ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عوام فریبی در جامعه و بروکراسی اداری

Life24
02-09-2017, 09:28
سلام
امروز به یکی از شعب بانک رفتم که از سال 88 اونجا حساب دارم . یک کارمند جدید امده بود و کارت ملی ام گم شده و 2 ماه دیگه میاد . گفتمش اصل شناسنامه که هست . گفت نه نمیشه ، قانون هست !!
یعنی این چه قانونی هست که اگر کارت ملی نیست، تا چند ماه که کارت ملی میاد، باید لنگ در هوا ماند؟

خلاصه زنگ زدیم روابط عمومی، اونا ما رو دادن بازرسی از اونجا هم هی تلفن وصل کردن و وصل کردن و برای همه ده بار توضیح دادیم. که این جوره

منظور بنده این است که یک کار ساده بانکی این جور گرفتار میشیم. حالا میان شعار میدن، اقتصاد مقاومتی، کار و سرمایه ایرانی !!
اون کسی که تو صنعت هست و میخواد یک کاری بکنه پس چی به سرش میاد؟ باید گفت هیچ امیدی به اصلاح وضع اقتصادی با این سیستم اداری نیست.

hamid3369
02-09-2017, 11:38
سلام
امروز به یکی از شعب بانک رفتم که از سال 88 اونجا حساب دارم . یک کارمند جدید امده بود و کارت ملی ام گم شده و 2 ماه دیگه میاد . گفتمش اصل شناسنامه که هست . گفت نه نمیشه ، قانون هست !!
یعنی این چه قانونی هست که اگر کارت ملی نیست، تا چند ماه که کارت ملی میاد، باید لنگ در هوا ماند؟

خلاصه زنگ زدیم روابط عمومی، اونا ما رو دادن بازرسی از اونجا هم هی تلفن وصل کردن و وصل کردن و برای همه ده بار توضیح دادیم. که این جوره

منظور بنده این است که یک کار ساده بانکی این جور گرفتار میشیم. حالا میان شعار میدن، اقتصاد مقاومتی، کار و سرمایه ایرانی !!
اون کسی که تو صنعت هست و میخواد یک کاری بکنه پس چی به سرش میاد؟ باید گفت هیچ امیدی به اصلاح وضع اقتصادی با این سیستم اداری نیست.

دوست من بستگی به بانک داره یک بانک تو شهر من هست وقتی میرم تو میان استقبالم با اغوش گرم و کارامو انجام میدن بستگی به سیاست بانک داره و اینجور چیزا هم پیش میاد کارمند معلم زندانبان کارگر تازه کار همیشه مطیع قانون هستن بعد یه مدت به روال طبیعی خودش برمیگرده

kerminio
02-09-2017, 11:51
کارمند های بانک که معروف هستند .. دوست من 15 سال پیش از شهرستان رفت تهران یه چیزی به کارمند بانک گفت آلارم پلیس رو زد بردنش زندان !!

همین طور که دوست گرامی هیتلر اشاره کردند تنها راهش خصوصی سازی هست که اونم دولت تدبیر و امید همچین قصدی نداره یعنی میخواد مثل ترامپ تو امریکا همه چی رو بر عکس کنه .. من جمله خصوصی سازی .. من دفتر پیشخوان دولت رفتم برای فیبر نوری توجه دو تا دختر بهم جلب شد یارو ادای منو در میاورد تو دفتر که مخ دخترا رو بزنه این قدر وضع خرابه

بخش خصوصی قشنگ کارمند خانم استخدام میکنن با سواد نه مثل این ابرو خالطوری ها ، جواب تان را میدهند کارتان را راه میندازن

hamid3369
02-09-2017, 12:14
کاش همه جا قانون رعایت بشه نه فقط بانک

Life24
03-09-2017, 04:42
کارمند های بانک که معروف هستند .. دوست من 15 سال پیش از شهرستان رفت تهران یه چیزی به کارمند بانک گفت آلارم پلیس رو زد بردنش زندان !!

همین طور که دوست گرامی هیتلر اشاره کردند تنها راهش خصوصی سازی هست که اونم دولت تدبیر و امید همچین قصدی نداره یعنی میخواد مثل ترامپ تو امریکا همه چی رو بر عکس کنه .. من جمله خصوصی سازی .. من دفتر پیشخوان دولت رفتم برای فیبر نوری توجه دو تا دختر بهم جلب شد یارو ادای منو در میاورد تو دفتر که مخ دخترا رو بزنه این قدر وضع خرابه

بخش خصوصی قشنگ کارمند خانم استخدام میکنن با سواد نه مثل این ابرو خالطوری ها ، جواب تان را میدهند کارتان را راه میندازن

خصوصی اینجاش خوبه اما به خاطر عدم نظارت دولت و اداره کار، ظلم زیادی به نیروهای بخش خصوصی میشه توسط کارفرما هاشون

behnamlider
03-09-2017, 10:44
در گذشته مدارک معتبر برای بانکها شناسنامه کارت پایان خدمت-گواهی نامه- گذرنامه اینا بود ولی بانک مرکزی دستور داد فقط با کارت ملی امور بانکی را انجام دهند
من به اون کارمند بانک حق میدم تو این سالها انواع اقسام کلاهبرداری ها صورت گرفته و این سختگیریها لازمه
----------------------------------------------
دوست عزیز من قصد خرید درب باز کن تصویری تابا رو دارم یه توضیحی بده چرا نخریم.

farsweb
03-09-2017, 11:25
سلام

باید اعتراف کرد یک سیستم خراب در کنار آدم های خراب واقعا حتی زندگی رو سخت کرده برای همه ما. قوانین بانکی تا حد زیادی انعطاف دارن. اگر کارمند مورد نظر حلالزاده باشه میتونه خیلی کار مشتری رو راحتتر کنه. من به شخصه با کارمندای خوب و بد زیادی سر و کار داشتم. بعضی از قوانین استفاده میکنن برای کمک به شما و بعضی عمدا با قوانین برای شما مشکل ساز میشن

hamid3369
03-09-2017, 14:18
خب کارت ملی نداره شناسنامه که داره اگه من بودم میرفتم پیش مدیر میگفتم سجل با کارت ملی چه فرقی داره اینو بگو مگه اسم و تاریخ و ...نداره مگه انسان چند بعد داره :n35: