مشاهده نسخه کامل
: فرار مغزها معضل یا فرصتی برا ی ایجاد تعادل؟!
javad2015
21-08-2017, 18:40
من خیلی شنیدم که تو نت پخش شده فرار مغز ها معضل هست.ول به نظر خودم چیزی که معضله زیاد بودن تعداد نخبه هاست.فرار مغز ها باعث ایجاد تعادل بین نیاز کشور و تعداد نخبه میشه و به نظرم باعث رفع معضل میشه.
حالا هر چند هم اون ور هم اوضاع همینه و اگرم کاری باشه برا مردم خودشون نگه میدارن نه بیان بدن به بقیه...
نظر شما چیه؟!
اونور اونطوری نیست دیگه. الان بسیاری از نخبه های ایرانی در امریکا استاد هستن و در ناسا کار میکنن نمونه هاش رو هم هممون میدونیم با این حال بازم برمیدارن و نمیگن کار برا خودمون هست. هر کی ایده ای طرحی داره ازش استفاده میکنن. ولی کشورهای جهان چندم چیزهای بسیار مهمتری از استفاده از نخبه ها دارن!
دوست عزیز این بحث ریشه ای هست و نمیشه در چند دقیقه در موردش حرف زد. این مملکت مشکل ریشه ای داره. چیه ما درست هست که بیاییم در این مورد حالا کنکاش بکنیم.
متاسفانه اصلا جمله اول شما در مورد تعادل درست نیست.
پ.ن: من یه جورایی برعکس فکر میکنم. یعنی حرف شما رو برعکس میکنم. من میگم همین الانش ایران ظرفیت 50 درصد جمعیت کنونی رو داره. هرچند تاکید میکنم اگر منابع واقعا در جای درست استفاده بشه میشه این جمعیت رو هم میشه براشون اسایش تا حدی فراهم کرد و دغدغه رو از زندگیشون رفع کرد.
javad2015
21-08-2017, 19:24
هر جور فکر کنیم به ایجاد تعادل کمک میکنه...وقتی مشکل میشه که ما نخبه کافی نداشته باشیم.
شما راحتید هر طور دوست دارید فکر کنید فقط سری به دانشگاهها مکانهای صنعتی و .. بزنید.
موفق باشید
●●●FDR●●●
21-08-2017, 20:47
ایجاد تعادل با متوسط آی کیو 84 ؟؟ :n09:
javad2015
21-08-2017, 21:34
صحت این امار جای سوال داره ....و اما سوالی که ایجاد میشه اینه که ایا کشوری مثل امریکا با متسوط هوش 98 نسبت به ایران درصد جمعیت افراد باهوشش بیشترن یا ایران کم هوش زیاد داره؟!
اگه میخواین متوسط هوش بالا بره راهش این نیست که کشور پر از نخبه بشه باید درصد کم هوشا رو کم کنید.
این امارم خیلی بیخوده معنی iq 84 رو هنوز نمیفهمید......یعنی چی!
●●●FDR●●●
21-08-2017, 23:02
صحت این امار جای سوال داره ....و اما سوالی که ایجاد میشه اینه که ایا کشوری مثل امریکا با متسوط هوش 98 نسبت به ایران درصد جمعیت افراد باهوشش بیشترن یا ایران کم هوش زیاد داره؟!
اگه میخواین متوسط هوش بالا بره راهش این نیست که کشور پر از نخبه بشه باید درصد کم هوشا رو کم کنید.
این امارم خیلی بیخوده معنی iq 84 رو هنوز نمیفهمید......یعنی چی!
معنی آی کیو 84 رو نمیفهمم ؟ از کجا میدونید نمیفهمم ؟
شما خودتون هم برای تعریف آی کیو آمریکایی ها دارید از همین آمار کمک میگیرید. در حال حاضر آمار معتبر تری وجود داره ؟
اگه میخواین متوسط هوش پایین نیاد یک راهش حفظ افرادیه که هوش بالایی دارن. حالا اون راهی که شما گفتید با علم ریاضی شاید بشه توصیفش کرد. ولی تو جهان واقعی میخواین چطوری اجرا کنید ؟ به اونایی که آی کیو پایین دارن بگیم برن یه جا دیگه زندگی کنن ؟
●●●FDR●●●
21-08-2017, 23:17
البته صحبتتون در رابطه با ایجاد تعادل درسته. مثل شرایطی که مواد غذایی کافی وجود نداره و در اثر شرایط سخت طبیعت خود بخود جمعیت موجودات رو تعدیل میکنه . ( با کم شدن زاد و ولد و همچنین مرگ و میر ناشی از کمبود مواد غذایی )
ولی آیا این به تعادل رسیدن چیز مطلوبیه ؟
javad2015
21-08-2017, 23:52
من یه مطلب قبلا خوندم عینا اینجا میزارم..اگه شما منحنی توزیع طبیعی رو در نظر بگیرید این منحنی همیشه به همین صورت میمونه یعنی چی یعنی واریانس منحنی نسبت به نقطه ای که اکثر افراد درش قرار دارن یکسانه.
یعنی چی؟
یعنی اگه 70 درصد جمعیت یک کشور بهره هوشی 100 داشته باشن و15 درصد بالاتر و 15 درصد پایینتر.اگه شما اون 15 درصد رو بگیرید...به صورت طبیعی در گذر زمان چون دیگه تقریبا 80 درصد درصد بهره هوشی 100 دارن اون 15 درصد به وجود میان.
پس میبینی که هوش یک ملت بستگی به اکثریتش داره و نزادی هست اونجوریام نیست که میگن.
مثلا اینجور نیست که اگه شما 15 درصد کم هوش رو و 15 درصد باهشوتر رو خارج کنید دیگه تا قیامت ذات منحنی طبیعی تغییر کنه.منحنی طبیعی همیشه نسبت به اکثریت خودشو بازسازی میکنه.
javad2015
22-08-2017, 00:37
اینم برا توزیع بهتر:
فرض کنیم این منحنی توزیع نرمال باشه در اثر دخالت ما منحنی شکلش تغییر میکنه و اون 3 درصد top رو ازش میگیریم درسته متوسط کم شده ولی اگه به شکل منحنی دقت کنین متوه میشین که این توزیع نرمال نیست و در طول زمان اون 3 درصد به صورت طبیعی به وجود میاد.
وقتی گفته میشه مثلا افریقایی ها کم هوش تر هستن یعنی منحنی توزیع نرمالشون متفاوته.
یعنی ممکنه متوسط برابر باشه ولی یکی از منحنی ها توزیع نرمال باشه ولی دیگری نباشه.....اونی که توزیعش نرمال نیست در گذر زمان تغییر میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alireza SM
02-09-2017, 14:45
چه فرار مغزها داشته باشیم و چه هچوم مغزها بازهم تاثیری در وضعیت کشورمون نداره چون امکانات لازم برای استفاده از مغزها نداریم. مثل این میمونه به کسی که مادربورد و کیس و مونیتور اینا نداره بیارن 10تاCPU i7 بدن بگن بیا ازش استفاده کن
kerminio
02-09-2017, 15:48
همون طور که خودتون فرمودید بیشتر ایجاد تعادل هست تا یک معضل ! اصلا مغزی نیست که فرار کنه یا دخترهایی هستن که قیافه دارن که میرن زن عربا میشن یا فرار سرمایه هست . مغز کدوم بود ؟! همش سرمایه هست هر کی پول داره میره کانادا ، و به قول شما تعادل میزنه تو کشور ما خودمون 15 سال پیش جزو طبقه متوسط رو به پایین کشور بودیم و یه خونه ناز داشتیم مجبور شدیم بفروشیم الان با انقلاب دکتر بهار الحمدالله جزو طبقه متوسط رو به بالا جامعه هستیم و میتونیم فخر بفروشیم
مغز کجا بود داداش ، سیستم آموزش قرون وسطایی ما خرخون پرور هست ، یه سری به کالج های رده دومی اون ور آب بزن میفهمی مغز کجا هست . نصف بیشتر این دانشجو های شریف و امیر کبیر که میرن امریکا و کانادا اون جا بعد از یه مدت شروع میکنن تر زدن ... حرف هاشون رو میتونی تو فروم های ایران امریکا و غیره ... بخونی نصف بحسشون در باره نایت کلاب و بار هست .. مغز های کشور ما فقط تو میدون تره بار تهران و معاملات املاک غیره هستند .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.