مشاهده نسخه کامل
: ایا ویندوز من اپدیت هست؟
ملا نصرالدین
16-09-2017, 08:37
سلام
من یه مشکلی با کارت شبکه داشتم که توی این تاپیک مطرح کردم.
مشکل با کارت شبکه لپ تاپ ایسوس
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه توی اون تاپیک رسیدیم به این مشکل که شاید ویندوزم اپدیت نیست
من به صورت دستی ویندوز رو اپدیت کردم و پیغام داد که ویندوز شما اپدیت شده
همچنین با برنامه software repair tools هم چک کردم اون هم گفت اپدیت شده
ولی
هنوز ورژن ویندوز من 1511 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان من نمیدونم اپدیت شده یا نه.اگه اپدیت نشده چکار باید انجام بدم
behnamlider
16-09-2017, 13:45
هنوز درگیر ویندوزتی:n02:
مطمعا باش آپدیت نیست.
نگفتی ویندوز خودت نصب کردی ؟ اورجیناله؟
این قسمت برو ببین فرجی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه آپدیت نمیشه خودتو خسته نکن مثل خیلیا برو فایل ایزو که جدیدترین آپدیت هارم داره دانلود و نصبش کن .
ملا نصرالدین
17-09-2017, 09:32
هنوز درگیر ویندوزتی:n02:
مطمعا باش آپدیت نیست.
نگفتی ویندوز خودت نصب کردی ؟ اورجیناله؟
این قسمت برو ببین فرجی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه آپدیت نمیشه خودتو خسته نکن مثل خیلیا برو فایل ایزو که جدیدترین آپدیت هارم داره دانلود و نصبش کن .
از اون قسمتی که گفتی ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویندوزم اورجینال نیست.فکر کنم بخاطر همونه
ایزو چیه؟
behnamlider
17-09-2017, 10:42
لینک دانلود ویندوز برات پیام خصوص میکنم
منظور از فایل ایزو یعنی یه نسخه کپی از نرم افزاری که نیاز دارید.
hassanshaikhi
17-09-2017, 11:47
چونکه نسخه ویندوزتون enterprise هست با خود ویندوز نمیشه به 1703 آپدیت کنید. اگه نسخه pro بود اپدیت میشد.
باید نسخه 1701 enterprise 64bit رو دانلود کنید حالا یا رایتش کنید سی دی یا بریزید توی فلش بعد مراحل نصب رو انجام بدید موقع نصب upgrade باید بزنید بعد ازتون میپرسه که میخاید فایل ها و برنامه های ویندوز قبلی حفظ بشن که تیکش میزنی بعد نصب ویندوزت به آخرین نسخه اپدیت میشه.
برای نصب از طریق فلش میتونی از یکی از این برنامه ها استفاده کنی.اگه هاردت gpt باشه از rufus باید استفاده کنی و قسمت پارتیشن رو gpt انتخاب کنی
Windows USB/DVD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rufus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دانلود ویندوز
مال من چی؟
behnamlider
28-09-2017, 20:59
مال من چی؟
آپدیته ویندوزتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.