مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی ، حرید 206 صفر - L90 - برلیانس - ساندرو ؟
Alijo0on
15-07-2017, 02:24
سلام
در حال حاضر 206 تیپ 2 مدل 91 دارم که میخام به علت اینکه ضعیفه خیلی کم میاره نسبت به پرشیا و ریو بفروشم
موندم تیپ 5 صفر بگیرم ، با همه حواشیح در مورد خرید ماشین صفر ضرره کلی دردسر داره خوب تولید نمیکنن و قطعات نامرغوبه و ....
یا L90 که فقط ایرادش ظاهرشه وگرنه ماشین فوق العاده ییه خوب سواری میده و اقتصادی ولی به سن و سالم نمیخوره بشدت باهاش احساس پیری میکنم بنظرم
یا برلیانس که هیچی در موردش نمیدونم خوب یا بده
و یا ساندرو که تعریف ازش شنیدم ولی سوارش نشدم ببینم چطوریه از اونجاییکه داستر همون L90 بود در اتاق شاسی بلند مثلا ولی افتضاح بود نسبت به قیمت عددی که داشت یقیناا ساندور هم همون ال 90 هست منتها رنو به آپشن و تجهیزات که ما ایرانیا دوست داریم اهمیت نمیده عوضش امنیت و قدرت میبره بالا حالا تایید درست یا غلط حرفاهام با شما اساتید
در کل
قصد خرید ماشین تا 37-8 میلیون دارم بیشترم میتونم ولی قسطی
که مناسب رنج سنی باشه
حداقل 4-5 سال ماشین باشه برام افت قیمت زیادی نداشته باشه
مصرفش و قطعات مصرفیش کم قیمت و بصرفه باشه ، خودرو اقتصادی باشه
قدرت و شتابش از بین هم رده هاش بیشتر باشه ( هم رده های قیمتی ) مثل ریو پرشیا مزدا 323 و ...
ممنون میشم راهنماییم کنین :n16:
mohamad skystar
16-07-2017, 13:34
سلام
در حال حاضر 206 تیپ 2 مدل 91 دارم که میخام به علت اینکه ضعیفه خیلی کم میاره نسبت به پرشیا و ریو بفروشم
موندم تیپ 5 صفر بگیرم ، با همه حواشیح در مورد خرید ماشین صفر ضرره کلی دردسر داره خوب تولید نمیکنن و قطعات نامرغوبه و ....
یا L90 که فقط ایرادش ظاهرشه وگرنه ماشین فوق العاده ییه خوب سواری میده و اقتصادی ولی به سن و سالم نمیخوره بشدت باهاش احساس پیری میکنم بنظرم
یا برلیانس که هیچی در موردش نمیدونم خوب یا بده
و یا ساندرو که تعریف ازش شنیدم ولی سوارش نشدم ببینم چطوریه از اونجاییکه داستر همون L90 بود در اتاق شاسی بلند مثلا ولی افتضاح بود نسبت به قیمت عددی که داشت یقیناا ساندور هم همون ال 90 هست منتها رنو به آپشن و تجهیزات که ما ایرانیا دوست داریم اهمیت نمیده عوضش امنیت و قدرت میبره بالا حالا تایید درست یا غلط حرفاهام با شما اساتید
در کل
قصد خرید ماشین تا 37-8 میلیون دارم بیشترم میتونم ولی قسطی
که مناسب رنج سنی باشه
حداقل 4-5 سال ماشین باشه برام افت قیمت زیادی نداشته باشه
مصرفش و قطعات مصرفیش کم قیمت و بصرفه باشه ، خودرو اقتصادی باشه
قدرت و شتابش از بین هم رده هاش بیشتر باشه ( هم رده های قیمتی ) مثل ریو پرشیا مزدا 323 و ...
ممنون میشم راهنماییم کنین :n16:
خودرویی مثل دنا گزینه خوبی میتونه باشه هم از نظر نمای ظاهری و داخل جدید و شیک هست
هم موتورش قدرت و شتاب مناسبی داره
پژو 207 هم میتونید انتخاب کنید صرفش حدود 51 میلیون تومنه
اما مدل های پایینش هم گیر میاد
برلیانس واقعا موتورش افتضاحه. سربالایی که با پراید داغون 15 ساله راحت رد میکردیم رو نزدیک بود گیر کنه چون کولر روشن بود. ولی از نظر امکاات رفاهی عالیه آدم احساس میکنه تو ماشین مدل بالا نشسته داخلش.
Alijo0on
17-07-2017, 14:03
خودرویی مثل دنا گزینه خوبی میتونه باشه هم از نظر نمای ظاهری و داخل جدید و شیک هست
هم موتورش قدرت و شتاب مناسبی داره
پژو 207 هم میتونید انتخاب کنید صرفش حدود 51 میلیون تومنه
اما مدل های پایینش هم گیر میاد
دنا 42 میلیون میتونم بردارم ولی خیلی بزرگه !
207 هم همه چیش 206 ولی مدل لوکس و آپشن دارش فقط وگرنه موتوری هیچ فرقی نداره فک نکنم ارزش داشته باشه اینهمه مابه تفاوت بین تیپ 5 و 207
!
Alijo0on
17-07-2017, 14:04
برلیانس واقعا موتورش افتضاحه. سربالایی که با پراید داغون 15 ساله راحت رد میکردیم رو نزدیک بود گیر کنه چون کولر روشن بود. ولی از نظر امکاات رفاهی عالیه آدم احساس میکنه تو ماشین مدل بالا نشسته داخلش.
اتفاقا از چند نفر شنیدم تعریف کیفیت متوسط رو به ضعیف برلیانسو
ولی تایید هم کردن بعضی ها !!!
واقعا آدم میمونه !
تو انتخاب این رنج قیمتی ...
اتفاقا از چند نفر شنیدم تعریف کیفیت متوسط رو به ضعیف برلیانسو
ولی تایید هم کردن بعضی ها !!!
واقعا آدم میمونه !
تو انتخاب این رنج قیمتی ...
اگه موتور برات مهمه(که با توجه به پست اولت همینطوره) طبق تجربه من برلیانس شدیدا پشیمونت میکنه. تازه من آماتورم زیاد از ماشین سر در نمیارم ولی با این حال ضعف موتور برلیانس رو کاملا حس کردم. ساندرو فکر میکنم گرون باشه ها ولی اگه با پولت تونستی بگیری حتما بگیر خیلی باکلاس تر هست
Alijo0on
19-07-2017, 01:12
با این اوصاف فعلا به تیپ 5 صفر یا کارکرده بیشتر فکر میکنم ....
راستی به مگان هم شاید بتونی فکر کنی همین دیروز یه نفر مگان آگهی کرده بود 40 تومن. من سوارش شده بودم دوستم که تعریف میکرد میگفت از قیافه مگانخوشم نمیاد واسه کم نیاوردن جلو ماشینای دوستاش خریدتش
Alijo0on
19-07-2017, 13:48
راستی به مگان هم شاید بتونی فکر کنی همین دیروز یه نفر مگان آگهی کرده بود 40 تومن. من سوارش شده بودم دوستم که تعریف میکرد میگفت از قیافه مگانخوشم نمیاد واسه کم نیاوردن جلو ماشینای دوستاش خریدتش
مگان داشتم زیادی بزرگه و حجیم :n02:
مگان داشتم زیادی بزرگه و حجیم :n02:
شما از مگان داری میری سمت 206 ؟ :n13: پرستیژ ماشین هم اهمیت داره خب :n37: من بودم سوار 206 نمیشدم همون ساندرو فکر میکردم
Alijo0on
23-07-2017, 14:14
شما از مگان داری میری سمت 206 ؟ :n13: پرستیژ ماشین هم اهمیت داره خب :n37: من بودم سوار 206 نمیشدم همون ساندرو فکر میکردم
داشتم تجربه سواری بزرگیشو دارم ولی بودجه یاری نمیده الان وگرنه تو رنج مگان باز دست آدم یکم باز تر بود ...
Phenomenon
24-12-2017, 10:59
سلام
من الان پراید 132 دارم. فعلا حدود 32 تومن نقد دارم. می تونم هم قسطی تا 42 تومن هم بخرم. یه چیزی می خوام که هم قدرتش بهتر از پراید لگن باشه هم امنیت و امکاناتش. چی پیشنهاد می کنید؟ تو فکر جن2 بودم ولی کنسل شد. دارم به برلیانس هم فکر میکنم:n23:
Phenomenon
24-12-2017, 12:55
بنظرتون ماشین اتومات چینی بگیرم بعدا شر نمیشه؟ اهل شتاب و سرعت بالا نیستم. ولی نمی خوام تو یه سربالایی ساده مجبور بشم با دو و سه برم (البته اگر با پولم بشه خرید)
یه سوال دیگه. دیدم h230 دوتا جلوپنجره مختلف داره. داستانش چیه اینا؟ یک تیکه داره و دو تیکه
mohamad skystar
25-12-2017, 00:23
بنظرتون ماشین اتومات چینی بگیرم بعدا شر نمیشه؟ اهل شتاب و سرعت بالا نیستم. ولی نمی خوام تو یه سربالایی ساده مجبور بشم با دو و سه برم (البته اگر با پولم بشه خرید)
یه سوال دیگه. دیدم h230 دوتا جلوپنجره مختلف داره. داستانش چیه اینا؟ یک تیکه داره و دو تیکه
رنو ساندرو یا تندر 90 بگیری بهتر از خودروهای چینی هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.