ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشتباه دستور If در چک کردن مقدار داشتن فایل HttpPostedFileBase ارسالی از سمت View

ali_i3
05-09-2017, 15:36
درود
در هر جایی از پروژه که من یک تصویر رو در سمت کنترولر دریافت میکنم ابتدا روی اون یک If میزام که در صورتی که عکسی انتخاب نشده بود پیغام مناسب اجرا بشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی به یه دلیل نام معلوم حتی در صورتی که یک فایل انتخا شده باشه و تصویر در سمت کنترولر دریافت شده باشه همیشه ابتدا دستورات قسمت else اجرا میشه و بعد دستورات قسمت اصلی اجرا میشه - یعنی در نمونه کد بالا ابتدا پیغام "لطفا ابتدا یک تصویر را انتخاب کنید" رو نشون میده و بعد میره دستورات قسمت اصلی رو اجرا میکنه - دلیل این اختلال چیه ؟
نکته : فایل تصویر بصورت Ajaxform به سمت کنترولر فرستاده میشه.

لطفا این ویدیو از تست رو تماشا کنید تا متوجه منظورم بشید :
حجم یک مگابایت لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شیوه صحیح چک کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UserImg چیه ؟

ali_i3
05-09-2017, 17:37
مشکل حل شد

_H2_
04-10-2017, 23:11
سلام
مدت سوالی از طرح سوال تان گذشته، احتمالا تا الآن به نحوی مشکل تان را حل کرده اید...
درصورت ادامه مشکل، باید عرض کنم آپلود فایل با Ajax شرایط خاصی دارد ، کدنویسی هم میخواهد و نیاز به پشتیبانی مرورگر هم دارد (مثلا در نسخه های قدیمی تر IE ممکن نیست)
پیشنهاد میکنم موقتاً مکانیزم های Ajax تان را غیر فعال کنید و دقت کنید که خصیصه enctype به form تان اعمال شود و مجدد کدتان را آزمایش کنید.
موفق باشید.