ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نگرانی درمورد بیماری HIV

saeid1346
11-08-2017, 04:17
سلام
یکی از دوستانم تقاضا کرد این سوال رو بپرسم

مدتی پیش(هفته گذشته) رفته بیمارستان برای تزریق یک پنیسیلین 6.3.3 ،

پرستار اونجا قبل از انجام تزریق با یک سر سوزن دیگه که ازش جیبش در اورده با (سرنگ خود دوستم) محلول پنسیلین رو قاطی کرده و بعد با سر سوزن خود سرنگ تزریق رو انجام داده.

( از دوتا سر سوزن استفاده کرده ، یکی برای قاطی کردن محلول و دومی برای تزریق ، سر سوزن اولی مال خود پرستار بوده دومی که تزریق انجام شده مال سرنگ دوستم )

حالا این دوست ما نگرانه اون سر سوزنه اول مشکل داشته ( استریل نبوده یا استفاده شده بوده و ... )

من تماس گرفتم بیمارستان قضیه رو گفتم ، گفتن این سر سوزن ها مال سرمه نگه میدارن برای موارد تزریق عضلانی و این که گفتن بهترین حالت این تزریق استفاده از دو سر سوزنه .

حالا نظر شما چیه دوستان ؟

روانپریش
11-08-2017, 08:55
سوزني كه باهاش تزريق ميشه مهم هست با اون سوزن اولي فقط مايع رو ميكشن نترسين خيالتون راحت باشه اچ آي وي بيشتر از اون كه زياد باشه ترسش زياده

saeid1346
11-08-2017, 12:43
سپاس گذارم از پاسخ شما :n16:

دوستان اگر نظری دارن ممنون میشم بفرمایید. و به نظرتون چرا از دوتا سر سوزن استفاده میکنن برای تزریق ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-08-2017, 19:57
سلام

اون قدیم ندیما چند بار پنیسیلین تزریق کردم و با همون یک سوزن همه ی کارها رو انجام میدادند

به هر حال اگر این شک و نگرانی ماندگاره و آزاردننده , چاره اش یک تستِ HIV هست .

saeid1346
12-08-2017, 11:04
یعنی ممکنه این دوست ما بیماری خاصی گرفته باشه ؟

از دوستان کسی اینجا پرستار هست بدونه قضیه چیه ؟

siava5h
12-08-2017, 11:39

در دنیای حقیی هیچ چیزی غیر ممکن نیست.
بایستی یه مدتی رو صبر کنه تا تو آزمایش نتیجش قابل دیدن باشه.
در چند ماه اول آزمایش نشون نمیده فکر کنم

M.R.S.
13-08-2017, 16:32
سلام
یکی از دوستانم تقاضا کرد این سوال رو بپرسم

مدتی پیش(هفته گذشته) رفته بیمارستان برای تزریق یک پنیسیلین 6.3.3 ،

پرستار اونجا قبل از انجام تزریق با یک سر سوزن دیگه که ازش جیبش در اورده با (سرنگ خود دوستم) محلول پنسیلین رو قاطی کرده و بعد با سر سوزن خود سرنگ تزریق رو انجام داده.

( از دوتا سر سوزن استفاده کرده ، یکی برای قاطی کردن محلول و دومی برای تزریق ، سر سوزن اولی مال خود پرستار بوده دومی که تزریق انجام شده مال سرنگ دوستم )

حالا این دوست ما نگرانه اون سر سوزنه اول مشکل داشته ( استریل نبوده یا استفاده شده بوده و ... )

من تماس گرفتم بیمارستان قضیه رو گفتم ، گفتن این سر سوزن ها مال سرمه نگه میدارن برای موارد تزریق عضلانی و این که گفتن بهترین حالت این تزریق استفاده از دو سر سوزنه .

حالا نظر شما چیه دوستان ؟

جای نگرانی نیست،بخصوص اینکه پنی سیلین خیلی سریع رسوب میکنه از دو سر سوزن استفاده شده،
سر سوزن های استریل و بسته بندی شده بدون سرنگ هم داریم که در تزریقات خیلی کاربرد دارند
نگهداشتن سر سوزن استفاده شده،غیر منطقی و بعید هست،بی خودی نگران نباشید

نیاز به هزینه کردن برای بررسی ابتلا به بیماری به این دلیل وجود نداره