مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای گرفتن دیه تصادف!
سلام وقت بخیر دوستان
من مهر ماه سال 95 تصادف کردم و داخل مینی بوس بودم و صدمه دیدم! تقریبا همه ی مراحل درمان و دادگاه طی شده! یکی دو ماه پیش رای دادگاه هم صادر شد درصد دیه مشخص شد! یه نامه اوم از طرف دادگاه و همه ی مصدومین رو توضیح داد و درصد دیه هارو مشخص کرده بود!
بعد از اون دیگه نمیدونم باید چیکار کنم ،ایا نامه ی دیگه ای باید برام بیاد؟ باید منتظر بمونم؟ یا باید با همون نامه برم به بیمه و خسارت رو بگیرم؟ ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ...
باید وکیل تصادفات بگیرید..توی لس آنجلس دکتر کامران یدیدی برای یه تصادف که منجر به آسیب دیدگی گردن طرف شد...که باید جراحی گردن میکرد...6 میلیون دلار..معادل 24 میلیارد تومان از بیمه خسارت دریافت کرد...
تو ایران رو نمیدونم ایران که عقب موندست و حساب کتاب نداره..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید وکیل تصادفات بگیرید..توی لس آنجلس دکتر کامران یدیدی برای یه تصادف که منجر به آسیب دیدگی گردن طرف شد...که باید جراحی گردن میکرد...6 میلیون دلار..معادل 24 میلیارد تومان از بیمه خسارت دریافت کرد...
تو ایران رو نمیدونم ایران که عقب موندست و حساب کتاب نداره..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران هر کس برا خودش وکیله برادر
وکیل بگیری پول شکستن گردنت رو باید بدی به وکیل:n02:
ایشون با نامه پزشکی قانونی باید برن بیمه
سلام وقت بخیر دوستان
من مهر ماه سال 95 تصادف کردم و داخل مینی بوس بودم و صدمه دیدم! تقریبا همه ی مراحل درمان و دادگاه طی شده! یکی دو ماه پیش رای دادگاه هم صادر شد درصد دیه مشخص شد! یه نامه اوم از طرف دادگاه و همه ی مصدومین رو توضیح داد و درصد دیه هارو مشخص کرده بود!
بعد از اون دیگه نمیدونم باید چیکار کنم ،ایا نامه ی دیگه ای باید برام بیاد؟ باید منتظر بمونم؟ یا باید با همون نامه برم به بیمه و خسارت رو بگیرم؟ ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ...
سلام وقتی برات حکم صادر شده و دیه تعیین شده بیاد برید بیمه همون بیمه ای که باید خسارت رو به شما پرادخت کنه... نیاز به ویکل نیست ..
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-07-2017, 22:36
سلام
در گوگل بنویسید
مراحل گرفتن دیه تصادف از شرکت بیمه
سلام وقت بخیر دوستان
اکر این حکم قطعی نیست، چند روزی حق اعتراض داره. و اگر در مهلت نعیین شده کسی اعتراض نکنه، حکم قطعی میشه و اجرا میشه. و اگر هم اعتراض کنه که یه چند ماه دیگه هم باید صبر کنی تا مرحله تجدید نظر پیش بره و حکم بعدی بیاد. که احتمالا اینبار حکم قطعی میاد.
با تمام این توصیف پس از اینکه حکم شما قطعی شد، بایستی بدهکار پول رو پرداخت کنه و همه چی تموم میشه. و اگر هم پرداخت نکرد، تشریف میبرید اجرای احکام و مراحل 7 خان رستم را طی میکنید تا بتونید به پولتون با زور و اجبار برسید.:n25:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.