ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تکرار مداوم همه چیز!

Arash-Farvardin
04-07-2017, 10:37
سلام به همگی
ویندوز سون آلتییمت 64 دارم.یه هارد اکسترنال نصب کردم و برای کارم یک سری پلاگین درش ریختم و همه رو همونجا داخل اکسترنال ستاپ کردم و آدرس رو در اینترنال دادم.دقیقا از همینجا به بعد ویندوزم دیوانه شده!درایو سی ظرف نیم ساعت پر میشه و وقتی دنبالش گشتم فهمیدم در قسمت App Data و قسمت Local یه سری از اون فایلها مدام تکرار میشن!یه برنامه برای پاک کردنشون هست ( TreeSize Free ) که استفاده کردم که همونموقع خوبه ولی مدت کوتاهی میگذره شروع به پر شدن میکنه.فقط وقتی اکسترنالو درمیارم مشکلی نیست اما وقتی وصل میشه روز از نو و روزی از نو...کسی میدونه چه باید کرد؟همهء کارام مختل شده...لطفا کمک کنین...ممنون میشم

sunshineboy
04-07-2017, 11:50
تو اون هارد ویروس نبوده احیانا؟ انتی ویروس داشتی رو این سیستمی ک این هارد وصل کردی بهش؟
اضافه کردم: شاید پلاگینا ویروسی بوده پلاگیناش از این نصبی هاس با کرک یا کیجن؟

Arash-Farvardin
04-07-2017, 12:02
مرسی از جواب
نه آنتی ویروس ندارم.اما بعد از این مشکل نورتون 2014 اینترنت سیکیوریتی رو نصب کردم و کل سیستمو اسکن کردم و "ویروسی" نداشتم.ولی انتی ویروس تمام فایلهای Rar. رو بخاطر داشتن فایلهای Exe. که داخل پلاگینهاست همه رو ویروس شناخت.که هارد رو به کل بست.اما وقتی داخلش رفتم تا ببینم چه ویروسیه دیدم ویروس نیست و همه کمپرس فایلا هستن...ببینین...مشکل اینه که پلاگینها رو از نت دانلود کردم پس همگیشون یه فایل کمپرس شده دارن.وقتیم که ستاپ کردمشون یه کپی ازشون هم ناچارا به سیستمم منتقل شده.اما ویروس نیست فقط فایلهای زیپ شده هستن...همهء کارام خوابیده بخاطر این موضوع...آیا راهی هست؟

sunshineboy
04-07-2017, 12:06
هارد اکسترنالت ببر وصل کن به ی سیستمی ک ی انتی ویروس به روز اپدیت شده داشته باشه و اسکنش کن ببین چیزی پیدا میکنه داخلش؟و باز دوباره بزنش به سیستمت ببین هنو همون مشکل هست؟

Arash-Farvardin
04-07-2017, 12:11
اینکارو کردم.نه هیچ ویروسی نداره و فقط فایلهای زیپ شده رو ویروس میشناسه ( زیپ هایی که درشون Exe. وجود داره )...بعدم من این هارد اکسترنالو آکبند باز کردم و نو بوده

sunshineboy
04-07-2017, 12:13
شما رفتی نورتن 2014 نصب کردی ب درد نمیخوره ک یه انتی به روز نصب کن رو یه سیستم دیگه و این هاردت بزن بهش و اسکنش کن
نورتن داخل فایل زیپ رو اسکن کرده وااون کرکا یا ستاپارو ویروسی تشخیص داده
شما میگی نصبشون کردی ممکنه چند تا از اون پلاگینا ویروسی بودن وشمام نصبشون کردی یا اون کرکا ویروسی بودن ووقتی روشون کلیک کردی سیستمتم الوده شده
راهش اینه الان : وقت گیرم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته به نوع ویندوزت 64 یا 32 بیت دانلودش کنی بعد بریزی رو صفحه دسکتاپت و run as admin رو بزن وقتی اجرا شد شبیه شکل اسکن رو میزنی منتظر میمونی تموم بشه دو تا لوگ میده بهت ب فرمت تکست تکستارو اپلود کن رو یه سایت و لینک دانلودشو بزار اینجا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+=قبل اینکه اسکن رو بزنیهم هر چی فلش و هارد اکسترنال کلا هر چیزی ک توسط یو اس بی وصله و حافظه جانبی هست رو در بیار

Arash-Farvardin
04-07-2017, 12:16
باشه میرم ببینم چی میشه...مرسی

sunshineboy
04-07-2017, 12:32
خواهش میکنم
الان دو حالت داره: یا هاردت ویروسیه مهم نیس ک اکبند بوده مهم اینه شما اون فایلهای زیپ رو اجرا کردی تو هاردت
یا ویندوزت ویروسی شده وقتی ک اون پلاگینارو نصب کردی رو ویندوزت
اولی راه حلش همون ک گفتم بری رو یه سیستم دیگه یه انتی یوروس به روز نصب کنی و اول هاردت کامل فرمت کنی بعد اسکنش کنی
دومی هم اون نرم افزاری ک دادم وقتی میخواسی اسکن رو بزنی با نرم افزار فاربر یادت نره هاردت یا فلشت از سیستم بکشی بیرون قبلشو وصلشم نکنی دیگه تا درس نشده مشکلت

Arash-Farvardin
04-07-2017, 12:53
خواهش میکنم
الان دو حالت داره: یا هاردت ویروسیه مهم نیس ک اکبند بوده مهم اینه شما اون فایلهای زیپ رو اجرا کردی تو هاردت
یا ویندوزت ویروسی شده وقتی ک اون پلاگینارو نصب کردی رو ویندوزت
اولی راه حلش همون ک گفتم بری رو یه سیستم دیگه یه انتی یوروس به روز نصب کنی و اول هاردت کامل فرمت کنی بعد اسکنش کنی
دومی هم اون نرم افزاری ک دادم وقتی میخواسی اسکن رو بزنی با نرم افزار فاربر یادت نره هاردت یا فلشت از سیستم بکشی بیرون قبلشو وصلشم نکنی دیگه تا درس نشده مشکلت

الآن دارم رندر میگیرم و وسط کاریم.اون لینک شما رو دانلود کردم و منتظرم کارم تموم شد بلافاصله کاری که شما گفتین رو انجام بدم ببینم چی میشه...مرسی... اما دوست عزیز فکر کنم شما از نورتون استفاده نکردین نه؟من چندین سال رو سیستمم ورژنای مختلفشو داشتم و سالها حتی یک ویروس نداشتم.در حالیکه کارم در زمینهء سه بعدی و ساخت تیزر برای شرکتهای بازی سازیه و مداوم تو اینترنت هستم...نورتون اصلا فرقی نمیکنه شما چه سالیشو داشته باشی چون وقتی نصب میکنی بلافاصله میخواد آپدیتش کنی و فقط مدت آپدیت اولیه اش حدود 500 مگه که یکم اول کار طولانیه ولی بعدش خودبخود بروزترین آنتی ویروسها هم به گرد پاش نمیرسن چون خود بخود جدیدترین ویروسها رو خودش آپدیت میکنه.همه میگن سیستمو کند میکنه و این داستانا که البته درست نیست.اما من استفاده کردم و با خیال راحت سیستمو میسپردم بهش حتی تو ایمیل و فیسبوک و ... به همه هم پیشنهادش میکنم.الآنم ویندوزو تازه عوض کردم و فقط چون جا کم دارم نصب دایمیش نکردم و فقط نصب کردم که سیستمو اسکن کنم و برش داشتم...ممنون دوست عزیز...خبرشو میدم

sunshineboy
04-07-2017, 13:05
خواهش میکنم
استفاده کردم نه خیلی خوبه نه بده متوسطه..در ثانی پولیه و اگه حتی بخری هم چون ایران تحریمه کلیدت بلاک میشه..
کسپر اسکای خوبه..

Arash-Farvardin
04-07-2017, 13:22
خواهش میکنم
استفاده کردم نه خیلی خوبه نه بده متوسطه..در ثانی پولیه و اگه حتی بخری هم چون ایران تحریمه کلیدت بلاک میشه..
کسپر اسکای خوبه..

نه دیگه...خبر ندارین شما.نورتون یه پسورد ریستر داره که با هر ورژنیش زمان ریست کردنش فرق میکنه.من با 2012 هر 60 روز ریستش میکردم و دو سالی استفاده کردم ازش...2014 زمان ریستش 180 روز بود که خب عالیه و من اگه جا داشتم حتما دوباره نصبش میکردم.بعدم یه خوبی اساسیش اینه که موقع پیدا کردن ویروس خودسر چیزی رو به کل پاک نمیکنه.یه صفحه باز میکنه و ازت میخواد تصمیم بگیری.حتی درصد ریسک و گزارشهای باقی دنیا در مورد ویروس رو نشون میده...خلاصه که چیز خوبیه.پیشنهاد میکنم اگه 400-500 مگ میتونی از نت آپدیت اولیه شو دانلود کنی حتما نصبش کن چون من واقعا سالها راحت بودم

sunshineboy
04-07-2017, 13:34
شما منظورت تریال ریسته خوبم خبردارم اینا رو ورزنای قبلیش کار میده نه 2017! حتی اگرم کار بده انتی ویروسی ک با تریال ریست کرک یا هر چی کار کنه به درد نمیخوره...شم شاید نرم افزار اپدیت میکنی ولی دیتابسیش فقط اپدیت میکنی ن خود هسته نرم افزار رو اگه ک ورزنش به 2017 نمیدونم حالا شماره ورزنش چنده 20 به بالا باید باشه دقیق نمیدونم تغیر پیدا کنه دیگه ترال رییستت هم کار نمیکنه ورزن 2014 ک فایده نداره کلی باگ داشته تو سه سال مسلما باگاشو رفع رجوع کردن ی سری چیزا اضافه کردن ب نر مافزار.. در ثانی نورتن همک زیاد مالی نیس ک ادم بخواد این همه اذیت کنه خودشو اوست رایگان بهتره نورتن کار میکنه..تموم انتی ویروسارو میتونی بهش بگی موقع پیدا کردن سر از خود پاک کنه یا اجازه بده تصمیم بگیری خوبی نورتن ک این چیزا نیس ک:/ معیار خوب بودن انتی ویروس ک این معیارا نیست ... نورتن فقط یه حسن داره نسبت به بقیه اونم اینه ک Anti-Exploit اش بهتره بقیه انتی وروساس تا جایی ک من میدونم همین.
من نیازی ندارم به نورتن

Arash-Farvardin
04-07-2017, 14:02
شما منظورت تریال ریسته خوبم خبردارم اینا رو ورزنای قبلیش کار میده نه 2017! حتی اگرم کار بده انتی ویروسی ک با تریال ریست کرک یا هر چی کار کنه به درد نمیخوره...شم شاید نرم افزار اپدیت میکنی ولی دیتابسیش فقط اپدیت میکنی ن خود هسته نرم افزار رو اگه ک ورزنش به 2017 نمیدونم حالا شماره ورزنش چنده 20 به بالا باید باشه دقیق نمیدونم تغیر پیدا کنه دیگه ترال رییستت هم کار نمیکنه ورزن 2014 ک فایده نداره کلی باگ داشته تو سه سال مسلما باگاشو رفع رجوع کردن ی سری چیزا اضافه کردن ب نر مافزار.. در ثانی نورتن همک زیاد مالی نیس ک ادم بخواد این همه اذیت کنه خودشو اوست رایگان بهتره نورتن کار میکنه..تموم انتی ویروسارو میتونی بهش بگی موقع پیدا کردن سر از خود پاک کنه یا اجازه بده تصمیم بگیری خوبی نورتن ک این چیزا نیس ک:/ معیار خوب بودن انتی ویروس ک این معیارا نیست ... نورتن فقط یه حسن داره نسبت به بقیه اونم اینه ک Anti-Exploit اش بهتره بقیه انتی وروساس تا جایی ک من میدونم همین.
من نیازی ندارم به نورتن

حتما همینطوره دوست عزیز که شما فرمودین...اما در مورد اون مشکل من تازه ویندوز عوض کردم و روی ویندوز تازه هارد اکسترنال نصب کردم و باقی قضایا.شما میگی همه چیو از سیستم جدا کنم و فقط اکسترنال نصب باشه؟یه جا هم گفتین هاردو فورمت کنم؟همین اکسترنالو یدکی دارم و رو سیستمم هم که پره و نمیتونم روش چیزی بریزم.چه باید بکنم؟...یعنی این برنامه که شما دادین اگه ویروس داشته باشه یه راست پاکش میکنه؟یا فقط گزارش میده که چی به چیه؟...ممنون از وقتت

sunshineboy
04-07-2017, 14:32
ببین من منظورم این بود واسه اینکه خیالمون راحت بشه هارد اکسترنالت ویروس نداره و هیچی توش نیس هاردت ببری بزنی به ی سیستم دیگه ک میدونی توش ویروس نیس و ی انتی ویروس نسخه 2017 داره :n02: فرمتش کنی و یه اسکنش کنی ک اگه چیزی تو هاردت باشه پاک بشه
الان هر چی یو اس بی داری یا هارد به سیستمت وسلیه پرت یو اس بی وصله درش بیار به این خاطر میگم ک ممکنه باز ویروس بیفته تو ویندوزت
و یا اختلال ایجاد کنه ت واجرای نر مافزاری ک من میگم
نورتن رو هم کلا غیر فعالش کن چون ممکنه فاربر کار نکنه وقتی نورتن فعال باشه
با این نرم افزار میشه پاکش کرد ب احتمال زیاد اگه نشد باید ااون وقت با ی کارای دیگه پاکش کنیم
گزارش میده بعد من باید بشینم لوگشو نگا کن ببینم مشکلش توش چیه و یه لوگ دیگه درس کنم شما اون لوگو ک اجرا کنی پاک میشه اون ویروس...

sunshineboy
04-07-2017, 14:38
این نرم افزار همش 3 مگابایته فضای خاصی نمیخواد بالاخره ویندوزت یه هارد داره دیگه درسته؟ اون هارد اکتسنرال رو درش بیار و نر مفازاری ک گفتم اجرا کن رو دسکتاپت همین! ساده من منظورم از همه چی نه بلندگو و موس منظورم هارد یو اس بی این چیزا بود
اکسترنال رو واسه این گفتم فرمت کنی چون ممکنه توش ویروس باشه همین

Arash-Farvardin
04-07-2017, 16:21
این نرم افزار همش 3 مگابایته فضای خاصی نمیخواد بالاخره ویندوزت یه هارد داره دیگه درسته؟ اون هارد اکتسنرال رو درش بیار و نر مفازاری ک گفتم اجرا کن رو دسکتاپت همین! ساده من منظورم از همه چی نه بلندگو و موس منظورم هارد یو اس بی این چیزا بود
اکسترنال رو واسه این گفتم فرمت کنی چون ممکنه توش ویروس باشه همین

مرسی داداش گلم
اما الآن 2 تا مشکل دارم یکی اینکه روی سیستمم جا ندارم که بخوام برنامه های اکسترنالو بریزم روش و روی سیستم هم جا ندارم چون هارد اینترنال سیستمم فقط 500 گیگه!آره متوجه شدم منظور شما از درآوردن ماوس و اینا نبوده! حالا من موندم چیزیو نمیتونم فورمت کنم.فقط میتونم اون برنامهء شما رو رو سیستمم نصب و اسکنش کنم.سوالم اینه که بعد از اسکن خودش چیزیو پاک میکنه اگر ویروس باشه؟...مرسی از پیگیریت

sunshineboy
04-07-2017, 17:10
مرسی داداش گلم
اما الآن 2 تا مشکل دارم یکی اینکه روی سیستمم جا ندارم که بخوام برنامه های اکسترنالو بریزم روش و روی سیستم هم جا ندارم چون هارد اینترنال سیستمم فقط 500 گیگه!آره متوجه شدم منظور شما از درآوردن ماوس و اینا نبوده! حالا من موندم چیزیو نمیتونم فورمت کنم.فقط میتونم اون برنامهء شما رو رو سیستمم نصب و اسکنش کنم.سوالم اینه که بعد از اسکن خودش چیزیو پاک میکنه اگر ویروس باشه؟...مرسی از پیگیریت
خب فرمتش نکن این هارد اکتسرنالی ک میگی مطمعنایه مشکلی داره ک وقتی میزنش به سیستمت باعث میشه اون پوشه ها برگرده ببرش وصل کن به یه سستمی ک ی انتی ویروس به روز داشته باشه و اسکنش کن هر چی پیدا کرد به جز فایل زیپ رو پاک کن ک فایلاتم پاک نشه
نه این فقط اسکن خالیه هیچ رو پاک نمیکنه خودش گفتم ک تو دو تا لوگ میده همین

Arash-Farvardin
04-07-2017, 20:13
خب فرمتش نکن این هارد اکتسرنالی ک میگی مطمعنایه مشکلی داره ک وقتی میزنش به سیستمت باعث میشه اون پوشه ها برگرده ببرش وصل کن به یه سستمی ک ی انتی ویروس به روز داشته باشه و اسکنش کن هر چی پیدا کرد به جز فایل زیپ رو پاک کن ک فایلاتم پاک نشه
نه این فقط اسکن خالیه هیچ رو پاک نمیکنه خودش گفتم ک تو دو تا لوگ میده همین

خیالم راحت شد که چیزیو پاک نمیکنه.حتما اسکنش میکنم و فردا جوابو اینجا آپلود میکنم.ممنون دوست عزیز

Arash-Farvardin
05-07-2017, 10:45
این دوفایلیه که اون برنامه بهم داده:

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه چیزی الآن یادم افتاد.وقتی هارد اکسترنال وصل میشه و درایو سی شروع به پر شدن میکنه رفتم تو تسک منیجر دیدم این " svchost.exe " مدام در حال زیاد شدنه...اما هاردو که در میارم یه تعدادی از اینا هست و زیادم نمیشن

Arash-Farvardin
05-07-2017, 11:24
این عکس درایو سی هست که همین الآن گرفتم.فکر میکردم اون هاردو درآورده باشم دیگه چیزی تکرار نمیشه.اما میبینم شده.الآن اکسترنال وصل نیست.دیروز وصل کردم که یه پلاگین رو سیستمم نصب کنم.فایلهای زیپ شدهء پلاگینو کپی کردم رو سیستمم و هارد یدکو درآوردم و پلاگینو نصب کردم.پلاگینش فقط یه سری ویدیوهای ساده ست و چیز خاصی نیست.اما همونطور که میبینی بازم در حال تکرار شدنه.تو عکس روی فلشها که کلیک راست میکنم میتونم همه رو پاک کنم.اما بازم پر میشن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sunshineboy
05-07-2017, 11:27
سلام مرسی واسه لوگ من میرم میشینم میبینم توش چیه.

sunshineboy
05-07-2017, 12:05
FBX Plugin 2009.0 for Max 2009
OpenAL

این دوتارو باید پاکش کن

Elaborate Bytes? نرم افزاری به این اسم نصب کردی؟

D:\Program Files (x86)\Autodesk\3ds Max 2009\mentalray\satellite\raysat_3dsMax2009_32serve r.exe
() E:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2011\mentalimages\satellite\raysat_3dsmax2011_64se rver.exe
همینطور این دوتا؟این دوتارو خودت نصب کردی؟

Red Giant Link این چ طور؟

sunshineboy
05-07-2017, 12:40
شما تموم نصب افزارات کرک شدس این چیزام عادیه توقع نباید داشته باشی اینطوری نشه چون همین نرم افزارا بستر همین ویروسا و مشکلاس راه اصولیش اینه هر جا باشه میگن اول نرم افزارت کامل بپاک اونایی ک کرکی یا غیر قانونیه بعد ادامه میدن به حل مشکل ولی خب ما الان چون اینجا ایران است باید بدون پاک کردن اونا مشکلت حل کنیم :n02: البته من خودم هم کم بیش نر مافزار کرکی استفاده میکنم ولی فقط چند تا خیلی ضروری باشه ولی خب ویندوزمم ویروسی نمیشه هیچ وقت ..
اون نرم افزار مشکل نداره ک داری ولی اون دوتایی ک بالا گذاشتم اون دو تا
OpenAL حتما باید پاک باشه

دو تام خیلی مشکوکه

D:\Program Files (x86)\Autodesk\3ds Max 2009\mentalray\satellite\raysat_3dsMax2009_32serve r.exe
() E:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2011\mentalimages\satellite\raysat_3dsmax2011_64se rver.exe
اینارو قبل اینکه مشکلت به وجود بیاد داشتیشون؟

Arash-Farvardin
05-07-2017, 12:40
OpenAL

این دوتارو باید پاکش کن

Elaborate Bytes? نرم افزاری به این اسم نصب کردی؟

همینطور این دوتا؟این دوتارو خودت نصب کردی؟

Red Giant Link این چ طور؟

آره اینا رو نمیتونم پاکشون کنم چون اولی و دومی 3d Max ورژن 2009 هست و من اساسا کارم با مکس هست ...و سومی Elaborate یه برنامهء ساخت درایو مجازیه...آخریه هم یکی از همون پلاگینهاست که روی افترافکتز نصب میشه...اینا رو لازم دارم و باهاشون کار میکنم...آقا وقت شما رو هم گرفتم.شرمنده برادر

sunshineboy
05-07-2017, 12:44
مشکل نداره پاکشون نکن ولی اگه درست نشد ممکنه مال اینا باشه مخصوصا اون دو تا ک تو درایو ای و دی هست...
من فیکس لیستشو نوشتم صبر کن
|

Arash-Farvardin
05-07-2017, 12:46
شما تموم نصب افزارات کرک شدس این چیزام عادیه توقع نباید داشته باشی اینطوری نشه چون همین نرم افزارا بستر همین ویروسا و مشکلاس راه اصولیش اینه هر جا باشه میگن اول نرم افزارت کامل بپاک اونایی ک کرکی یا غیر قانونیه بعد ادامه میدن به حل مشکل ولی خب ما الان چون اینجا ایران است باید بدون پاک کردن اونا مشکلت حل کنیم :n02: البته من خودم هم کم بیش نر مافزار کرکی استفاده میکنم ولی فقط چند تا خیلی ضروری باشه ولی خب ویندوزمم ویروسی نمیشه هیچ وقت ..

دو تام خیلی مشکوکه

آره سالهاست اینا رو دارم و کار میکنم...مخصوصا این ورژن تری دی مکس 2009 که خیلی سخت گیر میاد چون این ورژن 32 بیتشه و منم شدیدا بهش نیاز دارم و باهاش مدام کار میکنم.اون دومی مکس 2011 هست که تازه نصبش کردم ولی قبلا باهاش زیاد کار کردم...نه از تری دی مکسها نیست من در سایت مکس عضوم و سالهاست مشکلی نداشتم

Arash-Farvardin
05-07-2017, 12:52

دو تام خیلی مشکوکه

شما از چندتا استفاده میکنی و من نزدیک به 1 ترابایت پلاگینهای مختلف که باهاشون کار میکنم دارم!که اصلا هارد یدکو برای همین خریدم که فقط پلاگین بریزم روش.که البته فکر کنم اشتباه من اینبوده که تو همون یدکی همه رو ستاپ کردم

sunshineboy
05-07-2017, 12:53
نرم افزاری فاربر همون ک دانلود کردی رو بریز رو دسکتاپت این سه تا لوگم دانلود کن خب؟ همش باید یه جا باشه تا کارک نه پس همشو بریز رو دسکتاپت
هر چی نرم افزار بازه رو صفحه ببند کارایی ک نیمه تموم هست و ذخیره کن و سیوشون کن
وقتی بستی همه چی انتی ویروسم اگه داری غیر فعال کن:

Arash-Farvardin
05-07-2017, 12:58
نرم افزاری فاربر همون ک دانلود کردی رو بریز رو دسکتاپت این سه تا لوگم دانلود کن خب؟ همش باید یه جا باشه تا کارک نه پس همشو بریز رو دسکتاپت
هر چی نرم افزار بازه رو صفحه ببند کارایی ک نیمه تموم هست و ذخیره کن و سیوشون کن
وقتی بستی همه چی انتی ویروسم اگه داری غیر فعال کن:
این سه تارو دانلود کن گفتم چ کار کنی بریز رو صفحه دسکتاپت با نرم افزار فاربر پس 4 تا شد 3 تا لوگ و نرم افزار فاربر نرم افزار فاربر رو اجرا میکنی تو رابط گرافیکی نرم افزار fix رو میزنی منتظر میمونی تموم بشه کارش ممکنه ریست کنه سیستمت رو بزار ریست بکنه وقتی سیستمت بوت شد از اول یه لوگی بهت میده به نام fixlog رو همون صفحه دسکتاپته اونو اپلودش کن و بزار اینجا

مرسی از لطفت...برم اینکارا رو انجام بدم ببینم چی میشه.ممنون

Arash-Farvardin
05-07-2017, 12:59
یادم رفت بپرسم اینترنت وصل باشه؟

sunshineboy
05-07-2017, 13:12
خواهش میکنم اره وصل باشه مشکلی نداره

Arash-Farvardin
05-07-2017, 13:14
آقا انجامش دادم و فایلشو میفرستم...اما یه چیزی.ویندوز خودش ریستارت کرد و یه اررور داد که برم آنلاین ببینم چطور میشه درستش کرد.نرفتم چون متوجه شدم مال اکتیو نبودن ویندوزه (قبل ریستارت اکتیو بود)...الآن که اینو برات فرستادم میرم ویدوزو اکتیو کنم.البته اگه مشکلی پیش نیاد...مرسی

Arash-Farvardin
05-07-2017, 13:21
ویندورو دوباره اکتیو کردم

sunshineboy
05-07-2017, 13:23
W32.Rotinomویندوزت به این کرم دچار شده...

sunshineboy
05-07-2017, 13:24
شدم مال اکتیو نبودن ویندوزه (قبل ریستارت اکتیو بود).
ب خاطر اینکه تنظیمات فایروالت ریست دادم..

sunshineboy
05-07-2017, 13:26
الان مشکلی ک داشتی حل شد؟ برو چک ببین حل شده؟

Arash-Farvardin
05-07-2017, 13:33
آفرین این اسمو تو App Data زیاد میدیدم و نمیدونمم مال چه برنامه ای بود.به احتمال زیاد باید مربوط به پلاگینها باشه.مرسی...خب الآم شما میگی چک کنم منظورت اینه که هارد یدکو وصل کنم و ببینم مشکل حل شده؟یا باید خود سیستمو چک کنم؟چون سیستم به تنهایی مشکلی نداشت

sunshineboy
05-07-2017, 13:39
ممکنه ی سری از نرم افزارات باز آن اکتیو بشه ب خاطر اینکه من تنظیمات فایروال و اینترنتت ریست دادم چون مجبور بودم.. چون من چک نکردم ببینم ارتباط اینترنتی خاص یا مشکوکی مثلا هست؟ وقتش نبود دیگه پس راه چاره ای نداشتم باید میکردم.
اگه به این مشکل خوردی از اول کرکشون کن مثلا ممکنه 3 دی مکست ان اکتیو بشه شاید
این دردسر هارو هم داره وقتی ک ادم از این نرم افزارای کرکی استفاده میکنه وسیستمش ویروسی بشه این چیزام پشتش میاد ب مراتب پس سعی کن ویروسی نشه ک بعد نخوای اذیت بش
همون حرفی ک دیروز زدم شد اخرش ک بری یه سیستمی ک میدونی ویروس نداره یه انتی ویروس ب روزنصب کنی هاردت بزنی بهش فایلهای مخفیی ویندوز رو نماش بدی و بعد اسکنش کنی و هر چی پیدا کرد پاک کنی اگه باز بزنی این هارد بهش همین مشکل پیش میاد.. باید اون کرمی ک گفتم پاک بشه از هاردت مسلما چیزای دیگم تواون هارد ی ترابایتی خوابیده .
ن هاردت نزن بهششششش
مشکل یک داشتی حل شد؟ اون فالایی ک گفتی امروز ساخته شده از بین رفتن؟ اون فالایی ک میگفتی خودکار میسازن پاک شده؟ اون پروسه هایی ک میگفتی تو تسکبارت اجرا میشه چند تا هستن رفع شد؟

sunshineboy
05-07-2017, 13:42
باشه.مرسی

خواهش میکنم بهش برسید :n02::n40:

این عکس درایو سی هست که همین الآن گرفتم.فکر میکردم اون هاردو درآورده باشم دیگه چیزی تکرار نمیشه.اما میبینم شده

این حل شد؟ دیگه همچین چیزی نیست؟
این مال همون پلاگینا بوده من گفتم ک دیروز بعدش شما ک درامد داری از اینکار خب بخر این پلاگینارو من نمیدونم قیمتش چ قدره ولی فک نکنم خیلی باشه .. اگه بودجت میرسه بخر هم یه چی گیر اون کسی ک ساخته اینو بیاد( چون واست فایده داره داری ازش پول در میاری) هم شمام یه عمری لذتشو ببری ادم مثلا میاد نر مافزار مدیا پلیر رو کرکشو میگیره مثلا میگم من ک خودم استفاده نمیکنم از اینا خب درامدی نداره ازش مجبوره نمیتونه بخره
ولی شما ک 3 دی مکس استفاده میکنیاگه بودجشو داری کم کم جمع کن یه نسخ هاورجینال بخر ساپورت رایگانم بگیر ...ارزشش رو داره...

sunshineboy
05-07-2017, 14:00
شما دیگه هاردت نزن بهش... باز همین مشکل میاد.. برو ی سیستم ک مطمعنی پاکه البته فک نکنم باشه همچین چیزی دور برت:n02:پیدا کن انتی ویروس اوست رایگان روش نصب کن هاردت بزن بهش اسکنش کن هر چی پیدا کرد پاکش کن

االان مشکلت حل شده من خودم دیدم تو لوگ فقط میخواسم مطمعن بشم
ولی سیستمت مسلما ویروس داره خب ولی گفتی نمیشه پاک کنم خیلی چیزارو
بد افزار فعالی تودرایو ویندوزت نیس ک جای نگرانی باشه تا اونجا ک من دیدم سریع پس اوکیه مشکل خاصی نداره مشکل اصلیت همین بود منم همینوو فوکوس کردم روش حلش کردم بع علاوه چند تا چیز کوچیک و جزئی دیگه ک یکیش مربوط ب همون فلشت بود و یکی دوتا دیگه ک ربطی به این موضوع نداش
ولی تو درایوای دیگت مسلما پر نرم افزار کرک و کیجن این چیزاس
اون نرم افزاری ک گذاشتم دانلود کن اجراش کن اینو واسه خیال جمعی میگم مطممعنم اگه بگم یه اسکنر اجرا کنی خیلی چیزا پیدا میکنه ک شما نمیتونی مسلما پاکشون کنی
و واسه کارت میخوای.. پس واسه اینکه خیالم فقط راحت باشه و خیال توم راحت باشه چیز فعالی تو اون پوشه های ویندوز دیگه نیس فقط اینو دانلود کن کم حجمه اینم و اجراش کن...منتظر بمون تموم بشه عملیاتش فقط روش کلیک کنی و یه کلید رو فشار میدی همین و تمام یک دقیقه بعد یه لوگ بهت میدم اون لوگو اپلودش کن

Arash-Farvardin
05-07-2017, 14:03
خواهش میکنم بهش برسید :n02::n40:

این حل شد؟ دیگه همچین چیزی نیست؟
این مال همون پلاگینا بوده من گفتم ک دیروز بعدش شما ک درامد داری از اینکار خب بخر این پلاگینارو من نمیدونم قیمتش چ قدره ولی فک نکنم خیلی باشه .. اگه بودجت میرسه بخر هم یه چی گیر اون کسی ک ساخته اینو بیاد( چون واست فایده داره داری ازش پول در میاری) هم شمام یه عمری لذتشو ببری ادم مثلا میاد نر مافزار مدیا پلیر رو کرکشو میگیره مثلا میگم من ک خودم استفاده نمیکنم از اینا خب درامدی نداره ازش مجبوره نمیتونه بخره
ولی شما ک 3 دی مکس استفاده میکنیاگه بودجشو داری کم کم جمع کن یه نسخ هاورجینال بخر ساپورت رایگانم بگیر ...ارزشش رو داره...

ممنونم ازت زحمت زیادی دادم بهت...نه نمیشه همه خرید چون فقط قیمت اوریجینال 4 تا از از پلاگینها 1000 دلاره و 1 ترابایت پلاگین رو نمیشه به آسونی خرید چون من فقط یه پک 4 تایی پلاگینو گفتم و این تازه کوچولوش بود! :n02: .....اما مشکل همچنان پابرجاست و هاردو زدم و درایو سی پر میشه کماکان...اما همینکه اسم ویروس رو شما گفتی خودش کمک بزرگی بود که ممنونم ازت...این اسمو تو اولین اسکن نورتون دیده بودم و قرمزم بود اما چون نمیدونستم کارش چیه بهش دست نزدم.اگه خواسته بودم پاکش کنه مشکل حل بود...میرم سراغ آنتی ویروس تا نصب و اسکن کنم...دوست عزیز زحمتت دادم خیلی ممنون :n16:

sunshineboy
05-07-2017, 14:12
خواهش میکنم.
ما فقط ویندوزت از شر اون خلاص کردیم خلاص کردن اون ویروس از هاردت کار من یا این نرم افزار نیس فقط انتی ویروس میتونه پاکش کنه...
اهان پس خیلی گرونه اوکی من باب مثال گفتم ..ب سلامتی پس خوبم پول از توش در میاد اگه یه نرم افزار به این گرونی رو بلدی :n02:خوش باشی
شماباز هاردت زدی بهش؟ من ک گفتم نزن ای بابا:n02: من این همه گفتم نزن دو بار هم گفتم. اونایی ک بود و درست شده بود رو پاک کردم من شما دوباره زدی بهش باز اومد سرجاش...یعنی روز از نو روزی هم از نو
اصن نمیخواد بری ی پی سی دیگه حالا ک ویندوزت باز ویروسسی شد رو همین درسش میکنیم نورتن ولش کن نمیخواد اصن انتی ویروسم نصب کنی
شاید این نرم افزار پیداش کنه
حالا ک باز الوده شد درایو ویندوزت پس رو همین بزن باز اسکنش کن این هم کم حجمه 500 مگ هم نمیخواد دانلود کنی..

sunshineboy
05-07-2017, 14:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این دانلود کن اگه کار نمیده
دانلودش کن اجراش کن هاردت بزن به کیثت

Arash-Farvardin
05-07-2017, 15:02
نه عزیز برادر مشکلی پیش نمیاد.میام میگم حالا.ویندوز آلوده نمیشه....الآن وسط اسکنم میرم و میام خبر میدم...اینم که لطف کردی و فرستادی رو دانلود کردم...مرررررسی از زحمتت

sunshineboy
05-07-2017, 15:06
خواهش میکنم اگه بازم مشکلی داشتی بگو:n40: الوده شد دیگه دوباره :n02:مگه اینکه نورتن پیداش کنه پاکش کنه هم از هارد اکسترنال هم اینترنال
اگه درست نشد باز بگو درسش میکنم
سی پی یو کر ای 7 داری ک یه انتی ویروس نصب کن روش جونت راحت کن
اینو نصب کن چینیه ولی خیلییییی خوبه مجانی مجانی مجانی:n02: نورتن هم نمیخوای این کارش درست تره نورتن امریکایی تا اونجایی ک من میدونم

Arash-Farvardin
05-07-2017, 17:07
خواهش میکنم اگه بازم مشکلی داشتی بگو:n40: الوده شد دیگه دوباره :n02:مگه اینکه نورتن پیداش کنه پاکش کنه هم از هارد اکسترنال هم اینترنال
اگه درست نشد باز بگو درسش میکنم
سی پی یو کر ای 7 داری ک یه انتی ویروس نصب کن روش جونت راحت کن
اینو نصب کن چینیه ولی خیلییییی خوبه مجانی مجانی مجانی:n02: نورتن هم نمیخوای این کارش درست تره نورتن امریکایی تا اونجایی ک من میدونم

بازم مرسی داداش گلم...نورتون هنوز آپدیت نکرده و اسکن نکرده پیداش کرد و فرنطینش کرده.البته گذاشتم آپدیتم شد و برات عکساشو میفرستم( نا گفته نماند برنامه های شما رو هم تست کردم و به همین نتیجه رسید)...هار یدکو هم گداشتم و همه رو باهم اسکن کردم...باشه گزاشتم دانلود کنم.ممنون.دست گلت درد نکنه خیلی زحمت دادم شرمنده و ...مرسی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sunshineboy
05-07-2017, 17:21
خواهش میکنم:n40: دوست عزیز خب خداروشکر ک نورتن پیداش کرد ودرس شد زحمتی نبود:n02: و نیس مشکلی داشتی بازم بیا بپرس دشمنت شرمنده .