PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوتبال باشگاهی اسپانیا | فصل 2017-2018



صفحه ها : [1] 2

nw_nk
20-06-2017, 08:57
فوتبال باشگاهی اسپانیا | فصل 2017-2018

La Liga

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدافع قهرمانی لالیگا: رئال مادرید

شروع لیگ: 11 آگوست 2017

پایان لیگ: 13 می 2018

تیم های تازه صعود کرده: Levante, Girona, Zaragoza

تیم های سفوط کرده: Sporting Gijon, Osasuna, Granada

Copa Del Rey

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدافع قهرمانی کوپا دل ری: بارسلونا

تاپیک فصل قبل: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
20-06-2017, 22:40
کاریکاتور فرار مالیاتی رونالدو و مسی!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این روزها همه فرار مالیاتی می‌کنند شما چطور؟

kasra_khan2003
21-06-2017, 10:19
لالیگا در روز 20 جولای (30 تیر) قرعه کشی خواهد شد.

nw_nk
21-06-2017, 21:05
مسی ایرانی و کاسیاس اصلی در کنار هم

بدل ایرانی لیونل مسی که این روزها تبدیل به یکی از شناخته شده ترین بدل های شخصیت های دنیا شده است، روز گذشته در مراسمی به همراه کاسیاس حضور پیدا کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رضا پرستش که دیگر تبدیل به چهره ای شناخته شده است روز گذشته در مراسمی در کشور کویت حاضر شد، مراسمی که وی در آن به مصاحبه ای تصویری پرداخت و نکته جالب اینکه ایکر کاسیاس، دروازه بان افسانه ای اسپانیایی ها نیز در این مصاحبه حضور داشت و در این برنامه در کنار پرستش قرار داشت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

SA3EDLORD
23-06-2017, 01:35
جالبه حتی قدشم مثل مسی کوتاهه:n02:

nw_nk
26-06-2017, 16:46
هرناندز هرناندز بهترین داور فصل 2016/2017 لالیگا شد

کمیته فنی داوران (CTA) امروز (دوشنبه) لیست نهایی بهترین داوران فصل لالیگا را منتشر شد که آلخاندرو هرناندز هرناندز در صدر این لیست دیده می شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آلخاندرو هرناندز هرناندز که در این فصل بازی جنجالی رئال بتیس و بارسلونا را سوت زد، با میانگین امتیاز 9.58 به عنوان بهترین داور فصل انتخاب شد. در این رده بندی کارلوس دل سرو و گیل مانزانو به ترتیب دوم و سوم شدند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
26-06-2017, 16:51
هرناندز هرناندز بهترین داور فصل 2016/2017 لالیگا شد

داوری هست که توپ یک متر توی دروازه رو گل اعلام نکرد و پنالتی روی نیمار رو نگرفت. انگار هر کی بیشتر به ضرر بارسلونا سوت بزنه داور فصل میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
26-06-2017, 17:18
پرونده فرار مالیاتی مسی بازگشایی شد؛ تخلف ۱۰ میلیونی با استفاده از بنیاد خیریه‌اش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پرونده-مالیاتی-مسی-دوباره-باز-می-شود؛-تخلف-10-میلیونی-با-استفاده-از-بنیاد-خیریه-اش)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
27-06-2017, 11:34
شایعه روزنامه ABC مادرید

واسه پوشش کلاهبرداری رونالدو چه کارا که نمیکنن!

دقیقا کجا بازگشایی شد :n31:

nw_nk
29-06-2017, 21:18
دنی سبایوس و حذف توئیت هایش در ستایش از بارسلونا

دنی سبایوس، ستاره 20 ساله تیم ملی اسپانیا در رقابت های یورو زیر 21 سال پیش از انتقال قریب الوقوع خود به رئال مادرید، توئیت های قدیمی و جنجالی اش که در ستایش از بارسلونا بود را حذف کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سبایوس که این روز ها در آستانه پیوستن به باشگاه رئال مادرید قرار دارد، به تازگی توئیت های پر سر و صدای پیشین خود که در تمجید از بارسلونا و برخی بازیکنانش بود را پاک کرد. او که به عنوان یکی از بازیکنان ضد کاتالونیا دارای شهرت است، پیش تر در صفحه توئیترش در تحسین بارسلونا و لیونل مسی نوشت بود:

"هیچ چیز بهتر از تماشای بازی های بارسا نیست. زنده باد"

"مسی با همین جثه کوچکش همه آنچه فوق ستاره های فوتبال دارند را در خودش دارد."

او همچنین یکی از توئیت های انتقادی خود که خطاب به داوری بازی رئال مادرید و بتیس بود را نیز پاک کرد:

"شرم آور است. پنالتی که فابیو کونترائو مرتکب شد بسیار واضح بود."

سبایوس در سال 2012 و زمانی که حدودا 15 سال داشت، در توئیترش خطاب به کاتالونیا، بارسایی ها و بازیکنانی نظیر جرارد پیکه، سسک فابرگاس و ایکر کاسیاس توهین و اهانت هایی کرده بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
01-07-2017, 20:01
گواردیولا در آخرین حضورش در رختکن بارسا چه گفت؟

الکسیس سانچس، ستاره سابق بارسلونا، آخرین صحبت های پپ گواردیولا در رختکن این تیم را فاش کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گواردیولا که بین سال های 2008 تا 2012 هدایت آبی و اناری ها را برعهده داشت، در آخرین حضورش روی نیمکت بارسا، در فینال کوپا دل ری 2012 مقابل اتلتیک بیلبائو قرار گرفت؛ دیداری که با پیروزی 3-0 شاگردان او به پایان رسید.

سانچس که خود دو سال بعد از گواردیولا از بارسا جدا شد، در مورد صحبت های پپ در آن دیدار گفت:" در آن دیدار که او برای آخرین بار به عنوان سرمربی، بارسا را همراهی کرد، در رختکن بازیکنان را جمع کرد و گفت:" بچه ها، اگر شما به دستاوردهای بزرگی رسیدید، به خاطر همه بازیکنانی است که اینجا هستند."

در آنجا بازیکنانی مانند لیونل مسی، آندرس اینیستا، ژاوی، جرارد پیکه و کارلوس پویول حضور داشتند؛ بازیکنانی که فوق العاده کار کرده بودند. اگر آنها خوب کار نمی کردند، تیم هم بد کار می کرد. آن تجربه همیشه در ذهن من ماند.

در طول سال ها، من یاد گرفتم که نسبت به هم تیمی هایم خودخواه نباشم. رشد من به عنوان یک بازیکن، به من اجازه داد تا بیشتر با هم تیمی هایم ارتباط برقرار کنم. فکر می کنم هم تیمی هایم به من نیاز دارند و من هم به آنها نیاز دارم.

می خواهم به همه دستاوردهای فردی هم برسم و به همین دلیل، به حمایت آنها نیاز دارم."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%AE%D8%AA%DA%A9%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%DA%86%D9%87-%DA%AF%D9%81%D8%AA%D8%9F

kasra_khan2003
06-07-2017, 08:32
فرناندو تورس یک سال دیگر قراردادش را با اتلتیکو مادرید تمدید کرد (تا پایان فصل جدید)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
06-07-2017, 23:51
خوشحالی مربی سابق رئال از تمدید قرارداد مسی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویسنته دل بوسکه، سرمربی سابق رئال و تیم ملی فوتبال اسپانیا به ستایش از مسی پرداخت و ماندن او در بارسلونا را خبر خوبی برای رقابت های لالیگا دانست.



عصر، عصر مسی است و ما بسیار خوش شانس هستیم که در روزگار این بازیکن و البته کریستیانو رونالدو زندگی می کنیم. ماندن مسی در بارسلونا خبر بسیار بزرگی برای رقابت های لالیگا است.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
07-07-2017, 00:00
Messi v Ronaldo - Goals & Assists

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
09-07-2017, 08:37
مارکا: بارسلونا برای خرید سبایوس، دیر وارد عمل شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/743565/مارکا-بارسلونا-برای-خرید-سبایوس،-دیر-وارد-عمل-شد)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.


طرفداری - دنی سبایوس، رئال مادرید را به جای بارسلونا انتخاب کرده است و می توان انتظار انتقال این بازیکن به سانتیاگو برنابئو را داشت. مادریدی ها مدت ها وی را زیر نظر داشتند اما بارسلونایی ها تنها بعد از یورو زیر 21 سال به خرید سبایوس علاقه مند شدند.

به گزارش مارکا، ستاره سابق رئال بتیس موفق شد با پیراهن این تیم، همه را شگفت زده کند. رئال مادرید، مدت ها بود که برای خرید این بازیکن تلاش می کرد اما بارسلونایی ها این گونه نبودند.

در میان مذاکرات برای انتقال کریستین تیو، بارسلونا درباره وضعیت سبایوس نیز از بتیس سوال کرد. بتیس هم به سران بارسلونا گفت که رئال مادرید، تلاش بسیاری برای خرید این بازیکن می کند و لوس بلانکوس، تحت تاثیر توانایی های این بازیکن قرار گرفته اند.

بارسلونا قانع شد که باید برای خرید سبایوس تلاش کند اما این در حالی بود که همین چند ماه پیش، آن ها اعتقاد داشتند که سبایوس هنوز به بلوغ فوتبالی نرسیده است. ناگهان بلوگرانا وارد مذاکرات شد و جوزپ ماریا بارتومئو با این بازیکن تماس گرفت و تلاش کرد تا قانعش کند به بارسلونا بپیوندد. اما دیگر، دیر شده بود. در این میان رسانه هایی مانند موندو دپورتیوو ادعا کردند که دنی، نیوکمپ را ترجیح می دهد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/740379/موندو-دپورتیوو-مذاکرات-امیدوار-کننده-بارسلونا-با-سبایوس؛-دنی-ترجیح-می%E2%80%8Cدهد-راهی-نیوکمپ-شود) اما به نظر می آید، این ادعاها بی اساس بوده اند. خود مارکا هم ادعا داشت که سران بتیس، علاقه مند به فروش سبایوس به بارسلونا هستند که البته با توجه به روابط نزدیک سران این دو تیم، نمی شود صحت این ادعا را کاملا رد کرد.

تیم فنی بارسلونا هم هرگز ارزش زیادی برای توانایی های سبایوس، قائل نبودند و تنها بعد از ظهور ناگهانی بارسا در میان مذاکرات بین سبایوس و رئال مادرید، خواستند که از این فرصت نقل و انتقالاتی بهره ببرند.

kasra_khan2003
10-07-2017, 05:26
خشم پویول از مصاحبه جدید رئیس بارسلونا
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.


ادعای مارکا

به گزارش "ورزش سه"، جوزپ ماریا بارتومئو، دو روز پیش و پس از تمدید قرارداد مسی، در مصاحبه با رسانه های کاتالونیا حاضر شد و به صورت اختصاصی با موندودپورتیوو، اسپورت، لاونگواردیا و رادیو کاتالونیا صحبت کرد.

بارتومئو در پاسخ به سوالی در مورد دلیل جدایی ستاره های آکادمی لامسیا و پیوستن آنها به تیم های انگلیسی تقصیرها را به گردن مدیر برنامه های این بازیکنان جوان انداخت و مشخصا به پویول کنایه زد.

یکی از مهمترین بازیکنان مستعدی که به تازگی از بارسلونا راهی من سیتی شده، اریک گارسیا نام دارد که مدیر برنامه هایش کسی نیست جز کارلس پویول. بارتومئو در توجیه جدایی گارسیا گفت:« مدیر برنامه های او از جدایی گارسیا به پول خوبی رسید. او شاید می توانست کمی بیشتر صبر کند ولی ترجیح داد خیلی زودتر از جانب او به پول برسد.»

مارکا ادعا می کند که پویول پس از خواندن اظهارات بارتومئو قصد داشت بیانیه ای تند علیه او منتشر کند اما به توصیه و خواهش اطرافیان از این اقدام منصرف شده است.

بارتومئو که از خشم پویول آگاه شده بود، ساعاتی بعد با وی تماس گرفته و عذرخواهی کرده است. پویول هم در پاسخ به بارتومئو به وی گفته است که تنها دلیل جدایی گارسیا این بود که او پیشرفتش را در سیتی و زیر نظر گواردیولا مساعدتر از بارسلونا می دید و هیچ انگیزه مالی در میان نبوده است.

kasra_khan2003
10-07-2017, 16:25
بارتومئو: آلوز مشکلی با مدیران باشگاه نداشت و به دلایل شخصی از بارسلونا جدا شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/744967/بارتومئو-آلوز-مشکلی-با-مدیران-باشگاه-نداشت-و-به-دلایل-شخصی-از-بارسلونا-جدا-شد)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.


رئیس باشگاه کاتالانی از دفاع برزیلی سابق تیمش گفته است.

طرفداری- دنی آلوز از یوونتوس هم جدا شد و راهی تیم دیگری خواهد شد اما هنوز حواشی در مورد جدایی وی از بارسلونا ادامه دارد. در همین راستا جوزپ ماریا بارتومئو رئیس باشگاه بارسلونا در گفتگویی با مارکا در مورد جدایی وی از بلوگرانا گفته است:

دنی هیچ مشکلی با کادر مدیریتی باشگاه نداشت و من به خوبی می دانم که مشکل او چه چیزی بود. وی به دلایل خیلی شخصی تیم را ترک کرد نه ورزشی. او پسر خوبیست و قرارداد 3 ساله با ما داشت که بعد از یک سال جدا شد.



دنی آلوز هم صحبت های بارتومئو رو retweet کرده و فقط یه کلمه دربارش گفته: دروغگو

nw_nk
11-07-2017, 22:27
ناتوانی عجیب خرید جدید رئال مادرید در روپایی

تئو هرناندز، ستاره جدید رئال مادرید دیروز مراسم معارفه پر حاشیه ای را در استادیوم اختصاصی کهکشانی ها سپری کرد.

تئو هرناندز مدافع جوان و سابق اتلتیکو مادرید دیروز به طور رسمی به هواداران رئال مادرید معرفی شد. خرید جدید کهکشانی ها با 20 میلیون یورو راهی این تیم شد و قرار است شماره 15 ترکیب رئال را بر تن کند.

اما نکته جالب مراسم معارفه هرناندز، عدم توانایی این مدافع جوان در زدن روپایی بود. معمولا در چنین مراسم رسم است که بازیکنان چند روپایی می زنند و در نهایت توپ را به سمت تماشاگران می فرستند اما تئو هرناندز دو بار برای زدن روپایی اقدام کرد که نهایت موفق به زدن تنها 6 روپایی شد تا صحنه عجیبی در مراسم معارفه او شکل بگیرد.

البته تئو هرناندز بعد از این اتفاق شرایط را عادی نشان داد و با دست تکان دادن برای هواداران رئال سعی بر ختم غائله داشت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

kasra_khan2003
13-07-2017, 06:53
مشاور جدید بارسلونا در آمریکا، هوادار رئال مادرید از آب در آمد! (عکس) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/747042/مشاور-جدید-بارسلونا-در-آمریکا،-هوادار-رئال-مادرید-از-آب-در-آمد-عکس)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.


طرفداری - باشگاه بارسلونا دقایقی پیش رسما اعلام کرد که با جیمز کوستوس، سفیر آمریکا در اسپانیا و آندورا به عنوان مشاور استراتژیک این باشگاه در آمریکا قرارداد همکاری امضا کرده است.

به گزارش mundodeportivo، بارسا در ادامه نیل به اهدافش در جهانی سازی برند خود در قاره آمریکا که به طرز قابل توجهی، تمرکز آبی اناری‌ها را به خود اختصاص داده، امروز هم با یکی از دیپلمات‌های معروف آمریکایی به نام جیمز کوستوس، قرار همکاری امضا کرد. کوستوس قرار است در پروژه‌های مدارس فوتبال، تغییر و نوآوری در درآمدزایی و پروژه‌هایی که باشگاه در آینده قصد رونمایی از آنها را در قاره آمریکا دارد، به عنوان مشاور استراتژیک، فعالیت کند.

کوستوس که طبعا به لحاظ فنی و مهارت در درجه بالایی قرار می‌گیرد و از این لحاظ مشکلی نیست اما او هوادار رئال مادرید است! برای پی بردن به این مسئله کافی است توئيتر کوستوس را چک کنید تا به پیام «آلا مادرید» او بلافاصله پس از دوازدهمین قهرمانی کهکشانی‌ها در لیگ قهرمانان اروپا برسید.

.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] icia_normal.jpg
.
کوستوس در گفتگو با سایت رسمی باشگاه، نمایندگی بارسا را از بزرگ‌ترین افتخارات زندگی خود برشمرد و مدعی شد هنوز کارهای زیادی مانده تا بارسلونا، برندش را در آمریکا گسترده‌تر کند. بارتومئو نیز اطمینان داد که کوستوس اقدامات فوق العاده‌ای برای این باشگاه انجام خواهد داد.

kasra_khan2003
18-07-2017, 13:52
گروه مبارزه با فساد، به دستور دادگاه عالی اسپانیا آنگل ويار و پسرش رو بازدشت کرد. منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

الان بعضی ها میان اینو ربط میدن به مسی و اینکه چجوری به ناحق Good Boy رو جریمه کردن :دی

nw_nk
18-07-2017, 20:13
آنخل ماریا ویار، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا دستگیر شد

عملیات ضد فساد گسترده ای در اسپانیا در حال انجام است. صبح امروز نشریه ها و رسانه های فوتبال اسپانیا کار را با خبری فوری و شگفت آور شروع کردند و آن هم دستگیری آنخل ماریا ویار، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا توسط پلیس بوده است.

ویار که نزدیک به 1 ماه پیش بدون هیچ رقیبی با کسب 112 رای موافق، 11 رای ممتنع و 6 رای باطله بار دیگر در پست ریاست فدراسیون فوتبال اسپانیا ابقا شد، به همراه پسرش گورکا صبح امروز به دستور دادگاه عالی ملی اسپانیا دستگیر شدند. گفته می شود این اتفاقات توسط منابع محلی تایید شده است و دلیل آن هم سوء استفاده از اسناد جعلی، فساد خصوصی و غیرقانونی بودن فعالیت های آنان یاد شده است.

فدراسیون فوتبال اسپانیا هنوز هیچ واکنشی به این اتفاقات نداشته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رئیس پرحاشیه بارسا همه کاره فوتبال اسپانیا می شود؟

خوان گاسپارت، رئیس سابق بارسلونا احتمالا جانشین آنخل ویار، رئیس فعلی فدراسیون فوتبال اسپانیا خواهد شد.

پس از دستگیری ویار، حالا گمانه زنی ها در مورد جانشین او آغاز شده و خوان گاسپارت، رئیس جنجالی سابق بارسلونا جدی ترین گزینه محسوب می شود. گاسپارت سال ها نایب رئیس بارسا بود و سال 2000 به ریاست این باشگاه رسید اما دوران سه ساله ریاست او پرحاشیه و با شکست همراه بود.

استر گاسکان، دبیرکل فدراسیون نیز دیگر گزینه جانشینی ویار محسوب می شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
18-07-2017, 20:15
الان بعضی ها میان اینو ربط میدن به مسی و اینکه چجوری به ناحق Good Boy رو جریمه کردن :دی

نه، اسپانیا پاک پاکه و هیچ فرقی بین رئال و بقیه نیست.

nw_nk
18-07-2017, 20:19
صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا

روزنامه های امروز اسپانیا به تلاش پاری سن ژرمن برای جذب نیمار پرداخته اند. پاری سن ژرمن در تلاش است با فعال کردن بند فسخ قرارداد نیمار، او را با 222 میلیون یورو به خدمت بگیرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه مارکا چاپ مادرید در صفحه اول خود به احتمال انتقال نیمار به پاری سن ژرمن با 222 میلیون یورو پرداخته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه اسپورت نیز به پیشنهاد نجومی پاری سن ژرمن برای نیمار اشاره دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9% DA%A9%D8%B3)

kasra_khan2003
21-07-2017, 15:07
قرعه کشی الان در حال انجام هست و هفته ی اول لالیگا تکلیفش مشخص شد:
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
28-07-2017, 00:37
پیکه: برای کاهش ناعدالتی‌ها در فوتبال باید به تکنولوژی در داوری روی آورد

جرارد پیکه، مدافع میانی ملی‌پوش و ارزشمند بارسلونا در جدیدترین مصاحبه‌اش اذعان کرد اگر رئيس فیفا بود برای از بین بردن ناعدالتی‌ها در فوتبال، سیستم داوری این رشته را تغییر می‌داد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فصل گذشته لالیگا یکی از جنجالی‌ترین فصول این لیگ به لحاظ داوری‌ها بود. کمتر تیمی بود که از تصمیمات داور در حین بازی اعلام نارضایتی نکند. در صدر معترضان، جرارد پیکه بود. کسی که در چند بازی بارسلونا به شدت از دست داور شاکی بود و اتهام‌هایی نیز به فدراسیون و سازمان لیگ و حتی داوران وارد کرد. پیکه به خاطر اظهارات جنجالی‌اش جریمه نیز شد.

به گزارش Marca، مدافع میانی بارسلونا در جدیدترین مصاحبه‌اش با مجله ژاپنی Soccer King بار دیگر نارضایتی‌اش از وضعیت داوری‌ها را اعلام کرد:

بله، هنوز هم از داوری برخی بازی‌ها ناراحت و عصبانی هستم. همان قدر که پیشتر بودم. (می‌خندد). فصل جدید در شرف آغاز است و من باید ذهنیتم را به کل تغییر دهم و زیاد به این نکات منفی فکر نکنم. اما اگر رئيس فیفا بودم، سیستم داوری در فوتبال را تغییر می‌دادم. فوق العاده می‌شد. برای کاهش ناعدالتی‌ها و جنجال‌ها باید به تکنولوژی روی بیاوریم تا درصد اشتباهات داوران کاهش پیدا کند.

آینده‌ام؟ فکر نمی‌کنم برای مربی‌گری ساخته شده باشم. دوست دارم رئيس بارسلونا باشم. این رویای من است. وقتی بازنشست شدم می‌خواهم هر کاری از دستم برمی‌آید برای باشگاهی که عاشقش هستم، انجام بدهم. بارسا در این سال‌ها مربیان زیادی به خود دیده. بازیکنان زیادی آمده و رفته‌اند اما سبک و فلسفه باشگاه حفظ شده است. هیچ نیازی هم به تغییر آن نیست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF

nw_nk
30-07-2017, 08:32
بارسلونا 3-2 رئال مادرید؛ هیجان انگیزِ میامی

بارسلونا موفق شد پیروزی اش در آخرین ال کلاسیکو را تکرار کند و بار دیگر 3-2 رئال مادرید را شکست بدهد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزارش بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنر جالب هوادار بارسلونا برای مسی در ال کلاسیکوی دوستانه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در جریان دیدار دوستانه بارسلونا و رئال مادرید در گینس کاپ که با پیروزی 3-2 آبی اناری‌ها به پایان رسید، یکی از هواداران بارسلونا بنری در دست داشت که از مسی خواسته بود از هر سیاره‌ای آمده، برنگردد! مسی گل اول بارسا در ال کلاسیکو را به ثمر رساند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
04-08-2017, 19:30
دفاع محکم رونالدو در دادگاه :n02:

رونالدو: 6 کلاس سواد دارم و چیزی از مالیات نمی دانم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کریستیانو رونالدو 4 روز پیش در دادگاه مالیاتی حضور یافت و به دفاع از خود در مقابل اتهامات سنگینی پرداخت که به وی نسبت داده شده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
09-08-2017, 13:06
مارکا
.
۱۸ مرداد
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
رئال مادرید در فینال ها بازی نمی کند، آنها را می برد.
کاسمیرو و ایسکو کار یونایتد یکسره کردند.

یازدهمین پیروزی در فینال های بین المللی از سال 2000

بارسا در پی کوتینیو و دمبله
.
آس
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
اروپا از آن رئال مادرید است.
چهارمین سوپرکاپ

یازدهمین پیروزی در فینال های بین المللی

ششمین جام زیدان

کوتینیو و دمبله 290 هزینه خواهند داشت.
انتقال نیمار دنیای فوتبال را شکافته است.

kasra_khan2003
10-08-2017, 07:07
شکایت به فیفا یکی از گزینه های نیمار برای دریافت پاداش وفاداری از بارسلونا است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/768248/شکایت-به-فیفا-یکی-از-گزینه-های-روی-میز-نیمار-برای-دریافت-پاداش-وفاداری-اش-از-بارسلونا-است)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.


تنش میان یار سابق بلوگرانا و باشگاه کاتالان، روز به روز بیشتر می شود.

طرفداری - نیمار در نظر دارد تا شکایتی رسمی از بارسلونا را تحویل فیفا دهد. نیمار از عملکرد بارسلونا درباره پاداش وفاداری اش، شاکی است.

به گزارش منابع اسکای، گران قیمت ترین بازیکن تاریخ فوتبال از رویکرد بارسلونا بسیار عصبانی و ناراحت است. بارسا 23 میلیون پوند، پاداش وفاداری را به پدر نیمار پرداخت نمی کند. این بند، در آخرین قرارداد نیمار ذکر شده بود اما کاتالان ها قصد فعال سازی آن را ندارند. وکلای نیمار، هنوز شکایت و اسناد خود را تحویل فدراسیون جهانی فوتبال نداده اند اما گزینه تحویل شکایت به فیفا هنوز روی میز است.

kasra_khan2003
14-08-2017, 13:49
زین الدین زیدان: به شاگردانم افتخار می کنم؛ امیدواریم رونالدو را در روز چهارشنبه داشته باشیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/772797/زین-الدین-زیدان-به-شاگردانم-افتخار-می-کنم؛-امیدواریم-رونالدو-را-در-روز-چهارشنبه-داشته)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.


طرفداری- زین الدین زیدان سرمربی فرانسوی باشگاه رئال مادرید از پیروزی شاگردانش در دور رفت سوپرکاپ اسپانیا صحبت می‌‌کند.

به گزارش مارکا، زیدان می‌‌گوید:

مثل همیشه کاری با مسائل داوری ندارم. شاید پنالتی نبود اما کارت زرد دوم هم برای رونالدو کمی‌ سخت گیرانه بود. سعی‌ می‌‌کنیم که وی را در روز چهارشنبه داشته باشیم. با این حال اتفاقی‌ است که افتاده. به بازیکنانم افتخار می‌‌کنم. آنها ۱۰ نفره عالی‌ بودند و به سختی جنگیدند. آنها حتی یک ثانیه از ایمان به خود دست بر نداشتند. ما باید از این بازیکنان تشکر کنیم. کاری که آسنسیو کرد من را شگفت زده نمی‌‌کند. او کیفیت لازم را دارد و بین خطوط به خوبی‌ بازی می‌‌کند. مارکو سریع است و به خوبی‌ به توپ ضربه می‌‌زند. یک پدیده است. آسان نیست که در ۱۵ دقیقه آخر بازی به میدان بیاید اما هر گاه آسنسیو آمده، تغییری را رقم زده است. تیم A یا B وجود ندارد.

وی در مورد بازی عالی‌ متئو کواچیچ هم گفت:

کواچیچ عالی‌ بود. کمی‌ ناراحتی‌ عضلانی دارد. همیشه آنچه می‌‌خواهیم را انجام می‌‌دهد. می‌‌دانستم ایسکو خوب خواهد بود. در تمرینات او را می‌‌بینم و می‌‌دانستم که باید بیشتر بازی کند. گرفتن توپ از ایسکو به شدت دشوار است.

kasra_khan2003
14-08-2017, 13:51
گیشه مطبوعات خارجی؛ دوشنبه 14 آگوست 2017
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
شبی که سوپر مادرید، نیوکمپ را منفجر کرد

گل های زیبا از رونالدو و آسنسیو، گل به خودی پیکه

پنالتی ای که روی سوارز اتفاق نیفتاد و اخراج ناعادلانه رونالدو

نیمار در اولین بازی خود گل زد
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
ترسناک

بارسلونا نمی تواند از داوری گله مند باشد

گل به خودی از پیکه، پنالتی تخیلی و اخراج بیهوده رونالدو پس از سوپرگلی که زد

پی اس جی گنگام را 3-0 برد؛ اولین گل نیمار در اولین بازی
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
معکوس

یک شکست قابل تامل دیگر برابر رئال مادرید

مسی به زحمت افتاد و یک گل زد، رونالدو اخراج شد

نیمار در اولین بازی درخشید

پائولینیو پنج شنبه امضا می کند

لیورپول به دنبال جانشین کوتینیو

kasra_khan2003
16-08-2017, 06:38
از سال ۲۰۱۳، رئال مادرید و بارسلونا، هر دو مبلغ ۵۰۰ میلیون یورو هزینه ی خرید بازیکن کرده اند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.


Real Madrid
#
Barcelona


2013 Carvajal: 6.5 million euros
1
2013. Neymar: 85.4 million euros


2013. Casemiro: 6m euros
2
2013. Bojan: 13m euros


2013. Isco: 30m euros
3
2014. Luis Suarez: 81m euros


2013. Illarramendi: 39m euros
4
2014. Mathieu: 20m euros


2013. Bale: 91m euros
5
2014. Rakitic: 18m euros


2014. Toni Kroos: 25m euros
6
2014. Vermaelen: 19m euros


2014. James Rodriguez: 75m euros
7
2014. Ter Stegen: 12m euros


2014. Keylor Navas: 10m euros
8
2014. Claudio Bravo: 12m euros


2014. Lucas Silva: 18m euros
9
2014. Douglas: 4m euros


2014. Marco Asensio: 3.7 m euros
10
2015. Arda Turan: 34m euros


2015. Danilo: 31,5m euros
11
2015. Aleix Vidal: 17m euros


2015. Casemiro: 7.5m euros
12
2016. Andre Gomes: 35m euros


2015. Lucas Vazquez: 1m euros
13
2016. Paco Alcacer: 30m euros


2015. Casilla: 6 m euros
14
2016. Samuel Umtiti: 25m euros


2015. Vallejo: 6m euros
15
2016. Cillessen: 13m euros


2015. Kovacic: 28m euros
16
2016. Denis Suarez, 3.2m euros


2016. Morata: 30m euros
17
2017. Deulofeu 12m euros


2017. Vinicius Jr: 45m euros
18
2017. Marlon: 5m euros


2017. Theo Hernandez: 30m euros
19
2017. Semedo: 30.5m euros


2017. Ceballos: 16.5m euros
20
2017. Paulinho: 40m euros


505.7

509.1



از این ۲۰ بازیکن، رئال هنوز ۱۳ بازیکنش رو در اختیار داره، که شامل Vinicius Junior جوان هم میشه. بارسلونا هم ۱۶ بازیکن از این لیست رو هنوز در اختیار داره، که شامل Marlon Santos از تیم B هم میشه.

nw_nk
16-08-2017, 15:32
رونالدو از اتفاق 8 سال پیش عبرت نگرفت

کریستیانو رونالدو، یکشنبه شب در نوکمپ با دریافت دو کارت زرد از زمین بازی اخراج شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رونالدو کارت زرد اول خود را به دلیل بیرون آوردن پیراهنش پس از گلزنی دریافت کرد و کارت زرد دوم را داور به دلیل تمارض به وی نشان داد تا به این ترتیب او از بازی اخراج شود.

مشابه همین اتفاق سال 2009 نیز برای فوق ستاره پرتغالی افتاده بود. او در بازی برابر آلمریا پس از گلزنی پیراهن خود را از تن خارج کرد و کارت زرد گرفت و کمی بعد با دریافت کارت زردی دیگر از بازی اخراج شد. در اسپانیا هرچند تمام رسانه ها کارت زرد دوم یکشنبه شب رونالدو را ناعادلانه می دانند ولی کارت زرد اولش را رفتاری غیرمسئولانه تلقی کرده اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

kasra_khan2003
18-08-2017, 09:23
گیشه مطبوعات خارجی؛ پنج شنبه 17 آگوست 2017 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/775719/گیشه-مطبوعات-خارجی؛-پنج-شنبه-17-آگوست-2017)
.
MARCA
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
رقص تابستانی

نمایش قدرتمندانه تیم زیدان برابر بارسلونای افسرده

سوپرگل دیگری از آسنسیو و جشن بزرگ در برنابئو

فرجام خواهی رونالدو بی نتیجه ماند

سویا با پیروزی در استانبول در آستانه صعود به مرحله گروهی

پی اس جی خسه را به استوک قرض داد
.
AS
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
آرایش و قهرمانی

مادرید فاتح چهارمین جام 2017 شد

ششمین جام زیدان در یک فصل و نیم حضورش در رئال مادرید

گل های عالی از آسنسیو و بنزما

پیروزی بزرگ سویا در استانبول

خسه به استوک پیوست

nw_nk
23-08-2017, 18:12
مدت زمان محرومیت راموس و گریزمان اعلام شد

سرخیو راموس، کاپیتان رئال در بازی برابر لاکرونیا با دریافت دو کارت زرد از بازی اخراج شد. کارت زرد اول به دلیل ضربه زدن با کف دست به صورت مدافع دپورتیوو بود و کارت زرد دومش هم بابت ضربه آرنج به بازیکن حریف در یک نبرد هوایی برای تصاحب توپ.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برخی منابع ادعا کرده بودند که ممکن است محرومیت راموس بیش از یک جلسه باشد اما امروز اعلام شد که همان یک جلسه برای وی کفایت می کند. او بازی با والنسیا را از دست خواهد داد. به این ترتیب فرجام رئال برای کارت زرد دوم راموس نیز رد شد.

همچنین آنتوان گریزمان، مهاجم اتلتیکو مادرید نیز که در بازی با جیرونا پس از دریافت کارت قرمز، به داور فحاشی کرده بود، دو جلسه از همراهی تیمش محروم شد. او بازی با لاس پالماس و والنسیا را از دست خواهد داد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
24-08-2017, 08:49
گیشه مطبوعات خارجی؛ چهارشنبه 23 آگوست 2017 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/780499/گیشه-مطبوعات-خارجی؛-چهارشنبه-23-آگوست-2017)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
آن ها هم می مانند

در وزهای آتی تمدید قرارداد مارسلو، ایسکو، واران و کارواخال تا 2022، زیدان تا 2020، بنزما تا 2021 و آسنسیو تا 2023 انجام می شود

بند فسخ همه آن ها افزایش می یابد

جام سانتیاگو؛ رئال مادرید-فیورنتینا

فرصتی برای تئو، سبایوس، یورنته و اشرف

بارسلونا از نیمار شکایت می کند؛ بازیکنان عکس می گذارند

سویا به سختی در پیسخوان به لیگ قهرمانان رسید
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
سوگواری در اینستاگرام

پس از شکایت بارسلونا از نیمار، بازیکنان از او عکس گذاشتند

مادرید با کریستیانو و بازیکنان جوان برابر فیورنتینا بازی می کند

مادرید برای مارکوس یورنته وارد مذاکره نمی شود
.

خیلی جالبن، یکی چپ و راست داره شکایت میکنه، بقیه با نیمار عکس میگرن و تازه با caption خاص پیکه رو هم یه دستی میندازن...

nw_nk
27-08-2017, 10:28
رکوردشکنی جدید لیونل مسی در لالیگا

لیونل مسی شب درخشانی را برابر آلاوس پشت سر گذاشت و موفق شد هر دو گل بارسا را به ثمر برساند. بارسا به لطف همین دو گل مسی بود که توانست بر آلاوس غلبه کند.

او در نیمه اول بازی یک پنالتی هم از دست داد. در مجموع 32 بار مسی پشت ضربات پنالتی ایستاده و موفق به گل کردن 24 پنالتی شده است. این هشتمین پنالتی از دست رفته او در بارسا بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو گل مسی گل های شماره 350 و 351 او برای بارسا در لالیگا بودند و به این ترتیب او پس از گرد مولر، اسطوره بایرن مونیخ تبدیل به بازیکنی شد که موفق به زدن بیش از 350 گل در لیگ برای یک باشگاه شده است. مولر توانسته 398 گل برای بایرن به ثمر برساند.

در تاریخ لالیگا حالا مسی اولین بازیکنی است که توانسته این تعداد گل را برای یک تیم به ثمر برساند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86%D9%84-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%A7

kasra_khan2003
01-09-2017, 17:40
گیشه مطبوعات خارجی؛ جمعه ۱ سپتامبر ۲۰۱۷ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/788431/گیشه-مطبوعات-خارجی؛-جمعه-1-سپتامبر-2017)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
ناامیدی رئال مادرید از جذب ام باپه

دیروز او به صورت رسمی به پی اس جی پیوست

ژاوی: اسپانیا تیمی عالی است

بارسلونا در خواب و رئال مادرید در اوج است

ایتالیا به بهشت خود باز می گردد

آخرین تلاش بارسلونا برای کوتینیو
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
او انجامش داد

با هت تریک دیشب؛ رونالدو از رکورد گل های ملی پله عبور کرد

پی اس جی، فیرپلی مالی را به سخره گرفت و با ام باپه قرارداد بست

انتقال 180 میلیون یورویی

سرخیو: آسنسیو به سطح ژاوی و اینیستا می رسد

گایتان و ویتو در آستانه خروج از اتلتیکو مادرید

بازار اسپانیا امروز بسته می شود؛ بازار ترکیه یک هفته بعد

nw_nk
09-09-2017, 21:50
احتمال محرومیت چهار تا دوازده جلسه‌ای مارسلو از همراهی رئال مادرید

داور بازی در گزارشش قید کرده که مارسلو، بازیکن حریف را بدون توپ زده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e1.jpg?itok=6EUD6i9B

مارسلو که در این بازی با نظر زیدان، یک خط جلوتر و در میانه میدان و خط حمله بازی می‌کرد، روز پر فروغی را پشت سر نگذاشت. خبری از حرکات انتحاری و سانترهای دیدنی او نبود و بدتر از همه، در دقیقه 89 او از زمین بازی نیز اخراج شد. درگیری او با لرما و ضربه‌ای که او به مدافع حریف وارد کرد، هم سبب اخراجش شد و هم شاید او را برای چندین بازی بعدی نیز از همراهی سفیدپوشان محروم کند.

هرناندز هرناندز، داور مسابقه پس از بازی در گزارشش درباره این صحنه نوشته که مارسلو به دلیل ضربه زدن به پشت بازیکن حریف، آن هم در حالی که توپ، از آن ها فاصله بسیار زیادی داشت، از زمین بازی اخراج شده است. این جمله، مصداق بارز حرکت خشونت آمیز است که طبق قوانین می‌تواند محرومیتی 4 تا 12 جلسه‌ای برای بازیکن خاطی به همراه داشته باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
10-09-2017, 06:34
آخرین بار که فاصله بارسا با رئال 4 امتیاز بود

بارسلونا در همین شروع فصل 2017-18 توانسته فاصله اش با رئال را در جدول لالیگا به 4 امتیاز افزایش دهد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارسلونا فصل را با شرایط نامطلوبی از لحاظ روحی شروع کرد ولی توانست بتیس را با 2 گل از پیش رو بردارد. این تیم در هنفته دوم در زمین آلاوس با دو گل پیروز شد و امشب نیز در نوکمپ 5 گل به اسپانیول زد تا به 9 امتیاز، 9 گل زده و بدون گل خورده به تنهایی در صدر جدول بایستد.

در سوی دیگر رئال مادرید پس از برتری 3-0 بر دپورتیوو در هفته اول، دو تساوی خانگی متوالی برابر والنسیا و لوانته تجربه کرد تا خیلی زود فاصله اش با بارسا به 4 امتیاز افزایش یابد.

آخرین بار که فاصله دو تیم 4 امتیاز بود به 9 آوریل 2016 و هفته 32 لالیگا بر می گردد که بارسلونا با 76 امتیاز در صدر بود و رئال 72 امتیازی در رده دوم قرار داشت. بارسلونا در آن فصل توانست عنوان قهرمانی لالیگا را تصاحب کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
10-09-2017, 06:40
خیز بلند مسی برای کفش طلای پنجم

لیونل مسی با زدن سه گل به اسپانیول، تعداد گل هایش در لالیگا را به 5 رساند و به صدر جدول گلزنان رفت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسی در سه بازی اول بارسا در لالیگا مقابل آلاوس و اسپانیول توانسته 5 گل به ثمر برساند. او دو گل به آلاوس زد و امشب نیز برابر اسپانیول هت تریک کرد. فوق ستاره آرژانتینی مقابل بتیس هم در زدن ضربات به تیر دروازه هت تریک کرده بود.

این چهل و دومین هتریک دوران فوتبال مسی و بیست وهفتمین هت تریک او در لالیگا بود. مسی هنوز 5 هت تریک با رونالدو در لالیگا فاصله دارد.

مسی با این سه گل تعداد گل هایش به اسپانیول را هم به عدد 18 رساند تا بهترین گلزن دربی کاتالونیا لقب بگیرد. او فقط به سویا، اتلتیکو و رئال بیش از اسپانیول گل زده است.

با توجه به محرومیت 5 جلسه ای رونالدو و اینکه او بازی هفته بعد رئال مادرید برابر سوسیداد را هم از دست خواهد داد، مسی این فرصت را دارد تا خیلی زود خود را در جدول گلزنان از رونالدو جدا کند. مسی فصل گذشته با زدن 37 گل توانست کفش طلای چهارم خود را تصاحب کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
10-09-2017, 19:58
یک اتفاق عجیب برای کاپیتان های رئال مادرید!

3 کاپیتان رئال در 5 بازی رسمی اخیر این تیم با دریافت کارت قرمز از زمین بازی اخراج شده اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


رئال مادرید در هفته سوم لالیگا برابر لوانته یک بر یک متوقف شد. در دقایق پایانی بازی مارسلو به علت خطا روی بازیکن حریف کارت قرمز دریافت و زمین بازی را ترک کرد. با اخراج مدافع برزیلی همه کاپیتان های سفیدپوشان در این فصل کارت قرمز دریافت کردند.

نخستین اخراج به کریستیانو رونالدو بر می‌گردد. مهاجم پرتغالی در دیدار رفت سوپرکاپ ‌اسپانیا برابر بارسلونا کارت زرد دریافت کرد و به علت دو کارته شدن اخراج شد. فوق ستاره رئال در مدت 24 دقیقه اخراج شد تا نخستین بازیکن کهکشانی ها باشد که در این فصل زمین بازی را ترک می‌کند. او به خاطر تمارض در محوطه جریمه کارت زرد دوم خود را دریافت کرد. رونالدو پیش این به خاطر شادی پس از گل کارت زرد گرفته بود. مهاجم پرتغالی زمانی که کارت زرد دوم را در دستان داور دید او را هل داد. به همین خاطر پنج جلسه از همراهی تیمش محروم شد. هنوز یک جلسه از محرومیتش باقی مانده است.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاپیتان بعدی سرخیو راموس بود. دو خطای او در دیدار برابر دپورتیوو لاکرونیا باعث شد دو کارته شود. مدافع اسپانیایی با دریافت این کارت قرمز به رکورد 18 اخراج پابلو آلفارو و ژاوی آگوادو رسید. راموس بازی دوم تیمش را برابر والنسیا از دست داد که رئال مادرید دو بر دو مقابل مهمانش متوقف شد.

آخرین کاپیتان اخراجی مارسلو بود. او در دیدار برابر لوانته کارت قرمز مستقیم دریافت کرد که ممکن است دو تا 12 بازی از همراهی تیمش محروم شود. مدافع برزیلی دو ضربه به جفرسون لمار زد. داور بازی بدون هیچ تردیدی کارت قرمز مستقیم را به بازیکن مادرید نشان داد. اگر مارسلو حداقل دو بازی محروم شود در هفته ششم برابر آلاوس به میدان خواهد رفت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!

تیم اخلاق :n27:

nw_nk
14-09-2017, 22:56
محرومیت مارسلو بخاطر لگد زدن به بازیکن حریف بخشیده شد!

فقط یک بازی بخاطر کارت قرمز محرومه.

تا حالا داورا مشت و لگدهای عمد رو گزارش نمیکردن. این که دیگه گزارش شده چرا برخورد نشد؟!

فدراسیون فوتبال اسپانیا با این کارش خودش خشونت رو ترویج میده.

nw_nk
21-09-2017, 01:34
رئال مادرید 0 - رئال بتیس 1؛ بازگشت رونالدو هم افاقه نکرد!

خلاصه بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرح بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!

nw_nk
21-09-2017, 10:35
صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه مارکا با تیتر "بتیس اختلاف را 7 امتیاز کرد" به شکست شب گذشته رئال مادرید در خانه اشاره دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه موندو دپورتیوو نیز صفحه اولش را به شکست رئال اختصاص داده و تیتر زده :" برنابئو سوخت"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9% DA%A9%D8%B3)

nw_nk
21-09-2017, 12:34
پائولینیو مقابل ایبار

1 گل
1 پاس گل
40 پاس
95 درصد دقت پاس
2 دریبل موفق

رونالدو مقابل بتیس

0 گل
0 پاس گل
25 پاس
75 درصد دقت پاس
1 دریبل موفق

nw_nk
22-09-2017, 18:07
کارتون: عاقبت عدم رعایت کپی رایت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

albertxx
22-09-2017, 20:03
کارتون: عاقبت عدم رعایت کپی رایت






جوک سال میگن اینه :n08:
خود مسی این حرکت رو از رو دست مارسلو زده
بعد رونالدو کپی کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟ :n02:

شگفتا !!!:n29:

nw_nk
22-09-2017, 21:16
جوک سال میگن اینه :n08:
خود مسی این حرکت رو از رو دست مارسلو زده
بعد رونالدو کپی کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟ :n02:

شگفتا !!!:n29:

مارسلو کیه. عزیز رونالدینیو دو بار این شادی رو قبلا انجام داده

واقعا شگفتا که فکر میکنید مارسلو که این هفته بخاطر لگد زدن محروم بود میتونه از خودش حرکت اختراع کنه!

albertxx
22-09-2017, 21:28
مارسلو کیه. عزیز رونالدینیو دو بار این شادی رو قبلا انجام داده

واقعا شگفتا که فکر میکنید مارسلو که این هفته بخاطر لگد زدن محروم بود میتونه از خودش حرکت اختراع کنه!

خوشم میاد هیچی ندارید از مسی میرید تاریخ رو شخم میزنید :n02:

نه لابد مسی خوبه (( رجوع بشه به سوپرکاپ . فحاشی مسی )) اخلاق :n02:

شادمون نکنید اول محرم گناهه :n02:

nw_nk
22-09-2017, 21:50
جدول لالیگا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جدول گلزنان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
23-09-2017, 21:31
مسی 9-0 رونالدو

فرار بزرگ مسی؟ رونالدو همچنان روی عدد صفر

کریستیانو رونالدو امروز هم نتوانست برای رئال گلزنی کند تا در پایان هفته ششم عدد صفر مقابل نام او قرار داشته باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
29-09-2017, 15:14
فلورنتینو پرز در جلسه روز پنجشنبه: آقایانی (سوارز؟) وجود دارند که تمارض و تظاهر می کنند ولی هیچ اتفاقی نمی افتد و درنهایت نجیب زاده ای چون رونالدو که هرگز تمارض نمی کند کارتش را می گیرد.

فکر کنم این جمله رو صورت رئالی ها هم لبخند بیاره. بابا رونالدو که معلومه چیکارس. شما از هم تیمی های سابقش بپرس :n02:

nw_nk
01-10-2017, 14:51
بارسلونا و درخواست برای لغو بازی با لاس پالماس

پلیس اسپانیا امروز با هجوم به صندوق های رای همه پرسی استقلال کاتالونیا، مانع از برگزاری این رفراندوم شد و حالا این احتمال وجود دارد که بازی امشب بارسلونا مقابل لاس پالماس لغو شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از اینکه تاریخ بازی بارسا با همه پرسی استقلال کاتالونیا همزمان شده بود، شایعاتی در مورد لغو این دیدار به خاطر مسائل امنیتی شنیده می‌شد. حال امروز پلیس اسپانیا برخورد تندی با برگزاری این همه پرسی داشته و از برگزاری رفراندوم جلوگیری کرده است.

باشگاه بارسلونا جلسه ای اضطراری ترتیب داد تا درباره بازی لاس پالماس بحث و بررسی صورت بگیرد و طبق ادعای مارکا، دقایقی پیش درخواستی رسمی به فدراسیون فوتبال اسپانیا برای لغو بازی ارائه داده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
02-10-2017, 18:20
فرار رونالدو از اخراج مقابل اسپانیول

طبق ادعای کارشناس داوری نشریه آس، کریستیانو رونالدو در بازی شب گذشته مقابل اسپانیول باید از زمین اخراج می شد اما با خوش شانسی 90 دقیقه کامل در میدان حضور داشت.

رئال مادرید شب گذشته در برنابئو با دو گل بر اسپانیول غلبه کرد تا اولین برد خانگی فصل خود در لالیگا را جشن بگیرد. رونالدو در این بازی هم از گلزنی ناکام ماند تا برای اولین بار در سه بازی متوالی رئال در لالیگا گل نزده باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

او حتی ممکن بود از زمین بازی اخراج هم شود و خطر از بیخ گوش او گذشت.

در یک صحنه که ایسکو پاسی عمقی برای وی ارسال کرده بود، این هرموسو، مدافع اسپانیول بود که زودتر از رونالدو به توپ رسید و آن را به بیرون زمین مشایعت کرد. رونالدو که از این اتفاق عصبی شده بود، با پا قصد ضربه زدن به هرموسو را داشت؛ اما در نشانه گیری دقیق عمل نکرد. طبق ادعای ایتورالده گونزالس، رونالدو در این صحنه مستحق اخراج بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

nw_nk
02-10-2017, 19:36
لالیگا

پائولینیو

235 دقیقه
3 شوت
2 گل
1 پاس گل

کریستیانو رونالدو

270 دقیقه
23 شوت
0 گل
1 پاس گل

nw_nk
03-10-2017, 17:06
سیمئونه: مسی بهترین بازیکن دنیاست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e1.jpg?itok=g4lR7q9g



از شروع عالی بارسا شگفت‌زده نشدم چون با وجود مسی، چیزی شگفت‌زده‌ام نمی‌کند. بدون مسی را باید بعدا دید. مسی، جنون آمیز است. او همه کار می کند و همواره خطرناک است. مسی چیزی بیشتر دارد و بدون شک بهترین بازیکن دنیاست.





البته که دوست دارم روزی سرمربی تیم ملی آرژانتین باشم. خودم را در این پست می‌بینم. اما حالا به آدرنالین نیاز دارم. نیاز دارم که هر روز با بازیکنانم کار کنم. نمی‌توانم برای برگزاری یک بازی، 4 ماه صبر کنم. ضمن اینکه به عنوان مربی هنوز نیاز به پیشرفت دارم.



مصاحبه کامل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

albertxx
04-10-2017, 13:32
یعنی تا چند سال قبل مسی 4 تا توپ طلا داشت و رونالدو 1 دونه
ملاک بهترین بازیکن تاریخ این بود پلاتینی و کرایوف 3 تا دارن و کسی جلودار مسی نیست
فعلا هم مسی 5 تا داره و احتمالا رونالدو پنجمی رو میگیره
انتخاب هم بر اساس جام بود که مسی با بارسلونا گرفته و 3 گانه و .....
حالا رونالدو امسال که رئال همه جام ها بجز ( کوپا رمضون ) و احتمالا جام باشگاه های جهان رو گرفته
ملاک انتخاب بهترین بازیکن شده دریبل موفق و میانگین بهترین بازیکن زمین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


وجدانا آدم خندش میگیره
این سری آمارها هم از ظهور مسی مد شده و قبلش وجود خارجی نداشته و احتمالا با مسی هم به دیار باقی میشتابد:n02:
حالا آمار های دیگه رو هنوز رو نکردن
از جمله برگشتن به دفاع برای کمک به کارهای دفاعی
و .......... :n09:

nw_nk
05-10-2017, 10:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
13-10-2017, 19:11
مسی بار دیگر نشان داد بهترین بازیکن دنیاست

سیمئونه: بارسلونا از بهترین تیم‌های دنیاست اما در حال حاضر رئال مادرید بهتر از آنهاست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگو سیمئونه، سرمربی آرژانتینی اتلتیکو مادرید در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی حساس مقابل بارسلونا عنوان کرد حریف زیر نظر والورده دوباره خودش را احیا کرده و از اهمیت بازی گفت.

شاگردان سیمئونه که در دو بازی قبلی عملکرد خوبی نداشتند و علاوه بر شکست خانگی مقابل چلسی، در خانه لگانس نیز متوقف شدند، فردا در دیداری فوق العاده حساس در واندا مترو پولیتانو مقابل بارسلونا صف آرایی خواهند کرد. اتلتی همین حالا هم شش امتیاز با بارسای صدرنشین فاصله دارد و می‌داند اگر در این بازی شکست بخورد، تا حدود زیادی از کورس قهرمانی جدا خواهد شد.

مصاحبه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
13-10-2017, 19:14
روزنامه های ورزشی امروز اسپانیا

روزنامه های امروز به صعود آرژانتین به جام جهانی با درخشش مسی پرداختند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مارکا

کشوری به نام مسی

مسی تمامی گل های آرژانتین در ۱۱ ماه اخیر را بثمر رسانده

موافقت زیدان با جذب دروازه بان بیلبائو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موندو دپورتیوو

به لطف خدا

صعود آرژانتین با هت تریک مسی

درامد رکوردشکن و ۸۹۷ میلیونی بارسا در فصل گذشته

بارسا در ژانویه برای خرید کوتینیو اقدام می کند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
15-10-2017, 07:40
برای بارسلونا دو پنالتی گرفته نشد؟

بارسلونا امشب به لطف گل دقیقه 82 سوارز موفق شد از واندامتروپولیتانو با یک امتیاز به خانه بازگردد.

در این بازی پرفشار و سنگین، بارسا تا دقایق پایانی با یک گل عقب بود اما در نهایت توانست یک امتیاز ارزشمند را به خانه ببرد. در این مسابقه بازیکنان بارسا معتقد بودند که داور دو پنالتی برای شان نگرفته است. رسانه های بارسلونا نیز اصرار دارند که داور باید هر دو صحنه مشکوک را پنالتی می گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صحنه اول به دقایق پایانی نیمه اول برمی گردد که لیونل مسی پس از جا گذاشتن یکی دو بازیکن اتلتیکو مماس با خط محوطه جریمه در برخورد با گابی سرنگون شد اما داور حتی اعتقادی به خطا هم نداشت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صحنه دیگر، برخورد توپ به دست ساویچ نیز از سوی داور پنالتی اعلام نشد..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

kasra_khan2003
22-10-2017, 14:55
گل اول بارسلونا به مالاگا، توپ از خارج زمین ارسال شد
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ezel
28-10-2017, 09:55
دیروز اعلام کردن که از فصل آینده ویدئو چک وارد لالیگا میشه
امروز کاتالان اعلام استقلال کرد :

پ.ن :

ما بايد ياد بگيريم => شوخي رو جدي نگيريم : )))))

nw_nk
29-10-2017, 22:57
خیرونا 2-1 رئال مادرید؛ شوک کاتالانی!

رئال مادرید در دیدار برابر خیرونا از ایالت کاتالونیا با نتیجه 1-2 مغلوب شد تا فاصله اش با بارسا به امتیاز 8 برسد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!

رئال مادرید پس از 27 سال به تیمی تازه صعود کرده به لالیگا باخت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
30-10-2017, 22:02
Paulinho Vs The Best

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
05-11-2017, 06:21
مارکا: داور بازی بارسلونا-سویا، باید به نفع بارسلونا در دقیقه‌ی ۸۰ بازی، اعلام پنالتی میکرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
06-11-2017, 20:33
آمار بسیار ضعیف رونالدو در تبدیل شوت‌ها به گل

کریستیانو رونالدو، فوق ستاره رئال مادرید، آماری بسیار ضعیف در تبدیل شوت‌هایش به گل دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رونالدو در هفت بازی لالیگا تا به اینجای فصل، تنها 1 گل به ثمر رسانده که این ضعیف ترین آمار او از زمان حضورش در جمع سپیدپوشان است. ستاره پرتغالی در چمپیونز لیگ اوضاع بهتری دارد. او با 6 گل زده در این رقابت ها، آقای گل است؛ ولی در لالیگا اوضاع به کل متفاوت است.

فوق ستاره پرتغالی تا به حال 48 شوت به سمت دروازه حریفان شلیک کرده که از این 48 شوت، تنها 1 شوت به گل تبدیل شده است. میانگین او در فصول قبلی اش در رئال، هر 6.43 شوت، یک گل بود که در فصل جاری، این آمار حدود 8 برابر ضعیف شده است. با این حال او شب گذشته تلاش بسیاری برای گلزنی کرد و شاید اگر کمی خوش شانس بود، اوضاع به شکل دیگری برایش پیش می‌رفت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
07-11-2017, 06:45
سوپر گل آسنسیو به لاس‌پالماس

سرعت: ۹۹ کیلومتر بر ساعت
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
19-11-2017, 13:17
اسپورت: +10

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه اسپورت چاپ کاتالونیا در صفحه اولش به رسیدن اختلاف رئال و بارسا به 10 امتیاز اشاره دارد.

nw_nk
19-11-2017, 13:28
پائولینیو (بارسلونا)

4 گل

بی بی سی (رئال مادرید)

4 گل

nw_nk
19-11-2017, 14:54
جدول لالیگا به روایت تصویر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
21-11-2017, 20:02
کریستیانو رونالدو، فوق ستاره رئال مادرید، آمار عجیبی را تا به اینجای فصل به ثبت رسانده است. رونالدو تا به اینجای فصل، 55 شوت در لالیگا به سمت دروازه حریفان زده که تنها 1 شوت او به گل تبدیل شده است. با اختلاف، این ضعیف ترین آمار فوق ستاره پرتغالی از زمان حضورش در رئال است و باید دید که در ادامه آیا او می‌تواند این روند را بهبود ببخشد یا به همین شکل ادامه خواهد داد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
23-11-2017, 00:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Хоссейн
23-11-2017, 15:55
جناب کاربر حرفه ای
شما یا خودتو زدی به اون راه یا واقعا متوجه نیستی
یعنی نمیدونی تاپیک برای پستهای این چنینی داریم؟ شما که خودت فعالترین کاربر در تاپیک فوتبال خارجی-ترول هستی!!
کار و زندگی نداری؟
یعنی صبح تا شب اینترنت رو سرچ میکنی تا اخبار ضد رئال و رونالدو پیدا کنی
دلیل این همه عقده و تنفر چیه؟
تا کی باید تحمل کنیم؟
قوانین شامل حال ایشون نمیشه؟
انیمیشن های داستان قلی از سوریلند رو یه نگاهی بنداز شما

nw_nk
23-11-2017, 18:21
جناب کاربر حرفه ای
شما یا خودتو زدی به اون راه یا واقعا متوجه نیستی
یعنی نمیدونی تاپیک برای پستهای این چنینی داریم؟ شما که خودت فعالترین کاربر در تاپیک فوتبال خارجی-ترول هستی!!
کار و زندگی نداری؟
یعنی صبح تا شب اینترنت رو سرچ میکنی تا اخبار ضد رئال و رونالدو پیدا کنی
دلیل این همه عقده و تنفر چیه؟
تا کی باید تحمل کنیم؟
قوانین شامل حال ایشون نمیشه؟
انیمیشن های داستان قلی از سوریلند رو یه نگاهی بنداز شما

عزیز دل جواب میدم شاید واقعا نمیدونی. ترول در انجمن آزاده و مدیر ورزش هم در تاپیک ها قرار میده. همین دیروز:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منتهی اون ترول مطابق میل شماست و خونتون رو بجوش نمیاره. شاید باید از تعصب کم کنید.

من در جایگاهی نیستم که بگم "توهین" و "پرداختن به مسائل حاشيه اي انجمن" (مصداق پست شما) خلاف قوانین فرومه. پس فقط به نقل قول از مدیر از همون تاپیک بسنده میکنم


ترول هست XXXX جان، سخت نگیر...

kasra_khan2003
24-11-2017, 12:50
فدراسیون فوتبال اسپانیا در تجلیل از فاطمه حمامی، نقاش معلول ایرانی یک پیراهن رئال مادرید برای او فرستاد.
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ezel
26-11-2017, 00:55
رونالدو امشب توی سانتیاگو گل زد ؛

پی نوشت : آخرین باری که رونالدو توی سانتیاگو برنابئو در لالیگا گل زده بود یک بچه داشت ؛ الان 4 تا داره ! :n09:

nw_nk
27-11-2017, 12:21
دومین سرقت از بارسلونا طی یک سال

29 ژانویه بود که اتفاق مشابهی برای بارسلونا در ورزشگاه بتیس رخ داد. هرناندز، داور بازی گل سالم ژوردی آلبا را که وارد دروازه شده بود اعلام نکرد تا آبی اناری ها برابر میزبان خود به تساوی 1-1 رضایت دهند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کمتر کسی تصور می کرد که کمتر از یک سال، همان اتفاق تلخ بار دیگر برای بارسا تکرار شود. یک گل سالم بارسلونا برابر والنسیا را داور بازی به اشتباه مردود اعلام کرد تا آبی اناری ها نیمه اول را با تساوی به رختکن بروند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

Ezel
27-11-2017, 14:42
ایکاش فرزندی داشتم و دیشب بعد بازی بارسا بهش میگفتم که :

بعد از پاس گل امشب مسی ، دیگر همه چیز در فوتبال تکراریست فرزندم


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
27-11-2017, 15:05
ایکاش فرزندی داشتم و دیشب بعد بازی بارسا بهش میگفتم که :

بعد از پاس گل امشب مسی ، دیگر همه چیز در فوتبال تکراریست فرزندم




از اون پاسایی بود که بقول محمد به آلبا حتی تحمیل کرد چجوری بزنه.

جلوی تیم دوم لالیگا با این آمادگی یه گل زد، یه پاس گل داد، بیشترین دریبل رو زد و بالاترین امتیاز رو گرفت. در همین هفته The Best تونست با پنالتی تیمش رو مقابل مالاگای ته جدولی پیروز کنه و به رقابت سختش با پائولینیو ادامه بده. ماشالا

پائولینیو 4 گل و 1 پاس گل

کریستیانو رونالدو 2 گل و 2 پاس گل

یاد یه داستان جالب افتادم. همین چند سال پیش مارکا برای اینکه آمار گل های رونالدو رو در پی چی چی بالا ببره یک گل رو برخلاف نظر داور و فدراسیون بنام رونالدو ثبت کرد. به نظرتون گل مسی به والنسیا در پی چی چی حساب میشه؟

nw_nk
27-11-2017, 20:34
صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا

روزنامه های امروز اسپانیا به تساوی شب گذشته بارسلونا و والنسیا پرداخته اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه مارکا چاپ مادرید صفحه اولش را به اشتباه داوری دیدار شب گذشته بارسا و والنسیا اختصاص داده و گل دیده نشده مسی را عکس اول خود قرار داده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه موندو دپورتیوو با تیتر " یک رسوایی دیگر " به اشتباه محرز داوری دیدار شب گذشته بارسا و والنسیا اشاره دارد.

ادامه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9% DA%A9%D8%B3)

kasra_khan2003
01-12-2017, 06:03
داور بازی رئال - والنسیا که گل لیونل مسی رو ندید، دیشب یک اشتباه دیگه کرد

در بازی اسپانیول - تنریف از سری رقابت‌های کوپا د ری، ایگلسیاس وینالووا، داور بازی صحنه‌ی خطای هندی که تو تصویر می‌بینید را پنالتی تشخیص داد!
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
01-12-2017, 11:47
این نباید بخاطر اشتباه به اون بزرگی تو حساس ترین بازی فصل محروم یا جریمه میشد؟! یک هفته نشده بازی بعدی رو بهش دادن :mellow:

البته از کمیته داوران فوتبال اسپانیا که هرناندز هرناندز رو بهترین داور فصل گذشته لالیگا انتخاب کرد هیچی بعید نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارسلونا رئال بتیس - هرناندز هرناندز - پاداش خوش خدمتی

nw_nk
02-12-2017, 17:33
لطمه مجدد بارسلونا از داوری

بارسلونا که در بازی قبلی برابر والنسیا از ناحیه داوری ضربه خورده بود، امروز برابر سلتا بار دیگر قربانی تصمیم اشتباه کمک داور شد. در بازی قبلی گل سالم مسی به اشتباه مردود اعلام شد و امروز نیز در حالی که سوارز روی پاس مسی موفق به زدن گل دوم بارسا شده بود، کمک داور به اشتباه آن را آفساید اعلام کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)


فاصله ۱۰ امتیاز.

از الان لالیگا رو بهتون تبریک میگم.

گفتم امیدتون رو از دست ندین. دو بازی 4 امتیاز همین هفته! خود من فکر نمیکردم اینقدر ضربتی اجرا بشه :n02:

kasra_khan2003
02-12-2017, 18:36
...
گفتم امیدتون رو از دست ندین. دو بازی 4 امتیاز همین هفته! خود من فکر نمیکردم اینقدر ضربتی اجرا بشه :n02:

فکر نمیکنم رئال هم کم از داوری ضربه خورده باشه تا اینجا. یه بی‌طرف باید قضاوت کنه...

nw_nk
02-12-2017, 19:05
فکر نمیکنم رئال هم کم از داوری ضربه خورده باشه تا اینجا. یه بی‌طرف باید قضاوت کنه...

والا رئال تو اروپام زیر تاتنهامه. اونجا بهونش چیه؟ بارسلونا که شاکیه اروپا مقتدرانه صدره و اینجام خوب بازی میکنه (بازی برابر تیم دوم، والنسیا مرور بشه. سخت تر از اونم داریم؟)

kasra_khan2003
02-12-2017, 19:20
والا رئال تو اروپام زیر تاتنهامه. اونجا بهونش چیه؟ بارسلونا که شاکیه اروپا مقتدرانه صدره و اینجام خوب بازی میکنه (بازی برابر تیم دوم، والنسیا مرور بشه. سخت تر از اونم داریم؟)

بهانه؟ بارسا تا امتیاز میده میای میگی داوری فلان بود و... داور هم نباشه غم از دست دادن کرایف و خلاصه هر چیزی جز برتری تیم حریف... فکر کنم اونی که مدام بهانه میاره کاملاً مشخص هست کیه.

Layken
02-12-2017, 19:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

والا اون طوری که من اینجا می بینم داوری خیلی تلاش کرده کاری انجام بده.

albertxx
02-12-2017, 19:47
والا رئال تو اروپام زیر تاتنهامه. اونجا بهونش چیه؟ بارسلونا که شاکیه اروپا مقتدرانه صدره و اینجام خوب بازی میکنه (بازی برابر تیم دوم، والنسیا مرور بشه. سخت تر از اونم داریم؟)

فصل قبلم زیر دورتموند بودیم گروهی
آخرش سر تعظیم قهرمانی واسمون فرود آوردن ! :n09:

ضمنا با این مصدومای رئال انتظار داری تاتنهام رو ببرن ؟؟ :n02: تعداد مصدومیت های رئال از بازیکنای ثابت بارسا بیشتره !:n02:

omidscafild
02-12-2017, 19:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

والا اون طوری که من اینجا می بینم داوری خیلی تلاش کرده کاری انجام بده.

بله ؛ متاسفانه تایم کارت دادن هم اضافه شد به وقت تلف کردن یَک یَکِ بازیکن های سلتا ! جالب بود ؛ اوت هارو اخر بازی داور کارتشو باید درمیاورد تا بازیکن سلتا توپو پرتاپ کنه بعد داور دوباره کارتارو میذاشت تو جیبش تا اوت بعدی :n02:
تلاش داور تو نیمه اولو نخواستید ببینید حالا اشکال نداره !

omidscafild
02-12-2017, 20:00
تعداد مصدومیت های رئال از بازیکنای ثابت بارسا بیشتره !:n02:

باز بیل سال اولو کامل بازی کرد . ما چی بگیم که بازیکن جدیدمون که مثلا قرار بود جایگزین نیمار بشه بعد 2 بازی دو ماه مصدوم شد ! :n02:

albertxx
02-12-2017, 20:16
باز بیل سال اولو کامل بازی کرد . ما چی بگیم که بازیکن جدیدمون که مثلا قرار بود جایگزین نیمار بشه بعد 2 بازی دو ماه مصدوم شد ! :n02:

همین فصل برید ببینید رئال چنتا از بازیکن ها اصلیش مصدوم شدن

ناواس ( 45 روز )
واران ( 15 روز )
راموس ( 15 روز
مارسلو ( 30 روز )
کارواخال ( 35 روز )
بیل ( نامحدود )
بنزما ( اگرچه فرقی نداره :n02: ) ( 25 روز )
کواچیچ ( 65 روز )

بجز کواچیچ بقیه همه فیکسه هستن خود کواچیچ هم تقریبا فیکسه

رئال با همین مصدومیت ها بهترین نتیجه رو تو اروپا گرفته
فصل قبل هم مصدومیت های رئالی زیاد بود !

میتونی تعداد مصدومیت ها رو مقایسه کنی ؟؟
محرومیت مسخره 5 جلسه ای رونالدو هم اضافه کن:n01::n06:

SA3EDLORD
02-12-2017, 20:22
محرومیت 5 جلسه ای رونالدو هم اضافه کن
*محرومیت مسخره رونالدو.

nw_nk
02-12-2017, 21:16
اونزوئه: شایسته پیروزی برابر بارسلونا نبودیم؛ تراشتگن در سطح خارق‌العاده‌ای قرار دارد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز (شنبه) سلتا ویگو به ورزشگاه نیوکمپ آمد و موفق شد بارسلونا را با نتیجه 2-2 متوقف کند. هدایت سلتا ویگو را خوان کارلوس اونزوئه، مربی سابق بارسلونا بر عهده دارد. او می‌گوید مساوی، نتیجه خوبی بود و تیمش شایسته کسب پیروزی نبود. اونزوئه در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره بازگشت به نیوکمپ و خاطراتی که در این ورزشگاه داشت صحبت کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

albertxx
03-12-2017, 01:37
امیدوارم بازی رئال رو دیده باشید
داوری های لالیگا انگار از سطح سواد پایینی برخوردار هستن !
واقعا داوری بلد نیستن یا خودشون رو میزنن به اون راه ؟؟
قانون آوانتاژ رو الان بری یه لیگ آفریقایی همه بلدن !
این بنده خدا تو لالیگا اینجوری سوتی داده !!!!!!!!!

کار از کمک داور ویدئویی هم گذشته
چون این دیگه ربطی به داوری ویدئویی نداره
به سطح سواد داور ربط داره

:n01:

omidscafild
03-12-2017, 02:13
امیدوارم بازی رئال رو دیده باشید
داوری های لالیگا انگار از سطح سواد پایینی برخوردار هستن !
واقعا داوری بلد نیستن یا خودشون رو میزنن به اون راه ؟؟
قانون آوانتاژ رو الان بری یه لیگ آفریقایی همه بلدن !
این بنده خدا تو لالیگا اینجوری سوتی داده !!!!!!!!!

کار از کمک داور ویدئویی هم گذشته
چون این دیگه ربطی به داوری ویدئویی نداره
به سطح سواد داور ربط داره

:n01:

بازیو نصفه نیمه دیدم . لاهوز کلا داور عجیبیه . بهیچ عنوان پنالت نمیگیره . مگر اینکه اختلاف 3 4 تا باشه بخواد شل کنه خودشو . وگرنه امشب دیدیم که 2 تا پنالت نگرفت برا بیلبائو ! مخصوصا اولی که راموس بدون توپ پشت پای گارسیا (متنفرم ازین بشر) رو زد .
اون آوانتاژ هم قبلش فک کنم بخاطر خطای شدید سوت زده بود و اینکه قبل ازینکه توپ برسه به رونالدو توپو بازیکن حریف تاچ کرد . ولی فک کنم با این تاچِ بازیکن بیلبائو اگه داور میخواست آوانتاژ هم بده نمیتونست ! طبق تجربه گفتم اگه متن حاوی قانون باشه باز بهتره میشه قضاوت کرد . (تاچِ بال توسط تیم حریف بعد از اعلام آوانتاژ)


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احتمال قریب به یقین همش درست بوده :) استاد بخواد قرمز بگیره میدونه چیکار کنه :n02:

nw_nk
03-12-2017, 07:32
راموس با دریافت نوزدهمین کارت قرمز خود در لالیگا، رکورد جدیدی را در این رقابت ها به ثبت رساند

آقای کارت قرمز، به رکورد جدیدی در لالیگا رسید!

سرخیو راموس در تساوی 0-0 مقابل اتلتیک بیلبائو، در دقیقه 86 از زمین بازی اخراج شد تا حالا به تنهایی رکورد بیشترین اخراج در لالیگا را در اختیار داشته باشد. کاپیتان رئال مادرید در سن مامس، برای نوزدهمین بار در دوران بازی اش در لالیگا از سوی داوران از زمین مسابقه اخراج شد تا رکورد جدیدی را در این لیگ بر جای بگذارد. وی تا قبل از اخراج امشب خود، در کنار ژاوی آگوادو، اسطوره باشگاه رئال زاراگوزا و پابلو آلفارو، با 18 کارت قرمز، به طور مشترک در صدر جدول بازیکنانی با بیشترین کارت قرمز قرار داشت اما حالا با 19 بار اخراج از زمین، به تنهایی در این زمینه رکورد دار شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
03-12-2017, 20:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Layken
03-12-2017, 23:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




کاش همیشه این شکلی باشه و شدیدا از این سیستم حمایت میکنم.
اگه تشدید هم بکنن چه بهتر و استقبال هم می کنم و خیلی هم خوشحال میشم.

kasra_khan2003
04-12-2017, 05:58
بهترین بازیکن و تیم ماه نوامبر از نگاه هواسکورد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اعتقاد خاصی به سیستم امتیازدهی این سایت ندارم، امتیازدهیشون بیشتر براساس آمار مطلق هست تا اینکه واقعاً بازی رو تماشا کنن و امتیاز بدن.

nw_nk
04-12-2017, 07:32
امیدوارم بازی رئال رو دیده باشید
داوری های لالیگا انگار از سطح سواد پایینی برخوردار هستن !
واقعا داوری بلد نیستن یا خودشون رو میزنن به اون راه ؟؟
قانون آوانتاژ رو الان بری یه لیگ آفریقایی همه بلدن !
این بنده خدا تو لالیگا اینجوری سوتی داده !!!!!!!!!

کار از کمک داور ویدئویی هم گذشته
چون این دیگه ربطی به داوری ویدئویی نداره
به سطح سواد داور ربط داره

:n01:

رمزگشایی از صحنه مورد اعتراض رئال مادرید

علیرغم اعتراض رئال مادرید به اشتباهات داوری، تصمیم متئو لاهوس در بازی دیشب برابر بیلبائو درست بوده است.

دیشب رئال مادرید علیرغم تلاش فراوان به نتیجه ای بهتر از تساوی بدون گل در سن مامس دست نیافت تا فاصله 8 امتیازی آنها با صدر حفظ شود. در نیمه دوم و در صحنه ای که لاهوس خطای بازیکن بیلبائو روی مودریچ را اعلام کرد، کهکشانی ها به شدت به تصمیم داور اعتراض داشتند زیرا معتقد بودند دادن آوانتاژ باعث تک به تک شدن رونالدو با دروازه بیلبائو خواهد شد.

اما کارشناس داوری مارکا اعلام کرد که رونالدو در این صحنه در آفساید بوده و امکان ادامه بازی برای داور وجود نداشته و تصمیم لاهوس مبنی بر اعلام خطا روی مودریچ صحیح بوده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

nw_nk
04-12-2017, 07:43
تو این هفته ها که رئال به چیزای بی مورد گیر میده (صحنه ای که داور به اعتراف مارکا درست و به نفعشون کار کرده) گل های بارسا یکی بعد از دیگری حساب نمیشه. خدا رو شکر باز با ضعف والنسیا و رئال مادرید تغییری تو جدول ایجاد نشد. این دو برد بارسلونا بدست اومده بود لیگ عملا با 12 امتیاز اختلاف تموم بود!

nw_nk
05-12-2017, 22:55
قرعه سخت بارسا و آسان رئال در کوپا دل ری

قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی کوپا دل ری دقایقی پیش به انجام رسید و تیم های حاضر حریفان خود را شناختند. رئال با برتری برابر فوئن لابرادا و بارسا با پیروزی بر مورسیا توانسته بودند به یک هشتم نهایی راه یابند.

طبق قرعه کشی، رئال در این مرحله باید به مصاف تیم دسته سومی نومانسیا برود. بازی رفت در زمین نومانسیا برگزار می شود و رئال در بازی برگشت میزبان است. قرعه بارسا اما برخلاف رئال دشوار است. آبی اناری ها در این مرحله باید به مصاف گربه سیاه خود یعنی سلتا ویگو بروند. بارسا در بازی رفت میهمان است.

بازی های دیگر این مرحله به شرح زیر هستند:

فورمنترا- آلاوس
ییدا- اتلتیکو مادرید
کادیز- سویا
لگانس- ویارئال
لاس پالماس- والنسیا
اسپانیول- لوانته

بازی های دور رفت روزهای 13 تا 15 دی و دور برگشت یک هفته بعد برگزار خواهند شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
11-12-2017, 06:43
مارکا: هیچ شکی در کارت قرمز رابا نبود
.
ویارئال - بارسلونا
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
11-12-2017, 07:51
تیر دروازه و طلسم عجیب آبی اناری ها: معضل ادامه دار بارسا

اگر در بازی قبلی مقابل سلتا، ضربه مسی و پیکه به تیر دروازه برخورد کرد، امشب و در زمین ویارئال این ضربه سر پیکه بود که در دقیقه 7 با برخورد به تیر راهی به دروازه پیدا نکرد. در مجموع حالا 20 ضربه بازیکنان بارسا به تیر برخورد کرده و می توان گفت که در نوع خود یک آمار عجیب محسوب می شود.

بارسا در این فصل 7 بار از کسب پیروزی ناکام مانده است که در 6 تای آنها نقش تیر دروازه چشمگیر بوده است. در بازی برگشت سوپرکاپ اسپانیا برابر رئال دو ضربه مسی و سوارز به تیر برخورد کرد. در تساوی بدون گل برابر المپیاکوس و یوونتوس نیز تیر دروازه مانع گلزنی بارسلونا شد. در لالیگا نیز تیر دروازه در بازی مقابل اتلتیکو و سلتا مانع از پیروزی بارسلونا شد (هر دو بازی مساوی به اتمام رسید.)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!

نیمه دوم هم یکی دو تا دیگه به آمار اضافه شد.

nw_nk
14-12-2017, 10:53
Poor Defenders

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
17-12-2017, 04:37
فصل ۲۰۱۷ برای مادرید:

قهرمان لیگ قهرمانان اروپا
قهرمان لالیگا
قهرمان سوپرکاپ اروپا
قهرمان سوپرکاپ اسپانیا
قهرمان جام باشگاه‌های جهان

زیدان تو جام باشگاه‌های جهان هم دابل کرد.

nw_nk
17-12-2017, 17:20
واکنش های منفی به یک نتیجه باورنکردنی در اسپانیا

روز گذشته در لیگ نونهالان منطقه کاناریاس اسپانیا نتیجه ای عجیب و غریب رقم خورد.

لاس پالماس در منطقه کاناریاس یک تیم بی رقیب در همه رده های سنی محسوب می شود. برای مثال سال گذشته 11 تیم رده های سنی مختلف لاس پالماس در لیگ های خود به عنوان قهرمانی رسیدند و اتفاق عجیبی نیست که لاس پالماس در مقابل حریفانش در این منطقه به یک پیروزی با نتیجه پرگل دست یابد؛ اما نه با 47 گل اختلاف.

روز گذشته تیم نونهالان لاس پالماس برابر تیم لاس کلوراداس، تیم آخر جدول که 147 گل دریافت کرده و تنها 12 گل زده بود، موفق به پیروزی 47-0 شد. بازیکنان لاس کلوراداس از دادن دو پاس متوالی به یکدیگر عاجز بودند و حتی نتوانستند به نیمه زمین لاس پالماس برسند و هر یک دقیقه و نیم نیز شاهد باز شدن دروازه خود بودند.(فوتبال در این رده 70 دقیقه ای است)

این نتیجه بازتابی بسیار منفی در رسانه های اسپانیا داشت و سرمربی کلوراداس به خبرنگاران گفت که با وجود درخواست از سرمربی لاس پالماس مبنی بر اینکه اجازه دهند بازیکنان تیمش حداقل وارد زمین شان شوند، او اصرار داشت که همین روند مطلوب است و از زدن گل های بیشتر نیز استقبال می کرد.

مارکا در همین زمینه گزارشی منتشر کرده و چنین روحیه متکبرانه و فاقد فروتنی در مربی لاس پالماس را الگویی بسیار بد برای نونهالانی دانسته که قرار است در آینده وارد فوتبال حرفه ای شوند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7

nw_nk
18-12-2017, 21:35
والورده: باید در لالیگا از ویدیوچک استفاده شود

ارنستو والورده، سرمربی بارسلونا مدعی شد که عدم استفاده از تکنولوژی خط دروازه باعث شد که گل لوئیس سوارز مقابل لاکرونیا دیده نشود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوارز دو گل مقابل لاکرونیا به ثمر رساند ولی یکی از گل‌های او که به زیبایی و با یک ضربه رابونا به ثمر رسید، با وجود عبور توپ از خط، از سوی داور دیده نشد. تصاویر آهسته نشان می‌داد که توپ از خط عبور کرده؛ ولی داور نظر دیگری داشت. حال والورده مدعی شد که استفاده از ویدیو چک می‌تواند این مشکل را حل کند.

او گفت:" من این صحنه را ندیدم؛ ولی ویدیو چک می‌تواند در این زمینه کمک زیادی کند. باید بدانیم که آیا توپ از خط عبور کرده یا نه، چه با استفاده از ویدیو چک و چه بدون آن. مطمئنا تجهیزات گرانقیمتی برای این موضوع نیاز است؛ ولی باید انجام شود. در این مورد نسبت به دیگران کمی عقب هم هستیم."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
18-12-2017, 21:37
بارسا و اختلاف امتیاز تاریخی پیش از ال کلاسیکو

باشگاه بارسلونا با یکی از بهترین اختلاف امتیازات تاریخ خود، پا به ال کلاسیکو خواهد گذاشت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حضور رئال در جام باشگاه‌های جهان باعث شد تا بارسا با یک بازی بیشتر نسبت به حریف خود، 11 امتیاز با سپیدپوشان فاصله داشته باشد و با این اختلاف امتیازات، پا به دیدار ال کلاسیکو بگذارد. تنها در دو دوره، بارسا اختلاف امتیازی بیش از این در ال کلاسیکو با رئال داشت.

فصل 13-2012 بارسا در حالی پا به سانتیاگو برنابئو گذاشت که 16 امتیاز با شاگردان مورینیو فاصله داشت، با این حال رئال در آن دیدار موفق به کسب 3 امتیاز شد و آخرین حضور مورینیو در ال کلاسیکو با پیروزی همراه بود.

پیش از آن، در فصل 1991، در زمان حضور کرویف، دو تیم در آخرین دیدار فصل با هم روبرو شدند. بارسا قهرمانی خود را مسجل کرده بود و 13 امتیاز با رئال فاصله داشت. بدین ترتیب رئال ی ها تونل افتخار برای بازیکنان بارسا تشکیل دادند و از آنها تمجید کردند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
19-12-2017, 21:27
گزارش مارکا: 10 مهاجم تاپ با گل های کمتر از پائولینیو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
22-12-2017, 11:26
مقایسه سایت گل انگلیسی در آستانه ال کلاسیکو

Ronaldo Vs Messi In El Clasico

پیروزی

مسی 16 برد 48 درصد بازی ها
رونالدو 8 برد 28 درصد بازی ها

گل

مسی 24 گل 0.66 در هر بازی
رونالدو 17 گل 0.6 در هر بازی

پاس گل و موقعیت

مسی 13 پاس گل و 65 موقعیت ساخته
رونالدو 1 پاس گل و 14 موقعیت ساخته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه بازنده مطلق! امان از قدرت تبلیغات :n01:

nw_nk
23-12-2017, 12:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
23-12-2017, 18:57
کری پسر مورینیو برای برتری بارسا برابر رئال

ژوزه جونیور فرزند مورینیو، سرمربی پرتغالی و سابق رئال مادرید اینگونه به برتری پرگل بارسلونا برابر رئال مادرید واکنش نشان داد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
23-12-2017, 20:01
ال کلاسیکو

اولین موقعیت بازی که بی دلیل آفساید گرفته شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولین برخورد مهم که پنالتی گرفته نشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راموس که به اعتراف مارکای مادرید باید اخراج میشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همه و همه دست به دست هم داد تا کار رئال زودتر تموم نشه

nw_nk
23-12-2017, 22:09
بیشترین تعداد گل در سال 2017، بیشترین پاس گل در سال 2017، بیشترین خلق موقعیت در سال 2017، بیشترین دریبل های موفق در سال 2017، بیشترین پاس های عمقی در سال 2017، بیشترین پاس های کلیدی در سال 2017، بهترین بازیکن سال 2017: لیونل مسی

توپ طلای سال 2017: رونالدو

- کنایه گری لینکر در توییتر

nw_nk
24-12-2017, 07:31
تماشاچی های ویژه ال کلاسیکو

رائول و پویول

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلایورت و کاکا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
24-12-2017, 13:28
صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا

بارسا موفق شد با 3 گل رئال را در برنابئو شکست دهد و اختلاف امتیاز را به 14 امتیاز برساند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه موندو دپورتیوو نیز با اشاره به اختلاف 14 امتیازی دو تیم رئال و بارسا با پیروزی شب گذشته آبی اناری ها، به تمجید از مسی و هم تیمی هایش پرداخته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه مارکا چاپ مادرید با تیتر "فاصله" به اختلاف 14 امتیازی بارسا و رئال در لالیگا پس از شکست سپیدپوشان در ال کلاسیکو پرداخته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
24-12-2017, 18:08
ال کلاسیکو

اولین موقعیت بازی که بی دلیل آفساید گرفته شد



اولین برخورد مهم که پنالتی گرفته نشد



راموس که به اعتراف مارکای مادرید باید اخراج میشد



همه و همه دست به دست هم داد تا کار رئال زودتر تموم نشه

همه رو گذاشتی، حداقل یه صحنه به ضرر رئال هم میذاشتی، مثل گل سوم که مسی توپ رو از بیرون خط کشید تو...


.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ned_Stark
24-12-2017, 19:14
دوستان بارسایی عزیز بابا ظرفیت داشته باشید :)‌ :) من هنوزم موبایلم خاموشه.

دوستان تسلیت.... من که دیشب موبایلم رو خاموش کردم از دست این بارساییای بی ظرفیت :(‌ :( :n27::n24:

albertxx
24-12-2017, 19:48
همه رو گذاشتی، حداقل یه صحنه به ضرر رئال هم میذاشتی، مثل گل سوم که مسی توپ رو از بیرون خط کشید تو...


.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


وجدانا فاصله داور با توپ رو ببینید !!
کمتر از 5 متره فکر کنم !

بجز اینکه خودشو به خواب زده باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


شانس آوردیم گاز نگرفت ! :n09:
خلاصه بازی دیشب !

aryna
24-12-2017, 20:08
همه رو گذاشتی، حداقل یه صحنه به ضرر رئال هم میذاشتی، مثل گل سوم که مسی توپ رو از بیرون خط کشید تو...


.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیج فرقی نمی کرد
دو صفر
یا

سه صفر

فرستاده شده از WAS-LX1Aِ من با Tapatalk

nw_nk
24-12-2017, 20:12
اصلا مشخص نیست اکانت هواداری رئال عکسو فتوشاپ کرده :n02:

در مورد بیرون رفتن یا نرفتن توپ (که گل سوم دقیقه 93 بود و هیچ تاثیری نداشت) فقط با دوربین لب خط میشه نظر قطعی داد

داور صحنه هایی که میتونست بارسا رو به گل اول برسونه یا رئال رو زودتر 10 نفره کنه خیلی هوای رئالو داشت

nw_nk
24-12-2017, 20:23
آنخل دی ماریا عکس های پیروزی بارسلونا در ال کلاسیکو را لایک کرد

دی ماریا احتمالا باید منتظر واکنش هواداران رئال مادرید در بازگشت او به سانتیاگو برنابئو باشد. پاری سن ژرمن در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا باید به مصاف کهکشانی‌ها برود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
25-12-2017, 19:16
آنتی رکورد عجیب سرخیو راموس برابر بارسلونا

راموس تنها بازیکنی هست که در شکست های رئال مادرید در ال کلاسیکو با 1 گل، 2 گل، 3 گل، 4 گل، 5 گل و 6 گل حضور داشته تا از این حیث دارای رکورد بسیاری بدی در مقابل رقیب دیرینه باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
26-12-2017, 19:29
عجیب ولی واقعی؛ مسی و فتح برنابئو با قدم زدن!

نشریه ال پریودیکو در گزارشی مربوط به ال کلاسیکو فاش ساخت که مسی در برنابئو 83 درصد زمان بازی در حال قدم زدن بوده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
07-01-2018, 23:17
La Liga - Paulinho 7 Goals

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
08-01-2018, 11:05
رکورد پرز در خرید بازیکن شکسته شد
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
08-01-2018, 17:08
صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا

رئال شب گذشته مقابل سلتاویگو متوقف شد تا حالا با یک بازی کمتر، 16 امتیاز با صدرنشین یعنی بارسلونا فاصله داشته باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه مارکا چاپ مادرید با تیتر " 16 امتیاز تا بارسا" به تساوی شب گذشته رئال و اختلاف 16 امتیازی این تیم با بارسلونا اشاره دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه اسپورت نیز به اختلاف 16 امتیازی بارسا و رئال پرداخته و تیتر زده "خداحافظ مادرید، خداحافظ"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
08-01-2018, 17:13
رکورد پرز در خرید بازیکن شکسته شد
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



دست مدیریت بارسا درد نکنه. یه مهاجم نوک توپم بگیرن دیگه حرف نداره. :n01: با این حال واقعیت چیز دیگه است

خرج 2017-2018 بارسلونا: 106 میلیون یورو

خرید بازیکن 332 میلیون یورو - فروش بازیکن 226 میلیون یورو

خرج 2009-2010 رئال مادرید: 170.5 میلیون یورو!

خرید بازیکن 259 میلیون یورو - فروش بازیکن 88.5 میلیون یورو

60 میلیونی پولی که بارسلونا هنوز نداده هم (مشروطه) حساب کردم باز هم به بریز و بپاش 8 سال قبل رئال نزدیک نیست!

kasra_khan2003
08-01-2018, 18:53
یکی از مدیرهای بارسلونا بعد ازینکه رئال کاکا رو خریده بود، گفته بود ما هیچوقت اینقدر پول واسه یه بازیکن نمیدیم :دی

لاماسیا هم که خداحافظ...

nw_nk
08-01-2018, 20:44
لاماسیا هم که خداحافظ...

جک خوبی بود

لاماسیا - پیکه، بوسکتس، اینیستا، مسی، آلبا، روبرتو - شش بازیکن در ترکیب اصلی

جوانان رئال - کارواخال - فقط یک بازیکن در ترکیب اصلی

درستش اینه،

16 امتیاز اختلاف و مادرید خداحافظ

:)

nw_nk
08-01-2018, 20:55
خطر سقوط رئال مادرید تقریبا برابر با قهرمانی!

رئال مادرید در فصل جاری عملکرد اسفناکی در رقابت های لالیگا داشته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تساوی 2-2 دیشب برابر سلتا بدان معنا بود که علیرغم یک بازی کمتر، اختلاف کهکشانی ها با صدر جدول به 16 امتیاز رسیده است. تیم زیدان در بازی دیشب اگرچه با دبل گرت بیل در آستانه پیروزی بود، اما در دقایق پایانی دروازه کیلور ناواس باز شد تا با از دست رفتن این 2 امتیاز، رویای تکرار قهرمانی هر روز کمرنگ تر از قبل شود.

اما نکته عجیب اینجاست که فاصله فعلی رئال مادرید با بارسلونا 16 امتیاز و فاصله این تیم با منطقه سقوط 17 امتیاز است. آلاوس، تیم هفدهم در حال حاضر 15 امتیاز دارد و رئال مادرید 32 امتیاز جمع کرده که در مقایسه با بارسلونای 48 امتیازی، شانس بسیار کمی برای تکرار موفقیت دارد.

رئال مادرید در حال حاضر کسب سهمیه لیگ قهرمانان را نیز در خطر می بیند و تهدید سویا را پشت سر خود حس می کند. همچنین آنها در حال حاضر 5 امتیاز با والنسیای رده سومی فاصله دارند و ادامه این روند به منزله حضور آنها در مرحله پلی آف فصل بعد لیگ قهرمانان خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
10-01-2018, 14:24
لوکا مودریچ و پرداخت ا میلیون یورو جریمه به اداره مالیات

ستار کروات رئال مادرید اجازه نداد کار بالا بگیرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حدود یک ماه پیش بود که خبر رسید لوکا مودریچ یکی دیگر از بازیکنانی است که درگیر پرونده فرار مالیاتی شده است و دادستان عمومی مادرید او را به فرار مالیاتی بین سال‌های 2013 تا 2014 متهم کرد. خزانه داری معتقد است او درآمد شخصی‌اش را پنهان کرده است. مودریچ 870,728 هزار یورو از درآمدش را از دولت پنهان کرده است تا مالیاتش را نپردازد.

در همین مورد نشریه مارکا روز گذشته اعلام کرد که این بازیکن تصمیم گرفته است که 1 میلیون یورو جریمه خود را به اداره مالیات پرداخت کند تا پرونده او مختومه شود. طبق گفته نشریه El Mundo این بازیکن اشتباه خود را خیلی زود پذیرفته است و اصلا دوست نداشته است که به دردسر بیفتد و به همین منظور با اولین درخواست دادگاه موافقت کرده و مبلغ مورد نظر را به اداره مالیات پرداخته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza31001
10-01-2018, 22:49
#135 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به خاطر پنهان کردن 870 هزار درآمد که مالیاتش قطعا عدد پایین تری هم میشده یه میلیون جریمه شده؟
پولشونو بیارن اینجا خوب:n33:

nw_nk
11-01-2018, 11:46
توهین شدید به مسی و پیکه در ال کلاسیکو

در گزارشی انضباطی عنوان شده که بخشی از استادیوم برنابئو در دیدار ال کلاسیکو توهین شدیدی به مسی و پیکه داشته اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تحقیقات انضباطی در خصوص هفته 18 و 19 لالیگا منتشر شده است. در دیدار رئال مادرید برابر بارسا در برنابئو که به شکست سنگین کهکشانی ها منجر شد، برخی از هواداران رئال مادرید که تعدادشان به 1000 نفر می‌رسید در دقایقی از بازی به لیونل مسی توهین کرده و او را عقب مانده و کوتوله خوانده‌اند. در بخش دیگری هم پیکه را حرامزاده خطاب کرده و به او ملیت اسپانیایی‌اش را یادآور شده‌اند. توهین‌هایی که باید دید چگونه با آنها برخورد خواهد شد. با این وجود، در دیگر بخش های گزارش تأکید شده که بقیه قسمت های ورزشگاه رفتار بسیار خوبی داشته و به این دلیل مورد تحسین قرار گرفته اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
12-01-2018, 21:34
جزئیاتی از یک پیشنهاد تاریخی؛

تلاش 250 میلیون یورویی رئال مادرید برای لئو مسی!

اخباری در خصوص پیشنهاد 250 میلیون یورویی رئال مادرید برای جذب لیونل مسی فاش شده است.

نشریه آلمانی اشپیگل متعلق به شبکه EIC امروز فاش کرد که در سال 2013 و پیش از انتقال گرت بیل به رئال مادرید، این تیم با مبلغ 250 میلیون یورو برای جذب لیونل مسی پیشقدم شده بود.

چند ماه قبل از جذب گرت بیل، وکیل آرژانتینی مسی این پیشنهاد را به اطلاع این بازیکن می رساند که کهکشانی ها حاضر به پرداخت این مبلغ گزاف برای جذب موکلش هستند.

رئال مادرید در آن مقطع قصد داشت با پیشنهاد حقوق سالانه 23 میلیون یورو تا سال 2021 و یک میلیون یورو به پدر مسی او را جذب کند. البته باشگاه رئال مادرید این خبر را تکذیب کرده و اطلاعات فاش شده را غلط خوانده است.

قرار بود مذاکرت بر سر انتقال به رئال مادرید در یک جت اختصاصی با حضور لئو مسی، وکیل او، فلورنتینو پرز و یک وکیل از باشگاه رئال مادرید انجام شود و همچنین قول هایی در خصوص مذاکره با نخست وزیر اسپانیا در مورد پرونده مالیاتی ستاره بارسا نیز به وی داده شده بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
14-01-2018, 09:03
رختکن ویارئال پس از پیروزی تاریخی مقابل رئال مادرید. این تیم برای اولین بار در تاریخش در سانتیاگو برنابئو رئال مادرید را شکست داد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
14-01-2018, 17:46
بارسا و 3 امتیاز برای ثبت بدترین رکورد تاریخ رئال

روز گذشته رئال در خانه خود برابر ویارئال با یک گل شکست خورد تا فاصله با بارسلونا به 16 امتیاز برسد. رئال پیش از بازی شب گذشته با یک بازی کمتر 16 امتیاز با بارسا اختلاف داشت و حالا همه چیز در شرایط برابر قرار دارد.

رئال در شبی به ویارئال باخت که فرصت های گلزنی متعددی را از دست داد و حالا در صورت برتری بارسا برابر سوسیداد، فاصله دو تیم به بیشترین میزانش در تاریخ لالیگا تا پایان نیم فصل می رسد. بیشترین اختلاف امتیازی بارسا و رئال در پایان نیم فصل اول، به فصل 13-2012 بر می گردد که آبی اناری ها 18 امتیاز بیشتر داشتند.

البته رئال هنوز یک بازی عقب افتاده برابر لگانس دارد که این بازی پس از نیم فصل و در بهمن ماه برگزار خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
14-01-2018, 17:49
صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه آ.اس نیز به شکست شب گذشته رئال پرداخته و تیتر زده:" بدون گل، بدون شانس، بدون توضیح"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه موندو دپورتیوو با تیتر "بحران" به شکست شب گذشته رئال مقابل ویارئال پرداخته است.

ادامه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
15-01-2018, 10:19
رئال سوسیداد ۲-۴ بارسلونا؛ طلسم آنوئتا به زیبایی هر چه تمام‌تر شکست

شرح بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فاصله بارسلونا و رئال نجومی تر شد

بارسلونا با یک بازی بیشتر حالا فاصله ای 19 امتیازی با رئال ایجاد کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
15-01-2018, 10:46
مسی 17 گل

رونالدو، بیل، ایسکو، آسنسیو (4 آقای گل رئال) 16 گل

nw_nk
15-01-2018, 21:11
Do You Know

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LOL

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
25-01-2018, 13:44
صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا

روزنامه های امروز اسپانیا به حذف رئال مادرید از کوپا دل ری پس از شکست مقابل لگانس پرداخته اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه مارکا چاپ مادرید به نتایج ضعیف رئال و حذف شرم آور آنها از کوپا دل ری پرداخته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه موندو دپورتیوو چاپ کاتالونیا با تیتر "نه لیگ، نه کوپا" به حذف رئال از جام حذفی اسپانیا پرداخته است.

ادامه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
25-01-2018, 16:13
تاریخ فراموش نخواهد کرد

روزنامه مارکا اول فصل: رئال خود را آماده ششگانه میکند :)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قدرت تبلیعات بی اندازه رئاله که این تیم ضعیف رو با بارسای گواردیولا مقایسه و این بازیکنان که فحش خور طرفدارای خودشون هستن رو بهترین های سال میکنه

SA3EDLORD
25-01-2018, 17:42
باز از غار اومدن بیرون:n27:



زوده بخوان از غار بیرون بیان

درسته رونالدو بعد 6 ماه به پائولینیو نزدیک شده ولی هنوز 2 گل عقبه
هه هه:n08:
ممکنه دلخوشی بارساییا به گلای مسی و پائولینیو باشه ولی رئالیا به رونالدو نمینازن بلکه به تاریخ شاهانه شون مینازن که همچنانم ادامه داره.:n09:

nw_nk
25-01-2018, 20:03
باز از غار اومدن بیرون:n27:

زوده بخوان از غار بیرون بیان

درسته رونالدو بعد 6 ماه به پائولینیو نزدیک شده ولی هنوز 2 گل عقبه

;)

xmehr
26-01-2018, 02:44
باز از غار اومدن بیرون:n27:


هه هه:n08:
ممکنه دلخوشی بارساییا به گلای مسی و پائولینیو باشه ولی رئالیا به رونالدو نمینازن بلکه به تاریخ شاهانه شون مینازن که همچنانم ادامه داره.:n09:

کلا تو این 10 سال 7 الی 8 سالش رو تو غار بودین! بعد ما از تو غار در آمدیم؟ اگر هم بودیم 1 سال از خودتون اجاره کردیم وگرنه همه میدونن این غار متعلق به خود شماست و الانم ضاحب بی چون و چرایش هستید :)))

تیمی هم که بعد چند سال جام حذفی میبره و از هولش میندازه زیر اتوبوس و لالیگا رو هم هر چند سال به زور میگیره سربازم نیست چه برسه پادشاه !:دی

Masoud-2014
26-01-2018, 07:23
پاک شود لطفا ...

دور از شان و نزاکت ماست ...

nw_nk
26-01-2018, 10:38
صعود به نیمه نهایی کوپا دل ری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
26-01-2018, 13:36
کنایه جالب پیکه به باشگاه اسپانیول

جرارد پیکه، مدافع بارسلونا، پس از پیروزی شب گذشته مقابل اسپانیول، کنایه جالبی به این باشگاه زد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارسا که در دیدار رفت کوپا مقابل اسپانیول متحمل شکست شده بود، شب گذشته با پیروزی 2-0 توانست صعودش به دور بعد را قطعی کند. بازیکنان و هواداران اسپانیول پس از پیروزی در دیدار رفت، رفتار تمسخرآمیزی نسبت به بارسلونا و بازیکنانش داشتند و حالا پیکه در صدد جبران، این باشگاه را متعلق و محدود به منطقه کورنیا خواند، موضوعی که هواداران اسپانیول را خشمگین کرده زیرا آنها خود را کاتالانی واقعی می‌دانند.

او گفت:" اینطور نبود که ما در این بازی به مشکل بخوریم ولی اسپانیول کورنیا همیشه کار را برای ما سخت می‌کند. بازی را خیلی خوب با دو گل شروع کردیم و نتیجه برای ما رضایت بخش است."

وقتی خبرنگار از پیکه درباره اینکه چرا آنها را اسپانیول کورنیا خوانده پرسید، او گفت:" بله البته، اسپانیول کورنیا. آنها متعلق به منطقه کورنیا هستند. درست است؟"

هواداران اسپانیول در دیدار رفت شعارهای تندی علیه پیکه داده بودند و حالا با مطرح شدن این صحبت ها، پیکه بار دیگر باید منتظر استقبال آنها باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omidscafild
27-01-2018, 20:52
میگن عمو پرز دیر دست بکار شده ! :n02: خریدای ژانویه رو انجام داده بوده پس . :n09:

پ.ن : شوخی :) داوران اسپانیایی امیدوارم کولینا و بر و بچ این داوری هاتون رو ببینن تا دیگه روی رقابت بین المللی رو نبینید .

nw_nk
01-02-2018, 16:50
مارسلینو: بارسلونا آماده ترین تیم اروپاست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مارسلینو، سرمربی والنسیا از بارسلونا به عنوان روی فرم ترین تیم کنونی اروپا نام برد. والنسیا که این فصل با مارسلینو تا حدود زیادی به روزهای خوبش بازگشته و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، پس از مدت‌ها سهمیه حضور در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا را کسب خواهد کرد، امشب در دور رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری در نیوکمپ میهمان بارسلوناست. مارسلینو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی به خبرنگاران گفت:

در قرعه کشی شانس نیاوردیم و به بدترین حریف ممکن برخورد کردیم. به آماده ترین تیم کنونی اروپا برخوردیم. از سوی دیگر واقعا در شرایطی که دوست داشتیم و می‌خواستیم، نیستیم و خیلی از بازیکنان مهممان را در اختیار نداریم. غایبان مهمی خواهیم داشت. با این حال، به نیوکمپ می‌رویم تا با فداکاری، با نتیجه‌ای خوب زمین را ترک کنیم تا برای بازی برگشت شانسی هم داشته باشیم. در بازی رفت لالیگا شجاعت به خرج دادیم و نشان دادیم که می‌توانیم بارسا را به دردسر بیندازیم. در آن بازی به پیروزی خیلی نزدیک بودیم. دستور العمل برای بازی امشب هم همین است. داوری؟ اصلا به این قضیه ورود نمی‌کنم و حتی نمی‌دانم داور بازی کیست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
04-02-2018, 07:23
لوانته 2-2 رئال مادرید؛ تیم زیدان به هیچ تیمی نه نمی گوید!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این تساوی در صورتی که با برد بارسا در بازی فرداشب برابر اسپانیول همراه شود، باعث خواهد شد که فاصله کهکشانی ها با صدر به 21 امتیاز افزایش یابد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
05-02-2018, 00:09
بارسلونا؛ بدشانس ترین تیم قاره سبز

گل دقایق پایانی جرارد پیکه باعث شد تا بارسای والورده همچنان در لالیگا بی شکست مانده و با ثبت 22 بازی بدون باخت، رکورد اولین فصل حضور گواردیولا را از آن خود کند. این رکورد در حالی به دست آمده است که بارسلونا در فصل جاری با زدن 23 ضربه به دیرک دروازه، بدشانس ترین تیم در این زمینه بین 5 لیگ معتبر قاره سبز بوده و چه بسا اگر این ضربات تبدیل به گل می شد، رکورد والورده از 18 برد، 4 تساوی و 60 گل زده هم بهتر می شد. مانند بازی امروز که بلوگرانا می توانست با ضربه دیدنی کوتینیو در نیمه اول پیش افتد اما دیرک دروازه مانع او شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
08-02-2018, 02:09
سویا 2-0 لگانس؛ اولین فینالیست جام حذفی اسپانیا مشخص شد

شرح بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
09-02-2018, 12:49
Happy Birthday Ronaldo and Neymar

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
09-02-2018, 13:11
والنسیا 0-2 بارسلونا؛ بارسا در فینال کوپا دل ری

شرح بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه بازی (شامل برخورد توپ به دست بازیکنان والنسیا در محوطه جریمه دو مرتبه)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لایی فوق العاده مسی که انگار خرده حساب داشت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
09-02-2018, 23:37
شورش در والنسیا؛ بارسلونا و فرار از یک فاجعه انسانی بزرگ!

اتوبوس بارسلونا دیشب مورد هجوم هواداران عصبانی والنسیا قرار گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیشب بارسلونا موفق شد با 2 گل والنسیا را مغلوب کرده و در نهایتا با برتری 0-3 در مجموع 2 بازی، راهی فینال کوپا دل ری شود.

اما بعد از بازی بخشی از 43 هزار نفر هوادارای که راهی مستایا شده بودند، با عصبانیت به سمت اتوبوس بارسلونا حمله ور شده و اگرچه با حضور گسترده نیروهای پلیس در نهایت موفق نشدند آسیبی جدی به بازیکنان وارد کنند، اما توئیتر باشگاه بارسلونا تصاویری را منتشر کرده که شی‌ای به سمت جایگاه ارنستو والورده، سرمربی موفق بارسلونا پرتاب شده و باعث شکسته شدن شیشه محلی که او در آن استقرار داشته، شده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
09-02-2018, 23:40
رئال مادرید بار دیگر از قبول میزبانی فینال کوپا دل ری طفره می‌رود؟

این بار دیگر بهانه‌ای نیست. نه خرابی توالت‌ها و نه برگزاری کنسرت. شرایط به گونه‌ای است که سانتیاگو برنابئو این بار دیگر بهانه‌ای برای قبول نکردن میزبانی فینال کوپا دل ری ندارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارسا شب گذشته با پیروزی مقابل والنسیا، برای پنجمین بار متوالی راهی فینال کوپا دل ری شد تا رکوردی تاریخی از خود برجای بگذارد. طبق رسم هر ساله، پس از مشخص شدن چهره دو فینالیست، فدراسیون فوتبال کارش را برای تعیین مکان برگزاری این بازی شروع می‌کند. با کنار گذاشتن نیوکمپ و رامون سانچز پیسخوان، دوباره انتخاب میان واندا مترو پولیتانو و سانتیاگو برنابئو خواهد بود. دو ورزشگاه با گنجایش بالا و سهولت در رفت و آمد هواداران.

اما امسال برخلاف سال‌های گذشته، برنابئو شانس بیشتری دارد. فینال کوپا دل ری امسال به تصمیم فدراسیون نه در پایان فصل که به جای یکی از هفته‌های لالیگا در روز 21 آوریل برگزار می‌شود. در آن هفته اتلتیکو مادرید در لالیگا بازی دارد و باید در خانه میزبان رئال بتیس باشد. از طرفی این امکان وجود دارد که اتلتی به نیمه نهایی لیگ اروپا برسد و به فاصله تنها چند روز، بار دیگر در واندا به میدان برود. بنابراین، حداقل در حال حاضر بدون تغییر برنامه، واندا از میان گزینه‌ها خارج است.

برخلاف اتلتی، رئال مادرید هیچ بهانه‌ای برای عدم قبولی میزبانی فینال ندارد. در چند سال گذشته که بارسا به فینال می‌رسید، فلورنتینو پرز با طرح بهانه‌هایی چون تعمیر ورزشگاه در پایان فصل، خرابی توالت‌ها یا برگزاری کنسرت، از قبول میزبانی این بازی سر باز می‌زد اما این بار چون بازی در میانه فصل برگزار می‌شود و هیچ کنسرتی هم در این تاریخ برنامه ریزی نشده، دیگر جایی برای عدم پذیرش میزبانی نیست. رئال در زمان برگزاری فینال کوپا دل ری استراحت می‌کند چون حریفش سویاست که در فینال به میدان می‌رود.

به دلیل برگزاری فینال کوپا دل ری، بازی بارسلونا-ویارئال و سویا-رئال مادرید در تاریخ 9 می برگزار خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
10-02-2018, 12:38
صحنه ای که فرانسیس کوکلین هافبک والنسیا پیراهن مسی رو درآورد اما داور خطا نگرفت!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


اقدام عجیب هافبک والنسیا برای توقف مسی

فرانسیس کوکلین، هافبک جدید والنسیا دیشب به هر قیمتی به دنبال متوقف کردن لیونل مسی بود.

اگرچه بارسا در خانه خود 0-1 دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری را پیروز شده بود، اما در مستایا نیز عملکردی دفاعی نداشت و برای راحت کردن خیال خود از همان ابتدا حمله کرد تا نهایتا با پیروزی 0-2 برابر حریف راهی فینال شود.

اما در دقیقه 34 و هنگامیکه جریان بازی هنوز با تساوی بدون گل در جریان بود، کوکلین در صحنه ای با لیونل مسی درگیر شد و این صحنه تا جایی ادامه یافت که حتی لباس لیونل مسی را نیز از تن او خارج کرد؛ اما داور بازی در کمال تعجب این صحنه را خطا اعلام نکرد تا ستاره آرژانتینی با دلخوری دوباره لباس خود بر تن کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
15-02-2018, 16:03
تمجید نخست وزیر اسپانیا از پیروزی رئال

ماریانو راخوی، نخست وزیر اسپانیا به تمجید از پیروزی رئال مادرید مقابل پاری سن ژرمن پرداخت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راخوی که هوادار رئال مادرید است، همواره حمایت خود از این تیم را ابراز کرده است. حال پس از پیروزی حساس سپیدپوشان مقابل پاری سن ژرمن در چمپیونزلیگ، او در توئیتر خود نسبت به این پیروزی واکنش نشان داد و ابراز خوشحالی کرد.

او نوشت:" ما چنین تیمی هستیم، به پیش مادرید!"

رئال تا به اینجا فصل خوبی را پشت سر نگذاشته و شرایط خوبی ندارد. سپیدپوشان در لالیگا، با یک بازی کمتر نسبت به بارسا، 17 امتیاز با این تیم فاصله دارند و همچنین در کوپا دل ری نیز نتوانستند به روند خود ادامه دهند و حذف شدند. تنها جام باقی مانده برای آنها چمپیونزلیگ است که در اولین گام از مرحله حذفی، موفق به شکست حریف قدرتمند شدند تا حالا همه چیز به بازی برگشت در پاریس کشیده شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
17-02-2018, 21:39
تاکسی دزدی بازیکنان وست بروم در بارسلون!

4 بازیکن وست برومویچ اقدام به ربودن یک خودروی تاکسی در ایالت کاتالونیا و شهر بارسلون کرده اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4 بازیکن وست برومویچ به نام جانی ایوانز، جک لیورمور، بواز میهیل و گرت بیل به خاطر پرونده سرقت تاکسی در اردوی تابستانی در بارسلونا عذرخواهی کردند.

وست بروم در بیانیه ای در این خصوص گفت: "علاقمندیم از این فرصت برای عذرخواهی از بازیکنان، هواداران، سرمربی و باشگاه استفاده کرده و به علت به وجود آمدن تبلیغات گسترده و منفی علیه باشگاه عذرخواهی کنیم. تحقیقات خود را در مورد این حادثه آغاز کرده و بازیکنان ملزم به رعایت کامل مسائل انضباطی داخلی باشگاه بوده اند. تا زمانی که این تحقیق تکمیل نشده است، باشگاه هیچ توضیحی بیشتری نخواهد داد."

باشگاه وست بروم تایید کرد که در حال تحقیق در مورد حادثه تاکسی به سرقت رفته که گریبان 4 بازیکن این تیم در اسپانیا را گرفته، خواهد بود. 4 بازیکن وست برومویچ به علت دزدیده شدن یک خودرو در خلال اردوی زمستانی مورد بازجویی پلیس قرار گرفته اند. طبق گزارش سان، این خودرو در نزدیکی هتل محل اقامت بازیکنان در اردو رها شده است.

در خلال اردوی وست بروم در شهر بارسلونا برای آماده سازی دیدار جام حذفی برابر ساوتهمپتون، این اتفاق رخ داده و پلیس شهر بارسلونا نیز حادثه را تایید کرده است.

یک منبع آگاه به نشریه سان گفت که بازیکنان نیمه شب یک خودرو تاکسی را ربوده و در ادامه بدون راننده آن را در گوشه ای رها کرده اند و پذیرش هتل نیز با دیدن این صحنه موضوع را به پلیس گزارش داده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad King
19-02-2018, 01:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونوقت میان اعتراض میکنن چرا رونالدو توپ طلا میگیره!!!!!

مقایسه آماده ترین فرم مسی و رونالدوی توی افت!

nw_nk
19-02-2018, 08:02
اونوقت میان اعتراض میکنن چرا رونالدو توپ طلا میگیره!!!!!

مقایسه آماده ترین فرم مسی و رونالدوی توی افت!

آماده ترین فرم مسی؟! پیشنهاد میکنم 91 گل در سال یا سه گانه رو مرور کنید تا بهترین فرم دستتون بیاد. مسی 4 5 بازیه اصلا گل نزده. اگه از نظر رونالدو فن ها این بهترین فرمه حرفی نیست.

احتمالا منظورتون از "توی افت" رئال هست، نه رونالدو که 10 گل اخیرا زده. باید ببینید چرا با وجود اینکه رونالدو خوب تو شیش قدم گل میزنه رئال وضعش اینه. شاید بخاطر اینه گلهاش بی ارزشه.

حاصل گلها و پاس گلهای مسی تا اینجا صدرنشینی لالیگا و فینال کوپا دل ری هست

حاصل گلهای رونالدو = Error Not Found

nw_nk
20-02-2018, 16:57
صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا

روزنامه های امروز اسپانیا به دیدار حساس امشب دو تیم چلسی و بارسلونا پرداخته اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه موندو دپورتیوو با تیتر "تقابل همه جانبه" به استقبال دیدار امشب بارسا و چلسی رفته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه مارکا ضمن تمجید از کورتوا ، برای بارسا خط و نشان کشیده و تیتر زده:" هیولا برای دیدار شما می‌آید"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
23-02-2018, 15:31
جست و جوی گارد ملی اسپانیا در جت اختصاصی گواردیولا برای پیدا کردن رهبر استقلال طلبان کاتالونیا!

گارد ملی اسپانیا ظاهرا هر کاری برای پیدا کردن کارلس پوجدمونت، رهبر استقلال طلبان کاتالونیا می‌کند.

کاتالونیا پس از سال‌ها، چند ماه پیش توسط پوجدمونت در مجلسش، رسما اعلام استقلال کرد و از همان زمان هم اقدامات دولت اسپانیا برای سرکوب مخالفان آغاز شد. گارد ملی به کاتالونیا فرستاده شد تا ضمن بازداشت سران مجلس، آنها را به زندان منتقل کند. چندین و چند فیلم از درگیری‌ها و برخوردهای خشن پلیس اسپانیا با کاتالان‌ها در دسترس است.

یکی از افراد مشهور کاتالونیا که همواره حمایتش از استقلال این ایالت را اعلام کرده، پپ گواردیولاست که بیانیه برگزاری رفراندوم 1 اکتبر سال گذشته را نیز خود او به چند زبان زنده دنیا قرائت کرد. امروز رادیو کاتالونیا گزارش داد که گارد ملی چندی پیش در تلاش برای پیدا کردن کارلس پوجدمونت، جت اختصاصی گواردیولا و خانواده‌اش را که از منچستر به بارسلون آمده بود را توقیف کردند و به جست و جوی آن مشغول شدند که البته چیزی هم پیدا نکردند.

حتی گفته می‌شود ماموران دولت، اتومبیل دختر کوچک گواردیولا را نیز در راه رفتن به سفر متوقف کردند تا مبادا پوجدمونت از دستشان فرار کند!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad King
24-02-2018, 21:26
فداکاری به سبک کریستیانو رونالدو (عکس)
کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید امروز علاوه بر درخشش، حرکت جالبی برابر آلاوس انجام داد.



به گزارش "ورزش سه"، رونالدو با ثبت دبل برابر آلاوس، موفق شد تعداد گلهای خود در لالیگا را به عدد 14 افزایش داده و به فاصله 6 گل با لیونل مسی برسد.



اما در اواخر بازی و هنگامیکه با اعلام پنالتی روی گرت بیل، رونالدو بخت بسیار خوبی برای ثبت هت تریک داشت، پنالتی خود را به بنزما که مدت ها بود در گلزنی ناکام مانده بود سپرد تا نام ستاره فرانسوی رئال مادرید نیز در بین گلزنان ثبت شود.



همچنین بعد از گل بنزما، رونالدو هواداران را به تشویق مهاجم فرانسوی و پایان دادن سوت زدن علیه او تشویق کرد.

ال حق که توپ طلای امسال هم برای خودته سلطان.:n12:

علاوه بر بازیکن خوب یه شخصیت انسانی کامل هستی.

omidscafild
25-02-2018, 01:27
ال حق که توپ طلای امسال هم برای خودته سلطان.:n12:

علاوه بر بازیکن خوب یه شخصیت انسانی کامل هستی.

ازین کارا مسی زیاد کرده ولی بهش توپ طلا ندادن :) آها راستی مسی شخصیت نداره :n02:

nw_nk
25-02-2018, 08:16
تو بازی اخیر تاتنهام رفتاری مشابه رونالدو از کین دیدم

1 - با گل زدن هم تیمیش ناراحت شد

2 - تو شش قدم وای میسه گل مفت بزنه

فکر نمی کنم بازیکن درستی باشه

nw_nk
25-02-2018, 08:18
فریم به فریم با گل رونالدینیویی مسی

لیونل مسی امشب دو گل وارد دروازه خیرونا کرد تا در جدول گلزنان 22 گله شود.

گل دوم مسی که گل سوم بارسلونا بود، از روی یک ضربه کاشته به دست آمد. مسی به سبک رونالدینیو و با فریب مدافعان حریف، ضربه خود را زمینی زد و کاری هم از دست گلر مراکشی خیرونا بر نمی آمد تا به این شکل، اولین کاشته زمینی مسی به گل تبدیل شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3

Masoud-2014
25-02-2018, 09:35
چقدر دنبال راههای آسون آخه ...

یخورده هنر و زحمت ...

چه توقعاتی !!!!

Masoud-2014
25-02-2018, 10:11
تو بازی اخیر تاتنهام رفتاری مشابه رونالدو از کین دیدم

1 - با گل زدن هم تیمیش ناراحت شد


نمیدونم تو بازی چلسی و بارسا آخر بازی متوجه رابطه خوب موراتا و مسی شدید دقیقا همین نکته شما به ذهن میرسه با در نظر گرفتن صحت مطلق بقیه پست شما

Masoud King
25-02-2018, 17:16
اما در اواخر بازی و هنگامیکه با اعلام پنالتی روی گرت بیل، رونالدو بخت بسیار خوبی برای ثبت هت تریک داشت، پنالتی خود را به بنزما که مدت ها بود در گلزنی ناکام مانده بود سپرد تا نام ستاره فرانسوی رئال مادرید نیز در بین گلزنان ثبت شود.
Some things are more important than goals! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

albertxx
26-02-2018, 10:51
Some things are more important than goals! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این حرکت رو اگه مسی میزد الان کل فروم پر شده بود از تمجید از این حرکت !
به طوری که در کل تاریخ هم نمیتونستید هیچ حرکت بشر دوستانه ای رو با این حرکت مقایسه کنید ! :n09:

omidscafild
26-02-2018, 11:27
این حرکت رو اگه مسی میزد الان کل فروم پر شده بود از تمجید از این حرکت !
به طوری که در کل تاریخ هم نمیتونستید هیچ حرکت بشر دوستانه ای رو با این حرکت مقایسه کنید ! :n09:

داداش این حرکت رو مسی بارها و بارها برای نیمار و سوآرز انجام داده . واا... اینقد که شما کردین تو بوق و کرنا هیچ بارسایی ندیدم همون موقع هم اینکارو بکنه :n02: ولی خب از کسی مثل رونالدو با اون شخصیت تک بعدی انتظار نداشتم همچین کاریو بکنه . هرچند خیلی دیر ولی نشون داد ذره ای از روح همدردی هم برخورداره ! :)

albertxx
26-02-2018, 11:36
داداش این حرکت رو مسی بارها و بارها برای نیمار و سوآرز انجام داده . واا... اینقد که شما کردین تو بوق و کرنا هیچ بارسایی ندیدم همون موقع هم اینکارو بکنه :n02: ولی خب از کسی مثل رونالدو با اون شخصیت تک بعدی انتظار نداشتم همچین کاریو بکنه . هرچند خیلی دیر ولی نشون داد ذره ای از روح همدردی هم برخورداره ! :)

ماهم نگفتیم این کارو نکرده !
ولی خب مسی بود از دید انسان دوستانه بهش نگاه میشد !


اینقد که شما کردین تو بوق و کرنا

از تعداد پست های تاپیک رئال و بارسا مشخصه بوق و کرنا یعنی چی !:n10:

nw_nk
28-02-2018, 11:15
زیدان: به هیچ وجه سزاوار شکست برابر اسپانیول نبودیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گل سالم اسپانیول نیمه اول آفساید گرفته شد ولی داوری هم نتونست رئالو نجات بده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسپانیول 1 (دقیقه 93) - رئال‌ مادرید 0

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
01-03-2018, 05:50
گل سالم اسپانیول نیمه اول آفساید گرفته شد ولی داوری هم نتونست رئالو نجات بده

داوری یه پنالت هم به نفع رئال نگرفت.

| SoRoush 8K |
01-03-2018, 09:34
این حرکت رو اگه مسی میزد الان کل فروم پر شده بود از تمجید از این حرکت !
به طوری که در کل تاریخ هم نمیتونستید هیچ حرکت بشر دوستانه ای رو با این حرکت مقایسه کنید ! :n09:
بذار اختلاف واسه اقای گلی و کفش طلا 2 گل میشد (مثل موقعی که مسی اونکارو کرد) (الان 8 گله) بعد میدیدیم پنالتیو میده یا نه :n02::n02:

kasra_khan2003
02-03-2018, 06:03
پس از ۷۴۶ روز بارسلونا پنالتی داد
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارشناس داوری مارکا: پنالتی سختگیرانه بود، و به نظر عمدی در کار نبود.

nw_nk
02-03-2018, 09:32
به هر قیمتی شده از بارسلونا امتیاز میگیرن!

نکته قابل بحث داوری این بازی، به دقیقه آخر نیمه اول بر می گردد که گلر لاس پالماس آشکارا در بیرون محوطه جریمه برای جلوگیری از یک حمله بارسلونا، با دست به توپ ضربه زد ولی این حرکت از چشم داور پنهان ماند. ارنستو والورده، سرمربی بارسا که به شدت معترض بود، برای لحظاتی حیرت زده به متئو لاهوس، داور بازی نگاه می کرد. طبق گزارش داوری مارکا و آاس، گلر لاس پالماس باید اخراج می شد و این تیم نیمه دوم را باید 10 نفره ادامه می داد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
02-03-2018, 09:36
حمله پیکه برای ضرب و شتم داور

جرارد پیکه پس از توقف بارسا در زمین لاس پالماس به قدری از داوری بازی عصبانی بود که قصد حمله به داور را داشت.

متئو لاهوس، داور بازی، قضاوتی بحث برانگیز داشت و در نیمه اول از اخراج مسلم گلر لاس پالماس چشم پوشی کرد و در نیمه دوم نیز یک پنالتی عجیب به ضرر بارسا گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارسا امشب در زمین لاس پالماس با تساوی 1-1 متوقف شد تا دو امتیاز حیاتی را در جزایر قناری از دست بدهد.

پس از اتمام بازی، پیکه، مدافع ارزشمند بارسا که در این بازی روی نیمکت بود و فرصت پیدا نکرد وارد میدان شود، منتظر خروج داور از زمین بود.

او که به شدت خشمگین به نظر می رسید، قصد رفتن به نزد داور را داشت که کارلس ناوال، سرپرست بارسا به موقع مانع او شد؛ با این حال پیکه از همان جا برای لاهوس خط و نشان می کشید و او را تهدید می کرد. مشخص نیست اگر سرپرست بارسا دخالت نمی کرد، چه اتفاقی بین پیکه و داور رخ می داد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

romantic
02-03-2018, 10:11
کاری به این بازی ندارم ولی این متئو لاهوز بیشعورترین و احمق ترین و آنرمال ترین داور اروپاست.
برام واقعا عجیبه که تو اروپا هم بهش داوری میدن.
بعضی وقتا تو یه دقایقی از بازی دیگه کارتش رو میگیره دستش و تا 5-6تا زرد نده بیخیال نمیشه. تو یه دقایقی هم فازی عوض میشه مثلا میخواد بگه داوریه که به بازی فیزیکی اعتقاد داره، بازیکن ها همدیگه رو درو میکنن با دست اشاره میکنه بلند شو.

هم گروهی ایران با اسپانیا در جام جهانی حداقل یه خوبی داره که اینو نمی بینیم.

دیشب تو صحنه پنالتی معلوم نشد چی میگفت. هر دو تیم داشتن بهش اعتراض میکردن. یه بار پنالتی رو نشون میداد یه بار دستش رو به سمت دروازه لاس پالماس میگرفت (که انگار خطا رو مدافع رو گرفته). دیوانه انگار از اینکه رو اعصاب باشه لذت میبره

nw_nk
02-03-2018, 17:17
روزنامه های اسپانیا: داور ترمز بارسلونا را کشید!

شب گذشته دیدار بارسلونا و لاس پالماس که با تساوی 1-1 خاتمه یافت، صحنه های بحث بر انگیز داوری زیادی به همراه داشت.

متئو لاهوس، داور بازی از اخراج گلر لاس پالماس چشم پوشی کرد و یک پنالتی مشکوک نیز علیه بارسلونا اعلام کرد. رسانه های بارسلونا حتی معتقدند که او می توانست یک پنالتی روی پائولینیو نیز اعلام کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موندو دپورتیوو: ترمز بارسا را کشیدند!

داور دروازه بان حریف را اخراج نکرد و یک پنالتی عجیب اعلام کرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مارکا: چگونه لالیگا را ببرید!

بارسا مقابل لاس پالماس متوقف شد تا اختلاف با اتلتیکو به ۵ برسد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسپورت: داوری متناقض!

تساوی بارسا در شب اشتباهات پرتعداد داور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
04-03-2018, 23:10
This Is What La Liga Has Turned Into

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
05-03-2018, 22:40
پادشاهی همه جانبه لیونل مسی در لالیگا

لیونل مسی از همه ابعاد تا اینجای فصل بهترین بازیکن لالیگا بوده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیونل مسی دیروز موفق شد با یک ضربه ایستگاهی فوق العاده، مقدمات برتری تیمش برابر اتلتیکو را فراهم کرده و بارسا را در آستانه قهرمانی در لالیگا قرار دهد.

این گل باعث شد لیونل مسی 24 گله حالا فاصله ای بیشتر با سوارز داشته و شانس خود را برای کسب عنوان ال پیچی چی افزایش دهد. اما در زمینه ارسال پاس گل نیز اوضاع تقریبا همینگونه است و ستاره 30 ساله بارسلونا تا به حال با دادن 12 پاس گل، بهترین عملکرد را در لالیگا داشته و 3 تا بالاتر از پیستو قرار دارد.

اما برتری لیونل مسی تنها به این 2 فاکتور منتهی نیست و در زدن دریبل موفق در هر بازی، او با 5.3 دریبل در شرایطی جایگاه اول را به خود اختصاص داده که جاناتان ویرا با اختلافی فاحش و تنها 2.8 دریبل موفق، در رتبه دوم قرار دارد.

اوضاع در خصوص ارسال پاس کلیدی نیز همینگونه است و ستاره شماره 10 بلوگرانا تا اینجا با 74 پاس، فاصله زیادی با ویرا با 62 پاس سرنوشت ساز داشته و همه آمار را به خود اختصاص داده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
10-03-2018, 19:25
لطف داوری به رئال که دیگه عادی شده

هند کاسیمرو درون محوطه که به اعتراف کارشناس داوری آ اس مادرید باید پنالتی گرفته میشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایبار 1 - رئال مادرید 2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورزش سه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
19-03-2018, 15:24
حرکات موزون لیونل مسی بعد از گلزنی!

لیونل مسی امروز هم در دیدار مقابل بیلبائو عملکرد درخشانی ارائه داد و با باز کردن این تیم در نیمه اول، یکی از عوامل اصلی ششمین پیروزی متوالی تیم والورده لقب گرفت.

اما این ستاره 30 ساله بعد از باز کردن دروازه کپا، به سوی جایگاه ویژه استادیوم نوکمپ رفته و شادی عجیبی را از خود بروز داد که با حرکات موزون همراه بود.

مسی همچنین بعد از این حرکت، چندین بار به سمت جایگاه اشاره کرد که به نظر می رسد همسر و فرزندان وی در آن منطقه حضور پیدا کرده بودند اما به هر حال ستاره آرژانتینی بعد از به ثمر رساندن گل شماره 25 خود در لالیگا، شادی منحصر به فردی ارائه داد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
19-03-2018, 15:26
صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا

روزنامه‌های امروز اسپانیا به پیروزی شب گذشته رئال مادرید و بارسا مقابل رقیبان خود پرداخته اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه موندو دپورتیوو با تیتر " ریتم قهرمان" به پیروزی روز گذشته بارسا مقابل بیلبائو و نزدیک شدن این تیم به قهرمانی لالیگا اشاره دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه اسپورت با تیتر "لیگ به رقص درآمد" به پیروزی شب گذشته بارسا مقابل بیلبائو و خوشحالی پس از گل مسی اشاره دارد.

ادامه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
20-03-2018, 02:54
چک سفید رونالدو را پس فرستادند

اداره خزانه داری اسپانیا پیشنهاد رونالدو برای توافق مالی در پرونده تخلف مالیاتی را نپذیرفت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهار گذشته رونالدو از سوی دادستانی مادرید به 14.7 ملیون یورو فرار مالیاتی متهم شد. طبق گزارش اداره خزانه دار اسپانیا، رونالدو بین سال های 2011 تا 2014، رقم 14.7 میلیون یورو از حق پخش تصویری خود را در برگه مالیاتش قید نکرده است.

رونالدو پس از رد رسیدن به صلح با خزانه داری، مرداد گذشته دادگاهی شد و تمام اتهاماتش را رد کرد اما روز گذشته ال موندو ادعا کرد که فوق ستاره پرتغالی پشیمان شده و پیشنهاد صلح داده است. او به همین منظور چک سفیدی برای اداره خزانه داری فرستاده بود تا این قضیه حل و فصل شود ولی این چک پس فرستاده شده است.

به این ترتیب پرونده تخلف مالیاتی رونالدو طبق روال پیش خواهد رفت و حتی ممکن است او در صورت اثبات اتهاماتش، به زندان محکوم شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
20-03-2018, 03:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
27-03-2018, 01:14
نامزد ایسکو به دلیل تهدید به مرگ، به پلیس شکایت کرد

فرم نه چندان مطلوب ایسکو در بازی های این فصل رئال مادرید برای نامزدش هم دردسر ساز شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"روزهای زیادی به پایان عمرت نمانده است". این یکی از تهدیدهایی است که سارا سالامو، نامزد ایسکو در توییتر دریافت کرده است.

به گزارش مارکا، سارا سالامو با پلیس تماس گرفته و اعلام کرده و در توییتر توسط برخی از هواداران رئال مادرید تهدید به مرگ شده است. نامزد ایسکو، یکی از تهدید کنندگان را می شناسد و به پلیس عنوان کرده که وی شخصیتی زن ستیز دارد.

تمام توییت های تهدید آمیز سارا سالامو پاک شده است. پلیس با وی صحبت کرده و او را راهنمایی کرده که چگونه باید با تهدیدکنندگان رفتار کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
28-03-2018, 21:51
Real Madrid And FC Barcelona Then And Now

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
30-03-2018, 19:59
مونتلا: امیدوارم بارسا در فینال کوپا دل ری بازی کند!

برخی احزاب سیاسی کاتالونیا در حال وارد کردن فشار به هیئت مدیره بارسا هستند تا این تیم در فینال کوپا دل ری برابر سویا به میدان نرود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند هفته دیگر بارسا در مادرید، فینال کوپا دل ری برابر سویا را پیش رو دارد و مشکلات سیاسی بین کاتالونیا و دولت اسپانیا سبب شده تا فشارها برای به میدان نرفتن بارسا در فینال قوت بگیرند.

وینچنزو مونتلا، سرمربی سویا که تیمش فردا در لالیگا باید به مصاف بارسا برود، در مورد این احتمال گفت:« اینجا هستم تا از فوتبال حرف بزنم. من سیاسی نیستم و نمی خواهم در این مورد اظهارنظر کنم. دوست دارم بارسا در فینال به میدان برود ولی تمرکزش روی چیزی دیگر باشد تا شانس مان برای قهرمانی بیشتر شود. من عاشق پیروزی هستم.»

احتمال غیبت مسی در بازی فردا:« تعجب نمی کنم اگر مسی فردا برابر ما بازی کند. البته امیدوارم که مصدومیت او باعث شود فردا به میدان نرود ولی شکی نیست که با حضور مسی، هر دیداری جذاب تر خواهد شد.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
01-04-2018, 14:17
بارسلونا یک قدم تا رکورد تاریخی

سوسیداد در سالهای 1979 و 1980، در 38 بازی موفق شد شکستی را تجربه نکند و بارسا نیز 30 بازی با والورده و 7 بازی فصل قبل را با انریکه بی شکست مانده و تنها یک قدم با این رکورد فاصله دارد.

جالب اینجاست که رکورد سوسیداد نیز با شکست در خانه سویا شکسته شده بود اما لئو مسی دیشب بارسا را از این مخمصه نجات داد. تیم والورده در فصل جاری با کسب 23 پیروزی و 7 تساوی عملکرد فوق العاده ای داشته و احتمالا به زودی جشن قهرمانی در لالیگا را برگزار خواهد کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رئال مادرید؛ استاد کسب پنالتی

در یک دهه اخیر هیچ تیمی به اندازه رئال مادرید در بین 5 لیگ معتبر اروپا موفق به گلزنی از روی نقطه پنالتی نشده است.

کهکشانی ها دیشب با 3 گل موفق به غلبه بر لاس پالماس شدند که 2 گل آنها از روی نقطه پنالتی و توسط گرت بیل و بنزما به ثمر رسید. از فصل 2009-2008، هیچ تیمی به اندازه رئال مادرید موفق به گلزنی از روی نقطه پنالتی نشده و آنها با 91 پنالتی که 77 تای آن تبدیل به گل شده از این حیث رکورددار هستند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Masoud-2014
01-04-2018, 16:14
مونتلا: امیدوارم بارسا در فینال کوپا دل ری بازی کند!

برخی احزاب سیاسی کاتالونیا در حال وارد کردن فشار به هیئت مدیره بارسا هستند تا این تیم در فینال کوپا دل ری برابر سویا به میدان نرود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند هفته دیگر بارسا در مادرید، فینال کوپا دل ری برابر سویا را پیش رو دارد و مشکلات سیاسی بین کاتالونیا و دولت اسپانیا سبب شده تا فشارها برای به میدان نرفتن بارسا در فینال قوت بگیرند.

وینچنزو مونتلا، سرمربی سویا که تیمش فردا در لالیگا باید به مصاف بارسا برود، در مورد این احتمال گفت:« اینجا هستم تا از فوتبال حرف بزنم. من سیاسی نیستم و نمی خواهم در این مورد اظهارنظر کنم. دوست دارم بارسا در فینال به میدان برود ولی تمرکزش روی چیزی دیگر باشد تا شانس مان برای قهرمانی بیشتر شود. من عاشق پیروزی هستم.»

احتمال غیبت مسی در بازی فردا:« تعجب نمی کنم اگر مسی فردا برابر ما بازی کند. البته امیدوارم که مصدومیت او باعث شود فردا به میدان نرود ولی شکی نیست که با حضور مسی، هر دیداری جذاب تر خواهد شد.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این قضیه سیاسی کاتالونیا نباید به بارسا ضربه ای بزنه ...
از رو شکم سیریه ...
البته ظاهرا ابزاریه دم دستی برای ترسوندن دولت اسپانیا ...
وگرنه این حکومت مادرید واسه بارسلونای غنی از هر لحاظ( غنای صنعتی و گردشگری و استراتژیک و بندری و ژئوپولیتیک و غیره ) , سرو دست میشکونه ...

در واقع ظاهرا زمام, دست کاتالونیاست! تا مبادا مادرید شیطنت کنه و حتی به بقیه ایالتها اجحافی نکنه

nw_nk
04-04-2018, 16:05
بالاتر از رئال مادرید؛ بارسلونا، پر بیننده ترین تیم فصل جاری لالیگا

طبق آمار منتشر شده، بازی‌های بارسلونا در فصل جاری لالیگا، بیشترین بیننده را داشته است.

به گزارش as، در زمانی که حق پخش تلویزیونی، بخش عمده ای درآمد باشگاه‌ها را تشکیل می‌دهند، بارسا توانسته مخاطبان بیشتری نسبت به رئال مادرید در فصل جاری لالیگا جذب کند. لالیگا تا پایان هفته سی ام، مجموعا 315.97 میلیون نفر بیننده داشته که از این تعداد، 35586300 نفر بازی‌های بارسلونا را تماشا کرده اند تا این تیم به عنوان پر بیننده ترین تیم لالیگا معرفی شود.

رده دوم با اختلافی نه چندان زیاد در اختیار رئال مادرید است با 35295074 بیننده. این یعنی دو غول فوتبال اسپانیا، به تنهایی 22 درصد از همه مخاطبان تلویزیونی این لیگ را در اختیار خود دارند. بتیس در کمال تعجب در رده سوم است با 23648626 بیننده. یکی از اصلی ترین دلایل این اتفاق این است که بازی‌های بتیس معمولا به عنوان جایزه اشتراک تعیین می‌شود. برعکس اتلتیکو مادرید که شما برای دیدن بازی‌هایش باید پول پرداخت کنید. اتلتی با 20390356 بیننده در رده چهارم قرار دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Masoud-2014
04-04-2018, 18:45
بالاتر از رئال مادرید؛ بارسلونا، پر بیننده ترین تیم فصل جاری لالیگا

طبق آمار منتشر شده، بازی‌های بارسلونا در فصل جاری لالیگا، بیشترین بیننده را داشته است.

به گزارش as، در زمانی که حق پخش تلویزیونی، بخش عمده ای درآمد باشگاه‌ها را تشکیل می‌دهند، بارسا توانسته مخاطبان بیشتری نسبت به رئال مادرید در فصل جاری لالیگا جذب کند. لالیگا تا پایان هفته سی ام، مجموعا 315.97 میلیون نفر بیننده داشته که از این تعداد، 35586300 نفر بازی‌های بارسلونا را تماشا کرده اند تا این تیم به عنوان پر بیننده ترین تیم لالیگا معرفی شود.

رده دوم با اختلافی نه چندان زیاد در اختیار رئال مادرید است با 35295074 بیننده. این یعنی دو غول فوتبال اسپانیا، به تنهایی 22 درصد از همه مخاطبان تلویزیونی این لیگ را در اختیار خود دارند. بتیس در کمال تعجب در رده سوم است با 23648626 بیننده. یکی از اصلی ترین دلایل این اتفاق این است که بازی‌های بتیس معمولا به عنوان جایزه اشتراک تعیین می‌شود. برعکس اتلتیکو مادرید که شما برای دیدن بازی‌هایش باید پول پرداخت کنید. اتلتی با 20390356 بیننده در رده چهارم قرار دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چجوری میفهمن که کی داره چی میبینه ؟ یعنی تو تلویزیونها دستگاهی هست؟ :n13:

nw_nk
04-04-2018, 19:09
چجوری میفهمن که کی داره چی میبینه ؟ یعنی تو تلویزیونها دستگاهی هست؟ :n13:

با موافقت بیننده یه دستگاه به تلویزیون وصل میشه که آمار (شخص، کانال، برنامه، ...) رو به مرکز میفرسته

Masoud-2014
04-04-2018, 19:58
با موافقت بیننده یه دستگاه به تلویزیون وصل میشه که آمار (شخص، کانال، برنامه، ...) رو به مرکز میفرسته

یعنی رفتن خونه عین اون 40 میلیون نفر و موافقتشون و جلب کردن و دستگاه رو هم نصب کردن؟

nw_nk
04-04-2018, 20:19
یعنی رفتن خونه عین اون 40 میلیون نفر و موافقتشون و جلب کردن و دستگاه رو هم نصب کردن؟

برای چند ده هزار نفر اینکارو میکنن و آمار رو به کل مشترکین که تعدادشون مشخصه تعمیم میدن

nw_nk
06-04-2018, 13:59
مدافع اتلتیکو دربی مادرید را از دست داد

یکشنبه در برنابئو رئال مادرید میزبان اتلتیکو در حساس ترین بازی از هفته 31 لالیگاست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دیدار به خصوص برای بارسلونا اهمیت زیادی دارد و چه بسا هواداران این تیم برای اولین بار علاقه مند هستند که رئال برنده این بازی شود چرا که شانس قهرمانی تیم محبوب شان بیشتر خواهد شد.

اتلتیکو و رئال با 9 و 13 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا، تقریبا شانسی برای قهرمانی ندارند.

اتلتیکو که پس از برد شب گذشته برابر اسپورتینگ لیسبون در لیگ اروپا، با روحیه به دربی رسیده، نمی تواند از مدافع ارزشمند اروگوئه ای خود استفاده کند. خیمنز، در جریان بازی های ملی و در دیدار مقابل ولز دچار مصدومیت شد و دو بازی قبلی اتلتیکو برابر دپور و اسپورتینگ را از دست داد. حال طبق اعلام تیم پزشکی اتلتیکو، او به بازی با رئال هم نمی رسد.

دیگر غایب قطعی اتلتیکو فیلیپه لوئیس است و احتمال غیبت ورسالیکو نیز بالاست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
07-04-2018, 16:48
کاتالونیا آماده رکوردشکنی تاریخی بارسا

بارسلونا امشب در حالی برابر لگانس قرار می گیرد که ثبت یک رکورد تاریخی لالیگا را در تیررس خود می بیند.

از فصل 80-79 لالیگا سابقه نداشته که تیمی بتواند در 38 بازی متوالی بدون شکست بماند. در آن فصل سوسیداد توانست رکوردی تاریخی را ثبت کند و حالا بارسا تنها یک بازی با رسیدن به این رکورد فاصله دارد.

7 بازی انتهای فصل گذشته و 30 بازی این فصل، بارسا در لالیگا شکستی را تجربه نکرده و امشب در صورت برتری یا تساوی مقابل لگانس، با رکورد سوسیداد برابری خواهد کرد. هفته بعد و مقابل والنسیا، آبی اناری ها فرصت این را دارند تا رکورد را به تنهایی از آن خود کنند.

نشریات ورزشی کاتالونیا نیز تیتر یک شماره امروز خود را به این موضوع اختصاص داده اند.

موندودپورتیوو: شب رکورد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسپورت: لالیگای رکورد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B1%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%A9%D9%86%D B%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%B9%DA%A9%D8%B3

nw_nk
07-04-2018, 16:59
Real Madrid Fans Situation

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Real Madrid - Atletico Madrid

albertxx
08-04-2018, 23:52
وضعیت داوری تو لالیگا در حد محلاته :n29:
بازیکن آتلتیکو از تو زمین خودش حرکت کرد بعد کمک داور آفساید گرفت !:n29:! ( یا اینکه اون صحنه رو اوت گرفت ؟؟ :n13: )
پنالتی واسه رئال !!!

گل آتلتیکو هم آفساید بود ( اگرچه میلیمتری بود )
چندین و چند صحنه دیگه از جمله خطاهای وحشیانه آتلتیکو !!!

خیلی از اینا رو حتی با ویدئو هم نمیشه درست کرد !
کمک اگه آفساید بگیره ولی نباشه که دیگه نمیتونن توپ رو بیارن عقب و دوباره شروع کنن !
انواع و اقسام خطا !!

یه بنده خدایی یه حرف جالبی زد :
داورها با این کارها میخوان خودشون رو به چشم بیارن !

پر بی راه هم نمیگه !
این داوری تو این سطح از فوتبال شاهکاره !

nw_nk
09-04-2018, 21:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
12-04-2018, 11:52
روزنامه های امروز

24 ساعت بعد از حذف غیرمنتظره بارسلونا برابر رم در لیگ قهرمانان، این سناریو در حال تکرار شدن برای رئال مادرید هم بود اما یک تصمیم غیرمنتظره در دقیقه 93، همه چیز را تغییر داد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نشریه اسپورت با تیتر "دزدی قرن"، صعود رئال مادرید را مرهون اشتباهات داوری دانست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همجنین نشریه موندو دیپورتیوو نیز رئال مادرید را "استاد استفاده از اشتباهات داوری" خطاب کرد تا اینگونه نسبت به صعود پر حرف و حدیث رقیب دیرینه واکنش نشان دهد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
18-04-2018, 06:47
ستاره بارسا فینال کوپا دل ری را از دست داد؟

بارسلونا امشب در زمین سلتا با تساوی 2-2 متوقف شد تا همچنان شکست ناپذیر باقی بماند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارسا در شرایطی امشب در بالائیدوس به مصاف سلتا رفت که والورده ترجیح داده بود مسی، سوارز و بسیاری از ستاره های اصلی خود را نیمکت نشین کند.

در نهایت بارسا در حالی که ده نفره نیز شده بود، توانست با تساوی 2-2 از زمین خارج شده و همچنان رکورد شکست ناپذیری خود را حفظ کند.

اخراجی بارسا کسی نبود جز سرجی روبرتو که دقایقی از ورودش به زمین نمی گذشت. او به دلیل خطای واضح روی آسپاس کارت قرمز گرفت و زمین را ترک گفت.

بازی بعدی بارسا فینال کوپا دل ری برابر سویاست و این شائبه وجود داشت که سرجی به دلیل کارت قرمزی که امشب دریافت کرد، فینال را از دست داده است؛ ولی طبق قوانین فوتبال اسپانیا، سرجی در بازی بعدی بارسا در لالیگا غایب خواهد بود و نه در فینال کوپا دل ری.

ادامه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
18-04-2018, 06:51
توقف بارسا با گل هند یاگو آسپاس

بارسلونا امشب به لطف درخشش فوق العاده تراشتگن و نیز گل با دست آسپاس، بالائیدوس را با یک امتیاز ترک کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارسا ابتدا با گل دمبله پیش افتاد ولی کاسترو در دقیقه 45 با گلزنی برای سلتا نتیجه را مساوی کرد. در نیمه دوم بازهم بارسا بود که زودتر به گل دوم رسید اما یاگو آسپاس دقیقه 83 با گلی که به کمک دستش وارد دروازه بارسا کرد، بازهم همه چیز را برابر کرد.

بارسا که دقایقی پیشتر با اخراج روبرتو ده نفره شده بود، در نهایت به لطف مهارهای فوق العاده تراشتگن توانست رکورد شکست ناپذیری خود را حفظ کند و اگر اشتباه داوری نبود حتی از این بازی هم سه امتیاز را دشت می کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
19-04-2018, 17:25
مرکادو: مسی بدون هیچ بحثی بهترین است؛ اگر او را بزنم، نمی‌توانم به آرژانتین برگردم!

دو بازیکن هم وطن روز شنبه در فینال کوپا دل ری رو در روی هم قرار می‌گیرند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گابریل مرکادو، مدافع آرژانتینی و ملی‌پوش سویا معتقد است هم وطنش لیونل مسی بهترین بازیکن دنیاست. به گزارش as، مرکادو درباره این بازی و تقابل با مسی می‌گوید:



اگر مسی را بزنم، نمی‌توانم به آرژانتین برگردم! مسی را نمی‌توان متوقف کرد. حتی نمی‌‌شود روی او خطا کرد. شما او را می‌زنید اما همچنان زمین نمی‌خورد و به بازی ادامه می‌دهد. مسی همین است. همیشه دوست دارد گل بزند و به دروازه حریف برسد. او بدون هیچ بحثی بهترین است. در همه جای زمین حضور دارد. گل می‌زند؛ پاس گل می‌دهد؛ بازیسازی می‌کند و ... کارهای زیادی در دفاع باید انجام بدهیم. شنبه باید بی نقص باشیم. با همه این توصیفا، رویای بردن یک جام را در سر داریم و هیچ چیزی نمی‌تواند این رویا را از ما بگیرد.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
27-04-2018, 11:42
اگه بارسلونا هر 5 بازی باقیمونده رو ببازه رئال مادرید با برد بهتر از 3-0 در ال کلاسیکو برگشت میتونه قهرمان بشه :n02:

البته اتلتیکو هم باید 2 بازی امتیاز از دست بده و رئال تمام بازی هاشو ببره

How Real Madrid Can Stop Barcelona Winning The Title

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
28-04-2018, 17:14
صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا

همه روزنامه های ورزشی اسپانیا تیتر اصلی صفحه اول شان را به کنفرانس مطبوعاتی دیروز آندرس اینیستا و اعلام جدایی او از بارسلونا اختصاص دادند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه مارکا چاپ مادرید در صفحه اول خود با انتشار عکسی از اینیستا به تمجید از کاپیتان بارسا پرداخته و از زحمات او پس از 22 سال حضور در جمع آبی اناری ها تقدیر به عمل آورده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه موندو دپورتیوو با انتشار عکسی جالب از اینیستا، به خداحافظی او پرداخته و تیتر زده :" همیشه آرزویم این بود که اینگونه تیم را ترک کنم"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه آ.اس چاپ مادرید نیز مانند مارکا به تمجید از اینیستا پرداخته و از زحمات او در این سال‌ها تقدیر کرده است. آ.اس تیتر "افتخاری برای ما بود" را برای خداحافظی با اینیستا انتخاب کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه اسپورت نیز با انتشار ویژه نامه ای به تمجید از اینیستا پرداخته و تیتر زده "تکرار نشدنی"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
28-04-2018, 23:03
رئال مادرید 2 - 1 لگانس

با گل آفساید گرت بیل

به کارشناسی مارکای مادرید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی تا روز آخر این وضعیت ادامه داره

nw_nk
30-04-2018, 20:56
بارسلونا چند لالیگا در 10 سال اخیر برده است؟ :)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
04-05-2018, 22:50
آقای گل های ال کلاسیکو

1 - لیونل مسی 25 گل

2 - لیونل مسی بدون پنالتی 19 گل

3 - لیونل مسی از زمانی که رونالدو به رئال اومده 18 گل

4 - آلفردو دی استفانو 18 گل

5 - کریستیانو رونالدو 17 گل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
05-05-2018, 13:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
05-05-2018, 21:45
رئال مادرید به دنبال پایان دادن به یک فاجعه تاریخی

اگر رئال مادرید در ال کلاسیکو مغلوب بارسلونا شود، فاصله آنها با بارسلونا در جدول به 18 امتیاز خواهد رسید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رئال مادرید این فصل لالیگا را از همان ابتدا بد آغاز کرد و خیلی زود و با پذیرش شکست سنگین 0-3 در بازی رفت برابر بارسا، پذیرفت که دیگر در لالیگا شانسی ندارد.

در 30 سال اخیر هیچگاه پیش از برگزاری ال کلاسیکو، فاصله 2 تیم مانند امسال 15 امتیاز نبوده است و اگر رئال مادرید در بازی فردا شب مغلوب شود و در نهایت فصل با فاصله 18 امتیازی به 2 تیم به پایان برسد، بالاترین اختلاف امتیاز تاریخ بارسا و رئال مادرید در لالیگا رقم خواهد خورد.

در فصل 1985-1984 که در نهایت بارسلونا قهرمان شده و رئال مادرید پنجم شد، فاصله 2 تیم 17 امتیاز بود و اختلاف 18 امتیازی، بدترین عملکرد کهکشانی ها برابر رقیب دیرینه خواهد بود.

در سالهای اخیر بیشترین فاصله مربوط به ال کلاسیکوی سال 2015 با 10 امتیاز برتری بارسا، سال 2005 با 11 امتیاز به سود بارسا و سال 2003 با 11 امتیاز به نفع رئال مادرید بوده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ezel
06-05-2018, 22:23
......................

Ezel
06-05-2018, 22:26
بارسا همین اول کار نشون داد که توی لالیگا رئیس کیه ! از لحاظ داوری البته ! ) :n09:

#داور_نابینا_آفساید

hamedvt
06-05-2018, 23:00
این سوارز باسه تمارض تا الآن باید اخراج می شد.

migmig3000
06-05-2018, 23:06
تا شما باشین تمارض نکنین :n02::n02::n09:

اومدن بزنن بازیکنای رئال رو مصدوم کنن به فینال UCL نرسن خودشون اخراج دادن :n02:

Stream
06-05-2018, 23:09
بارسا همین اول کار نشون داد که توی لالیگا رئیس کیه ! از لحاظ داوری البته ! ) :n09:

#داور_نابینا_آفساید

فکر نکنم هیچ پستی توی تاریخ P30world به خوبی این پست عمر کرده باشه :n09::n02:

حداقل میذاشتی نیمه تموم بشه و خیالت راحت بشه قرار نیست امدادهای غیبی به داد رئال برسن، بعدش :n19:

migmig3000
06-05-2018, 23:15
فکر نکنم هیچ پستی توی تاریخ P30world به خوبی این پست عمر کرده باشه :n09::n02:

حداقل میذاشتی نیمه تموم بشه و خیالت راحت بشه قرار نیست امدادهای غیبی به داد رئال برسن، بعدش :n19:

آره واقعا درست میگین پرز پول داده که 2 تا کارت زرد الکی به رئال بدن و یه تک به تک از رونالدو هم الکی آفساید بگیرن :n05:
حالا اینکه مسی رو هم اول فصل محروم کردن بماند...:n09:

Stream
06-05-2018, 23:22
آره واقعا درست میگین پرز پول داده که 2 تا کارت زرد الکی به رئال بدن و یه تک به تک از رونالدو هم الکی آفساید بگیرن :n05:
حالا اینکه مسی رو هم اول فصل محروم کردن بماند...:n09:

پارسال هم راموس رو اخراج کردن جلوی بارسا، رکورددار اخراجی هم هست. اصلا رئال گل سالم هم خورد. اگه پرز پول داده پس چرا گل سالم رو داور قبول کرد؟ #داور :n02:

پی نوشت: اخراج سرجی روبرتو صحیح بود. بیل هم باید اخراج میشد. :n26:

migmig3000
07-05-2018, 00:14
پارسال هم راموس رو اخراج کردن جلوی بارسا، رکورددار اخراجی هم هست. اصلا رئال گل سالم هم خورد. اگه پرز پول داده پس چرا گل سالم رو داور قبول کرد؟ #داور :n02:

پی نوشت: اخراج سرجی روبرتو صحیح بود. بیل هم باید اخراج میشد. :n26:

قشنگ با داور هماهنگ کردین که یکی رو اخراج کنه خودش جاش وایسه :n31: بین دو نیمه چقدر کارت به کارت کردین؟ :n09:

migmig3000
07-05-2018, 00:35
اگه لالیگا رو نمی دیدید و براتون سوال شده بود چرا بارسلونا تو لالیگا نمیبازه احتمالا امشب جواب سوالتونو گرفتید

omidscafild
07-05-2018, 00:38
رو یه چیزی که قطعا هم رئالیا و هم بارسایی ها هم نظرن اینه که داوران اسپانیا واقعا در حد بهترین لیگ اروپا نیستن . کاش مثل انگلیس اسپانیا هم داوراشو بفروشه چین و امارات و قطر و اینا ... واقعا افتضاحن .

Mohammad King
07-05-2018, 00:42
حالا مشخص شد تیم هالیوود چرا تو لالیگا برنده میشه؟ چون تو نقش بازی کردنشون استادن قشنگ 11 تا بازیگر درجه 1 در حد لالیگا داره .مسی قشنگ زد پای راموس گردشکن کرد عو....


دم داور گرم قشنگ خودش جای یه نفرو جبران کردن.

خدا شاهده اگر یه بارسایی بیاد از داوری امشب انتقاد کنه به میثم میگم اکانتمو پاک کنه:n02:

omidscafild
07-05-2018, 00:42
اگه لالیگا رو نمی دیدید و براتون سوال شده بود چرا بارسلونا تو لالیگا نمیبازه احتمالا امشب جواب سوالتونو گرفتید

اخراج بیل قبل از همه این اتفاقات بود . اگه بیل اخراج میشد اونم تو اون تایم بنظرت رئال دووم میاورد 60 دقیقه ؟! :n02: ضمن اینکه صفحه قبل گل اسپاس همین هفته پیش بود که با دست زد و مساوی کردیم ! شما که لالیگا میبینید اینارم دنبال کنید :)

omidscafild
07-05-2018, 00:46
حالا مشخص شد تیم هالیوود چرا تو لالیگا برنده میشه؟ چون تو نقش بازی کردنشون استادن قشنگ 11 تا بازیگر درجه 1 در حد لالیگا داره .مسی قشنگ زد پای راموس گردشکن کرد عو....

طبق معمول موقع صحنه های احساسی فیلم مارسلو بازم حضور فیزیکی نداشتی ؟! :n02: عجب وضعیتی شده اصن .

Mohammad King
07-05-2018, 00:55
طبق معمول موقع صحنه های احساسی فیلم مارسلو بازم حضور فیزیکی نداشتی ؟! :n02: عجب وضعیتی شده اصن .

ببین من اگر 3 تا بازیکن مثل سوآرز و مسی و بوسگتس تو تیم محبوبم بود با همون حضور فیزیکی که ازش یاد میکنی برخورد غیر فیزیکی از راه دور میکردم با تیمم جوری که تو هم تیم محبوبتو نشناسی

وضعیت :هواپیما:n18:

migmig3000
07-05-2018, 02:05
اخراج بیل قبل از همه این اتفاقات بود . اگه بیل اخراج میشد اونم تو اون تایم بنظرت رئال دووم میاورد 60 دقیقه ؟! :n02: ضمن اینکه صفحه قبل گل اسپاس همین هفته پیش بود که با دست زد و مساوی کردیم ! شما که لالیگا میبینید اینارم دنبال کنید :)

باید یکی دوبار در طول فصل هم وقتی بازی تاثیر خاصی نداره به ضرر تیم محبوب سوت زد که خیلی هم قضیه آبکی نشه نمونش پنالتی که چند هفته پیش برای لاس پالماس بعد از 746 روز گرفته شد یا همین هند آسپاس!

اعتراضتون به داوری برای این صحنه بود دیگه؟؟:n13:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از اخراج پیکه به تمسخر برای داور دست زد که بعید میدونم داور رفیق هاش رو توی گزارشش قید کنه و محرومش کنن...

این عکس رو میذارم و ختم تاپیک رو اعلام میکنم :n09:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
07-05-2018, 06:24
درخشش دوباره آقای شماره 10؛ رکورد جدید ال کلاسیکویی لیونل مسی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86%D9%84-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3

زیدان در تونل نیوکمپ 5 دقیقه منتظر ماند تا اینیستا را در آغوش بگیرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
07-05-2018, 06:27
بارسلونا 2-2 رئال؛ قهرمان ده نفره باج نداد

بارسا در حالی که تمام نیمه دوم را ده نفره بود، توانست 2-2 رئال را متوقف کند و روند شکست ناپذیری خود در لالیگا را تداوم ببخشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طعنه پیکه به رئالی ها پس از ال کلاسیکو

رئالی ها طبق وعده قبلی پیش از شروع بازی برای بارسا گارد افتخار تشکیل ندادند و این موضوع با واکنش پیکه در پایان بازی همراه شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

albertxx
07-05-2018, 07:41
پیکه به خاطر دست زدن واسه داور محروم نشد ؟؟؟ البته اگه محروم بشه جای تعجب داره !!!!
به هر حال تیم داوری کاتالون بیشتر از این ازش انتظار میره !

رونالدو بعد اخراج به سمت داور چهارم دست تکون داد محرومش کردن !
آقای پیکه داور رو مسخره میکنه بعد میاد زبونشم درازه ! :n09:

albertxx
07-05-2018, 10:31
رو یه چیزی که قطعا هم رئالیا و هم بارسایی ها هم نظرن اینه که داوران اسپانیا واقعا در حد بهترین لیگ اروپا نیستن . کاش مثل انگلیس اسپانیا هم داوراشو بفروشه چین و امارات و قطر و اینا ... واقعا افتضاحن .

فارغ از هر نتیجه ای که حالا به ضرر هر تیمی شد
ولی
داوران اسپانیایی راه داوران انگلیسی رو پیش گرفتن
انگلیس از بس داوران ضعیفی داشته و نتایج داوری ضعیفی به جا گذاشتن که از قضاوت در جام جهانی محروم شدن ( فقط یه کلاتنبرگ بود که اونم بعد از رفتن به عربستان از لیست فیفا خارج شد )
حالا باز اسپانیا یه لول بهتر از انگلیسه
انگلیس یه معنای واقعی کلمه نابود شدست داوراش !

در مورد کمک داور ویدئویی هم
فکر نکنم اونقدر ها به کمک داورا بیاد
سر کارت قرمز و پنالتی کمک داور ویدئویی تاثیر گذاره ولی سر آفساید اصلا نمیتونه کمک کنه !
وقتی داور پرچم میزنه و آفساید اعلام میکنه یه موقعیت صد در صد رو از تیم میگیره و دیگه نمیشه کاری کرد
اینجور صحنه ها فقط به مهارت داور بستگی داره

و یا مثلا خطاهایی که خارج از محوطه میشه و داور خطا نمیگیره ( کارت زرد جزو درخواست ویدئویی نیست )
در حالی که همون خطا میتونه گل بشه !!!!!!

Stream
07-05-2018, 12:13
دیگه همین رو فقط میشه گفت که هرناندز هرناندز (داور بازی دیشب) بهترین داور فصل قبل لالیگا انتخاب شده بود!‌ نشون میده چقدر وضع داورها افتضاحه. نیاز به یک بازنگری اساسی در وضعیت داورهای اروپا داریم چون قطعا نسبت به نسل قبلی داورها بطور محسوس ضعیف تر هستند.



در مورد کمک داور ویدئویی هم
فکر نکنم اونقدر ها به کمک داورا بیاد
سر کارت قرمز و پنالتی کمک داور ویدئویی تاثیر گذاره ولی سر آفساید اصلا نمیتونه کمک کنه !
وقتی داور پرچم میزنه و آفساید اعلام میکنه یه موقعیت صد در صد رو از تیم میگیره و دیگه نمیشه کاری کرد
اینجور صحنه ها فقط به مهارت داور بستگی داره


در کل من هم موافقم اونقدرها کمک نخواهد کرد. ولی در مورد آفساید میشه از تصمیم های تاخیری استفاده کرد تا فرصت بازی کردن به بازیکن داده بشه. اگه به کمک داور ها گفته بشه در مقاطع حساس پرچم رو دیر بزنند میشه به بازیکن ها اجازه داد بازی رو ادامه بدن، وقتی بازی متوقف شد یا موقعیت تمام شد کمک داور میتونه پرچم بزنه و از کمک ویدیویی استفاده بشه. گرچه این خودش اعتراضات رو میتونه بیشتر کنه (آفساید جنجالی اگه موقعیت تبدیل به گل بشه نسبت به اینکه فقط یه تک به تک از دست بره، و ...)

گرچه زودتر یا دیرتر باید آفساید به کل بوسیله تکنولوژی و اتوماتیک تشخیص داده بشه و به کل از محدوده تصمیمات کمک داور خارج بشه. گویا دقت تکنولوژی فعلی چیزی حدود 1 سانتیمتر خواهد بود که دقتش از هر دوربین یا چشم کمک داور دقیق تر است. اگه آفساید از وظایف کمک داورها خارج بشه اونها هم می تونن تمرکزشون رو بیشتر بگذارن روی بقیه وظایفشون، به خصوص دیدن خطاهایی که از چشم داور دور بوده.

Abdolreza2012
07-05-2018, 12:59
بارسلونا 2-2 رئال؛ قهرمان ده نفره باج نداد

بارسا در حالی که تمام نیمه دوم را ده نفره بود، توانست 2-2 رئال را متوقف کند و روند شکست ناپذیری خود در لالیگا را تداوم ببخشد.



طعنه پیکه به رئالی ها پس از ال کلاسیکو


رئالی ها طبق وعده قبلی پیش از شروع بازی برای بارسا گارد افتخار تشکیل ندادند و این موضوع با واکنش پیکه در پایان بازی همراه شد.


فقط همینطوری که دیشب شاهدش بودیم بارسلونا و مسی می تونن رکوردبزنن و افتخار کنن به تیمشون !!!

nw_nk
07-05-2018, 16:21
یه مساوی بزور داور و ده نفره شدن بارسا گرفتن، چه شور حسینی برداشته رئالی ها رو :n02:


طرح بلیچر رپورت از تونلی که مادرید نزد و شخصیت خودشو دوباره نشون داد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
07-05-2018, 16:45
بارسا همین اول کار نشون داد که توی لالیگا رئیس کیه ! از لحاظ داوری البته ! ) :n09:

#داور_نابینا_آفساید


آره واقعا درست میگین پرز پول داده که 2 تا کارت زرد الکی به رئال بدن و یه تک به تک از رونالدو هم الکی آفساید بگیرن :n05:
حالا اینکه مسی رو هم اول فصل محروم کردن بماند...:n09:

داور اتفاقا آفساید رو درست گرفت. مشکل اینجاست رئال فن ها انتظار دارن داور تک تک صحنه ها براشون مایه بزاره. بدعادت شدن.

تک به تک رونالدو 16 سانتی متر آفساید بود. شاید با خودتون بگید خیلی کمه نباید میگرفت! پس بدونید گل سوم بارسلونا که مردود شد راکیتیچ فقط 14 سانتی متر آفساید بود.

بررسی دقیق ال چیرینگیتو:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داور خیلی خوب رئال رو از یه فاجعه تاریخی نجات داد. دعاگوش باشید :n39:

Ezel
07-05-2018, 19:12
فکر نکنم هیچ پستی توی تاریخ P30world به خوبی این پست عمر کرده باشه :n09::n02:

حداقل میذاشتی نیمه تموم بشه و خیالت راحت بشه قرار نیست امدادهای غیبی به داد رئال برسن، بعدش :n19:

من تازه میخواستم توئیتر وار دیشب انجام وظیفه کنم ولی شرایط اجازه نداد بیام انجمن بعد از پست اول :n09:


داور اتفاقا آفساید رو درست گرفت. مشکل اینجاست رئال فن ها انتظار دارن داور تک تک صحنه ها براشون مایه بزاره. بدعادت شدن.

.................
داور خیلی خوب رئال رو از یه فاجعه تاریخی نجات داد. دعاگوش باشید :n39:

عریان ترین حقیقت دیشب این بود که تنها تیمی که میتونه از لحاظ داوری از پس رئال بربیاد فقط و فقط و فقط بارسا هست و بس :n02::n02::n02:




++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++



پی نوشتی خطاب به آحاد امت پی سی : عاقا ما با این دوستای بارساییمون شوخی های داوری و اینها میکنیم چون خیلی وقته همدیگه رو میشناسیم و بالاخره آخرش یه جوری با هم کنار میایم شما خیلی جدی نگیرید ؛ بعد مدتها که کسی بهم پ.خ نزده بود یکی به ما پ.خ زده توو انجمن نوشته " عاقا مدیر دمت گرم چه خوب گفتی بهشون بازم بگو و حمایتمون کن " :n09:

Masoud-2014
07-05-2018, 21:38
پی نوشتی خطاب به آحاد امت پی سی : عاقا ما با این دوستای بارساییمون شوخی های داوری و اینها میکنیم چون خیلی وقته همدیگه رو میشناسیم و بالاخره آخرش یه جوری با هم کنار میایم شما خیلی جدی نگیرید ؛ بعد مدتها که کسی بهم پ.خ نزده بود یکی به ما پ.خ زده توو انجمن نوشته " عاقا مدیر دمت گرم چه خوب گفتی بهشون بازم بگو و حمایتمون کن " :n09:

سلام ...

اتفاقا اینجانب هم چندی پیش البته نچندان خیلی پیش ، همچین درخواست مشابهی رو از آقای مدیر دیگری در پ.خ بصورت فوق محرمانه و بسیار شدیدتر البته بر ضد رئال ،،، نمودم که ایشان هم برخورد مشابه و سنجیده ای نسبت به مباحث طرفداری بخصوص در مورد این انجمن ابراز داشتند و به این نتیجه رسیدیم که ارزشش را ندارد ...

باز اگه دوزار گیر ما میومد یچیزی!

ولی واسه هیجان و سرگرمی و دورهمی و دوستی و مهربانی و اوقوت خوش و غیره خوبه ...

البته باز ببخشید دیگه ... :n16:

----------------------------------------------

خخخخخخ ،،،، یازده نفره حریف بارسا نشدن بعد اینا مثلا قهرمان اروپان
یعنی میترسنا از بارسا شدید ... تو اسپانیا که دیگه جایی ندارن همون بهتره یه کانکس واسشون در نقطه ای وسط اروپا تدارک ببینن تا هرساله فقط واسه همون کاپ "چمپو دله ری" برن و بیان و هر فصل با دعای خدایا تو چمپو این فصل هم به بارسا نخوریم چون اگه بخوریم دیگه نمیدونیم کجا چادر بزنیم !
رانده شدگان

Abdolreza2012
07-05-2018, 21:56
پی نوشتی خطاب به آحاد امت پی سی : عاقا ما با این دوستای بارساییمون شوخی های داوری و اینها میکنیم چون خیلی وقته همدیگه رو میشناسیم و بالاخره آخرش یه جوری با هم کنار میایم شما خیلی جدی نگیرید ؛ بعد مدتها که کسی بهم پ.خ نزده بود یکی به ما پ.خ زده توو انجمن نوشته " عاقا مدیر دمت گرم چه خوب گفتی بهشون بازم بگو و حمایتمون کن " :n09:

والله حمایت شما که بر همگان روشنه
من دوتا اخطاری که دارم از شخص خودت هست ( هرچی خوردیم از به اصطلاح خودی خوردیم :n09: )

+

جالب هست که یه سری اعتقاد دارند که داور بازی رو برای رئال دراورده و رئالیا باید شکر گذار باشن :n08: و از طرفی چمپیونز لیگ رو جام کوچیکی میدونن :n08:
البته بایدم کوچیک بدونن
وقتی طی 5 سال اخیر فقط یک تیمو تو فینال دیده باشن این توهم پیش میاد که رسیدن به فینال و بردن جام کار آسونیه ، البته اینکه تیم خودشون نمیتونه بره فینال و جام رو ببره اصلا مهم نیستا
مهم این هست که UCL جام کوچیکیه :n02:
آدم یاد یه ضرب المثل معروف می افته ، گربه و گوشت و ......

مثل اینکه باید غیبت صغری که داشتیم رو به غیبت کبری تبدیل کنیم و عطای فروم رو به لقایش ببخشیم

omidscafild
08-05-2018, 11:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عادل خیلی سعی داشت بگه رونالدو آنساید بوده !!! :n09: گزارشگر و کارشناس SKy ، گزارشگر و کارشناس BeIN تو نگاه اول فهمیدن این آفساید هست ولی گزارشگر وطنی طبق معمول سعی کرد متفاوت باشه . :)
مثل دایو ژکو تو بازی با رم که کل دنیا فهمیدن دایو بوده ولی عادل اصرار داشت که پنالتیه ! :n02: Being Different is a Good Thing :n18:

Mohammad King
08-05-2018, 20:47
سرمربی بارسا و واکنش به کمپین علیه لیونل مسی!
ارنستو والورده، سرمربی بارسلونا در خصوص اتفاقاتی که در روزهای اخیر در مورد لیونل مسی رخ داده صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، بعد از ال کلاسیکو اخبار زیادی در مورد درگیری لفظی لیونل مسی با هرناندز داور این بازی در تونل و بین نیمه شنیده شده اما والورده مدعی شد خیلی به این مسائل اهمیتی نخواهد داد.







واکنش ها علیه مسی: "بارها شاهد صحبت کردن بازیکنان با داور بوده و تجربه زیادی در این خصوص دارم. اگر بحث تحت فشار گذاشن داوران باشد، بارها چنین صحنه ای را در تونل ها دیده ام و من تضمین می کنم که هیچکس نمی تواند در این خصوص و تحت فشار گذاشتن داوران صحبت کند.



چه زمانی که یک بازیکن از رئال مادرید و چه بارسلونا به داوری اعتراض کند، من به صداقت تصمیمات داور شکی ندارم. همانطور که ما به انتقاد عادت کرده ایم، داوران نیز به صحبت کردن با بازیکنان عادت دارند. من روزنامه ها را نخوانده ام، نه نشریات هوادار بارسلونا و نه رئال مادرید.



آیا علیه مسی کمپینی به وجود آمده است؟ من هیچ ایده ای در مورد کمپین علیه مسی ندارم و به این مسائل اهمیتی نمی دهم."



شایعات انتقال گریزمان: "من نمی دانم در ملاقات گریزمان با رئیس باشگاه اتلتیکومادرید چه گذشته است اما او به هر حال بازیکنی بسیار باکیفیت است و هیچ شکی در این خصوص وجود ندارد. اما ما باید محتاطانه در مورد بازیکنی که عضو بارسلونا نیست صحبت کنیم زیرا اتلتیکومادرید فینالیست لیگ اروپاست و ما باید به حریف خود احترام بگذاریم."

پ.ن

چند تا از رسانه های فیلم هایی هم برای اثبات تحدید و دعوای فرازمینی با هرناندز رو تهیه کردن که بچه فضایی انکار میکنه...خب باید انکار کنی نکنی عجیبه.

migmig3000
09-05-2018, 23:05
سرجی روبرتو رو میگن دستش به مارسلو نخورده بعد 4 جلسه محرومش کردن! احتمالا به خاطر این بوده که اسم پایتخت ایتالیا رو نمیدونسته ... در جریانید که؟ :n09:

Mohammad King
09-05-2018, 23:52
چرا رونالدو گلش به بارسلونا را جشن نگرفت؟
کریستیانو رونالدو یکشنبه شب در نوکمپ گل اول رئال را وارد دروازه بارسلونا کرد.

به گزارش "ورزش سه"، رئال و بارسا یکشنبه شب در نوکمپ به تساوی 2-2 رضایت دادند.

مسی و سوارز برای بلوگرانا گلزنی کردند و برای رئال نیز رونالدو و بیل موفق به زدن گل شدند. رونالدو پس از گلزنی و برخلاف همیشه اقدام به شادی نکرد و البته از ناحیه مچ پا نیز دچار مصدومیت شده بود.











طبق ادعای نشریه سان، دلیل اصلی خوشحالی نکردن رونالدو پس از گلزنی در ال کلاسیکو، به وضعیت حاد سر الکس فرگوسن بر می گردد. فرگوسن چند روز پیش به دلیل عارضه مغزی به کما رفت و بلافاصله مورد جراحی قرار گرفت.



در گزارش سان قید شده است که رونالدو به اطرافیانش گفته، چطور می توان خوشحالی کنم وقتی کسی که فوتبال را به من یاد داد، برای زنده ماندن می جنگد؟

nw_nk
10-05-2018, 14:47
نکته آماری؛ آندرس اینیستا تنها بازیکنی است که در 16 فصل گذشته لالیگا، حداقل یک پاس گل ثبت کرده است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]