ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل خراب شدن رزولوشن در ویندوز 10

UC_TheGamer
18-08-2017, 02:05
سلام من یه مشکلی با رزولوشن تصویرم داشتم کلی توی نت گشتم اما انگار قبلا برای هیچ کس پیش نیومده هیچی در موردش پیدا نکردم خب بگزریم.
چند وقت پیش مثل همیشه نشستم پای کامپیوتر و روشنش کردم رزولوشن هم سالم بود بعد وارد یه بازی قدیمی که رزولوشن صفحم رو پشتیبانی نمیکرد شدم اما بازی قفل کرد و مجبور شدم با alt+F4 ازش خارج بشم اما وقتی وارد دسکتاپ شدم دیدم که رزولوشن تغییر کرده و دو تا حاشیه افتاده دو طرف مانیتور اول فک کردم مشکل خاصی نیست و رفتم توی تنظیمات که درستش کنم اما وقتی وارد بخش رزولوشن شدم دیدم که رزولوشن همونیه که باید باشه و همیشه بوده یعنی 1600x900 از اون موقع تا حالا درگیرشم هر چیزی به ذهنم رسیده امتحان کردم اما فایده ای نداشت اومدم اینجا بگم که شاید کسی بین شما راه حل مشکلمو بدونه ممنون میشم اگه کمکم کنید خیلی موضوع رو اعصابیه.

SETIZEN
18-08-2017, 02:35
رزولوشن رو کم و زیاد کنید هیچ تغییری نمیکنه؟
یه دور سیستم رو ری استارت کنید. اگه نشد، درایور کارت گرافیک رو کامل پاک کنید و سیستم رو ری استارت کنید و دوباره نصب کنید و سیستم رو ری استارت کنید. بعد برید تو نظیمات رزولوشن ببینید چی میشه:n01:

hassanshaikhi
18-08-2017, 05:49
کارت گرافیکتون nvidia هست یا amd?
توی کنترل پنل گرافیک تنظیمات Scaling روی چی هست الان؟

UC_TheGamer
18-08-2017, 17:37
رزولوشن رو کم و زیاد کنید هیچ تغییری نمیکنه؟
یه دور سیستم رو ری استارت کنید. اگه نشد، درایور کارت گرافیک رو کامل پاک کنید و سیستم رو ری استارت کنید و دوباره نصب کنید و سیستم رو ری استارت کنید. بعد برید تو نظیمات رزولوشن ببینید چی میشه:n01:

همه این کارایی که گفتید رو امتحان کردم هیچکدوم فایده نداشته

کارت گرافیکتون nvidia هست یا amd?
توی کنترل پنل گرافیک تنظیمات Scaling روی چی هست الان؟

Amd rodeon HD 6670

change the size of text apps and other items : 100%

orientation : landscape

hassanshaikhi
18-08-2017, 17:44
توی قسمت scaling option روی 0% بذار

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

UC_TheGamer
18-08-2017, 17:53
توی قسمت scaling option روی 0% بذار

برای من بجای اون بخش digital flat-panels یه my VGA displays داره که توش هیچ scaling options یی نداره
چون کاربر تازم نمیتونم عکس آپلود کنم
مال شما AMD vision engine control center ـه اما مال من AMD catalyst control center ـه

UC_TheGamer
19-08-2017, 18:23
و راستی یه چیز دیگه توی AMD catalyst control center یه بخش به اسم image scaling بود که توش یه گزینه به اسم enable GPU scaling داشت اون گزینه رو من فعال کردم حالا توی بازی ها رزولوشن درست میشه و روی 1600x900 میمونه اما توی دسکتاپ هنوز همون مشکلو داره خواهش میکنم کمک کنید بتونم درستش کنم :(