مشاهده نسخه کامل
: رفتم سازمان انتقال خون.. خون اهدا کنم ...نزاشتن خون بدم
vahid484
08-08-2017, 18:48
سلام..رفتم سازمان انتقال خون تهران خیابان وصال شیرازی ....اتاق معاینه که رفتم...خانم دکتر پرسید..تا حالا مواد مخدر حتی تفریحی چی مصرف کردی؟ گفتم 10 سال پیش 2-3 بار شیشه زدم...2-3 بار تریاک..2-3 بار حشیش...چند سال ترامادول..
ریتالین...استیمدیت..
گفت کسی که 1 بار شیشه کشیده باشه توی خونش میمونه و اگر خون اهدا کنه اون فرد گیرنده ممکنه فوت کنه و بمیره..
خون نگرفتن و دیپورتم کردن..
راست میگه؟کسی که 1 بار شیشه کشیده نمیتونه خون بده؟
روانپریش
08-08-2017, 21:46
احتمالا كارمند اونجا خسته بوده خواسته بوده يه جوري بپيچونه وگرنه هر سمي بعد 21 روز از بدن پاك ميشه
vahid484
08-08-2017, 22:37
احتمالا كارمند اونجا خسته بوده خواسته بوده يه جوري بپيچونه وگرنه هر سمي بعد 21 روز از بدن پاك ميشه
هر چی بهش گفتم من همش 2 بار زدم اونم 10 سال پیش...گفت تا آخر عمر تو خون ت میمونه به خودت ممکنه صدمه نزنه ولی به بدن فرد پاک آسیب میزنه..
گفت لازم نیست خون بدی خداحافظ
..
گفت فقط شیشه اینجوریه...تا آخر عمرمیمونه تو خون..یه مقدار کمی
vahid484
08-08-2017, 22:48
جمله دقیقش این بود:
شما یه مقدار کمی از شیشه تو خون ت باقی میمونه تا آخر عمر ..ممکنه به خودت آسیب نزنه..ولی اگر خون شما رو به یک کودک اهدا کنن ممکنه فوت کنه..نمیخواد خون بدی خدانگهدار
Mohammad Hosseyn
08-08-2017, 23:50
جمله دقیقش این بود:
شما یه مقدار کمی از شیشه تو خون ت باقی میمونه تا آخر عمر ..ممکنه به خودت آسیب نزنه..ولی اگر خون شما رو به یک کودک اهدا کنن ممکنه فوت کنه..نمیخواد خون بدی خدانگهدار
ایشون احتمالا خواسته ریسک نکنه که خون شمارو بگیره چون ممکنه حس کرده باشه شما به هر دلیلی راست نگفته باشید و اخیرا هم مصرف کرده باشید... با توجه به اینکه یکی دوتا هم نبوده مصرفتون (از بقیه مواد ها هم استفاده کردید)، عملا پزشک خودش بر اساس قضاوتش به شما گفته خون ندید!
میتونید روز دیگری برید که دکتر دیگری هست و بگید نمیخواید خون بدید ولی این حرف ایشون رو تائید میکنن یا نه.
vahid484
09-08-2017, 06:08
ایشون احتمالا خواسته ریسک نکنه که خون شمارو بگیره چون ممکنه حس کرده باشه شما به هر دلیلی راست نگفته باشید و اخیرا هم مصرف کرده باشید... با توجه به اینکه یکی دوتا هم نبوده مصرفتون (از بقیه مواد ها هم استفاده کردید)، عملا پزشک خودش بر اساس قضاوتش به شما گفته خون ندید!
میتونید روز دیگری برید که دکتر دیگری هست و بگید نمیخواید خون بدید ولی این حرف ایشون رو تائید میکنن یا نه.
100 در 100 حرف شما درسته.
چون اولش در مورد رابطه جنسی سوال کرد گفت مجردی؟ گفتم آره.گفت تا حالا رابطه جنسی داشتی؟ من 3 ثثانیه فکر کردم بعد چون دکتر خانم بود روم نشد راستش رو بگم گفتم نه! بعد گفت فکر کردی راستشو بگو؟ گفتم آره..
با خودش گفته ریسکش بالاست از این خون بگیرم.. شاید جدیدا شیشه زده..و دروغ میگه
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-08-2017, 13:59
سلام.
خون دادن برای فرد خوبه اما اگر خونش مشکلی داشته باشه دردسر ساز میشه برای خون گیرنده
کسی که میدونه خونِ استفاده کننده ی مواد مخدر و فردِ دارای رفتارِ پرخطرِ جنسی ریسک داره و میتونه خطرناک باشه برای خون گیرنده دیگه اگر بچه ی خودش هم خون لازم داشته باشه ,ریسک نمیکنه و خودش بهش خون نمیده
این طرز فکر باید برای تمام مردم باشه یعنی وقتی خونش ریسک داره پس به هیچکسی نباید خون بده
اما اگر خون دادن براش مفیده میتونه بره یه جا تا ازش مقداری خون بگیرند و معدوم کنند . اینطوری خودش سود میبره , کسی هم ضرر نمیکنه
=================================
سازمان انتقال خون همه ی خونهای گرفته شده رو آزمایش میکنند اما سوال پرسیدنشون از خون دهنده برای اینکه که تا جائی که بتونند از هدر رفتن وقت و تجهیزات سازمان جلوگیری بشه
یعنی خون دهنده با گفتن حقیقت کمک میکنه به بیخودی خون گرفتن . اما اگر هم حقیقت رو نگه ,به احتمال 99% با آزمایش خونش همه چیز مشخص میشه
اما به خاطر همون 1% احتمالِ متوجه نشدنِ سازمانِ انتقال خون هم که شده باید احساس مسئولیت کنه و هر چی سوال ازش میپرسند حقیقت رو بگه
جمله دقیقش این بود:
اینجوری بخواییم حساب کنیم باید نصف گیرنده های خون تو مملکتمون به این خاطر مرده باشن.
مساله ماندن ماده مخدر در خون نیست که اصولا اشتباه هست
مساله ریسک بالاتر چنین شخصی برای احتمال الودگی به ویروس هایی مثل HIV و هپاتیت هست
بنابراین خونگیری از این فرد رد میشه
saeed.bp
21-08-2017, 09:46
اگر فشار آدم پایین باشه هم نمیکیرن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.