PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشی حدودا 500. فوری با دوام

am.b.
03-07-2017, 16:01
سلام
یه گوش حدود 500 می خوام عمر کنه حافظه اش کم نیاد دوربین معمولی خیی خاص نمی خوام. باتریشم برام مهمه هر چند یه پاور بانک 10000 هم دارم. بازی هم در حد بازی های سک می کنم . صفحه نمایش ولی برام مهمه چون کتاب تو شمی خونم. صداشم مهمه تو مکالمه خوب بره. 2 سیم و 4 جی هم باشه. همینا دیگه. نکته ای هست بگید باز.
بین همه موارد LG xpower و Zenfone 2 Laser ZE550KL و xiaomi i 4i و سامسونگ هم هرچی قیمتش بخوره مثلا j2 موندم.
گارانتی نه به درد می خوره نه قابل ستفاده است برام ولی می خوام سالم بمونه. قطعات جانبیش رو فکر کنم گیر میاد.
شیاومی از بقیه قوی تره فقط اس دی نمی خوره و ال جی باتریش بیشتره و ایسوسم کلا هم خوبه و هم قویه. سامسونگ هم فقط گذاشتم برا خراب نشدنش و گرنه خیلی ضعیفه.
کدوم و بگیرم؟ هواوی م نمی گیرم زد تی ای رو هم نمی گیرم. جی ال ایکس و اینا هم نمی گیرم.
ممنون از راهنماییتون

mhda69
03-07-2017, 19:03
سلام
یه گوش حدود 500 می خوام عمر کنه حافظه اش کم نیاد دوربین معمولی خیی خاص نمی خوام. باتریشم برام مهمه هر چند یه پاور بانک 10000 هم دارم. بازی هم در حد بازی های سک می کنم . صفحه نمایش ولی برام مهمه چون کتاب تو شمی خونم. صداشم مهمه تو مکالمه خوب بره. 2 سیم و 4 جی هم باشه. همینا دیگه. نکته ای هست بگید باز.
بین همه موارد LG xpower و Zenfone 2 Laser ZE550KL و xiaomi i 4i و سامسونگ هم هرچی قیمتش بخوره مثلا j2 موندم.
گارانتی نه به درد می خوره نه قابل ستفاده است برام ولی می خوام سالم بمونه. قطعات جانبیش رو فکر کنم گیر میاد.
شیاومی از بقیه قوی تره فقط اس دی نمی خوره و ال جی باتریش بیشتره و ایسوسم کلا هم خوبه و هم قویه. سامسونگ هم فقط گذاشتم برا خراب نشدنش و گرنه خیلی ضعیفه.
کدوم و بگیرم؟ هواوی م نمی گیرم زد تی ای رو هم نمی گیرم. جی ال ایکس و اینا هم نمی گیرم.
ممنون از راهنماییتون
Xiaomi Redmi 4X
نسخه 16 گیگش 450-500 تومن حدودا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4x)-8608.php

ardeshir n
03-07-2017, 22:55
سلام
ممنون از راهنماییتوندرود بر شما.
ZenFone 2 laser دارم عالیه.
عکاسی تا ۵۱ مگاپیکسل.عکاسی در شب،فوکس لیزری،باتری عالی.در قوی بودن ایسوس شکی نیست،رم،باتری،سی پی یو،گرافیک،سلفی و... .همچیش عالیه.

Sent from my K00E using Tapatalk

am.b.
11-07-2017, 22:45
درود بر شما.
ZenFone 2 laser دارم عالیه.
عکاسی تا ۵۱ مگاپیکسل.عکاسی در شب،فوکس لیزری،باتری عالی.در قوی بودن ایسوس شکی نیست،رم،باتری،سی پی یو،گرافیک،سلفی و... .همچیش عالیه.

Sent from my K00E using Tapatalk

مرسی دقیقا کدوم مدلش؟ تو gsm چندتاش هست برا مقایسه می خوام بدونم.

k1ozil
11-07-2017, 22:48
redmi 4x 16gb

am.b.
11-07-2017, 23:32
redmi 4x 16gb

دوتا نکته اش می ترسونتم.
1. باتری غیر قابل تعویض.
2. اینکه خراب میشه یا نه. تا ححالا کسی نداشته از آشناها
+ این نسخه اشه که مموری می خوره؟

ardeshir n
11-07-2017, 23:34
مرسی دقیقا کدوم مدلش؟ تو gsm چندتاش هست برا مقایسه می خوام بدونم.ZenFone 2 laser ZE550KL MSM8939
اسنپ سری ۶۰۰ هست.

Sent from my ASUS using Tapatalk

k1ozil
12-07-2017, 03:24
دوتا نکته اش می ترسونتم.
1. باتری غیر قابل تعویض.
2. اینکه خراب میشه یا نه. تا ححالا کسی نداشته از آشناها
+ این نسخه اشه که مموری می خوره؟
پرچمدارا غیر قایل تعویضن مشکل خاصی پیش نمیاد
خود ب خود ک خراب نمیشه :/
یس

am.b.