ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری!راهنمایی براخرید مودم adsl

امید رض
24-07-2017, 15:57
سلام میخوام مودم adsl بخرم بابودجه 160نهایت
wifi داشته باشه خیلی مهم هست usb وکلا مد روز باشه خودم سه مورد انتخاب کردم ولی گیجم گیج ...برابازی و باز کردن شبکه ...خط نویزش هم زیاد :n02: انتن هم خوب قوی باشه
............................
DSL.2750U NEW N300
....................
Tenda ADSL2 Plus DH301.............

Asus ADSL2 Plus DSL-N14U-b1

srx190d
24-07-2017, 17:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

farsweb
25-07-2017, 11:25
wifi داشته باشه خیلی مهم هست usb وکلا مد روز باشه خودم سه مورد انتخاب کردم ولی گیجم گیج ...برابازی و باز کردن شبکه ...خط نویزش هم زیاد :n02: انتن هم خوب قوی باشه
DSL.2750U NEW N300
....................

Asus ADSL2 Plus DSL-N14U-b1

انتخاب من قطعا ایسوز هست. بدلیل کیفیت و البته رابط گرافیکی بسیار کاربردی و جالبی که داره.

ardeshir n
25-07-2017, 12:59
DSL.2750U NEW N300
....................

Asus ADSL2 Plus DSL-N14U-b1انتخاب بنده هم ایسوس هست.
از قیمت کم بگیر تا بالا.همه عالین
انتخاب من قطعا ایسوز هست. بدلیل کیفیت و البته رابط گرافیکی بسیار کاربردی و جالبی که داره.باهاتون موافقم.

Sent from my ASUS using Tapatalk

ardeshir n
25-07-2017, 13:00
DSL.2750U NEW N300
....................

Asus ADSL2 Plus DSL-N14U-b1مدل دی لینک رو دارم بد نیست.اما نویز رفته بالا نمیدونم چرا!!

morypory
29-07-2017, 13:33
سلام دوستان
من از مودم Huawei که مخابرات بهم داده جهت اینترنت استفاده میکنم و چون زیاد مهمان دارم همه از وای فای استفاده میکنند ولی متاسفانه این مودم قابلیت اینکه حجم استفاده کاربران را کنترل کنم را ندارد البته یکی از دوستان مودم
Asus RT-N10Eرا بهم پیشنهاد داد که قابلیت مدیریت دانلود حجم کاربران را دارد اما متاسفانه این مودم را در بازار پیدا نکردم آیا دوستان مودم دیگری سراغ دارند که بتوان حجم دانلود کاربران را محدود کرد

Zachyrock
02-09-2017, 12:26
سلام دوستان من هم قصد خريد يه مودم adsl خوب دارم تو رنج ١٠٠ تومن .. موارد مصرف هم بازي هست و امنيتش خيلي برام مهمه چون ساختمان واحد زياد داره ميترسم هك شه كلا همه فن باشه ، نظر خودم اين هستش كه ديجيكالا داره :
مودم-روتر ADSL و بي‌سيم ايسوس مدل DSL-N10 C1
Asus DSL-N10 C1 Wireless-N150 ADSL Modem Router

باز شما اگه مورد بهتر ميدونيد معرفي كنيد
خيلي از دوستان از مدل هاي دي لينك و تپي لينك گلايه داشتن كه پينگ رو تو بازي زياد ميكنه يا قعطي داره واسه همين ايسوز انتخاب كردم ،،،ممنون

kerminio
02-09-2017, 12:30
اگه میخواید به روز باشید با بودجه 100 تومن باید برید دنبال همین اجناس چینی مثل تی پی لینک و توتو لینک و غیر ه و صد البته هواوی دور ایسوس را خط بکشید بهترین چیپ هم Qualcomm هست برودکام فقط شایعه ست

ardeshir n
02-09-2017, 16:52
اگه میخواید به روز باشید با بودجه 100 تومن باید برید دنبال همین اجناس چینی مثل تی پی لینک و توتو لینک و غیر ه و صد البته هواوی دور ایسوس را خط بکشید بهترین چیپ هم Qualcomm هست برودکام فقط شایعه ستدور ایسوس رو چرا خط بکشن؟!
رتبه یک گیمینگ.
رتبه یک Networking .
بهترین QoS!
برای گیمینگ بهترین هست.
کوآلکام بهترینه درسته .

ardeshir n
02-09-2017, 16:55
سلام دوستان من هم قصد خريد يه مودم adsl خوب دارم تو رنج ١٠٠ تومن .. موارد مصرف هم بازي هست و امنيتش خيلي برام مهمه چون ساختمان واحد زياد داره ميترسم هك شه كلا همه فن باشه ، نظر خودم اين هستش كه ديجيكالا داره :
مودم-روتر ADSL و بي‌سيم ايسوس مدل DSL-N10 C1
Asus DSL-N10 C1 Wireless-N150 ADSL Modem Router

باز شما اگه مورد بهتر ميدونيد معرفي كنيد
خيلي از دوستان از مدل هاي دي لينك و تپي لينك گلايه داشتن كه پينگ رو تو بازي زياد ميكنه يا قعطي داره واسه همين ايسوز انتخاب كردم ،،،ممنونبرای گیم دور تی پی و دی لینک رو خط بکشین.
اما ایسوز و لینک سیس خوبن.
پیشنهادم ایسوز/ایسوس هست بدلیل خدمات بیشتر و قابلیت های بیشتر.
به طرفه،داغ نمیشه مودم،سریع اتصال بر قرار میشه.
همون DSL -N10 ایسوس خوبه.

MOHAMMAD2010
02-09-2017, 17:04
بهترین چیپ هم Qualcomm هست برودکام فقط شایعه ست
شایعه نیست ! برای خط هایی که نویز شدید دارن و پریدن لینک دارن ، بهترین گزینه مودم های با چیپ برودکام هست
در ضمن اینقدر با تعصب نگین که فلان برند خوبه و فلان برند خوب نیست ، این روزا همه برند ها مدل های خوب دارن

MMDFullHD
04-09-2017, 20:47
شایعه نیست ! برای خط هایی که نویز شدید دارن و پریدن لینک دارن ، بهترین گزینه مودم های با چیپ برودکام هست
در ضمن اینقدر با تعصب نگین که فلان برند خوبه و فلان برند خوب نیست ، این روزا همه برند ها مدل های خوب دارن
بنده همين هفته مودممو عوض كردم
چيپ كوالكام خوبه ولي بيشتر كيفيت خط خيلي مهمه
مودم هايي هستن كه چيپ lantiq دارن واقعا عالين چيپ المانيه ولي هماهنگي با سيستم هاي ايران خصوصا شبكه شاتل نداره نمونش تو مودم 8980 8970 هستش كوالكام تو چيپ چ lte چ ... عالي هستن
ولي ايسوس تقريبا همه مودم هاش عالي هستن از نظر نرم افزاري از كل همه مودماي بازار قوي تره قابليت هاش دانلود مستره كه خودش فايل هارو دانلود ميكنه و همينطور گوشي اندرويدي وصل ميشه بهش و ميتونين از فورجي بصورت هات اسپات استفاده كنيد و خيلي قابليت هاي ديگه
بهترين dsl اش هم 68ac هستش كه برادكامه ولي من Ac52 شو دارم مدياتكه تو سينك شدن سريع هست ولي تو بوت و بالا اومدن مودم خيلي طول ميكشه تو snr هم خيلي استيبل هست بر خلاف چيپ رالينك و ترندچيپ كه واقعا تو تيپيلنك مودماش افتضاح ان