مشاهده نسخه کامل
: کمممممممممممممممممممممککک کککککککک
سلام
من میخوام به یه شخصی در اینستاگرام پیام بفرستم، اما با پبجی دیگر.
ایشان میتونن آی پی من رو متوجه بشن و منو بشناسن؟!اصلا در اینستاگرام آی پی نمایش داده میشه؟
Переклад не
28-09-2017, 11:32
سلام . خیر
سلام
من میخوام به یه شخصی در اینستاگرام پیام بفرستم، اما با پبجی دیگر.
ایشان میتونن آی پی من رو متوجه بشن و منو بشناسن؟!اصلا در اینستاگرام آی پی نمایش داده میشه؟
یجور نوشتین فکر کردم جون کسی در خطره.
نه دوست عزیز اینستاگرام یکی از ضعیف ترین و آسیب پذیر ترین شبکه های اجتماعیه. جدای از عقب ماندگی هایی که نسبت به بقیه داره و کلاس کار پایینش هیچ ساز و کار درستی برای جلوگیری از حملات هکری و تخریبی نداره و شما وقتی کار از کار گذشته متوجه از هم پاشیده شدن صفحه شخصیتون میشید. بنابراین با امید به اینکه قصدتون خیره :n01: بدون نگرانی پیامتون رو بفرستید
یجور نوشتین فکر کردم جون کسی در خطره.
نه دوست عزیز اینستاگرام یکی از ضعیف ترین و آسیب پذیر ترین شبکه های اجتماعیه. جدای از عقب ماندگی هایی که نسبت به بقیه داره و کلاس کار پایینش هیچ ساز و کار درستی برای جلوگیری از حملات هکری و تخریبی نداره و شما وقتی کار از کار گذشته متوجه از هم پاشیده شدن صفحه شخصیتون میشید. بنابراین با امید به اینکه قصدتون خیره :n01: بدون نگرانی پیامتون رو بفرستید
مهندس شما احراز هویت دو مرحله ای رو بی تاثیر میدونین؟ چطور ازش رد میشین؟ :biggrin:
مهندس شما احراز هویت دو مرحله ای رو بی تاثیر میدونین؟ چطور ازش رد میشین؟ :biggrin:
مهندس احراز هویتی که به کار نیاد چه فایده ای داره؟ من روی آخرین اکانت اینستاگرام به هیچ عنوان نتونستم مشخصات ایمیل رو فعال کنم. چند بار ایمیل زدم و درخواست کمک کردم اما ظاهرا تنها چیزی که توی این شبکه چیپ مهم نیست خواست مخاطبه. جدا از اینکه اینستاگرام اصلا پنلی نیست که سزاوار این میزان توجه باشه و وقتی با تویتر و فیسبوک مقایسه اش می کنم چیپ بودنش بیشتر تو ذوق میزنه. محتوای فارسیش و حجم ترش دیتای ایرانی ها که بماند...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.