ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد ثبت و نشان دادن مغازه در گوگل مپ

soheilsh
01-08-2017, 10:46
سلام ، یه راهنمایی میخواستم ، تو Add missing place توی گوگل مپ اسم مغازه و ساعت کار و همه چی رو نوشتم و تایید هم شده ، تو گوگل که سرچ میکنم میاره اما تو خود نقشه مغازه رو نشون نمیده .
راه حل چیه که نشون بده ؟
جالب اینجاست که من 10 تا review هم دارم برای مغازم و باز هم نشون نمیده در صورتی در همسایگیمون یه نونوایی سنگک باز شده دوروزه اسمشو تو نقشه نشون میدهد ! واقعا تعجب میکنم ! که نانوایی که هیچ review هم ندارد رو نشون میده ولی منو نه ، هزینه راه انداختشم دوستان بفرمایید پرداخت میکنم

greatpouya
01-08-2017, 10:50
Clear cache کن
دوباره مپ دانلود کنه درست میشه.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

soheilsh
01-08-2017, 11:10
Clear cache کن
دوباره مپ دانلود کنه درست میشه.

همه اینکارارو کردم دوست عزیز ، ضمننا با مرورگر و موبایل بقیه هم تست کردم نشده

greatpouya
01-08-2017, 11:13
همه اینکارارو کردم دوست عزیز ، ضمننا با مرورگر و موبایل بقیه هم تست کردم نشدهگاهی برای verify کردن مکان وارد شده برای نمایش روی نقشه ۲۴ ساعت و یا چند روز زمان لازمه، و در اولین آپدیت مکان ها میاد. درسته اطلاعاتتون وارد گوگل شده ولی برای هک روی نقشه یکم صبور باشید. چون من خودن دوبار یه مکانو واسه تاخیرش زدم و دوبار رونقشه اومده قابل پاک کردنم نیست. میگه باید ثابت شه مکان مورد نظر اشتباهیه.

soheilsh
01-08-2017, 11:48
گاهی برای verify کردن مکان وارد شده برای نمایش روی نقشه ۲۴ ساعت و یا چند روز زمان لازمه، و در اولین آپدیت مکان ها میاد. درسته اطلاعاتتون وارد گوگل شده ولی برای هک روی نقشه یکم صبور باشید. چون من خودن دوبار یه مکانو واسه تاخیرش زدم و دوبار رونقشه اومده قابل پاک کردنم نیست. میگه باید ثابت شه مکان مورد نظر اشتباهیه.

ممنون از پیشنهادت ، والا نزدیک 6 ماهه ثبت کردم ، دیگه کی میخواد ثبت بشه 4 بار هم ثبت کردم همه هم approved شدن .
کسبه دورووی من عمر مغازشون به 10 روز هم نمیرسه که تو نقشه نشون میده

greatpouya
01-08-2017, 11:52
ممنون از پیشنهادت ، والا نزدیک 6 ماهه ثبت کردم ، دیگه کی میخواد ثبت بشه 4 بار هم ثبت کردم همه هم approved شدن .
کسبه دورووی من عمر مغازشون به 10 روز هم نمیرسه که تو نقشه نشون میدهپس قطعا یه مشکلی هست یا خیلی دروبر شلوغه واسه همین رو نقشه نشون نمیده، با اکانت دیگه ای رجیستر کردین؟

soheilsh
01-08-2017, 11:55
پس قطعا یه مشکلی هست یا خیلی دروبر شلوغه واسه همین رو نقشه نشون نمیده، با اکانت دیگه ای رجیستر کردین؟

نه اتفاقا نقشه محل خلوته ، 4-5 تا بیشتر نیسیتیم ، با اکانت خودم اضافه کردم

greatpouya
01-08-2017, 12:00
نه اتفاقا نقشه محل خلوته ، 4-5 تا بیشتر نیسیتیم ، با اکانت خودم اضافه کردمامتحان با یه اکانت دیگه و استفاده از فیلت شکن هنگام وارد کردن مکان هم شاید کمک کنه. ممکنه اکانتتون لیمیت شده باشه.
که البته اینجام یسری افراد داشتن این مشکلو.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]