ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربیات خرید از دیجی استایل

Farhad.Farhadi
16-08-2017, 17:44
سلام
از دوستانی که از این سایت پوشاک خرید کردند, چه بد چه خوب نظر بزارند

ELVIS PRESLEY
16-08-2017, 19:27
من ۵-۶ بار سفارش داشتم ازش،
همه چیز اوکی و طبق روال.

توجه به سایز بندی ارایه شده در کنار محصول خیلی کمک میکنه به یه خرید مطمئن و راضی کننده.
در نهایت هم مشکل سایزی داشته باشید میتونید مرجوع کنید.

Farhad.Farhadi
16-08-2017, 19:40
پس تو برند بودن محصولاتش شکی نیست؟ به خصوص کفش هاش؟
و فروشگاه برای خرید حضوری هم داره؟

ELVIS PRESLEY
16-08-2017, 20:06
پس تو برند بودن محصولاتش شکی نیست؟ به خصوص کفش هاش؟
و فروشگاه برای خرید حضوری هم داره؟

نه مشکلی نیست
حالا من یه بار بیشتر ازاستایل کفش نگرفتم، بیشتر از دیجی گرفتم
مشکلی نداشت
لباس ها هم اوکی بود.
به هرحال مشکلی داشتید و به نظرتون اورجینال نبود پس بفرستین.
در نهایت احتمالش هست بین جنسها مورد دار هم باشه.
تو ادیداس سنتر تهران هم ما جنس فیک پیدا کردیم یه مورد و به مسوولش گزارش دادیم قبول کرد و گفت بعضی وقتا جنس فیک هم قاطی میشه.

حضوری هم نداره.

amir hamzeh
03-09-2017, 21:52
نه مشکلی نیست
حالا من یه بار بیشتر ازاستایل کفش نگرفتم، بیشتر از دیجی گرفتم
مشکلی نداشت
لباس ها هم اوکی بود.
به هرحال مشکلی داشتید و به نظرتون اورجینال نبود پس بفرستین.
در نهایت احتمالش هست بین جنسها مورد دار هم باشه.
تو ادیداس سنتر تهران هم ما جنس فیک پیدا کردیم یه مورد و به مسوولش گزارش دادیم قبول کرد و گفت بعضی وقتا جنس فیک هم قاطی میشه.

حضوری هم نداره.

اون وقت برای خرید شما کد ملی تون را هم موقع ثبت نام وارد کردید؟ من میخواستم یه خرید کوچکی داشته باشم ولی چون کد ملی میخواست منصرف شدم

hamid3369
03-09-2017, 22:00
سال ست هم فروشگاه خوبیه ولی خرید نکردم

amir_t6262
03-09-2017, 22:12
اون وقت برای خرید شما کد ملی تون را هم موقع ثبت نام وارد کردید؟ من میخواستم یه خرید کوچکی داشته باشم ولی چون کد ملی میخواست منصرف شدم
کد ملی را میخواد. هم دیجیکالا و هم دیجی استایل (در تهران و اگر هزینه ی خرید را اینترنتی پرداخت کرده باشی) موقع تحویل گرفتن، کد ملی را میپرسه یا کارت ملی میخواد که مطمئن بشه جنس را داره درست تحویل میده.

چندین بار از دیجی استایل خرید داشتم. خصوصا بعضی وقت ها تخفیف های خوبی میده.
چند مورد هم بوده که سایز مناسب نبوده که یا حضوری بردم دفترشان پس دادم یا خودشان آمدند و گرفتند و هزینه ش را عودت دادند.
البته اگر دقت کنی به سایزبندی که در سایت هست، احتمال خطا کم میشه، بعد از یک مدت هم دستت میاد که دقیقا چه سایزی بگیری.

amir_t6262
03-09-2017, 22:17
سال ست هم فروشگاه خوبیه ولی خرید نکردم
مدیسه هم هست که برای خانواده گرامی است. صاحب برند گلستان و واردکننده خودروهای هیوندای و کیا که سایت مدیسه را برای عرضه پوشاک زدن.

ELVIS PRESLEY
04-09-2017, 10:14

بله
کد ملی برای تحویل جنس به مشتری لازمه. علی الخصوص در خرید های مبلغ بالا، اشتباهی کسی به جای شما تحویل نگیره.

حالا مشکل شما چیه با کد ملی خواستن؟ توهم توطئه دارین؟!

amir hamzeh
04-09-2017, 10:19
بله
کد ملی برای تحویل جنس به مشتری لازمه. علی الخصوص در خرید های مبلغ بالا، اشتباهی کسی به جای شما تحویل نگیره.

حالا مشکل شما چیه با کد ملی خواستن؟ توهم توطئه دارین؟!

والا برای خرید گوشی چند ملیونی میری مغازه نمیگن کی هستی توهم هم ندارم بزرگوار همینجا نگاه بفرمایید هیچ کس تایید نکرده همچین کاری را
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ELVIS PRESLEY
04-09-2017, 12:03
والا برای خرید گوشی چند ملیونی میری مغازه نمیگن کی هستی توهم هم ندارم بزرگوار همینجا نگاه بفرمایید هیچ کس تایید نکرده همچین کاری را
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما داری میری مغازه
پول رو میدی طرف
گوشی رو میده دستت
تمام
دیگه چکار داره شما کی هستی؟

ولی این دیجی استایل یا اصلا هر مرسوله پستی و قتی شما سفارش میدی به نام خودت
و میاره در خونه تون چطوری مطمعن شه این شخصی که تحویل میگیره
همون شخص سفارش دهنده س؟
مثلا تو یه شرکت پر رفت و امد که وقتی بسته ای میرسه هرکی میتونه تحویل بگیره!

amir hamzeh
04-09-2017, 12:30
شما داری میری مغازه
پول رو میدی طرف
گوشی رو میده دستت
تمام
دیگه چکار داره شما کی هستی؟

ولی این دیجی استایل یا اصلا هر مرسوله پستی و قتی شما سفارش میدی به نام خودت
و میاره در خونه تون چطوری مطمعن شه این شخصی که تحویل میگیره
همون شخص سفارش دهنده س؟
مثلا تو یه شرکت پر رفت و امد که وقتی بسته ای میرسه هرکی میتونه تحویل بگیره!

پس چرا مدیسه و البسکو ( تا زمانی که فعال بود) تنقلات ساروک اینها هم که فروشگاه اینترنتی هستند کد ملی نمیخوان ؟
حتی زنبیل هم فروش وسایل گران قیمتی داره یا آل دیجیتال

ELVIS PRESLEY
06-09-2017, 15:45
پس چرا مدیسه و البسکو ( تا زمانی که فعال بود) تنقلات ساروک اینها هم که فروشگاه اینترنتی هستند کد ملی نمیخوان ؟
حتی زنبیل هم فروش وسایل گران قیمتی داره یا آل دیجیتال

خب شما دارین عملا بزرگترین فروشگاه اینترنتی رو با بقیه مقایسه میکنید. قعطا حساسیت اونها برای انجام کار درست و بدون مشکل بیشتر از بقیه جاهاس و اگر مشکلی پیش بیاد براشون گرون تموم میشه.

حالا سوای این حرفا، درست یا غلط بودن درخواست کد ملی، نگرانی شما از چه بابته؟ ایا فعال ۳۰ یا ۳۰ هستین و میترسین جاتون لو بره یا مشکل دیگه ای دارین؟
چه سو استفاده ای میتونن بکنن از کد ملی شما؟

amir hamzeh
08-09-2017, 12:33
خب شما دارین عملا بزرگترین فروشگاه اینترنتی رو با بقیه مقایسه میکنید. قعطا حساسیت اونها برای انجام کار درست و بدون مشکل بیشتر از بقیه جاهاس و اگر مشکلی پیش بیاد براشون گرون تموم میشه.

حالا سوای این حرفا، درست یا غلط بودن درخواست کد ملی، نگرانی شما از چه بابته؟ ایا فعال ۳۰ یا ۳۰ هستین و میترسین جاتون لو بره یا مشکل دیگه ای دارین؟
چه سو استفاده ای میتونن بکنن از کد ملی شما؟
شما فکرتون به چه جاهایی میرسه لابد فیلم زیاد دیدی
من میترسم سو استفاده بشه وقتی کد ملی کد پستی تاریخ تولد و مشخصات یک فرد را دارند هزار و یک جور سو استفاده میشه مثلا همین سیم کارتهای فعال که برای سو استفاده به فروش میرسه یا خرید و فروش های جعلی در هر صورت من به هرکس گفتم تایید نکرد حتی لوتوس لپ تاپ هم که فروش های چند صد ملیونی داره از کسی کد ملی نمیخواد
من که نمی خوام سیم کارت بخرم یا خونه و ماشین معامله کنم خرید کارتهای اعتباری ویزا و مستر هم ندارم پاسپورتو کارت پایان خدمتم نیست پس دلیلی نداره برای یک تیشرت 25 هزارتومنی خودم را به دردسر بندازم .

ELVIS PRESLEY
08-09-2017, 16:02
شما فکرتون به چه جاهایی میرسه لابد فیلم زیاد دیدی
من میترسم سو استفاده بشه وقتی کد ملی کد پستی تاریخ تولد و مشخصات یک فرد را دارند هزار و یک جور سو استفاده میشه مثلا همین سیم کارتهای فعال که برای سو استفاده به فروش میرسه یا خرید و فروش های جعلی در هر صورت من به هرکس گفتم تایید نکرد حتی لوتوس لپ تاپ هم که فروش های چند صد ملیونی داره از کسی کد ملی نمیخواد
من که نمی خوام سیم کارت بخرم یا خونه و ماشین معامله کنم خرید کارتهای اعتباری ویزا و مستر هم ندارم پاسپورتو کارت پایان خدمتم نیست پس دلیلی نداره برای یک تیشرت 25 هزارتومنی خودم را به دردسر بندازم .

به نظر شما زیاد فیلم میبینید که فکرتون تا کجا رفته و گرنه به هرکی بگی این جریان کد ملی رو میگه نگیرنمون! :n04:
خب اینجوری باشه که این شرکت بماند، کارمندای ثبت احوال که کل دیتا بیس اطلاعاتی زیر دستشونه که راحت تر میتونن کار خلاف کنن !

در نهایت این همه بحث برا چیه نمیدونم.
خب اشتباه بدین کد ملی رو!
اون وسطا یکی دو رقم رو پس و پیش بدین، نهایتا موقع تحویل هم اظهار بی اطلاعی کنید و اشتباه شده و این حرفا....

amir hamzeh
27-10-2017, 19:44
به نظر شما زیاد فیلم میبینید که فکرتون تا کجا رفته و گرنه به هرکی بگی این جریان کد ملی رو میگه نگیرنمون! :n04:
خب اینجوری باشه که این شرکت بماند، کارمندای ثبت احوال که کل دیتا بیس اطلاعاتی زیر دستشونه که راحت تر میتونن کار خلاف کنن !

در نهایت این همه بحث برا چیه نمیدونم.
خب اشتباه بدین کد ملی رو!
اون وسطا یکی دو رقم رو پس و پیش بدین، نهایتا موقع تحویل هم اظهار بی اطلاعی کنید و اشتباه شده و این حرفا....
من متقاعد شدم :n12:ولی خیلی گرون میده اگر یه چیز ارزون و مناسب پیدا کردم میخرم

donkeyoxte
11-06-2018, 00:47
قیمت ها عجیب غریبه
من یه نیم بوت میخواستم جند وقت ازش بگیرم که قینتش 450 تومنه, چند رور بعدش رفتم که سفارش بدم دیدم قیمتش شده 890 تومن بعد روش خط خورده و شده 650 تومن (یعنی 240 تومن تخفیف دادیم!!!)
ظاهرا تخفیف ولی بالاتر از قیمت اصلیش میکنن تو پاچه
فقط هم این مورد نبود چند بار سر جنس های دیگه دیدم که این حرکت رو میکنم
و بعضی از لباس ها و بخصوص کفش هاش کاملا فیکه, مثلا برند baldi میزاره که خود سایت نمایندگی اصلی baldi همچین چیزیو نداره!!!!!!