ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بررسی کولر های CPU زیر 50 هزار تومن

zed2
14-07-2017, 03:38
چون فن کیسم صداش زیاد شده گفتم برم فن بگیرم ولی بعد از دیدن فن های موجود در بازار بنظرم رسید یک بحث کوچک راه بندازم:n02:
حدود 80 درصد کاربرا که در رده حرفه ای نیستن معمولا از فن استوک همراه پردازنده استفاده می کنند ولی در کیس های جدید که بقل شیشه ای هست چندان ظاهر خوبی ندارند ( مخصوصا مال intel و نسل های قدیم AMD ).
حالا من گفتم که به جای اینکه از این فن های 10-15 تومنی برند های متفرقه بگیرم بیام یکم بیشتر خرج کنم ببینم باسه سیستم هایی که برای استفاده عادی هست و اورکلاک نمی شه صداش چطوری است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من الان 4 مدل رو در لیستم دارم که وضعیتشون:

GREEN TinyCool-90
که بخاطر 3 پین بودن کانکتور فن و عدم ساپورت PWM حذفش کردم.:n27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل TINYCOOL 90-PWM که نقره ای رنگ است و مدل TINYGOLD 95-PWM که طلایی است ( نمی دونم چرا گرین اینجوری معرفی کرده که ادم باید وقت بزاره باسه پیدا کردن کاتالوگش:n23: - سایت قبلی چش بود که اینجوریش کردن:n15:)

مدل Deepcool Alta 9 که فقط برای اینتل سوکت LGA 115X است ولی ظاهری شبیه wraith spire داره

و مدل GREEN Notus100-PWM که فعلا بزور خودش رو تونسته تو لیست جا و نمی دونم تو لیست نگهش دارم یا نه:n09:

محصول دیگری در محدوده قیمتی 50 هزار تومن هستش که باسه نصب تو کیس های معمولی مناسب باشه؟:n13:

حیزون
14-07-2017, 04:52
سيستم خنک کننده بادي گرين مدل NOTUS 100 - PWM

قیمت برای شما: 49,000 تومان

حیزون
14-07-2017, 04:59
یک مدل دیگر هم بود از گرین به اسم بوفالو نباید خیلی گرون باشه چون فن و هیت سینک بزرگ بود نسبتا ، اما برکت نمیخورد از زیر و همین جوری مثل فن های استوک فشاری و پیچشی بود . معلوم بود طراحی همین داخل بود.

zed2
14-07-2017, 16:52
سيستم خنک کننده بادي گرين مدل NOTUS 100 - PWM

قیمت برای شما: 49,000تومان

نوتوس رو در لیست بررسیم گذاشتم.( گرچه کافیه دو تومن بره روش تا از لیست خارج شه:n09:

یک مدل دیگر هم بود از گرین به اسم بوفالو نباید خیلی گرون باشه چون فن و هیت سینک بزرگ بود نسبتا ، اما برکت نمیخورد از زیر و همین جوری مثل فن های استوک فشاری و پیچشی بود . معلوم بود طراحی همین داخل بود.

من هر چی جستجو زدم نتونستم جایی رو پیدا کنم که کمتر از 65 تومن بدن:n27:

amin658
15-07-2017, 17:37
دوست عزیز بنظره من از فن گرین ترانسفورمر 3 استفاده کن الان ده ساله دارم استفاده میکنم کوچکترین اذیتی نکرده. عالیه.

zed2
16-07-2017, 00:27
دوست عزیز بنظره من از فن گرین ترانسفورمر 3 استفاده کن الان ده ساله دارم استفاده میکنم کوچکترین اذیتی نکرده. عالیه.
این قیمتش رو من بالای 100 دارم پیدا می کنم:n27:
این بدرد کسایی که core i3 یا core i5 های بدون K هستند یا اصلا از محصولات APU AMD هستند که به صورت کم مصرف هستند بدردشون نمی خوره.
من دنبال اینم که یکی خاص با بودجه محدود و حداقل هزینه کولر استوک ( که می تونه سالم باشه یا نباشه ) رو در کیس هایی که بقل شیشه ای است را با چیزی قشنگ تر و ارزان تر بدون نگران از داغ شدن عوض کنه.:n15:

extreme2006gh
29-09-2017, 17:01
با لاخره نتیجه چی شد؟ کدوم بهتره به نظر کارشناسان و کسایی که تجربه دارن

zed2
31-10-2017, 12:02
با لاخره نتیجه چی شد؟ کدوم بهتره به نظر کارشناسان و کسایی که تجربه دارن

از دست کار دنیای واقعی که برنامه های دنیای مجازی رو پر می کنه:n02:
تجربه شیرین کولر های ارزان قیمت

من بازدهی دو تا کولر دیگر رو با کولر استوک اینتل چک کردم و هر دوشون ظرفیتشون باسه دفع حرارت بیشتره.:n01: ولی هچکدوم رو نمیشه باسه پر مصرف ها استفاده کرد.

این وضعیت دمای پردازنده ها با تبدیل دمای محیط همه تست ها به 26 درجه است در prime 95 که جزو بدترین حالت ها است با پردازنده 4790K ;ه فرکانس هارو دستی ست کردم ( چون در حالت پیشفرض تخم مرغ میشه روش درست کرد.:n09:)

سر و صداشون هم پایین بوده تا جایی که من دیدم.

amirpcp30
31-10-2017, 14:31
سلام
ممنون از اینکه تستتون رو به اشتراک گذاشتید
خودم فک نمیکردم التا بهتر باشه با این طراحی
همگی با یک خمیر تست شدند؟
بنده خودم تاینی 90 معمولی رو روی یک سیستم دارم که از هر دو قیمتش پایین تره فقط باید داخل بایوس تنظیم کنید که سرعت فن رو با ولتاژ تنظیم کنه
:n40:

zed2
31-10-2017, 17:09
سلام
ممنون از اینکه تستتون رو به اشتراک گذاشتید
خودم فک نمیکردم التا بهتر باشه با این طراحی
همگی با یک خمیر تست شدند؟
بنده خودم تاینی 90 معمولی رو روی یک سیستم دارم که از هر دو قیمتش پایین تره فقط باید داخل بایوس تنظیم کنید که سرعت فن رو با ولتاژ تنظیم کنه

همگی با خمیر حرارتی همراه یا خمیر حرارتی که روش بوده تست کردم - چون بعید می دونم کسی بره جدا بخره تست کنه:n15:
گرچه اگر بخواهید می تونم بعدا با خمیر حرارتی بهتر تست کنم که تاثیرش رو ببینیم.

amirpcp30
01-11-2017, 10:33
همگی با خمیر حرارتی همراه یا خمیر حرارتی که روش بوده تست کردم - چون بعید می دونم کسی بره جدا بخره تست کنه:n15:
گرچه اگر بخواهید می تونم بعدا با خمیر حرارتی بهتر تست کنم که تاثیرش رو ببینیم.
سلام
اهان ممنون ، فقط می خواستم ببینم تستتون به چه صورت بوده هر کدوم با خمیر خودش یا همه با یک خمیر
خودم با چیل فکتور 3 تاینی 90 رو بستم چون از قبل چیل فکتور خریده بودم برای این هم همین رو زدم