PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل جدي با 6630

ashkmehr
27-09-2006, 10:49
سلام به همه دوستای گل . من تقریبا یک ساله که 6630 دارم تا یک ماه قبل هم بدون مشکل بود و خیلی راضی بودم ازش . الان تقریبا یک ماهه که نمیشه باهاش فارسی تایپ کرد(با برنامه farsi sms ) اس ام اس های فارسی رو هم نمیگیره .(خالی نشونشون می ده) یعنی اصلا فونت فارسی رو منیشناسه و فقط نقطه و پرانتز اس ام اس های فارسی رو نشون می ده .
ممنون میشم اگه کمک کنید.
.این مشکل چرا به وجود اومده و طور می شه حلش کرد. مستر ریست و این حرفا هم فایده نداشت...

be haPpy...

Kolang
27-09-2006, 14:37
سلام به همه دوستای گل . من تقریبا یک ساله که 6630 دارم تا یک ماه قبل هم بدون مشکل بود و خیلی راضی بودم ازش . الان تقریبا یک ماهه که نمیشه باهاش فارسی تایپ کرد(با برنامه farsi sms ) اس ام اس های فارسی رو هم نمیگیره .(خالی نشونشون می ده) یعنی اصلا فونت فارسی رو منیشناسه و فقط نقطه و پرانتز اس ام اس های فارسی رو نشون می ده .
ممنون میشم اگه کمک کنید.
.این مشکل چرا به وجود اومده و طور می شه حلش کرد. مستر ریست و این حرفا هم فایده نداشت...

be haPpy...

فکر میکنم یه تم نصب کردی که این بلا سر گوشیت اومده. درسته؟
اگه با ریست کردن مشکلی نداری این کار رو بکن. به احتمال خیلی زیاد مشکلن حل میشه
گوشی رو خاموش کن. دکمه های سبز و * و 3 رو نگه دار و گوشی رو روشن کن. نباید دکمه ها رو رها کنی تا وقتی که اون پیغامه میاد که باید شهر رو انتخاب کنی.
اگه نمیخوای گوشی رو ریست کنی بگو تا یه برنامه بهت معرفی کنم(البته من ریست کردن رو پیشنهاد میکنم)

ashkmehr
28-09-2006, 11:06
فکر میکنم یه تم نصب کردی که این بلا سر گوشیت اومده. درسته؟

اگه با ریست کردن مشکلی نداری این کار رو بکن. به احتمال خیلی زیاد مشکلن حل میشه

گوشی رو خاموش کن. دکمه های سبز و * و 3 رو نگه دار و گوشی رو روشن کن. نباید دکمه ها رو رها کنی تا وقتی که اون پیغامه میاد که باید شهر رو انتخاب کنی.

اگه نمیخوای گوشی رو ریست کنی بگو تا یه برنامه بهت معرفی کنم(البته من ریست کردن رو پیشنهاد میکنم)

تم که زیاد نصب کردم...آره ممکنه

ریست کردم اما فرقی نکرد.( فقط حالا دیگه برنامه farsi sms رو باز نمی کنه )

ممنون میشم.
یکی از دوستام پیشنهاد کرده گوشیمو flash کنم نظر شما چیه؟ با این کار مشکلی پیش نمیاد واسه گوشیم؟
بازم ممنون از راهنماییت .. دوست عزیز.

Kolang
28-09-2006, 18:06
تم که زیاد نصب کردم...آره ممکنه

ریست کردم اما فرقی نکرد.( فقط حالا دیگه برنامه farsi sms رو باز نمی کنه )

ممنون میشم.
یکی از دوستام پیشنهاد کرده گوشیمو flash کنم نظر شما چیه؟ با این کار مشکلی پیش نمیاد واسه گوشیم؟
بازم ممنون از راهنماییت .. دوست عزیز.

گوشیت گارانتیه؟
اگه گارانتیه که برو بده برات فلشش کنن. اونجوری مشکلت حتما حل میشه.
ببین این farsi sms ر دوباره نصب کردی ببینی جواب میده یا نه؟
نکنه همون قبلیه رو میگی کار نمیکنه؟

mohammad hamed
29-09-2006, 07:18
وقتي گوشي رو ريست ميكنه چه تغييراتي براي گوشي انجام ميشه و فايده اش چيه ؟

wordlife
29-09-2006, 09:24
بابا ريست كن 100% درست ميشه فقط درايو c گوشي پاك ميشه بايد شماره تلفن ها رو برداري

mohammad hamed
29-09-2006, 15:54
يعني دفترچه تلفن پك ميشه
درضمن ديگه چه چيزهايي توي دراو سي ذخيره ميشه كه با ريست كردن از بين ميره

ReZa DN
29-09-2006, 17:50
مال منم همين مشكل پيش اومده با نصب تم sms فارسي نميخونه

NINTENDO_DS
29-09-2006, 21:33
جالبه در حالي كه مال من همه اين كارها رو كردم ولي هيچ مشكلي نداره هم روي ان70 و هم روي 6600 من كه گوشيم همش تم هست

ReZa DN
29-09-2006, 22:12
برنامه اي نيست كه بشه درست كرد دوباره؟

ashkmehr
30-09-2006, 13:31
سلام به همه دوستای خوبم. ممنون از همتون به خاطر وقتی که گذاشتین مشکل حل شد.
ممنون kolang عزیز بار اول که ریست کردم sms فارسی می گرفت ولی نمی فرستاد اما با ریست دوم کامل درست شد.
دفترچه تلفن-wallet- و هر چی note نوشته بودم پاک شد . اما ارزششو داشت.

راستی یه مشکل جدید هم واسم بوجود اومده اونم وقتیه که می خوام با کابل گوشیمو به pc وصل کنم. nokia pc suite رو نصب می کنم میرم تو قصمت connect اونم می شناسش اما وقتی می خوام sms یا فایلی رو به گوشی منتقل کنم ارور میده :(the operation could not complete) این مشکل اوایل وجود نداشت. چند بار windowsعوض کردم اما فایده نداشت.. الان فقط با ram reader میتونم فایل بهش منتقل کنم اما این طوری نمیشه sms از pc به گوشی منتقل کنم . اگه راهنمایی کنین ممنون می شم.
windows : xp professional with SP2

ashkmehr
30-09-2006, 13:43
ممنون kolang عزیز بار اول که ریست کردم sms فارسی می گرفت ولی نمی فرستاد اما با ریست دوم کامل درست شد.

راستی یه مشکل جدید هم واسم بوجود اومده اونم وقتیه که می خوام با کابل گوشیمو به pc وصل کنم. nokia pc suite رو نصب می کنم میرم تو قصمت connect اونم می شناسش اما وقتی می خوام sms یا فایلی رو به گوشی منتقل کنم ارور میده :(the operation could not complete) این مشکل اوایل وجود نداشت. چند بار windowsعوض کردم اما فایده نداشت.. الان فقط با ram reader میتونم فایل بهش منتقل کنم اما این طوری نمیشه sms از pc به گوشی منتقل کنم . اگه راهنمایی کنین ممنون می شم.

mohammad hamed
30-09-2006, 15:48

دوست عزيز
آيا با ريست كردن گوشيت فقط اين اطلاعات از بين رفت يا چيز ديگه اي هم از بين ميره؟

ashkmehr
30-09-2006, 22:31
دوست عزيز
آيا با ريست كردن گوشيت فقط اين اطلاعات از بين رفت يا چيز ديگه اي هم از بين ميره؟

همینا دیگه . دیگه چیزی نبود که پسر خوب !

Kolang
30-09-2006, 22:49
جالبه در حالي كه مال من همه اين كارها رو كردم ولي هيچ مشكلي نداره هم روي ان70 و هم روي 6600 من كه گوشيم همش تم هست

به تمی که نصب میکنی بستگی داره. بعضی از تم ها فونت گوشی رو عوض میکنن. اونا هستن که اذیت میکنن
مثل یکی از تم هایی که مال ویندوز ویستا است

Kolang
30-09-2006, 22:50

احتمالا یه مرتبه در حین اینکه فایلی رو به گوشیت منتقل میکردی به یه صورتی انتقال کامل انجام نشده. اگه مشکل این باشه هیچ ربطی به ویندوز نداره و باید گوشی رو دوباری ریست کنی
البته اگه مشکل همینی که من میگم باشه باید بتونی مثلا mp3 بریزی رو گوشیت(توسط کابل و با nokia phone browser) ولی با pc suite نمیتونی کار کنی. همینه؟

Kolang
30-09-2006, 22:51
دوست عزيز

همه اطلاعاتت از بین میره. از جمله
دفترچه تلفن
تقویم
تنظیمات شخصی گوشی
سیو بازیها
و فایل هایی که روی فون ممموری داری

Kolang
30-09-2006, 22:52
برنامه اي نيست كه بشه درست كرد دوباره؟

چرا هست. برنامه fontremover
این برنامه رو باید نصب کنی. اجراش که کنی فونت گوشی رو پاک میکنه. بعد وقتی گوشی رو ریست کنی اتوماتیک فونتای اصلی گوشی برمیگردن و مشکل حل میشه

ReZa DN
30-09-2006, 23:00
چرا هست. برنامه fontremover
این برنامه رو باید نصب کنی. اجراش که کنی فونت گوشی رو پاک میکنه. بعد وقتی گوشی رو ریست کنی اتوماتیک فونتای اصلی گوشی برمیگردن و مشکل حل میشه
من نميخوام گوشيمو ريست كنم من يه برنامه ميخوام كه بشه درست كرد اگه هست بزاريد برام

Kolang
30-09-2006, 23:44
من نميخوام گوشيمو ريست كنم من يه برنامه ميخوام كه بشه درست كرد اگه هست بزاريد برام

عزیزم منظور من خاموش و روشن کردن گوشی بود. اشتباه لپی شد ;)
وقتی گفتم باید فلان برنامه نصب بشه باید حدس میزدی که منظورم این ریسته!

ashkmehr
01-10-2006, 11:38
احتمالا یه مرتبه در حین اینکه فایلی رو به گوشیت منتقل میکردی به یه صورتی انتقال کامل انجام نشده. اگه مشکل این باشه هیچ ربطی به ویندوز نداره و باید گوشی رو دوباری ریست کنی
البته اگه مشکل همینی که من میگم باشه باید بتونی مثلا mp3 بریزی رو گوشیت(توسط کابل و با nokia phone browser) ولی با pc suite نمیتونی کار کنی. همینه؟

سلام دوست عزیز . فکر نمی کنم مشکل از انتقال ناقص فایل ها باشه .

این مشکل هم قبل از ریست بوده هم الان که ریست کردم. دو بار هم ریست کردم اما نتیجه ای نداشت .
نه هیچ فایلی رو نمی شه منتقل کرد به گوشی نه از طریق pc suite نه از طریق درایوی که تو my computer ایجاد می شه (nokia phone browser) .

ashkmehr
01-10-2006, 11:41
دوست عزيز

یه چیزی رو یادم نبود . تمام مسیج ها و برنامه هات هم پاک می شن . اگر روی phone memory نصب شده باشند. ( مگه اینکه مثل من تو مموری کارت نصبشون کرده باشی )

mohammad hamed
01-10-2006, 15:54
ميشه مسيج ها رو هم روي رم ذخيره كرد
در ضمن با ريست كردن موبايل سيستم عامل آن كه تغييري نمي كند

ashkmehr
01-10-2006, 22:16
ميشه مسيج ها رو هم روي رم ذخيره كرد

بله : menu\messaging\options\setting\other\memory in use بعد انتخابmemory card

در ضمن با ريست كردن موبايل سيستم عامل آن كه تغييري نمي كند

سیستم عامل که با ریست عوض نمی شه (مگه وقتی کامپیوتر رو ریست می کنی سیستم عامل عوض می شه؟)

اما اگه منظورت تنظیماتشه آره به حالت اولیه (تنظیمات کارخانه) بر می گرده.

mohammad hamed
02-10-2006, 16:51
ژس در هيچ صورتي سيستم عاما موبايل از بين نمره
ضمنا رم موبايل رو چه جوري فرمت ميكنند؟