مشاهده نسخه کامل
: كاشت گردو
روانپریش
08-09-2017, 23:33
سلام عزيزان
براي داشتن يه درخت گردو بايد همون گردو رو كاشت تا درخت بشه؟
لطفا راهنمايي ميكنين روش كاشتش چجوريه؟
kerminio
09-09-2017, 01:32
حتمی شوخی میکنید درخت گردو تا درخت بشه نو ه نتیجه های ما به محصول میرسند . درخت گردو یه پهنا داره این هوا پسر عموی من با درخت گردو تاب بازی میکرد
گل بکارید زودتر به نتیجه میرسید
سلام عزيزان
براي داشتن يه درخت گردو بايد همون گردو رو كاشت تا درخت بشه؟
لطفا راهنمايي ميكنين روش كاشتش چجوريه؟
از طریق کاشتن شاخه.
یک شاخه از گردو رو بایستی بکاری.
بعد 2-3 سال گردو میده.
روانپریش
09-09-2017, 13:40
حتمی شوخی میکنید درخت گردو تا درخت بشه نو ه نتیجه های ما به محصول میرسند . درخت گردو یه پهنا داره این هوا پسر عموی من با درخت گردو تاب بازی میکرد
گل بکارید زودتر به نتیجه میرسید
به خاطر محصول نميخوام كلا درخت گردو رو دوست دارم
به شاخه گردو دسترسي ندارم ميشه همين گردوي معمولي رو بكارم تا درخت بشه؟
نخیر نمیشه. عموما در خاک از بین میره.
کاشتن درخت گردو در حیاط خونه ابدا توصیه نمیشه. میتونه باعث مرگ اهالی منزل بشه.
kerminio
09-09-2017, 15:42
من والا گردو شمال کشور رو ندیدم چه شکلیه ولی گردو استان ما اگر شما بکارید ریشه اش از طبقه پایین در میاد . تا اون سایز هم نشه میوه نمیده یعنی صد سال دیگه از الان . من خودم شخصا تو عمرم درخت از این کلفت تر ندیدم . کشور های خارجی هم سفر کردم تا استرالیا حتی
hamid3369
09-09-2017, 15:45
نخیر نمیشه. عموما در خاک از بین میره.
کاشتن درخت گردو در حیاط خونه ابدا توصیه نمیشه. میتونه باعث مرگ اهالی منزل بشه.
چطور؟؟توضیح میدین
روانپریش
09-09-2017, 22:24
پس يعني فقط گردو رو ميشه با قلمه زدن تكثير كرد؟نميشه خود گردو رو كاشت؟
Mohammad Hosseyn
10-09-2017, 00:49
پس يعني فقط گردو رو ميشه با قلمه زدن تكثير كرد؟نميشه خود گردو رو كاشت؟
شانس اینکه با قلمه کاشتتون موفق بشه بالاتره. اینطور نیست که خود گردو رو نشه کاشت تا در بیاد فقط باید شرایط خاک و خود گردویی که کاشته میشه با کیفیت باشه تا نتیجه بگیرید و خب این نیاز به شانس و اطمینان از بقیه مسائل داره.
گردو نژادهای مختلفی داره و بعضی از اونها درختهای کوتاهی هستن که زیاد بلند نمیشن (در حد یه درخت سیب) و خیلی زود بعد چند سال هم میوه میدن. فکر میکنم تو ایران بهش میگن گردو کانادایی. کیفیت و مزه گردویی که میده هم عالیه. تو بعضی موارد دیدم که یخورده اندازه گردوهاش ریزه ولی بصورت خوشه ای و تعداد بالا محصول میده. دوتا از همین گردو ها تو حیاط خونه پدریم (مازندران) داریم و هر سال هم خیلی عالی محصول میده.
در مورد اینکه دوستمون گفتن توصیه نمیشه و خطر جانی داره، مسئله اینه که گردو در شب میزان بالایی دی اکسید کربن ازاد میکنه ولی این گردو ها که بزرگ نیستن مشکلی از این نظر ایجاد نمیکنن. من درخت های گردویی هم دیدم که انقدر بزرگن زیرشون یه محوطهی حدود 100 تا 150 متر مربع رو پوشش میدن و در این موارد کسی شب زیر این درختها باشه احتمالا دچار مشکل تنفسی بشه. اینطور نیست که همه درختها و اونهایی که تو خونه ها کاشته میشه و بزرگ نمیشن اینقدر مشکل ساز باشن.
روانپریش
10-09-2017, 13:54
شانس اینکه با قلمه کاشتتون موفق بشه بالاتره. اینطور نیست که خود گردو رو نشه کاشت تا در بیاد فقط باید شرایط خاک و خود گردویی که کاشته میشه با کیفیت باشه تا نتیجه بگیرید و خب این نیاز به شانس و اطمینان از بقیه مسائل داره.
گردو نژادهای مختلفی داره و بعضی از اونها درختهای کوتاهی هستن که زیاد بلند نمیشن (در حد یه درخت سیب) و خیلی زود بعد چند سال هم میوه میدن. فکر میکنم تو ایران بهش میگن گردو کانادایی. کیفیت و مزه گردویی که میده هم عالیه. تو بعضی موارد دیدم که یخورده اندازه گردوهاش ریزه ولی بصورت خوشه ای و تعداد بالا محصول میده. دوتا از همین گردو ها تو حیاط خونه پدریم (مازندران) داریم و هر سال هم خیلی عالی محصول میده.
در مورد اینکه دوستمون گفتن توصیه نمیشه و خطر جانی داره، مسئله اینه که گردو در شب میزان بالایی دی اکسید کربن ازاد میکنه ولی این گردو ها که بزرگ نیستن مشکلی از این نظر ایجاد نمیکنن. من درخت های گردویی هم دیدم که انقدر بزرگن زیرشون یه محوطهی حدود 100 تا 150 متر مربع رو پوشش میدن و در این موارد کسی شب زیر این درختها باشه احتمالا دچار مشکل تنفسی بشه. اینطور نیست که همه درختها و اونهایی که تو خونه ها کاشته میشه و بزرگ نمیشن اینقدر مشکل ساز باشن.
ممنون از شما
هميشه جواب هاي خيلي عالي ميدين
از يه پيرمرد شنيدم خود گردو رو هم ميشه كاشت فقط گفت بايد قبلش خود گردو رو بايد 2 هفته توي اب سرد باشه بعدش كاشته بشه
اینکه این درخت در حیاط منزل پدری شما قرار دارد دلیلی بر بی خطر بودن آن نیست.
مضرات این درخت شامل: آسیب مغزی، فلجی یکی از حسهای بدن، آسیب به اعصاب، از کار افتادن بعضی از ماهیچه ها، اختلال در تکلم، و حس جن زدگی بدلیل وجود خرافات در این زمینه و در برخی موارد مرگ هم دیده شده.
در صورت قرار گیری در معرض گازهای متساعد شده از این درخت برای مدت نیم ساعت، ابتلا به یکی از موارد ذکر شده حتمی است.
من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم
تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
hamid3369
10-09-2017, 18:12
مضرات این درخت شامل: آسیب مغزی، فلجی یکی از حسهای بدن، آسیب به اعصاب، از کار افتادن بعضی از ماهیچه ها، اختلال در تکلم، و حس جن زدگی بدلیل وجود خرافات در این زمینه و در برخی موارد مرگ هم دیده شده.
در صورت قرار گیری در معرض گازهای متساعد شده از این درخت برای مدت نیم ساعت، ابتلا به یکی از موارد ذکر شده حتمی است.
چی بگم:n35:
آموزش کاشت بذر یا نهال گردو توی اینترنت هست کافیه سرچ کنید .
گردو رو بهتره جایی از حیاط بکارید که چند متری با در و دیوار خونه فاصله داشته باشه چون ریشه هاش باعث ترک توی فونداسیون و دیوار میشه ...
بهتره برای کاشت گردو از یه نهال اونم نهال سالم و مطمئن استفاده کنید چون ممکنه یه گردوی بیخود بکارید بعد چندین سال گردوی بیخود هم بهتون بده : دی
اینی که میگن باعث مرگ میشه هم بیخودیه : دی
منظور اینه که مونواکسید و دی اکسید کربن زیاد بعد از فوتوسنتز منتشر میکنه اون هم موقعی باعث مرگ میشه که شما داخل یه جنگل متراکم از درختان گردو بخواید شب بمونید نه یه درخت گردو بیچاره که تازه معلوم نیست در بیاد یا نه : دی
Mohammad Hosseyn
11-09-2017, 18:53
ممنون از شما
هميشه جواب هاي خيلي عالي ميدين
از يه پيرمرد شنيدم خود گردو رو هم ميشه كاشت فقط گفت بايد قبلش خود گردو رو بايد 2 هفته توي اب سرد باشه بعدش كاشته بشه
خواهش میکنم...
بله من هم شنیده بودم که نیاز به یسری مسائل دیگه تو نگهداری بذر هست برای کاشت. در کل این کار ممکنه.
اینکه یسری خرافات و حرفهای بی پشتوانه و عامی در مورد هر چیزی گفته بشه هم دلیل بر خطرناک بودن و شوم بودن اون چیز نیست!
واقعیت اینه که خود من نزدیک به 10 سال در معرض دو درخت گردو بودم و نه تنها من بلکه کل خانواده و همسایه ها و ... هم همینطور و یکی از مواردی که شما گفتید مشاهده نشده!
فکر نمیکنم جایی از ایران به اندازه ی مازندران درخت گردو از انواع و اقسام مختلف داشته باشه و حتی یک مورد از تجربیات اطرافمون هم چنین چیزی رو نشون نمیده که شما میگید. درصورت درست بودن موارد متعددی که شما شمردید، الان باید این مشکلاتی بطور معنی داری در استان مازندران شیوع داشته باشه که اینطور هم نیست.
واقعیت اینه که گردو فوق العاده خاصیت داره و داشتن درختش به نظرم میتونه یه انتخاب خیلی خوب باشه و یکی از بزرگترین لذت های زندگی چیدن گردو و شکستنش پای درخت و خوردنش هست:n39:
همونطور هم که گفتم وقتی درخت گردویی انقدر وسیع باشه که محوطه بزرگی رو پوشش بده و کسی در شب در اون محوطه باشه "ممکنه" مشکل تنفسی پیدا کنه. این اشکال درخت گردو نیست، خطای انسانی هست!!
روانپریش
12-09-2017, 14:24
فعلا چند روزه يه دونه گردو رو توي اب سرد گذاشتم تا بعد از 2 هفته بكارمش
اگه بخوام قلمه بزنم از كجاي درخت بايد بزنم؟
روانپریش
24-09-2017, 14:29
خواهش میکنم...
بله من هم شنیده بودم که نیاز به یسری مسائل دیگه تو نگهداری بذر هست برای کاشت. در کل این کار ممکنه.
اینکه یسری خرافات و حرفهای بی پشتوانه و عامی در مورد هر چیزی گفته بشه هم دلیل بر خطرناک بودن و شوم بودن اون چیز نیست!
واقعیت اینه که خود من نزدیک به 10 سال در معرض دو درخت گردو بودم و نه تنها من بلکه کل خانواده و همسایه ها و ... هم همینطور و یکی از مواردی که شما گفتید مشاهده نشده!
فکر نمیکنم جایی از ایران به اندازه ی مازندران درخت گردو از انواع و اقسام مختلف داشته باشه و حتی یک مورد از تجربیات اطرافمون هم چنین چیزی رو نشون نمیده که شما میگید. درصورت درست بودن موارد متعددی که شما شمردید، الان باید این مشکلاتی بطور معنی داری در استان مازندران شیوع داشته باشه که اینطور هم نیست.
واقعیت اینه که گردو فوق العاده خاصیت داره و داشتن درختش به نظرم میتونه یه انتخاب خیلی خوب باشه و یکی از بزرگترین لذت های زندگی چیدن گردو و شکستنش پای درخت و خوردنش هست:n39:
همونطور هم که گفتم وقتی درخت گردویی انقدر وسیع باشه که محوطه بزرگی رو پوشش بده و کسی در شب در اون محوطه باشه "ممکنه" مشکل تنفسی پیدا کنه. این اشکال درخت گردو نیست، خطای انسانی هست!!
العان 7 روزه كه گردو توي اب سرد هست و هنوز تغير خاصي توش ايجاد نشده
Mohammad Hosseyn
14-10-2017, 18:01
العان 7 روزه كه گردو توي اب سرد هست و هنوز تغير خاصي توش ايجاد نشده
الان با مادرم در این مورد صحبت کردم. اینطور گفتن که برای کاشت بذر رو خیس نمیدن. سه تا 5تا گردو رو کنار هم میکارن تو خاک! قاعدتا از این جهت که شانس اینکه یکی یا دوتاشون ثمر بده و بتونه جونه بزنه بالائه. نحوه ی کاشتنشون تو خاک هم اینطوره که اون سمت گردو که تیزتره رو به سمت بالا باید باشه و گردو ها هم چسبیده به هم باشه
روانپریش
27-10-2017, 15:50
الان با مادرم در این مورد صحبت کردم. اینطور گفتن که برای کاشت بذر رو خیس نمیدن. سه تا 5تا گردو رو کنار هم میکارن تو خاک! قاعدتا از این جهت که شانس اینکه یکی یا دوتاشون ثمر بده و بتونه جونه بزنه بالائه. نحوه ی کاشتنشون تو خاک هم اینطوره که اون سمت گردو که تیزتره رو به سمت بالا باید باشه و گردو ها هم چسبیده به هم باشه
فعلا كه يك ماهه كاشتمش هيچ خبري از جونه زدن نيست
به نظرتون اگه از زير خاك در بيارمش و نگاهش كنم و بعد دوباره بكارمش خراب نميشه؟
Mohammad Hosseyn
05-11-2017, 18:30
فعلا كه يك ماهه كاشتمش هيچ خبري از جونه زدن نيست
به نظرتون اگه از زير خاك در بيارمش و نگاهش كنم و بعد دوباره بكارمش خراب نميشه؟
باز هم پرسیدم... زمان جوانه زدن همین حدود یکماه هست مثل اینکه. ولی بهترین موقع برای کاشت مثل اینکه اواخر سال هست. مثلا 15 اسفند. تا فروردین جوانه میزنه... این چیزیه که من پرسیدم و بهم گفتن.
روانپریش
06-11-2017, 00:03
باز هم پرسیدم... زمان جوانه زدن همین حدود یکماه هست مثل اینکه. ولی بهترین موقع برای کاشت مثل اینکه اواخر سال هست. مثلا 15 اسفند. تا فروردین جوانه میزنه... این چیزیه که من پرسیدم و بهم گفتن.
به نظرتون از زير خا دربيارمش يه نگاهي بهش بندازم خراب نميشه؟
Mohammad Hosseyn
06-11-2017, 14:37
به نظرتون از زير خا دربيارمش يه نگاهي بهش بندازم خراب نميشه؟
فکر نمیکنم... اگر جوانه نزده باشه که خب یعنی احتمالا قصدم نداره بزنه چون الان موقع مناسبش نیست!!
اگرم متوجه شدید جوانه زده خیلی با احتیاط سریع برشگردونید تو خاک بمونه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.