مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بهترین تلویزیون 55 اینچی برای شبکه های داخلی
omidomid129
05-07-2017, 08:44
سلام. بعد از کلی تحقیق هنوز نتونستم به نتیجه ای برای انتخاب تلویزیون برسم از دوستان تقاضا دارم نظرشون را بیان کنند. من یک تلویزیون 55 اینچ برای دیدن صرفا شبکه های داخلی میخواهم. بخصوص دیدن فوتبال از شبکه های سه و ورزش. تلویزیون را میخواهم بدون گارانتی از بانه بخرم و تا چهار میلیون تومان هم میتونم هزینه کنم. به هیچ وجه امکاناتی مثل سه بعدی برام مهم نیست تنها امکاناتی که برام مهمه پخش بدون دردسر فایل های تصویری از روی فلش هست. 4کی بودن هم اصلا برام اهمیتی نداره. و بعد یک سوال دارم این تلویزیون هایی که ----- دیجیتال داخلی دارند آیا میشه از گیرنده های دیجیتال براشون استفاده کرد چون خیلی از برنامه ها رو روی فلش ضبط میکنم و این طور که شنیدم تلویزیون ها معمولا برای این ضبط کردن مشکل دارند.
بنابراین به طور خلاصه بهترین تلویزیون 55 اینچی که شبکه های داخلی را به بهترین شکل نشون بده با بودجه مذکور. پیشاپیش ممنون.
jabi7joon
05-07-2017, 17:14
والا من که به w800 رسیدم.. قیمتشم تو همین مایه هاس..
omidomid129
05-07-2017, 18:19
خریداری کردین؟ اگر بله شبکه های داخلی را چطور نشون میده؟ بخصوص فوتبال
omidomid129
06-07-2017, 15:38
من دنبال تلویزیون Sumsung KS8000 میگردم. خیلی از سایت ها را گشتم ولی اثری ازش نمیبینم. مدل 8500 که خمیده هست به وفور پیدا میشه ولی این مدل نه. آیا اصلا وارد نمیشه؟ اگر کسی از دوستان اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
armin100
06-07-2017, 19:11
سلام دوست عزیز
به LG EG910 هم می تونید فکر کنید.
قیمت 4.300 تمام شده تحویل تهران
وقتی می تونید با این قیمت OLED بگیرید، اون هم چنین مدلی، فکر کردن به LCD دور از تصوره.
و
کسی که داره 4 تومن هزینه می کنه برای تلویزیون نباید از ملاک هاش «فرمت های تصویری قابل پخش تلویزیون» باشه.
شما به فکر بهترین کیفیت تصویر تلویزیون باشد.
نهایت اینه که تلویزیون مورد نظر ضعف داره تو پخش فرمت ها و شما با 100 تومن هزینه یه گیرنده دیجیتال مناسب تهیه می کنید.
omidomid129
06-07-2017, 20:20
سلام آرمین جان. ممنون از ارایه نظرت. شاید نتونستم خوب خواسته ام را ارایه بدم ما چون ماهواره نداریم فقط از شبکه های داخلی استفاده میکنیم و خیلی از تلویزیون های موجود در بازار با اینکه کیفیت بسیار خوبی روی شبکه های HD دارند ولی وقتی به تصاویر SD شبکه های داخلی میرسن کیفتشون بسار افت میکنه. این مدلی که جناب عالی معرفی کردین را تو اینترنت دیدم. خیلی خوبه. بخصوص اینکه OLED هست. ولی یک ویژگی داره که شاید خیلی ها خوششون بیاد ولی من برام جالب نیست اون هم خمیده بودنشه حالا باز اگر شبکه های داخلی را بتونه با کیفیت خوب ارایه بده مشکلی نیست. چون واقعا تلویزیون شیک و خوبیه هر چند ظاهرا تولیدش متوقف شده و شاید یکم قدیمی به نظر بیاد ولی با این قیمت فکر نمیکردم بشه OLED پیدا کرد. شما شبکه های داخلی را تو این مدل دیدین؟
Soroush-S
06-07-2017, 20:55
سلام. بعد از کلی تحقیق هنوز نتونستم به نتیجه ای برای انتخاب تلویزیون برسم از دوستان تقاضا دارم نظرشون را بیان کنند. من یک تلویزیون 55 اینچ برای دیدن صرفا شبکه های داخلی میخواهم. بخصوص دیدن فوتبال از شبکه های سه و ورزش. تلویزیون را میخواهم بدون گارانتی از بانه بخرم و تا چهار میلیون تومان هم میتونم هزینه کنم. به هیچ وجه امکاناتی مثل سه بعدی برام مهم نیست تنها امکاناتی که برام مهمه پخش بدون دردسر فایل های تصویری از روی فلش هست. 4کی بودن هم اصلا برام اهمیتی نداره. و بعد یک سوال دارم این تلویزیون هایی که ----- دیجیتال داخلی دارند آیا میشه از گیرنده های دیجیتال براشون استفاده کرد چون خیلی از برنامه ها رو روی فلش ضبط میکنم و این طور که شنیدم تلویزیون ها معمولا برای این ضبط کردن مشکل دارند.
بنابراین به طور خلاصه بهترین تلویزیون 55 اینچی که شبکه های داخلی را به بهترین شکل نشون بده با بودجه مذکور. پیشاپیش ممنون.
برای تصاویر داخلی که کیفیت SD دارن تلویزیون صنام پیشنهاد میدم. نیازی به ریسک خرید از بانه نیست
omidomid129
06-07-2017, 22:04
با احترام به نظر شما و همچنین تمامی کارگران و صنعت گران ایرانی متاسفانه تا الان از خرید اجناس ساخت داخل راضی نبودم. امیدوارم کیفیتشون بهتر بشه تا یک روزی که بحث خرید فقط بین مدل های مختلف اجناس ایرانی باشه
Soroush-S
07-07-2017, 00:27
با احترام به نظر شما و همچنین تمامی کارگران و صنعت گران ایرانی متاسفانه تا الان از خرید اجناس ساخت داخل راضی نبودم. امیدوارم کیفیتشون بهتر بشه تا یک روزی که بحث خرید فقط بین مدل های مختلف اجناس ایرانی باشه
نه برادر اصلا بحث ایرانی بودن نیست - شما گفتی بهترین تلویزیون در تصاویر SD منم صنام معرفی کردم اگه میگفتین برای دیدن فیلم و تصاویر FHD تلویزیون میخواین قطعا صنام معرفی نمیشد . با تشکر:n01:
omidomid129
07-07-2017, 07:51
ممنون سروش جان. دوستان Sumsung KS8000 تلویزیون خوبی باید باشه ولی چرا جایی پیدا نمیشه؟ سایت های زیادی را گشتم ولی چیزی پیدا نکردم مدل خمیدش که 8500 هست به وفور پیدا میشه ولی این مدل نه. آیا اصلا وارد ایران نشده یا من نتونستم پیدا کنم؟
omidomid129
07-07-2017, 09:39
ممنون سروش جان:n16:
armin100
07-07-2017, 12:04
سلام آرمین جان. ممنون از ارایه نظرت. شاید نتونستم خوب خواسته ام را ارایه بدم ما چون ماهواره نداریم فقط از شبکه های داخلی استفاده میکنیم و خیلی از تلویزیون های موجود در بازار با اینکه کیفیت بسیار خوبی روی شبکه های HD دارند ولی وقتی به تصاویر SD شبکه های داخلی میرسن کیفتشون بسار افت میکنه. این مدلی که جناب عالی معرفی کردین را تو اینترنت دیدم. خیلی خوبه. بخصوص اینکه OLED هست. ولی یک ویژگی داره که شاید خیلی ها خوششون بیاد ولی من برام جالب نیست اون هم خمیده بودنشه حالا باز اگر شبکه های داخلی را بتونه با کیفیت خوب ارایه بده مشکلی نیست. چون واقعا تلویزیون شیک و خوبیه هر چند ظاهرا تولیدش متوقف شده و شاید یکم قدیمی به نظر بیاد ولی با این قیمت فکر نمیکردم بشه OLED پیدا کرد. شما شبکه های داخلی را تو این مدل دیدین؟
امید جان این تلویزیون امروز به دست من رسید
برخلاف پیشنهادی که دادم، برای خرید این مدل اقدام نکن
فعلا نتونستم تصویری که دوست دارم رو ازش بگیرم
باید ببینم با تنظیمات بیشتر میشه تصویر بهتری ازش گرفت یا نه
armin100
07-07-2017, 21:28
با تنظیمات بیشتر خدا رو شکر به تصویر نسبتاً خوبی رسیدم
هرچند که تنظیم دقیق اون نیاز به وقت بیشتری داره
اما امید هنوز نمی دونم که بهترین گزینه برای خرید تو هست یا نه
چون لازمه اش اینه که اونو با پلاسمای قبلیم که یه جورایی رفرنس تصویر هست مقایسه کنم.
omidomid129
07-07-2017, 21:55
سلام بر آرمین عزیز. ممنون از اطلاع رسانیت. از اون روزی که این تلویزیون را پیشنهاد دادی در موردش تحقیق کردم. تقریبا تمام بررسی ها مثبت بودن تا امروز که شما اینطور در موردش نظر دادین. من هم دیگه میخواهم تو همین چند روز کار خرید را تمام کنم. از این مدل خیلی خوشم اومده. لطفا یک بررسی کامل انجام بده در موردش و اطلاع رسانی کن بخصوص در مورد کیفیت پخش شبکه های داخلی ، شفافیت تصویر و همچنین زاویه دیدش با توجه به اینکه این تلویزیون خمیده است. مدل های دیگه ای هم مد نظرم هست که اگر دوستان نظری دارن خوشحال میشم بشنوم:
Sony 55X8500D 4k HDR With Android TV
LG UH850 2016
Sony W800 C
nimahandsomboy
07-07-2017, 21:57
منم مدتی هست دنبال
55 اینچ 4k و فلت میخوام
خمیده اصلا نمیخوام
تا 5 تومن میتونم هزینه کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه یکم صبر کنید سری E سونی بیاد کیفیت تصویر عالی دارند. البته من سری E900 بانه ای دیدم 55 اینچ با قیمت 6.2 تومان. سری 800 و 700 ارزونتر خواهند بود. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
omidomid129
07-07-2017, 22:08
سلام نیما جان این گزینه هایی را که نوشتم بعد از کلی تحقیق به دست آوردم میتونید بررسیشون کنید ببینید کدومش براتون مناسب تره به جز OLED الجی بقیه خمیده نیستن مظافا اینکه اگر تا 5 تومان میتونید هزینه کنید میتونید Sumsung KS 8500 4K UHD LED را هم مد نظر قرار بدین که البته خمیده است ولی بر اساس بررسی های متعدد تلویزیون بسیار خوبی به نظر میرسه. موفق باشید
omidomid129
09-07-2017, 21:55
سلام بر آرمین عزیز. ممنون از اطلاع رسانیت. از اون روزی که این تلویزیون را پیشنهاد دادی در موردش تحقیق کردم. تقریبا تمام بررسی ها مثبت بودن تا امروز که شما اینطور در موردش نظر دادین. من هم دیگه میخواهم تو همین چند روز کار خرید را تمام کنم. از این مدل خیلی خوشم اومده. لطفا یک بررسی کامل انجام بده در موردش و اطلاع رسانی کن بخصوص در مورد کیفیت پخش شبکه های داخلی ، شفافیت تصویر و همچنین زاویه دیدش با توجه به اینکه این تلویزیون خمیده است. مدل های دیگه ای هم مد نظرم هست که اگر دوستان نظری دارن خوشحال میشم بشنوم:
Sony 55X8500D 4k HDR With Android TV
LG UH850 2016
Sony W800 C
دوستان هنوز منتظر نظر نهایی آرمین در مورد OLED LG هستم ولی در این فاصله کسی میتونه یک مدل از سامسونگ برای خرید از بانه تا قیمت4 تومان و از نظر کیفیت در حد چهار گزینه مذکور بهم معرفی کنه. متاسفانه ks 8500 بالاتر از بودجمه
من خرید از بانه تا 4 تومن همون مدل سونی که نوشتی 8500 رو توصیه می کنم. خودم بودم همین رو می گرفتم. سامسونگ هم توصیه نمی کنم سراغ بانه بروی چون اختلاف قیمت زیاد نیست و خرابی سامسونگ هم بیشتر از سونی هست.
omidomid129
09-07-2017, 22:55
بله فکر کنم در مورد تلویزیون های سامسونگ بانه باید بیشتر اطلاعات کسب کرد. ظاهرا بیشتر ساخت مصر هستند برخلاف تلویزیون های الجی که ساخت کره هستند
nimahandsomboy
10-07-2017, 09:55
اقا امید ممنون از راهنماییتون
اون 3 تا مدلی که اسم بردید
سونی و الجی تاپیک جداگانه دارند کلی تجربه و اطلاعات میتونید کسب کنید از کسانی که این تلویزیون دارند
مدل انتخاب من سری KS سامسونگ هست که متاسفانه همشون خمیده هست ولی من فلت میخوام
متاسفانه از بچه ای سایت هیچکس این سری تلویزیون نداره از تجربه اش استفاده کنیم .
omidomid129
10-07-2017, 11:56
سلام نیما جان خواهش میکنم. در این دو لینکی که قرار میدم میتونی در بخش نظرات و پرسش و پاسخ ها تا حدی از نظرات خریداران آگاه بشی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omidomid129
10-07-2017, 11:59
متاسفانه هر کاری کردم نتونستم هر دو لینک را در یک پست بزارم. این لینک دوم را بعد از قرار دادن پست متوجه شدم باز کار نمیکنه احتمالا برای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودنه. علی ای حال میتونی در دیجی کالا Sumsung KS8985 را جست و جو کنی که ظاهرا اسم داخلی مدل ks8500 هست. اگر اشتباه متوجه شدم دوستان بگن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/)
armin100
17-07-2017, 06:56
سلام امید جان
ببخشید بابت تاخیر
فرصت نکرده بودم زودتر بررسی دقیق تری انجام بدم
و دوست هم نداشتم توضیح اشتباهی بنویسم
بعد از این مدت و انجام تنظیمات مورد نیاز
الان از خریدم بسیار خوشحال هستم
اگه EG910 مدل 65 اینچی هم داشت قطعا خوشحال تر میشدم
منحنی بودن اون اصلا به چشم نمیاد
من برای 3d نخریدم اون رو اما یکی دو تا فیلم 3d که از نت دانلود کردم و با خود تلویزیون پخش کردم معرکه بود.
nimahandsomboy
17-07-2017, 11:08
به تازگی میخوام تلویزیون 4k بخرم
فاصله تلویزیون تا مبل حدود 4.30 متر هست
به نظر شما 60 اینچ مناسب هست بخرم ؟؟ بین 55 و 60 اینچ موندم...
ممنون میشم راهنمایی کنید. خودم نظرم 60 اینچ هست ولی میترسم بزرگ باشه
omidomid129
18-07-2017, 12:09
ممنون آرمین عزیز. دو روز قبل از اینکه این پست را قرار بدی همین تلویزیون را خریدم. بسیار تلویزیون خوبیه. هیچکدام از مشکلاتی که برام مطرح بود خوشبختانه نداشت. شبکه های داخلی را هم خیلی خوب پخش میکنه. البته طبیعتا معیار کیفیت واقعی تلویزیون محتوای HD هست که این تلویزیون بسیار چشم نواز این نوع تصاویر را پخش میکنه. اگر تنظیمات خاصی را براش در نظر گرفتی لطفا اینجا قرار بده. هنوز کالیبره نکردمش. هرچند همین حالا هم از کیفیتش راضی ام
omidomid129
18-07-2017, 12:32
به تازگی میخوام تلویزیون 4k بخرم
فاصله تلویزیون تا مبل حدود 4.30 متر هست
به نظر شما 60 اینچ مناسب هست بخرم ؟؟ بین 55 و 60 اینچ موندم...
ممنون میشم راهنمایی کنید. خودم نظرم 60 اینچ هست ولی میترسم بزرگ باشه
سلام بر آقا نیمای خوش تیپ. احتیاج نیست اینقدر خودتو نگران این موضوع کنی. 55 کاملا مناسبه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.