ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با قهوه ترك!!!!!



روانپریش
04-08-2017, 11:27
چرا هر چي قهوه ترك درست ميكنم روش كف تشكيل نميشه؟
با اينكه دستورش رو هم درست انجام ميدم
يه ليوان آب سرد+يه قاشق قهوه+يه قاشق شكر روي شعله كم
ولي هر كاري ميكنم روش كف تشكيل نميشه
قهوه رو هم چند بار از جاهاي مختلف خريدم و خوب هم اسياب شده مشكل از كجاست؟

چرا؟
04-08-2017, 11:29
توی مایکروویو اگر بزاری کف میکنه..چون مایکررو ملوکولهای آب رو حرکت میده

روانپریش
04-08-2017, 14:24
توی مایکروویو اگر بزاری کف میکنه..چون مایکررو ملوکولهای آب رو حرکت میده

اخه خيلي ها هم روي همين گاز هم درست ميكنن قشنگ كف ميكنه

روانپریش
09-08-2017, 13:34
قهوه بازهاي حرفه اي كجا هستن؟

forbidddden
09-08-2017, 13:56
قهوه بازهاي حرفه اي كجا هستن؟

توی چی درست میکنید قهوتون رو؟
قهوه جوش مسی بهترین نوعه
شیرجوش و قهوه جوش هم تفاوت دارن

روانپریش
09-08-2017, 23:01
توی چی درست میکنید قهوتون رو؟
قهوه جوش مسی بهترین نوعه
شیرجوش و قهوه جوش هم تفاوت دارن
من توي شير جوش روي درست ميكنم بايد ظرف حتما مسي باشه؟

forbidddden
10-08-2017, 00:22
من توي شير جوش روي درست ميكنم بايد ظرف حتما مسي باشه؟

نه روی هم خوبه
ولی حتما باید قهوه جوش باشه که بالاش تنگه

روانپریش
10-08-2017, 21:57
نه روی هم خوبه
ولی حتما باید قهوه جوش باشه که بالاش تنگه

به خاطر همينه كه روش كف تشكيل نميشه؟

p30g
10-08-2017, 22:31
به خاطر همينه كه روش كف تشكيل نميشه؟

شادی جان کلا کف رو بیخیال شو
اونارو با فشار بخار آب توی چند لحظه درست میکنن
ظرف مسی و... همش تبلیغاته برای فروش رفتن اجناسشون

shangil
10-08-2017, 23:06
وااااا
شما به چه چیزایی وسواس داریناااا
بارها شده آب خوردم فک کردم چای میخورم!

روانپریش
11-08-2017, 08:52
شادی جان کلا کف رو بیخیال شو
اونارو با فشار بخار آب توی چند لحظه درست میکنن
ظرف مسی و... همش تبلیغاته برای فروش رفتن اجناسشون

واقعا درست ميگين ولي خوب قهوه با كف روش مزه ميده

vahid484
11-08-2017, 12:38
واقعا درست ميگين ولي خوب قهوه با كف روش مزه ميده

اگر میخوای خیلی حال کنی.یه اسپری خامه بگیر بزن رو قهوت:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روانپریش
12-08-2017, 14:15
اگر میخوای خیلی حال کنی.یه اسپری خامه بگیر بزن رو قهوت:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا ميشه شما خودتون انجام دادين؟

vahid484
13-08-2017, 17:50
همزدن باعث میشه قهوه کف کنه و خامه ای بشه

قهوه رو با شکر و 1 فنجون آب ولرم اینقدر همبزن حدود 3 دقیقه تا خامه ای بشه و روش کف تشکیل بشه

اگر میتونی از هم زن برقی استفاده کن..آخرش هم برای اینکه گرم بشه یه زره آب جوش بریز توش..بعد نوش جان کن..

شما 1 دونه از اینا احتیاج داری:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

black sabbath
16-09-2017, 13:42
یک کمی از تاریخ تاپیک گذشته اما تجربه خودمو میگم شاید کمکتون کنه
اگه شما منظورتون از کف روی قهوه اینه:

بعد از اینکه قهوه را داخل قهوه جوش ریختید(اگه خواستید شکر هم باشه)اونها رو هم بزنید تا حل بشن،باید قهوه جوش رو روی شعله ملایم حتی کم قرار بدید به هیچ عنوان هنگام پخت هم نزنید،بعد که اولین حباب ها از کناره ها بلند شد و یواش یواش شروع کرد به قل زدن(نه قل قل شدید)شعله رو خاموش کنید.اگه دیرتر خاموش کنید کف از بین رفته
حالا مرحله ای هست که بتونید کف رو روی قهوه داخل لیوان قرار بدید.برخی می گن کف رو اول از داخل قهوه جوش توسط قاشق کنار بگذارید و بعد از اینکه قهوه را ریختید تو فنجان بعدش کف را روش بریزید(از کنار فنجون) و برخی هم میگن با یه حرکت سریع کل قهوه داخل قهوه جوش را داخل فنجان بریزید تا کف بالا بمونه.هر دو رو امتحان کنید
اما
اگه منظورتون از کف اینه

که این اصلاً قهوه ترک نیست و کاپوچینو هست که داستان کاملاً متفاوتی داره.البته میشه روی قهوه ترک هم شیر را با ابزارهایی هم زد و کفی دارش کرد و روی قهوه ترک هم استفاده کرد

شرمنده به علت اینکه کاربر تازه وارد هستم هر کاری کردم نتونستم عکس قرار بدم :n28:

قهوه یه نوشیدنی هست که عاشقشم اما به علت کم خونی نمی تونم زیاد استفاده کنم و همون یه فنجونی هم که در روز استفاده می کنم تاثیرش بر کم خونی رو احساس می کنم.هرچند سعی می کنم کنارش با مصرف آب آهن تاب،سه شیره یا چای گزنه جبران کنم

روانپریش
17-09-2017, 23:56
یک کمی از تاریخ تاپیک گذشته اما تجربه خودمو میگم شاید کمکتون کنه
اگه شما منظورتون از کف روی قهوه اینه:

بعد از اینکه قهوه را داخل قهوه جوش ریختید(اگه خواستید شکر هم باشه)اونها رو هم بزنید تا حل بشن،باید قهوه جوش رو روی شعله ملایم حتی کم قرار بدید به هیچ عنوان هنگام پخت هم نزنید،بعد که اولین حباب ها از کناره ها بلند شد و یواش یواش شروع کرد به قل زدن(نه قل قل شدید)شعله رو خاموش کنید.اگه دیرتر خاموش کنید کف از بین رفته
حالا مرحله ای هست که بتونید کف رو روی قهوه داخل لیوان قرار بدید.برخی می گن کف رو اول از داخل قهوه جوش توسط قاشق کنار بگذارید و بعد از اینکه قهوه را ریختید تو فنجان بعدش کف را روش بریزید(از کنار فنجون) و برخی هم میگن با یه حرکت سریع کل قهوه داخل قهوه جوش را داخل فنجان بریزید تا کف بالا بمونه.هر دو رو امتحان کنید
اما
اگه منظورتون از کف اینه

که این اصلاً قهوه ترک نیست و کاپوچینو هست که داستان کاملاً متفاوتی داره.البته میشه روی قهوه ترک هم شیر را با ابزارهایی هم زد و کفی دارش کرد و روی قهوه ترک هم استفاده کرد

شرمنده به علت اینکه کاربر تازه وارد هستم هر کاری کردم نتونستم عکس قرار بدم :n28:

قهوه یه نوشیدنی هست که عاشقشم اما به علت کم خونی نمی تونم زیاد استفاده کنم و همون یه فنجونی هم که در روز استفاده می کنم تاثیرش بر کم خونی رو احساس می کنم.هرچند سعی می کنم کنارش با مصرف آب آهن تاب،سه شیره یا چای گزنه جبران کنم

آب اهن تاب چي هست؟

black sabbath
18-09-2017, 08:15
آب اهن تاب چي هست؟


آب آهن تاب تغلیظ شده:
به آبی اطلاق می شود که سرشار از آهن می باشد. برای تهیه آب آهن تاب تغلیظ شده،به دفعات آهن گداخته شده در کوره را داخل آب سالم فرو کنید. با این کار آب، طعم آهن به خود می گیرد و رنگ آن نیز تیره می شود.
آب آهن تاب تغلیظ شده برای افرادی که دارای کم خونی یا فقر شدید آهن هستند، توصیه می شود و آنان می توانند به عنوان جایگزین آب نوشیدنی، تا زمان رفع فقر آهن از این آب استفاده نمایند. آب آهن تاب تغلیظ شده، مضرات قرص آهن را ندارد. این آب برای کودکان نیز قابل استفاده است و مضرات قطره آهن را نیز ندارد. آب آهن تاب تغلیظ شده را می توانید از مطب یا عطاری های مورد تایید تهیه نمایید. قابل توجه این که در بعضی از شهرستان ها توسط آهنگران به سفارش عطاری ها، آب آهن تاب تغلیظ شده تهیه می گردد.


تذکر :
- برای گداخته شدن آهن، استفاده از شعله مستقیم گاز که حاوی گازهای سمی می باشد توصیه نمی گردد. این کار باعث جذب سموم در آهن و ورود آنها به داخل آب می شود. لذا آهن حتماً باید در کوره تحت حرارت قرار گیرد.
- در پاسخ به برخی از سوالات قدیمی درج شده در سایت، به آب آهن تاب تغلیظ شده، عرق آهن نیز اطلاق شده است که منظور همان آب آهن تاب تغلیظ شده است که نام مناسب تری برای آن می باشد.


آب آهن تاب معمولی:
آب آهن تاب معمولی به آبی اطلاق می شود که حاوی مقداری آهن می باشد. برای تهیه این آب می توانید مقداری آب سالم را در حالی که یک کفگیر حسوم یا یک عدد نعل اسب (یا یک تکه فلز آهن کوره رفته) در ظرف آب قرار داده شده است، بجوشانید.با این کار با توجه به این که نسبت به آب آهن تاب تغلیظ شده، مقدار کمی یون آهن در آب آزاد می گردد، آب طعم آهن به خود نمی گیرد و رنگ آن نیز تغییر نمی کند.
با توجه به شایع بودن فقر آهن در جامعه کنونی، توصیه می گردد برای مصرف روزانه آب آشامیدنی، همیشه یا برخی موارد از آب آهن تاب معمولی استفاده نمایند.
این آب برای کودکان نیز قابل استفاده است و درمانی که کودک به فقر شدید آهن دچار نباشد، نیاز آهن کودکان را تامین می کند و مضرات قطره آهن را ندارد.


تذکرات کلی :
- توصیه می شود، حتماً خانمهای باردار و کودکان، بجای استفاده از قرص یا قطره آهن از آب آهن تاب معمولی یا تغلیظ شده استفاده نمایند.
- برای جوشاندن آب، حتماً از ظروف مورد تایید مانند ظروف مسی یا برنجی استفاده نمایید.
با توجه به این که برنج، آلیاژی از مس و روی (Cu+Zn) می باشد با جوشاندن آب در ظروف برنجی، یون مس و روی نیز که بدن به آنها به مقدار زیادی نیاز دارد در آب آزاد می شود.
لازم به ذکر است فلز روی با آلیاژ رویی متفاوت هست. فلز روی به زینک (zink) مشهور هست و ظروف رویی که در قدیم وجود داشته است، آلیاژی از مس و قلع (Cu+Sn) می باشد که در حال حاضر تولید نمی شود،لذا تمام ظروف به نام روحی یا رویی که در بازار هست از جنس آلمینیوم می باشند که بسیار مضر هستند.
بهترین ظرف برای جوشاندن آب، سماور یا کتری های برنجی است.

منبع:سایت دکتر روازاده

محدودیت دارم در لینک گذاشتن

black sabbath
19-09-2017, 12:37
جواب از سایت دکتر روازاده:


آب آهن تاب تغلیظ شده:
به آبی اطلاق می شود که سرشار از آهن می باشد. برای تهیه آب آهن تاب تغلیظ شده،به دفعات آهن گداخته شده در کوره را داخل آب سالم فرو کنید. با این کار آب، طعم آهن به خود می گیرد و رنگ آن نیز تیره می شود.
آب آهن تاب تغلیظ شده برای افرادی که دارای کم خونی یا فقر شدید آهن هستند، توصیه می شود و آنان می توانند به عنوان جایگزین آب نوشیدنی، تا زمان رفع فقر آهن از این آب استفاده نمایند. آب آهن تاب تغلیظ شده، مضرات قرص آهن را ندارد. این آب برای کودکان نیز قابل استفاده است و مضرات قطره آهن را نیز ندارد. آب آهن تاب تغلیظ شده را می توانید از مطب یا عطاری های مورد تایید تهیه نمایید. قابل توجه این که در بعضی از شهرستان ها توسط آهنگران به سفارش عطاری ها، آب آهن تاب تغلیظ شده تهیه می گردد.


تذکر :
- برای گداخته شدن آهن، استفاده از شعله مستقیم گاز که حاوی گازهای سمی می باشد توصیه نمی گردد. این کار باعث جذب سموم در آهن و ورود آنها به داخل آب می شود. لذا آهن حتماً باید در کوره تحت حرارت قرار گیرد.
- در پاسخ به برخی از سوالات قدیمی درج شده در سایت، به آب آهن تاب تغلیظ شده، عرق آهن نیز اطلاق شده است که منظور همان آب آهن تاب تغلیظ شده است که نام مناسب تری برای آن می باشد.


آب آهن تاب معمولی:
آب آهن تاب معمولی به آبی اطلاق می شود که حاوی مقداری آهن می باشد. برای تهیه این آب می توانید مقداری آب سالم را در حالی که یک کفگیر حسوم یا یک عدد نعل اسب (یا یک تکه فلز آهن کوره رفته) در ظرف آب قرار داده شده است، بجوشانید.با این کار با توجه به این که نسبت به آب آهن تاب تغلیظ شده، مقدار کمی یون آهن در آب آزاد می گردد، آب طعم آهن به خود نمی گیرد و رنگ آن نیز تغییر نمی کند.
با توجه به شایع بودن فقر آهن در جامعه کنونی، توصیه می گردد برای مصرف روزانه آب آشامیدنی، همیشه یا برخی موارد از آب آهن تاب معمولی استفاده نمایند.
این آب برای کودکان نیز قابل استفاده است و درمانی که کودک به فقر شدید آهن دچار نباشد، نیاز آهن کودکان را تامین می کند و مضرات قطره آهن را ندارد.


تذکرات کلی :
- توصیه می شود، حتماً خانمهای باردار و کودکان، بجای استفاده از قرص یا قطره آهن از آب آهن تاب معمولی یا تغلیظ شده استفاده نمایند.
- برای جوشاندن آب، حتماً از ظروف مورد تایید مانند ظروف مسی یا برنجی استفاده نمایید.
با توجه به این که برنج، آلیاژی از مس و روی (Cu+Zn) می باشد با جوشاندن آب در ظروف برنجی، یون مس و روی نیز که بدن به آنها به مقدار زیادی نیاز دارد در آب آزاد می شود.
لازم به ذکر است فلز روی با آلیاژ رویی متفاوت هست. فلز روی به زینک (zink) مشهور هست و ظروف رویی که در قدیم وجود داشته است، آلیاژی از مس و قلع (Cu+Sn) می باشد که در حال حاضر تولید نمی شود،لذا تمام ظروف به نام روحی یا رویی که در بازار هست از جنس آلمینیوم می باشند که بسیار مضر هستند.
بهترین ظرف برای جوشاندن آب، سماور یا کتری های برنجی است.

black sabbath
19-09-2017, 12:39
نمی خواهید تایید کنید جواب سوال بالا رو؟؟؟!!!!دو روز گذشت از ارسال من



آب آهن تاب تغلیظ شده:
به آبی اطلاق می شود که سرشار از آهن می باشد. برای تهیه آب آهن تاب تغلیظ شده،به دفعات آهن گداخته شده در کوره را داخل آب سالم فرو کنید. با این کار آب، طعم آهن به خود می گیرد و رنگ آن نیز تیره می شود.
آب آهن تاب تغلیظ شده برای افرادی که دارای کم خونی یا فقر شدید آهن هستند، توصیه می شود و آنان می توانند به عنوان جایگزین آب نوشیدنی، تا زمان رفع فقر آهن از این آب استفاده نمایند. آب آهن تاب تغلیظ شده، مضرات قرص آهن را ندارد. این آب برای کودکان نیز قابل استفاده است و مضرات قطره آهن را نیز ندارد. آب آهن تاب تغلیظ شده را می توانید از مطب یا عطاری های مورد تایید تهیه نمایید. قابل توجه این که در بعضی از شهرستان ها توسط آهنگران به سفارش عطاری ها، آب آهن تاب تغلیظ شده تهیه می گردد.


تذکر :
- برای گداخته شدن آهن، استفاده از شعله مستقیم گاز که حاوی گازهای سمی می باشد توصیه نمی گردد. این کار باعث جذب سموم در آهن و ورود آنها به داخل آب می شود. لذا آهن حتماً باید در کوره تحت حرارت قرار گیرد.
- در پاسخ به برخی از سوالات قدیمی درج شده در سایت، به آب آهن تاب تغلیظ شده، عرق آهن نیز اطلاق شده است که منظور همان آب آهن تاب تغلیظ شده است که نام مناسب تری برای آن می باشد.


آب آهن تاب معمولی:
آب آهن تاب معمولی به آبی اطلاق می شود که حاوی مقداری آهن می باشد. برای تهیه این آب می توانید مقداری آب سالم را در حالی که یک کفگیر حسوم یا یک عدد نعل اسب (یا یک تکه فلز آهن کوره رفته) در ظرف آب قرار داده شده است، بجوشانید.با این کار با توجه به این که نسبت به آب آهن تاب تغلیظ شده، مقدار کمی یون آهن در آب آزاد می گردد، آب طعم آهن به خود نمی گیرد و رنگ آن نیز تغییر نمی کند.
با توجه به شایع بودن فقر آهن در جامعه کنونی، توصیه می گردد برای مصرف روزانه آب آشامیدنی، همیشه یا برخی موارد از آب آهن تاب معمولی استفاده نمایند.
این آب برای کودکان نیز قابل استفاده است و درمانی که کودک به فقر شدید آهن دچار نباشد، نیاز آهن کودکان را تامین می کند و مضرات قطره آهن را ندارد.


تذکرات کلی :
- توصیه می شود، حتماً خانمهای باردار و کودکان، بجای استفاده از قرص یا قطره آهن از آب آهن تاب معمولی یا تغلیظ شده استفاده نمایند.
- برای جوشاندن آب، حتماً از ظروف مورد تایید مانند ظروف مسی یا برنجی استفاده نمایید.
با توجه به این که برنج، آلیاژی از مس و روی (Cu+Zn) می باشد با جوشاندن آب در ظروف برنجی، یون مس و روی نیز که بدن به آنها به مقدار زیادی نیاز دارد در آب آزاد می شود.
لازم به ذکر است فلز روی با آلیاژ رویی متفاوت هست. فلز روی به زینک (zink) مشهور هست و ظروف رویی که در قدیم وجود داشته است، آلیاژی از مس و قلع (Cu+Sn) می باشد که در حال حاضر تولید نمی شود،لذا تمام ظروف به نام روحی یا رویی که در بازار هست از جنس آلمینیوم می باشند که بسیار مضر هستند.
بهترین ظرف برای جوشاندن آب، سماور یا کتری های برنجی است.

روانپریش
02-10-2017, 05:53
ممنون از جوابتون
اگه يه تيكه اهن رو توي كتري هميشگيمون بندازيم و با ابش چايي مصرف كنيم بازم تاثير داره؟

ilyamehrabi
17-02-2025, 10:02
برای خرید انواع قهوه و همچنین اطلاع از قیمت دانه قهوه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در برندهای مختلف می تونید به سایت کای کاپ مراجعه کنید با قیمت های مناسب و تخفیفات ویژه برای کافه ها، رستوران و سوپرمارکت و حتی مصارف خانگی. پخش عمده و جزئی هم دارن به همراه خرید حضوری و آنلاین.
(کای کاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))