مشاهده نسخه کامل
: اینترنت نامحدود ؟؟ کی و چه موقع ؟
الان داشتم به این فک میکردم که طبق مصوبه UN اینترنت شده جز حقوق بشر و جلوگیری عمدی از اون تو هر کشوری توسط حاکمیت نقض حقوق بشر هست !!! بعد اینا وقتی محکوم میشن شروع میکنن به آه و فغان که دنیای استکبار مارو محکوم کرد ولی دوزار فهم ندارم بفهمن چرا!!! مثل خیلی کارای دیگه که می کنن !
واقعا UN خیلی مزخرفه که اینارو با وجود این همه محکومیت باز راه میده اونجا اینا باید کلا اخراج بشن ...
سیاست خیلی پیچیده است. شما فکر می کنین بهترین سیستم های فیلترینگ
و جلوگیری از جریان آزاد اطلاعات رو کی به کشورهای نقض کننده میفروشه؟
همونایی که ندای آزادی ملتها و برابری میدن.
حرفهایی که در ظاهر می زنن خیلی با عملشون فرق داره.
روابط پیچیده است. پول و منافع حرف اول رو میزنه.
اگه یه نفر ونزوئلایی مثلا بره تو فرانسه که مهد آزادی و دمکراسی هست
بر علیه کشورش تظاهرات کنه پلیس فرانسه چنان بلایی سرش میاره
که هیچوقت یادش نره.
والله مال من همون 17 انیچ است مانیوترم شما درست میگی باید آدم از اینترنت براساس خواستش استفاده کنه اما متاسفانه با نبودن فیبر نوری در کشورمون و پهنای باند ناکافی نمیشه 24ساعت دانلود کرد وهمنچنین با دانلودیش از حد به شبکه فشار میاد و باعث ضایع شدنحق کابران دیگه یشه پس باید یه محدودیت حجمی باشه درحد 70 گیگ که نت بین همه به خوبی تقسیم شه و به قول شما منی که مانیوترم 17 اینچctr است چه فرقی داره فیلم 700 مگی ببیینم یا 50 گیگی پس بهتره 700 مگ ببینم که هم سرعیتر دان بشه هم فضای هاردم کمتر گرفته بشه
دوست من بزرگترین مشکل اینترنت کشور ما کمبود پهنای باند هست.به این دلیل که مسئولان کشور پهنای باند اینترنت رو موضوعی امنیتی میبینن.به نظر میرسه دارن با گرون کردن پهنای باند اقشار خاصی از افراد جامعه رو محدود میکنن.موضوع دومی که روی کیفیت اینترنت تاثیر میزاره انواع فیلترهایی هست که از طرف سازمانهای متفاوت روی شبکه اعمال میشه.موضوع سوم نبودن استراتژی مناسب برای به روز کردن و نگه داری شبکه هست.همینطور استفاده نکردن از افراد متخصص در مراکز تصمیم گیری.موضوعی که شما اشاره میکنی تاثیر خیلی کمتری روی پهنای داره.به این دلیل که اکثرا دانلوداشون رو در ساعات شبانه انجام میدن که پهنای باند آزاد هست و هیچ ارتباطی به پهنای باند مورد استفاده شما در طی روز نداره.
من خودم شخصا سریالهامو 480 میگیرم فیلم 720 و یوتوب هم 240 -480 میبینم.مصرفم ماهی 40 گیگ هست.ولی برام مهم نیست که یکی دیگه 1080 یا 4k میبینه.به نظرم اصل موضوع رو باید پیگیری کنیم حل بشه.وگرنه با گیر دادن به همدیگه به هیچ جایی نمیرسیم.
که هیچوقت یادش نره.
حهت اطلاع بهترین سیستم های فیلترینگ و جلوگیری از جریان آزاد اطلاعات رو چین و روسیه برای ما راه اندازی کردن.
یه مطلب در مورد سیستم فیلترینگ چین بخونین تا متوحه بشین اگر حواسمون نباشه کدوم سمتی میریم.
George Shelly
02-08-2017, 21:48
که هیچوقت یادش نره.
اگر منظورت یه سری کمپانی های اروپایی و کلا سیاستمدارهای اروپایی هستن موافقم اما امریکا هرگز!!!! اروپایی ها کلا تاجر مسلک هستن! فقط پول!! اما امریکایی ها نه !!! اونا کلا فرق دارن و به اصل آزادی و حقوق بشر واقعا معتقدن !!! اینو ذره ای شک ندارم !!
ولی در کل چین و روسیه خیلی کمک میکنن به اینا و راه های محدود سازی رو خوب به اینا آموزش میدن تو همه زمینه ها !!!
دوست من بزرگترین مشکل اینترنت کشور ما کمبود پهنای باند هست.به این دلیل که مسئولان کشور پهنای باند اینترنت رو موضوعی امنیتی میبینن.به نظر میرسه دارن با گرون کردن پهنای باند اقشار خاصی از افراد جامعه رو محدود میکنن.موضوع دومی که روی کیفیت اینترنت تاثیر میزاره انواع فیلترهایی هست که از طرف سازمانهای متفاوت روی شبکه اعمال میشه.موضوع سوم نبودن استراتژی مناسب برای به روز کردن و نگه داری شبکه هست.همینطور استفاده نکردن از افراد متخصص در مراکز تصمیم گیری.موضوعی که شما اشاره میکنی تاثیر خیلی کمتری روی پهنای داره.به این دلیل که اکثرا دانلوداشون رو در ساعات شبانه انجام میدن که پهنای باند آزاد هست و هیچ ارتباطی به پهنای باند مورد استفاده شما در طی روز نداره.
من خودم شخصا سریالهامو 480 میگیرم فیلم 720 و یوتوب هم 240 -480 میبینم.مصرفم ماهی 40 گیگ هست.ولی برام مهم نیست که یکی دیگه 1080 یا 4k میبینه.به نظرم اصل موضوع رو باید پیگیری کنیم حل بشه.وگرنه با گیر دادن به همدیگه به هیچ جایی نمیرسیم.
Agreed!
George Shelly
02-08-2017, 21:50
که هیچوقت یادش نره.
حهت اطلاع بهترین سیستم های فیلترینگ و جلوگیری از جریان آزاد اطلاعات رو چین و روسیه برای ما راه اندازی کردن.
یه مطلب در مورد سیستم فیلترینگ چین بخونین تا متوحه بشین اگر حواسمون نباشه کدوم سمتی میریم.
کاملا درسته ! چین و روسیه و فرزند خلفشون ج.ا ( نمیگم ایران چون نمی خوام اسم زیبای ایران کنارش قرار بگیره)!!! بزرگترین دشمنان اینترنت هستن.
mani6606
02-08-2017, 22:26
اين طرح فقط براى محقق كردن اينترنت ملى است. طرح اينترنت ملى از ابتدا شكست خورده بوده چون نمى توان ارتباط با دنياى خارج را قطع كنند اما با اين روش مردم رو مجبور مى كنند تا كمتر از سايت هاى خارجى بازديد كنند
Iloveu-ALL
02-08-2017, 22:37
خبر خوش ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mani6606
02-08-2017, 22:39
خبر خوش ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئن باشيد اگر اين طرح لغو شود نه به خاطر مردم بلكه isp ها فشار اوردند با اين طرح وجود چندين شركت مختلف بي معتى است چون همه مجبورند تحت يك طرح سرويس بفروشند
اگر منظورت یه سری کمپانی های اروپایی و کلا سیاستمدارهای اروپایی هستن موافقم اما امریکا هرگز!!!! اروپایی ها کلا تاجر مسلک هستن! فقط پول!! اما امریکایی ها نه !!! اونا کلا فرق دارن و به اصل آزادی و حقوق بشر واقعا معتقدن !!! اینو ذره ای شک ندارم !!
ولی در کل چین و روسیه خیلی کمک میکنن به اینا و راه های محدود سازی رو خوب به اینا آموزش میدن تو همه زمینه ها !!!
دقیقا منظورم اروپایی هاست. مثلا من انتظار ندارم کشوری مثل سوئد تکنولوژی
فیلترینگ هوشمند پیشرفته به کشورهایی که تلاش می کنند اینترنت رو محدود کنن بفروشه.
بازم میگم سیاست خیلی راز و رمز داره دشمنان در ظاهر پشت سر بنا به مصالحی
همکاران خوبی میشن و برعکس.
و صد البته خب چین وروسیه که نقش اساسی رو بازی می کنند. چرا که نه؟
البته بهتره تاپیک سمت و سو سیاسی پیدا نکنه. فکر نمی کنم مخالف هم باشیم.
بگذریم.
ShadowDragon
02-08-2017, 23:16
توضیح به زبان ساده:
گرون کردیم!
تموم شد رفت
کلی حرف قلمبه میزنه! خوب بنال اصل داستان رو! الان هیچ فرقی نکرده، حجمی بود، همچنان هم حجمیه! فقط گرونتر
اتصال محور و حجم محور و این شرو ورایی که نوشتن «پشمک حاج عبدالله»
بر خر مگس معرکه لعنت.
البته برای اینجا باید گفت بر اسپمر انجمن لعنت!
Sent from my ASUS using Tapatalk
غیر از پست، چیزهای دیگه هم نوشته. مطالعه بفرمایید :n23:
ardeshir n
03-08-2017, 01:07
غیر از پست، چیزهای دیگه هم نوشته. مطالعه بفرمایید :n23:کی؟
Farhad.Farhadi
03-08-2017, 01:17
فکر نمیکنم بشه جلوی این طرح رو گرفت متاسفانه
به این تاپیک یا چند تا سایت دیگه نگاه نکنید که مدام در حال تجزیه و تحلیل اخبار هستن خیلی از مردم در خوابن
امشب چند تا از دوستانم رو دیدم که همشون کار و کسبشون از این اینترنته و وقتی در مورد این طرح سوال کردم نصفشون که نمیدونستن داستان چیه!!!
نصفه دیگه هم طرح رو میدونستن ولی اطلاع نداشتن که قرار همه آپراتورها از این طرح استفاده کنن و سرویس بدن
خلاصه به ف..اک رفتیم
Canadian
03-08-2017, 02:00
فقط یه مدت باید تحریم کردو نخرید تا حالشون جا بیاد !!!
درسته ولی دنیا متاسفانه دیگه طوری شده که بدون اینترنت نمیشه زندگی کرد
7،8 سال پیش اینترنت خیلی نیاز نبود اما الان همه مخصوصا جوونا خیلی اعتیاد پیدا کردن به اینترنت و به نظرم ترکش از ترک مواد هم سخت تره:n03:
After4Ever
03-08-2017, 02:20
دوستان به نظر من خیلی هم بد نیست
خصوصا اون سرویسی که 200 گیگ حجم خارجی داره 1400 گیگ حجم داخلی قیمتش فقط 250 تومن!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
George Shelly
03-08-2017, 08:14
دوستان به نظر من خیلی هم بد نیست
خصوصا اون سرویسی که 200 گیگ حجم خارجی داره 1400 گیگ حجم داخلی قیمتش فقط 250 تومن!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
تعرفه جدید دیروز دادن 50 گیگ + 100 گیگ داخلی : 250 تومن اون 1400 گیگ کنسل شد!
تعرفه جدید دیروز دادن 50 گیگ + 100 گیگ داخلی : 250 تومن اون 1400 گیگ کنسل شد!
تعرفه جدید مگه اعلام شده؟ بازم حجم داخلی؟!
میشه لطف کنین لینک بدین.
اینا مثل اینکه گوششون تا به تا میشنوه:n24:
italodance
03-08-2017, 09:58
اینکه بدتر شد :n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
اینا فحش اینستاگرامی خیلی دوست دارند
باز مردم برند فحش بدند دفعه بعد میشه: 1 گیگ خارجی 100 گیگ داخلی 250 تومان
باز مردم برن فحش بدند میشه 100 گیگ داخلی 250 تومان
باز مردم فحش بدند کلا اینترنت قطع می کنند :n08::n08::n08::n08::n08:
خیلی خنده داره اخ اخ دارم میمیرم از خنده :n31::n02:
mohandes23
03-08-2017, 10:58
دوستان الان رییس مخابرات منطقه 14 تهران مغازه ماست ...سوالی دارید سریع بپرسید ازش بپرسم ..الان کارش تمون شه میره
درباره فیبر بپرس .زمینو می کنن یا نه؟
mohandes23
03-08-2017, 11:00
نه تعرفه جدی اعلام نشده دوستمون شوخی کرد.لینک هم قدیمی هست.
درباره فیبر بپرس .زمینو می کنن یا نه؟
میگه بستگی به core ش داره.. هم هوایی میشه کشید هم زمینی..
آقا این بنده خدا اینقدر فنی صحبت میکنه من نمیفهمم...
George Shelly
03-08-2017, 11:29
نه تعرفه جدی اعلام نشده دوستمون شوخی کرد.لینک هم قدیمی هست.
منظورم تعرفه روز بعد از اعلام تعرفه اول بود جدولش هست یه 3 گیگ اضافه کردن گیگ داخلی رو هم تغییر داده بودن که کلا لغو شد همه چی اهمیتی نداره دیگه .
mohammad_1992
03-08-2017, 12:41
مردم کاربرهای مزدور رو کاملا میفهمن !!!
2 زار سواد ندارن میان اینجا تراوش می کنن !!
اخه جیگر من که چند ترا دانلود می کنم ! قرار داد دارم با همین اپراتوری که شما استفاده می کنید !! نه از وای فای کسی دزدی کردم نه دست تو سفره شما و چیزه دیگری ! پول میدم خدمات می گیرم ! اپراتور بگه نمیدم و منم استفاده نمی کنم !
امثال شما کودن هاست که وضعیت رو اینطوری کرده !!!!
سرعت 50 مگابیت در اکثر کشور ها به صورت کاملا نا محدود بین 20 تا 30 دلاره !!!! یعنی شما توی یک روز چه 500 گیگ دانلود کنی چه 1 مگ ! اون سرویس شماست و هر جور دوست داری استفاده می تونی بکنی
به ما ربطی نداره کشور پهنای باند کافی نداره و داره قیمت ها رو تا 100 برابر گرونتر میده دست من و شما ! شما بهتره یه خرده تفکر کنی ببینی مشکل از کجاست بعد بیای نظر کارشناسی بدی !
اینم بگم فیلم همه مثل شما 800 مگی نمی گیرن فیلم تا 100 گیگ هم حجم داره "جیگر" و ....
1000 نفرم دانلودر و ارشیو دار در ایران نیست که گردن اونا میندازی - 10 الی 20 میلیونم کاربر اینترنت وجود داره که 1 هزارم درصدم تاثیر نداره ! اونا ها هم دانلود نکنن سرعت شما 5 کیلوبایتم زیاد نمیشه !!!
mohammad_1992
03-08-2017, 12:54
منظورم تعرفه روز بعد از اعلام تعرفه اول بود جدولش هست یه 3 گیگ اضافه کردن گیگ داخلی رو هم تغییر داده بودن که کلا لغو شد همه چی اهمیتی نداره دیگه .
متاسفانه این تعرفه ها همش غیر کارشناسی هستن و فقط نحوه خالی کردن جیب ملت رو نشستن تعیین کردن
الان کاربرهای خانگی شاید گفت بیش از 70 درصدشون سرعت بین 6 تا 20 مگابیت دارن ( ماهی 50 تومن برای 10 گیگ !!! ) همین الان گیگ بین 600 تا 1500 هست مردم مغز خر خوردن گیگی 5 تومن پول بدن !
حداقل سرعت قابل قبول دیگه زیر 1 مگابایت نیست کی میاد سرعت 512 کیلوبیتی یا 2 مگابیت تا 6 مگابیتی بخره !
شما فکر می کنین 1 ترابایت برای سرویس 16 مگ خیلی زیاده؟
اگه آدم بخواد دانلود کنه 5-6 روزه تمومه!
خب همینو بزارن سقف منصفانه. یعنی مصرف 5 روز کاربر.
حالا یکی خواست 5 روزه خرجش کنه یا تا سرماه برسونه.
دیگه خودش میدونه به کسی مربوط نیست.
به همین شبکه درب و داغون هم حتی فشار نمیاد. چون تو دانلود های شبانه در طول
یکماه بیشتر هم میشه گرفت و شبکه سرجاش هست و منفجر نشده.
این سقف رو رد کرد سرعتش رو نصف کنن. 8مگ
اگه بخوان خیلی به کاربر سرویس 16 مگ ظلم کرده باشند 500 گیگ ماهیانه سقف براش بزارن.
شما حساب کنین اگه لطف کنن 100 گیگ بدن به کجا میخواد برسه؟
البته همینم ما راضی هستیم. خواستم فقط یه حساب و کتابی کرده باشم.
اگه حجم بیشتر خواستیم حرف بی ربط نزدیم و تقاضای بیمورد نکردیم.
italodance
03-08-2017, 13:12
مردم کاربرهای مزدور رو کاملا میفهمن !!!
2 زار سواد ندارن میان اینجا تراوش می کنن !!
اخه جیگر من که چند ترا دانلود می کنم ! قرار داد دارم با همین اپراتوری که شما استفاده می کنید !! نه از وای فای کسی دزدی کردم نه دست تو سفره شما و چیزه دیگری ! پول میدم خدمات می گیرم ! اپراتور بگه نمیدم و منم استفاده نمی کنم !
امثال شما کودن هاست که وضعیت رو اینطوری کرده !!!!
سرعت 50 مگابیت در اکثر کشور ها به صورت کاملا نا محدود بین 20 تا 30 دلاره !!!! یعنی شما توی یک روز چه 500 گیگ دانلود کنی چه 1 مگ ! اون سرویس شماست و هر جور دوست داری استفاده می تونی بکنی
به ما ربطی نداره کشور پهنای باند کافی نداره و داره قیمت ها رو تا 100 برابر گرونتر میده دست من و شما ! شما بهتره یه خرده تفکر کنی ببینی مشکل از کجاست بعد بیای نظر کارشناسی بدی !
us5.cisadd.com
اینم بگم فیلم همه مثل شما 800 مگی نمی گیرن فیلم تا 100 گیگ هم حجم داره "جیگر" و ....
1000 نفرم دانلودر و ارشیو دار در ایران نیست که گردن اونا میندازی - 10 الی 20 میلیونم کاربر اینترنت وجود داره که 1 هزارم درصدم تاثیر نداره ! اونا ها هم دانلود نکنن سرعت شما 5 کیلوبایتم زیاد نمیشه !!!
دوست عزیز اولا ادبیاتتون رو رعایت کنید بعد 100 گیگ فیلم؟ این نشانه چیست؟ چنین چیزی نشانه چی باید باشه؟ اصلا مگه وجود داره؟ :n23:
دوست گرامی طرز فکر شما اشتباست و خطرناکه شما دانلود نکنی بهتره به خدا همه خرسندنند
این حرف شما مانند دیگر ذخایر ملی مون یعنی آب برق و گاز میمونه
طرف داره آب مصرف میکنه صبح تا شب بش میگند اصراف نکن میدونی چی گفت دقیقا حرف شما را زد چون پولشو میدم حقمه!!""""
برادر نکن نکن.:n03:
چرا فرهنگمون اینجوری شده چرا؟ ای خدا
mohandes23
03-08-2017, 13:25
نه تعرفه ها پر از غلط تایپی هست و برای 11هم هست.اگر لینک جدید دارید ارایه کنید.
reza2700
03-08-2017, 13:32
مصرف اینترنت رو با مصرف اب مقایسه میکنی!!!عجب طرز فکرهای داریم
italodance
03-08-2017, 13:36
بخوای نخوای داریم بش می رسیم ظرف چند ماه اینده این هم اعلام می کنند بگو نگفتی
mohandes23
03-08-2017, 13:51
ابم ما زیاد داریم منتها هزینه نمی کنن.این شمالو هم چند وقت دیگه می گن کویره و کمبود اب داریم.ما تصفیه خونه فاضلاب نداریم تصفیه اب دریا برای اب شرب نداریم سرمایه گذاری و تحقیقی هم صورت نمی گیره مدیریت هم که صفر.ما الان باید صادرات اب داشتیم.اینا همش می خوان مشکل رو بندازن گردن مردم تا کوچکترین هزینه ای رو اعمال نکنن.خوب اگه هی هر جا می رسید درختا رو قطع نمی کردن و اون موقع که جمشید ارین خودرو برقی درست کرد زودتر از امریکا نمی گفتن این ضد محیط زیست هست و نابودش نمی کردن .الان وضع بارش ها هم این جور نبود.تازه کلی سیل اومد همین امسال حتی تو سیستان و بلوچستان.منتها مدیرت نیست بعد می گن کمبوده!
دوست گرامی طرز فکر شما اشتباست و خطرناکه شما دانلود نکنی بهتره به خدا همه خرسندنند
این حرف شما مانند دیگر ذخایر ملی مون یعنی آب برق و گاز میمونه
اینترنت انرژی نیست که ذخیره بشه دوست عزیز. وقتی نیاز کشور بیشتر میشه باید به فکر گسترش اون بود نه محدود کردن و گرون کردن و صرفه جویی.
نیاز همه یکسان نیست. مثلا همین کیفیت فیلم. یکی 480 راضی هست. یکی 1080 و یکی هم 4k.
نباید نیاز خودمون رو با بقیه مقایسه کنیم و یا به بقیه تحمیل کنیم:n16:
malek911
03-08-2017, 15:36
رو هوا نیست که ،اونم انرژی مصرف میشه بابتش،حتی آبم مصرف میشه ولسه اینترنت :) اپراتوری که اونجا نشسته و مشکلاتتون رو رسیدگی میکنه هم آب مصرف میکنه :)
بعضی ها وقتی حرف از صرفه جویی در اینترنت میزنن مثل این میمونه که اداره برق اشتراک
بفروشه بعد به مشترکین بگه فقط میتونین روزی 2 ساعت یک دونه لامپ روشن کنین.
خب صرفه جویی کنین به همه برق برسه دیگه!! :n04:
دیگه یخچال و تلویزیون نمیخواد داشته باشین.
اینم بگم که اگه کاربر ایرانی تشنه اینترنت هست بخاطر اینه که از اول با محرومیت
روبرو بوده. سرعت پایین - حجم کم - قطعی - بی کیفیتی سرویس - پینگ بالا - تک کانکشن ضعیف
اگه از اول اینترنت درست و حسابی بود هیچ کسی دنبال دانلود بی رویه نمی رفت.
همین حالا هم اگه نت نامحدود بدن با سرعت بالا البته بعد یه مدت کوتاه دیگه استفاده ها تعدیل میشه.
وقتی همه چی آنلاین در دسترس باشه دیگه نیازی به ذخیره سازی داده نیست.
شما اگه هر وقت بری نونوایی بهت نون تازه بدن باز میری نون تو خونه انبار می کنی؟!
italodance
03-08-2017, 16:31
تشنه اینترنت؟ بله وقتی که اموزش و تربیت و فرهنگ سازی نشه معلومه که تا اخر عمر تشنه است
چون جزو دنیا نیستیم و همچنین کپی رایت نداریم بله خیلی هم تشنه ایم.:n15:
| SoRoush 8K |
03-08-2017, 16:32
اپراتوری که اونجا نشسته و مشکلاتتون رو رسیدگی میکنه هم آب مصرف میکنه :)
ما بیشتر مصرف کنیم آب مصرفی اونام بیشتر میشه ؟ :|||
تشنه اینترنت؟ بله وقتی که اموزش و تربیت و فرهنگ سازی نشه معلومه که تا اخر عمر تشنه است
چون جزو دنیا نیستیم و همچنین کپی رایت نداریم بله خیلی هم تشنه ایم.:n15:
ما اگه تورنت میدونیم چیه بخاطر خارجی هاست.
ما اگه IPTV میدونیم چیه بازم بخاطر خارجی هاست.
نکنه پلاگین های استریم ویدئو رو ما ایرانی ها نوشتیم؟!
شما برو تو یوتیوب سرچ کن ببین یه ویدئو ایرانی هست که ابتکاری روشی برای
دانلود از تورنت یا دیدن کانالهای تلویزیونی ارائه داده باشه؟
یا در زمینه کرک نرم افزارها و هزاران مثال دیگر.
من خودمم گاهی تعجب می کنم اونا از ما خوره ترند.
اونوقت شما از اینور دنیا پول بریز بحسابشون تا بزارن دانلود کنی. بازم دانلود می کنی دیگه.
با پست که نمیارن در خونه.
مثلا کپی رایت هم اونجا رعایت میشه.
این سرور های VPN رو ایران درست کرده و اکانت میفروشه به اروپایی ها و آمریکایی ها؟!
بله اگه کسی گیر بیوفته پوستش رو می کنن ولی همه رو که نمیگیرن.
مگه FBI بیکاره؟!
italodance
03-08-2017, 17:07
ما اگه تورنت میدونیم چیه بخاطر خارجی هاست.
ما اگه IPTV میدونیم چیه بازم بخاطر خارجی هاست.
نکنه پلاگین های استریم ویدئو رو ما ایرانی ها نوشتیم؟!
شما برو تو یوتیوب سرچ کن ببین یه ویدئو ایرانی هست که ابتکاری روشی برای
دانلود از تورنت یا دیدن کانالهای تلویزیونی ارائه داده باشه؟
یا در زمینه کرک نرم افزارها و هزاران مثال دیگر.
من خودمم گاهی تعجب می کنم اونا از ما خوره ترند.
اونوقت شما از اینور دنیا پول بریز بحسابشون تا بزارن دانلود کنی. بازم دانلود می کنی دیگه.
با پست که نمیارن در خونه.
مثلا کپی رایت هم اونجا رعایت میشه.
این سرور های VPN رو ایران درست کرده و اکانت میفروشه به اروپایی ها و آمریکایی ها؟!
بله اگه کسی گیر بیوفته پوستش رو می کنن ولی همه رو که نمیگیرن.
مگه FBI بیکاره؟!
نه عزیز من خودم scene مادر اپلود اینترنتم من همه چی رو میدونم شما چی میگید بله همه چی از انجاست اما اما اما شما وقتی که میگی خارج منظور یک کشور که نیست همه کشورها و فرهنگها و ملتهاست
بله انها هم میکنند اما:
1 هر کشوری نه! هر جایی نه
2 نه به اندازه خنده داره ایران فکر کردید همه چیرو مثل ایران رایگان میگیرند ؟
میدونی با ترس و بدبختی میکنند میدونی با ریسک زندگی می کنند میدونی اگر یک نفرشون از گروهی از سایتی گیر بیوفته همه میرند آب خنک اهان ایناشو نمیدونستی؟ نه؟
من خودم 15 سال با اینها زندگی کردم
نه من همه چی رو قانونی الان میخرم و مشکلی هم ندارم تغییر سبک زندگی دادم. هر جای دنیا هم برم همونم نیازی به تغییری ندارم
VPN برای خلاف ساخته نشه اما ادم خلف برای خلاف استفاده میکنه ولی براحتی قابل رد گیری هست.
حرفهام همگی مستنده چه از شبکه scene و چه از خریدهای قانونیم خواستی بگو اسکرین شات برات می گذارم
میدونی من کیم؟ من آینده تو ام یعنی چندین سال جلوتر خودت روزی به حرفهام و من میرسی
چاکرتم:n40:
نه عزیز من خودم scene مادر اپلود اینترنتم من همه چی رو میدونم شما چی میگید بله همه چی از انجاست اما اما اما شما وقتی که میگی خارج منظور یک کشور که نیست همه کشورها و فرهنگها و ملتهاست
بله انها هم میکنند اما:
1 هر کشوری نه! هر جایی نه
2 نه به اندازه خنده داره ایران فکر کردید همه چیرو مثل ایران رایگان میگیرند ؟
میدونی با ترس و بدبختی میکنند میدونی با ریسک زندگی می کنند میدونی اگر یک نفرشون از گروهی از سایتی گیر بیوفته همه میرند آب خنک اهان ایناشو نمیدونستی؟ نه؟
من خودم 15 سال با اینها زندگی کردم
نه من همه چی رو قانونی الان میخرم و مشکلی هم ندارم تغییر سبک زندگی دادم. هر جای دنیا هم برم همونم نیازی به تغییری ندارم
VPN برای خلاف ساخته نشه اما ادم خلف برای خلاف استفاده میکنه ولی براحتی قابل رد گیری هست.
حرفهام همگی مستنده چه از شبکه scene و چه از خریدهای قانونیم خواستی بگو اسکرین شات برات می گذارم
میدونی من کیم؟ من آینده تو ام یعنی چندین سال جلوتر خودت روزی به حرفهام و من میرسی
چاکرتم:n40:
شما عزیزی داداش
منم خیلی بی خبر نیستم. طرف میاد ویدئو درست می کنه کانال یوتیوب داره
تو فیس بوک گروه خصوصی داره. ویدئو ضبط میکنه همه می بیننش.
اونوقت پنهانی داره کار می کنه؟
یعنی پلیس نمی تونه ردش رو بگیره؟
بله همین چند وقت پیش پلیس به یکی از برنامه های معروف گیر داد.
چی شد فکر می کنین؟ یه چند تا سورس رو بستن در عوضش کلی سورس دیگه معرفی
شد و کلی پلاگین دیگه اومد رو کار.
بخدا هیچی نشده. همه باز دارن با دمشون گردو می شکنن.
وقتی ویدئو ها رو می بینی طرف اصلا نگران حجم نیست. راحت این فیلم رو میزنه یکی دیگه رو میزنه
معرفی می کنه و نکات لازم رو توضیح میده بدون اینکه ذره ای در مورد حجم و محدودیت
حرف بزنه. اصلا باور نمی کنه جایی تو دنیا باشه مردم دغدغه حجم داشته باشن؟
من اشکالات خودمون رو ندیده نمیگیرم ولی هیچوقت پول واسه دیدن فیلم
یا نرم افزار نمیدم مگه اینکه همون شرکت خارجی آی پی ایران رو بن نکنه.
با منم مثل هر فرد دیگه ای که ازش خرید می کنه محترمانه رفتار کنه.
به منم گارانتی واقعی بده.
دوست عزیز ما از خودی چه خیری دیدیم که از بیگانه چه توقعی داشته باشیم.
شما بخرین نوش جونتون ما هم مجانی دانلود می کنیم.
هر کسی براه خود. موفق باشید.
رو هوا نیست که ،اونم انرژی مصرف میشه بابتش،حتی آبم مصرف میشه ولسه اینترنت :) اپراتوری که اونجا نشسته و مشکلاتتون رو رسیدگی میکنه هم آب مصرف میکنه :)
اینترنت رو isp باید بخره. مفتی که حاصل نمیشه. بابتش بایستی پول بده.
وجود شخصیت های متوهم باعث میشه محدودیت اعمال بشه.
وقتی یک فرد حد خودش رو نمیدونه، اون فرد رو محدود میکنن تا آزارش به دیگران نرسه.
isp سرعت بالا رو در اختیار کاربر میزاره که در ارتباط گیری با شبکه ها مشکل نداشته باشه. وقتی طرف حد خودش رو نمیدونه و رعایت پهنای موجود رو نمیکنه، این سرعت بالارو ازش میگیرن تا isp در سرویس دهی به دیگر کاربرها دچار مشکل نشه.
وقتی که بحث رقابت پیش میاد، isp نمیتونه این محدودیت رو اعمال کنه. عوضش پهنای باند کل کشور دچار مشکل میشه و اینترنت همه افت سرعت پیدا میکنه.
بعدش میان میگن چی باعث این افت سرعت میشه؟! میگن طرف اینترنت نامحدود و شب رایگان داره، ول کن معامله هم نیست.
خوب چیکار کنیم؟! بزنیم همشون رو قطع کنیم که isp ها هم اینقدر سر این موضوع رقابت نکنن.
حجم اینترنت یک کشور زمانی نشانه پیشرفته که اون کشور میزبان باشه. نه اون فیلمای رنگ و بارنگی که دانلود میشه.
انشالله اینترنت داخلی میاد، میزبان هم میشیم، دور هم پیشرفت میکنیم اساسی. یه پیشرفتی نشون بدن که همه حالشو ببرن
Dadashmohammad22
03-08-2017, 18:00
isp سرعت بالا رو در اختیار کاربر میزاره که در ارتباط گیری با شبکه ها مشکل نداشته باشه. وقتی طرف حد خودش رو نمیدونه و رعایت پهنای موجود رو نمیکنه، این سرعت بالارو ازش میگیرن تا isp در سرویس دهی به دیگر کاربرها دچار مشکل نشه.
وقتی که بحث رقابت پیش میاد، isp نمیتونه این محدودیت رو اعمال کنه. عوضش پهنای باند کل کشور دچار مشکل میشه و اینترنت همه افت سرعت پیدا میکنه.
بعدش میان میگن چی باعث این افت سرعت میشه؟! میگن طرف اینترنت نامحدود و شب رایگان داره، ول کن معامله هم نیست.
خوب چیکار کنیم؟! بزنیم همشون رو قطع کنیم که isp ها هم اینقدر سر این موضوع رقابت نکنن.
حجم اینترنت یک کشور زمانی نشانه پیشرفته که اون کشور میزبان باشه. نه اون فیلمای رنگ و بارنگی که دانلود میشه.
انشالله اینترنت داخلی میاد، میزبان هم میشیم، دور هم پیشرفت میکنیم اساسی. یه پیشرفتی نشون بدن که همه حالشو ببرن
یعنی به نظر شما این همه آدم (غیر ایرانی) که 24 ساعته ریختن تو twitch و youtube یا دارن استریم میکنن، یا با بالاترین کیفیت دارن ویدئو و استریم میبینن، اینها همشون آدمهای بی فرهنگ هستن.
این که 90% سایت های نرمال و مورد نیاز یا ایران رو بن کردن، یا ایران فیلترشون کرده، مشکله فرهنگ ملت ایرانه، یا دولت ایران؟
چند وقت پیش یه طرحی در آمریکا در مرحله تصویب بود، بر عیله net neutrality، هم خود مردمشون، هم حتی مردم اروپا که این قضیه ربطی بهشون نداشت اینقدر اعتراض کردن تا این طرح لغو بشه، و تازه اونها نسبت به ما تو بهشتن، ولی به همون هم راضی نمیشن. تاکید میکنم اینها همون هایی هستن که شما فکر میکنید فرهنگشون خیلی از ما بالاتره. حالا ملت اینجا دیگه کارد به استخونشون رسیده، دارن به این جهنمی که توش گیر افتادیم به دلیل جبر جغرافیایی اعتراض میکنن،واسه چیزایی که برای بقیه مردم دنیا یه حق عادیه اعتراض میکنن. اونم یکی مثل شما که توهم با فرهنگ بودن برت داشته اومده داره ایراد میگیره بهش.
دوست عزیز شما جو هم میهن ستیزی برت داشته، شما داری به صرف اینکه مخالفت کنی نطق میکنی. فرهنگ فقط از سمت مردم نمیاد، فرهنگ مردم با توجه به شرایطی که توش هستن شکل میگیره، اونهایی که شما به فرهنگشون خیلی مینازید مشکلاتی که مردم این کشور دارند رو ندارند، اگه یک هفته بیاریدشون این کشور زندگی کنن افسردگی میگیرن.
دلیل اینکه اکثریت مردم ما نرم افزار و بازی و ... رو رایگان و غیر قانونی دانلود میکنن چیه؟ چون کشور ما اصلا مراوده ای نداره با کشور سازنده ی اون محصولات، چون ملت ما درامدی ندارن که بخوان واسه هر نرم افزاری پول بدن.
سوال من اینه، این همه وبسایت "معتبر ایرانی" دارن بازی ها و نرم افزار ها رو با کرک رایگان برای دانلود میذارن، چرا مسدود نشدن؟ شما برو یه مغازه که بازی و نرم افزار و ... میفروشه، تقریبا همه ی اون دیسک هایی که برچسب به ظاهر اورجینال دارن توسط شکرت های معتبر ایرانی دزدیده شده، و به اسم خودشون منتشر شده. خوب این الان چه ربطی به ملت ایران داره؟ مگه مجوز انتشار اونها رو ملت میدن؟
به جای اینکه همه کاسه کوزه ها رو سر ملت بد بخت بشکونین، مشکل اصلی رو ریشه یابی کنین، ملت فقط این وسط با توجه به شرایطی که دارن عمل میکنن.
شما احتمالا تا الان اینترنت نامحدود نداشتی(نامحدود واقعی) چون اگه داشتی میفهمیدی نهایتش دو تا سه هفته اول فقط کاربر دانلود زیاد میکنه بعدش دیگه چیزی برای دانلود نیست و خودش هم زده میشه فیلم که کلا ماهی نهایتش دوتا فیلم جدید میاید سریال هم هفته ای یه دونه اپیزود داره اینترنتش هم نامحدوده و فقط چیزی دانلود میکنه که ارزش داشته باشه اما همین کاربر اگه اینترنت محدود داشته باشه که فقط چند ساعتش رایگانه همیشه تو اون چندساعت دانلود میکنه حتی اگه چیز بدرد بخوری هم نباشه باز یه چیزی برای دانلود گیر میاره که از تایم رایگانش استفاده کنه اشتباه امثال شما که همیشه درگیر دو سه گیگ حجم اینترت بودید همینه که فکر میکنید اگه اینترنت نامحدود بشه همه ملت هجوم میارن و شبانه روز دانلود میکنن اما اینجور نیست به خدا اینجور نیست
یعنی به نظر شما این همه آدم (غیر ایرانی) که 24 ساعته ریختن تو twitch و youtube یا دارن استریم میکنن، یا با بالاترین کیفیت دارن ویدئو و استریم میبینن، اینها همشون آدمهای بی فرهنگ هستن.
این که 90% سایت های نرمال و مورد نیاز یا ایران رو بن کردن، یا ایران فیلترشون کرده، مشکله فرهنگ ملت ایرانه، یا دولت ایران؟
چند وقت پیش یه طرحی در آمریکا در مرحله تصویب بود، بر عیله net neutrality، هم خود مردمشون، هم حتی مردم اروپا که این قضیه ربطی بهشون نداشت اینقدر اعتراض کردن تا این طرح لغو بشه، و تازه اونها نسبت به ما تو بهشتن، ولی به همون هم راضی نمیشن. تاکید میکنم اینها همون هایی هستن که شما فکر میکنید فرهنگشون خیلی از ما بالاتره. حالا ملت اینجا دیگه کارد به استخونشون رسیده، دارن به این جهنمی که توش گیر افتادیم به دلیل جبر جغرافیایی اعتراض میکنن،واسه چیزایی که برای بقیه مردم دنیا یه حق عادیه اعتراض میکنن. اونم یکی مثل شما که توهم با فرهنگ بودن برت داشته اومده داره ایراد میگیره بهش.
دوست عزیز شما جو هم میهن ستیزی برت داشته، شما داری به صرف اینکه مخالفت کنی نطق میکنی. فرهنگ فقط از سمت مردم نمیاد، فرهنگ مردم با توجه به شرایطی که توش هستن شکل میگیره، اونهایی که شما به فرهنگشون خیلی مینازید مشکلاتی که مردم این کشور دارند رو ندارند، اگه یک هفته بیاریدشون این کشور زندگی کنن افسردگی میگیرن.
دلیل اینکه اکثریت مردم ما نرم افزار و بازی و ... رو رایگان و غیر قانونی دانلود میکنن چیه؟ چون کشور ما اصلا مراوده ای نداره با کشور سازنده ی اون محصولات، چون ملت ما درامدی ندارن که بخوان واسه هر نرم افزاری پول بدن.
سوال من اینه، این همه وبسایت "معتبر ایرانی" دارن بازی ها و نرم افزار ها رو با کرک رایگان برای دانلود میذارن، چرا مسدود نشدن؟ شما برو یه مغازه که بازی و نرم افزار و ... میفروشه، تقریبا همه ی اون دیسک هایی که برچسب به ظاهر اورجینال دارن توسط شکرت های معتبر ایرانی دزدیده شده، و به اسم خودشون منتشر شده. خوب این الان چه ربطی به ملت ایران داره؟ مگه مجوز انتشار اونها رو ملت میدن؟
به جای اینکه همه کاسه کوزه ها رو سر ملت بد بخت بشکونین، مشکل اصلی رو ریشه یابی کنین، ملت فقط این وسط با توجه به شرایطی که دارن عمل میکنن.
دقیقا
مشکل البته کاملا مشخصه از کجاست
به حای اینکه فرهنگ به دیگران تحمیل کنی، از متن پست ایراد بگیر.
من مثل شما به دیگران فرهنگ تحمیل نمیکنم و فقط از متن پست ایراد میگیرم.
شما اگه صبح تا غروب هم پشت یوتیوب بشینی باز هم نمیتونی به اندازه اون آدمهای بی وجدان ترافیک مصرف کنی. مطمئن باش قبل اینکه به اون حجم از ترافیک برسی، پای کامپیوتر جانت رو از دست میدی.
صحبتهای شما جنبه فرهنگی داره و به موضوع تاپیک ربطی نداره و من سعی میکنم از پاسخ دادن به هم مطالب خودداری کنم. حتی اگر جوابی داشته باشم و یا نداشته باشم.
مشکله فرهنگ ملت ایرانه، یا دولت ایران؟
هیچ دولتی بدون حمایت ملتش پابرجا نمیمونه. اینکه ایرانی ربطی به ایران نداره همش شعاره.
چند وقت پیش یه طرحی در آمریکا در مرحله تصویب بود، بر عیله net neutrality، هم خود مردمشون، هم حتی مردم اروپا که این قضیه ربطی بهشون نداشت اینقدر اعتراض کردن تا این طرح لغو بشه
همه چی رو با حد و اندازه خودش مقایسه کن. ایران رو با اونا مقایسه نکن. با سوریه و کره شمالی مقایسه کن
دوست عزیز شما جو هم میهن ستیزی برت داشته، شما داری به صرف اینکه مخالفت کنی نطق میکنی.
دیر اومدی واسه اتحاد. اونموقع که بایس بودین نبودین. الان دیگه دیر شده. واستون زیاد طول نمیکشه که درک کنی که چقدر دیر اومدی...!
واسه چیزایی که برای بقیه مردم دنیا یه حق عادیه اعتراض میکنن. اونم یکی مثل شما که توهم با فرهنگ بودن برت داشته اومده داره ایراد میگیره بهش.
با وجود اینکه این حرفت بی ادبیه و باز هم خودت رو بافرهنگ میدونی.
همراه شدن با شما تف سربالاس.
واسه چیزی که بدیعیه انرژی الکی صرف نمیکنن.
نبایس به این حوابی بدم ولی خوب...
کی همچین حرفی زده. اصلا چه نیازی به مراوده هست؟
ویندوز در ایران قابل خریدن، دانلود منجر در ایران قابل خریدن، ناد32 قابل خریدن. مشت نمونه خرواره. صحبتهای شما خارج از واقعیته.
اینکه پول ندارن دلیل بر دزدی کردنه؟! (حداقل دزدی خودمون رو توجیه نکنیم و گردن بگیریم)
به جای اینکه همه کاسه کوزه ها رو سر ملت بد بخت بشکونین، مشکل اصلی رو ریشه یابی کنین
شما دنبال ریشه یابی نیستی. شما دنبال رفاه خودتی. نه بهبود شرایط کاربری عموم.
باز هم تکرار میکنم. شما به جای تحمیل فرهنگ به دیگران و اگر واقعا دنبال ریشه یابی هستی، از متن پست ایراد بگیر،نه ار عقاید دیگران
Dadashmohammad22
03-08-2017, 19:05
به حای اینکه فرهنگ به دیگران تحمیل کنی، از متن پست ایراد بگیر.
من مثل شما به دیگران فرهنگ تحمیل نمیکنم و فقط از متن پست ایراد میگیرم.
شما اگه صبح تا غروب هم پشت یوتیوب بشینی باز هم نمیتونی به اندازه اون آدمهای بی وجدان ترافیک مصرف کنی. مطمئن باش قبل اینکه به اون حجم از ترافیک برسی، پای کامپیوتر جانت رو از دست میدی.
صحبتهای شما جنبه فرهنگی داره و به موضوع تاپیک ربطی نداره و من سعی میکنم از پاسخ دادن به هم مطالب خودداری کنم. حتی اگر جوابی داشته باشم و یا نداشته باشم.
هیچ دولتی بدون حمایت ملتش پابرجا نمیمونه. اینکه ایرانی ربطی به ایران نداره همش شعاره.
همه چی رو با حد و اندازه خودش مقایسه کن. ایران رو با اونا مقایسه نکن. با سوریه و کره شمالی مقایسه کن
دیر اومدی واسه اتحاد. اونموقع که بایس بودین نبودین. الان دیگه دیر شده. واستون زیاد طول نمیکشه که درک کنی که چقدر دیر اومدی...!
با وجود اینکه این حرفت بی ادبیه و باز هم خودت رو بافرهنگ میدونی.
همراه شدن با شما تف سربالاس.
واسه چیزی که بدیعیه انرژی الکی صرف نمیکنن.
نبایس به این حوابی بدم ولی خوب...
کی همچین حرفی زده. اصلا چه نیازی به مراوده هست؟
ویندوز در ایران قابل خریدن، دانلود منجر در ایران قابل خریدن، ناد32 قابل خریدن. مشت نمونه خرواره. صحبتهای شما خارج از واقعیته.
اینکه پول ندارن دلیل بر دزدی کردنه؟! (حداقل دزدی خودمون رو توجیه نکنیم و گردن بگیریم)
شما دنبال ریشه یابی نیستی. شما دنبال رفاه خودتی. نه بهبود شرایط کاربری عموم.
باز هم تکرار میکنم. شما به جای تحمیل فرهنگ به دیگران و اگر واقعا دنبال ریشه یابی هستی، از متن پست ایراد بگیر،نه ار عقاید دیگران
دیگه حرفی با جنابعالی باقی نمیمونه.
البته اگه آرمانهای تخیلیتون بهتون اجازه میده چند مگابایت از اینترنتتون مصرف بشه، اگه نه که نمیخواد تماشا کنید
دیگه حرفی با جنابعالی باقی نمیمونه.
البته اگه آرمانهای تخیلیتون بهتون اجازه میده چند مگابایت از اینترنتتون مصرف بشه، اگه نه که نمیخواد تماشا کنید
شما هم فرهنگ درست استفاد کردن از منابع رو یاد بگیرید و به دوستان خودتون هم یاد بدید. تا شاهد این چنین وقایعی نباشیم.
در فرهنگ مصرف آب، همه اصراف نمیکنن اما همه زیر بار قحطی میرن.
چیزی که از فرهنگ نیاز دارید یاد بگیرید
George Shelly
03-08-2017, 19:47
یه مورد رو متذکر میشم به اون خوش خیال هایی که فکر می کنند آذری جهرمی ناجی اینترنت ایران و ...خواهدبود !!!! این فرد کارنامه بی نهایت سیاهی داره و از پرونده سازهای پشت صحنه مسائل سال 2009 هست !! زحمت بکشید سوابقش رو مطالعه بفرمایید !!!! هیچ کسی تو این سیستم الکی بالا نمیاد مگر با کارنامه ای بسیار سیاه و سرسپردگی محض!!!!!
خانه از پای بند ویران است
خواجه در بند نقش ایوان است
دوست عزیز الآن خیلی وقته طرح مصرف منصفانه اجرا شده و همه محدوده خودشون رو میدونند.:n01:
با وجود مصرف منصفانه اگر باز هم با مشکل مواجه شدیم باید زیرساخت رو قوی تر کرد و گسترش داد نه اینکه محدودیت بیشتر اعمال کرد.
الان حجم همه مشخص هست و کسی بیش از حد مصرف نمیکنه. اون اشخاصی هم که حجم دانلود بالا به خاطر کارشون دارند، پول اون رو پرداخت کردند و از حق شخص دیگری استفاده نکردند.
نیاز و درخواست ها رفته بالا ولی زیر ساخت نسبت به اون پیشرفت نداره. دلیل افت کیفیت اینه.
بیشتر مصرف هم بین الملل هست و این حجم های داخلی دردی رو دوا نمیکنه. به جاش کیفیت رو ببرند بالا و مهمترین بحث ما الان قیمت هست که باید منصفانه باشه.:n16:
الان مگه چه اشکالی داره یعنی واقعا اینقدر سر مردم کلاه گذاشتین بس نیست
همه عادت کردن دارن استفاده میکنم هر مشترک نسبت به نیازش داره خرید میکنه
خواهشمندیم دست بهش نزنین که بدتر میشه
ممنون
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
mani6606
03-08-2017, 23:26
الان واقعا در اين چند صفحه موضوع بحث چيه؟
واقعا كدام عقل سالمى اينترنت رو با حامل هاى انرژى مثل اب ، برق گاز و غيره مقايسه مى كند؟
كشورهاى صنعتى و توسعه يافته و كشورهاى در حال توسعه مانند هند در تلاشند تا خدمات دولت بيشتر بر مبناى اينترنت باشد تا هم در وقت ارباب رجوع صرفه جويي شود و هم اينكه جلوى اسراف بيش از اندازه كاغذ گرفته شود حالا در ايران مسولين فكر مى كنند اينترنت وسيله سرگرميه. وقتى ادم ١٠ صفحه اخر اينجا را مى خونه از نظر بعضى ها افسوس مى خوره ، به جاى متهم كردن افراد بر اين كه مصرف بيش از اندازه انها باعث سياست جديد شده خيلى احساس قدرت و منطق كلام داريد دولت رو زير سوال قرار دهيد كه چرا هزينه اينترنت در ايران چندين برابر افغانستان و پاكستانه و در مقابل كيفيت ان افتضاحه؟
mr_prince
04-08-2017, 00:15
چرا بعضیا انقد کوچیک فکر میکنند ؟؟ به قول دوستمون که گفت مشکل رو از ریشه نگاه کنیم ! نباید به هم دیگه بپریم که آی تو زیاد مصرف کردی نت مملکت تموم شد و ازین چرت و پرتا... اونی که 3 ترابایت میگره مفت خوری نمیکنه حقش رو داره میگیره مفت خورای واقعی گنده تر از من و شمان..
همه ی مارو به نوعی به بردگی گرفتن و حرفی که میزنی اقای سیاوش مثل اینه یک برده به یک برده دیگه میگه چرا تورو سه بار شلاق زدن منو چهار بار، بجای این حرفا باید دید که چرا داریم شلاق میخوریم
کسایی هستن که از من و شما همین تفرقه رو میخوان که بهم بپریم بجای اتحاد ، به نظرت چجوری یه ارباب هزارتا برده داره؟آیا 1000 نفر زورشون به نهایتن چند نفری که اونارو نگه داشتن نمیرسه؟چرا خوبم میرسه ولی دلیلی که هیچوقت ازاد نمیشن اینه که باهم متحد نیستن و بینشون تفرقه ایجاد شده توسط گنده تر از خودشون
بیاید به جا اینکه به هم بپریم و بگیم تقصیر تو ه یکم بیشتر ببینیم و بفهمیم که داریم توسط یسری کنترل میشیم
لینک بالا رو موقتا هم که شده اجرا کنین تا بتونین به اصل موضوع تاپیک برگردین و درموردش صبحت کنین. ما کسانی هستیم که بطور مثال به نظرمون "ماست طبیعتا رنگش سفیده" اما اشخاصی هستن که وقتمونو تلف میکنن تا خلاف اینو نشون بدن!
وقت. وقتتونو با همچین اشخاصی هدر ندین ;)
Farhad.Farhadi
04-08-2017, 00:25
الان واقعا در اين چند صفحه موضوع بحث چيه؟
واقعا كدام عقل سالمى اينترنت رو با حامل هاى انرژى مثل اب ، برق گاز و غيره مقايسه مى كند؟
كشورهاى صنعتى و توسعه يافته و كشورهاى در حال توسعه مانند هند در تلاشند تا خدمات دولت بيشتر بر مبناى اينترنت باشد تا هم در وقت ارباب رجوع صرفه جويي شود و هم اينكه جلوى اسراف بيش از اندازه كاغذ گرفته شود حالا در ايران مسولين فكر مى كنند اينترنت وسيله سرگرميه. وقتى ادم ١٠ صفحه اخر اينجا را مى خونه از نظر بعضى ها افسوس مى خوره ، به جاى متهم كردن افراد بر اين كه مصرف بيش از اندازه انها باعث سياست جديد شده خيلى احساس قدرت و منطق كلام داريد دولت رو زير سوال قرار دهيد كه چرا هزينه اينترنت در ايران چندين برابر افغانستان و پاكستانه و در مقابل كيفيت ان افتضاحه؟
عزیزِ من شما بیا میخ رو بکوب تو فولاد اگه رفت تو
مشکل نه دولتِ, نه دیپلمات های این کشورِ نه حزبِ نه....
مشکل درونِ آینه اس
کسی که میاد میگه آقا 700 گیگ چرا !؟ یا 3ترا چرا ؟ مگه فیلم 3ساعته بیشتر از 3گیگه, میاد میگه باید در مصرف اینترنت صرفه جویی کنیم چون در مصرف آب هم باید صرفه جوبی کنیمُ ولش کن
خودمونیم که به خودمون آسیب میزنیم, بزارید با افکارشون زندگی کنن و خوش باشن
من تاریخ عضویت هارو نگاه میکنم میبینم این افراد تازه کارن, ولی شماها که از قدیمی های این انجمن هستید چرا ریپلای میکنید
تقصیری هم نداره فقط اطلاعاتش پایینِ و همینطور تو مسله انتقادپذیری ضعیف
در کل وزیری که رو اون صندلی نشسته, افرادی که مسولن به خاطر ما نشستند و ما اون صندلی رو ساختیم, چه با رای ها, چه با بیخیالی ها
تو چند پست قبل هم گفتم که کسانی که با اینترنت کار میکنن رو دیدم که زیاد رو این موضوع مانور نمیدن و حتی اطلاعی ندارن, دیگه عوام جای خود داره
اطلاعات ناکافیه و نصفه و نیمه است که باعث پسرفت میشه
mani6606
04-08-2017, 00:42
عزیزِ من شما بیا میخ رو بکوب تو فولاد اگه رفت تو
مشکل نه دولتِ, نه دیپلمات های این کشورِ نه حزبِ نه....
مشکل درونِ آینه اس
کسی که میاد میگه آقا 700 گیگ چرا !؟ یا 3ترا چرا ؟ مگه فیلم 3ساعته بیشتر از 3گیگه, میاد میگه باید در مصرف اینترنت صرفه جویی کنیم چون در مصرف آب هم باید صرفه جوبی کنیمُ ولش کن
خودمونیم که به خودمون آسیب میزنیم, بزارید با افکارشون زندگی کنن و خوش باشن
من تاریخ عضویت هارو نگاه میکنم میبینم این افراد تازه کارن, ولی شماها که از قدیمی های این انجمن هستید چرا ریپلای میکنید
تقصیری هم نداره فقط اطلاعاتش پایینِ و همینطور تو مسله انتقادپذیری ضعیف
در کل وزیری که رو اون صندلی نشسته, افرادی که مسولن به خاطر ما نشستند و ما اون صندلی رو ساختیم, چه با رای ها, چه با بیخیالی ها
تو چند پست قبل هم گفتم که کسانی که با اینترنت کار میکنن رو دیدم که زیاد رو این موضوع مانور نمیدن و حتی اطلاعی ندارن, دیگه عوام جای خود داره
اطلاعات ناکافیه و نصفه و نیمه است که باعث پسرفت میشه
مشكل اينجاست اين دست انسان ها در جامعه كم نيستند سكوت در برابر گزاف گويي جماعت نادان تا به حال چه سودى داشته
mohandes23
04-08-2017, 00:59
این همه مدت سکوت کردیم وضعمون این شد.اگر در مورد این طرح نیز سکوت می کردیم حتمن الان به عنوان طرح نمونه اینترنت نامحدود و ارزان ارایه می شد و کلی هم افتخار می کردند به این طرح.دیدید که وقتی کمی اعتراض شد ظرف 2 تا 3 روز شایدم کمتر طرح لغو شد.شما فکر کردید که این ها نمی دانند که مثلن 10 گیگ کم هست؟ پس چرا برای نت داخلی 1400 گیگ گذاشته بودند؟؟؟ اگر نمی دانستند همچین مقداری رو نمی ذاشتن در حالی که نت داخلی به مراتب مصرفش کمتر هست!
George Shelly
04-08-2017, 01:00
دوستان لطفا در صورتی که نظرتون مثبته از طرح پیشنهادی زومجی حمایت کنید به نظر من تاحدود زیادی عادلانه و منصفانه ست
چرا بعضیا انقد کوچیک فکر میکنند ؟؟ به قول دوستمون که گفت مشکل رو از ریشه نگاه کنیم ! نباید به هم دیگه بپریم که آی تو زیاد مصرف کردی نت مملکت تموم شد و ازین چرت و پرتا... اونی که 3 ترابایت میگره مفت خوری نمیکنه حقش رو داره میگیره مفت خورای واقعی گنده تر از من و شمان..
همه ی مارو به نوعی به بردگی گرفتن و حرفی که میزنی اقای سیاوش مثل اینه یک برده به یک برده دیگه میگه چرا تورو سه بار شلاق زدن منو چهار بار، بجای این حرفا باید دید که چرا داریم شلاق میخوریم
کسایی هستن که از من و شما همین تفرقه رو میخوان که بهم بپریم بجای اتحاد ، به نظرت چجوری یه ارباب هزارتا برده داره؟آیا 1000 نفر زورشون به نهایتن چند نفری که اونارو نگه داشتن نمیرسه؟چرا خوبم میرسه ولی دلیلی که هیچوقت ازاد نمیشن اینه که باهم متحد نیستن و بینشون تفرقه ایجاد شده توسط گنده تر از خودشون
بیاید به جا اینکه به هم بپریم و بگیم تقصیر تو ه یکم بیشتر ببینیم و بفهمیم که داریم توسط یسری کنترل میشیم
چرت و پرت در اینه که همه در مورد حجم نامحدود و بزن و دانلودش کن صحبت میکنن و شما در مورد شلاق زدن برده ها...
ادب نداری، منطق هم نداری
انقدر بعضی از پستها پرت و خالی از هرگونه فهمی از پهنای باند و شیوه توزیع هست که آدم شرمش میاد بخواد جوابشون رو بده.
طرف یه جمع ساده رو نمیتونه حساب کنه. اونوقت بیایم در مورد معادلات باهاش صحبت کنیم؟!
بجای اینهمه تز دادن اول برید ببینید اینترنت چجوری میاد، از کجا تامین میشه، هزینش چقدره، چقدر توان و انرژی لازمه تا به اینی که همین الان هست برسه، بعد بیاید ناله کنید که چرا فلانه..!
اول برید ببینید مزایای اینترانت چیه و اونایی که دنبال پیشرفت از طریق دانلود کردن بودن ببینن چجوری پیشرفت جاصلشون میشه بعد بیان بگن چرا حجم داخلی بیشتر از خارجیه.
همیشه گفتن که بشکه خالی بیشترین صدا رو داره...
بدون داشتن اطلاعات خودتون رو حق به جانب ندونید
به نظر من این اختلاف نظر دوستان بیشتر بر می گرده به اختلاف سنی و تجربیاتی که داشتن
اشخاصی که نامحدود واقعی رو تجربه کردن مثل وقتی که مخابرات سرویس آورده بود و واقعا نامحدود بود تا جایی که جا داشت استفاده کردن و الان واقعا عذاب وجدان دارن برای اون اطلاعاتی که دانلود کردن و الان سرکار میرن و وقت نمی کنن و بدون استفاده مونده یجورایی الان مخالفت میکنن و سرعت و کیفیت رو نمی خوان فدای حجم و قیمت کنن
اون دسته دیگه که واقعا تجربه نکردن الان دنبال حجم بالا و نامحدود میگردن
در هر صورت هر دو طرف مشکلی ندارن نسبت به طرز فکر شون و میتونن از این منطق دفاع کنن ولی این رو باید بدونن که اگر قرار به ذخیره اطلاعات و ساخت آرشیو باشه مطمئن باشید مثل ما بعدا پشیمون میشین ولی اگر نه دنبال تماشای آنلاین و استریم باشه درسته و باید حجم بالا و نامحدود با قیمت مناسب در اختیار همه قرار بگیره ولی باید بصورت عادلانه و مساوی بین همه تقسیم بشه
ما آرشیو به اندازه کافی داریم. اصلا هم دنبال دانلود نیستیم.
معتقدیم اینترنت به گونه ای باید باشه که کاربر بتونه تمام استفاده اش بصورت آنلاین
باشه چه فیلم دیدن - چه بازی و چه آموزش و ...
اینطوری اگه بشه در مدت کمی مصرف اینترنت در کشور معقول و منطقی میشه.
دیگه یه نفر در روز مگه چند تا فیلم می بینه؟ چقدر بازی می کنه؟
وقتی همیشه در دسترسش باشه دیگه هول نمی زنه واسه آرشیو کردن.
والا من خودم وقتی سرویس نامحدود داشتم فقط هارد سیستمم پر بود
ولی الان که حجمی ( دانلود شبانه ) دارم علاوه بر هارد سیستم 3 ترا بایت هم هارد
اکسترنال دارم. کلی هزینه این هارد ها شده.
برای 3-4 سال حداقلش فیلم و سریال دارم.
اینترنت پرسرعت واقعی نامحدود = تمام اینترنت به حجم میلیونها ترابایت هارد شماست.
arashsard
04-08-2017, 11:09
دوستان کسی میدونه به ازای هر یه گیگ که یه کاربر مصرف میکنه چقدر هزینه پای دولت میوفته ؟ البته فقط هزینه خرید خارجی منظورمه . کاری به حقوق ماهانه تکنسین های ایرانی ، حالا پول برق روتر ها و ... ندارم . فقط هزینه هر گیگ که ما باید به اونوریا بدیم ، تشکر .
دوستان لطفا در صورتی که نظرتون مثبته از طرح پیشنهادی زومجی حمایت کنید به نظر من تاحدود زیادی عادلانه و منصفانه ست
شبیه شوخی و رویاست ...
همچین تعرفه هایی خیلی از ما دوره .
mani6606
04-08-2017, 12:02
چرت و پرت در اینه که همه در مورد حجم نامحدود و بزن و دانلودش کن صحبت میکنن و شما در مورد شلاق زدن برده ها...
ادب نداری، منطق هم نداری
انقدر بعضی از پستها پرت و خالی از هرگونه فهمی از پهنای باند و شیوه توزیع هست که آدم شرمش میاد بخواد جوابشون رو بده.
طرف یه جمع ساده رو نمیتونه حساب کنه. اونوقت بیایم در مورد معادلات باهاش صحبت کنیم؟!
بجای اینهمه تز دادن اول برید ببینید اینترنت چجوری میاد، از کجا تامین میشه، هزینش چقدره، چقدر توان و انرژی لازمه تا به اینی که همین الان هست برسه، بعد بیاید ناله کنید که چرا فلانه..!
اول برید ببینید مزایای اینترانت چیه و اونایی که دنبال پیشرفت از طریق دانلود کردن بودن ببینن چجوری پیشرفت جاصلشون میشه بعد بیان بگن چرا حجم داخلی بیشتر از خارجیه.
همیشه گفتن که بشکه خالی بیشترین صدا رو داره...
بدون داشتن اطلاعات خودتون رو حق به جانب ندونید
طبق اعلام هاى رسمى دولت ، ايران از سال ١٩٩٣ به اينترنت و شبكه جهانى متصل شده است و از سال ١٩٩٧ به مرور در اختيار عموم قرارگرفته است بعد از گذشت ٢٤ سال از لحاظ سرعت بين ١٧٨ كشور در رتبه ١٦٤ قرار دارد.
سوال اينجاست كه چرا در زير ساختها هزينه نشده است؟ در اطراف ما كشورهايي مانند هند پاكستان و عراق به مراتب وضيعت بهترى دارند. اين كشورها از وجود سرمايه گذار خارجى استفاده مى كنند در هند بسيارى از شركت هاى مخابراتى امريكايي زير ساختهاى مخابراتى و اينترنتى اين كشور را بهبود داده اند . در ايران نه خود دولت برنامه مشخصى دارد و نه اجازه ورود سرمايه گذار خارجى را مى دهد چون فرصت سرمايه گذارى خارجى را به عنوان تهديد امنيتى برداشت مى كند.يك مثال از عدم وجود برنامه اين كه الان در تهران و ساير شهرهاى بزرگ كشور در مناطقى از شهر كه مخابرات امكان و ظرفيت كابل كشى ندارد يك خط را بين چندين مشترك تقسيم مى كند اين مورد را در بيشتر مجمتمع ها و برج هاى مسكونى ديده مى شود كه به ان خط pcm گفته مى شود روى اين خط فقط از خود مخابرات مى توان سرويس گرفت و گاهى هم خود كيفيت اينترنت مخابرات روى اين خط از دايال اپ پايين تر است. پس دولت هيچ وقت پيش بينى رشد كاربر را در دهه سالهاى اخير نداشته است.
اينكه گفته بشه هزينه تامين اينترنت بالاست مثل اينكه بگيم تعداد خودروها در ١٠ سال گذشته افزايش يافته اما هزينه راه سازى و بهبود وضيعت جادها بالاست پس با همان ظرفيت جادهاى قديم رانندگى كنيم! دولت در مقابل مالياتى كه از مردم مى گيرد مسول است حال اينكه در ايران حتى روى اينترنت هم ماليات گرفته مى شود
اينترانت در يك سازمان يا شايد دانشگاه با تعداد محدود و مشخص كابر جواب مى دهد كه منابع و اطلاعات مشخصى را بين كاربرها به اشتراك مى گذارد در يك كشور با چندين ميليون كاربر كه هر كاربر نياز خاصى دارد چگونه مى توان نيازهاى انها را برطرف كرد؟
مسئله ديگر دانلود ترابياتى است. كسى واقعا كارش دانلود كردن حجم بالا باشد هيچ وقت محدود به dsl نمى شود از دانلاود افلاين استفاده مى كند يك اكانت از شركتى مانند skynet مى گيرد و از dsl معمولى فقط جهت ارتباط با شركت جهت send استفاده مى كند،هزينه اى كه طرف مى خواد با dsl ترابايتى دانلود كند با نصف ان با بهترين سرعت و بالاترين كيفيت افلاين دانلود مى كند
بهتره اول از قوانین اینترنت در جهان صحبت کنیم تا دوستان برخی چیزها دستشون بیاد
طبق مصوبه FCC که بیشتر کشورهای جهان قبولش دارند شما حق ندارید یک سایت رو با سرعت کم و دیگری رو با سرعت زیاد باز کنید یا ترافیک یک سایت نامحدود حساب بشه(از اون به عنوان net neutrality یاد میشه)که خلافش رو ما داریم میبینیم
دوما بیشتر کشورهای جهان دارند روی محدودیت حجم روی ۱ ترابایت فکر میکنند اونوقت ما روی ۳۰ گیگابایت موندیم(یک ترابایت در اصل نامحدود حساب میشه با Adsl که ماکسیمم سرعتش ۲مگابایت(۱۶مگابیت)است)
دوم لازم دیدم که عکسی که مربوط به سرویسدهنده اینترنت CoX هست رو بگذارم
اگه دقت کنید ما هزینهای که برای هر گیگابایت میدیم معادل سالهای پیش از ۲۰۰۰ است که بازم جای تامل داره(عکس دوم هزینه انتقال هر مگابایت بر ثانیه هست)
توی عکس اولم که نشون داده شده با یک ترابایت میشه چکار کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پیشنهاد میشه یک نگاهی به لینک بندازید
siava5h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میتونید چند تا از مزایای اینترانت و چند عدد از کشورهایی که به جای اینترنت از اینترانت استفاده میکنند رو نام ببرید؟
میتونید بگید اسم اینترانت در مبحث علمیش اصلا چیه؟
در صورتی که در مورد هزینه انتقال مدرکی دارید رو کنید من توی پستم نوشتم و لینک هم دادم.
albertxx
04-08-2017, 14:25
طبق مصوبه FCC که بیشتر کشورهای جهان قبولش دارند شما حق ندارید یک سایت رو با سرعت کم و دیگری رو با سرعت زیاد باز کنید یا ترافیک یک سایت نامحدود حساب بشه(از اون به عنوان net neutrality یاد میشه)که خلافش رو ما داریم میبینیم
دوما بیشتر کشورهای جهان دارند روی محدودیت حجم روی ۱ ترابایت فکر میکنند اونوقت ما روی ۳۰ گیگابایت موندیم(یک ترابایت در اصل نامحدود حساب میشه با Adsl که ماکسیمم سرعتش ۲مگابایت(۱۶مگابیت)است)
اگه دقت کنید ما هزینهای که برای هر گیگابایت میدیم معادل سالهای پیش از ۲۰۰۰ است که بازم جای تامل داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پیشنهاد میشه یک نگاهی به لینک بندازید
عملا میشه گفت با گذشت زمان هزینه اینترنت رایگان شده !!!!
روز به روز هم هزینه ناچیز تر میشه !!
در حالی که تو ایران از نت به عنوان ابزاری برای درآمد زایی هرچه بیشتر و سواستفاده به مراتب بیشتر استفاده میشه !!!
طرحی که ارایه شده عملا درآمدزایی بیشتر از مشترک هست و نه بالابردن کیفیت ..
نه تنها با دنیا بلکه با خودمون هم نمیتونیم رقابت و پیشرفت کنیم
چون هر روز به فکر سوااستفاده و درآمدزایی بیشتر هستن !!
تاسف داره
mohandes23
04-08-2017, 14:25
اگه دقت کنید ما هزینهای که برای هر گیگابایت میدیم معادل سالهای پیش از ۲۰۰۰ است که بازم جای تامل داره(عکس دوم هزینه انتقال هر مگابایت بر ثانیه هست)
البته محدویت 1 ترا رو بعضی شرکتا دارن و برای مسی هست و فیبر نوری اکثر اصلا محدودیت نداره!
دوستان کسی میدونه به ازای هر یه گیگ که یه کاربر مصرف میکنه چقدر هزینه پای دولت میوفته ؟ البته فقط هزینه خرید خارجی منظورمه . کاری به حقوق ماهانه تکنسین های ایرانی ، حالا پول برق روتر ها و ... ندارم . فقط هزینه هر گیگ که ما باید به اونوریا بدیم ، تشکر .
شما در نظر داشته باش که الان مبین نت یه طرح داره ماهی 100 گیگ 70 هزار تومن. یعنی گیگی 700 تومن. این پول رو به احتساب هزینه برق و روتر و خرید از زیرساخت و انتقال و فیلترینگ و کوفت و زهرمار حساب میکنه و تازه سود هم میکنه. یادمه شرکت های دیگه مثل های وب قیمت کمتر هم میدادند. هزینه داخلی که خیلی ناچیز و در حد رایگان حساب میشه. نکته بعدی هم اینکه دولت ترافیک نمیخره. شرکت زیرساخت از نقاط اتصال به اینترنت که Gateway هم بهشون میگه از یه شرکت در کشور همسایه پهنای باند رو تحت یه خطوطی به نام STM اجاره میکنه. مثلا یادمه چند سال پیش یه خط STM1 که 155 مگابیت پهنای باند داره ماهی حدود 1000 دلار بود اگه اشتباه نکنم. به احتمال زیاد الان کمتره. کشور های مختلف حتی این پهنای باند رو ترانزیت میکنند، یعنی فقط عبور میدند و به کشور همسایه دوباره میفروشند. مثلا عراق مقدار زیادی از پهنای باند اینترنتش رو از ایران میخره و جالبه بدونید ظرفیتش از ایران بیشتره یعنی ما بیش از اون پهنای باندی که خودمون داریم فقط ترانزیت میکنیم. چرا؟ بخاطر دید منفی آقایون به اینترنت و اینترنت ملی و هزار داستان دیگه. حالا شما ببین با 700 تا تک تومن هم به کسی ضرر وارد نمیشه و گیگی 3000 تومن چه سود کلفتی برای مافیای اینترنت ایران داره.
در ضمن این اینترانت که مطرح میکنند بیشتر جنبه امنیتی و محدود سازی داره، چون ما رابطه مون با اکثر کشورهای قدرتمند دنیا در زمینه اینترنت قطع و حرامه. مگرنه همه کشور های دنیا یه شبکه داخلی برای خودشون دارن ولی این شبکه داخلی شامل سرور های مختلف گوگل،یاهو ، فیسبوک ، دیتا سنترهای بزرگ و غیره میشه و همه این شبکه ها با هم لینک هستند نه اینکه بشه داخلی و خارجی! به همین خاطره که هزینه دیتا انقدر پایین میاد که در حد رایگان میشه و شما سرویس های گیگابیتی با ترافیک نامحدود مشاهده میکنی. اگه ایران هم با دنیا سر جنگ نداشت، شرکت های بین المللی میامدند اینجا سرور و دیتا سنتر راه اندازی میکردند و اطلاعات مورد نیاز شما بجای اینکه بره دور دنیا بچرخه از سرور داخل کشور تامین میشد. ایران هم بخاطر موقعیت مکانی بسیار مناسبش در منطقه ، میشد Node خاور میانه و همه کشور های همسایه متصل میشدن به ایران و دیتا میگرفتن. مثل همون کاری که زمان شاه با فرودگاه امام خمینی فعلی میخواستن انجام بدن و الان جاش فرودگاه دبی علم شده.
به نظر من این اختلاف نظر دوستان بیشتر بر می گرده به اختلاف سنی و تجربیاتی که داشتن
اشخاصی که نامحدود واقعی رو تجربه کردن مثل وقتی که مخابرات سرویس آورده بود و واقعا نامحدود بود تا جایی که جا داشت استفاده کردن و الان واقعا عذاب وجدان دارن برای اون اطلاعاتی که دانلود کردن و الان سرکار میرن و وقت نمی کنن و بدون استفاده مونده یجورایی الان مخالفت میکنن و سرعت و کیفیت رو نمی خوان فدای حجم و قیمت کنن
اون دسته دیگه که واقعا تجربه نکردن الان دنبال حجم بالا و نامحدود میگردن
در هر صورت هر دو طرف مشکلی ندارن نسبت به طرز فکر شون و میتونن از این منطق دفاع کنن ولی این رو باید بدونن که اگر قرار به ذخیره اطلاعات و ساخت آرشیو باشه مطمئن باشید مثل ما بعدا پشیمون میشین ولی اگر نه دنبال تماشای آنلاین و استریم باشه درسته و باید حجم بالا و نامحدود با قیمت مناسب در اختیار همه قرار بگیره ولی باید بصورت عادلانه و مساوی بین همه تقسیم بشه
اگر واقعا کسی از اینترنت بصورت آنلاین استفاد کنه، منظورم اینه که هر فیلمی رو که میخواد ببینه رو لود کنه. حالا یا از روی وب و یا با دانلود کردن و یا فرض مثال یک هفته بعد نگاه کردن
و حتی اگر فرضا قصد ویندوز نصب کردن داشت، ویندوز 10 رو هم از اینترنت دانلود کنه. حتی گیم رو هم در صورتی که دسترسی به دوستان و یا فایل ذخیره شده نداره، ار اینترنت دانلود کنه، هیچ کس با این نامحدود بودن دچار مشکل نمیشه و حتی ISP هم زیر بار فشار شبکه نمیره. و به اندازه کافی درآمد خودش رو داره. تا حد مرگ هم ISP ها با هم رقابت میکنن که تمام منافع این رقابت برای کاربران تموم میشه.
اما آدمهایی هستن که میگن من 40 تومن دادم نامحدود گرفتم و اگر از حداکثر حجم استفاده نکنن، پیش خودشون فکر میکنن بی غیرتن.
فرضا اگر ماه اول بخاطر لازم داشتن یا اجبار 200 گیگ مصرف کردن و ماه دوم بدلیل اینکه نیاز نداشتن مصرف کنن به 40 گیگ رسیدن، پیش وجدان خودشون ناراحتن..! و میگن نباس اینطور میشد، من ضرر دادم. بایس دست کم 150 گیگ رو مصرف میکردم.
این افراد حتی حاضرن کامپیوترشون زیر کار بسوزه ولی حتی 1 Mb از ترافیک ممکنه کمتر دانلود نشه.
همچین آدمهایی هستن که رقابت رو در ISPها از بین بردن.
حال این اتحاد رو مالکین ISP ها انجام دادن.
siava5h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میتونید چند تا از مزایای اینترانت و چند عدد از کشورهایی که به جای اینترنت از اینترانت استفاده میکنند رو نام ببرید؟
میتونید بگید اسم اینترانت در مبحث علمیش اصلا چیه؟
در صورتی که در مورد هزینه انتقال مدرکی دارید رو کنید من توی پستم نوشتم و لینک هم دادم.
در مورد هزینه:
مبلغ 1.2 میلیارد دلاری که کشور افغانستان برای خرید 10 گیگابیت پهنای باند اینترنت پرداخت کرده است.
شناسهٔ خبر: 3662166 - چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۲
دانش و فناوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > فناوری اطلاعات و ارتباطات
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بر اساس این توافقنامه، شـرکت ارتباطات زیرسـاخت به نماینـدگی از جمهوری اسلامی ایران، پهنـای باند مـورد نیاز کشور افغانـستان را به میزان ۱۰ گیگابیت تامین خواهد کرد.
قرار است این حجم اینترنت با رقمی معادل ۱.۲ میلیون دلار در اختیار کشور افغانستان قرار گیرد که اینترنت خریداری شده از ایران، از نظر قیمت و کیفیت دارای صرفه فراوانی برای کشور افغانستان خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF
شناسهٔ خبر: 3953552 - دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۳
دانش و فناوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > فناوری اطلاعات و ارتباطات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نحوه محاسبه قیمت فروش عمده پهنای باند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به قیمت خرید یک STM۱ پهنای باند از شرکتهای بین المللی و ورود آن به ایران اظهار داشت: شرکت ارتباطات زیرساخت، اینترنت را به صورت «آی پی» و سرویس ترانزیت از اپراتورهای بین المللی خریداری می کند و در مجموع تا لب مرز ایران، برای هر «مگابیت برثانیه» پهنای باند، ۵ تا ۶ دلار هزینه می کند که عددی حدود ۲۲ هزار تومان به ازای هر مگابیت می شود.
وی گفت: در همین حال عمده سرمایه گذاری زیرساخت مربوط به ایجاد شبکه پشتیبان است؛ به نحوی که در ۳ سال اخیر بیش از ۲ هزار میلیارد تومان برای کشیدن فیبر و بیش از ۲ هزار میلیارد تومان برای تجهیزات انتقال و «آی پی» هزینه شده است.
وقتی که اینترنت داخلی میاد، دیگه نیازی نیست برای لود کردن داده ها به کشورهای خارجی پول بدی و کل تراکنش در بین ISP ها انجام میشه.
و اگر اونایی ک ادعای دانلود بیشتر پیشرفت بیشتر دارن ، اگر خیلی هنرمندن بتونن سروری مثل تلگرام یا فیسبوک رو تو کشور اجرا کنن، حتی میتونن پهنای باند به کشورهای دیگه بفروشن.
این اینترنت داخلی برای ما بی ارزشه، چرا؟ چون ما عرزه این کارارو نداریم که مثل فیسبوک باشیم. چونکه جز مناجات نامه و تفاسیر المیزان و امثال اینها، سرور دیگه ای از دستمون بر نمیاد. چونکه به مدیریت سرور داخلی اعتمادی نداریم.
میلیارد تومن هم نیست وایبه حال میلیون دلار!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخون!
“Kabul and Tehran signed a contract according to which Afghanistan would pay $105,000 for each 10 Gigabyte to Iran for internet services,” Samim told IRNA. Currently Afghanistan is paying $250,000 for 10 Gigabyte.
He furthered that as a result of entering the internet markets in the country, gateways would be created in Herat, Kandahar, Nangarhar, Kabul and Mazar-e-Sharif for people to have access to internet and the price would fall by 20 to 25 percent.
“We pay $135,000 for each 10 Gigabyte of internet services from Kazakhstan,” he said.
من لینکش رو زیرش گذاشتم دیگه!!
سایت خبریه...
فرض مثال که اعداد ارقام رو رزونامه ایران به دروغ اعلام کرده باشه. دیگه رایگان که نیست..!
حالا بازم باید بینیم که اون سایتی شما گذاشتی واقعیت رو اعلام کرده یا نه.
اون عداد ارقام هم یک مثال هست و هیچ وقت اشخاص عادی از نظر مدیران و سیاست مداران ارزش این رو ندرن که اطلاعات درستی بهشون داده بشه.
اگر واقعا کسی از اینترنت بصورت آنلاین استفاد کنه، منظورم اینه که هر فیلمی رو که میخواد ببینه رو لود کنه. حالا یا از روی وب و یا با دانلود کردن و یا فرض مثال یک هفته بعد نگاه کردن
و حتی اگر فرضا قصد ویندوز نصب کردن داشت، ویندوز 10 رو هم از اینترنت دانلود کنه. حتی گیم رو هم در صورتی که دسترسی به دوستان و یا فایل ذخیره شده نداره، ار اینترنت دانلود کنه، هیچ کس با این نامحدود بودن دچار مشکل نمیشه و حتی ISP هم زیر بار فشار شبکه نمیره. و به اندازه کافی درآمد خودش رو داره. تا حد مرگ هم ISP ها با هم رقابت میکنن که تمام منافع این رقابت برای کاربران تموم میشه.
اما آدمهایی هستن که میگن من 40 تومن دادم نامحدود گرفتم و اگر از حداکثر حجم استفاده نکنن، پیش خودشون فکر میکنن بی غیرتن.
فرضا اگر ماه اول بخاطر لازم داشتن یا اجبار 200 گیگ مصرف کردن و ماه دوم بدلیل اینکه نیاز نداشتن مصرف کنن به 40 گیگ رسیدن، پیش وجدان خودشون ناراحتن..! و میگن نباس اینطور میشد، من ضرر دادم. بایس دست کم 150 گیگ رو مصرف میکردم.
این افراد حتی حاضرن کامپیوترشون زیر کار بسوزه ولی حتی 1 Mb از ترافیک ممکنه کمتر دانلود نشه.
همچین آدمهایی هستن که رقابت رو در ISPها از بین بردن.
حال این اتحاد رو مالکین ISP ها انجام دادن.
تو همون آمریکا و اروپا هم نمیزارن یه نفر بیاد کل شبکه رو بنرکونه.
ISP این مشترکین رو شناسایی می کنه و محدودش می کنه.
منتها نه 128K . مثلا یه سرعت کم ولی معقول.
شاید جهان سوم هر کی هر کی باشه ولی مطمئن باش کشورهای
پیشرفته حساب و کتاب دارن.
بخاطر چند نفر نمیان همه ملت رو محدود کنن. همه رو مثل سرباز خونه
بخاطر یه نفر تنبیه نمی کنن.
همه حرف ما اینه که ما هم مثل اونا باشیم. اینترنت درست بدین و کنترل
معقول داشته باشند. سقف هم اگه میزارن یه سقف معقول باشه.
مثلا واسه کسی که سرویس 16 مگ داره یک ترابایت خوبه.
به شبکه هم فشار نمیاد. دانلود 5 روزشه.
من لینکش رو زیرش گذاشتم دیگه!!
سایت خبریه...
فرض مثال که اعداد ارقام رو رزونامه ایران به دروغ اعلام کرده باشه. دیگه رایگان که نیست..!
حالا بازم باید بینیم که اون سایتی شما گذاشتی واقعیت رو اعلام کرده یا نه.
۱۰ گیگابایت ضربدر ۱۰۲۴ میشه ۱۰۲۴۰
۱۰۵۰۰۰ تقسیم بر ۱۰۲۴۰ میشه ۱۰ دلار و فرضا دلار ۴۰۰۰ تومان باشه میشه ماهی ۴۰۰۰۰ تومان برای اینترنت یک مگابایت نامحدود! که ما داریم به این قیمت به افغانستان میفروشیم قطعا سودی برای ما داره پس یک اینترنت نامحدود یک مگابایتی زیر ۴۰۰۰۰ تومان قیمت داره!
البته که حرف مهرنیوز از سایت خبری افغانستان معتبرتره چون اونا دوست دارند بگویند که ارزونتر خریدند و با قیمت ارزانتری ارائه بدهند تا ضرر کنند(سایت رادیو تلویزیون افغانستان رو هم اضافه کردم!)
ضمنا من اینقدر مشغول بودم که اصلا حواسم نبود شما خودت سوتی دادی!
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به قیمت خرید یک STM۱ پهنای باند از شرکتهای بین المللی و ورود آن به ایران اظهار داشت: شرکت ارتباطات زیرساخت، اینترنت را به صورت «آی پی» و سرویس ترانزیت از اپراتورهای بین المللی خریداری می کند و در مجموع تا لب مرز ایران،
برای هر «مگابیت برثانیه» پهنای باند، ۵ تا ۶ دلار هزینه می کند که عددی حدود ۲۲ هزار تومان به ازای هر مگابیت می شود.
خب بزار اینو مثلا قبول کنیم شما میگید ۱۰ گیگابیت رو ۱.۲ میلیون دلار فروختن که وقتی حساب کنیم یک گیگابیت ۱۲۰هزار دلار و یک مگابایت رو به قیمت ۱۱۷ دلار به افغانستان دادند که یعنی ۶ دلار رو ۲۰ برابر فروختند؟یعنی افغانستان ۲۰ برابر خریده؟!!!یا شایدم حدود ۲۴ برابر؟
mohandes23
04-08-2017, 16:47
کسی که داره از نت داخلی حمایت می کنه دیگه بدودنید که از کجا داره اب می خودره این حرفا و بحث بیخود هم باهاش نکنید نادیدش بگیرید.
zofishel
04-08-2017, 17:01
میلیارد تومن هم نیست وایبه حال میلیون دلار!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخون!
“Kabul and Tehran signed a contract according to which Afghanistan would pay $105,000 for each 10 Gigabyte to Iran for internet services,” Samim told IRNA. Currently Afghanistan is paying $250,000 for 10 Gigabyte.
He furthered that as a result of entering the internet markets in the country, gateways would be created in Herat, Kandahar, Nangarhar, Kabul and Mazar-e-Sharif for people to have access to internet and the price would fall by 20 to 25 percent.
“We pay $135,000 for each 10 Gigabyte of internet services from Kazakhstan,” he said.
سلام
اگه ملاحظه بفرمایید تاریخ خبر برای 11 ژانویه 2016 است بیشتر از یک سال و نیم پیش:n13:
ShadowDragon
04-08-2017, 17:56
یه ادم خود درگیر ، گند زد به بحث تاپیک و رفت!
مشکلات این شخص، اولش با توهین به همه شروع کرد، و بعد طرفدار ادب و نقد ادب دیگران شد!
اولش دم از 3 گیگ کافیه زد اخرش خودش دزد و استفاده کننده از نت دیگران در اومد!
اولش طرف دار این قانون ها ، اخرش چی؟ نقد کننده قانون گذار.....
خلاصه موضوع کاملا به حاشیه رفت
یه تاپیک جدا بزنید
منم لغو اشتراک کردم
عذر خواهی میکنم از دوستانی که متن بی ربط من به تاپیک رو اینجا خوندن ، اما لازم که هر بحثی سر جای خودش باشه
روز همگی خوش
وقتی که اینترنت داخلی میاد، دیگه نیازی نیست برای لود کردن داده ها به کشورهای خارجی پول بدی و کل تراکنش در بین ISP ها انجام میشه.
این یعنی یه آرشیو بزرگ (و قطعا با سانسور) بدون ارتباط با دیگر نقاط دنیا و این اینترنت نیست:n01:
این یعنی یه آرشیو بزرگ (و قطعا با سانسور) بدون ارتباط با دیگر نقاط دنیا و این اینترنت نیست:n01:
بعله دقیقا...
خودکرده را تدبیر نیست
Canadian
05-08-2017, 00:41
انگاری میخوان فیلتر توییتر و یوتیوب رو هم بردارن
فازشون چیه خدایی؟؟؟؟
از یه طرف با این تعرفه های مسخرشون مثلا میخوان بازدید سایت های داخلی رو رو بیشتر کنن از اون طرفم فیلتر سایتهایی مثل یوتیوب رو میخوان بردارن که سالیان ساله فیلتره و مطمئنا باعث افزایش ترافیک بین الملل میشه
اگه فیلتر سایت یوتیوب رو بردارن کی حاضر میشه از آپارات استفاده کنه؟؟؟
آپارات بعد از گوگل پربازدید ترین سایت تو ایرانه و اگه یوتیوب جاش رو بگیره خودتون ببینینید چقدر باعث میشه ترافیک بین الملل افزایش پیدا بکنه
یوتیوب که چند سال فیلتر بود حالا چطور شد میخواین فیلترش رو بردارین؟؟؟ چطور چند سال پیش به این فکر نیافتاده بودین؟؟
فکر نکنین من خودم از این رفع فیلتر ها ناراحتم ها، من خودم یکی از طرفدارای یوتیبوم اما میگم اینا همش سیاسته
4 تا دونه فیلم 1080 ببینی ترافیک بین الملل تموم میشه و اینطوری فکرشو بکن چقدر پول میزنن به جیب
ardeshir n
05-08-2017, 01:02
آقا ولی یه راه برای اونایی که هزینه زیاد نمیتونن برای ترافیک بین الملل کنن هست.
مستقیم کننده لینک
یا اونایی که vps دارن اینکارو کنند.
دانلود و آپلود در سایت ایرانی.
روش خوبیه.
ولی خدا نکنه کلا این طرح اجرا نشه.
انگاری میخوان فیلتر توییتر و یوتیوب رو هم بردارن
فازشون چیه خدایی؟؟؟؟
از یه طرف با این تعرفه های مسخرشون مثلا میخوان بازدید سایت های داخلی رو رو بیشتر کنن از اون طرفم فیلتر سایتهایی مثل یوتیوب رو میخوان بردارن که سالیان ساله فیلتره و مطمئنا باعث افزایش ترافیک بین الملل میشه
اگه فیلتر سایت یوتیوب رو بردارن کی حاضر میشه از آپارات استفاده کنه؟؟؟
آپارات بعد از گوگل پربازدید ترین سایت تو ایرانه و اگه یوتیوب جاش رو بگیره خودتون ببینینید چقدر باعث میشه ترافیک بین الملل افزایش پیدا بکنه
یوتیوب که چند سال فیلتر بود حالا چطور شد میخواین فیلترش رو بردارین؟؟؟ چطور چند سال پیش به این فکر نیافتاده بودین؟؟
فکر نکنین من خودم از این رفع فیلتر ها ناراحتم ها، من خودم یکی از طرفدارای یوتیبوم اما میگم اینا همش سیاسته
4 تا دونه فیلم 1080 ببینی ترافیک بین الملل تموم میشه و اینطوری فکرشو بکن چقدر پول میزنن به جیب
تا جائیکه من خبر دارم فقط برای دانشگاه ها یوتیوب رفع فیل تر میشه.
ولی کاربرا دارن اصرار می کنن که کلا واسه همه آزاد بشه.
انصافا هم سایت بسیار با ارزشی هست.
ardeshir n
05-08-2017, 19:50
یه چیزیو دقت کردین؟
من با موبایل یوتیوب رو میارم شیلتر نیست.
چرا؟!
Canadian
05-08-2017, 20:51
تا جائیکه من خبر دارم فقط برای دانشگاه ها یوتیوب رفع فیل تر میشه.
ولی کاربرا دارن اصرار می کنن که کلا واسه همه آزاد بشه.
انصافا هم سایت بسیار با ارزشی هست.
اگه فیلتر برای دانشگاه ها برداشته بشه بعد چند ماه برای همه ی کاربرا برداشته میشه
Canadian
05-08-2017, 21:04
یه چیزیو دقت کردین؟
چرا؟!
راس میگی تا حالا امتحان نکرده بودم:n36:
شاید اپلیکیشن از یه آدرس دیگه استفاده میکنه
ardeshir n
05-08-2017, 21:10
شاید اپلیکیشن از یه آدرس دیگه استفاده میکنهاحتمالا.
شاید هم به خود گوگل وصل میشه بعد به یوتیوب.
albertxx
05-08-2017, 22:14
یه چیزیو دقت کردین؟
چرا؟!
شاید اپلیکیشن از یه آدرس دیگه استفاده میکنه
احتمالا.
شاید هم به خود گوگل وصل میشه بعد به یوتیوب.
باز میشه ولی ویدئو لود نمیکنه
تست کنید !!!
ویدئو لود نمیشه :n31:
ardeshir n
05-08-2017, 22:16
تست کنید !!!
ویدئو لود نمیشه :n31:اتفاقا لود میشه با نت ۵۱۲ من 366p هم میاره.
هم اپ موبایل هم نسخه موبایل m.YouTube
شانسی از دستشون در رفته
ی زمانی صبانت الان همراه اول
ایرانسل
به هر حال من که نمیتونم از یوتیوب بگذرم:n02:
malek911
05-08-2017, 23:01
شانسی از دستشون در رفته
ی زمانی صبانت الان همراه اول
ایرانسل
شانسی نیست.بعضی وقتا که وضعشون خراب میشه یوتوب رو باز میزارن ملت حجمشون رو تند تند مصرف کنن
شانسی نیست.بعضی وقتا که وضعشون خراب میشه یوتوب رو باز میزارن ملت حجمشون رو تند تند مصرف کنن
خخخخ
مگر چند درصد یوتوب بازن
کی اصلا خبر دار میشه
تازه ماکه چک میکنیم متوجه نمیشیم
چند روز پیش روی همراه اول باز بود ولی تصویر نداشت مثلا چه جوری حجم میره در این صورت
تست کنید !!!
ویدئو لود نمیشه :n31:برا من با بالاترین کیفیت لود میشه
پورت های اتصال به سرور نسخه موبایل با نسخه وب متفاوت هست برا همین یادشون رفته ببندن خخخ
خخخخ
مگر چند درصد یوتوب بازن
کی اصلا خبر دار میشه
تازه ماکه چک میکنیم متوجه نمیشیم
چند روز پیش روی همراه اول باز بود ولی تصویر نداشت مثلا چه جوری حجم میره در این صورت
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADرو نت مخابرات بازه
George Shelly
06-08-2017, 10:19
برگرفته شده از یه سایت خبری داخلی درباره انتصاب آذری جهرمی به وزارت اختلالات و شنود اطلاعات!!!!!
ArashMiniStar
06-08-2017, 10:54
اقا ینی چی واس دانشگاها باز میشه یوتیوب؟ مارو مسخره کردن یا خودشونو؟ الان دانشگاه ما اینترنتش به دوزار نمیارزه چه فرقی برای منه دانشجو میکنه؟؟ گیگی ۳ تومن هم لابذ بدم واس هر چند دقیقه فیلم نگاه کردن!
اقایی که دم از فرهنگ میزنی!!! تو اروپا هم اگه گیگی سه تومن نت مبدادن بعد نت نامحدود میدادن موقتا اونجام تا خرخره دانلود میکردن!! این مقایست وقتی درسته که ایران هم مثل بقیه جاها بشه بعد یک سال حالا ببین بازم ایرانیا همونقد دانلود میکنن!!! وقتی ببینن نت نامحدود دارن همیشه دیگ کسی حرص نمیزنه
خواهشا این بهانه های چرت ننویسین اعصاب ادم خورد میشه
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
mohammad59mm
09-08-2017, 10:50
وزیر پیشنهادی ارتباطات محمد جواد آذری جهرمی همونیه که گفت اینترنت ارزون نفروشید!!!
mohandes23
09-08-2017, 12:14
یه چیز هم که ارزون بود گفته نباید ارزون باشه ...این از اون مارمولکاس فک کنم.
George Shelly
09-08-2017, 17:00
وقاحت مافوق تصور واعظی ( عوضی) وزیر اختلالات و سرکوب فناوری!
واعظی : تعرفه های جدید اینترنت به خاطر اعتراض مردم متوقف شد!!!
محمود واعظی در نشست با خبرنگاران، درباره توقف اجرای تعرفههای جدید اینترنت ثابت که در روزهای اخیر به دستور وی انجام شد، گفت: این مصوبه از هر لحاظ به نفع کاربران بود، اما پس از اعلام آن بگونهای شد که مردم تصور کردند تعرفههای جدید به ضررشان است.
وی گفت: در حال حاضر مردم به صورت خرد برای اینترنت هزینه پرداخت میکنند که برای مثال در ابتدای ماه 8 هزار تومان و بابت گیگهای اضافه هزینه جدا پرداخت میکنند که در نهایت متوسط هزینه ماهانه اینترنت 25 هزار تومان برایشان تمام میشود اما در تعرفههای جدید قرار بود مردم ماهی 10 هزار تومان شامل 3 گیگ ترافیک خارجی و 6 گیگ ترافیک بینالملل بپردازند که از این نظر به نفع مردم بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: از این رو دستور توقف اجرای تعرفههای جدید را دادم که مقرر شد مجددا کمیته تشکیل شود تا مصوبه اخیر و تعرفههای اینترنت ثابت را دوباره بررسی کند.
وی در واکنش به اینکه بررسی تعرفههای جدید افزاییش 60 درصدی قیمت اینترنت کاربران معمولی را نشان میداد، گفت:قیمتهای این مصوبه از هر لحاظ تعرفه اینترنت را برای مردم کاهش میداد، اما به دلیل فضای ایجاد شده و اعتراض کاربران دستور توقف و بررسی دوباره تعرفهها را دادند.
mohamadir
09-08-2017, 17:19
طرف تا دیروز فرق گیگابیت و گیگاهرتز رو نمی دونست حالا داره کاربرها رو به نادانی متهم می کنه ...
جناب وزیر مارو چی فرض کردی؟:n02:
قیمتهای این مصوبه از هر لحاظ تعرفه اینترنت را برای مردم کاهش میداد
فکر کنم باید ماشین حسابتون رو یه چک بکنید. اشتباه حساب میکنه:n09:
Canadian
09-08-2017, 19:40
چه عجب!!!!!
اولین باره میبینم نتونستن چیزی رو به زور بار این ملت کنن!
اما فعلا مشخص نیست دیدی فردا تعرفه بدتر از اون معرفی کردن!!
mohandes23
20-08-2017, 11:57
خوب این وزیر هم که رای اورد منتظر اینترانت نامحدود باشید و اینترنت رو هم کم کم باید بای بای کنید! :n31::n02:
I Walk Alone
20-08-2017, 12:13
یه اطلاعاتی وزیر ارتباطات شد. خدا بهمون رحم کنه.
یه اطلاعاتی وزیر ارتباطات شد. خدا بهمون رحم کنه.
:n23::n23::n23:
I Walk Alone
20-08-2017, 16:28
آذری جهرمی: اصلاح تعرفه های اینترنت اولویت وزارت ارتباطات است
به گزارش صدا و سیما محمد جواد آذری جهرمی گفت: موضوع دیگری که در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد و به سرعت باید انجام شود تشکیل کارگروه حقوقی برای بازنگری مقررات و مسائل حقوقی برای حمایت از کسب و کارهای نوپا و اینترنتی است.
وی افزود: این دو موضوع با اولویت ویژه و در این هفته پیگیری می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن قدردانی از نمایندگان مجلس به دلیل رای اعتماد به وی اظهار داشت: این اقدام نمایندگان خانه ملت که به بنده به عنوان جوان ترین وزیر کابینه اعتماد کردند و سکان یکی از مهمترین وزارتخانه های کشور در توسعه و پیشرفت را به بنده سپردند بسیار مهم و ارزشمند است.
آذری جهرمی گفت: امیدوارم این اعتماد رئیس جمهور و نمایندگان مجلس بی پاسخ نماند و سربلند شوم.
وی خاطر نشان کرد: همه برنامه هایی که پیشتر به عرض نمایندگان و ملت رساندم از فردا که اولین روز کاری است با جدیت دنبال می کنم و تلاشم این است که به مردم و نمایندگان در خصوص پیشرفت کار گزارش های سالانه ارائه شود.
lordsajad7
20-08-2017, 16:51
:n23::n23::n23:
یه دفعه کارنامه کاری از پست "مدیریت کل بررسی اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات" شروع بشه کمی عجیب نیست:n38:
- - - Updated - - -
آذری جهرمی: اصلاح تعرفه های اینترنت اولویت وزارت ارتباطات است
به گزارش صدا و سیما محمد جواد آذری جهرمی گفت: موضوع دیگری که در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد و به سرعت باید انجام شود تشکیل کارگروه حقوقی برای بازنگری مقررات و مسائل حقوقی برای حمایت از کسب و کارهای نوپا و اینترنتی است.
وی افزود: این دو موضوع با اولویت ویژه و در این هفته پیگیری می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن قدردانی از نمایندگان مجلس به دلیل رای اعتماد به وی اظهار داشت: این اقدام نمایندگان خانه ملت که به بنده به عنوان جوان ترین وزیر کابینه اعتماد کردند و سکان یکی از مهمترین وزارتخانه های کشور در توسعه و پیشرفت را به بنده سپردند بسیار مهم و ارزشمند است.
آذری جهرمی گفت: امیدوارم این اعتماد رئیس جمهور و نمایندگان مجلس بی پاسخ نماند و سربلند شوم.
وی خاطر نشان کرد: همه برنامه هایی که پیشتر به عرض نمایندگان و ملت رساندم از فردا که اولین روز کاری است با جدیت دنبال می کنم و تلاشم این است که به مردم و نمایندگان در خصوص پیشرفت کار گزارش های سالانه ارائه شود.
خدا کنه همینطور باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.