ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ▓ از بین رفتن سایت های دانلود فیلم ▓

alireza9t9
28-09-2017, 02:24
سلام دوستان عزیز ، حتما متوجه شدید که مدتیه سایت های دانلود فیلم و سریال کاملا فعالیتشون از بین رفته !

مثل " فردا دانلود " که مدتی قبل گرفتار این موضوع شد که به تازگی توسط یه تیم جدید دوباره شروع به فعالیت کرده.

و "تاینی موویز" که زمان زیادی هم ازش نمیگذره

و سایت " 30نما " که فک کنم همین دیروز فعالیتش کاملا متوقف شد و حتی کامنت پستای اینستاگرامشم بسته! و توی کانال تلگرامش هیچ فعالیتی نمیکنه

حالا هم میگن که مدیرای سایت تاینی موویز رو دستگیر کردن : (طبق خبر هایی که در اینترنت پخش شده )

================================================== ===================

مجله اینترنتی فرهو ؛ کمتر کسی از قشر فیلم باز ایرانی پیدا می شود که سایت دانلود فیلم و سریال غیرمجاز تاینی موویز را نشناسد، این سایت غیر مجاز دانلود فیلم و سریال که هر چند روز یک بار آدرس اصلی آن فیلتر می شود طرفداران و کاربران بسیار زیادی به دلیل بروز بودنش در قرار دادن فیلم و سریال و همچنین دوبله فیلم ها دارد و به جرات می توان گفت اگر آدرس اصلی آن فیلتر نشود بدون شک جز 20 سایت پربازدید ایران در سایت آلکسا قرار می گیرد،البته برای دانلود فیلم و سریال در این سایت باید اشتراک ماهیانه پولی داشته باشید!

خبر تکمیلی بروز شد / سه شنبه 4 مهر 96

از همه این ها که بگذریم خبری در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام و اینستاگرام مبنی بر دستگیری همه مدیران سایت تاینی موویز پخش شده است که هنوز خبر رسمی در این بار در خبرگزاری ها و منابع معتبر منتشر نشده است.

در متن نمونه زیر خبر بازداشت مدیران وبسایت Tiny Moviez را می خوانید:
"کلیه مدیران سایت تاینی موویز دستگیر شده اند و ادامه فعالیت این سایت بزرگ در شک و تردید است !"

البته با بررسی تیم مجله اینترنتی فرهو در آدرس اصلی سایت تاینی موویز (timoviez2.net) مشخص شد که آخرین فیلم منتشر شده بر روی این سایت مربوط به چند روز گذشته بوده ولی تاریخ آن به روز یک شنبه 2 مهر 96 تغییر یافته است،و همچنین در کانال تلگرامی تاینی موویز و صفحه اینستاگرامی این سایت هیچ بروزرسانی ای انجام نشده است.

آخرین فیلم ارسال شده در سایت تاینی موویز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبر تکمیلی دستگیری مدیران وب سایت تاینی موویز سه شنبه 4 مهر 96

دادستان تهران در خصوص ارجاع پرونده با موضوع فعالیت باند فساد و فحشا با استفاده از فضای مجازی اظهار داشت: متهمان این پرونده که هم اکنون شش نفر از آن‌ها بازداشت شده‌اند، فیلم‌های مبتذل و مستهجن را تهیه و دوبله نموده و در فضای مجازی به فروش می‌رساندند. تارنمای مورد استفاده باند مذکور به عنوان بزرگ‌ترین مرجع دانلود فیلم‌ها و سریال‌های هالیوودی فعالیت غیر مجاز می‌کرد و ظرف سه سال گذشته 18000 فیلم و سریال خارجی را پس از دوبله پخش کرده‌اند که بسیاری از آن‌ها مبتذل و مستهجن بوده است ‌و از این طریق وجوه نامشروع تسهیل کرده‌اند.

================================================== ================================

من شخصا بابت این موضوع خیلی اعصابم ریخته بهم ! چون واقعا دیدن فیلم و سریال یکی از تفریحات مورد علاقه منه ! و واقعا نمیدونم چرا یه همچین چیزی رو هم از ما دارن میگیرن... فک کنم با این وضعیت باید منتظر این باشیم که فقط یه سری سایت های محدود بیان ماهی یکی دو تا فیلم های سانسور شده رو بزارن واسه دانلود مثل خیلی از سایت ها که میبینیم . دیگه نمیدونم چی بگم..دیگه واقعا خسته شدم از این همه محدودیت ها و مسخره بازیاشون ، من هم بالاخره یه آستانه تحملی دارم نه فقط من ، بلکه هرکسی ! خیلی چیزا میشه گفت اما من من حرفارو میزارم به عهده شما.

نظر شما چیه؟ سایت های دیگه ای رو میشناسید که به همچین مشکلی بر خورده باشن؟

donkeyoxte
28-09-2017, 02:39
بیشتر از تاینی من به شخصه با این سایت حدودا نوپا 30nama حال میکردم با اینکه آرشیوش به اندازه تاینی غنی نبود ولی ریلیز های عالی از فیلم های خیلی خوب آپ میکرد
که دیشب همین موقه ها سایتش هنگ کرد تا اینکه امروز ظهر کلا پرید
متاسفانه اگه مسولا بخوان گیر بدن این رویه برای سایت های دیگه هم پیش میاد و کم کم "ملی " شدن اینترنت برجسته میشه و کاریشم نمیشه کرد
یعنی زور مردم نمیچربه, مگر اینکه پای ضرر شرکت های کله گنده وسط باشه تا بیخیال فیلتر شن(مثل همین قضیه اینترنت نامحدود)

jack82
28-09-2017, 03:28
با احترام به سایتهای اشاره شده الان دیگه با وجود تورنت دیگه نیازی به هیچ سایتی با محوریت فیلم و سریال وجود نداره البته اگر بحث دوبله رو فاکتور بگیریم.اکثر دوستان توی همین فوروم هم در این زمینه استاد هستند.به نطرم وقتتون رو برای چنین سایتهایی تلف نکنید و با تورنت خیال خودتونو برای همیشه راحت کنید.

milad_heartsick
28-09-2017, 10:02
با احترام به سایتهای اشاره شده الان دیگه با وجود تورنت دیگه نیازی به هیچ سایتی با محوریت فیلم و سریال وجود نداره البته اگر بحث دوبله رو فاکتور بگیریم.اکثر دوستان توی همین فوروم هم در این زمینه استاد هستند.به نطرم وقتتون رو برای چنین سایتهایی تلف نکنید و با تورنت خیال خودتونو برای همیشه راحت کنید.
حق با شماست ولی راحتی لینک مستقیم رایگان رو هیچ چیز نداره

mk367
28-09-2017, 11:17

میشه چند تا جاییکه میشه لینک همین تورنت ها رو پیدا کرد رو معرفی کنید؟لطفا
دوما فکر نمی کنید بعدا همین سایتهایی که لینک تورننت می زارند هم جمعشون کنند؟؟؟

farsweb
28-09-2017, 12:52
دوست عزیز زمان اون خدابیامرز شایعه کرده بودن نخبه ها رو میگیرن و میکشن و این کار اسرائیله تا جلوی شکوفایی ایران رو بگیره. پدران و مادران زودباور ما هم باور میکردن. متاسفانه الان میشه به عینه دید که باندهای قدرت جلوی شکوفایی خیلی شرکت ها رو میگیرن. یا با واردات سازمان یافته یا با اهرم قدرت یا با تطمیع و نهایتا نشد با زندان و پرونده سازی.

مورد تاینی موویز از اون فعالیت ها بود که با توجه به خیز حکومت برای ارعاب در فضای مجازی و تخریب اینترنت واقعی ( نه اینترانت ملی) به شخصه انتظار داشتم بزودی از هم پاشیده بشه. این دوستان متاسفانه تو موقعیت بدی هستن. به هر کشوری مراجعه کنن با اتهام سنگین نقض کپی رایت زندان های طولانی مدت میگیرن و باندهای قدرت با علم به همین موضوع در زمان برنامه ریزی شده به این قضیه وارد شدن.

alireza9t9
28-09-2017, 13:35

تورنت بگیر نگیر داره! خیلی از فیلمای قدیمی اصلا هیچ seedئی ندارن... سرعت دانلودم از تورنت چنگی به دل نمیزنه...

وقتی ما میتونیم لینک مستقیم داشته باشیم چرا بریم سراغ تورنت

alireza9t9
28-09-2017, 13:40
بیشتر از تاینی من به شخصه با این سایت حدودا نوپا 30nama حال میکردم با اینکه آرشیوش به اندازه تاینی غنی نبود ولی ریلیز های عالی از فیلم های خیلی خوب آپ میکرد
متاسفانه اگه مسولا بخوان گیر بدن این رویه برای سایت های دیگه هم پیش میاد و کم کم "ملی " شدن اینترنت برجسته میشه و کاریشم نمیشه کرد
یعنی زور مردم نمیچربه, مگر اینکه پای ضرر شرکت های کله گنده وسط باشه تا بیخیال فیلتر شن(مثل همین قضیه اینترنت نامحدود)

بله سایت 30nama هم از سایت های خیلی خوبی بود که همیشه دنبال میکردم ، مخصوصا اینکه تمام فیلم و سریال هارو رایگان برای دانلود میزاشت...
اینا دیگه دارن خوشی های ما تو دنیای مجازی هم میگیرن
اگه این اتفاقات ادامه پیدا کنه ، حتما نتیجه بدی خواهد داشت

[Mohsen]
28-09-2017, 13:57
.................................................. ..............

shangil
28-09-2017, 20:39
خودتون رو اذیت نکنید
این روش دانلود 90 درصد فیلمها

ما رد هم دعا کنید

sky2012
06-10-2017, 01:54
متاسفانه همین امشب سرور تاینی به طور کامل از دسترس خارج شد و ظاهرا تمام شایعات درباره مشکلات پیش. آمده برای بچه های زحمت کش سایت تاینی درست از آب دراومده.
از نظر من که سالها هست فیلم دانلود میکنم و تماسا میکنم سایت تاینی بی رقیب ترین سایت با اختلاف از خیلی لحاظ تو ایران بود
ارزو میکنم هر چه زودتر مشکلشون حل بشه
هر کسی که به فیلم و سینما علاقه داره در اندازه و توان خودش تا جای که میتونه اطلاع رسانی بکنه تا اینها دست از این کار های کثیفشون بردارن و نزارین ما رو حداقل از یه ذره تفریح فیلم دیدنی که داریم محروم بکنن.

donkeyoxte
26-01-2018, 22:43
این سایت فیکه, یا دوباره برگشته ؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alireza9t9
29-01-2018, 23:51

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه من‌که باز نمیشه ..

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

donkeyoxte
30-01-2018, 00:14
واسه من‌که باز نمیشه ..

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

مرورگرت رو عوض کن یا اگه با گوشی میری, با ویندوز برو
من الان تست کردم مشکلی نداره باز شد

اینم کانالش

donkeyoxte
30-01-2018, 00:16
گویا خودِ خودشه

Mohammaddms
30-01-2018, 01:41

فیکه خیلی تابلو

esmiz
30-01-2018, 22:45

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایت که فیکه اما من قبل از تاینی موییز از یه سایتی به نام ایران فیلم استفاده می کردم که آرشیوش خوب بود ولی اون موقع ظاهر و رابط کاربری سایتش اصلا خوب نبود بعد از فیلتر تاینی مووی دوباره یه سر به همون ایران فیلم زدم که رابط کاربریش خیلی خیلی بهتر شده و الانم دارم از همون استفاده می کنم متاسفانه چه خوشمون بیاد چه نه تاینی موییز تموم شد و به خاطره ها پیوست و فکر نکنم حالا حالا ها برگرده

البته به ناین مووی هم اون قدیما بود آرشیوش بد نبود ولی الان نمی دونم هست یا نه

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

mojt90
29-09-2020, 17:46
تاینی یادش بخیر الان کاملترین آرشیو مای موویز و کینگ موی هست . ایران فیلم هم که گویا نابود شده .

من از اینا استفاده میکنم خیلی خوبن . مای موویز (جایگزین تاینی موویز ) ، کینگ مووی ، 30 نما ، فیلم تو سریال ، دیجی موویز ، دیبا موویز

mojt90
10-10-2020, 12:27

تاینی موویز ، با نام مای موویز

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mojt90
30-10-2020, 08:14
سلام

یک سایت دیگه علاوه بر مای موویز ، کینگ مووی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .

کینگ مووی آرشیو کاملی داره هم دوبله و هم زیرنویس و از انکود های معروف استفاده میکنه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mojt90
17-11-2020, 14:59

دوباره برگشته با نام مای موویز