مشاهده نسخه کامل
: نيامدن قبض تلفن ثابت
روانپریش
01-08-2017, 21:48
سلام دوستان
از شروع سال جديد قبض تلفن ثابت برامون نيومده وقتي هم زنگ زنگ زديم مخابرات سوال كرديم گفتن ديگه قبض تلفن ثابت نمياد بايد از سامانه 2000 قبض رو بگيريد و پرداخت كنيد ايا ارسال نكردن قبض قانوني هست؟
بهتر که نمیاد
قانونی که نمیدونم دست خودشون هست دیگه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
روانپریش
01-08-2017, 21:58
بهتر که نمیاد
قانونی که نمیدونم دست خودشون هست دیگه
خب وقتي قبض يه مدت نياد تلفن قطع ميشه ديگه دوست گرامي
محمد7966
01-08-2017, 22:07
برید سامانه پیام
اونجا مبلغ رو میزنه
برای ما هم چند سالی هست که قیض نمیاد
پیام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز پرداخت شما به قبض ربطی نداره
یعنی اگر قبض نمیاد شما نباید پرداخت کنین
هر موقع توانستیم پرداخت میکنیم
معمولا ی روزی از ماه رو اختصاص میدبم به پرداخت هزینه تلفن چه ثابت چه همراه همه رو ی جا اینترنتی بگیرین
bijan174
02-08-2017, 09:22
سلام، قبض تلفن ثابت ما هم از این ماه دیگه برامون نیومده ولی از طریق پیامک مشخصات پرداختش اومده.
به نظر من خیلی هم خوبه، مصرف کاغذ کمتر و هزینه کمتر.
Spectero
02-08-2017, 11:06
مال ما هم یکسال و خورده ای نمی یومد و من با 1818 پرداخت می کردم یه بار هم رفتم پست خونه منطقه به مامورش گفتم ولی باز چند ماه نیومد دوباره رفتم پست خونه ولی این بار رفتم یه اتاق دیگه یه خانم کارمند اونجا بود که براش قشنگ توضیح دادم و اونم تو سیستم وارد و اصلاح کرد و بعد دوباره قبض اومد. خوبیش اینه که اگر بیاد می فهمید ریز مقدار مصرف برای تلفن ثابت و موبایل یا احیانا اگر کسی یواشکی شما حواستون نیست خواست زنگ بزنه خارج از کشور و شهر دیگه و زیاد صحبت کنه رو قبض نشون می ده که تماسهای خارج از شهر و کشور داشتید و می فهمید کسی سوء استفاده کرده و بدون اینکه حواستون باشه از خط تلفن ثابت شما زنگ زده. وگرنه با گرفتن شماره 1818 به شما می گه قبض 2 ماه قبلی چقدره و چقدر بدهکارید. بعد هم مراحل رو می رید جلو تا پرداخت انجام بشه و قبضی هم نیاز نیست. ولی اگر حال دارید برید پست خونه که مسئول آوردن این قبض ها هستند.
توی سایت مخابرات استانتون یه قسمت تلفن ثابت داره.از اونجا میتونید قبض رو دانلود کنید.واسه ما که اینجوره.
فرستاده شده از A106ِ من با Tapatalk
روانپریش
03-08-2017, 22:05
پس كلا قبض هاي چاپي حذف شدند درسته بايد اينترنتي پرداختشون كنيم؟
پس كلا قبض هاي چاپي حذف شدند درسته بايد اينترنتي پرداختشون كنيم؟
اره شادی چند وقتیه حذف شده
البته میتونی دوباره درخواس کنی
روانپریش
04-08-2017, 11:24
اره شادی چند وقتیه حذف شده
البته میتونی دوباره درخواس کنی
چي رو درخواست كنيم؟
The Respina
04-08-2017, 13:04
دوست عزیز قبض یعنی چی !!!
اخر هر دو ماه زنگ بزنید 1818 تلفن گویا قبض تون رو میگه میتونید همونجا پرداخت کنید
اگر گوشی اندروید دارید برنامه تاپ رو نصب کنید تمامی قبض ها رو به راحتی پرداخت کنید
قرن 21 این صحبت ها زشت هست.
روانپریش
04-08-2017, 14:25
دوست عزیز قبض یعنی چی !!!
اخر هر دو ماه زنگ بزنید 1818 تلفن گویا قبض تون رو میگه میتونید همونجا پرداخت کنید
اگر گوشی اندروید دارید برنامه تاپ رو نصب کنید تمامی قبض ها رو به راحتی پرداخت کنید
قرن 21 این صحبت ها زشت هست.
دوست عزيز من مشكلي ندارم با پرداخت الكترونيك اما مادرم سنش بالا هست و بلد نيست پرداخت كنه اون بايد چيكار كنه؟
The Respina
04-08-2017, 15:21
دوست عزيز من مشكلي ندارم با پرداخت الكترونيك اما مادرم سنش بالا هست و بلد نيست پرداخت كنه اون بايد چيكار كنه؟
شما براشون پرداخت کنید.
قبض هم که میاد خیلی از بانک ها دیگه پرداخت حضوری رو قبول نمیکنن اونم با خواهش فراوان مشتری به زور متصدی پرداخت میکنه !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.