلاتی از این دست وجود داشت. زمزمههایی در رختکن بود که نتایج فاجعه بار تیم، قرار نیست پایانی داشته باشد. به لیگ اروپا نرسیدن، نهم شدن در لالیگا، حذف از کوپا دل ری به دست تیمی دسته سومی و ... همه و همه، بازیکنان را به آینده بدبین کرده بود. همین هم باعث شد جو عجیبی بر رختکن حکم فرما باشد. عجیب از این لحاظ که به گوش شما میرسید فلان بازیکن میخواهد برود؛ دیگری همین حالا هم پیش قراردادی با یک تیم دیگر امضا کرده است. پیش خود میگفتید کِی قرار است این جو مسخره به پایان برسد. خوشبختانه حالا آن روزها را به کل پشت سر گذاشتهایم و هم اکنون بازیکنان به جای اینکه مایل به رفتن باشند، خواهان پیوستن به اتلتی هستند.
باید اعتراف کنم که من هم لحظات بد و تلخی را سپری کردم. زمانی بود که تا مدتها بیرون از خانه بودم و بیش از اندازه، مینوشیدم. خوشبختانه پدرم مرا به مسیر درست برگرداند. به نظرم انسان بسیار خوششانسی هستم چون علیرغم فشار زیادی که در رشتهام وجود دارد، ساعات معدودی را کار میکنم و در عوض، پول خوبی هم میگیرم. در عوض به دور و برم نگاه میکنم و وضعیت زندگی مردم را میبینم. حداقل ثمره این کار این است که شغل خودم را جدی بگیرم. فوتبال را با هیچ چیز دیگری در دنیا عوض نمیکنم.
متاسفانه 80 درصد بازیکنان امروزی در فضا سیر میکنند. به خصوص جوانان. آنها فکر میکنند با یک کیف مارکدار زیر بغلشان و پوشیدن کفشهای 400 یورویی و داشتن هشت تتو، ستاره محسوب میشوند و مردم هم به همین دلیل به آنها احترام خواهند گذاشت. چنین بازیکنانی، دنیای واقعی را فراموش کردهاند.
حواشی و جنجالهای پیکه در رابطه با همه پرسی کاتالونیا؟ من یکی از هواداران پیکه هستم. گرچه در بسیاری اوقات با حرفهایی که میزند، موافق نیستم اما او جرات دارد و مانند آربلوا، هراسی از بیان کردن آنچه فکر میکند، ندارد. پیکه پشت محبوبیتش برای پنهان ماندن از عواقب احتمالی حرف هایش، پنهان نمیشود. شخصا امیدوارم فوتبالیستهای بیشتری شبیه پیکه داشته باشیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D9%87-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%85
سیمئونه: مسی استثنایی است
دیگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو مادرید پس از تساوی 1-1 مقابل بارسا به تمجید از لیونل مسی پرداخت.
شب گذشته مسی موفق به گلزنی نشد ولی یک بار تیر دروازه اتلتیکو را به لرزه درآورد و نقش موثری روی تک گل بارسا که توسط سوارز به ثمر رسید ایفا کرد. پس از بازی، سیمئونه به تمجید از هموطنش و عملکرد خوب او در واندا متروپولیتانو پرداخت.
او گفت:" ورزشگاه فوق العاده بود و فوتبال فوق العاده ای را تماشا کردیم. مسی با عملکرد استثنایی اش من را تحت تاثیر قرار داد. او تنها بازیکنی بود که هر بار توپ را لمس کرد، ممکن بود هر اتفاقی رخ بدهد آنطور که پس از بازی های ملی انتظار میرفت خسته نبود و بازی فوق العاده ای را پشت سر گذاشت."
آنتوان گریزمان که اخیرا مورد توجه بارسا قرار گرفته، نتوانست گلزنی کند و سیمئونه در رابطه با او گفت:" به نظر من، این بهترین بازی خانگی گریزمان بود. او دو بار گلر حریف را به زحمت انداخت و همکاری خوبی با انجل کورئال داشت."
سیمئونه درباره بازی گفت:" بازی فوق العاده ای را از دو تیم با شخصیتی متفاوت تماشا کردیم. نیمه اول ما خوب بودیم و تراشتگن نقش کلیدی در بازی داشت. از دقیقه 60 بارسا حمله کرد و این طبیعی است زیرا آنها به گل نیاز داشتند."
سیمئونه: مربیانی که در کنار زمین داد نمیزنند، آنهایی هستند که تیمشان 4-0 برنده می شود
دیگو سیمئونه، سرمربی آرژانتینی اتلتیکو مادرید میگوید دلیل اینکه در کنار زمین آرام و قرار ندارد و همیشه داد میزند این است که اتلتیکو مادرید مثل بارسلونا، رئال مادرید نیست که بازیهایش را به راحتی و با نتایج پر گل ببرد.
چولو که از زمان بر عهده گرفتن هدایت اتلتیکو مادرید، رسما این تیم را به یکی از مدعیان قهرمانی در همه تورنمنتها تبدیل کرده و احترام همه حریفان را برانگیخته است، از آن دست مربیان پر جنب و جوشی است که در طول 90 دقیقه بازی حتی یک لحظه هم آرام ندارد. کم دیده ایم زمانی را که سیمئونه روی نیمکت بنشیند. به گزارش مارکا، چولو در جدیدترین مصاحبهاش از این سبک دفاع میکند و میگوید:
دوست دارم در زمین باشم؛ پیروز شوم و از آنچه قرار است در زمین رخ بدهد، نامطمئن باشم. هر وقت یک بازی شروع میشود، میترسم. این احساس را زمانی که بازیکن بودم هم داشتم. ترس شما را بهتر میکند. شما را به جوش و خروش وادار میکند و باعث میشود همیشه هوشیار باشید. اعتقاد به برتر بودن از حریف، مسموم کننده است چرا که فوتبال دائما در حال تغییر است. بهترین وضعیت روحی یک بازیکن زمانی است که او ترس دارد. چون این ترس او را به نشان دادن بهترین فرمش وادار میکند.
بازیکن به مربیاش نگاه میکند و وقتی مربی انرژیاش را از دست میدهد، مجموعه زیر دستش را هم از دست میدهد. مربیانی که در کنار زمین داد نمیزنند، انهایی هستند که 4-0 پیروز میشوند. من این طور نیستم و همیشه در کنار تیم جوش و خروش دارم. اتلتیکو مادرید مثل بارسلونا، رئال مادرید، بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن نیست که بازی هایش را 4-0 یا 6-0 ببرد.
واکنش دیگو سیمئونه به انتقال کوتینیو به بارسلونا
چولو چنین خریدهایی را مثبت ارزیابی میکند. آبی اناریها که در نقل و انتقالات تابستانی، نیمار را از دست دادند، پس از امضای قرارداد با عثمان دمبله، امروز هم انتقال فیلیپه کوتینیو را رسمی کردند تا به نوعی خلا به وجود آمده از جدایی نیمار را با دو ستاره جوان پر کرده باشند. دیگو سیمئونه که تیمش هم اکنون با 9 امتیاز کمتر از بارسلونا در رده دوم جدول لالیگاست، درباره انتقال ستاره برزیلی به نیوکمپ میگوید:
روی بازی با لیدا در کوپا دل ری تمرکز کردهایم و میخواهیم به روند خوبمان ادامه دهیم. این که تیمی میتواند بازیکنی چون کوتینیو را به خدمت بگیرد، یک اتفاق سالم و مهم است. او نمیتواند در لیگ قهرمانان اروپا بازی کند اما باعث قدرتمندترشدن لالیگا میشود و با توجه به اختلافی که بارسا همین حالا ایجاد کرده، آنها گام مهمی - برای قهرمانی - برداشتهاند.
مصدومیت دلخراش دیگو گودین؛ باقی ماندن دندان او روی آرنج نتو، دروازه بان والنسیا!
سیمئونه: اگر مسی بازیکن اتلتیکو بود، بارسا را می بردیم
اتلتیکو مادرید امشب در دیداری نزدیک با یک گل به بارسا باخت و در واقع مغلوب ضربه کاشته زیبای مسی شد. با این شکست، حالا شانس اتلتیکو برای رسیدن به بارسا کاهش یافت چرا که فاصله دو تیم به 8 امتیاز رسیده است.
دیگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو در پایان بازی گفت:« نتایج ما برابر بارسا همواره نزدیک هستند. فکر نمی کنم فاصله بین دو تیم زیاد باشد و اگر به نیمه دوم نگاه کنید، متوجه می شوید که ما شانس مساوی کردن بازی را داشتیم. در هر صورت نتیجه ای است که به دست آمده و باید شکست را پذیرفت.
من همیشه از تیمم انتظارات حداکثری دارم. 6 سال است که روند رو به رشدی داریم و با اطمینان می گویم که اگر امشب مسی پیراهن اتلتیکو را به تن داشت، بارسا را همینجا 1-0 می بردیم. مسی به گونه ای بازی می کند انگار که در کوچه و محله خودشان مشغول فوتبال است. مهمترین دلیل شکست امشب ما مسی بود.»
سیمئونه: با قهرمانی در لیگ اروپا و نایب قهرمانی در لالیگا، فصل خوبی رقم زدیم
اتلتیکوی غول 2016 قطعا لیاقت قهرمانی چمپیونز لیگ رو داشت ولی داور همون اول با یه گل آفساید وارد عمل شد و باقی ماجرا
خوشحالم تیمش به یه قهرمانی اروپا هرچند کوچک رسید
albertxx
20-05-2018, 20:43
اتلتیکوی غول 2016 قطعا لیاقت قهرمانی چمپیونز لیگ رو داشت ولی داور همون اول با یه گل آفساید وارد عمل شد و باقی ماجرا
خوشحالم تیمش به یه قهرمانی اروپا هرچند کوچک رسید
آتلتیکو غول ؟؟؟ جوک سال بود
حالا دلیل نمیشه چون بارسا مافیا اروپا رو بردن بشن غول ! :n09:
یه اسم فرازمینی هم تو زمین باشه هوا بخوره !!!
تعریف غول یه چیز دیگست !!
دیگه بعد دوران پلاتینی هر ننه قمری میتونه بارسا رو حذف کنه !! :n10:
آتلتیکو غول ؟؟؟ جوک سال بود
حالا دلیل نمیشه چون بارسا مافیا اروپا رو بردن بشن غول ! :n09:
یه اسم فرازمینی هم تو زمین باشه هوا بخوره !!!
تعریف غول یه چیز دیگست !!
دیگه بعد دوران پلاتینی هر ننه قمری میتونه بارسا رو حذف کنه !! :n10:
متاسفانه رئال فن ها نمیدونن از چی صحبت میکنند
تیم جوک اون فصل در سه بازی رئالو سرویس کرد که شامل برد لالیگایی در برنابئو هم میشه
حالا دیگه رئال چه زاقارتی بوده که توسط این تیم جوک داغون شده. تیم خودتونو کوچک نکنید
رئال تنها تونست در فینال سی ال با گل آفساید از پس اتلتیکو بربیاد
albertxx
21-05-2018, 18:34
متاسفانه رئال فن ها نمیدونن از چی صحبت میکنند
تیم جوک اون فصل در سه بازی رئالو سرویس کرد که شامل برد لالیگایی در برنابئو هم میشه
حالا دیگه رئال چه زاقارتی بوده که توسط این تیم جوک داغون شده. تیم خودتونو کوچک نکنید
رئال تنها تونست در فینال سی ال با گل آفساید از پس اتلتیکو بربیاد
من کاری به رئال ندارم
شما همون فرازمینی بودن رو اثبات کنید و همچنین اینکه چرا بارسا 3 فصله به نیمه نهایی نمیرسه ( در نبود پلایتی و راسل سخته کسب موفقیت در اروپا )
قشنگ مشخصه و تو تاپیک های دیگه هم گفتم
فرار رو به جلوی شما قابل تحسینه !! :n01::n18:
استوری جالب گریزمان در اینستاگرام؛ وقتی راموس برای آنتوان تاج گذاری می کند!
در حدود سه ماه، آنتوان گریزمان سه جام مهم بین المللی کسب کرده است: لیگ اروپا، جام جهانی و حالا سوپرکاپ اروپا.
نکته آماری؛ دیگو سیمئونه، پرافتخارترین مربی تاریخ اتلتیکو مادرید
در یک مقطع تاریخی از فوتبال اسپانیا قرار داریم. دیگو سیمئونه در حال انجام کاری است که سالیان سال است در اتلتی انجام نشده. شکست رئال مادرید در سوپرکاپ اروپا بدین معنا بود که اتلتی با سیمئونه هفتمین جامش را بالای سر برده است.
گریزمان: فکر کردن به "The Best"، آزارم می دهد
چند روز پیش اسامی سه نامزد نهایی جایزه بهترین بازیکن سال فیفا اعلام شد و در نهایت رونالدو، مودریچ و محمد صلاح به عنوان کاندیدهای نهایی معرفی شدند.
عدم حضور آنتوان گریزمان در میان کاندیدهای نهایی، انتقادات زیادی را به دنبال داشت. او با اتلتیکو عنوان قهرمانی لیگ اروپا و سوپرکاپ اروپا را کسب کرد و با فرانسه نیز به عنوان قهرمانی جام جهانی 2018 رسید.
گریزمان در حاشیه یک مراسم تبلیغاتی گفت:« این یک واقعیت است که فکر کردن به "The Best"، آزارم می دهد. این، جوایز بهترین های فیفاست و اینکه من و هیچ بازیکن فرانسوی در آن حضور نداریم، واقعا عجیب است.
به عقیده من، یان اوبلاک (گلر اتلتیکو) هم می توانست در میان نامزدهای نهایی بهترین گلر فصل قرار بگیرد. نه اینکه چون هم تیمی او هستم این را می گویم؛ بلکه از نگاه بسیاری، او بهترین دروازه بان دنیاست و حقش بود در میان نامزدهای نهایی قرار بگیرد.»
سیمئونه: کار رئال مادرید تمام است؟ لالیگایی هیجان انگیز و جذاب را تجربه میکنیم
دیگو سیمئونه، سرمربی آرژانتینی اتلتیکو مادرید حاضر نشد درباره وضعیت بحرانی رئال مادرید حرفی بزند.
کار رئال مادرید تمام است؟ لالیگایی هیجان انگیز و نزدیک را تجربه میکنیم. میبینید که آلاوز چطور رقابت میکند؛ یا سویا. تیمی که مردم آن را پس از یک شروع نه چندان خوب، از رده خارج میدانستند ولی حالا به کورس بازگشته است. این رقابت سالم است. دوست دارم لیگی را ببینم که میان تیم اول و دهم جدول، اختلاف امتیاز اندکی وجود داشته باشد. چنین لیگی برای هواداران و همه بهتر است. جذابتر است.
ویتولو: مسی؟ یک پایش را بگیرید و او همچنان بهترین است!
ویتولو، وینگر اسپانیایی اتلتیکو مادرید به تمجید از لیونل مسی پرداخت.
اتلتیکو مادرید روز شنبه در هفته سیزدهم لالیگا در دیداری حساس میزبان بارسلونا خواهد بود. ویتولو و خوانفران درباره این بازی میگویند:
مشتاق از راه رسیدن این بازی هستیم. تماشای آن برای هواداران نیز بسیار جذاب خواهد بود. مسی؟ یک پایش را بگیرید و او هنوز هم بهترین است. او حتی اگر در اوج آمادگی هم نباشد، توانایی تعیین سرنوشت بازی را دارد. پست بازیام؟ تقریبا در تمام دوران فوتبالم در سمت چپ بازی کردهام اما اگر مربی بگوید تیم در سمت راستش به من نیاز دارد، مشکلی ندارم. مهم برای من بازی کردن است نه پست بازی.
خوانفران نیز درباره بازی حساس شنبه گفت:
مقابل بارسلونا برای پیروزی باید برای فوق العاده بازی کردن تلاش کنید. از فرصتها نهایت استفاده را ببرید و فضای زیادی به آنها ندهید. هماهنگی زوج مسی-آلبا بسیار خوب است چون آنها شناخت بی نقصی از هم دارند و برای متوقف کردنشان باید فشرده بازی کنیم. معمولا لالیگا به شما نشان میدهد رئال مادرید و بارسلونا چطور بهترین تیمها هستند. آنها ترکیبهای بهتری در اختیار دارند. بارسلونا سال گذشته تقریبا شکست ناپذیر بود و امسال اگرچه شکستهای بیشتری متحمل شده اما کماکان تیم بسیار قدرتمندی است. با این حال تلاش میکنیم در حالی به پایان فصل برسیم که شانس قهرمانی داشته باشیم.
کُری خوانی کریستیانو رونالدو برای بازیکنان اتلتیکو مادرید با نشان دادن عدد 5
مطابق انتظار در واندا مترو پولیتانو، استقبال خوبی از ستاره پرتغالی نشده است تا او تعداد قهرمانی هایش در لیگ قهرمانان اروپا را به شاگردان سیمئونه یادآوری کند.
کریستیانو رونالدو به مادرید برگشته است تا این بار در پیراهن یوونتوس مقابل اتلتیکو مادرید قرار بگیرد؛ قطعا او بازیکن محبوب هواداران و بازیکنان اتلتیکو مادرید در واندا مترو پولیتانو نیست. در جریان نیمه اول، رونالدو درگیری زیادی با مدافعان تیم میزبان به خصوص دیگو گودین داشت. دقیقا لحظاتی پس از برخورد سنگین گودین با رونالدو، این بازیکن رو به مدافعان اتلتیکو مادرید عدد 5 را نشان داد. منظور او 5 قهرمانی اش در لیگ قهرمانان اروپاست.
خوشحالی جالب دیگو سیمئونه پس از گل اول اتلتیکو مادرید مقابل یوونتوس
بعد از بازی گفته رو به تماشاگران خودمون بود و خواستم بگم ما دل و جرات داریم. Balls :n02:
سیمئونه: با دیدن بازی بارسلونای مسی مقابل سویا، بیش از پیش به بازیکنانم بابت عملکردشان افتخار میکنم
اتلتی که با پیروزی مقابل یوونتوس به لحاظ روحی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد، روز گذشته همان طور که انتظار میرفت موفق شد ویارئال را هم شکست بدهد تا ضمن ماندن در رده دوم، فاصلهاش با بارسلونا در صدر جدول را هم در عدد هفت، حفظ کند.
به گزارش مارکا، سیمئونه پس از بازی درباره بازی و رقابت با بارسلونا گفت:
مقایسه بین موراتا و کوستا؟ دنبال پیدا کردن تفاوتها و مقایسه کردن آنها نیستم. هر دو بازیکنانی مهم و انعطاف پذیر هستند. هر کدام با سبک بازیاش چیزهای زیادی به تیم میبخشد. موراتا تاکنون دو گل سالم زد که به اشتباه مردود اعلام شد. ورود کوستا به میدان باعث شد تیم عمق بیشتر پیدا کند و بتوانیم فشار را روی حریف حفظ کنیم. با بودن امثال موراتا و کوستا در تیم، همیشه حریف نگران شما است. آلوارو ویژگیهایی دارد که برای سبک بازی ما ساخته شده است. به مرور در تیم جا افتاده و از بازی اول تاثیرگذار ظاهر شده است. خواهیم دید آیا به همین منوال ادامه میدهد یا خیر.
بازیهای پس از لیگ قهرمانان اروپا بسیار دشوار هستند آن هم پس از صرف آن همه انرژی و احساسات در بازی با یوونتوس. با این حال بچهها خیلی خوب بازی و ریتم را کنترل کردند. کوکه و لمار هم عالی بودند و داشتن هر دو یک موهبت است. لمار را حفظ خواهیم کرد چون وقتی خودش باشد، کیفیتی باورنکردنی دارد. شانس قهرمانی در لیگ در رقابت با بارسای مسی؟ عاشقش هستم. با دیدن بازی دیروز بارسا، حالا بیشتر از قبل به بازیکنانم بابت فصلی که در حال رقم زدنش هستند، افتخار میکنم.
عذرخواهی بابت حرکتتان مقابل یوونتوس؟ تقاضای بخشش از کسی نکردم و فقط عذرخواهی کردم چون هرگز منظورم یووه، بازیکنان یا مربیانش نبودند و صرفا یک ابراز احساسات بود بابت عملکرد بازیکنانم. کسی اگر نمیخواهد منظورم را بفهمد، آزاد است.
کنایه توییتر اتلتیکو مادرید به حرکت کاسمیرو در بازی با لوانته و پاسخ کارواخال
در جریان برد بحث برانگیز رئال مادرید در خانه لوانته، حساب توییتر اتلتیکو مادرید به توییتی جالب به استقبال مراسم اسکار 2019 رفت.
به گزارش مارکا، کهکشانیها شب گذشته به سختی و با نتیجه 1-2 از سد لوانته گذشتند تا اختلاف با بارسا بیشتر از این نشود. گل پیروزی بخش رئال را گرت بیل از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. فارغ از ژست خوشحالی جالب او پس از گل، این حرکت کاسمیرو روی صحنه پنالتی بود که جنجال شد. بازیکنان و کادر فنی لوانته معتقد بودند کاسمیرو تمارض کرده و باید به خاطر این حرکتش اخطار بگیرد که در آن صورت ال کلاسیکو را از دست میداد. با این حال داور بازی پس از بررسی صحنه توسط VAR، رای به اعلام پنالتی داد که با اعتراض شدید هواداران میزبان همراه شد.
در این بین حساب توییتر اتلتیکو مادرید که پیش از این هم دو بار به داوریهای تبعیض آمیز - از نگاه اتلتی - لالیگا گلایه کرده بود، توییت کرد:
شب مراسم اسکار به شکل فوق العادهای شروع شده است. هشتگ: داستان بی پایان. اتلتیکوییها، شما کدام فیلم را انتخاب میکنید؟
کارواخال پس از ساعتی به این توییت که مشخصا حرکت کاسمیرو را به یک فیلم شایسته جایزه اسکار تشبیه کرده بود، پاسخ داد و در کامنت نوشت:
من فیلم لادسیما و اوندسیما را پیشنهاد میکنم. حتی DVD این دو بازی را هم دارم!
تورس خطاب به اینیستا: همیشه میخواستم تو را در تیمم داشته باشم ولی خیلی گران بودی!
فرناندو تورس، اسطوره اتلتیکو مادرید به تمجید از آندرس اینیستا پرداخت.
تورس و اینیستا دو تن از بازیکنان کلیدی طلایی ترین عصر تاریخ فوتبال اسپانیا بودند. تیمی که توانست دو یورو و یک جام جهانی را برای لاروخا به ارمغان بیاورد. هر دو بازیکن که برای اتلتیکو مادرید و بارسلونا حکم یک اسطوره را دارند، اکنون فوتبالشان را در ژاپن دنبال میکنند. تورس در ساگان توسو توپ میزند و اینیستا در ویسل کوبه. این دو تیم در هفته آینده جی لیگ رو در روی هم قرار خواهند گرفت و از همین رو تلویزیون لیگ ژاپن مکالمه جالبی میان این دو ستاره اسپانیایی ترتیب داد.
تورس خطاب به اینیستا گفت:
همیشه دوست داشتم تو را برای اتلتی به خدمت بگیرم. وقتی در اتلتی بازی میکردم و تو تازه شروع به بازی در تیم اول بارسلونا کرده بودی، به میگل آنخل گیل مارین گفتم: اینیستا را قرض بگیر. او برای ما بازی خواهد کرد. ولی او به من گفت نه. اینیستا دید خوبی به بازی ندارد. از وقتی که در تیم زیر 15 سالههای اسپانیا هم تیمی بودیم، همیشه از بازی در کنارت لذت بردم. وقتی توپ دست تو بود، دوست داشتم سریع حرکت کنم - تا به من پاس بدهی. همیشه میخواستم تو را در تیمم داشته باشم ولی خیلی گران بودی!
اینیستا هم این تمجید تورس را بی پاسخ نگذاشت و گفت:
نکته خوب این است که سطح تیم ملی پایه که ما در آن همزمان حضور داشتیم آنقدر بالا بود که توانستیم در ردههای بعدی هم به کرات کنار هم بازی کنیم و واقعا لذت ببریم.
شعار هواداران اتلتیکو در برد امشب مقابل لگانس
"سولاری باید بماند"
با شال و لباس آژاکس هم اومده بودن
سرزو: آنتوان به احتمال هزار در هزار در اتلتیکو مادرید میماند
انریکه سرزو، رئيس اتلتیکو مادرید مدعی شد آنتوان گریزمان تحت هیچ شرایطی این باشگاه را در تابستان پیش رو ترک نخواهد کرد.
گریزمان 28 ساله که تابستان گذشته پیشنهاد بارسلونا را رد کرد تا در اتلتی بماند، به گفته برخی رسانههای اسپانیایی و فرانسوی به دنبال ناکامی دوباره این باشگاه در لیگ قهرمانان اروپا، قصد جدایی از این تیم و پیوستن به بارسا را دارد. نشریه موندو دپورتیوو با صراحت از پشیمانی گریزمان از رد پیشنهاد بارسلونا میگوید و از اینکه این ستاره فرانسوی حاضر است برای پوشیدن پیراهن آبی اناریها، به میزان قابل توجهی از دستمزدش - 23 میلیون یورو خالص - بکاهد.
به گزارش مارکا، از انریکه سرزو، رئيس اتلتیکو مادرید درباره آینده گریزمان سوال شد. او گفت:
به هیچ عنوان شانسی برای جدایی گریزمان در تابستان وجود ندارد. او به احتمال هزار در هزار، در اتلتیکو مادرید میماند.
گفتنی است ظاهرا طبق قرارداد، بند آزادسازی گریزمان در تاریخ 1 جولای 2019 از 200 به 120 میلیون یورو کاهش پیدا میکند.
توهین دیشب دیگو کاستا به گیل مانزانو که باعث اخراج او شد
63402
"به مادر ج...ت میرینم"
آ اس: احتمال محرومیت 12 جلسه ای دیگو کوستا به دلیل فحاشی به داور
طبق قوانین کمیته انضباطی لالیگا، اگر بازیکنی به دلیل توهین به عوامل برگزاری بازی از زمین اخراج شود، ممکن است 4 الی 12 جلسه محروم شود و میزان محرومیت به شدت توهین بستگی خواهد داشت.
سیمئونه: بین من و تو در زبان اسپانیایی تفاوت فاحشی وجود دارد (منظور توجیه عجیب کوستا است)
مصاحبه کامل
توجیه عجیب دیگو کوستا پس از اخراج برابر بارسلونا: من به مادر خودم توهین کردم نه داور!
رسمی: 8 جلسه بخاطر توهین و درگیری فیزیکی محروم شد
6010 یورو هم جریمه
کوکه: فقط بارسلونا فوتبال خوبی بازی میکند و با این مسی، شانس اول قهرمانی اروپا است
کوکه، هافبک اتلتیکو مادرید معنای فوتبال خوب را درک نمیکند. به گزارش مارکا، کوکه درباره فصلی که اتلتی سپری کرد و بازیهای حساس اروپا گفت:
انتظارات از اتلتی بسیار بالا بوده ولی باید واقع بین باشیم. به نظر من تیم فصل خوبی داشت. فصل فوق العادهای که البته در چند بازی مهم شکست خوردیم. هنوز بابت حذف مقابل یووه ناامیدیم ولی به تیم بزرگی باختیم. به نظرم تلخ ترین حذف در کوپا دل ری بود. باید تحت هر شرایطی از یک هشتم عبور میکردیم. در هر صورت فصل خوبی خواهد بود چون ما باز هم بالاتر از مادرید در لیگ دوم شدیم. اگر گودین جدا شد، بازوبند به من میرسد و آن را با نهایت افتخار بر بازو میبندم و سعی میکنم مثل همه بزرگان سابق برای تیم رهبر باشم.
گریزمان؟ او قرارداد دارد و اگر اتفاق خاصی نیفتد باید در اتلتی ماندنی باشد. او در اتلتی خوشحال است و خوب هم کار میکند. مگر اینکه اتفاق خاصی رخ بدهد که او از اتلتی جدا شود.
سبک بازی اتلتی؟ ما با همان سبکی بازی میکنیم که در هفت سال اخیر بازی میکردیم و موفقیتهای زیادی هم کسب کردیم. هر وقت سعی کردیم آن را عوض کنیم، اوضاع بدتر شد. تغییر سبک به ذهن من هم خطور نمیکند. این درست است که از ما انتقاد میشود چون بازیکنان خوبی برای خوب بازی کردن داریم ولی معنای خوب فوتبال بازی کردن چیست؟ ازنظر من فقط بارسلونا فوتبال خوبی بازی میکند. آنها شانس نخست قهرمانی اروپا هستند چون وقتی مسی روی فرم باشد، کار زیادی نمیتوان انجام داد (خنده) در فوتبال فعلی هیچ کس شبیه مسی نیست و تا سالها شبیه او نخواهد آمد. رئال مادرید مثل بارسلونا فوتبال بازی نمیکند ولی سه لیگ قهرمانان پیاپی برد.
سیمئونه؟ با او تاریخ اتلتی عوض شد. او باعث شد ما احساس کنیم افراد مهمی هستیم. با او به بازیکنانی خوب و ذهنیتی برنده تبدیل شدیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.