ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لپتاپ 2/700/00 تومن

mshhsuph
26-08-2017, 09:33
سلام

منم میخوام با حدود 2/700/000 هزار تومن یه لپتاپ برای کارهای رسانه ای مثل سری نرمافزار های adobe مثل فتوشاپ و پریمایر و تماشای فیلم و کلیپ و وب گردی و اوقات فراغت یه خورده بازی در حد pes .

کسی میتونه کمکم کنه ؟

123546
26-08-2017, 17:34
سلام عزیز , اگه درایو نوری و جای بلند گو برات زیاد اهمیت نداره : لپ تاپ 15 اينچي ايسوس مدل V502UX - E
ASUS K550JX این مدل هم بهتره فقط نمیدونم الان قیمتش چقدر هست و موجود هست جایی.

mshhsuph
26-08-2017, 21:43
سلام عزیز , اگه درایو نوری و جای بلند گو برات زیاد اهمیت نداره : لپ تاپ 15 اينچي ايسوس مدل V502UX - E
قیمت اینا حدود چنده ؟

mshhsuph
26-08-2017, 21:46
نظرتون درباره ASUS P2540UV - C و ASUS K555QG چیه ؟

123546
27-08-2017, 00:32
قیمت اینا حدود چنده ؟

جفتشون تو رنج قیمتی که گفتی هست , 2.700 تا 2.800 , در مورد لپ تاپ هم که این مدل ASUS P2540UV - C اصلا ارزشش رو نداره از هر لحاظ نسبت به ASUS K550JX , اون یکی مدلی هم همینطور , اصلا از لحاظ مشخصات به مدل K550JX نزدیک هم نمیشن , ارزشش جفت لپ تاپ هایی که گفتم بالاتر هست دوست عزیز.

mshhsuph
27-08-2017, 11:27
جفتشون تو رنج قیمتی که گفتی هست , 2.700 تا 2.800 , در مورد لپ تاپ هم که این مدل ASUS P2540UV - C اصلا ارزشش رو نداره از هر لحاظ نسبت به ASUS K550JX , اون یکی مدلی هم همینطور , اصلا از لحاظ مشخصات به مدل K550JX نزدیک هم نمیشن , ارزشش جفت لپ تاپ هایی که گفتم بالاتر هست دوست عزیز.
خب اینطور که توی مشخصاتشون نوشته P2540 دارای cpu قویتر نسل هفت و 12G ram هست
ولی این مدل هایی که شما میگین ظاهرا فقط از لحاظ گرافیکی قویتر هستن .

mshhsuph
27-08-2017, 11:29
من استفاده ای که دارم در حد نرم افزار های adobe و وب گردی و فیلم و گاهی اوقات بازی در حد PES .
فکر میکنم برای استفاده ای که من دارم بیشتر CPU قوی مورد نیازه تا گرافیک قوی .
اما خب میگم که من در این ضمینه ها اطلاعات دقیقی ندارم و اینایی که میگم رو با توی نت خوندم یا از بقیه شنیدم یعنی تخصص ندارم .

123546
27-08-2017, 14:46
خب اینطور که توی مشخصاتشون نوشته P2540 دارای cpu قویتر نسل هفت و 12G ram هست
ولی این مدل هایی که شما میگین ظاهرا فقط از لحاظ گرافیکی قویتر هستن .

دوست عزیز شما دارید سی پی یو Core i7 4720hq رو با Core i5 7200U مقایسه میکنید؟ تنها برتری که این i5 داره ساپورتش از Ram DDR4 2133 mhz هست و مصرف کمتر باتری و از هر لحاظ دیگه (تعداد هسته , قدرت پردازشی) i7 بهتر هستش , نرم افزار های adobe و وب گردی هم 12 گیگ رم احتیاج ندارن دوست عزیز , بعدش هم این که شما میتونید رم رو بعدا افزایش بدید ( 8 گیگ رم رو بکنید 16 گیگ) ولی نمیتونید گرافیک یا قدرت پردازنده رو افزایش بدید , شما با gt 920mx فقط میتونید PES 2016 رو اجرا کنید بی مشکل اونم بخاطر این که این نسخه از بازی اصلا گرافیک خاصی نداره , برای چهار تا بازی جدید همین سری به مشکل بر میخورید , تو مدلی که بنده گفتم سرعت هارد دیسک 7200RPM هست که بعد ها متوجه میشید چقدر کمک میکنه و سرعت بالاترش رو متوجه میشید نسبت به 5400RPM , اگه براتون عمر باتری و وزن یه مقدار کمتر و ساپورت CPU از رم DDR4 مهم هست مدلی که خودتون معرفی کردید رو تهیه کنید چون از هر لحاظ دیگه K550JX بهتر هستش.
(منابع بنده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

salarp20500
27-08-2017, 18:19
سلام بنده لب تاپی گرفتم از سایت آمازون با قیمت 1200دلار (دلار اون موقع 3.200 بود ) در بلک فرایدی(جمعه سیاه) با پنجاه درصد تخفیف که همون لپ تاپ دیجی کالا 8.5 میلیون قیمت گزاشته
ببخشید ربطی به بحث نداره ولی چون کم کم داریم نزدیک میشیم به سال نو میلادی به نظرم بهترین کاره
البته اگه آشنا اونو آب داشته باشید.

mshhsuph
27-08-2017, 18:25
دوست عزیز شما دارید سی پی یو Core i7 4720hq رو با Core i5 7200U مقایسه میکنید؟ تنها برتری که این i5 داره ساپورتش از Ram DDR4 2133 mhz هست و مصرف کمتر باتری و از هر لحاظ دیگه (تعداد هسته , قدرت پردازشی) i7 بهتر هستش , نرم افزار های adobe و وب گردی هم 12 گیگ رم احتیاج ندارن دوست عزیز , بعدش هم این که شما میتونید رم رو بعدا افزایش بدید ( 8 گیگ رم رو بکنید 16 گیگ) ولی نمیتونید گرافیک یا قدرت پردازنده رو افزایش بدید , شما با gt 920mx فقط میتونید PES 2016 رو اجرا کنید بی مشکل اونم بخاطر این که این نسخه از بازی اصلا گرافیک خاصی نداره , برای چهار تا بازی جدید همین سری به مشکل بر میخورید , تو مدلی که بنده گفتم سرعت هارد دیسک 7200RPM هست که بعد ها متوجه میشید چقدر کمک میکنه و سرعت بالاترش رو متوجه میشید نسبت به 5400RPM , اگه براتون عمر باتری و وزن یه مقدار کمتر و ساپورت CPU از رم DDR4 مهم هست مدلی که خودتون معرفی کردید رو تهیه کنید چون از هر لحاظ دیگه K550JX بهتر هستش.
(منابع بنده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بله شما درست میفرمایید ولی قیمت این لپتاپ الآن حدود 3/500/000 تومن که من الان همچین پولی ندارم
الان در حد همون 2/700/000 تومن میتونم خرج کنم
توی این رنج پیشنهاد بدین

mshhsuph
27-08-2017, 19:13

این k550jx توی دی جی کالا دو سری گذاشته من اولی رو دیدم که پردازنه corei5 داشت
دومی رو الان دیدم که خب قیمتش هم 3/500/000 تومنه

mshhsuph
27-08-2017, 19:25

و این لپتاپ V502UX - E هم قیمتش تقریبا از 2/900/00 تومن به بالا هسته

mshhsuph
27-08-2017, 19:35
سلام بنده لب تاپی گرفتم از سایت آمازون با قیمت 1200دلار (دلار اون موقع 3.200 بود ) در بلک فرایدی(جمعه سیاه) با پنجاه درصد تخفیف که همون لپ تاپ دیجی کالا 8.5 میلیون قیمت گزاشته
ببخشید ربطی به بحث نداره ولی چون کم کم داریم نزدیک میشیم به سال نو میلادی به نظرم بهترین کاره
البته اگه آشنا اونو آب داشته باشید.

آره الان که نگاه کردم اگر از آمازون خرید کنم خیلی ارزونتر در میاد ولی مگه آمازون به ایران هم جنس ارسال میکنه ؟

123546
27-08-2017, 21:29
این k550jx توی دی جی کالا دو سری گذاشته من اولی رو دیدم که پردازنه corei5 داشت
دومی رو الان دیدم که خب قیمتش هم 3/500/000 تومنه

والا من که الان چک کردم اصلا موجود نداره دیجیکالا این کانفیگی که من گفتم , آخرین قیمتشم طبق نمودار 2 ماه پیش قیمتش 3.100 بود, اگه به فرض بگیریم قیمتش همین 3 یا 3 و خورده ای باشه واقعا میگم که ارزشش رو داره خرج کنید براش , واقعا گرافیک و پردازنده مهم هستند هر چقدر هم که فکر کنید کارتون ممکنه سبک باشه باز ارزشش رو نداره 200-300 تومن کمتر بدید (از نظر بنده که وضع مالی کاملا عادی تقریبا رو به پایین دارم میگم) , اون یکی ورژن رو هم دیدم که ارزشش بسیار پایین تر بود , اگه قیمتش 3.500 هست این کانفیگی که i7 داره که هیچی پس, شما کجا قیمتش رو دیدید؟ از مغازه ای جایی سوال کنید بهتون توصیه میکنم , برای V502UX -E هم خوب به هر حال 200 تومن میدید بیشتر ولی ارزشش بالا تر هست , حالا خودتون میدونید بنده واقعا توصیه خاصی نمونده که بکنم یا چیز اضافه ای بگم , من هر 3 لپ تاپ رو مقایسه کردم آخر سر هر کدومشون یک قابلیتی داشتند که بگم از اون مدلی که شما میگید بهتر باشن و نظرم نظر نهایی هست بعد از کلی تحقیق , چون همین V502ux e رو بنده خودم به چند نفر پیشنهاد دادم هیچکدوم ناراضی نیستن تا الان , در مورد آمازون هم دقت کنید دوستمون گفت اگه آشنا دارید که بتونن بخرن و براتون بیارن , چون آمازون ارسال مستقیم نداره به ایران و یه سری شرکت غیر مستقیم وارد میکنن براتون که حداقل برای یه کالا مثل لپ تاپ 1-2 تومن میکشن روی قیمت سر گمرگ و وزن و ... پس بیخیالش شید بهتره.

mshhsuph
27-08-2017, 22:01
والا من که الان چک کردم اصلا موجود نداره دیجیکالا این کانفیگی که من گفتم , آخرین قیمتشم طبق نمودار 2 ماه پیش قیمتش 3.100 بود, اگه به فرض بگیریم قیمتش همین 3 یا 3 و خورده ای باشه واقعا میگم که ارزشش رو داره خرج کنید براش , واقعا گرافیک و پردازنده مهم هستند هر چقدر هم که فکر کنید کارتون ممکنه سبک باشه باز ارزشش رو نداره 200-300 تومن کمتر بدید (از نظر بنده که وضع مالی کاملا عادی تقریبا رو به پایین دارم میگم) , اون یکی ورژن رو هم دیدم که ارزشش بسیار پایین تر بود , اگه قیمتش 3.500 هست این کانفیگی که i7 داره که هیچی پس, شما کجا قیمتش رو دیدید؟ از مغازه ای جایی سوال کنید بهتون توصیه میکنم , برای V502UX -E هم خوب به هر حال 200 تومن میدید بیشتر ولی ارزشش بالا تر هست , حالا خودتون میدونید بنده واقعا توصیه خاصی نمونده که بکنم یا چیز اضافه ای بگم , من هر 3 لپ تاپ رو مقایسه کردم آخر سر هر کدومشون یک قابلیتی داشتند که بگم از اون مدلی که شما میگید بهتر باشن و نظرم نظر نهایی هست بعد از کلی تحقیق , چون همین V502ux e رو بنده خودم به چند نفر پیشنهاد دادم هیچکدوم ناراضی نیستن تا الان , در مورد آمازون هم دقت کنید دوستمون گفت اگه آشنا دارید که بتونن بخرن و براتون بیارن , چون آمازون ارسال مستقیم نداره به ایران و یه سری شرکت غیر مستقیم وارد میکنن براتون که حداقل برای یه کالا مثل لپ تاپ 1-2 تومن میکشن روی قیمت سر گمرگ و وزن و ... پس بیخیالش شید بهتره.

دوست گرامی ممنون بابت راهنمایی هاتون
من قیمت هایی که توی دی جی کالا نیست رو از سایت lotuslaptop.com میگم
این V502UX درایو نوری نداره که خب فکر کنم کار کردن باهاش مشکل باشه
آمازون هم اگر شرایطش لین باشه پس هیچی

salarp20500
27-08-2017, 22:03

نه منظورم آشنا تو خارج بود مثلا اونجا تو دبی سفارش بده بد بیاره ایران دیگه این گمرک و اینارم نداره

123546
28-08-2017, 02:53
نه منظورم آشنا تو خارج بود مثلا اونجا تو دبی سفارش بده بد بیاره ایران دیگه این گمرک و اینارم نداره

منظور بنده هم همین بود , متوجه حرفتون شدم دوست عزیز.

mshhsuph
29-08-2017, 17:34
دوستان نظرتون نسبت به چیه
ASUS K556UQ - J
؟
core i5 - 7200u
RAM :8G
گرافیک :
NVIDIA -
GeForce 940MX
هارد : 1 ترا
5400RPM

ardeshir n
29-08-2017, 17:40
دوستان نظرتون نسبت به چیه
ASUS K556UQ - J
؟
core i5 - 7200u
RAM :8G
گرافیک :
NVIDIA -
GeForce 940MX
هارد : 1 ترا
5400RPMبد نیست.
بدرد شما و کاربردتون میخوره.

Sent from my ASUS using Tapatalk

mshhsuph
29-08-2017, 17:53
بد نیست.
بدرد شما و کاربردتون میخوره.

به نظرتون این بهتره یا همون p2540 ?

ardeshir n
29-08-2017, 17:55
به نظرتون این بهتره یا همون p2540 ?این گرافیکش بهتره.
رم همیشه ملاک نیست.

mshhsuph
29-08-2017, 18:06
این گرافیکش بهتره.
رم همیشه ملاک نیست.

به نظر شما کدوم رو بگیرم ؟
الان بین 3 تا گزینه موندم و واقعا نمیدونم کدوم بهتره

ASUS ASUSPRO P2540UV - F
ASUS K556UQ - J
ASUS X555QG

ardeshir n
29-08-2017, 19:05
به نظر شما کدوم رو بگیرم ؟
الان بین 3 تا گزینه موندم و واقعا نمیدونم کدوم بهتره

ASUS ASUSPRO P2540UV - F
ASUS K556UQ - J
ASUS X555QGASUS X555QG

mshhsuph
30-08-2017, 17:02
دوستان نظرتون راجع به این یکی چیه ؟
همه چی عالیه فقط ایسوس نیست و لنوو است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-Ideapad-520-A#!/tab-techspecs/

توی لینک فاصله بین دی جی کالا رو پاک کنید

123546
30-08-2017, 17:19
دوستان نظرتون راجع به این یکی چیه ؟
همه چی عالیه فقط ایسوس نیست و لنوو است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-Ideapad-520-A#!/tab-techspecs/

توی لینک فاصله بین دی جی کالا رو پاک کنید

خوب هست تنها معایبش تعداد کم USB هست (2 پورت) و ضعیف بودن باتری غیر اینا از همه این موارد بهتره.

mshhsuph
30-08-2017, 17:57
خوب هست تنها معایبش تعداد کم USB هست (2 پورت) و ضعیف بودن باتری غیر اینا از همه این موارد بهتره.
بعد اینکه مارک لنوو هست چی ؟
یه چیز که بین همه جا افتاده اینه که میگن لنوو به درد نمیخوره و کیفیت ایسوس بیشتره
واقعا اینجوره و این مدل فقط کمیتی ارزش داره و کیفیت خوبی نداره ؟

ardeshir n
30-08-2017, 19:02
یه چیز که بین همه جا افتاده اینه که میگن لنوو به درد نمیخوره و کیفیت ایسوس بیشتره
واقعا اینجوره و این مدل فقط کمیتی ارزش داره و کیفیت خوبی نداره ؟در کل توی ایران ایسوس خیلی بهتر از لنوو هست.

123546
30-08-2017, 20:01

نظر من رو بخواید دقیق نمیدونم اما اینطور فکر میکنم که قضیه همون گوشی های هواوی هست (طبق تجربه شخصی) فقط مدل های بالا و گرون قیمت خوب هستن , نمیدونم لپ تاپ های لنوو چطورن اما مثل هواوی میمونن , قیمت خوب با امکانات خوب ولی همیشه یه مشکلی دارن (نظر کاملا شخصی بنده)

ardeshir n
30-08-2017, 20:02
نظر من رو بخواید دقیق نمیدونم اما اینطور فکر میکنم که قضیه همون گوشی های هواوی هست (طبق تجربه شخصی) فقط مدل های بالا و گرون قیمت خوب هستن , نمیدونم لپ تاپ های لنوو چطورن اما مثل هواوی میمونن , قیمت خوب با امکانات خوب ولی همیشه یه مشکلی دارن (نظر کاملا شخصی بنده)نظر مشترک :)

amir_t6262
30-08-2017, 21:35
برعکس دوستان که همیشه از لنوو بد میگن و طرفدار ایسوس هستند، من طرفدار هر دو برند هستم.
اگر لپ تاپ ارزان میخواهی بخری، در برند لنوو مدلهای بهتری پیدا میکنی تا ایسوس.

دلیل و مدرکش را هم قبلا بارها در همین انجمن گفتم.

mshhsuph
31-08-2017, 07:38
برعکس دوستان که همیشه از لنوو بد میگن و طرفدار ایسوس هستند، من طرفدار هر دو برند هستم.
اگر لپ تاپ ارزان میخواهی بخری، در برند لنوو مدلهای بهتری پیدا میکنی تا ایسوس.

دلیل و مدرکش را هم قبلا بارها در همین انجمن گفتم.
از نظر قیمت که آره لنوو ارزون تر هست اما من بحثم سر کیفیته
ارزون تره اما خب کیفیتش هم پایین تره ، اینو من نمیگم چون دربارش نمیدونم فقط چیزیه که از همه میشنوم

amir_t6262
31-08-2017, 08:40
از نظر قیمت که آره لنوو ارزون تر هست اما من بحثم سر کیفیته
ارزون تره اما خب کیفیتش هم پایین تره ، اینو من نمیگم چون دربارش نمیدونم فقط چیزیه که از همه میشنوم
اگر شما از کسی شنیدی، من سالهاست که خودم لنوو دارم و برای تعدادی از دوستان هم لنوو خریدم و همه هم راضی هستند.
متاسفانه چون سود فروش لنوو در ایران کم است، همه ی فروشنده ها با هزاران ترفند سعی میکنند این محصول را بد و بی کیفیت جلوه دهند.
در حالیکه ایسوس اسم در کرده و به راحتی میتوانند سود بالاتری برای فروشش کسب کنند.

اینجا را هم ببین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mshhsuph
31-08-2017, 10:11
اگر شما از کسی شنیدی، من سالهاست که خودم لنوو دارم و برای تعدادی از دوستان هم لنوو خریدم و همه هم راضی هستند.
متاسفانه چون سود فروش لنوو در ایران کم است، همه ی فروشنده ها با هزاران ترفند سعی میکنند این محصول را بد و بی کیفیت جلوه دهند.
در حالیکه ایسوس اسم در کرده و به راحتی میتوانند سود بالاتری برای فروشش کسب کنند.

اینجا را هم ببین

نظرتون راجع به این مدل چیه ؟

mshhsuph
31-08-2017, 10:14
و این یکی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-Ideapad-520-C#!/tab-techspecs/

به نظزتون می ارزه فقط به خاطر نور پس زمینه کیبورد 150 تومن بیشتر پول بدم یا نه ؟
آیا بجز نور پس زمینه کیبورد فرق دیگه ای هم دارن ؟

amir_t6262
31-08-2017, 11:16
مدلهای720, 520 و 320 به تازگی عرضه شدند و هنوز شاید نشه دقیق راجع بهشون صحبت کرد، اگرچه نقدهای خوبی در سایتهای خارجی راجع به آنها شده.

در مورد فرق هم، بنظرم آن اختلاف قیمت بخاطر عرضه کنندگان متفاوت کالاست، نه فقط بک لایت کیبورد.
بهرحال باید در بازار جستجو کنی و قیمتها را بررسی کنی.

123546
31-08-2017, 20:57

اینجا را هم ببین

خواستم بگم دوست عزیز من طرفدار برند خاصی نیستم از ایسوس هم خوشم نمیاد سودی هم نمیبرم از تعریف کنم و راجب لنوو هم همینطور , از کس خاصی هم نشنیدم و نظر کسی باعث نشده نظرم راجب مارک لنوو اینطور باشه , حتی اگه طرفدار برند خاصی هم باشم MSI هست اونم سری گیمینگش و بخاطر امکانات عالی ای که لپ تاپ های گیمینگش دارن و بس , اگه شما لپ تاپ مارک لنوو داشتید و خوب بوده حتما دلیل نمیشه که همیشه اینطور بوده و بلعکس دلیل هم نمیشه فقط همون چند مورد خوب بودن و شاید مدل های خوب هم هست در مارک لنوو, منظور من این هست که هیچ ارزونی ای بی دلیل نیست و قبلا هم برام تجربه شد که باعث شد هرگز سمت محصولات ارزون قیمت که به نظر خوب میرسن نرم , با وضع مالی متوسطم حاظر هستم به اندازه کافی خرج کنم تا کیفیتی که میگیرم ارزشش رو داشته باشه , اسم درکردن هم درست هست یک جورایی ولی شما همه رو به یه چشم نبین , من کلی مقایسه کردم بین مدل های مختلف و فقط بخاطر برند ایسوس پیشنهاد ندادم و یه سری لپ تاپ پیشنهاد دادم به این دوستمون از برند ها دیگه ولی چون خودش از برند لنوو خوشش نمیومد و من هم انتخاب اولم این برند نبود آخرش بین چند گزینه از ایسوس که خودشون انتخاب کرده بودند پیشنهاد دادم , و شما هم برعکس من از این برند خواسته یا ناخواسته خوشتون میاد چون تقریبا هر تاپیکی که من دیدم شما لپ تاپی رو بخواید به کسی پیشنهاد بدید 90% مواقع لپ تاپ لنوو و سری 500 یا 700 رو پیشنهاد میدید , برای اون لینک هم بسته به هر بخش یا Region ای یه سری لپ تاپ فرستاده/وارد میشه که کانفیگ هاشون متفاوت هست با جا های دیگه , این سایت از Review های کدوم سایت ها این نمره هارو داده و طرز امتیاز دهیش چطور هست من نمیدونم و میتونم براتون بگردم از یک سایت دیگه ای پیدا کنم که به مارک Apple یا Asus یا MSI بهترین نمره رو داده باشه و چیزی نیست که بخوایم باهاش ارزش یک برند رو مشخص کنیم , حالا هر جور خودتون میدونید این نظر شخصی بنده هست و بس.

amir_t6262
01-09-2017, 10:12
خواستم بگم دوست عزیز من طرفدار برند خاصی نیستم از ایسوس هم خوشم نمیاد سودی هم نمیبرم از تعریف کنم و راجب لنوو هم همینطور , از کس خاصی هم نشنیدم و نظر کسی باعث نشده نظرم راجب مارک لنوو اینطور باشه , حتی اگه طرفدار برند خاصی هم باشم MSI هست اونم سری گیمینگش و بخاطر امکانات عالی ای که لپ تاپ های گیمینگش دارن و بس , اگه شما لپ تاپ مارک لنوو داشتید و خوب بوده حتما دلیل نمیشه که همیشه اینطور بوده و بلعکس دلیل هم نمیشه فقط همون چند مورد خوب بودن و شاید مدل های خوب هم هست در مارک لنوو, منظور من این هست که هیچ ارزونی ای بی دلیل نیست و قبلا هم برام تجربه شد که باعث شد هرگز سمت محصولات ارزون قیمت که به نظر خوب میرسن نرم , با وضع مالی متوسطم حاظر هستم به اندازه کافی خرج کنم تا کیفیتی که میگیرم ارزشش رو داشته باشه , اسم درکردن هم درست هست یک جورایی ولی شما همه رو به یه چشم نبین , من کلی مقایسه کردم بین مدل های مختلف و فقط بخاطر برند ایسوس پیشنهاد ندادم و یه سری لپ تاپ پیشنهاد دادم به این دوستمون از برند ها دیگه ولی چون خودش از برند لنوو خوشش نمیومد و من هم انتخاب اولم این برند نبود آخرش بین چند گزینه از ایسوس که خودشون انتخاب کرده بودند پیشنهاد دادم , و شما هم برعکس من از این برند خواسته یا ناخواسته خوشتون میاد چون تقریبا هر تاپیکی که من دیدم شما لپ تاپی رو بخواید به کسی پیشنهاد بدید 90% مواقع لپ تاپ لنوو و سری 500 یا 700 رو پیشنهاد میدید , برای اون لینک هم بسته به هر بخش یا Region ای یه سری لپ تاپ فرستاده/وارد میشه که کانفیگ هاشون متفاوت هست با جا های دیگه , این سایت از Review های کدوم سایت ها این نمره هارو داده و طرز امتیاز دهیش چطور هست من نمیدونم و میتونم براتون بگردم از یک سایت دیگه ای پیدا کنم که به مارک Apple یا Asus یا MSI بهترین نمره رو داده باشه و چیزی نیست که بخوایم باهاش ارزش یک برند رو مشخص کنیم , حالا هر جور خودتون میدونید این نظر شخصی بنده هست و بس.

نه دوست عزیز، منظورم از سود بردن شما نبودی، بلکه فروشنده هایی بودند که ذهن مشتری را نسبت به یک برند بد میکنند.

من فقط صاحب لنوو نبودم، با توجه به کارم، بارها برای همکاران و دوستان پیشنهاد خرید لپ تاپ دادم و برای آنهایی که بهر دلیل دنبال لپ تاپ ارزان قیمت مناسب بودند، لنوو پیشنهاد دادم و خوشبختانه همگی راضی بودند. مسلما اگر بودجه فرد بالاتر بود، برندهای دیگری هم پیشنهاد میدادم.

حرف من از کیفیت لنوو هم براساس نقدها و بررسی هایی هست که در سایتهای معتبر مطرح هست. اگر مدل خاصی را هم پیشنهاد میدهم بخاطر فناوری به روزتر و مطمئن بودن از کیفیتش هست.
اگر خوب میگشتی میدیدی که مدلهای مختلف ایسوس هم به برخی دوستان پینشهاد کردم.

ضمنا شما هم اگر لینکی در خصوص برترین برندهای لپ تاپ داری، برایمان به اشتراک بگذار.

amir_t6262
01-09-2017, 10:25
در خصوص لینک برترین برندها هم روش امتیاز دهیش را زیرش نوشته که بر چه اساس چه امتیازی داده.
منبعش هم

هست. که از زیرمجموعه های Tom's Guide هست.

دقت کن که برند هم مطرح کرده، نه مدل خاص. یعنی مجموع محصولات را بررسی کرده.

mshhsuph
01-09-2017, 11:53
در خصوص لینک برترین برندها هم روش امتیاز دهیش را زیرش نوشته که بر چه اساس چه امتیازی داده.
منبعش هم

هست. که از زیرمجموعه های Tom's Guide هست.

دقت کن که برند هم مطرح کرده، نه مدل خاص. یعنی مجموع محصولات را بررسی کرده.

دوست عزیز اما نظرات کاربران این سایت که در پایین صفحه اومده همه برعکس این قضیه رو میگه

mshhsuph
02-09-2017, 15:18
دوستان پولم رسید به 3 میلیون تومن و امروز عصر میخوام این مدل رو بخرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ-14-اينچي-ايسوس-مدل-ASUSPRO-P2440UQ-A#!/tab-techspecs/

نظرتون ؟

123546
02-09-2017, 15:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/
این رو چک کن بهتره عزیز.

mshhsuph
02-09-2017, 19:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/
این رو چک کن بهتره عزیز.

این مدل چطوره ؟
آخه امروز اینو سفارش دادم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ-15-اينچي-ايسوس-مدل-K556UQ-G#!/color-2/seller-62/size-0/tab-techspecs/warranty-1317/

اون p2440 مشخصات کلی مثل همین بود ولی اختلاف قیمتش حدود 200 تومن بود

ardeshir n
02-09-2017, 20:01
این مدل چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لپ-تاپ-15-اينچي-ايسوس-مدل-K556UQ-G#!/color-2/seller-62/size-0/tab-techspecs/warranty-1317/

اون p2440 مشخصات کلی مثل همین بود ولی اختلاف قیمتش حدود 200 تومن بودعالیه.

123546
03-09-2017, 00:32
این مدل چطوره ؟

اون p2440 مشخصات کلی مثل همین بود ولی اختلاف قیمتش حدود 200 تومن بود

لپ تاپ خوبیه و برای استفاده شما کاملا مناسب هست , مبارکتون باشه دوست عزیز.