مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ
تا چهار تومن میخوام ی لپ تاپ خوب بخرم که در کنار نرم افزارای مهندسی بازی هم بکنم.لطفا راهنمایی کنید.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
lenovo ideapad 700
asus n552vw
lenovo ideapad 700
asus n552vw
چرا این مدل n552vw چند نوع A K L H I و ... داره فرق اینا چیه.لنوو میگن خوبه ولی باطری ضعیف و صفحه براق داره
کانفیگشون متفاوته . هر کدوم که به پولت میخوره میتونی انتخاب کنی فرق زیادی ندارن .
نه صفحش ماته . ips هم هست .
باتری جفتشون به نظر متوسط میاد .
ardeshir n
26-09-2017, 15:53
چرا این مدل n552vw چند نوع A K L H I و ... داره فرق اینا چیه.لنوو میگن خوبه ولی باطری ضعیف و صفحه براق داره
Sent from my SM-G920F using Tapatalkدرود.
طبق فرمایش دوستمون کانفیگ ها متفاوته.
صفحه نمایش 4K داره که فوق العادست.
Sent from my ASUS using Tapatalk
کانفیگشون متفاوته . هر کدوم که به پولت میخوره میتونی انتخاب کنی فرق زیادی ندارن .
نه صفحش ماته . ips هم هست .
باتری جفتشون به نظر متوسط میاد .
داداش ببخشید دوباره سوال میپرسم
اگه بخوام تا پنج تومن هزینه کنم چی.بعد این ایسوس هشت گیگ رم داره بعدا خودم میتونم ارتقا بدم به شونزده؟
داداش ببخشید دوباره سوال میپرسم
اگه بخوام تا پنج تومن هزینه کنم چی.بعد این ایسوس هشت گیگ رم داره بعدا خودم میتونم ارتقا بدم به شونزده؟
lenovo legion y520
asus gl553vd
اره قابلیت ارتقا رم هست.
lenovo legion y520
asus gl553vd
اره قابلیت ارتقا رم هست.داداش این لپتاپ ایسر رو ببین چهار تومنه گیمینگه:
Aspire VX5-591G-70J7
داداش این لپتاپ ایسر رو ببین چهار تومنه گیمینگه:
Aspire VX5-591G-70J7
اونم خوبه . ولی صفحه نمایشش زیاد خوب نیست .
اونم خوبه . ولی صفحه نمایشش زیاد خوب نیست .اره مشخصات خیلی خوبی داره حیف که tft هستش.ی چی مثل همین با صفحه ips مات میشناسی که گرافیکش 1050 gddr5 باشه؟
تا چهار تومن میخوام ی لپ تاپ خوب بخرم که در کنار نرم افزارای مهندسی بازی هم بکنم.لطفا راهنمایی کنید.
سلام؛ به نظر من دستگاه MSI GP62 7RD Leopard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهترین گزینه هست، هم قیمتش خیلی مناسبه و هم اینکه سخت افزارش کاملا جدیده و از آخرین نسل cpu و گرافیک استفاده میکنه و حالا حالاها بازیهای جدید رو ساپورت خواهد کرد. به همه اینها صفحه نمایش فوق العاده، اسپیکرهای پر قدرت، کیبورد سفارشی و یک سیستم خنک کننده عالی و کم صدا رو هم اضافه کن...
سلام؛ به نظر من دستگاه MSI GP62 7RD Leopard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهترین گزینه هست، هم قیمتش خیلی مناسبه و هم اینکه سخت افزارش کاملا جدیده و از آخرین نسل cpu و گرافیک استفاده میکنه و حالا حالاها بازیهای جدید رو ساپورت خواهد کرد. به همه اینها صفحه نمایش فوق العاده، اسپیکرهای پر قدرت، کیبورد سفارشی و یک سیستم خنک کننده عالی و کم صدا رو هم اضافه کن...این لپتاپ رو میخوام بگیرم صفحه نمایششم ips مات هستش
Aspire vx5-591g-70qk
این لپتاپ رو میخوام بگیرم صفحه نمایششم ips مات هستش
Aspire vx5-591g-70qk
روی کاغذ مشابه همین مدلی هست که من به شما معرفی کردم ولی به نظر من کیفیت ساخت و امکانات جانبی دیگه ای که MSI داره خیلی بهتر از Acer هست. MSI به صورت تخصصی لپ تاپ های گیمینگ میسازه، سیستم خنک کننده ای که استفاده میکنه رو هیچ برند دیگه ای نداره، فناوری True Color استفاده میکنه که رنگ ها به واقعیت نزدیک تر باشن، کیبوردش رو SteelSeries میسازه، برای اتصالات بی سیم از Killer Ethernet e2400 استفاده میکنه و با همه اینها صد تومن هم ارزون تره ... من پیشنهاد میکنم MSI رو انتخاب کنی
روی کاغذ مشابه همین مدلی هست که من به شما معرفی کردم ولی به نظر من کیفیت ساخت و امکانات جانبی دیگه ای که MSI داره خیلی بهتر از Acer هست. MSI به صورت تخصصی لپ تاپ های گیمینگ میسازه، سیستم خنک کننده ای که استفاده میکنه رو هیچ برند دیگه ای نداره، فناوری True Color استفاده میکنه که رنگ ها به واقعیت نزدیک تر باشن، کیبوردش رو SteelSeries میسازه، برای اتصالات بی سیم از Killer Ethernet e2400 استفاده میکنه و با همه اینها صد تومن هم ارزون تره ... من پیشنهاد میکنم MSI رو انتخاب کنیاها ممنون بابت اطلاعات. من رشتم میگن تو رشت لپ تاپ نخرید چون تو انبار میمونه رطوبت روشون تاثیر میذاره. تهران بخوام بخرم از کجا باید بگیرم؟ دیجی کالا زده ناموجود
اها ممنون بابت اطلاعات. من رشتم میگن تو رشت لپ تاپ نخرید چون تو انبار میمونه رطوبت روشون تاثیر میذاره. تهران بخوام بخرم از کجا باید بگیرم؟ دیجی کالا زده ناموجود
دفعه اوله چنین چیزی میشنوم! بهترین راه خرید کردن از سایت رسمی نمایندگی هر برند هست، برای MSI همون لینکی هست که گذاشتم، گارانتی ماتریس که خیلی هم معتبره...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.