مشاهده نسخه کامل
: خرید لب تاپ تا 3تومن!!
hamid_mmm
15-07-2017, 17:09
سلام دوستان
یه مدل جدید دیدم میخواستم نظرتون بپرسم در موردش
و به نظر خودم خیلی ایده ال
ASUS VivoBook V510UQ
ظاهرش اندازه اش و کانفینگش و صفحه نمایشش چیزیه ک بدرد من میخوره
من دانشجو ام سبک بودن برام مهمه چون 24 ساعته کولمه یا همراهمه و کار سنگینی هم باهاش نمیکنم فوق pes17اونم شااید .
بیشتر کارم وبگردی و فیلم موزیک و پی دی اف خوندن.
خوبه به نظرتون؟؟
اگ ج بدید ممنون میشم
@ardeshir n ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alirezajigar69
15-07-2017, 17:22
سلام دوستان
من دنبال یه لب تاپ میگردم یه بتونم کارایه زیر رو باهاش انجام بدم:
وبگردی گیم(حدود 2ساعت در روز مثه pesو کالاف و بتلفید جنرال و این سبکی و در حد اینا) موزیک و فیلم .
نظر خودم رو ایسوس فقط چون نسبت به برند دیگ اطلاعی ندارم اصلا و ایسوس شناخته شده تره فک کنم.اگ اشتباه میکنم بگید؟!
مدل k556-hایسوس رو فقط پسنیدیدم .خوبه ایا؟؟در موردش اگ اطلاعات دارید بدید ممنونم
در حد این لب تاپ چیزی سراغ دارید ک پیشنهاد بدید و خوب باشه؟؟
سلام وقت بخیر. شما دقت کن هر لپ تاپی که میگیری تعداد هسته های واقعی CPU ش ۴ عدد باشه تا مشکلی توی بازی کردن نداشته باشید(توی لپ تاپ ها باید به مدل سی پی یو نگاه کنی که اخر شماره باید HQ داشته باشه). الان مدل FX553VD کانفیگ خیلی خوبی داره !!!
Ci5-7300HQ که دارای ۴ هسته واقعی هست گرافیک 1050 که خیلی با این قیمت خوب هست و همین طور ۱۲ گیگ رم و پورت های متنوع USB3 و نوع C و ... به نظر لپ تاپ فوق العاده ای هست و طراحی جدیدی هم داره. البته لپ تاپ های دیگه ای هم هست لنوو هم هست میتونی از سایت هایی مثل دیجیکالا ببینی و از ولیعصر تهران بخری چون از سایت دیجیکالا حدود ۳۰۰ تومن ارزون تر هست. هر چند توی سایت های دیگه هم میتونی با قیمت پایین تر گیر بیاری.
راستی قیمت این لپ تاپ حدود 3.5 هست
hamid_mmm
15-07-2017, 17:30
سلام وقت بخیر. شما دقت کن هر لپ تاپی که میگیری تعداد هسته های واقعی CPU ش ۴ عدد باشه تا مشکلی توی بازی کردن نداشته. الان مدل FX553VD کانفیگ خیلی خوبی داره !!!
Ci5-7300HQ که دارای ۴ هسته واقعی هست گرافیک 1050 که خیلی با این قیمت خوب هست و همین طور ۱۲ گیگ رم و پورت های متنوع USB3 و نوع C و ... به نظر لپ تاپ فوق العاده ای هست و طراحی جدیدی هم داره. البته لپ تاپ های دیگه ای هم هست لنوو هم هست میتونی از سایت هایی مثل دیجیکالا ببینی و از ولیعصر تهران بخری چون از سایت دیجیکالا حدود ۳۰۰ تومن ارزون تر هست. هر چند توی سایت های دیگه هم میتونی با قیمت پایین تر گیر بیاری.
راستی قیمت این لپ تاپ حدود 3.5 هست
خیلی متشکرم بابت توجه
این لب تاپ ک گفتید دیدم همچیش عالیه خوشم اومد ولی قیمتش تو سایت دیجی زده 3.700انقدر نمیتونم هزینه کنم.فوقش 3تا 3.200.
از کجا بفهم ک لب تاپ 4 هسته هستش؟؟
تا این رنج قیمت ک گفتم و با توجه ب نیازام ک گفتم چیزی نمیشناسید؟؟
ایسوس ک خودم گفتم خوب نیس؟؟
hamid_mmm
15-07-2017, 17:35
مرسی بابت توجه این لب تاپ ک گفتید همچیش عالیه به جز قیمتش.
حدود 3 تومن چیزی سراغ ندارید ک بتونه بدردم بخوره؟؟ alirezajigar69
واقعا متشکرم از دوستان منم همچین مشکلی دارم که با نظراته خوبه دوستان مرتفع میشه.
ایسوس خوبه منتها پول اسمش رو هم میخوره
hamid_mmm
15-07-2017, 17:52
جز ایسوس چیزی رو مد نظر دارید ک با کیفیت باشه؟؟
دلم نمیخواد چیزی بگیرم ک بعد چند ماه از خریدم پشیمون شم حیزون
alirezajigar69
15-07-2017, 18:05
مرسی بابت توجه این لب تاپ ک گفتید همچیش عالیه به جز قیمتش.
حدود 3 تومن چیزی سراغ ندارید ک بتونه بدردم بخوره؟؟ @alirezajigar69 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر قیمت 3 بخواهید دیگه باید قید ۴ هسته واقعی رو بزنید !!! و مطمئنن به خاطر ۴ هسته ای بودن این ارزش رو داره که ۵۰۰ تومن قرض کنی و این مدل رو بگیری.
ارزون ترین ۴ هسته ای همین بود که لینک شو دادم. مگه اینکه دسته دوم بگیرید که ریسک بزرگی هست
hamid_mmm
15-07-2017, 18:19
درسته متوجه ام حرفتون قبول دارم.این لب تاپ ک شما گفتید الن تو بازار تهران چ قیمته؟
نه دسته 2 ک نمیگیرم اصلا.
پس ینی مدل های k556ایسوس جوابگو نیاز های من نیس درسته؟ alirezajigar69
ببخشید تگ میکنم اخه نمیتونم نقل بگیرم سایت اجازه نمیده.
hamid_mmm
15-07-2017, 18:24
قیمت این لب تاپی ک شا گفتید الن تو بازار تهران چنده؟
پس با این تفاسیر سری k556برا نیاز من پاسخگو نیس درسته؟ alirezajigar69
جز ایسوس چیزی رو مد نظر دارید ک با کیفیت باشه؟؟
دلم نمیخواد چیزی بگیرم ک بعد چند ماه از خریدم پشیمون شم @حیزون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله دوست گرامی . غیر از برند هایی مثل Razer و alienware که اگه اشتباه نکنم دیجی کالا میفروشه .. نمیخام تبلیغ کنم میگم اون فقط داره . msi هم هست .. من شاید زیاد msi msi کرده باشم و علتش اینه که 2 سال پیش با بابام رفتم برج میلاد بعد پای برج تو یکی از این مغازه های توریستی یکیشون یه لپ ااپ گیمینگ msi داشت البته فقط دکوری بود مسلما ولی خیلی کلفت بود و جذاب .
البته از اون موقع خیلی میگذره و الان یه انقلاب شده در لب تاب های گیمینگ .. و اون هم گرافیک های اکسترنال هست که به لب تاب ها میخوره و شما اگه میخای پشیمون نشی باید حتما یه دونه از اونا رو بخری .. که الان در بازار ایران هم هستن .
ایسوس خوبه ولی همه چیش ! از دم گرونه !! اصلا یه اقتصاد تایوان هست و یه ایسوس
لپ تاپ های اپل هم هستن ، اگه شما با سیستم اپل مشکل نداری میتونی اونا رم یه نگاه بکنی .. هر چی تو اپل یه pro تهش داشته باشه برا گیمینگ ه
منتها اپل دیگه از ایسوس هم گرون تره D:
hamid_mmm
15-07-2017, 18:41
درسته عزیز متوجه شدم.
اپل ک نه اصن بودجه انقد ندارم بعد باهاش نمیتونم کنار بیام کلا.
اخه من هر کی میگم لب تاپ ..میگ فقط ایسوس بقیه برندا هیچی (به جز اپل البته)
msiهم میرم بررسی میکنم ببینم چطوریاست.مدل خاصی مد نظر ندارید؟؟ حیزون
hamid_mmm
15-07-2017, 21:06
اقا امیر میشه من رو راهنمایی کنید
واقعن گیج شدم:n27: amir_t6262
داداش ایسوز بگیر
یکم پول برند میدی منتهی دلت قرصه
hamid_mmm
15-07-2017, 21:23
داداش ایسوز بگیر
یکم پول برند میدی منتهی دلت قرصه
کدوم مدلش دادا؟؟همین ک خودم گفتم چطوره؟
یا تو رنج این چیزی سراغ داری؟
کدوم مدلش دادا؟؟همین ک خودم گفتم چطوره؟
یا تو رنج این چیزی سراغ داری؟
نظر منم رو همین مدلیه ک خودتون گفتین
بازی های سنگین احتمالن روی مدیوم فریم خوبی بگیرید
amir_t6262
15-07-2017, 22:50
اقا امیر میشه من رو راهنمایی کنید
واقعن گیج شدم:n27: @amir_t6262 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز. اگر هدفت بازی است، باید بیشتر هزینه کنی. حدودا 600-700 هزار تومان بگذار روی بودجه ت و یک لپ تاپ گیمینگ تقریبا مناسب بخر.
ardeshir n
15-07-2017, 23:13
داداش ایسوز بگیر
یکم پول برند میدی منتهی دلت قرصهآی گفتی.
Sent from my ASUS using Tapatalk
نه مدل خاصی مد نظر ندارم
hamid_mmm
16-07-2017, 10:38
سلام دوست عزیز. اگر هدفت بازی است، باید بیشتر هزینه کنی. حدودا 600-700 هزار تومان بگذار روی بودجه ت و یک لپ تاپ گیمینگ تقریبا مناسب بخر.
نههه گیمینگ نمیخوام.فقط میخوام بتونم 2ساعت هرزگاهی بازی کنم همین.
بیشتر کارم فیلم موزیک وبگردیه وکارایه دانشجویی مثه افیس و چندتا نرم افزار کاربردی نسبتا سبک.
مدلی ک خودم گفتم چظوره؟میشه ارزیابیش کنید؟
- - - Updated - - -
آی گفتی.
میشه شما هم کمکم کنید ممنون میشم
ardeshir n
16-07-2017, 13:23
نههه گیمینگ نمیخوام.فقط میخوام بتونم 2ساعت هرزگاهی بازی کنم همین.
بیشتر کارم فیلم موزیک وبگردیه وکارایه دانشجویی مثه افیس و چندتا نرم افزار کاربردی نسبتا سبک.
مدلی ک خودم گفتم چظوره؟میشه ارزیابیش کنید؟
- - - Updated - - -
میشه شما هم کمکم کنید ممنون میشمخیلی ببخشید منشن رو ندیدم اون اول.
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل ASUSPRO P2540UV - D
را در دیجیکالا ببین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خوبه؟
مشخصات که خوبه.
hamid_mmm
16-07-2017, 13:38
خیلی ببخشید منشن رو ندیدم اون اول.
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل ASUSPRO P2540UV - D
را در دیجیکالا ببین.
این خوبه؟
مشخصات که خوبه.
اتفاقا اینو دیدم خوب بود جز گزینه هامه
ولی الن بین این ک شما گفتید با k556-h و k556-gکدوم بهتره؟؟
اخه سری k گرافیکش 940mx
بعد صفحه نمایش مات و براق چیه؟؟
اخه من بیشتر استفاده ام در مکان بسته است و نور خورشید نیس.
ardeshir n
16-07-2017, 18:38
مشخصات که خوبه.
اتفاقا اینو دیدم خوب بود جز گزینه هامه
ولی الن بین این ک شما گفتید با k556-h و k556-gکدوم بهتره؟؟
اخه سری k گرافیکش 940mx
بعد صفحه نمایش مات و براق چیه؟؟
اخه من بیشتر استفاده ام در مکان بسته است و نور خورشید نیس.مات:نور رو منعکس نمیکنه و دید بهتری دارین.
براق:صفحه چشم رو میزنه بدلیل انعکاس نور اطراف.
صبر کنید چک کنم کدوم بهتره.
ardeshir n
16-07-2017, 18:43
مدل ها خیلی شبیه هم هستند.
اما گرافیک دی k بهتره.
hamid_mmm
16-07-2017, 20:01
مات:نور رو منعکس نمیکنه و دید بهتری دارین.
براق:صفحه چشم رو میزنه بدلیل انعکاس نور اطراف.
صبر کنید چک کنم کدوم بهتره.
درسته متوجه ام
الان من جمع بندی کردم به این نتیجه رسیدم ک همین K556سری Hبگیرم.همچیش خوبه نسبتا.نظرات تو دیجی کالا هم مثبته نسبت بهش
مرسی از شما بابت راهنمایی
ardeshir n
17-07-2017, 14:19
درسته متوجه ام
الان من جمع بندی کردم به این نتیجه رسیدم ک همین K556سری Hبگیرم.همچیش خوبه نسبتا.نظرات تو دیجی کالا هم مثبته نسبت بهش
مرسی از شما بابت راهنمایی
موفق باشید.اگر مشکلی چیزی بعد خرید داشتید همین منشن بزنید یا خصوصی اعلام کنید بیام ببینم.البته بعید میدونم مشکلی پیش بیاد
hamid_mmm
18-07-2017, 19:19
موفق باشید.اگر مشکلی چیزی بعد خرید داشتید همین منشن بزنید یا خصوصی اعلام کنید بیام ببینم.البته بعید میدونم مشکلی پیش بیاد
مرسی اقا اردشیر .من ی مدل جدید پیدا کردم ببینید نظرتون چیه
f550vx-dm102d
فک کنم از اون ک گفتم بهتره.البته خیلی بهتره انگار
قیمتش هم همون 3تومنه
ardeshir n
18-07-2017, 20:01
مرسی اقا اردشیر .من ی مدل جدید پیدا کردم ببینید نظرتون چیه
f550vx-dm102d
فک کنم از اون ک گفتم بهتره.البته خیلی بهتره انگار
قیمتش هم همون 3تومنهخواهش میکنم.این فوقالعاده است.واقعا ۳ تومنه؟
hamid_mmm
18-07-2017, 20:09
خواهش میکنم.این فوقالعاده است.واقعا ۳ تومنه؟
اره تو چندتا سایت قیمت زده 3 تومن.تو بازارم پرسیدم همینه.
این گرافیکش رمش صفحه نمایش ظاهرش کلا همچیش از سری kسر تره.
فقط میگن دوتا مشکل داره
1.باتریش زود تموم میشه حین انجام کار سنگین اونم به خاطر سی پی یوش HQ هستش و اینکه بازی سنگین کنی داغ میکنه یذره که اونم میگن با فن حل میشه.
نظرتون چیه؟؟ارزش خرید داره؟
ardeshir n
18-07-2017, 20:15
اره تو چندتا سایت قیمت زده 3 تومن.تو بازارم پرسیدم همینه.
این گرافیکش رمش صفحه نمایش ظاهرش کلا همچیش از سری kسر تره.
فقط میگن دوتا مشکل داره
1.باتریش زود تموم میشه حین انجام کار سنگین اونم به خاطر سی پی یوش HQ هستش و اینکه بازی سنگین کنی داغ میکنه یذره که اونم میگن با فن حل میشه.
نظرتون چیه؟؟ارزش خرید داره؟با این قیمت ۱۰۰ درصد ارزش خرید داره.ایسوس توی تمامی رده ها در لپ تاپ هاش رو دست نداره.دوست خوبمونم هم تجربشونو میتونن به اشتراک بذارن در مورد لپ تاپ ایسوس.
بله با فن حل میشه.مصرف سی پی یو HQ بالاست خیلی.ایسوس با قابلیت P4G کنترل مصرف سی پس یو رو در حالت های مختلف میتونید مشخص کنید.یعنی گل کاشته تا این حد که خود سی پی یو کنترل میشه.
k1ozil
hamid_mmm
18-07-2017, 20:24
با این قیمت ۱۰۰ درصد ارزش خرید داره.ایسوس توی تمامی رده ها در لپ تاپ هاش رو دست نداره.دوست خوبمونم هم تجربشونو میتونن به اشتراک بذارن در مورد لپ تاپ ایسوس.
بله با فن حل میشه.مصرف سی پی یو HQ بالاست خیلی.ایسوس با قابلیت P4G کنترل مصرف سی پس یو رو در حالت های مختلف میتونید مشخص کنید.یعنی گل کاشته تا این حد که خود سی پی یو کنترل میشه.
@k1ozil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درسته پس خیالم راحت شد از این بابت .ایسوس واقعن خوبه.من سیستم خونگیم هم مادربردش ایسوس و بیشتر قطعات اصلیش هم همینطور تا الن ینی بعد 8سال پام به تعمیرات باز نشده.
منتظر دوست عزیزمون هم هستیم ک نظرشونو بگن.
درسته پس خیالم راحت شد از این بابت .ایسوس واقعن خوبه.من سیستم خونگیم هم مادربردش ایسوس و بیشتر قطعات اصلیش هم همینطور تا الن ینی بعد 8سال پام به تعمیرات باز نشده.
منتظر دوست عزیزمون هم هستیم ک نظرشونو بگن.
سلام عزیز
بله من ۲ تا لپ تاپ ایسوس چند وقت پیش گرفتم یکی برا دوستم یکی برا خودم
خیلی راضیم جنس بدنه خوبه طراحی خیلی شیکه کیفیت صفحش خیلی خوبه کیبرد و تاچ پل عالیه
سوالی چیزی دارید در خدمتم
hamid_mmm
19-07-2017, 10:05
سلام عزیز
بله من ۲ تا لپ تاپ ایسوس چند وقت پیش گرفتم یکی برا دوستم یکی برا خودم
خیلی راضیم جنس بدنه خوبه طراحی خیلی شیکه کیفیت صفحش خیلی خوبه کیبرد و تاچ پل عالیه
سوالی چیزی دارید در خدمتم
مرسی بابت توجه
میخواستم نظرتونو در مورد مدل f550vx-dm102d بگید ممنون میشم.
مرسی بابت توجه
میخواستم نظرتونو در مورد مدل f550vx-dm102d بگید ممنون میشم.
خیلی خوبه عزیز
داداشمون راهنمایی ها رو کرد چیزی باقی نگذاشت
بنظرم 2 تا مشکل داره ک تو رنج قیمتی 3 تومن قابل چشم پوشیه
1. صفحه اش میتوسنت ips باشه
2. مصرف بالای سی پی یو های hq که البته همونطور ک عرض کردن میتونی سی پی یو رو کنترل کنی
تو این قیمت بی نظیره :)
ارزشش از 3 تومن خیلی بیشتره
یع لپتاپ دل خریدم 7 سال پیش نمیدونم چرا خراب نمیشه
بزنم به تخته!!
ایسوس خوبه منتها پول اسمش رو هم میخوره
تبلت ایسوس که ما خریدیم چرت بود
نمیدونم لپتاپش چطوریه نمیدونم چرا از اسمش خوشم نمیاد!
دوست گرامی ایسوس خوبه طوریش نیست مثال همون ضرب المثل معروف ...
شما تبلت ایسوس خریدی شاید از سیستم عاملش که اندروید بوده خوشت نیومد . وگرنه در دنیای مین برد و کارت گرافیک و غیره هر ابداعی که میشه ماله ایسوس ه و بقیه برندها فقط تقلید میکنند .
شما تبلت ایسوس خریدی شاید از سیستم عاملش که اندروید بوده خوشت نیومد . وگرنه در دنیای مین برد و کارت گرافیک و غیره هر ابداعی که میشه ماله ایسوس ه و بقیه برندها فقط تقلید میکنند .
سلام دوست خوب
چی بگم واللا
ardeshir n
20-07-2017, 11:06
اوه اوه.
جناب حیزون هم اومدن :)
درست میفرمایید.این تقلیده خیلی رو مخمه.
درسته که محصولات نامدار ایسوس پول اسم رو میخورن.اما در کنارش کیفیت خیلی بالایی هم میدن.یادم میاد 6 سال پیش هم یه لپ تاپ ایسوس خریدم دیگه جایی برای حرف نذاشت.هنور هم داره عین اولش کار میکنه.
اون موقع کمتر لپ تاپی بود که عضو گروه مالتی مدیا باشه و 8 گیگ رم و 1 ترابایت حافظه بخوره.
خیلی ممنون از همگی که کمک کردید.بخصوص شما و جناب k1ozil
amir_t6262
20-07-2017, 12:04
سال 92 یک تبلت ایسوسME372CG از نوع 32 گیگخریدم به قیمت 800 تومان. چند روز اول خوب بود تا اینکه یک روز دیگه روشن نشد. گارانتی آواژنگ بود که پیگیر شدم و گفت قطعه ش نیست و باید صبر کنی و خلاصه اینکه بعد از چند ماه گفتند یا بیا مدل دیگری بردار یا پولش را پس بگیر که من پولش را نقدا پس گرفتم. جالب اینکه دیگه هم آن مدل خاص را جایی ندیدم و ظاهرا اکثرشون ایراد داشتند و از بازار جمع شدند.
ولی دلیل نمیشه که این موضوع را به همه محصولات یک شرکت ربط بدی. چون بعدش چند تا لپ تاپ ایسوس برای دوستان و خانواده خریدم و خوشبختانه همه راضی هستند.
ardeshir n
20-07-2017, 12:08
سال 92 یک تبلت ایسوسME372CG از نوع 32 گیگخریدم به قیمت 800 تومان. چند روز اول خوب بود تا اینکه یک روز دیگه روشن نشد. گارانتی آواژنگ بود که پیگیر شدم و گفت قطعه ش نیست و باید صبر کنی و خلاصه اینکه بعد از چند ماه گفتند یا بیا مدل دیگری بردار یا پولش را پس بگیر که من پولش را نقدا پس گرفتم. جالب اینکه دیگه هم آن مدل خاص را جایی ندیدم و ظاهرا اکثرشون ایراد داشتند و از بازار جمع شدند.
ولی دلیل نمیشه که این موضوع را به همه محصولات یک شرکت ربط بدی. چون بعدش چند تا لپ تاپ ایسوس برای دوستان و خانواده خریدم و خوشبختانه همه راضی هستند.در حال حاضر مدل ۸ گیگ رو دارم.
بی نظیره.
amir_t6262
20-07-2017, 12:12
در حال حاضر مدل ۸ گیگ رو دارم.
بی نظیره.
آره. 8 گیگش مشکلی نداشت. اینطور که من فهمیدم 32 گیگش مشکل داشت.
همان زمان که من خریدم، دوستم 8 گیگش را داشت که توصیه کرد، فقط من چون حافظه داخلی برام مهم بود 32 ش را انتخاب کردم که به مشکل خوردم.
ardeshir n
20-07-2017, 13:35
آره. 8 گیگش مشکلی نداشت. اینطور که من فهمیدم 32 گیگش مشکل داشت.
همان زمان که من خریدم، دوستم 8 گیگش را داشت که توصیه کرد، فقط من چون حافظه داخلی برام مهم بود 32 ش را انتخاب کردم که به مشکل خوردم.خوبه منم شانس آوردم :)
۱۶ و ۸ مشکل نداشتن.
اون چیزی که شنیدم میگفتن با یه دستکتاپ معمولی رقابت داره.
noisymind
31-07-2017, 10:23
دوستان حالا که صحبت از HQ و خالی کردن باتری شد ، به نظرتون حتی برای بازی هم Corei5 HQ کار راه انداز نیست یا حتما باید Corei7 HQ تهیه کرد؟ یعنی گرافیک مهمتره یا سی پی یو؟
دیگه اینکه به جای HQ اگه ادم سری U بگیره ولی مثلا Corei7 با فرکانس بالاتر باز هم کاراییش از Corei5 HQ پایینتره؟
مورد دیگه راجع به هارد هست. هر چقدر هم سی پی یو بالا باشه آیا سرعت هارد دیست CPU رو محدود نمیکنه؟ یعنی بازم تو مقایسه سری U یا HQ corei5 با هارد SSD به Corei7 HQ با هارد معمولی نمیرسن؟
اینا رو برای این پرسیدم که الان من تو خونه یک PC Corei3 دارم و تو سایت های مقایسه سرعت از خیلی از سی پی یو های سری U لپ تاپ ها امتیاز و سرعتش بیشتره! ولی با این حال با اینکه رمم هم زیاده وقتی مثلا برای کارهای عادی! یک اتوکد و با آیتونز و فایرفاکس با هم باز میکنم سیستم میبینم داره کم میاره. برا همین گفتم اگه بخوام لپ تاپ Corei x با سری U بگیرم که از PC Corei3 خودم پایینتر باشه که واویلاست!!!
منو هم راهنمایی کنید. والا باز نمیخوام بکنم ولی اگه قرار باشه برای کارهای معمولی هم همش سیستم فریز بشه گاهی و کم بیاره که همه باید بریم سری گیمینگ بخریم! :n02:
دوستان حالا که صحبت از HQ و خالی کردن باتری شد ، به نظرتون حتی برای بازی هم Corei5 HQ کار راه انداز نیست یا حتما باید Corei7 HQ تهیه کرد؟ یعنی گرافیک مهمتره یا سی پی یو؟
دیگه اینکه به جای HQ اگه ادم سری U بگیره ولی مثلا Corei7 با فرکانس بالاتر باز هم کاراییش از Corei5 HQ پایینتره؟
مورد دیگه راجع به هارد هست. هر چقدر هم سی پی یو بالا باشه آیا سرعت هارد دیست CPU رو محدود نمیکنه؟ یعنی بازم تو مقایسه سری U یا HQ corei5 با هارد SSD به Corei7 HQ با هارد معمولی نمیرسن؟
اینا رو برای این پرسیدم که الان من تو خونه یک PC Corei3 دارم و تو سایت های مقایسه سرعت از خیلی از سی پی یو های سری U لپ تاپ ها امتیاز و سرعتش بیشتره! ولی با این حال با اینکه رمم هم زیاده وقتی مثلا برای کارهای عادی! یک اتوکد و با آیتونز و فایرفاکس با هم باز میکنم سیستم میبینم داره کم میاره. برا همین گفتم اگه بخوام لپ تاپ Corei x با سری U بگیرم که از PC Corei3 خودم پایینتر باشه که واویلاست!!!
منو هم راهنمایی کنید. والا باز نمیخوام بکنم ولی اگه قرار باشه برای کارهای معمولی هم همش سیستم فریز بشه گاهی و کم بیاره که همه باید بریم سری گیمینگ بخریم! :n02:
خیلی سوال پرسیدین و من هم راجبه همش اطلاع ندارم، فقط همین قدر بگم که عملکرد دستگاه توی گیم با عملکردش توی برنامه ای مثل اتوکد خیلی فرق میکنه، برای اینکه یک گیم روون اجرا بشه نیاز به ترکیبی از cpu، gpu و ram دارید، یعنی هر کدوم از اینا اگه ضعیف باشه روی عملکرد بقیه تاثیر میذاره، ولی برنامه های سنگین مثل اتوکد معمولا فقط به cpu قوی نیاز دارن... تجره شخصی خودم با یک دستگاه HP با این مشخصات ci5 سری u به همراه 8گیگ رم و گرافیک 2گیگ 840m ، این بوده ک بازی های GTA V و MGS V Phantom Pain و بازی های در این سطح رو راحت اجرا کرده... یعنی اینا دیگه مرزش هستن، بازیهای سنگین تر رو مشکل خواهد داشت!
mshhsuph
25-08-2017, 17:53
سلام
منم میخوام با حدود 2/700/000 هزار تومن یه لپتاپ برای کارهای رسانه ای مثل سری نرمافزار های adobe مثل فتوشاپ و پریمایر و تماشای فیلم و کلیپ و وب گردی و اوقات فراغت یه خورده بازی در حد pes .
کسی میتونه کمکم کنه ؟
mshhsuph
25-08-2017, 17:56
مدل ها خیلی شبیه هم هستند.
اما گرافیک دی k بهتره.
سلام
منم میخوام با حدود 2/700/000 هزار تومن یه لپتاپ برای کارهای رسانه ای مثل سری نرمافزار های adobe مثل فتوشاپ و پریمایر و تماشای فیلم و کلیپ و وب گردی و اوقات فراغت یه خورده بازی در حد pes .
کسی میتونه کمکم کنه ؟
ardeshir n
25-08-2017, 19:40
سلام
کسی میتونه کمکم کنه ؟لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل ASUSPRO P2540UV - C
را در دیجیکالا ببین.
mshhsuph
25-08-2017, 21:49
اتفاقا یکی از گزینه هایی که چشممو گرفته همینه ولی اینجوری که من فهمیدم انگار این لپتاپ بیشتر برای استفاده صنعتی ساخته شده و کیفیت صفحه نمایش و صداش خوب نیست . ( صفحه نمایش tft داره و ips نیست)
جدا از این شنیدم که این لپتاپ سری 2017 تولید نشده و اینایی که توی بازاره مال 2016 و تقریبا یه لپتاپ قدیمیه .
البته من اهل مد و جدید بودن و برند و از این حرفا نیستم . اگر نیازهام رو برطرف کنه و گارانتی و پشتیبانی داشته باشه برام کافیه .
mshhsuph
25-08-2017, 21:52
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل ASUSPRO P2540UV - C
را در دیجیکالا ببین.
اتفاقا یکی از گزینه هایی که چشممو گرفته همینه ولی اینجوری که من فهمیدم انگار این لپتاپ بیشتر برای استفاده صنعتی ساخته شده و کیفیت صفحه نمایش و صداش خوب نیست . ( صفحه نمایش tft داره و ips نیست)
جدا از این شنیدم که این لپتاپ سری 2017 تولید نشده و اینایی که توی بازاره مال 2016 و تقریبا یه لپتاپ قدیمیه .
البته من اهل مد و جدید بودن و برند و از این حرفا نیستم . اگر نیازهام رو برطرف کنه و گارانتی و پشتیبانی داشته باشه برام کافیه .
ardeshir n
25-08-2017, 22:01
البته من اهل مد و جدید بودن و برند و از این حرفا نیستم . اگر نیازهام رو برطرف کنه و گارانتی و پشتیبانی داشته باشه برام کافیه .نگران نباشید.
الآن لپ تاپ خودم مال ۵ سال پیشه!!
هنوز ایسوس مشکلامو حل میکنه.
mshhsuph
26-08-2017, 16:15
نگران نباشید.
الآن لپ تاپ خودم مال ۵ سال پیشه!!
هنوز ایسوس مشکلامو حل میکنه.
دوست عزیز من بین همون که خودتون معرفی کردین p2540 و این یکی موندم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
میشه یکم راهنمایی کنید ؟
لپ تاپ 15 اينچي ايسوس مدل X555QG
ardeshir n
26-08-2017, 16:48
دوست عزیز من بین همون که خودتون معرفی کردین p2540 و این یکی موندم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
میشه یکم راهنمایی کنید ؟
لپ تاپ 15 اينچي ايسوس مدل X555QG
اولیه بهتره.
mshhsuph
26-08-2017, 21:56
اولیه بهتره.
یه فروشنده بهم میگفت که cpu دومی بهتره ینی همون X555QG
فرق پردازنده های این دوتا چیه ؟
کدو بهتره ؟
mshhsuph
26-08-2017, 22:41
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل ASUSPRO P2540UV - C
را در دیجیکالا ببین.
راستی این کیبرد این لپتاپ حروف فارسی هم داره یا نه ؟
ardeshir n
27-08-2017, 11:39
یه فروشنده بهم میگفت که cpu دومی بهتره ینی همون X555QG
فرق پردازنده های این دوتا چیه ؟
کدو بهتره ؟پردازنده های AMD خیلی قویتر اما آزار دهنده تر هستند.
هم زیاد داغ میکنه هم با افزایش دما برای یه لپ تاپ کلافتون میکنه.
اگر مشکلی با دما ندارین دومی بهتره.
ardeshir n
27-08-2017, 11:39
راستی این کیبرد این لپتاپ حروف فارسی هم داره یا نه ؟نمیدونم.برید مشخصات بنی رو بخونید زده.
ardeshir n
20-10-2017, 21:38
hamid_mmm
در خدمتتون هستم.
لطفا پرسش ها رو بفرمایید.
hamid_mmm
20-10-2017, 23:20
@hamid_mmm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در خدمتتون هستم.
لطفا پرسش ها رو بفرمایید.
ن یه مدل جدید دیدم میخواستم نظرتون بپرسم در موردش
ASUS VivoBook V510UQ
من دانشجو ام سبک بودن برام مهمه چون 24 ساعته کولمه یا همراهمه و کار سنگینی هم باهاش نمیکنم فوق pes17اونم شااید .
خوبه به نظرتون؟؟
اگ ج بدید ممنون میشم
ardeshir n
21-10-2017, 19:21
ن یه مدل جدید دیدم میخواستم نظرتون بپرسم در موردش
ASUS VivoBook V510UQ
خوبه به نظرتون؟؟
اگ ج بدید ممنون میشم همه ی معیار هاتون با کاربری این لپ تاپ همخوانی داره.
مشخصات فنی هم بدرد کاربری شما میخوره.
صفحه نمایش ، گرافیک ، سی پی یو و رم خوبی داره.
باتری هم مناسبه.
قیمتش هم خیلی مناسبه و واقعا ارزش خرید بالاس.
hamid_mmm
22-10-2017, 00:04
همه ی معیار هاتون با کاربری این لپ تاپ همخوانی داره.
مشخصات فنی هم بدرد کاربری شما میخوره.
صفحه نمایش ، گرافیک ، سی پی یو و رم خوبی داره.
باتری هم مناسبه.
قیمتش هم خیلی مناسبه و واقعا ارزش خرید بالاس.
خیلی ممنونم از شما بابت راهنمایی
یه موردی ک من دیدم
این سری مدل i7هم داره ایا برا کاربری من نیازه مثلا i7بگیرم یا همون i5 برا من جوابگو هستش؟؟
ardeshir n
22-10-2017, 15:52
خیلی ممنونم از شما بابت راهنمایی
یه موردی ک من دیدم
این سری مدل i7هم داره ایا برا کاربری من نیازه مثلا i7بگیرم یا همون i5 برا من جوابگو هستش؟؟خواهش میکنم.
i7 بهتره اگر پیدا کنید.
اما i5 هم کافیه.
imanrahbar
23-10-2017, 12:05
سلام
ASUS X555 یه زمانی بود جنس هاشون خوب بودقیمت از 2 تومن بود تا 5 تومن
hamid_mmm
23-10-2017, 12:05
خواهش میکنم.
i7 بهتره اگر پیدا کنید.
اما i5 هم کافیه.
درسته
دیروز رفتم فروشگاه برا خرید که فروشنده یه چیزی گفت گفتم با شما مشورت کنم ببینم نظر شما چیه!
گفتش که
با این پولی که داری میتونی از برند لنوو لپ تاپی با کانفینگ بهتر بگیری چرا میخوای اینو بگیری
این رو بهم پیشنهاد داد
ideapad 510
خب از هر نظر از لپ تاپ ایسوس مورد نظرم بالاتره از نظر سخت افزاری.
نمیدونم چی کنم
ایا این مدل خوبه؟بدرد من میخوره؟
چقد سخت شدد وای:n27:
ardeshir n
23-10-2017, 15:39
درسته
دیروز رفتم فروشگاه برا خرید که فروشنده یه چیزی گفت گفتم با شما مشورت کنم ببینم نظر شما چیه!
گفتش که
با این پولی که داری میتونی از برند لنوو لپ تاپی با کانفینگ بهتر بگیری چرا میخوای اینو بگیری
این رو بهم پیشنهاد داد
ideapad 510
خب از هر نظر از لپ تاپ ایسوس مورد نظرم بالاتره از نظر سخت افزاری.
نمیدونم چی کنم
ایا این مدل خوبه؟بدرد من میخوره؟
چقد سخت شدد وای:n27:مدل خوبیه ideapad 510.
اما لنوو از اون چیزی باید باشه در ایران هنوز فاصله داره.
کاربری شما همون مدل ایسوس کافیه.
اگر بیشتر میخواید همون لنوو بگیرید.
hamid_mmm
23-10-2017, 21:26
مدل خوبیه ideapad 510.
اما لنوو از اون چیزی باید باشه در ایران هنوز فاصله داره.
کاربری شما همون مدل ایسوس کافیه.
اگر بیشتر میخواید همون لنوو بگیرید.
اصلا دلم به لنوو نمیره
حس بدی بهش دارم
همین ایسوس میگیرم حداقل میدونم ظاهرش شکیل و زیباست سخت افزارشم خیلی خوبه .
توکل ب خدا دیگ:n29:
ardeshir n
23-10-2017, 21:34
اصلا دلم به لنوو نمیره
حس بدی بهش دارم
همین ایسوس میگیرم حداقل میدونم ظاهرش شکیل و زیباست سخت افزارشم خیلی خوبه .
توکل ب خدا دیگ:n29:نگران نباشید.
اگر هم مشکلی داشت(که نخواهد داشت) خودم حلش میکنم براتون.
طراحی ایسوس همیشه امتیاز کامل میگیره.چه بالا رده چه میانرده و چه پایین رده.
پیشاپیش مبارکتون باشه :)
با سلام به دوستان عزیز
در نظر دارم لنوو ip520 بردارم .ولی بین دو کانفیگ با cpu i5 7200u و cpu i7 7500u مردد هستم . با توجه به اختلاف 500 تومنی که این دو کانفیگ با هم دارن آیا واقعا ارزش داره هزینه کنم واسه خرید کانفیگ با سی پی یو i7؟
یا اینکه اختلاف قیمت رو صرف خرید هارد ssd کنم عملکرد بهتری دریافت میکنم؟
از کمک و راهنمایی عزیزان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.