ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اثرات داروهای روانی بر زندگی

shangil
05-08-2017, 19:50
سلام

داروهای روانی مثل سیتالوپرام کلونوزپام نورتروپتیلین و ... چه اثراتی بر بعدهای فرد میزاره؟
مثلا من دوستی دارم که چند سال پیش چنین داروهایی مصرف میکرد برای مدت حدود 1 سال درس هم میخوند قبلش خوب. ولی الان بعد گذشت دو سال دیگه حوصله نمیکنه درس بخونه.
این از اثرات دارویی هست چی هست؟
اگر بلی چه کاری میشه انجام داد

مرسی

روانپریش
05-08-2017, 23:16
من سالهاي ساله دارم داروي اعصاب مصرف ميكنم به جرات ميگم اگه اين داروها نبود العان خيلي وقت بود توي قبر خوابيده بودم

shangil
06-08-2017, 00:27
من سالهاي ساله دارم داروي اعصاب مصرف ميكنم به جرات ميگم اگه اين داروها نبود العان خيلي وقت بود توي قبر خوابيده بودم

البته جواب سوال من این نبود جتاب روان پریش! با این حال نظرت محترمه هر چند متاسفانه در ایران به خصوص دارو تجارت شده و به همین دلیل دکترها و داروخونه ها خوب به جیب میزنن
این تفکرت درست نیست. هر چند با توجه به محل سکونتت و رفت و امد با کروکودیل ها به نظرم کم هم دارو میخوری تازه!
بعدا اثرات سو ش رو خواهی دید!

- - - Updated - - -

سلام

داروهای روانی مثل سیتالوپرام کلونوزپام نورتروپتیلین و ... چه اثراتی بر بعدهای فرد میزاره؟
مثلا من دوستی دارم که چند سال پیش چنین داروهایی مصرف میکرد برای مدت حدود 1 سال درس هم میخوند قبلش خوب. ولی الان بعد گذشت دو سال دیگه حوصله نمیکنه درس بخونه.

مرسی

دوستان لطفا راهنمایی کنید

Fonixion
06-08-2017, 00:45
طبق تجربه شخصیم داروهای ضد افسردگی (سیتالوپرام و سرترالین) به شدت روی قدرت تمرکز و تجزیه و تحلیل اثر منفی میذاره :n03: من که بعد از چندماه ترجیح دادم همون حس ناامیدی و ناراحتی تو وجودم باشه ولی بتونم حداقل کارم رو حفظ کنم و درآمدی داشته باشم و به همین دلیل قطع کردم مصرف رو (البته قطع کردنشون هم خودش اذیت کننده هست و باید به مرور با کم کردن دوز قطع بشه)

Xx Hossein xX
06-08-2017, 09:38
در مورد سیتالوپرام میتونم نظر بدم و نظر تجربی هست نه از دید پزشکی.

* هفته اول مصرف به شدت تجربه بدیه. احساس خستگی شدید فیزیکی، حالت تهوع، بی خواب شدن و احساس بی قراری. (معمولا برای هفته اول دوز این دارو رو کم تجویز میکنن که کمتر اذیت بشید)
* هفته اول تا ماه اول یک مقداری احساس خستگی و خمیازه های پر تعداد. مثلا به شخصه یک بار 40 دقیقه پشت سر هم خمیازه میکشیدم و یکم احساسات مشکل پیدا میکنه مثلا خیلی ها از جمله خودم توانایی گریه کردن رو به طور کامل از دست دادیم! / در این مرحله حالت تهوع و بیخوابی از بین میره
* ماه اول تا ماه سوم کاهش شدید میل جنسی، و نیاز زیاد به خواب. برای اینکه بتونم فعالیت مناسب داشته باشم باید روزی 10-12 ساعت بخوابم.
* ماه سوم تا ششم بیشتر عوارض جانبی بد از بین رفته. نیاز جنسی به حالت عادی برگشته، فقط همچنان نیاز به خواب زیاده.

برای استرس زیاد به تجویز پزشک این دارو رو شروع کردم و از همون هفته اول کلا چیزی به نام استرس رو فراموش کردم.
حتی یک بار هم توی مدت مصرف این دارو پنیک اتک رو تجربه نکردم.
به طور کلی از نتیجه ش بسیار راضیم و به مصرف ادامه خواهم داد.

مصرف من به این صورته
صبح 20 میلی گرم سیتالوپرام + 10 میلی گرم پروپرانولول
ظهر 20 میلی گرم سیتالوپرام + 10 میلی گرم پروپرانولول

در روز های پر استرس هم موقع خواب 0.25 میلی گرم آلپرازولام مصرف میکنم.
(عارضه این دارو هم فقط خواب آلودگیه. من تا 48 ساعت به شدت خواب آلود میشم وقتی مصرف میکنم. اگر زیاد هم مصرف کنید به شدت وابستگی ایجاد میکنه و ترکش سخت میشه.)

shangil
06-08-2017, 09:51

* هفته اول مصرف به شدت تجربه بدیه. احساس خستگی شدید فیزیکی، حالت تهوع، بی خواب شدن و احساس بی قراری. (معمولا برای هفته اول دوز این دارو رو کم تجویز میکنن که کمتر اذیت بشید)
* هفته اول تا ماه اول یک مقداری احساس خستگی و خمیازه های پر تعداد. مثلا به شخصه یک بار 40 دقیقه پشت سر هم خمیازه میکشیدم و یکم احساسات مشکل پیدا میکنه مثلا خیلی ها از جمله خودم توانایی گریه کردن رو به طور کامل از دست دادیم! / در این مرحله حالت تهوع و بیخوابی از بین میره
* ماه اول تا ماه سوم کاهش شدید میل جنسی، و نیاز زیاد به خواب. برای اینکه بتونم فعالیت مناسب داشته باشم باید روزی 10-12 ساعت بخوابم.
* ماه سوم تا ششم بیشتر عوارض جانبی بد از بین رفته. نیاز جنسی به حالت عادی برگشته، فقط همچنان نیاز به خواب زیاده.

برای استرس زیاد به تجویز پزشک این دارو رو شروع کردم و از همون هفته اول کلا چیزی به نام استرس رو فراموش کردم.

مصرف من به این صورته

(عارضه این دارو هم فقط خواب آلودگیه. من تا 48 ساعت به شدت خواب آلود میشم وقتی مصرف میکنم. اگر زیاد هم مصرف کنید به شدت وابستگی ایجاد میکنه و ترکش سخت میشه.)

تشکر از اینکه تجربت ون رو گفتین
ولی سو اثرش متاسفانه بعدا به چشم میاد نه الان

Xx Hossein xX
06-08-2017, 10:27
تشکر از اینکه تجربت ون رو گفتین
ولی سو اثرش متاسفانه بعدا به چشم میاد نه الان

خب به یه چیزی باید توجه کنید اینه که کسی که هر روز کلی داره استرس تحمل میکنه و زندگی عادی براش سخت شده با مصرف این دارو حالش خوب میشه.
همچنین طبق چیزایی که من خوندم اثرات منفی بلند مدتی هنوز برای این دارو پیدا نشده.
حتی اگه بگن این دارو قراره 15 سال از عمرومو کم کنه بازم به مصرفش ادامه میدم چون خیلی چیزا رو تغییر داده و زندگی رو با کیفیتر کرده.

خیلی ها رو در اطرافیانم میشناسم که زندگی رو برای خودشون جهنم کردن و دنبال درمان افسردگی و اضطراب و وسواس فکر و عملی نیستن، فقط بخاطر اینکه داروهای اعصاب ممکنه توی 70 سالگی براشون ضرر داشته باشه که بنظرم کلا تفکر اشتباهیه.

بنظرم میشه به جای مصرف این دارو ها کلا سبک زندگی رو تغییر داد و به نتیجه مثبت همون دارو ها رسید.
مثلا باید تغذیه به طور کلی اصلاح بشه. روی 2-3 ساعت ورزش کنید و کلی کار دیگه ولی خوب خیلی کار سختیه و برای همه شدنی نیست.

:n16:

shangil
06-08-2017, 10:56
خب به یه چیزی باید توجه کنید اینه که کسی که هر روز کلی داره استرس تحمل میکنه و زندگی عادی براش سخت شده با مصرف این دارو حالش خوب میشه.
همچنین طبق چیزایی که من خوندم اثرات منفی بلند مدتی هنوز برای این دارو پیدا نشده.
حتی اگه بگن این دارو قراره 15 سال از عمرومو کم کنه بازم به مصرفش ادامه میدم چون خیلی چیزا رو تغییر داده و زندگی رو با کیفیتر کرده.

خیلی ها رو در اطرافیانم میشناسم که زندگی رو برای خودشون جهنم کردن و دنبال درمان افسردگی و اضطراب و وسواس فکر و عملی نیستن، فقط بخاطر اینکه داروهای اعصاب ممکنه توی 70 سالگی براشون ضرر داشته باشه که بنظرم کلا تفکر اشتباهیه.

بنظرم میشه به جای مصرف این دارو ها کلا سبک زندگی رو تغییر داد و به نتیجه مثبت همون دارو ها رسید.
مثلا باید تغذیه به طور کلی اصلاح بشه. روی 2-3 ساعت ورزش کنید و کلی کار دیگه ولی خوب خیلی کار سختیه و برای همه شدنی نیست.

:n16:

خواهش
نه من خودم خوردم از اون داروها
عمر کم بشه ببخشید به ج. ..م مهم نیس
ولی بعد چند سال میبینی اون تمرکز لازم رو نداری همانطور که دوستمان گفتن
پست اول من البته صرفا در مورد این دارو نبود کلا میخواستم ببینم چرا دوستمان اونطوری شده؟
امیدوارم شما هم استرس نداشته باشید :n16:

meisam317
06-08-2017, 21:42
یه چیزی هست که من واسم جالب بود اونم ... کاهش قدرت احساسات مثبت و منفی بود یعنی یکسان سازی احساسات و هیجانات ... خواب اشفته و خواب دیدن کابو س .. خستگی ... کاهش قدرت تحلیل و تمرکز و ...

M.R.S.
09-08-2017, 19:33

مصرف من به این صورته

داروهای SSRI اغلب اثر تحریک سیستم عصبی دارند و برای همین در ابتدا تجویزش صبح ها توصیه میشه اما در بعضی افراد بعلت پاسخ متفاوت و همچنین شباهت سرتونین به هیستامین میتونه خواب اوری ایجاد کنه که در این افراد توصیه به مصرف هنگام خواب میشه

در مورد داروهای TCA بعلت اثر کولینرژیک،میتونه کاهش تمرکز و خواب الودگی ایجاد کنه و همچنین ضدجنون ها اغلب سدیشن ایجاد میکنن
داروهای عوارض شناخته شده دارند و باید با هرعارضه با توجه به شرایط بیمار برخورد کرد
خیلی وقت ها داروهای ضد جنون پارکینسونیسم ایجاد میکنند اما جاره ای جز ادامه دارو برای بیمار نیست
همانطور که گفتم عوارض شناخته شده و جزو جدایی ناپذیر درمان هست،این عوارض هم نه تقصیر پزشک هست نه داروسازی که دارو میفروشد،فرمول شیمیایی یک دارو همانطور که اثر مثبت میگذارد میتواند عوارض اجتناب ناپذیر هم ایجاد کند،
در این موارد با توجه به شرایط قطع دارو و تجویز جایگزین توصیه میشود یا بطور کل قطع دارو و توصیه به دل کندن از طب کلاسیک و رجوع به حکیمان سنتی! البته در مواری که مراجعه کننده پزشک را عامل تمام مشکلات پیش امده بداند

در مورد تجارت دارو! واقعا داروهای ژنریک در ایران ارزان هستند متفورمین هر ورق 1000 تومن اصلا جای تجارت ندارد! البته برند ها بخصوص داروهای خارجی فرق دارند

در هر صورت هیچ کس مجبور به مراجعه به پزشک یا اصلا مصرف داروهای تجویز شده ندارد!
اگر به تجویز پزشک اعتقاد ندارید که اصلا نیاز به رفتن به پزشک نیست یا اگر خود فرد صلاح درمان خود را بهتر میداند میتواند داروهای پزشک را مصرف نکند یا اگر میخواهد بین طب مدرن و انواع طب سنتی و مکمل و گیاهان درمانی خودش انتخاب کند،بنابراین متهم کردن پزشک به تجویز بر خلاف صلاح بیمار یا تجویز تجاری چه معنی دارد؟!

البته تمام موارد ذکر شده پاسخ شما نیست،به در گفتم

shangil
10-08-2017, 08:21
سلام

مرسی

چون دوستان به جای پاسخ اومدن منحرف کردن بحث رو دوباره مجبورم جواب بدم
ایران چی درسته که دارو درست باشه؟ اون از داروهای شیمی درمانی ش اینم روانی
ایران شده تجارت خونه جایی که درش قاچاق انسان میشه انتظار دارید دارو ش درست باشه؟
ایران بری دکتر دوا ننویسه چی میگن بهش
من هم قبلا مشکلاتی داشتم
خوشبختانه بعد اینکه رفتم خارج برا تحصیل و کار داروهای مضر که در ایران اونم دکتر معتبر نوشته بود رو قطع کرد دکتری که خارج از ایران رفته بودم میگفت نورتریپتیلین میندازی تو برق از کله اش پرید. در حالی که در ایران میگفتن حداقل دو سال هم باید بخوری!! الانم عوارضش میاد بیرون
ایران یعنی تجارت انسان در همه زمینه ها

M.R.S.
10-08-2017, 10:21
دارو در ایران تاثیر نداره؟پس حتما بیماران با هوا خوب میشن!

شما میتونین در بیمارستان و کلینیک ها بایستید و افراد دیابتی که قندشون کنترل شده ببنید
با متفورمین و گلیبنکلامید ایرانی!

مریض فشار خونی در اطراف نداشتین که با مصرف دارو فشارش کنترل بشه؟
اصلا ندیدین بچه ای که تب میکنه بهش استامینوفن بدی تبش قطع میشه؟

اینا نتیجه تجویز و دارو نیست؟معجزه هست؟

Stream
12-08-2017, 18:44
دوستان دقت کنند انجمن پرسش و پاسخ پزشکی است و درباره مسائل پزشکی قراره بحث بشه، نه درباره خصوصیات اخلاقی پزشک ها.

shangil
12-08-2017, 19:17
دوستان لطفا اگر کسی تجربه داشته در مورد سوال تاپیک بیان کنه