ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ثبت نام كارت ملي هوشمند

روانپریش
16-08-2017, 14:19
سلام دوستان چجوري كارت ملي هوشمند ثبت نام كنم كه هزينش كمتر بشه مثلا ميشه خودم اينترنتي انجام بدم كه ديگه دفتر خدمات پستي نرم هزنيه ندم
لطفا راهنمايي كنين ممنون ميشم

siava5h
16-08-2017, 14:39
سلام دوستان چجوري كارت ملي هوشمند ثبت نام كنم كه هزينش كمتر بشه مثلا ميشه خودم اينترنتي انجام بدم كه ديگه دفتر خدمات پستي نرم هزنيه ندم

اصلا هدف از کارت ملی همون هزینشه...!:n38:

وگرنه میتونستن کارت رو مجدد صادر کنن به مردم بگن برین اداره پست تحویل بگیرید.

حرفا میزنیا برادررررررررر

SETIZEN
16-08-2017, 14:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shangil
16-08-2017, 15:36
اصلا هدف از کارت ملی همون هزینشه...!:n38:

وگرنه میتونستن کارت رو مجدد صادر کنن به مردم بگن برین اداره پست تحویل بگیرید.

حرفا میزنیا برادررررررررر

خواهره!...................

- - - Updated - - -

همون سایتی که دوستمون دادن بالا برین و ثبت نام کنین حدود 3 تومن هزینش هست ولی وقتی رفتین خدمات دولت 25 تومن هم اونجا میگیرن.
کلا چیز چرتیه و دزدی میکنن از مردم هر طور شده!

siava5h
16-08-2017, 16:42
خواهره!...................

- - - Updated - - -

همون سایتی که دوستمون دادن بالا برین و ثبت نام کنین حدود 3 تومن هزینش هست ولی وقتی رفتین خدمات دولت 25 تومن هم اونجا میگیرن.
کلا چیز چرتیه و دزدی میکنن از مردم هر طور شده!

پول عکس و هزینه پست هم بایس حساب کنی. فکر کنم حدود 35-50 دربیاد.
با ثبت نام در سایت فقط 3-5 هزار توم صرفه جویی میشه که کافی نتی میگرفت.
بخش اعظم پول تو اداره پست یا دفتر خدماتی هاس

منکه تا گردنم رو زیر تیغ نزاشتن اینکارو نمیکنم.

shangil
16-08-2017, 16:51
پول عکس و هزینه پست هم بایس حساب کنی. فکر کنم حدود 35-50 دربیاد.
با ثبت نام در سایت فقط 3-5 هزار توم صرفه جویی میشه که کافی نتی میگرفت.
بخش اعظم پول تو اداره پست یا دفتر خدماتی هاس

منکه تا گردنم رو زیر تیغ نزاشتن اینکارو نمیکنم.

نه بری خدمات دولت 25 تومن میگیرن با عکس و ...
پست هم نخواستن گفتن خودتون میرین میگیرن از اداره پست
چه کاریه کاری که 500 تومنه 20000 تومان بدم بابت پست.
کل هزینه ها خودت انجام بدی 28 تومنه
در نهایت مجبور خواهد بود فرد. اتفاقا خوشحال اون اولها مثل ندید پدید ها نرفتم. از حربه های مختلف استفاده کردن مثل قطع یارانه و ...! و مردم صف طولانی زدن. در حالی که کار من 2 دقیقه ای انجام شد و راحت شنبه میرم بگیرم یعنی 1 ماه طول میکشه بیاد
حرفتون درسته. چون من ممکن بود ایران نباشم مجبور شدم وگرنه گ...بابای کارت ملی

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-08-2017, 20:31
سلام
تعویض شناسنامه ها هم شروع شده

کارتهای پایان خدمت هم قبلاً مردم رو مجبور کردند عوض کنند
فردا هم میگن سن خونه , سند ماشین , قباله ازدواج , مدرک دانشگاهی و دبیرستانی و غیره و غیره رو باید ببارید عوض کنین و پول بدین تا اقتصاد مقاومتی حکومت بهتر اجرا بشه

shangil
17-08-2017, 21:09
سلام
تعویض شناسنامه ها هم شروع شده

کارتهای پایان خدمت هم قبلاً مردم رو مجبور کردند عوض کنند
فردا هم میگن سن خونه , سند ماشین , قباله ازدواج , مدرک دانشگاهی و دبیرستانی و غیره و غیره رو باید ببارید عوض کنین و پول بدین تا اقتصاد مقاومتی حکومت بهتر اجرا بشه

خب اونا رم عملی کردن
میگن سند خونه رو بیارید تک برگ کنید وگرنه بعدا تو ثبت مشکل ایجاد میشه
سند ماشین که میگن ثبتی باشه
مدارک پیش دانشگاهی و دیپلم قدیمی هم دیگه قابل قبول نیست و باید تاییدیه تحصیلی بدوی اینور اونور اموزش پرورش بکنه

روانپریش
18-08-2017, 09:59
-----------------------------------------------------

منم ميخوام كل كارها رو خودم انجام بدم تا حداقل هزينه كمتري بدم حالا بايد از كجا شروع كنم؟

shangil
18-08-2017, 10:04
-----------------------------------------------------

منم ميخوام كل كارها رو خودم انجام بدم تا حداقل هزينه كمتري بدم حالا بايد از كجا شروع كنم؟

عرض کردیم سایت ncr.ir به راحتی میرید ثبت نام میکنید حدود 3000 پرداخت میکنید بعد انتخاب میکنید دفتر خدمات دولت و بعد میرید دفتر عکس و اینا میگیرن و فرم پر میکنین و انگشت نگاری و تا جایی که یادمه بین 20 تا 25 تومن هم میگیرن و خلاص میشید!
اگر میخواین پول ندی کلا بی خیالش شو!

روانپریش
18-08-2017, 10:17
عرض کردیم سایت ncr.ir به راحتی میرید ثبت نام میکنید حدود 3000 پرداخت میکنید بعد انتخاب میکنید دفتر خدمات دولت و بعد میرید دفتر عکس و اینا میگیرن و فرم پر میکنین و انگشت نگاری و تا جایی که یادمه بین 20 تا 25 تومن هم میگیرن و خلاص میشید!
اگر میخواین پول ندی کلا بی خیالش شو!

سايت براي شما باز ميشه العان؟
ممنون از راهنماييتون

shangil
18-08-2017, 10:22
سايت براي شما باز ميشه العان؟
ممنون از راهنماييتون
نه بعضا قاط میزنه
دو سه بار بعدها امتحان کنین و رفرش کنین میاره

amir_t6262
16-09-2017, 10:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مهلت-اعتبار-کارت‌های-ملی-قدیمی

shangil
21-09-2017, 22:17
کس دیگه ای وکالت داده باشیم میتونه بره کارت ملی رو بگیره؟

hassanshaikhi
21-09-2017, 23:36
کس دیگه ای وکالت داده باشیم میتونه بره کارت ملی رو بگیره؟

نه کارتو فقط به خودتون میدن. من که رفتم تحویل بگیرم اول اثر انگشتمو با اثر انگشت توی کارت مطابقت داد بعد کارتو تحویل داد.

farsweb
22-09-2017, 11:40
من هیچ فایده ای برای کارت هوشمند ملی نمیبینم. خداروشکر نه نزول از بانک میگیرم نه سر وکارم به اینها خورده. مدتهاست کارت ملیم یه گوشه خاک میخوره. ضمنا دولت موظفه هزینه های اینجوری رو خودش تقبل کنه. اینها خدمات انتخابی نیست که براش هزینه تعریف میکنن. کمترین وظیفه حکومت صدور اوراق هویت و شناسایی برای شهروندانشه. اما خب اینجا ایران در اشغاله دیگه....

shangil
22-09-2017, 14:05
من هیچ فایده ای برای کارت هوشمند ملی نمیبینم. خداروشکر نه نزول از بانک میگیرم نه سر وکارم به اینها خورده. مدتهاست کارت ملیم یه گوشه خاک میخوره. ضمنا دولت موظفه هزینه های اینجوری رو خودش تقبل کنه. اینها خدمات انتخابی نیست که براش هزینه تعریف میکنن. کمترین وظیفه حکومت صدور اوراق هویت و شناسایی برای شهروندانشه. اما خب اینجا ایران در اشغاله دیگه....

بله معلومه این دزدیه تمام عیاره و هر کس این رو رد کنه نونش رو از اینا میخوره
دزدی تمام عیار
مثلا کارت ملی به چه دردی میخوره هوشمند باشه نباشه. برید کشوراینمیگم پیشرفته بلکه متوسط رو نگاه کنید کارت ملی از اولش همونطوری که بود بوده. اگر هم عوض شده کاملا بدون هزینه.
اینها خیلی بی ش... هستن

- - - Updated - - -

نه کارتو فقط به خودتون میدن. من که رفتم تحویل بگیرم اول اثر انگشتمو با اثر انگشت توی کارت مطابقت داد بعد کارتو تحویل داد.

کسی خارج از کشور باشه چی؟ باید صبر کنه تا زمانی که برگرده کشور؟!