ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرینتر برای چاپ کتاب در خانه با شارژ راحت و هزینه پایین

shik
21-09-2017, 18:21
سلام خدمت دوستان میخام کتابهایی که تو نت میبینم رو تو خونه پرینت کنم یه پرینتر که کار پرینت کتاب رو برام انجام بده معرفی کنید ضمنا میخام شارژ دوباره اش هم کم باشه حول و هوش 10 هزار تومن چون کیفیت خیلی مد نظرم نیست مهم خوندن اون کتابه تک کاره سیاه و سفید میخام.یه چیزی که هروقت اراده کردم شارژش کنم و کتاب کپی کنم.

soheilsh
21-09-2017, 18:24
سلام خدمت دوستان میخام کتابهایی که تو نت میبینم رو تو خونه پرینت کنم یه پرینتر که کار پرینت کتاب رو برام انجام بده معرفی کنید ضمنا میخام شارژ دوباره اش هم کم باشه حول و هوش 10 هزار تومن چون کیفیت خیلی مد نظرم نیست مهم خوندن اون کتابه تک کاره سیاه و سفید میخام.یه چیزی که هروقت اراده کردم شارژش کنم و کتاب کپی کنم.

4655 سامسونگ گیر بیار بخر 4 کاره قیمتشم 600-700 ، من برای دفتر فنی دارم تا الان 500 هزارربرگ کپی کردم با تونر کارتریج فابریکش !!!
به خود سامسونگ هم بگید 500 هزاربرگ کپی کردم کف میکنه شارژشم خودتون انجام میدید سه سوت ، قیمت تونر 1 کیلیویی 40 تومن میتونید باهاش 15 بار شارژ کنید هر بار شارژ کردن 50-70 گرم پودر میخواد . هر بار شارژ هم 1700 برگ میزنه

shik
21-09-2017, 18:32
-از لحاظ برند مورد اطمینان هست چون تا جایی که دیدم میگن سامسونگ نخرید2- نکته دوم اینکه کپی کتاب و پشت رو شدن صفحات باهاش راحت هست؟3-با این قیمت میشه پرینتر دست دوم دورو هم گیر آورد میخام یه چیزی باشه که دست دومش هم بخری مطمئن باشی جواب کارتو میده

shik
02-10-2017, 00:55
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟