PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت در زمینه راه اندازی یک سایت فریلنسینگ (دور کاری)+ نظر سنجی

Armankhah
08-09-2017, 14:46
سلام.من سهیل هستم و حدودا 15 سال هست که در زمینه آی تی و نویسندگی آی تی فعالیت میکنم.تمایل دارم ساتی جهت دور کاری راه اندازی کنم (با هدف کسب درآمد).چند تا طرح ریختم و با بعضی ها مشورت کردم که نقاط ضعفهای طرح شناسایی شد و من رو به این فکر برد که با شما دوستان مشورت کنم و پاسخ سوالات مهمی رو از شما بپرسم.

شما میدونین سایت فریلنسینگ چی؟هست؟از کجا باهاش آشنا شدید؟
آیا تا بحال از این سایتها استفاده کردید؟نظرتون چی بوده؟
نقاط ضعف سایتهای فریلنسینگ ایرانی چیه؟چرا تمایل ندارید با این سایتها کار کنید؟
دوست دارید سایت فریلنسینگ مورد نظر شما چه چیزی داشته باشه؟
در چه صورت یک سایت فریلنسینگ شما رو جذب میکنه و بهش اعتماد میکنید و دوست دارید باهاش کار کنید؟

خواشمندم به این سوالات پاسخ بدید تک به تک و اینکه نهایتا دیدگاهی اگر دارید ،بعد از پاسخگویی به سوالات فوق بیان کنید.

kerminio
08-09-2017, 15:29
مثل او دسک هست یعنی کار آزاد یا خود اشتغالی

از او دسک استفاده کردم ولی جواب نداده برام

نقطه ضعف ندارن من خودم یه درآمد مختصر از یه دونه سایت ترجمه داشتم ولی ولش کردم چون کار ترجمه تو ایران آدم رو افسرده میکنه ،

چیز خاصی نمیخوام داشته باشه من خودم شخصا غیر از ترجمه هیچ مهارت دیگه ای ندارم

از سایت اش معلومه دیگه مثل موقع خرید آنلاین که میشه فهمید

بهترین کاری که شما میتونید بکنید که کارتون رو رونق بده اینه که سایت اتون طوری باشه که هم باسه ایرانی ها باشه هم خارجی ها چون فریلنسینگ های خارجی اکثرا ایران رو تحریم کردن نمیشه براشون کار کرد

با تشکر

--------------------

فریلنسینگ چیز خوبیه ولی اصل کارش همون ترجمه هست ، برنامه نویسی و غیره همه ثانویه هستن . ترجمه هم افسردگی میاره .. من خودم کانادا که دانشجو بودم آخرش که درس رو ول کرده بودم با این سایت های آمازون و ای بی و غیره درآمد داشتم یعنی پول کسب میکردم نه آنچنان ولی بالاخره با فروش کتاب کهنه ، آت اشغال، کلاه برداری غیره یه پولی به جیب میزدم . این کی بود .. سال 2008 یعنی 9 سال پیش الان من 9 ساله برگشتم ایران یه قرون درآمد هم نداشتم .. شما سهیل جان بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که به دولت فشار بیاوریم به هر طریق معابر پولی با خارج رو باز کنه اگه ایران دسترسی مستقیم به ای بی آمازون ، کردیت کارد و پی پال بود کلی پول میشد به جیب زد

Armankhah
08-09-2017, 15:49
ن یه لیست تهیه کردم از انتظارات
انتظارات یک پیمانکار (مثل شما) و انتظارات کارفرماها
مثلا شما احتیاج داری که سریع یه کاری رو اونجا بگیری برا خودت. و سریع پول بدستت برسه بعد از انجام کار. و اینکه خوب به چشم بیای در مقابل سایر پیمانکارا و همچنین بتونی خوب کارهات رو و نمونه کارهات رو نشون بدی و ...
برا کارفرماها هم همینطور
میخوام از بررسی این انتظارات دسترسی پیدا کنم به چیزهایی که باید توو سایتم رووشون بیشتر وقت بذارم و یه راهکار براش پیدا کنم.
این موضوع که گفتی خب خیلی زمان و هزینه میره برای من در ابتدای راه.تبلیغات در سایتهای خارجی و انتقال پول برای اونها کمی سخت میشه.با این حال راهکار خوبیه .ایشالا بعد از اینکه سایت رو راه اندازی کردم و به درامد رسید میشه رووش کار کرد

Armankhah
09-09-2017, 14:53
سوال؟چجوری حس اعتماد کارفرما ها رو جلب کنم؟
معمولا کارفرماها بخاطر اینکه میخوان پول خرج کنن به این سایتها اعتماد نمیکنن
به دلایل زیر
ماهیت کار دورکاری هست و طرف مقابل رو نمیشناسن
چون میخوان پول زیادی رو جابجا کنن میترسن
بر روند اجرایی کار نظارت ندارند
حس میکنن کارشون ممکنه دیر انجام بشه

برای رفع این حس چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟

Armankhah
10-09-2017, 08:18
سایتی هست که بشه از قابلیتهاش کپی بداری کرد؟