PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فاصله زياد مودم از كامپيوتر - خريد سيم لن يا مودم وايرلس ؟؟؟؟

Zachyrock
07-09-2017, 14:33
سلام دوستان به دليل اينكه خط نويز داشت مودم از پريز تلفن سالن وصل شده كه فاصلش تا كامپيوترم تا اتاق تقريبا ١٠ تا ١٥ متر هست حال چون من هدفم بازي دوتا ٢ هست بهتره كه كابل لن بكشم به پي سي يا يه مودم وايرلس براي كامپيوتر بخرم ؟ ميخوام رو پينگ و كيفيت تاثيير نزاره ؟

الان مودم چند تا ديجي كالا داره قيمت ٢٧ تا ٥٠ هزار تومانه

ardeshir n
07-09-2017, 14:52
سلام دوستان به دليل اينكه خط نويز داشت مودم از پريز تلفن سالن وصل شده كه فاصلش تا كامپيوترم تا اتاق تقريبا ١٠ تا ١٥ متر هست حال چون من هدفم بازي دوتا ٢ هست بهتره كه كابل لن بكشم به پي سي يا يه مودم وايرلس براي كامپيوتر بخرم ؟ ميخوام رو پينگ و كيفيت تاثيير نزاره ؟

الان مودم چند تا ديجي كالا داره قيمت ٢٧ تا ٥٠ هزار تومانه
مودم قیمت 50 تومن به درد پینگ خوب نمیخوره.
لن بهتره.

srx190d
07-09-2017, 14:54
اتصال کابل همیشه بهترین
ولی محدودیت داره
بیسیم خوب راحت به درد جای دیگر هم میخوره ولی حالا روی سرعت که زیاد مهم نیست ولی یکم پینگ رو افزایش میده

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

Zachyrock
07-09-2017, 15:09
لن بهتره.

اتصال کابل همیشه بهترین
ولی محدودیت داره
بیسیم خوب راحت به درد جای دیگر هم میخوره ولی حالا روی سرعت که زیاد مهم نیست ولی یکم پینگ رو افزایش میده

اين مناسبه ؟؟؟؟؟؟؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کابل-شبکه-15-متري-Cat5E-دي-لينک-مدل-NCB-5EUGRYR1-15#!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/)

srx190d
07-09-2017, 15:17
خوب
ولی اگر بتونی cat6 بگیری بهتر فکر کنم

Zachyrock
07-09-2017, 19:27
لن بهتره.

اتصال کابل همیشه بهترین
ولی محدودیت داره

خوب
ولی اگر بتونی cat6 بگیری بهتر فکر کنم

فرقش چيه ؟ اخه ديجي نداره

xshya
24-09-2017, 17:34
راه دیگر هم این است که از پریز تلفن داخل سالن که احتمالا سوکت هم دارد کابل بکش تا اتاق شخصی خودت و به مودم وصل کن
این نوع کابل هم قیمت بالایی ندارد