PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعداد دوستی های قبل ازدواج چه قدره ؟

behnamcp
01-07-2017, 18:03
به نام پاک آفریدگار
با عرض سلام و احترام
شما با توجه به شناخت و مشاهده ای که در بین دوستان و آشناهاتون( افراد 20تا 30 سال) دارین چه تعدادی از اونها دوست از جنس مخالف دارن یا داشتن و به نظرتون تعداد اونایی که دارن بیشتره یا اونایی که ندارن؟
لطفا بگید شهری که در اون هستید؟
به نظرتون تعداد دخترهایی که دوست پسر دارند بیشترهستند یا پسرهایی که دوست دختر دارند؟
لطفا پسرا از بزرگنمایی خودداری کنن و دخترا از پپنهون کاری .
از همگی ممنونم

حیزون
01-07-2017, 18:31
بستگی به شهر ش داره و منطقه ای که توش زندگی میکنید . مثلا اون کردستان که شما زندگی میکنید لیبرال تر هست تا جنوب که ما هستیم ..

اینجا برعکسه این موضوع ، یعنی پسر ها اول ازدواج میکنند بعد کم کم میرن تو کار دختر بازی و دختر های داف علی الخصوص . زن زشت میگیرن ، بعد دخترهای خوشگل که میبینن اینا دارن به زنای زشتشون انقدر محبت میکنند .. خر میشن و میرن باهاشون دوس میشن

من این تکنیک رو حداقل تو دوتا از پسرای فامیل خودمون دیدم ، حتی فکر کنم بابام هم 10 - 20 سال پیش همچین کاری میکرد .. چون یه چیزی رو از ما پنهان میکرد .

باز هم تاکید میکنم اینجا تو شهر های جنوبی برعکسه کاملا ! یعنی اول زن میگیرن ، بعد میرن دنبال دختر بازی

green-mind
01-07-2017, 20:11
اهمیتی نداره یک شخصیت بیمارگونه اول ازدواج میکه بعد میره سذاغ اشنایی
یک کاراکتر سالم اول اشنا میشه با کاراکترهای مختلف تا ببینه اول خودش کی هست ؟ چه نیازی داره ؟ چه چیزی توی رابطه براش الویت هست ؟ خودش چه کاراکتری داره نقاط قوتش تو رابطه کجاست باگ هاش کجاست و......
بعد شروع میکنه به یک جمع بندی که تو پارنترش ظاهرش مهمه مادی مهمه یا شخصیت مهمه ؟ بنابه اون نتایجی که از خودش بدست اورده یعنی کاراکتر خودش رو شناخته ..یک شخصی هم تیپ شخصیت خودش انتخاب میکنه

پی نوشت : منظورم از کاراکترهای مختلف این نیست که صرفا با همه وارد رابطه عاطفی بشه

حیزون
01-07-2017, 20:53
این حرف ها وبلاگی ه ، یعنی ساخته ذهن دختر هاست ، اونم دختر های ایرانی که از جلوی دبیرستان هاشون رد میشی صدای جیغ اشون رو میتونی بشنوی

green-mind
02-07-2017, 06:29
.
.
.

ادم ها حرمت دارند بودنشون / نفس کشیدنشون / احساساتشون
بله حرف وبلاگی هست متاسفانه کلا حرف های ایرانی جماعت تنها جایی که کاربرد داره وبلاگه البته توی تلگرام و لاین و وایبر و ایستاگرامو و... کاربرد داره
ولی چه خوبه یک بار برای اولین بار هرکدوم از ما ی نوعی از خودش شروع کنه .. جناب خوبی مسری ه انسانیت مسریه
چه خوبه باور کنیم ادم ها ادمند رباط نیستند

+

در ضمن به فامیل هاتون بگید ازدواج کردند مبارکشون باشه اما ازدواج هدف نباید میبود براشون ازدواج یک وسیله ست برای ارتقا رشد فکری . شخصیتی . روحی . روانی
حالا هم که اب از سرشون گذشته و اون دخترهای ابله احتمالا به اذن خاله و پدر و حرف مردم جواب بله رو دادند لطف کنند با هم برند مشاوره ..تا ببینند چطور میتونند یک
زندگی سالم و درست و پایه ریزی کنند تا اگه روزی تصمیم به بچه دار شدن گرفتند بدونن با بچه باید چه رفتاری داشت

در مورد دوست دخترهای مرد متاهل باید تاسف به عزت نفس نداشته اونا خورد واقعا حجم حقیرانشون قابل تاسفه ...
به یک حقوقدان میگند چطور میشه کاری کرد که مردها زن دوم نگیرند تا زمانی که خود زن ها یاد بگیرند زن دوم مردی نشند

behnamcp
02-07-2017, 09:05
با نام و یاد خدا
از همه دوستان خواهش می کنم به جای بحث کردن بیهوده متن پرسش را به طور کامل مطالعه کنند به آن پاسخ دهندممنونم

brad pitt
14-07-2017, 11:49
4*5 تا کافیه
قبل ازدواج دوست باشی خبری نیست
ولی ازدواج کردی تعهد دادی . درست نیست بعدش بری سمت کسی

kenzu
14-07-2017, 11:51
3 4 تا مناسبه .

و من الله توفیق

brad pitt
14-07-2017, 12:03
کلن زیادش خوب نیست
باید کنترل و مدیریت کرد
بعد اشباع میشی
تو زندگی به مشکل میخورن

- - - Updated - - -

دخترا اینروزا تو این مورد افراطی ترن
ولی 10 تام داشتنه باشن یکیشو دوست دارن
البته نرمالاشون نه پناه بر خدایی ها

❤❤❤
14-07-2017, 18:26
به نظر من این موضوع یک مساله روانی و فرهنگیه..

یعنی دایی خودم که 2 سال از من بزرگتره و 30 سالشه ...تا حالا 10 ها دوست دختر داشته...یه نیازی درون خودش میبینه به دختر...انگار هر روز باید با 1 دختر حرف بزنه..

ولی من تا 28 سالگی تا حالا نیازی ندیدم با 1 دختر دوست بشم...اصلا هیچ نیازی حس نمیکنم..

دوست دختر و دوست پسر داشتن یه مساله کاملا روانیه فرهنگیه...خیلی از پسرهای فامیل ما هستن که این نیاز روانی رو ندارند..و اصلا دوست دختر ندارند..

..یک مساله خیلی مهمی هستش اینه که چون تو ایران دوستی دختر و پسر یه کار زشت و بد و بعضا جرم محسوب میشه به خاطر فرهنگ غلط مردم ایران...خیلی از پسرها و دختر ها به خاطر همین موضوع دنبال دوستی از جنس مخالف نمیرن...

وگرنه اگر در آمریکا زندگی میکردیم...و دوستی با جنس مخالف یه مساله کاملا عادی بود...شاید الان تو فامیل ما هر پسری 4 تا دوست دختر داشت...

هم مساله روانیه هم یه موضوع فرهنگیه..

اگر من در آمریکا زندگی میکردم شاید تا الان که 28 سالمه حداقل 10 تا دوست دختر میداشتم..ولی تو ایران با این فرهنگ عقب مونده و افراطی و این نگاه بد دنبال دوست دختر نیستم..

اصلا تو این مثل های قدیمی ما...دختر آفتاب مهتاب ندیده...نشونه یک دختر خوب...همین فرهنگ و نگاه غلط مردم ایران باعث شده خیلی از جوونا دنبال ودوستی از جنس مخالف نباشن..مثل من و خیلی از پسر عموهام..

همین که تو پارک یه پسر و دختر راه میرن پلیس پارک بهشون گیر میده همین باعث میشه جوونا فکر کنن دوستی با جنس مخالف یه جرمه..یه جرمه که پلیس میاد و اذیت میکنه..

MMDFullHD
14-07-2017, 18:48
به نظر من این موضوع یک مساله روانی و فرهنگیه..

یعنی دایی خودم که 2 سال از من بزرگتره و 30 سالشه ...تا حالا 10 ها دوست دختر داشته...یه نیازی درون خودش میبینه به دختر...انگار هر روز باید با 1 دختر حرف بزنه..

ولی من تا 28 سالگی تا حالا نیازی ندیدم با 1 دختر دوست بشم...اصلا هیچ نیازی حس نمیکنم..

دوست دختر و دوست پسر داشتن یه مساله کاملا روانیه فرهنگیه...خیلی از پسرهای فامیل ما هستن که این نیاز روانی رو ندارند..و اصلا دوست دختر ندارند..

..یک مساله خیلی مهمی هستش اینه که چون تو ایران دوستی دختر و پسر یه کار زشت و بد و بعضا جرم محسوب میشه به خاطر فرهنگ غلط مردم ایران...خیلی از پسرها و دختر ها به خاطر همین موضوع دنبال دوستی از جنس مخالف نمیرن...

وگرنه اگر در آمریکا زندگی میکردیم...و دوستی با جنس مخالف یه مساله کاملا عادی بود...شاید الان تو فامیل ما هر پسری 4 تا دوست دختر داشت...

هم مساله روانیه هم یه موضوع فرهنگیه..

اگر من در آمریکا زندگی میکردم شاید تا الان که 28 سالمه حداقل 10 تا دوست دختر میداشتم..ولی تو ایران با این فرهنگ عقب مونده و افراطی و این نگاه بد دنبال دوست دختر نیستم..

اصلا تو این مثل های قدیمی ما...دختر آفتاب مهتاب ندیده...نشونه یک دختر خوب...همین فرهنگ و نگاه غلط مردم ایران باعث شده خیلی از جوونا دنبال ودوستی از جنس مخالف نباشن..مثل من و خیلی از پسر عموهام..

همین که تو پارک یه پسر و دختر راه میرن پلیس پارک بهشون گیر میده همین باعث میشه جوونا فکر کنن دوستی با جنس مخالف یه جرمه..یه جرمه که پلیس میاد و اذیت میکنه..

من با این صحبتای پارت اخرت موافقت کامل دارم
تو ایرانم میتونی 10 تا داشته باشی فقط یخورده میدونی فرهنگ قدیم هنوز مونده ن عقب نمونده فرهنگ اتفاقا الان رو به جلو داره میره فقط کنده باید دوره ها با دوره ها عوض شه الان رو ما همون فرهنگی که دخترا تا شوهر نداشتن سیبیل داشتن و .... پسرا هم ن موهاشونو قرطی میزدنو ازین داستاناس و اون فرهنگا کم کم داره ب مرگش نزدیک میشه
بنده کوچیکتونم 20 تا از خدا سن گرفتم همین چن وقته پیش نزدیک به 3 ماه اینا شخصا خانوم بچه رو سوار ماشین کردم داشتم خیابونو میومدم بالا سمت خیابون خودمون همسایه امونو با دخترش دیدم رفتم سوپر مارکت یخورده تنقلات گرفته بودم بلومبونیم یهو زنه با دختر هندونه فروشش چنان چششش تو چشی با من داخل مغازه کرد اب شدم جلو فروشنده که رفیقم بود بعد من سلام دادم گفتم سلام خاله خوب هستید چنان با سردی انگار که با دختر اون طرح ریختمو قالش گذاشتم این سوخته علیک سلامو فلان گذشت رفت منم سوار شدم گذروندیم رفت اون تایم رو
گذشت تا اینکه ازین روضه ها ملودی اینا شد مادرم رفت و همدیگرو تو یدونه ازین روضه و .. اینا دیدن همو چناننن به مادر بنده توپیده بود مادرم کلا خجالت زده شده بود گفته بود پسرت خراب شده و ... جلوی رفیقاش ابرو برده بود مادرمونم که مادره دیگ بلاخره دلخور و ناراحت شده بود چیزی نگفت ولی مردممون خیلی عقب افتاده ان اصن به تو چه ربطی داشتو فلان خلاصه کاسرو از خود اش داغ تر کرده بود

دیجی سنگ
15-07-2017, 11:00
سلام
به نظر من هر کی که گفت قببل از ازدواج اصلا دوست نداشته و شما اولین کسی هستی که از جنس مخالف دارد باهاتون صحبت می کند بدونید که اتفاقا بیش از همه مورد دارد!!!
مهم اینه که دوست های قبلی کی بودند تا اینکه چند تا بودند!!!؟:n16: