مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد نحوه ی معاینه فنی خودرو ؟؟
brad pitt
25-08-2017, 09:08
با سلام
من تا حالا معاینه فنی نبردم ماشین
میخام ببرم
میخاستم ببینم اونجا چکار میکنن ؟
همه اجزای ماشین و تست میکنند ؟
و اگه موردی داشت میگن باید تعویض یا تعمیر کرد ؟
مثلن بفرض اگر لنت ماشین مشکل داشت یوقت میدن تا بازدید بعد باید عوض بشه ؟
کلن چطور هست ؟ ممنونم
amir_t6262
25-08-2017, 09:32
با سلام
من تا حالا معاینه فنی نبردم ماشین
میخام ببرم
میخاستم ببینم اونجا چکار میکنن ؟
همه اجزای ماشین و تست میکنند ؟
و اگه موردی داشت میگن باید تعویض یا تعمیر کرد ؟
مثلن بفرض اگر لنت ماشین مشکل داشت یوقت میدن تا بازدید بعد باید عوض بشه ؟
کلن چطور هست ؟ ممنونم
سلام. کاملا بستگی به محلی که میری داره، بعضی ها سخت گیر هستند و برخی نه. در یک معاینه ی فنی درست، باید تمامی اجزا و قطعات چک شود. حتی تنظیم بودن چراغ جلوی خودرو.
ولی برخی معاینه ی فنی ها فقط موارد اصلی را بررسی میکنند. سالم بودن تمامی چراغ ها ( در حد همان روشن شدن)، سیستم فنربندی، قدرت ترمزگیری و کنترل ترمز دستی و ترمز، میزان آلایندگی، بررسی ظاهر خودرو ( سالم بودن بدنه و زنگ نزدگی، سالم بودن و ترک نداشتن شیشه ها)، بررسی لاستیک ها، بررسی چرخ ها و سیستم فرمان،
اگر هر قسمتی هم موردی داشته باشد به طوری که در تست ها حد استاندارد را نیاورد، باید بروید اصلاح کنید و دوباره برگردید برای بررسی مجدد.
مثال میزنم، کمک فنر عقب خودروی ما مورد داشت، خود معاینه ی فنی تعمیرگاهی را معرفی کرد برای تعویض. بعد از تعویض دوباره رفتیم و این بار قبول شد.
سایت معاینه ی فنی هم اینه که شما میتوانی مراکز مجاز را در آن ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
brad pitt
25-08-2017, 11:01
سلام. کاملا بستگی به محلی که میری داره، بعضی ها سخت گیر هستند و برخی نه. در یک معاینه ی فنی درست، باید تمامی اجزا و قطعات چک شود. حتی تنظیم بودن چراغ جلوی خودرو.
ولی برخی معاینه ی فنی ها فقط موارد اصلی را بررسی میکنند. سالم بودن تمامی چراغ ها ( در حد همان روشن شدن)، سیستم فنربندی، قدرت ترمزگیری و کنترل ترمز دستی و ترمز، میزان آلایندگی، بررسی ظاهر خودرو ( سالم بودن بدنه و زنگ نزدگی، سالم بودن و ترک نداشتن شیشه ها)، بررسی لاستیک ها، بررسی چرخ ها و سیستم فرمان،
اگر هر قسمتی هم موردی داشته باشد به طوری که در تست ها حد استاندارد را نیاورد، باید بروید اصلاح کنید و دوباره برگردید برای بررسی مجدد.
مثال میزنم، کمک فنر عقب خودروی ما مورد داشت، خود معاینه ی فنی تعمیرگاهی را معرفی کرد برای تعویض. بعد از تعویض دوباره رفتیم و این بار قبول شد.
سایت معاینه ی فنی هم اینه که شما میتوانی مراکز مجاز را در آن ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسختون
پس یه سری موارد هست مثلن من ماشینم لنتش الان مشکل داره . یک چراغش سوخته . جلوبندی کمی مشکل داره
که در جریانش هستم
درستشون کنم بعد برم ؟ درسته ؟ چون اینارو ببینن رد میکنن و دوباره باید رفت ؟
آیا اگر تا حالا نرفته باشیم جریمه هم میکنن ؟
من ماشینم مدل 89 هست 206 . ممنون
amir_t6262
25-08-2017, 16:44
ممنون از پاسختون
پس یه سری موارد هست مثلن من ماشینم لنتش الان مشکل داره . یک چراغش سوخته . جلوبندی کمی مشکل داره
که در جریانش هستم
درستشون کنم بعد برم ؟ درسته ؟ چون اینارو ببینن رد میکنن و دوباره باید رفت ؟
آیا اگر تا حالا نرفته باشیم جریمه هم میکنن ؟
من ماشینم مدل 89 هست 206 . ممنون
بنظرم تا حد امکان ماشین را درست کن و بعد برو. اینکه بری اونجا و علاف بشی و بعد ایراد بگیرن و دوباره بخواهی بروی ایراداتی که میدانی را درست کنی و برگردی و دوباره علاف بشی، زیاد جالب نیست.
در خصوص جریمه هم اطلاع ندارم، ولی فکر نمیکنم خود معاینه ی فنی کاری به این موضوع داشته باشه.
جریمه ی نداشتن معاینه ی فنی با پلیس هست، نه مراکز معاینه فنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.