ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس launchpage.org

javte
22-07-2017, 16:16
سلام
مدتی که هر موقع مرورگرم رو باز می کنم با صفحه launchpage.org رو برو میشم چند بار هم مرورگرهای مختلف رو تست کردم
مرورگرها رو هم ریست و هم پاک کردم اما تاثیری نداشت
هر بار این آدرس اضافه میشه و به صفحه جعلی هدایت می شه آنتی ویروس های مختلفی هم نصب کزدم مثل نود 32 ، کسپرسکی ، اویرا اما هیچکدوم فایده نداشت

حالا به نظر شما چطور از شر این ویروس راحت بشم
ممنونم

mr korash
22-07-2017, 17:41
سلام
مدتی که هر موقع مرورگرم رو باز می کنم با صفحه launchpage.org رو برو میشم چند بار هم مرورگرهای مختلف رو تست کردم
هر بار این آدرس اضافه میشه و به صفحه جعلی هدایت می شه آنتی ویروس های مختلفی هم نصب کزدم مثل نود 32 ، کسپرسکی ، اویرا اما هیچکدوم فایده نداشت

ممنونم

How to remove Launchpage.org Homepage (Virus Removal Guide) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sunshineboy
22-07-2017, 17:59
سلام

ممنونم
خب این ویروس نیس ک کسپر نود بتونن پاکش کن...
Adware هست
شما اکانت گوگل داری؟ از Chrome Sync استفاده میکنی رو مرورگر کرومیومت؟اگه بعله برو تو تنظیمات Sync ریست بده همه چیو ب خاطر اینکه این Sync باعث میشه بعضی وقتا گوگل اطلاعات و اکتسنشهایی ک داشتید رو برگردونه
این نرم افزار نصب کن نیازی نیس اون مراحلی ک تو اون لینکها هست رو بری اونا فقط واسه تبلیغاته
دقیقا عین همینکاری ک میگم رو انجام بده:
دانلودش کن بریز رو دسکتاپت روش کلیک راست بزن وrun as admin رو انتخاب کن وارد ک شدی اسکن سمت چپ رو بزن منتظر بمون تموم بشه کار اسکنش تموم ک شد کلین رو بزن سیستمت ریست میشه وقتی کلین رو زدی
اخر کار یه لوگ بهت میده اون لگ رو اپلود کن اینجا (اگه پیداش نکردی باز رو نرم افزار کلیک کن واردش شو وارد قسمت logfile بشو رو اون لوگی گ فرمت تکست داره کلیک کن و ذخیره کنش رو دسکتاپت و بعد اپلودش کن اینجا)
ب احتمال 80 درصد با این دررس میشه اگه ک نشد باید وقت بزاری جور دیگه پاکش کنیم.

javte
23-07-2017, 12:13
عالی حل شد دوست عزیز sunshineboy
با نرم افزار AdwCleaner درست شد
فقط دکمه تشکر پیدا نکردم تو این انجمن

لوگ رو نمیتونم بزارم همش انجمن خطا میده

sunshineboy
23-07-2017, 14:12
خواهش میکنم تشکر نمیخواد.✿✿
اگه حل شده دیگه لوگ گذاشتن نداره .
موفق باشی

javte
25-07-2017, 15:00
بازم اومد اینبار این میاد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sunshineboy
26-07-2017, 18:26
رو چ مروگری؟اون قبلی ک پاک شد حالا باز یکی دیگه!شما داری ی کاری میکنی ک اینطوری میشه تو سایت خاصی میری؟ همون نرم افزار رو باز اجرا کن بلکه پیداش کرد اگه نکرد باید وقت بزاری... اگه فقط رو کروم؟ کروم رو پاک کن کاملا بعد %programfiles%%localappdata%%programdata%اینج ها برو هر چی از کروم مونده رو پاک کن بازنصبش کن ببین هنو هست؟ اگه ک کار نکرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلودش کن رو صفحه دسکتاپت run as admin و scan رو بزن دو تا لوگ بهت میده اپلودش کن اینجا

javte
28-07-2017, 16:02
اینم لوگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sunshineboy
29-07-2017, 19:19
اینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول برو اینجا سیستم ریئستور رو فعال کن چون غیر فعاله.
الان شما اویرا نود 32 کسپر اسکای زمنا تروجان ریمور امسی سافت
رو سیستمت نصب کردی یا قبلا بوده ولی هنوز رو سیستم فعاله همشونو پاک کن و یکی رو نصب کن بعد از اینکه این کارایی ک زیر گفتم رو کردی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو دانلودش کن به علاوه دو تا لوگی گ خودت بهم دادی برو همونجایی ک نرم افزارfarbar رو دانلود کردی رو صفحه دسکتاپ بود کپی پیست کن پس شد 4 تا چیز سه تا لوگ و نرم افزار farbar
نرم افزار های کرک شدت ممکنه از کار میفته! باید دوباره کرکشون کنی اگه به مشکل خوردی.
رو نرم افزار کلیک راست میزنی ران از ادمین و دکمه فیکس رو فشار میدی منتظر میمونی تموم بشه کارش سیستمت ریست میشه وقتی روشن شد ببین هنو همون مشکل رو داری؟ یه لوگ میده رو صفحه دسکتاپته به اسم fixlog اونو اپلودش کن

javte
31-07-2017, 14:11
فعلا که مشکلی نیست تا حدودی حل شد فقط کرک ویندوزم رو پروند که عیبی نداره اگه بازم مشکلی پیش آومد تو همین پست می گم
بازم ممنونم که وقت گذاشتید

dione
30-10-2017, 07:35
این رو دانلود کنین

nr_navid
29-09-2018, 16:32
با عرض پوزش جهت باز شدن پیام خصوصی

aramex021
15-11-2018, 18:27
من با آنتی ویروس نوترون این ویروس را از بین بردم.