مشاهده نسخه کامل
: سرباز هستم کجا برم دندون هامو درست کنم با دفترچه بیمه نیروهای مسلح ؟
saeedtuborg
30-08-2017, 09:42
سلام دوستان من سرباز ارتش هستم و تهران زندگی میکنم با دفترچه بیمه نیروهای مسلح کدوم بیمارستان ها دندون درست میکنن ؟ بعضی دندون هام عصب کشی هم میخاد
رایگان هم درست نکنن اشکال نداره بعضیا مثلا 30 درصد هزینه رو میگیرن لطفا راهنمایی کنید ممنون
salarp20500
30-08-2017, 10:13
سلام دوستان من سرباز ارتش هستم و تهران زندگی میکنم با دفترچه بیمه نیروهای مسلح کدوم بیمارستان ها دندون درست میکنن ؟ بعضی دندون هام عصب کشی هم میخاد
رایگان هم درست نکنن اشکال نداره بعضیا مثلا 30 درصد هزینه رو میگیرن لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام من خودم از این سایت استفاده کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D8%AC%D8%A7
هزینش هم خیلی کم در میاد من تهران انجام ندادم ولی عصب کشی سه کاناله و دندون پر کردن که میشد 250 تومن با تخفیف 60 تومن دادم. سعی کنید تحقیق کنید بهترین جا رو برید
بیمارستان چمران درنوبنیاد 60درصدش باخودشونه اگه ازبهداری اعزامشو بگیری رایگان
ملا نصرالدین
31-08-2017, 12:14
درمانگاه شفا و درمانگاه حضرت زهرا توی ابوذر هم برای دفترچه ارتش قیمت هاش خیلی مناسبه .کار دندان پزشکی اش هم خوبه
jamshidjap
05-09-2017, 15:10
بیمارستان چمران درنوبنیاد 60درصدش باخودشونه اگه ازبهداری اعزامشو بگیری رایگان
البته ایشون باید به کلینیک تخصصی دندانپزشکیش مراجعه کنن که کنار اتوبان بابایی هم قرارداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.