مشاهده نسخه کامل
: برای خوشمزه تر شدن املت چه موادی بزنیم و چطوری درست کنیم بهتره؟
Spectero
31-07-2017, 15:17
سلام
من املت می خوام درست کنم. اول یک بیست دقیقه پیاز خرد شده (نه درشت نه خیلی خیلی ریز) رو تو روغن سرخ می کنم تا نسبتا طلایی بشه بعد گوجه فرنگی رو رنده یا ریز خرد می کنم بعد از ده دقیقه هم تخم مرغ رو می شکنم و هم می زنم و بعد از 5 دقیقه بر می دارم. البته نمک، زرددچوبه و فلفل هم می زنم. مزه اش خوب میشه اما خواستم یاد بگیرم شما چطوری بلدید و چه مواد دیگه ای هم به املتتون اضافه می کنید تا بهتر و خوشمزه تر بشه.
ممنون
سلام
من اول پوست گوجه رو میکنم.اگه گوجه یکم آبدار باشه کندن پوستش راحته.بعد گوجه رو خرد میکنم و نمک میریزم روش.پیاز داغ درست نمیکنم .به نظرم پیاز داغ تاثیر چندانی روی مزه املت نداره.فلفل و زردچوبه هم نمیزنم.
معمولن یه مقدار سرکه از ترشی سیر یا ترشی فلفل میمونه.من واسه خوشمزه تر شدن املت گاهی وقتها کمتر از نصف استکان از این سرکه رو به گوجه ها وقتی که کم کم داره آبشون کم میشه اضافه میکنم.گاهی وقتها هم سس فلفل به گوجه ها اضافه میکنم.معمولن یه گوجه متوسط و یه تخم مرغ میزنم واسه خودم.نظرم اینه وقتی کمیت زیاد باشه کیفیت پایین میاد.البته اگه سرکه بزنید یه مقدار اشتهاتون بیشتر میشه.ولی معمولن بدون سرکه و سس فلفل هم به نظرم خوشمزه میشه .اگه گوجه آبدار و نرم باشه خیلی بهتر میشه.
در مورد پیازداغ یه چیزی که الان یادم اومد اینه که میشه بعد از درست کردن پیازداغ تخم مرغ رو بزنید و نمک بزنید و تخم مرغ رو به هم بزنید و تمام.البته این یه غذای دیگه هست که گوجه نداره دیگه و مزه پیازداغ حفظ میشه.ولی باید مواظب پیازها باشید که خیلی برشته یا طلایی نشن.چون ممکنه بعد از اضافه شدن تخم مرغ کم کم بسوزن.یعنی وقتی که هنوز سفید هستن و میخوان طلایی بشن تخم مرغ بزنید.
فرستاده شده از A106ِ من با Tapatalk
پنیر پیتزا بزن..خوشمزه میشه
Spectero
03-08-2017, 10:59
پنیر پیتزا بزن..خوشمزه میشه
تا حالا امتحان نکردم. در کدوم مرحله پنیر پیتزا اضافه کنم. قبل از زدن تخم مرغ یا بعدش؟ یا ابتدای کار وقتی روغن داغ شده؟
سلام
من املت می خوام درست کنم. اول یک بیست دقیقه پیاز خرد شده (نه درشت نه خیلی خیلی ریز) رو تو روغن سرخ می کنم تا نسبتا طلایی بشه بعد گوجه فرنگی رو رنده یا ریز خرد می کنم بعد از ده دقیقه هم تخم مرغ رو می شکنم و هم می زنم و بعد از 5 دقیقه بر می دارم. البته نمک، زرددچوبه و فلفل هم می زنم. مزه اش خوب میشه اما خواستم یاد بگیرم شما چطوری بلدید و چه مواد دیگه ای هم به املتتون اضافه می کنید تا بهتر و خوشمزه تر بشه.
ممنون
این مدت رو میزاری که میشع آبگوشت پخت!!! یادش به خیر زمان دانشجویی املت 5 دقیقه ای درست میکردیم
قارچ اضافه کن و موقع خوردن لیمو ترش کوچیک آبش رو کمی بریز داخل املت
به به امروز بخورم!
MOHSEN_A1371
03-08-2017, 11:40
اگه بودجه داری این ها رو هم بهش اضافه کن
قارچ ، فلفل دلمه، ذرت، زیتون، پودر آویشن
بعدش پنیر پیتزا بریز روش و یه سر قابلمه بذار روی ماهی تابه که بشه شبیه پیتزا سبزیجات
پنیر پیتزا زیاد بریزی خوشمزه نمیشه ...متعادل بریز
از سری خاطرات یه دانشجوی سابق و املت خور :n02:
تا حالا امتحان نکردم. در کدوم مرحله پنیر پیتزا اضافه کنم. قبل از زدن تخم مرغ یا بعدش؟ یا ابتدای کار وقتی روغن داغ شده؟
آخر کار 2 دقیقه پنیر رو بزار روش تا آب بشه
saeed.bp
15-08-2017, 11:33
هر کسی به روش خودش درست میکنه و مخلفات و مواد زیادی داخل میریزن که سلیقه ایه .اما بهترین املت به نظرم املت ساده است همونی که توی قهوه خونه ها میزنن
یعنی تخم مرغ و گوجه و کره و ادویه و تمام
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.