ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باشگاه رئال مادرید | کهکشانی ها | فصل ۲۰۱۸-۲۰۱۷

صفحه ها : 1 2 [3]

migmig3000
03-05-2018, 16:03
کاسمیرو چون بازی رفت کارت زرد گرفته بود در صورت گرفتن کارت زرد تو بازی برگشت فینال رو از دست میداد و واسه همین نیمکت نشین شد
ولی به محض ورود به زمین کارت زرد گرفت و فینال محروم شد ! :n02: ( البته اگه خطا نمیکرد شاید حذف بودیم :n13: )

نه خوشبختانه کسی محروم نشده و فقط در صورت اخراج فینال رو از دست میدن

Stream
03-05-2018, 21:04
کاسمیرو چون بازی رفت کارت زرد گرفته بود در صورت گرفتن کارت زرد تو بازی برگشت فینال رو از دست میداد و واسه همین نیمکت نشین شد
ولی به محض ورود به زمین کارت زرد گرفت و فینال محروم شد ! :n02: ( البته اگه خطا نمیکرد شاید حذف بودیم :n13: )

در لیگ قهرمانان بازیکن ها با اخطارهای سوم، پنجم، هفتم و ... محروم میشن از بازی بعد. اخطارها هم همه پاک میشه بعد از مرحله یک چهارم نهایی و از صفر شروع میشه. برای همین کسی دیگه فینال رو به خاطر اخطار گرفتن از دست نمیده و فقط با اخراج شدن این اتفاق می افته. پاول ندود، ژابی آلونسو، دنی آلوز و سایر بازیکن هایی که فینال لیگ قهرمانان رو به خاطر اخطار گرفتن در بازی برگشت نیمه نهایی از دست دادن اگه قوانین دورانشون مثل الان بود فینال رو از دست نمی دادن.

در فینال امسال هیچ محرومی نداریم.

albertxx
03-05-2018, 21:53
در لیگ قهرمانان بازیکن ها با اخطارهای سوم، پنجم، هفتم و ... محروم میشن از بازی بعد. اخطارها هم همه پاک میشه بعد از مرحله یک چهارم نهایی و از صفر شروع میشه. برای همین کسی دیگه فینال رو به خاطر اخطار گرفتن از دست نمیده و فقط با اخراج شدن این اتفاق می افته. پاول ندود، ژابی آلونسو، دنی آلوز و سایر بازیکن هایی که فینال لیگ قهرمانان رو به خاطر اخطار گرفتن در بازی برگشت نیمه نهایی از دست دادن اگه قوانین دورانشون مثل الان بود فینال رو از دست نمی دادن.

در فینال امسال هیچ محرومی نداریم.
بله میدونم این قانون رو
در واقع بعد مرحله 1/4 همه کارت ها بخشیده میشه و نیمه نهایی هم کسی محروم نداریم ( چون کارت ها پاک شدن )

ولی مسئله اینجاست
واسه این گفتم کاسمیرو محرومه چون هم بازی رفت و هم برگشت نیمه نهایی کارت زرد گرفت ( رفت و برگشت جلو بایرن )

migmig3000
04-05-2018, 02:45
بله میدونم این قانون رو
در واقع بعد مرحله 1/4 همه کارت ها بخشیده میشه و نیمه نهایی هم کسی محروم نداریم ( چون کارت ها پاک شدن )

ولی مسئله اینجاست
واسه این گفتم کاسمیرو محرومه چون هم بازی رفت و هم برگشت نیمه نهایی کارت زرد گرفت ( رفت و برگشت جلو بایرن )

نه دوست عزیز با دو کارت زرد پشت هم محروم نمیشه :n40:

migmig3000
04-05-2018, 03:14
‏"رئال چیکار کرده باهاتون که برای خالی کردن حرصتون تا این حد پایین میاید!
لیورپول بعد سالها تحقیر بالاخره تونسته به فینال اروپا بیاد،رئال تو چهار سال تونست همه ی تیمای بزرگ دنیارو پشت سر بذاره و سه بار قهرمان اروپا بشه
اگه به پوله پس چرا بارسا و یونایتد و پاریس و سیتی هیچی نشدند؟ "

Stream
04-05-2018, 10:15
بله میدونم این قانون رو

در بازی رفت نیمه نهایی محروم میتونیم داشته باشیم اگه بازیکن در بازی برگشت یک چهارم نهایی سومین، پنجمین، هفتمین و نهمین و ... اخطارش رو گرفته باشه. کارت ها بخشیده میشه ولی محرومیت ها خیر.

ولی مسئله اینجاست

نکته اش اینجاست:

در لیگ قهرمانان بازیکن ها با اخطارهای سوم، پنجم، هفتم و ... محروم میشن از بازی بعد. اخطارها هم همه پاک میشه بعد از مرحله یک چهارم نهایی و از صفر شروع میشه...

اخطارها وقتی پاک میشه و از صفر شروع میشه، حالا بازیکن باید 3 اخطار بگیره تا محروم بشه. کاسمیرو 2 اخطار گرفته و برای همین محرومیت نداره.

nw_nk
05-05-2018, 21:41
زیدان: قهرمانی در لالیگا دشوارتر از چمپیونز لیگ است

سرمربی فرانسوی رئال بار دیگر عنوان کرد که برای او کسب لالیگا ارزشی بالاتر از لیگ قهرمانان دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زیدان در آستانه ال کلاسیکو در کنفرانسی خبری شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

او در مورد شرایط رئال برای این بازی گفت:« شور و هیجان خوبی در تیم وجود دارد و هدف ما کسب نتیجه ای مطلوب است. به خوبی خودمان را برای این بازی آماده کرده ایم.

نتیجه این بازی در رده بندی لالیگا بی تاثیر است ولی هدف ما خوب بازی کردن و در نهایت پیروزی است. هر کاری برای برد انجام می دهیم. به طور حتم بازیکنانی که 100 درصد آماده نیستند را به میدان نمی فرستم؛ ولی آنهایی که آماده اند، بدون ترس از مصدومیت و بازی های مهم پیش رو، در برنامه های من برای بازی قرار دارند. فردا بهترین ترکیب ممکن را به زمین می فرستم.»

اینیستا:« او نیاز به تعریف من ندارد. همیشه گفته ام که چه به لحاظ فوتبالی و چه شخصیتی فوق العاده است. اینیستا یک فوتبالیست معمولی نیست و برایش در ادامه مسیر آرزوی موفقیت دارم.»

کمک های داوری به رئال در لیگ قهرمانان:« در این مورد دوست ندارم ورود کنم. همه اینها دروغ است. ما شایسته رسیدن به فینال بودیم و مسیر دشواری را طی کردیم. هیچکس نمی تواند ارزش کار ما را با موضوع داوری ها پایین بیاورد. ما خودمان به ارزش کاری که کرده ایم واقف هستیم و همین مهم است. ما در زمین جنگیدیم و سختی کشیدیم تا به فینال برسیم. پی اس جی، یوونتوس و بایرن، حریفان دشواری در راه ما بودند و حذف آنها کار ساده ای نبود.»

لالیگا یا لیگ قهرمانان:« من همیشه گفته ام که لالیگا دشوارترین و بهترین جام ممکن است و قهرمانی در آن دشوارتر از لیگ قهرمانان. متاسفانه در لالیگا عملکرد خوبی نداشتیم و البته فاجعه هم نبودیم.»

راموس:« او رهبر و کاپیتان ماست و بازیکن مهمی برای رئال محسوب می شود. یک الگو و یک انگیزه بزرگ برای همه بازیکنان جوان. خوشحالم که مدت اندکی با او در رئال همبازی بودم.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

kasra_khan2003
06-05-2018, 05:22
عاقا اگه باختیم، دبه کنیم که بخاطر اضطراب و ترس از دست دادن سِرالکس فرگوسن بوده :n08:

Altairezio
06-05-2018, 13:13
عاقا اگه باختیم، دبه کنیم که بخاطر اضطراب و ترس از دست دادن سِرالکس فرگوسن بوده :n08:

کلاً بازی های این اواخر خیلی بی استرسن برام....چون منتهی میشه به جام جهانی و بازیکنا انرژی و سلامتیشونو نگه داشتن برا جنگ 32 تیمه.....
+
اگه بارسا ببازه....میگه آقا جامو گرفتیم دیگه چه فشاری میاوردیم رو تیم....
اگه ببرن میگن...هه دیدین با داور و شانس رفتیم فینال...حالا اگه ما قهرمانم بشیم ... میگن.. هه ما قهرمان قهرمانانو بردیم:n08:
این بازی اصن اون جو الکلاسیکو های همیشگی رو نداره....چون داورا چیز کردن توش از اول فصل....

albertxx
06-05-2018, 13:40

من کلا از نیم فصل دوم دیگه بازی های لیگ واسم جذابیت نداره !
اکثرا در حد رادیویی میبینم ! :n02: فقط صدا رو میشنوم و کله تو گوشیه ! :n02:
این الکلاسیکو فکر نکنم تو کل دنیا نصف اون جذابیت گذشته رو واسه مردم داشته باشه ! :n13:

رئال که لیگ رو داده و تو فینال چمپیونز هست
و واسه همون بازی زیاد به خودشون فشار نمیارن !
چه ببرن چه ببازن چشم دنیا به فینال چمپیونزه که در صورت قهرمان نشدن رئال حتی اگه تو الکلاسیکو 10 تا هم بزنه باز به چشم نمیاد !

migmig3000
06-05-2018, 23:20
اینم از تونل افتخارشون :n09:

jack82
06-05-2018, 23:36
گذشته از هر نتیجه ای داورای اسپانیایی در حد محلاتم نیستن.فاجعه خیلی کمه فرا فاجعن
خطا از این واضح تر داریم!!!!!
قشنگ مرد اول میدان داوره

SA3EDLORD
07-05-2018, 00:23
قشنگ داور گند زد تو بازی.......
بد شانسیمونم کریس اومد بیرون از بازی.

jack82
07-05-2018, 01:35
و‌نکته جالب اینکه دوستان بارسایی به اندازه ما شایدم بیشتر از داوری ناراضین
اینو دیگه خدابیش چجوری باید هضم کنیم.فکر کنم انتظار داشتن یه پنالتی چیزی هم براشون بگیره
متاسفانه پولای پرز کلا هدر رفت. داور فکر کنم یلدش رفته بود که بابا سفدا پول دادن نه اون یکی تیم

albertxx
07-05-2018, 07:37
تو صحنه گل اول در برخورد پیکه و رونالدو
مچ پای رونالدو پیچ خورد و به همین دلیل تعویض شد !!!
یعنی از کاتالانی وحشی تر نداریم
پیکه نمیدونم چرا اینقدر دوست داره نفرت انگیز باشه !!

فقط امیدوارم رونالدو به فینال برسه !:n23:

kasra_khan2003
07-05-2018, 08:07
اشتباهات داوری خیـــــلی زیاد بود، اونقدر زیاد که نمیشه شمرد و گفت کفه ترازو به نفع کی بود.

همون بهتر که نتیجه مساوی شد، بهتره پرونده این ال‌کلاسیکو و تیم داوریش رو همینجا واسه همیشه ببندیم.

| SoRoush 8K |
07-05-2018, 09:50
بعنوان ی بارسایی دارم میگم داوری افتضاح بود!!!!
هم واسه ما هم واسه شما!
یه پنالتی واسه شما نگرفت .... گل سوارز خطا بود ... از اون یه گل مارو مردود اعلام کردن که آفساید نبود... بیل با استوک رفت تو ساق پای اومتیتی که اگه اومتیتی مثل بعضی از دوستان ( حالا من میگم سوارز خودمون که بهتون بر نخوره ولی میدونید تو تیمتونم کم ندارید از از این دسته بازیکنا! ) خودشو پرت زمین میکرد 6 بار میچرخید داور کارت زرد یا حتی قرمز رو میداد... کمک داورم کور بود ماشالا تو فاصله یک متری... اخراج سرجی که تو ریپلی هم دیده شد خود مارسلو اول اومد کخ ریخت و سرجی رو تریگر کرد... اول تنه زد بعد دستشو کشید اونم بدون توپ بعدشم ضربه این که به پشتش زد خودشو پخش زمین کرد و صورتشو گرفت .... جالبه دوستانی که میگن قرمز داشت دقیق یادم نیست الکلاسیکو رفت همین امسال بود یا پارسال که همین مارسلو با آرنج زد تو صورت مسی دهنش خون اومد کل بازیو با دستمال داشت راه میرفت! داور یه کارت زردم نداد!؟ راموسی که بعد کارت زرد 4 بار خطا کرد ولی تو هیچ کدوم کارت زرد دومشو نگرفت! بیلی که اگه اونور رو خطای اومتیتی کارت میگرفت دیگه اونجوری خشن و پرسینگ بازی نمیکرد و شاید اگه یه چیزی مثل اون تکلش میزد میشد کارت زرد دومش!!
----
در کل داور معلوم بود که مثل بعضی موارد که میگیم خریداری شده اونجوری نبود.... قشنگ رید به بازی دو طرف! یه تنه نتیجه بازیو عوض کرد! ( با اخراج سرجی و نگرفتن پنالتی شما! )
----
دلیل اخراج سرجی هم بنظرم خواست یکم کولینا بازی در بیاره چون دید بازی داره از دستش خارج میشه جو گیر شد مستقیم اخراج کرد که یکم بازیکنا بترسن دیگه همو نزنن!
ولی بازی بسی جذاب شده بود با اون کتک کاریا :n02::n02: بسی خوشمان آمد :n08:

jack82
07-05-2018, 10:29
بعنوان ی بارسایی دارم میگم داوری افتضاح بود!!!!
هم واسه ما هم واسه شما!
یه پنالتی واسه شما نگرفت .... گل سوارز خطا بود ... از اون یه گل مارو مردود اعلام کردن که آفساید نبود... بیل با استوک رفت تو ساق پای اومتیتی که اگه اومتیتی مثل بعضی از دوستان ( حالا من میگم سوارز خودمون که بهتون بر نخوره ولی میدونید تو تیمتونم کم ندارید از از این دسته بازیکنا! ) خودشو پرت زمین میکرد 6 بار میچرخید داور کارت زرد یا حتی قرمز رو میداد... کمک داورم کور بود ماشالا تو فاصله یک متری... اخراج سرجی که تو ریپلی هم دیده شد خود مارسلو اول اومد کخ ریخت و سرجی رو تریگر کرد... اول تنه زد بعد دستشو کشید اونم بدون توپ بعدشم ضربه این که به پشتش زد خودشو پخش زمین کرد و صورتشو گرفت .... جالبه دوستانی که میگن قرمز داشت دقیق یادم نیست الکلاسیکو رفت همین امسال بود یا پارسال که همین مارسلو با آرنج زد تو صورت مسی دهنش خون اومد کل بازیو با دستمال داشت راه میرفت! داور یه کارت زردم نداد!؟ راموسی که بعد کارت زرد 4 بار خطا کرد ولی تو هیچ کدوم کارت زرد دومشو نگرفت! بیلی که اگه اونور رو خطای اومتیتی کارت میگرفت دیگه اونجوری خشن و پرسینگ بازی نمیکرد و شاید اگه یه چیزی مثل اون تکلش میزد میشد کارت زرد دومش!!
----
در کل داور معلوم بود که مثل بعضی موارد که میگیم خریداری شده اونجوری نبود.... قشنگ رید به بازی دو طرف! یه تنه نتیجه بازیو عوض کرد! ( با اخراج سرجی و نگرفتن پنالتی شما! )
----
دلیل اخراج سرجی هم بنظرم خواست یکم کولینا بازی در بیاره چون دید بازی داره از دستش خارج میشه جو گیر شد مستقیم اخراج کرد که یکم بازیکنا بترسن دیگه همو نزنن!
ولی بازی بسی جذاب شده بود با اون کتک کاریا :n02::n02: بسی خوشمان آمد :n08:

بله حرفاتون درسته فقط یه نکته رو هم من اضافه کنیم که باعث و بلنی و شروع کننده تمام قضایا جناب سوارز حداقل باید دو سه جا دیگه کازت زرد دوم رو میگرفت که به نظر داور محترم مستحق گرفتنش نبود.
گذشته از این مسایل بالا هم اشاره کردم وضعیت داورای اسپانیا فرا فاجعه ست و باید یه فکر اساسی براش کنن.

Layken
07-05-2018, 12:39
بارسایی ها چرا انقدر عصبی بودن؟ :دی

Abdolreza2012
07-05-2018, 12:55
یک تیم فقط همین جوری میتونه رکورد دار بیشترین بازی بدون باخت باشه و بازیکنشونم فقط همینطوری می تونه رکوردار بیشترین گل زده در ال کلاسیکو باشه !!!!

داوری در یک کلام ر....ده بود
اشتباهاتش برای هر دو طرف بود ولیی اشتباهات به ضرر بارسا کجا و به ضرر رئالل کجا !!!!
اینقدر واضح بوده اشتباها که نیاز به بازگویی هم نیست !!! ولی خب حافظه ی بارسایی ها ضعیفه و دو روز هیچی یادشون نیست دیگه
آخرین باری که بارسا در مقابل رئال اخراجی داده بود برمی گرده به 14 ال کلاسیکوی قبل :n09: اونم اخراج والدز بخاطر اعتراض بعد از سوت پایان بود فکر کنم :n09: یعنی در این حد !!!!

یکی از منفور ترین بازیکنای تمام ادوار فوتبال در کنار رائول گارسیا ، قطعا سوارز هست ، هر کسی از کنارش رد می شد انگار ..... گذاشتن ، خودشو مینداخت زمین !!!و اعتراضم داشت که چرا خطا نگرفته داور!!! در حالی صحنه آهسته به وضوح نشون می داد حتی باد بازیکن رئال بهش نخورده

رئال به جز 10 دقیقه اول هر نیمه ، کامل سرتر بود و واقعا روون تر و بهتر بازی می کرد و حقش قطعا برد بود ولی خب بازی رو باید براشون در میاورد داور چون یک کارت قرمز صحیح به بازیکنشون داده بود !

nw_nk
07-05-2018, 16:55
کاسمیرو: داور مقصر تساوی مقابل بارسا نبود

کاسمیرو، هافبک رئال مادرید معتقد است که تیمش نباید داور را مقصر تساوی 2-2 مقابل بارسلونا بداند.

رئال مادرید شب گذشته مهمان بارسلونا بود و در دیداری جنجالی، در نهایت به تساوی 2-2 دست یافت. در جریان بازی داور تصمیمات جنجالی بسیاری گرفت که مورد اعتراض دو تیم، به خصوص رئالی ها بود. اخراج سرخی روبرتو در پایان نیمه اول بحث برانگیز بود و همینطور خطای سوارز روی گل دوم بارسلونا و عدم اعلام پنالتی به نفع رئال پس از خطا روی مارسلو، از جمله این تصمیمات بود. پس از بازی، کاسمیرو اذعان داشت که اشتباه داوری نباید بهانه رئال برای عدم کسب پیروزی باشد.

او گفت:" در بخشی از دقایق بازی، اشتباهاتی رخ داد. ما با یک بازیکن بیشتر، بازی را تحت کنترل داشتیم ولی مسی با کیفیت بالایی که دارد، نتیجه را تغییر داد و بدون رونالدو، در نیمه دوم ریتم خود را از دست دادیم. حتی با اینکه داور می‌توانست یک ضربه پنالتی روی مارسلو اعلام کند. می‌خواهم تاکید کنم که مساوی شدن این بازی تقصیر داور نبود، هر چند که اشتباهاتی وجود داشت. بازی خیلی خوبی بود و فکر می‌کنم هر دو تیم از بازی لذت بردند. بهتر است راجع به داور صحبت نکنیم، او همیشه سعی دارد بهترین عملکرد را داشته باشد."

Altairezio
07-05-2018, 18:11
از بارسایی جماعت پر رو تر نداریم :|
به تساوی ام راضی نبودن...:|
اینا بلد نیستن فعلاً به جوونای تیم یاد بدن به بزرگتر باید احترام گذاشت نه اینکه جفتک انداخت بهش....اون از اون بوکسور اونم از یوردی آلبا.....البته تیمی که پسر خوبش جفتک میندازه در حمایت از دندون طلای تیم انتظار بیشتری نمیره از کوچولو موچولو هاش....
به منوال گذشته داور تو این بازی ام چیز کرد تا با اختلاف افتضاح و گند ترین فصل لالیگا باشه....
از همه جالب تر پسر خوب اون قدر بزدله که تو تونل به داور فحش داده چون میدونسته اگه تو میدون بهش قرمز یا زرد بده جنجال به پا میشه....:n01:آفرین پسر خوب (10)
خیلی دوست داشتم بازیکنای رئال اینیستا رو تشویق کنن موقع خروج....ولی داور کاری نکرد که.....
+
صحنه اخراج، رونالدو به بوسکتس گفته زمینو کردین میدون بکس ... من نیمه دومو نیستم.....
+
صحنه ی فلج شدن سوارز خیلی باحال با دستور راموس حال کردم.....و از اون بهتر ری اکشن یکی از جوونای رعنای تیم به دعوا دعوا کردنای دوتا از جنگلیا بعد از بیرون رفتن توپ خودش میتونه خط مشیی برای کل تیم مقابل باشه....
+
یاد خاطره ی هاوارد وب گرامی....داوری بود....:n12:
فقط موندم که چرا بارسا تو بازی های اروپایی جلو رئال دو سه تا میخوره :n08:و تو بازی های لیگ اونا دو سه تا میزنه :n26:
+
دوستان بارسایی اگه کوتی کردین تو همین تاپیک بکنین....تاپیک بارسا کوت بشم نشون میده خیلی ترسویین....
+
سایت ورزش 3 سایت دوزارییه .....دوستان بارسایی خیمه نزنن توش....

albertxx
07-05-2018, 20:13
صحنه ی فلج شدن سوارز خیلی باحال با دستور راموس حال کردم.....و از اون بهتر ری اکشن یکی از جوونای رعنای تیم به دعوا دعوا کردنای دوتا از جنگلیا بعد از بیرون رفتن توپ خودش میتونه خط مشیی برای کل تیم مقابل باشه....
..

اون صحنه داشتم فکر میکردم چقدر سوارز آشغاله !!
بعد از همون صحنه دوباره یه جا خودش رو انداخت رو زمین و دهنش باز بود که آقا خطا بگیر ! :n09:

از اون جالب تر برخورد عالی وازکز با غول بیابونی تیم حریف بود ( همونی که تو نیم فصل اول آمار گل زنیش با کریس مقایسه میشد ):n09:

albertxx
07-05-2018, 20:15
بارسایی ها چرا انقدر عصبی بودن؟ :دی

عصبی نبودن طبق معمول وحشی بودن !!

صنحه وازکز با پائولینیو مشخص بود ! :n09:

migmig3000
08-05-2018, 01:32
دوستان بارسایی این پست رو بوکمارک کنن و بعد از فینال 5 خرداد یه نگاه بندازن :n16:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ‏ال‌کلاسیکوهای امسال تموم شد...چهار تا بازی که دو تا رئال برد یکی بارسا و یکی هم مساوی شد.
‏4 تا بازی و كلكسيون اشتباهات عليه رئال
‏- 4 تا پنالتی‌مون رو نگرفتن ( پنالتي ديشب آلبا به روي مارسلو اگه گرفته ميشد بايد به آلبا كارت زرد دوم داده ميشد و اخراج )
- ‏یه پنالتی اشتباه واسه بارسا رو دایو سوارز
‏- 2 تا گل بارسا خطا و اوت بود ( خطاي ديشب سوارز به روي واران اگه گرفته ميشد بايد كارت زرد دوم ميگرفت و اخراج ميشد، | مصاحبه سوارز: واران رو زدم و خودم از تصميم داور تعجب كردم. | همچنين داور چهارم به داور وسط گفت كه سوارز خطا كرد سوارز خطا كرد... )
- آفسايد اشتباه رونالدو كه تك به تك ميشد
- دست زدن پيكه براي داور ( بدون محروميت و حتي اخطاري )
- خطاي واضح مسي به روي مارسلو ( هند به عمد و ضربه به عمد )
- خطاي ثانيه ٢٨ راكيتيچ به روي كاسميرو ( كارت داشت )
- ‏اخراج اشتباه و بعدش محرومیت چند جلسه اي رونالدو
- گرفتن گردن مودريچ توسط آلبا ( كارت؟ )
- صحبت هاي مسي تو رختكن به داور كه راموس هم ازش صحبت كرد: "چرا بهشون كمك ميكني؟ شماها كثيف هستين، ما لاليگارو برديم، نميتوني اينو بهشون تقديم كني." ( اگه بازيكني مثل رونالدو بود براش محروميت در نظر گرفته ميشد ولي مسي... )
- مسي خطاب به داور وسط زمين: گند زدي، گند زدي، گند زدي و به حريف كمك كردي ( هم اخراج و هم محروميت ميتونست در پي داشته باشه )

+ عكس در بالا

پول های پرز؟

albertxx
09-05-2018, 23:51
بعد از 2 3 فصل خرید نکردن این فصل گویا قراره خرید های بزرگی انجام بشه
به همین جهت روزمانه AS زحمت کیشده و کل بازیکنای دنیا رو به رئال لینک کرده ! :n02:

نیمار بالای 200 میلیون
صلاح 200 میلیون
هازارد
دروازه بان رم

همین 3 تا اول خودش اصل حاشیست !!!

فقط امیدوارم در مرحله اول بنزما و بیل از تیم خارج بشن ( بیل بازیکن فوق العاده ای هست و پتانسیل خوبی داره ولی زیر نظر زیدان به جایی نمیرسه )
در مرحله بعد هم یه مهاجم شش دانگ بخرن ( تو همون 5 بازی که رونالدو محروم بود اگه یه مهاجم تاپ داشتیم شاید لالیگا رو وا نمیدادیم ! :n27:

حاشیه های خرید رئال همیشه بیشتر بوده
به خصوص الان که 2 3 فصله خرید بزرگی نداشته و با همین ترکیب ثابت از 2013 2014 تا الان اومده
بودجه خرید هم گفته میشه 300 تا هست ( که اگه پول فروش بیل و بنزما بهش اضافه بشه شاید به 450 برسه )

nw_nk
10-05-2018, 11:48
در شب عجیب سرخیو راموس

سویا 3-2 رئال: نایب قهرمانی دورتر شد

رئال مادرید در دیداری خارج از خانه 3-2 مغلوب سویا شد و اکنون کار دشواری برای رسیدن به عنوان نایب قهرمانی این فصل لالیگا دارد.

راموس یه گل به خودی زد و یه پنالتی خراب کرد :n01:

migmig3000
10-05-2018, 18:06
راموس یه گل به خودی زد و یه پنالتی خراب کرد :n01:

ال کاپیتانو توی سانچز پیسخوان یه مقدار احساساتی بازی میکنه ولی وقتی گل دوم رئال رو زد و در حال معذرت خواهی از هوادارهای سویا داشت با اون سرعت توپ رو میاورد وسط زمین که رئال بتونه گل مساوی رو بزنه مگه میشه عاشقش نشد :n02:

kasra_khan2003
11-05-2018, 06:40
ال کاپیتانو توی سانچز پیسخوان یه مقدار احساساتی بازی میکنه ولی وقتی گل دوم رئال رو زد و در حال معذرت خواهی از هوادارهای سویا داشت با اون سرعت توپ رو میاورد وسط زمین که رئال بتونه گل مساوی رو بزنه مگه میشه عاشقش نشد :n02:

اگه بعضی‌ها اون پنالتی رو خراب کرده بودن، الان از فوتبال ملی خداحافظی میکردند، اما راموس با اعتماد به نفس رفت پشت پنالتی دوم و حتی بهتر از اولی، با فریب دروازبان، گلش کرد.

migmig3000
11-05-2018, 08:45
اگه بعضی‌ها اون پنالتی رو خراب کرده بودن، الان از فوتبال ملی خداحافظی میکردند، اما راموس با اعتماد به نفس رفت پشت پنالتی دوم و حتی بهتر از اولی، با فریب دروازبان، گلش کرد.

حالا چون توی زمین ادای پسر خوب ها رو درنمیاره و بعد بره توی راهرو رختکن داور رو خِرکش کنه میان توی فوتبال 120 نظرسنجی میذارن و راموس رو شماره 1 لیست فوتبالیست های چرک قرار میدن !!!

kasra_khan2003
11-05-2018, 09:53

Altairezio
11-05-2018, 10:40
حالا چون توی زمین ادای پسر خوب ها رو درنمیاره و بعد بره توی راهرو رختکن داور رو خِرکش کنه میان توی فوتبال 120 نظرسنجی میذارن و راموس رو شماره 1 لیست فوتبالیست های چرک قرار میدن !!!

یکی نیست بگه فوتبال 120 خودت چرکی اصن....
با یه برنامه توپ شروع کردن...الان برنامه ای که میبینیم یه برنامه طرفداره که کارش شده طعنه به تیم های مختلف....
گفتنی ام طرفداری مفرط میکنین جبهه میگیرن....

kasra_khan2003
11-05-2018, 11:13
رونالدو با ۹ بازی کمتر از مسی، دومین گلزن برتر لالیگاست.

albertxx
11-05-2018, 11:20
یعنی ببینید کیا واسه ما رجز خوانی میکنن !!! :n02:

تا 15 سال قبل درگیر سهمیه بودن و مورد داشتیم حتی به چمپیونز هم صعود نمیکردن !:n09:

الان یه 10 سالی تیم شدن و قاطی تیمای درجه 1 شدن یه ذره توهم برشون داشته !

آدم پستا رو میبینه خندش میگیره !:n09:

البته از کسایی که اسطورشون شوهر شکیرا باشه انتظار دیگه ای نمیره ! :n31:

kasra_khan2003
15-05-2018, 20:26
قیمت این Gareth Fail از قیمت ایسکو و آسنسیو هم پایینتر اومده...

albertxx
15-05-2018, 20:43
قیمت این Gareth Fail از قیمت ایسکو و آسنسیو هم پایینتر اومده...

فصل قبل میزان مصدومیتش از تعداد دقایق بازیش بیشتر بوده !
الانم که حرف از موندنش هست که واقعا ریسکی هست
پتانسیل خوبی داره ولی اینقدر مصدوم شده دیگه اون اعتماد سابق رو نمیتونه جلب کنه !
فصل بعد هم خروجی ها مشخص نیست و همش شایعه و ..... هست

ولی اگه قراره هازارد یا یکی در همین اندازه بیاد قطعا رفتن بیل بهتر از موندنش هست
دیگه اینقدر مصدوم شده قیمتش رو که از دست داده هیچی بلکه ترس از مصدومیت های پی در پی باعث میشه نشه بهش اعتماد کرد !! :n27:

nw_nk
18-05-2018, 21:48
راهکار جدید رونالدو برای مختومه شدن پرونده مالیاتی

کریستیانو رونالدو سرانجام پذیرفته است که برای حل و فصل قضیه فرار مالیاتی، با اداره مالیات و دادستانی همکاری کند.

سال گذشته رونالدو از طرف دادستانی مادرید به تخلف مالیاتی 14.7 میلیون یورویی متهم شد. او تابستان در دادگاه حاضر شد و به دفاع از خود پرداخت. رونالدو متهم شده است که 4 فقره فرار مالیاتی داشته ولی او در دادگاه تمام اتهاماتش را رد کرد.

پس از گذشت چند ماه، فوق ستاره پرتغالی از موضع خود عقب نشینی کرده و طبق ادعای ال موندو، ابتدا پیشنهاد داد تا با پرداخت 3.8 میلیون یورو، پرونده بسته شود اما دادستانی تقاضای 25.6 میلیون یورو کرده بود و درخواست رونالدو طبعا رد شد.

در دومین پیشنهاد، رونالدو حالا قصد پرداخت 14 میلیون یورو را دارد و باید دید مورد موافقت دادگاه قرار خواهد گرفت یا خیر. رونالدو با این اقدام جدید خود قصد دارد بدون دغدغه وارد جام جهانی شود و تمام تمرکزش تنها روی فوتبال باشد.

nw_nk
21-05-2018, 15:20

Real Madrid Without Cristiano Ronaldo

kasra_khan2003
23-05-2018, 08:02
یه زمانی بعضی‌ها ادعا میکردن که نیازی به خرید بازیکن ندارن، یه مدرسه دارن ازش همینجور اعجوبه در میاد
.

migmig3000
23-05-2018, 15:29
قبلا کمتر دکل نوردی میکردن :n04:

آلبا در مورد رابطه اش با رئالی های تیم ملی به آنتنا 3 گفت:« رابطه ام با بازیکنان رئال عجیب و غریب است. با آنها همیشه خوب بوده ام و به خصوص با راموس ولی از طرفی همیشه دوست دارم باخت شان را در رقابت های ورزشی ببینم. همه می دانند که من دوست دارم رئال تمام بازی هایش را ببازد. سال گذشته و پس از قهرمانی رئال در چمپیونزلیگ، به تک تک دوستانم در رئال تبریک گفتم و برای شان نوشتم که ترجیح می دادم بازنده نهایی باشند. امیدوارم امسال مجبور به نوشتن چنین جمله ای نشوم و لیورپول در فینال، رئال را مغلوب کند. به لیورپولی ها برای قهرمانی ایمان دارم.»

albertxx
23-05-2018, 18:18
قبلا کمتر دکل نوردی میکردن :n04:

آلبا در مورد رابطه اش با رئالی های تیم ملی به آنتنا 3 گفت:« رابطه ام با بازیکنان رئال عجیب و غریب است. با آنها همیشه خوب بوده ام و به خصوص با راموس ولی از طرفی همیشه دوست دارم باخت شان را در رقابت های ورزشی ببینم. همه می دانند که من دوست دارم رئال تمام بازی هایش را ببازد. سال گذشته و پس از قهرمانی رئال در چمپیونزلیگ، به تک تک دوستانم در رئال تبریک گفتم و برای شان نوشتم که ترجیح می دادم بازنده نهایی باشند. امیدوارم امسال مجبور به نوشتن چنین جمله ای نشوم و لیورپول در فینال، رئال را مغلوب کند. به لیورپولی ها برای قهرمانی ایمان دارم.»

یه ضرب المثل آبی اناری هست که واسه فینال به لیورپول میگه :

لیورپول دستم به دکلت ! :n09:

migmig3000
26-05-2018, 21:06
ترکیب هم اعلام شد و حاج کریم فیکسه :n09:

albertxx
26-05-2018, 21:19
ترکیب هم اعلام شد و حاج کریم فیکسه :n09:

یعنی دست زیدان درد نکنه
خیلی موفقیت واسمون جمع کرده

ولی وجدانا چرا بنزما فیکسه ؟؟؟؟
بیل دیگه آخر آمادگیه !
چرا نیست ؟ !!:n29:

migmig3000
26-05-2018, 21:35
یعنی دست زیدان درد نکنه
خیلی موفقیت واسمون جمع کرده

ولی وجدانا چرا بنزما فیکسه ؟؟؟؟
بیل دیگه آخر آمادگیه !
چرا نیست ؟ !!:n29:

بیل هم توی کار دفاعی بهتره و هم توی حمله سریع تر :n35:

albertxx
26-05-2018, 21:38
بیل هم توی کار دفاعی بهتره و هم توی حمله سریع تر :n35:

بیل خوراک ضد حمله بود و بازیه ای قبلی ثابت کرد واقعا آمادگی بالایی داره

امیدوارم آخر فصل که همه منتظر خروج بنزما بودن بیل نره !! ( اگرچه مصدومیت های پی در پی باعث میشه نشه بهش اعتماد کرد )
ولی چون نه میشه نیمار رو گرفت و نه هازار و یا بازیکن مشابه
رفتن بیل قشنگ نابودی رو در پی داره

فکر کنید رونالدو یه بازی نباشه فصل بعد
بنزما میخواد چیکار کنه ؟؟

jack82
26-05-2018, 23:11
نیمه خوبی نبود برامون احتیاط بیش از اندازه تو نیم ساعت اول و بی دقتی فراوان تو یه ربع اخر
واقعا دلبل حضور کریم و حتی ابسکو به نطرم مشخص نیست
اسانسایو و بیل خیلی میتونستن موثر تر باشن
امیدوارم نیمه دوم نمایش بهتری داشته باشیم.
از همین الان دوستان شروع کردن و انواع اقسام چیزاراو به راموس نسبت دادن.واقعا خنده داره نهایتا یه خطای ساده میتونست باشه اون صخنه
این مزدک چقد تو مخیه حیف جاییم دسترسی ندارم به چیزی تا صدای این منحوس رو نشنوم

jack82
27-05-2018, 00:12
تبریک به فوق کهکشانیعا
الان دوستامون دارن دنیال سند میگردن که بگن ما گلرو خریدیم.خخخخخخخخ
ترکیب اشتباه زیدان نیمه اول داشت کار دستمون میداد ولی خوشبختانه نیمه دوم همه چی به نفع ما رقم خورد
رکورد زیدان و تیم تا ابد به تاریخ پیوست.شاید یکی از دست نیافتنی ترین رکوردای تاریخ فوتبال

kasra_khan2003
27-05-2018, 00:18
منم تبریک میگم، صحبت‌های فنی باشه فردا.

بذاریم بچه‌های بارسایی خوب فکر کنن به چی گیر بدن :n08:

jack82
27-05-2018, 00:29
خنده دار ترین جک تاریخم میرسه به جاودانی.یکی به این بگه داداش چی میزنی .
اون حرکت در بدبینا نه ترین حالت ممکن یه کارت زرد داشت.
به خدا اینا حالشون خوش نیست.قشنگ معلومه چقد بهشون فشار اومده

SA3EDLORD
27-05-2018, 00:52
تبریک به رئالیای گل
یعنی با اون برگردون و اون عکس العمل زیدان حیف بود بازی رو نبریم. این قرن رو هم مال خودش کرد رئال.:n05:

Layken
27-05-2018, 00:52
سلام
تبریک بابت قهرمانی عالی بود.

بابت محمد صلاح خیلی ناراحتم خیلی :n35:

migmig3000
27-05-2018, 00:55
قهرمانی رو جا داره به مزدک میرزایی و کاتالانی های دیگه تسلیت بگم که باید همگی بشینن تو استودیو و تا صبح گریه کنن :n09:
چیه این رئال مادرید؟؟؟ هی قهرمانی هی قهرمانی و هی قهرمانی:n09:

به قول عصام الشوالی ای کاتب تاریخ به هواداریت افتخار میکنیم و
HALA MADRID

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۰۵-۲۷_۰۱-۱۷-۴۵.jpg

albertxx
27-05-2018, 01:01
یعنی به حدی از این گزارشگران آب دو خیاری حالم بهم خورد اعصاب ندارم
واقعا چقدر تعصب آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n23:

در هر حال تبریک میگم :n16:
بنزما و بیل هم با گلایی که زدن مهر تمدید 5 ساله رو کوبوندن !! :n09:
امیدوارم فصل بعد با نیمکت قویتر موفقیت های بیشتری به دست بیاریم !

:n01::n12::n16:

migmig3000
27-05-2018, 01:07
وقتی کل افتخارات باشگاهشون اندازه یه بازیکن ماست دیگه جایی برای کل کل نمیمونه...

reza0034
27-05-2018, 12:38
رئال مادرید از تعداد قهرمانی های باشگاه های انگلیسی و ایتالیایی در لیگ قهرمانان اروپا عبور کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رئال مادرید رکوردی جاودانه در لیگ قهرمانان اروپا به جای گذاشت. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-form)
- پیروزی 3-1 رئال مادرید در مقابل لیورپول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موجب شد تا لوس بلانکوس برای سیزدهمین بار بر بام فوتبال اروپا بایستد.
رئال مادرید با کسب سومین عنوان قهرمانی متوالی خود در لیگ قهرمانان اروپا، به رکورد 13 قهرمانی در تاریخ برگزاری جام باشگاه های اروپا/لیگ قهرمانان اروپا دست یافت، تا از تعداد قهرمانی باشگاه های انگلیسی و همچنین باشگاه های ایتالیایی در این رقابت ها عبور کند.
پنج باشگاه انگلیسی لیورپول (5)، منچستریونایتد (3)، ناتینگهام فارست (2)، استون ویلا (1) و چلسی (1) مجموعاً 12 بار و سه باشگاه ایتالیایی آث میلان (7)، اینترمیلان (3) و یوونتوس (2) مجموعاً 12 بار فاتح جام باشگاه های اروپا/لیگ قهرمانان اروپا شده اند.

کشورهای رکورددار قهرمانی در جام باشگاه های اروپا/لیگ قهرمانان اروپا

18: اسپانیا (رئال مادرید 13، بارسلونا 5)

12: انگلستان (لیورپول 5، منچستر یونایتد 3، ناتینگهام فارست 2، چلسی 1، استون ویلا 1)

12: ایتالیا (آث میلان 7، اینترمیلان 3، یوونتوس 2)

7: آلمان (بایرن مونیخ 5، بروسیا دورتموند 1، هامبورگ 1)

6: هلند (آژاکس 4، فاینورد 1، پی اس وی آیندهوون 1)

4: پرتغال (بنفیکا 2، پورتو 2)

1: اسکاتلند (سلتیک 1)

1: رومانی (استوا بخارست 1)

1: صربستان (ستاره سرخ بلگراد 1)

1: فرانسه (المپیک مارسی 1)

از سویی رئال مادرید به اولین باشگاهی بدل شد که دو بار موفق به کسب حداقل سه قهرمانی متوالی در تاریخ جام باشگاه های اروپا/لیگ قهرمانان اروپا می شود. رئال مادرید، آژاکس و بایرن مونیخ تنها باشگاه هایی هستند که حداقل سه قهرمانی متوالی در تاریخ مسابقات را تجربه کرده اند.

بیشترین قهرمانی متوالی در جام باشگاه های اروپا/لیگ قهرمانان اروپا

نام باشگاه
تعداد قهرمانی متوالی

رئال مادرید
5 (1955/56 - 1959-60 (tel:1955/56 - 1959-60))

آژاکس
3 (1970/71 - 1972 (tel:1970/71 - 1972)/73)

بایرن مونیخ
3 (1973/74 - 1975-76 (tel:1973/74 - 1975-76))

رئال مادرید
3 (2015/16 - 2017/18)

با حضور رئال مادرید در فینال 2018، نمایندگان اسپانیا با عبور از نمایندگان ایتالیایی، رکورددار حضور در فینال جام باشگاه های اروپا/لیگ قهرمانان اروپا شدند، در حالی که کشور انگليس بیشترین تنوع نماینده در این مرحله را داراست.

کشورهای رکورددار حضور در فینال جام باشگاه های اروپا/لیگ قهرمانان اروپا

29: اسپانیا (رئال مادرید 16، بارسلونا 8، اتلتیکو مادرید 3، والنسیا 2) 4 نماینده

28: ایتالیا (آث میلان 11، یوونتوس 9، اینترمیلان 5، آاس رم 1، فیورنتینا 1، سمپدوریا 1) 6 نماینده

20: انگلستان (لیورپول 8، منچستر یونایتد 5، چلسی 2، ناتینگهام فارست 2، لیدز یونایتد 1، آرسنال 1، استون ویلا 1) 7 نماینده

17: آلمان (بایرن مونیخ 10، بروسیا دورتموند 2، هامبورگ 2، بروسیا مونشن گلادباخ 1، بایرلورکوزن 1، آینتراخت فرانکفورت 1) 6 نماینده

9: پرتغال (بنفیکا 7، پورتو 2) 2 نماینده

8: هلند (آژاکس 6، پی اس وی آیندهوون 1، فاینورد 1) 3 نماینده

6: فرانسه (مارسی 2، استاده ریمس 2، موناکو 1، سنت اتین 1) 4 نماینده

2: رومانی (استوابخارست 2) 1 نماینده

2: اسکاتلند (سلتیک 2) 1 نماینده

2: صربستان (ستاره سرخ بلگراد 1، پارتیزان بلگراد 1) 2 نماینده

1: یونان (پاناتینایکوس 1) 1 نماینده

1: سوئد (مالمو 1) 1 نماینده

رکوردداران فینال لیگ قهرمانان اروپا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تمامی قهرمانان لیگ قهرمانان اروپا - جام باشگاه های اروپا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kasra_khan2003
27-05-2018, 13:20
بیل دیشب تو یه مصاحبه ۳ دقیقه‌ای سه بار گفت از اینکه بازی رو از روی نیمکت شروع کردم ناراحتم.

تو ال‌کلاسیکو، بعد مصدومیت بازی رو شروع کردی، فقط یه تعویض اجباری گذاشتی رو دستمون. حالا یه بازی اومدی گل زدی، قشنگ هم زدی، دمت گرم، اما چرت نگو دیگه :دی

هر سه فصل میاد یه بازی سرنوشت ساز میرسه و خوب بازی میکنه... بیشتر از نصف دقایقی که میتونسته بازی بکنه رو مصدوم بوده.

albertxx
27-05-2018, 17:52
رونالدو میخواد بره ؟؟؟
مثل اینکه بحثش جدی شده !!

رونالدو تو مصاحبه گفته آیندم مشخص نیست
پرزم جواب داده هیچکس بزرگتر از باشگاه نیست !

ترکیب این 2 مکالمه با هم یعنی خداحافظی رونالدو ؟؟؟

kasra_khan2003
27-05-2018, 18:04
رونالدو میخواد بره ؟؟؟
مثل اینکه بحثش جدی شده !!

رونالدو تو مصاحبه گفته آیندم مشخص نیست
پرزم جواب داده هیچکس بزرگتر از باشگاه نیست !

ترکیب این 2 مکالمه با هم یعنی خداحافظی رونالدو ؟؟؟

آره بعد بازی صحبت‌هایی کرد که گویا میخواد بره.

البته شاید هم خواسته همون حیله‌ی مسی رو بزنه (خداحافظی از تیم ملی)، تا بازی بدش تو فینال رو تحت الشعاع قرار بده.

به هر حال، رونالدو فصل دیگه ۳۴ ساله میشه، پست و نحوه‌ی بازی کریس طوری نیست که بتونه در سطح گذشته بازی کنه. و احتمالا دلش میخواد مثل خیلی از بازیکنا مدام تو ترکیب باشه. با توجه به سطح بازی‌های رئال، بعید هست این اتفاق بیفته.

ازین گذشته، باشگاه خیلی دنبال آوردن جانشینی واسه رونالدو هست، که الان نزدیک‌ترین شخص، نیمارِ.

albertxx
27-05-2018, 18:27
آره بعد بازی صحبت‌هایی کرد که گویا میخواد بره.

البته شاید هم خواسته همون حیله‌ی مسی رو بزنه (خداحافظی از تیم ملی)، تا بازی بدش تو فینال رو تحت الشعاع قرار بده.

به هر حال، رونالدو فصل دیگه ۳۴ ساله میشه، پست و نحوه‌ی بازی کریس طوری نیست که بتونه در سطح گذشته بازی کنه. و احتمالا دلش میخواد مثل خیلی از بازیکنا مدام تو ترکیب باشه. با توجه به سطح بازی‌های رئال، بعید هست این اتفاق بیفته.

ازین گذشته، باشگاه خیلی دنبال آوردن جانشینی واسه رونالدو هست، که الان نزدیک‌ترین شخص، نیمارِ.

نیمار تقریبا کنسله !
منطقی بخوایم نگاه کنید رونالدو واقعا اون آمادگی سابق رو داره که بخواد 38 بازی لیگ واسمون بازی کنه ( به اضافه چمپیونز )
و پیدا کردن یه جانشین واسش واجبه

ولی 2 تا مشکل اینجاست
اول اینکه هیچ بازیکن در دسترس نیست که حتی نزدیک به رونالدو باشه ( نیمار کنسله و هازارم مشخص نیست )
دوم - همین فصل خیلی از بازی های چمیپونز رو رونالدو واسمون در آورد و اگه رونالدو نباشه بنزما هیچ غلطی نمیتونه بکنه
با رفتن بیل و رونالدو عملا خط حمله تیم تعطیل میشه

کل مثلث هجومی رو تعویض کنن BBC
یه وینگر چپ و راست و یه مهاجم !!! که تو هیچکدوم از این 3 پست بازیکن خوبی در دسترس نیست

kasra_khan2003
27-05-2018, 18:36
نیمار تقریبا کنسله !
منطقی بخوایم نگاه کنید رونالدو واقعا اون آمادگی سابق رو داره که بخواد 38 بازی لیگ واسمون بازی کنه ( به اضافه چمپیونز )
و پیدا کردن یه جانشین واسش واجبه

ولی 2 تا مشکل اینجاست
اول اینکه هیچ بازیکن در دسترس نیست که حتی نزدیک به رونالدو باشه ( نیمار کنسله و هازارم مشخص نیست )
دوم - همین فصل خیلی از بازی های چمیپونز رو رونالدو واسمون در آورد و اگه رونالدو نباشه بنزما هیچ غلطی نمیتونه بکنه
با رفتن بیل و رونالدو عملا خط حمله تیم تعطیل میشه

کل مثلث هجومی رو تعویض کنن BBC
یه وینگر چپ و راست و یه مهاجم !!! که تو هیچکدوم از این 3 پست بازیکن خوبی در دسترس نیست

فکر کنم منظورت بود که آمادگی سابق رو نداره. نظر من اینه که نداره، این فصل هم خیلی بهش استراحت دادن.

بدون شک تنهای کسی که میتونست واقعا با مسی رقابت کنه و در سه سال گذشته مسی همیشه نفر دوم جهان بود، فقط رونالدو بود.

پیدا کردن جانشین واسه همچین شخصی واقعا سخت هست. اما جام‌جهانی نزدیک هست و همیشه تو جام‌جهانی ستاره‌های جدیدی ظهور میکنند، خوبه که رئال برای سومین بار پیاپی قهرمان شد، چون حالا خیلی از بازیکنا دلشون میخواد واسه رئال بازی بکنن و این شانس ما رو برای ترغیب بازیکن‌ها راحت‌تر هم میکنه.

albertxx
27-05-2018, 18:42
فکر کنم منظورت بود که آمادگی سابق رو نداره. نظر من اینه که نداره، این فصل هم خیلی بهش استراحت دادن.

بدون شک تنهای کسی که میتونست واقعا با مسی رقابت کنه و در سه سال گذشته مسی همیشه نفر دوم جهان بود، فقط رونالدو بود.

پیدا کردن جانشین واسه همچین شخصی واقعا سخت هست. اما جام‌جهانی نزدیک هست و همیشه تو جام‌جهانی ستاره‌های جدیدی ظهور میکنند، خوبه که رئال برای سومین بار پیاپی قهرمان شد، چون حالا خیلی از بازیکنا دلشون میخواد واسه رئال بازی بکنن و این شانس ما رو برای ترغیب بازیکن‌ها راحت‌تر هم میکنه.

قطعا منظورم این بود که نداره ! :n09:

رونالدو خیلی از بازی های نیم فصل اول رو جدی نگرفت و به خودش فشار نمی آورد
و با توجه به چندین بازی که محروم بود و استراحت کرد تقریبا میشه گفت نصف بازی ها فصل رو استراحت کرده

در مورد جانشین هم
همونطور که گفتم علاوه بر وینگر چپ یه مهاجم هم میخوایم ( با فرض موندن بیل )
و اینکه تو جام جهانی یه بازیکن هرچقدر هم بدرخشه بازم در حد و اندازه هایی که میخوایم نمیتونه ظاهر بشه
امیدوارم ایکاردی رو بتونن بگیرن ( اگرچه بعیده )
از طرفی هم به وینگر در حد و اندازه های رونالدو میخوایم

نیمچه خبر خوشی هم که میشه بهش امیدوار بود اینه بیل شاید بعد رفتن رونالدو تصمیم به موندن بگیره و شاید درخشش خوبی داشته باشه ( اگه مصدوم نشه :n23:)

albertxx
27-05-2018, 21:27
رئال تنها تیم تاریخ هست که یک ترکیب رو به 2 فینال چمپیونز به زمین میفرسته

زیدان در کنار آنچلوتی و پیسلی تنها مربیانی هستن که 3 چمپیونز دارن !

رونالدو تنها بازیکنی هست که تو فرمت جدید 5 قهرمانی به دست آورده

migmig3000
27-05-2018, 21:40
رونالدو قیمتش بالاست و لیگ های معتبر نمیتونن همچین هزینه ای رو برای یه بازیکن 34 ساله بپردازن و به نظرم هدف رونالدو اینه که قراردادش رو افزایش بده چون دوساله باشگاه داره قرارداد رو عقب میندازه و رونالدو هم میخواد که دستمزدش حداقل برابر با نیمار باشه.
بیل هم با درخشش آخر فصلش فقط قیمت خودش رو بالاتر برد وگرنه بازیکنی نیست که بشه کل فصل رو روش حساب باز کرد ولی واقعا وقتی آماده باشه یه سر و گردن از کل بازیکنایی که به رئال لینک میشن سر تره حیف که مصدومیت ها امان نمیده :n27:

reza2mino
27-05-2018, 22:28
تبریک به همه رئالی های عزیز
13 امین قهرمانی مبارک همه

albertxx
27-05-2018, 22:54
رونالدو قیمتش بالاست و لیگ های معتبر نمیتونن همچین هزینه ای رو برای یه بازیکن 34 ساله بپردازن و به نظرم هدف رونالدو اینه که قراردادش رو افزایش بده چون دوساله باشگاه داره قرارداد رو عقب میندازه و رونالدو هم میخواد که دستمزدش حداقل برابر با نیمار باشه.

مشکل جدا شدن رونالدو نیست
مشکل اینه با رفتن رونالدو هیچ بازیکنی در حد و اندازه رونالدو نداریم ( و نه میشه خرید )
رونالدو درسته افت کرده ولی حداقلش اینه بازی های مهم از جمله چمپیونز رو واسمون در میاره
ولی بازیکنی نیست که نزدیک به 50 بازی در طول فصل واسمون بازی کنه

جدا شدن رونالدو در این زمان یه جورایی خداحافظی در اوجه
ولی مشکل اینه هیچ گزینه ای در دسترس نیست که بشه خرید
همون 5 بازی اول فصل نبود بنزما و بیل و بقیه تیم نشون دادن چی تو مشتشون دارن

بدبختی یکی دوتا هم نیست
باز در نبود رونالدو میشه به آسنسیو و وازکز بازی داد
مشکل بدترم الان بنزماست
هیچ مهاجمی رو نیمکت نداریم ! :n29:
جای رونالدو رو نیمکت پر میکنه ولی بنزما رو چه کنیم !

migmig3000
27-05-2018, 23:21
مشکل جدا شدن رونالدو نیست
مشکل اینه با رفتن رونالدو هیچ بازیکنی در حد و اندازه رونالدو نداریم ( و نه میشه خرید )
رونالدو درسته افت کرده ولی حداقلش اینه بازی های مهم از جمله چمپیونز رو واسمون در میاره
ولی بازیکنی نیست که نزدیک به 50 بازی در طول فصل واسمون بازی کنه

جدا شدن رونالدو در این زمان یه جورایی خداحافظی در اوجه
ولی مشکل اینه هیچ گزینه ای در دسترس نیست که بشه خرید
همون 5 بازی اول فصل نبود بنزما و بیل و بقیه تیم نشون دادن چی تو مشتشون دارن

بدبختی یکی دوتا هم نیست
باز در نبود رونالدو میشه به آسنسیو و وازکز بازی داد
مشکل بدترم الان بنزماست
هیچ مهاجمی رو نیمکت نداریم ! :n29:
جای رونالدو رو نیمکت پر میکنه ولی بنزما رو چه کنیم !

رونالدو که اگه ریاست باشگاه یکم سر کیسه رو شل کنه موندنیه...
یه جا خوندم که با این قهرمانی های اروپا رئال یه بودجه 450 میلیونی رو به دست آورده که اگه به این پول فروش بیل و بنزما رو اضافه کنیم یه بودجه 600 میلیونی تقریبا میشه که باهاش یه وینگر 200 میلیونی و یه مهاجم 200 میلیونی میشه گرفت و یه مدافع و یه دروازه بان تاپ یعنی بدون اینکه مثل پاریس یا سیتی پول از ریاست به تیم تزریق بشه رئال میتونه تیم رو دگرگون کنه! حالا شما حساب کن که با 350 تا میشه نیمار و لواندوفسکی رو خرید :n13:

jack82
28-05-2018, 02:32
امیدوارم زیدان و پرز امسال دیگه اشتباهات وحشتناک پارسال رو تو نقل انتقالات انجام ندن.
حرفایی که الان میخام بگم رویایی به نظر می رسه ولی به نظر من کاملا شدنیه.
طبق گفته های دوستان تیم همین الان حدود ۵۰۰ میلیون بودجه برا خرید بازیکن داره.اگه فرض کنیم بتونیم ناواس رو ۴۰ تا بنزما رو ۵۰ تا و بیل رو هم حدود ۹۰ تا بفروشیم حدود ۱۸۰ تا دیگه به اون عدد اضافه میشه .حتی میتونیم بازیکنایی مثل سبایوس و لورنته و‌حتی کواچیچ‌رو با عددی در مجموع در حدود ۱۵۰ تا بفروشیم.با توجه به بازی نرسیدن کامل عدم فیکس بودن ایسکو و اسانسایو میتونیم یکی از این دو رو هم با قیمت حدود ۱۵۰ تا بفروشبم.با یه حساب سر انگشتی چیزی حدود ۵۰۰ میلیون میتونیم از فروش بازیکنان فوق بدست بیاریم که با ۵۰۰ میلیون بوجه خود باشگاه حدود یک میلیارد میتونیم برا خرید بازیکن هزینه کنیم.به نظرم با این پول میتونیم بازیکنایی مثل نیمار حدود ۲۵۰ تا و ازار حدود ۱۸۰ تا و دخیا حدود ۱۲۰ و یه دفاع وسط مطمعن مثل کولیبالی حدود ۹۰ تا رو بخریم.تا اینجا حدود ۶۵۰ تا صرف خرید این ۴ نفر میشه و با ۱۵۰ تا میتونیم دو سه تا بازیکن مناسب برا دفاع چپ و هافبک برای تقویت نیمکتمون بخریم.
باز چیزی حدود ۲۰۰ میلیون هنوز برای خرید میتونیم هزینه کنیم که با این پول میشه یه مهاجم عالی مثل ایکاردی یا کین رو خریداری کرد.هر چند در صوزت خرید ازارد و نیمار دیگه نیازی به خرید مهاجم نداریم و‌میشه از کریس توی نک استفاده کرد.فقط یک لحظه مثلث نیمار ازارد کریس رو تصور کنید.
هر چند به نظر رویایی و غیر ممکن میرسه این حرفا ولی عملا با بودجه ای که در اختیار باشگاه هست این کار صد در صد شدنیه فقط دو تا مساله میمونه که اولیش مربوط به فر پلی مالی و این چیزا ست که میشه با جابجایی و مبادله بازیکن این مشکل رو حل کرد.مثل جابجایی بیل با دخیا یا اسانسایو با ازارد.و‌مساله دوم راضی کردن باشگاها برای فروش بازیکناشونه که این مساله رو هم میشه با پرداخت پولای مناسب حل کرد.
الان چیزی حدوده ۵ ساله که باشگاه خرید یزرگی نکرده و با توجه به بالا رفتن سن بازیکنا و تا حدودی بی انگیزگی بازیکنان فعلی داشتن چند خرید بزرگ به نظر اجتناب ناپذیر هست.و امسال با توجه به بودجه در دسترس بهترین فرصت برای این کار و پوست انداختن تیم هست.
البته اعدادی که گفتم همه حدودی بودن ولی دز کل با کمی بالا و پایین اعداد خرید حدودا همون مقدار میتونه باشه.
خرید چند بازیکن بزرگ امسال باید در الویت باشگاه باشه. و امیدوارم پرز امسال بتونه یک بار دیگه قدرت خودش رو‌تو نقل انتقالات نشون بده و‌اینکه زیدان از این لجاجت مسخرش درباره یه سری از بازیکنا مثل بنزما و بیل و... دست برداره.
به فرض محال و در صورت تحقق این خریدها میتونیم تا ۵ سال اینده هم حرف اول رو تو اروپا بزنیم.باور کنید شدنیه فقط و فقط باید اون اراده لازم تو تیم و‌مدیریت وجود داشته باشه.

Abdolreza2012
28-05-2018, 16:35
امیدوارم زیدان و پرز امسال دیگه اشتباهات وحشتناک پارسال رو تو نقل انتقالات انجام ندن.
حرفایی که الان میخام بگم رویایی به نظر می رسه ولی به نظر من کاملا شدنیه.
طبق گفته های دوستان تیم همین الان حدود ۵۰۰ میلیون بودجه برا خرید بازیکن داره.اگه فرض کنیم بتونیم ناواس رو ۴۰ تا بنزما رو ۵۰ تا و بیل رو هم حدود ۹۰ تا بفروشیم حدود ۱۸۰ تا دیگه به اون عدد اضافه میشه .حتی میتونیم بازیکنایی مثل سبایوس و لورنته و‌حتی کواچیچ‌رو با عددی در مجموع در حدود ۱۵۰ تا بفروشیم.با توجه به بازی نرسیدن کامل عدم فیکس بودن ایسکو و اسانسایو میتونیم یکی از این دو رو هم با قیمت حدود ۱۵۰ تا بفروشبم.با یه حساب سر انگشتی چیزی حدود ۵۰۰ میلیون میتونیم از فروش بازیکنان فوق بدست بیاریم که با ۵۰۰ میلیون بوجه خود باشگاه حدود یک میلیارد میتونیم برا خرید بازیکن هزینه کنیم.به نظرم با این پول میتونیم بازیکنایی مثل نیمار حدود ۲۵۰ تا و ازار حدود ۱۸۰ تا و دخیا حدود ۱۲۰ و یه دفاع وسط مطمعن مثل کولیبالی حدود ۹۰ تا رو بخریم.تا اینجا حدود ۶۵۰ تا صرف خرید این ۴ نفر میشه و با ۱۵۰ تا میتونیم دو سه تا بازیکن مناسب برا دفاع چپ و هافبک برای تقویت نیمکتمون بخریم.
باز چیزی حدود ۲۰۰ میلیون هنوز برای خرید میتونیم هزینه کنیم که با این پول میشه یه مهاجم عالی مثل ایکاردی یا کین رو خریداری کرد.هر چند در صوزت خرید ازارد و نیمار دیگه نیازی به خرید مهاجم نداریم و‌میشه از کریس توی نک استفاده کرد.فقط یک لحظه مثلث نیمار ازارد کریس رو تصور کنید.
هر چند به نظر رویایی و غیر ممکن میرسه این حرفا ولی عملا با بودجه ای که در اختیار باشگاه هست این کار صد در صد شدنیه فقط دو تا مساله میمونه که اولیش مربوط به فر پلی مالی و این چیزا ست که میشه با جابجایی و مبادله بازیکن این مشکل رو حل کرد.مثل جابجایی بیل با دخیا یا اسانسایو با ازارد.و‌مساله دوم راضی کردن باشگاها برای فروش بازیکناشونه که این مساله رو هم میشه با پرداخت پولای مناسب حل کرد.
الان چیزی حدوده ۵ ساله که باشگاه خرید یزرگی نکرده و با توجه به بالا رفتن سن بازیکنا و تا حدودی بی انگیزگی بازیکنان فعلی داشتن چند خرید بزرگ به نظر اجتناب ناپذیر هست.و امسال با توجه به بودجه در دسترس بهترین فرصت برای این کار و پوست انداختن تیم هست.
البته اعدادی که گفتم همه حدودی بودن ولی دز کل با کمی بالا و پایین اعداد خرید حدودا همون مقدار میتونه باشه.
خرید چند بازیکن بزرگ امسال باید در الویت باشگاه باشه. و امیدوارم پرز امسال بتونه یک بار دیگه قدرت خودش رو‌تو نقل انتقالات نشون بده و‌اینکه زیدان از این لجاجت مسخرش درباره یه سری از بازیکنا مثل بنزما و بیل و... دست برداره.
به فرض محال و در صورت تحقق این خریدها میتونیم تا ۵ سال اینده هم حرف اول رو تو اروپا بزنیم.باور کنید شدنیه فقط و فقط باید اون اراده لازم تو تیم و‌مدیریت وجود داشته باشه.

از این تیم در حال حاضر فقط باید کریم بره
بیل و آسنسیو و حتی کواچیچ رو به نظرم نگه دارن خیلی بهتره
هرچند نباید مصدومیت پی در پی بیل رو در طول فصل هم فراموش بشه ولی بیل تو فینال عالی بود و بازیکن خوب و سرعتی هست
، با این حال نگه داشتنش برای حداقل یک فصل دیگه و بیشتر بازی دادنش به نفع تیم خواهد بود

در مورد خرید ها هم در حال حاضر به نظرم اگر همین صلاح رو رئال بخره خیلی بهتر از نیمار هست ، حاشیه های نیمار خیلی زیاده

یک چیز دیگه که خیلی مهم هست اینه که تیم داره پیر میشه وحتی میشه گفت پیر شده و تقریبا به زودی در تمام خطوط نیاز به بازیکن خواهیم داشت

nw_nk
28-05-2018, 18:39
کریستیانو یک بچه ننه ی از خودراضی است!

کمتر کسی تصور می کرد که رونالدو دقایقی پس از پایان بازی با لیورپول و قهرمانی سیزدهم رئال در چمپیونز لیگ، در یک مصاحبه، از جدایی احتمالی اش صحبت کند.

لذت قهرمانی برای هواداران رئال به خاطر گلایه های رونالدو کاهش یافت. فوق ستاره پرتغالی البته ساعتی بعد به اشتباه خود اعتراف کرد و گفت که بهتر بود نارضایتی خود از شرایطش در رئال را در زمانی بهتر مطرح می کرد.

دنیل سانچس آروالو، کارگردان اسپانیایی هوادار رئال، در واکنش به مصاحبه رونالدو گفت:« رونالدو از نظر من یک بچه ننه ی مغرور و از خود راضی است و به هیچکس جز خودش فکر نمی کند.

او قهرمانی رئال در چمپیونز لیگ را با حرف هایش تحت تاثیر قرار داد. او با این حرکت به جام قهرمانی تیمش تف کرد و همه ما را عصبانی کرد. همه اینها به خاطر افزایش دستمزدش است تا به سطح دستمزد مسی برسد. امیدوارم او از رئال به هر جهنمی که می خواهد برود.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%86%D9%86%D9%87-%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

kasra_khan2003
29-05-2018, 06:13
کارگردان :n08:

فردا هم نوبت سوپور محله‌ی مسی هست :n02:

kasra_khan2003
29-05-2018, 06:28
از این تیم در حال حاضر فقط باید کریم بره
بیل و آسنسیو و حتی کواچیچ رو به نظرم نگه دارن خیلی بهتره
هرچند نباید مصدومیت پی در پی بیل رو در طول فصل هم فراموش بشه ولی بیل تو فینال عالی بود و بازیکن خوب و سرعتی هست
، با این حال نگه داشتنش برای حداقل یک فصل دیگه و بیشتر بازی دادنش به نفع تیم خواهد بود

در مورد خرید ها هم در حال حاضر به نظرم اگر همین صلاح رو رئال بخره خیلی بهتر از نیمار هست ، حاشیه های نیمار خیلی زیاده

یک چیز دیگه که خیلی مهم هست اینه که تیم داره پیر میشه وحتی میشه گفت پیر شده و تقریبا به زودی در تمام خطوط نیاز به بازیکن خواهیم داشت

از دست دادن آسنسیو که اشتباه محض هست. باشگاه دوتا پیشنهاد ۱۵۰ میلیون یورویی رو از لیگ برتر رد کرده، که نشون میده به ارزش آسنسیو کاملاً واقف هستند.

رئال خیلی وقته یه شماره ۹ واقعه‌ای نداشته، خرید مهاجم باید اولویت اول باشه.

در مورد بیل، بدلیل مصدومیت زیاد، بهتر هست بره. اگه بیل رو بخوایم نگهداریم، باید مدام بهش استراحت بدیم که دوباره مصدوم نشه. کاری که زیدان و پینتو نیم فصل دوم کردن. ولی بیل علاقه‌ای به نیمکت نشینی نداره.

آخرین باری که رئال یه بازیکن گرون خرید، خامس بود، که تو جام‌جهانی درخشید، چهار سال گذشته و رئال دیگه باید چندتا بازیکن با تجربه به تیم بیاره.

kasra_khan2003
29-05-2018, 10:27
ترکیب رئال تو فینال کاردیف و تو فینال کیف
.

Altairezio
29-05-2018, 19:57
تبریک بابت قهرمانی.....
عید فطرم جلو جلو به بارساییا تبریک میگیم....:n33:
+
تو نقل و انتقالات قطعاً بیلو بنزما باید شرشون کم بشه....به هر نحوی هست...

nw_nk
30-05-2018, 21:25
رد دومین بسته پیشنهادی رونالدو توسط اداره مالیات

کریستیانو رونالدو به 14.7 میلیون یورو فرار مالیاتی متهم شده و تابستان گذشته به همین دلیل دادگاهی شد.

او به سه فقره تخلف مالیاتی بین سال های 2011 تا 2014 متهم شده است و با شکایت دادستانی مادرید، سال گذشته دادگاهی نیز شد. رونالدو هرچند معتقد است در این زمینه مرتکب تخلف نشده اما در نهایت پذیرفت که با اداره مالیات به توافق رسیده و با دادن غرامت، پرونده را مختومه کند.

او پیش از این، یک بسته پیشنهادی ارائه داده بود که رد شد و طبق ادعای آاس، دومین پیشنهاد او که پرداخت 14 میلیون یورو بود نیز امروز رد شده است.

اداره مالیات اسپانیا در عوض خواهان دریافت مجموعا 28 میلیون یورو شده است که رقم تخلف مالیاتی بعلاوه غرامت را شامل می شود. رونالدو باید طی هفته آینده پاسخ نهایی خود را بدهد و باید دید واکنش او چه خواهد بود.

این مگه بی گناه نبود؟ :n13:

kasra_khan2003
31-05-2018, 06:25
گویا چلسی با کورتوا به توافق نرسیده و دنبال خرید دروازبان رم هست. رئال و لیورپول از مشتریان کورتوا هستند.

migmig3000
31-05-2018, 09:54
گویا چلسی با کورتوا به توافق نرسیده و دنبال خرید دروازبان رم هست. رئال و لیورپول از مشتریان کورتوا هستند.

هیچ وقت اون گل هایی که تو اتلتیکو از رونالدو میخورد رو نمیتونم فراموش کنم تو UCL امسال هم که با اون دوتا اشتباهش جلوی بارسلونا باعث شد تا یک چهارم بالا بیان!

kasra_khan2003
31-05-2018, 11:15
هیچ وقت اون گل هایی که تو اتلتیکو از رونالدو میخورد رو نمیتونم فراموش کنم تو UCL امسال هم که با اون دوتا اشتباهش جلوی بارسلونا باعث شد تا یک چهارم بالا بیان!

منم بازیش جلو بارسلونا رو که دیدم، گفتم همون بهتر تو چلسی بمونه. اگه قرار هست دروازبانی بگیریم، فقط دخیا، با توجه به اینکه منچستر هم مشتاق گرفتن گرت بیل هست، میشه دخیا رو گرفت و بیل رو داد.

Abdolreza2012
31-05-2018, 12:37
این مگه بی گناه نبود؟ :n13:

مثل همون فرا زمینیتون اون اوایل :n09:

Abdolreza2012
31-05-2018, 12:40
منم بازیش جلو بارسلونا رو که دیدم، گفتم همون بهتر تو چلسی بمونه. اگه قرار هست دروازبانی بگیریم، فقط دخیا، با توجه به اینکه منچستر هم مشتاق گرفتن گرت بیل هست، میشه دخیا رو گرفت و بیل رو داد.

دخیا خوبه و نویر
البته نویر رو حتی تصورشم سخته که بایرن بفروشتش
ولی واقعا دروازبان خوب و مطمئنی هست ، سنش یکم رو به بالاس ولی خب خیلی راه تا پایان کارش مونده
تو یه خبرم خوندم که رئال با دروازبان رم به توافق رسیده ، حالا درست یا نادرستش رو دقیق خبر ندارم ولی کورتوآ رو نگیریم بهتره

Layken
31-05-2018, 12:52
از اینا خیلی دوس دارم :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+
مثل این که بازم ژاوی شرو ور گفته : ))))

migmig3000
31-05-2018, 13:12

آلیسون هم دروازه بان خوبیه ولی دخیا امتحانش رو پس داده

مثل این که بازم ژاوی شرو ور گفته : ))))

دو روز دیگه هم میخواد بگه که از مسی حامله ست حتما :n02:

شخصیت کاسیاس و رائول کجا شخصیت ژاوی کجا

kasra_khan2003
31-05-2018, 13:41
گویا یک کنفرانس مطبوعاتی که از قبل تعیین نشده بود در پیش داریم.

زیدان یک ساعت دیگه یه کنفرانس مطبوعاتی خواهد داشت، بعضی‌ها میگن میخواد درباره آیندش صحبت کنه. امیدوارم نگه که میخواد استراحت کنه.

kasra_khan2003
31-05-2018, 13:52
همه‌ی این بازیکنا یه وجه تشابه دارن، رئال رو ترک کردن و افتادن تو سراشیبی

Masoud-2014
31-05-2018, 14:53
زیدان استعفا داد ...

migmig3000
31-05-2018, 15:13

reza0034
31-05-2018, 15:27
پوچتینو، شانس اول

سه گزینه جانشینی زیدان در رئال مادرید

خبر غیرمنتظره استعفای زیدان از مربیگری رئال مادرید، این باشگاه را وارد شرایط خاص و ویژه ای کرده است.
هنوز یک هفته از قهرمانی رئال در چمپیونزلیگ نگشذته است که خبر غیرمنتظره دیگری به گوش هواداران رئال رسید. پس از مصاحبه های جنجالی رونالدو و بیل و ابهام در ادامه حضورشان در مادرید، اکنون زیدان رسما از هدایت رئال کناره گیری کرد.
زیدان در نشست خبری خود گفت که رئال به مربی دیگری با یک سبک کار جدید برای ادامه روند موفقیت هایش نیاز دارد.

طبق ادعای مارکا، گزینه اول جانشینی زیدان و کسی که بیش از همه مورد توجه فلورنتنیو پرز قرار دارد، مائوریسیو پوچتینو، سرمربی آرژانتینی باشگاه تاتنهام است. کسی که از ماه ها پیش زمزمه های حضورش روی نیمکت مربیگری رئال شنیده می شد.
او که با تازگی قراردادش با تاتنهام را تا 2023 تمدید کرده، گویا بندی در قراردادش دارد که در صورت دریافت پیشنهاد از رئال، می تواند قراردادش با تاتنهام را فسخ کند.
باید دید در روزهای اینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد.

همچنین از یوآخیم لو و گوتی به عنوان دیگر گزینه های پرز برای جانشینی زیدان نام برده می شود.

jack82
31-05-2018, 16:00
زیدان رفت.برا جانشینیش فقط و فقط یک گزینه عالی وجود داره.اونم کونته ست.انگار خبرایی بوده که کونته تا الان اخراج و استعفا نداده از چلسی.چون تمام گزینه های در دسترس از قبیل ایتالیا یا پی اس جی یا ارسنال و ... مربیشونو انتخاب کردن.
من به شخصه کونته رو یکی از برترین مربیان حال حاضر دنیا میدونم.و بارها تو اون یکی تاپیک گفتم که چاسی و ابرامویچ به هیچ عنوان لیاقت داشتن یکی مثل کونته رو تو تیمشون ندارن.
امیدوارم فقط کونته بیاد.

joey jordison
31-05-2018, 17:05
واقعا بدترین خبر ممکن بود دلم گرفت

Layken
31-05-2018, 17:07
مثل مرد اومد
و مثل مرد تیمو از ین رو به اون رو کرد و مثل مرد رفت.
خداحافظ اسطوره تمام دوران.

Abdolreza2012
31-05-2018, 17:23
زیدان در اوج رفت و همییییییشه در یاد رئالیا و همه ی فوتبال دوست ها می مونه و در تاریخ جاودان میشه
تو این دوسالی که سرمربی رئال بود ، اندازه ی خیلی از باشگاه های بزرگ و کوچیک جام و مقام آورد

به نظرم بهترین گزینه ی جایگزین زیدان ، لوو ، کلوپ ، کونته هستند
البته دو مورد اولی بخاطر داشتن قرارداد شدنی نیست ولی اگه بیان خیلی خوب میشه
باید دید پرز بعد حدود 4 سال خرج نکردن ، امسال چیکار میکنه ، از سرمربی تا خرید بازیکن

امیدوارم با عوض شدن مربی تیم از هم نپاشه و یکی دو فصل رو الکی اینطوری از دست ندیم
واقعا جو خوبی ( به غیر از یکی دو ببازیکن ) تو تیم رئال بود توی این چند سال

:n12::n12: زیدان :n12::n12:

kasra_khan2003
31-05-2018, 17:31
Gracias

خبر رفتن زیدان، نزدیک به یک تراژدی هست.

ولی اگه کمی شخصیت زیدان رو بشناسیم، میبینیم زمانی که بازیکن هم بود، به همین شکل بی‌خبر و یهویی، در حالی که یک سال دیگه قرارداد داشت، از فوتبال خداحافظی کرد.

بعید میدونم تا سال‌های سال کسی بتونه موفقیت‌های زیدان رو تو ۸۷۸ روزی که مربی بود، تکرار کنه.

jack82
31-05-2018, 17:56
قبلا هم بارها تو همین تاپیک ها گفته بودم که کهری که ژیدان تو این مدت انجام داد و رکوردهایی که به جا گذاشت تقریبا کاری نشدنی و محال به نظر می رسید.ولی زیدان کاری رو کزد که قبلا هم دوران بازیگریش انجام داده بود.شاید هیچ کس دیگه ای در سطح زیدان تو سن ۳۳ سالگی از فوتبال خدا حافظی نمی کرد.و الانم همینطور.ولی بنده شخصا با اون حرفش که رئال نیاز به روح جدید برای تدوام موفقیاتاش داره شدیدا موافقم ولی نکته بسیار مهم اینه که اون روح جدید کی باشه.قویا معتقدم هیچ کس مثل کونته نمیتونه بیشتر به درد تیم ما بخوره.کونته تمام فاکتورهای مربی گیری رئال رو داره تجربه مربی گری تیمای بزرگ جاه طلبی دانش کافی و از همه مهمتر تعهد و تلاش بی نظیر.
در وصف کونته فقط همین رو میگم و تمام.اگه کسی مثل گواردیولا مربی سال قبل چلسی با اون بازیکنان داغونش بود تیمش نهایتا دهم میشد
تاریخ هیچگاه زیدان و موفقیت هاشو فراموش نخواهد کرد.شاید در عصر جدید بزرگترین کار ممکن رو به سرانجام رسوند.

Altairezio
31-05-2018, 18:18
هعی....
روزای عشق و حال و یه ترکیب ترتمیز و عشق داره از بین میره باز....:n35:

زیدان رفــتــــــــــــــ........

رونالدو رفتـــــــــــــــــ........

مودریچ رفتـــــــــــــــ..........

راموس رفتـــــــــــــــ..........

اینا اخباریه که در آینده خواهیم شنید و مطمئناً حالمون خیلی گرفته تر خواهد شد.....

هعی.....

Masoud-2014
31-05-2018, 18:46
زیدان نعمته ...
رفتنش فاجعه ...
هرجا بره اونجا رو بهشت میکنه ...
من شک دارم زیدان یه انسان معمولی باشه ... احتمالا فرشتست خودش و بشکل انسان درآورده ...
یکی از کاملترین انسانها با این همه توانایی و استعدادهای فردی و شخصیتی ...

nw_nk
31-05-2018, 20:13
اگر رئال قهرمان CL نمی شد، زیدان اخراج شده بود

فابیو کاپلو، سرمربی سابق رئال مادرید، معتقد است که اگر این تیم نمی توانست در فینال چمپیونز لیگ، لیورپول را شکست بدهد،فلورنتینو پرز تصمیم به اخراج زین الدین زیدان می گرفت.

زیدان امروز در تصمیمی غیرمنتظره از هدایت رئال کناره گیری کرد؛ این در حالی است که تیم او 5 روز قبل در فینال چمپیونزلیگ، با نتیجه 3-1 لیورپول را شکست داد و برای سومین فصل پیاپی قهرمان اروپا شد. در کنفرانس مطبوعاتی امروز، فلورنتینو پرز هم در کنار زیدان حضور داشت و به نظر می رسید از جدایی او ناراحت است اما کاپلو اعتقاد دارد اگر رئال قهرمان چمپیونز لیگ نمی شد، از این تیم کنار گذاشته می شد.

او به اسکای ایتالیا گفت:" زیدان می خواست انتخاب خودش را انجام بدهد، پیش از اینکه کسی به جای او انتخاب شود. اگر رئال در کیف شکست می خورد، پرز مطمئنا او را اخراج می شد. پرز ممکن است گوتی را به عنوان سرمربی رئال انتخاب کند. این می تواند تصمیم شخصی او باشد. او می خواهد نشان بدهد که می تواند تصمیمات رادیکال بگیرد؛ کاری که سه سال قبل انجام داد و زیدان را انتخاب کرد."

ادامه

albertxx
31-05-2018, 21:55
شاید رفتن زیدان استارت یه پوست اندازی باشه ( همونطور که خودش گفت تیم نیاز به یک روحیه , مربی و تاکتیک جدید داره )
پوست اندازی که سال 2010 با اومدن مورینیو زده شد و تیم رو کاملا متحول کرد
تیمی که آرزوی صعود به نیمه نهایی رو داشت و بعد مورینیو تیم 8 فصل در نیمه نهایی بود و 3 قهرمانی چمپیونز و 2 قهرمانی لالیگا و ...........

حالا بعد 8 سال وقتشه یه تغییراتی تو تیم شکل بگیره
استارتی که 1 سال قبل مورینیو با خریدهایی مثل بنزما و رونالدو زده شد
و بعد به مودریچ و واران و بعدش هم مربیان بعدی این تیم رو تکمیل کردن

الان که 8 9 سال از اون موقع میگذره اکثر بازیکنان کلیدی پا به سن گذاشتن و وقتشه جایگزین بشن
راموس 32 - مارسلو 30 - مودریچ 32 - بنزما 30 - رونالدو 33
اینا مسن ترین بازیکنان تیم هستن و اگرچه میتونن همچنان بازی کنن ولی خب پیدا کردن جایگزین واسشون بسیار مهمه
به خصوص اینکه تو نوک حمله عملا تعطیل هستیم

هازار و یا نیمار ( با 1 درصد ) میتونن جایگزین خوبی واسه رونالدو باشن
از اون طرف هم خرید یه مهاجم 6 دانگ که ایکاردی میتونه باشه ( اگه به بووه نره )
تو خط هافبک مشکلی نیست ولی خط دفاعی تو همه پست ها بازیکن نمیکت نشین میخوایم
مارسلو و کارواخال و راموس و واران هیچکدوم نیمکت نشین مطمعا ندارن و هرکدوم هروقت نبودن جایگزین مورد نظر تیم رو شوهر داده
این وسط فقط ناچو هست که مطمعا هست که اونم تو همه پست ها میتونه بازی کنه
اشرف واسه دفاع راست و تئو واسه دفاع چپ عملا به درد تیم B هم نمیخورن چه برسه به تیم اصلی
دفاع وسط هم هیچ جایگزینی واسه واران و راموس نیست

بعد اون هم اگه شد یه دروازه بان مطمعا ( اگرچه ناواس خوبه و اولویت تو بقیه پست ها هست )
این همه سال گذشت و پرز خرید درست و حسابی انجام نداد و با همین بازیکنا هرچی جام بود رو درو کرد !!!
تو نوک حمله در اول فصل با از دست دادن موراتا و خامس عملا تیم نابود شد و هروقت یکی از BBC رو فرم نبود تیم منحل میشد
الان وقتشه قشنگ تیم رو بتکونه و یه نفس جدید به تیم تزریق کنه

پوچیتینیو و لوو تمدید کردن و کونته هم مشخص نیست ( بند خرید تو قرار داد پوچیتینو تکذیب شد )
بین این 3 گزینه پوچیتینو بهترین سبک رو به نظر داره و نسبت به بقیه هجومی تر بازی میکنه ولی خب احتمالا نمیاد

:n01:

jack82
01-06-2018, 00:21
شاید رفتن زیدان استارت یه پوست اندازی باشه ( همونطور که خودش گفت تیم نیاز به یک روحیه , مربی و تاکتیک جدید داره )
پوست اندازی که سال 2010 با اومدن مورینیو زده شد و تیم رو کاملا متحول کرد
تیمی که آرزوی صعود به نیمه نهایی رو داشت و بعد مورینیو تیم 8 فصل در نیمه نهایی بود و 3 قهرمانی چمپیونز و 2 قهرمانی لالیگا و ...........

حالا بعد 8 سال وقتشه یه تغییراتی تو تیم شکل بگیره
استارتی که 1 سال قبل مورینیو با خریدهایی مثل بنزما و رونالدو زده شد
و بعد به مودریچ و واران و بعدش هم مربیان بعدی این تیم رو تکمیل کردن

الان که 8 9 سال از اون موقع میگذره اکثر بازیکنان کلیدی پا به سن گذاشتن و وقتشه جایگزین بشن
راموس 32 - مارسلو 30 - مودریچ 32 - بنزما 30 - رونالدو 33
اینا مسن ترین بازیکنان تیم هستن و اگرچه میتونن همچنان بازی کنن ولی خب پیدا کردن جایگزین واسشون بسیار مهمه
به خصوص اینکه تو نوک حمله عملا تعطیل هستیم

هازار و یا نیمار ( با 1 درصد ) میتونن جایگزین خوبی واسه رونالدو باشن
از اون طرف هم خرید یه مهاجم 6 دانگ که ایکاردی میتونه باشه ( اگه به بووه نره )
تو خط هافبک مشکلی نیست ولی خط دفاعی تو همه پست ها بازیکن نمیکت نشین میخوایم
مارسلو و کارواخال و راموس و واران هیچکدوم نیمکت نشین مطمعا ندارن و هرکدوم هروقت نبودن جایگزین مورد نظر تیم رو شوهر داده
این وسط فقط ناچو هست که مطمعا هست که اونم تو همه پست ها میتونه بازی کنه
اشرف واسه دفاع راست و تئو واسه دفاع چپ عملا به درد تیم B هم نمیخورن چه برسه به تیم اصلی
دفاع وسط هم هیچ جایگزینی واسه واران و راموس نیست

بعد اون هم اگه شد یه دروازه بان مطمعا ( اگرچه ناواس خوبه و اولویت تو بقیه پست ها هست )
این همه سال گذشت و پرز خرید درست و حسابی انجام نداد و با همین بازیکنا هرچی جام بود رو درو کرد !!!
تو نوک حمله در اول فصل با از دست دادن موراتا و خامس عملا تیم نابود شد و هروقت یکی از BBC رو فرم نبود تیم منحل میشد
الان وقتشه قشنگ تیم رو بتکونه و یه نفس جدید به تیم تزریق کنه

پوچیتینیو و لوو تمدید کردن و کونته هم مشخص نیست ( بند خرید تو قرار داد پوچیتینو تکذیب شد )
بین این 3 گزینه پوچیتینو بهترین سبک رو به نظر داره و نسبت به بقیه هجومی تر بازی میکنه ولی خب احتمالا نمیاد

بنده با تمام حرفاتون موافقم.البته یه اشتباه تایپی اونم اینکه ۴ قهرمانی سی ال
تیم کاملا به یه پوست اندازی کامل احتیاج داره.و پرز باید امسال یه سال تاریخی رو از بابت خرید تو فصل نقل انتقالات رقم بزنه‌. به نظرم همه شرایط برا خزیدای کهکشانی امادست.با بودجه در اختیار تیم زاحت میشه دو خرید بزذگ انجام داد.
در باره مربی ای مورد نظرم قویا معتقد به کونته هستم که در صورت اومدنش میتونه ازار و کورتوا رو هم به رئال بیاره.خیلیا از جمله خودم منتقد کورتوا هستم ولی باید قبول کرد که گلر خیلی خوبیه
ازارد میتونه قدرت هجومی تیم رو قویا تقویت کنه.حتی میشه با فروش کلی بازیکن بی مصرف مثل حکیمی لونته تئو و‌حتی سبایوس و...دو سه تا بازیکن مطمعن دیگه هم به تیم اضافه کرد.
از اون طرف میشه با فروش بیل و بنزما هم دو تا بازکن تاپ دیگه به تیم اضافه کرد.
همه این تغییرات شدنیه فقط امیدوارم پرز عزم این تحولات عظیم رو داشته باشه.
شاید هیچ‌شخص دیگه ای نتونه کاری که زیدان برای ما انجام داد رو تکرار کنه ولی به نظرم رفتنش کار درستی بود چون عملا دیگه کاری از دستش برای پیشرفت تیم بر نمیومد.ولی همه چیز در ادامه بستگی به جانشینش داره.شدیدا مخالف افرادی از قبیل لو یا ونگر اینا هستم.پوچتینو خوبه ولی به هیچ عنوان عالی نمیتونه باشه چون تجربه گرفتن جام و کار کردن تو تیمای بزرگ رو نداره.تنها شخصی که تقریبا تمام فاکتورهای مربی گیری تیم رو در حال حاصر داره کونته ست.اگه کونته ابزار کار دستش باشه همه رو درو میکنه فقط یه نکته منفی کونته داره و اونم فشار زیاد تمریناتشه که ممکنه به مذاق یه سری از ستاره ها خوش نیاد که اونم باید همون اول کار با مدیر باشگاه طی کنه.
فقط امیدوارم پرز یک باره دیگه اون اشتباه مضحک درباره بنیتس رو مرتکب نشه و سکان تیم رو به افرادی از اون قبیل نده.
زیدان بدون شک تکرار نشدنیه ولی با رفتنش باید پرز بدونه که تیم شدیدا به یه خونه تکونی عظیم نیاز داره در غیر این صورت قشنگ یکی دو سال اینده رو به قهقرا خاهیم رفت.
به امید موفقیت رئال و ادامه دوران باشکوه فعلی

kasra_khan2003
01-06-2018, 07:04
سال‌ها طول کشید تا مارسلو و راموس اینقدر پخته بشن، هنوز هم براشون جانشین خوبی نداریم. باشگاه باید از الان به فکر جانشین خیلی‌ها باشه.

تقریبا همه‌ی بازیکن‌ها پیام تشکر واسه زیدان فرستادن، جز این این جناب Gareth Fail !

migmig3000
01-06-2018, 14:51
خب خبر اومد که تا دقایقی دیگر کنفرانس مطبوعاتی کریس و پرز هم برگذار خواهد شد. :| :n38:

خوشبختانه تکذیب شد.

nw_nk
01-06-2018, 17:09
تهدید سرخیو راموس به مرگ توسط مصری ها

سرخیو راموس از سوی هواداران مصری محمد صلاح به مرگ تهدید شده است.

صلاح در این فصل 44 گل به ثمر رسانده و توانسته عنوان بهترین بازیکن و بهترین گلزن لیگ انگلیس را از آن خود کند. ستاره مصری با امید فراوانی پا به فینال رقابت های چمپیونز لیگ گذاشت ولی در نیمه اول این دیدار، پس از برخوردی که با راموس داشت، مصدوم شد و مجبور شد زمین بازی را ترک کند. رئال در نهایت با پیروزی 3-1 موفق شد قهرمان رقابت ها شود و جام را راموس بالای سر برد.

با این حال بسیاری معتقدند که راموس به عمد محمد صلاح را به نحوی زمین زد که او مصدوم شود و نتواند تیمش را همراهی کند. پس از این مصدومیت، شک و شبهه فراوانی درباره حضور صلاح در جام جهانی مطرح شد که البته این موضوع توسط صلاح رد شد و او به جام جهانی می‌رسد.

پس از فینال، راموس در توئیتی که منتشر کرد، برای صلاح آرزوی سلامتی کرد و ابراز امیدواری کرد که او به جام جهانی برسد. در منشن‌های همین توئیت، برخی هواداران مصری ستاره رئال را تهدید به مرگ کردند. یکی از هواداران مصری نوشته بود:" مردم مصر به دنبال تو هستند. اگر تو را پیدا کنیم، خواهی مرد." دیگری نوشته بود:" تو صلاح را از ناحیه شانه مصدوم کردی. تو یک بزدل هستی و مثل یک بزدل خواهی مرد." هوادار دیگری نوشته بود:" برو به جهنم راموس! تو پس از صدمه زدن به صلاح خواهی مرد!"

راموس اما واکنشی به هیچ کدام از این توئیت ها نشان نداد و در حال حاضر نیز در اردوی تیم ملی اسپانیا برای آماده سازی جام جهانی است. صلاح نیز در اسپانیا حضور دارد تا مراحل درمانی اش را طی کند.

albertxx
01-06-2018, 23:43
خب بحث سرمربی خیلی داره داغ میشه و اونطور که مشخصه گزینه ای در دسترس نیست !! :n13:

نظرتون راجب به ونگر چیه ؟؟؟
شاید از نظر خیلی ها مربی مزخرفی باشه ولی یادمون نره هدفش تو آرسنال چی بود
و اینک هروقت بازیکن داشته قهرمان شده ( نمونش هم قهرمانی بدون باخت 2004 )
نزدیکترین گزینه ونگر هست

و اینکه بدترین گزینه که حرفش هست گوتیه ! :n29:

kasra_khan2003
02-06-2018, 11:42
خب بحث سرمربی خیلی داره داغ میشه و اونطور که مشخصه گزینه ای در دسترس نیست !! :n13:

نظرتون راجب به ونگر چیه ؟؟؟
شاید از نظر خیلی ها مربی مزخرفی باشه ولی یادمون نره هدفش تو آرسنال چی بود
و اینک هروقت بازیکن داشته قهرمان شده ( نمونش هم قهرمانی بدون باخت 2004 )
نزدیکترین گزینه ونگر هست

و اینکه بدترین گزینه که حرفش هست گوتیه ! :n29:

بدترین گزینه بدون شک آرسن وینگر هست. نیاز به توضیح هم نداره...

گوتی اتفاقا یکی از گزینه‌های خیلی خوب هست، که تو تیم زیر ۱۹ ساله‌های رئال فوق‌العاده کار کرده و تنها با ۴ امتیاز اختلاف در رده‌ی سوم هست.

آنتونیو کونته هم احتمالش زیاد هست به رئال بیاد، چرا که اوضاع مدیریتی چلسی بسیار خراب هست.

به نظرم رئال باید منتظر یه دوره افول باشه. یکی از دلایل رفتن زیدان، به قلم خیلی از روزنامه‌نگاران، این بود که احساس میکرد چیز جدیدی برای یاد دادن به این تیم نداشت. تیم به پختگی لازم رسیده بود و نیاز به دگرگونی داشت. زیدان خودش رو فدای تیم کرد، بجای اینکه تیم رو فدای خودش بکنه.

migmig3000
02-06-2018, 14:14
به نظرم به ترتیب آلگری، کونته و پوچتینو گزینه های مناسبی باشن که از بین اینا پوچتینو محتمل تره ولی مشکل تجربه کمیه که داره و بر خلاف زیدان اون پرستیژ لازم برای رختکن رئال رو شاید نداشته باشه. فقط امیدوارم فاجعه رافا بنیتس تکرار نشه!

jack82
02-06-2018, 15:39
منم بزرگتزین مشکلم با پوچتینو همین عدم تجربه تیمای بزرگ و سر و کله زدن با ستاره های بزرگه.
باور کنید رئال جای تجربه اندوزی نیست.با الگری هم موافقم هر چند یه مقدار شک شبه میتونه داشته باشه این اتتخاب.من قویا موافق کونته ام
از بقیه هم صحبت نکنیم بهتره امثال ونگر گوتی لو و..‌ فقط و فقط وقت تلف کردنه

kasra_khan2003
02-06-2018, 18:29
من قویا موافق کونته ام

کونته هم یکی از مشکلاتش اینه که اخلاق خوبی نداره، منظورم تو رختکن هست. همچین شخصی تو تیم پرستاره‌ای مثل رئال که بازیکناش سال‌های سال هست با هم بازی کردن و هوای همدیگه رو دارند مطمئناً به مشکل میخوره.

Layken
02-06-2018, 22:39
به نظر من آلگری بهترین گزینه است.

البته خودم دوست دارم عاقام رانیری بیاد :n14:

albertxx
03-06-2018, 01:03
بدترین گزینه بدون شک آرسن وینگر هست. نیاز به توضیح هم نداره...

آنتونیو کونته هم احتمالش زیاد هست به رئال بیاد، چرا که اوضاع مدیریتی چلسی بسیار خراب هست.
به نظرم رئال باید منتظر یه دوره افول باشه. یکی از دلایل رفتن زیدان، به قلم خیلی از روزنامه‌نگاران، این بود که احساس میکرد چیز جدیدی برای یاد دادن به این تیم نداشت. تیم به پختگی لازم رسیده بود و نیاز به دگرگونی داشت. زیدان خودش رو فدای تیم کرد، بجای اینکه تیم رو فدای خودش بکنه.

گوتی ؟؟ تعصب داره ولی تجربه خیر

درسته زیدان موفق شده و در اولین فرصتی که بهش داده شد عالی ظاهر شد
ولی این یه اتفاق بوده
و اینکه زیدان قبلا دستیار آنچلوتی بود و تجربه بالاتری نسبت به گوتی داره
گوتی میتونه یه چیز مثل منصوریان بشه
با کلی تعصب و حرف بیاد ولی آخرش هو بشه

تجربه زیدان یه اتفاق بود
دلیل نمیشه هر شخص دیگه ای بتونه موفق باشه
به خصوص الان که تیم نیاز به پوست اندازی و یه روحیه و نفس جدید داره
یه مربی که بتونه با یه سبک خاص بازیکنان جدید رو بخره و فصل جدید رو بعد از 8 سال شروع کنه
یادمون نره مورینیو کسی بود که 8 سال قبل استارتش رو زد کسی که واقعا فوق العاده بود
الانم برای انجام دوباره همچین کاری نیاز به یه مربی صاحب سبک و با تجربه هست

درسته زیدان کار فوق العاده ای انجام داد ولی یادمون نره بیس و پایه این تیم از زمان آنچلوتی بود
دقیقا ترکیب اصلی و بیس کار همون تیمه ( رونالدو مودریچ بیل بنزما راموس و .......... )
زیدان هم دقیقا واسه همین رفت چون شاید به بن بست خورده بود و جراتش رو نداشت برای پوست اندازه بمونه ( و شاید تجربش رو )

قسمتی از مصاحبه زیدان :

این باشگاه باید به بردن ادامه دهد و نیاز به یک تفکر و سبک جدید دارد.

این تیم باید به بردن ادامه بدهد و ما باید تغییری ایجاد می‌کردیم. عاشق این باشگاه هستم اما به تغییر نیاز داریم و به همین خاطر تصمیم گرفتم فصل آینده مربی رئال مادرید نباشم.

یک تغییر برای همه لازم است و مناسب

حالا زمانش فرا رسیده بود. بازیکنان به یک تغییر نیاز دارند.

از مربی گری خسته نشده‌ام چون فقط سه سال است این کار را می‌کنم اما رئال مادرید برای تداوم موفقیت‌هایش نیاز داشت تا من بروم و یک تغییر ایجاد شود.

این تصمیم برای همه بهتر است. برای من، باشگاه و تیم. یک تغییر برای تداوم بردها نیاز است. نیازی نیست بیشتر از این درباره دلیل این تصمیم کنکاش کنید.

همیشه می‌خواستم صداقت و آرامش را به بازیکنان منتقل کنم و احترام آنها را داشته باشم. این کلید موفقیت‌ها بود. حالا پس از سه سال، یکی - زیدان خودش را می‌گوید - برایش چندان شفاف نیست که سال بعد هم می‌تواند به بردن ادامه دهد یا نه. من یک برنده هستم و وقتی ببینم بردن چندان ممکن نیست، تغییر بهتر است.

عملا خودش داره میگه هیچ تاکتیک و یا سبک خاصی نمیتونست ارائه کنه و نیاز به یک استراحت داشت
اگرم دقت کرده باشید تو لالیگا خیلی از تیما دست رئال رو خونده بودن و هیچ تاکتیک دومی در کار نبود ( این مسئله وقتی به چشم اومد که موراتا و خامس رفتن و ما در این فصل با نیمکت ضعیفمون بسیار بد عمل کردیم )
و وقتی ستاره های تیم نبودن تیم نتیجه نمیگرفت !!! جایی که شاید زیدان به بن بست خورده بود . روند نزولی تو سبک بازی تیم هم اینو نشون میداد ( اگه یادتون باشه وقتی رونالدو و یا کروس و مودریچ نبودن تیم فقط سانتر میکرد و مقطعی از فصل زیدان خیلی تحت فشار بود )

و بعد همه اینها رونالدو هم احتمالا جدا میشه و به خصوص اینکه وقتی تیمی مثل رئال روی محوری به اسم رونالدو میچرخه
با رفتنش تیم کاملا بهم میریزه و وقتشه تیم جدید با محوریت جدید ساخته باشه
رفتن رونالدو و زیدان عملا یعنی نقطه سر خط !

برای انجام همچین تغییراتی قطعا باید یه مربی صاحب سبک بیاد تا تیم رو کاملا از نو بسازه !! ( و اگه چراغ سبز نشون بده پرز بازار رو شخم میزنه )
باید دید چی میشه
فقط امیدوارم هرچه زودتر مربی و ستاره های جدید رو بگیرن

nw_nk
04-06-2018, 11:54
کاسیاس: اگر رئال من را بخواهد برمی‌گردم

ایکر کاسیاس، اسطوره باشگاه رئال مادرید برای بازگشت به این تیم ابراز آمادگی کرد و گفت که کاش باشگاه رئال نیز مثل تورس و اینیستا، برای او مراسم خداحافظی برگزار می‌کرد.

کاسیاس پس از 25 سال حضور در رئال، کسب 5 قهرمانی لالیگا و 3 قهرمانی چمپیونز لیگ، این باشگاه را در سال 2015 ترک کرد. در حالی که مادرید، مجبور کردن کاسیاس به جدایی را تکذیب کرده ولی هیچگاه مراسم خداحافظی برای او برگزار نکرد و کاسیاس پس از پایان فصل در یک کنفرانس خبری جدایی اش را اعلام کرد. حال گلر افسانه ای مادریدی از علاقه اش به بازگشت به رئال صحبت کرد.

او گفت:" اگر رئال با من تماس بگیرد، نمی‌توانم بازگشتم به این باشگاه در آینده را رد کنم. من مراسم خداحافظی اینیستا و تورس را دیدم ولی شرایط من در رئال کمی با آنها متفاوت بود. در آینده این موضوع حل می‌شود و مشکلی وجود نخواهد داشت. همه دوست دارند مراسم خداحافظی مثل اینیستا برایشان گرفته شود ولی من تمرکزم روی این موضوع نیست."

کاسیاس 16 فصل در رئال بازی کرد و 167 بازی برای تیم ملی اسپانیا انجام داد.

kasra_khan2003
04-06-2018, 20:06
گویا ورزشگاه رو دارن واسه مراسم معارفه آماده میکنن. اما دستورش چند ساعت قبل از استعفای زیدان داده شده بود، پس احتمالاً واسه بازیکن جدید هست تا مربی.

albertxx
05-06-2018, 11:31
آلگری هم پیشنهاد رئال رو رد کرد :n13: ( آلگری - لوو - پوچیتینو )

سوال اینجاست اینا جرات قبول نیمکت رئال رو ندارن ؟؟؟ با توجه به اینکه رئال همه چی رو درو کرده و اگه بیان شاید گرفتن یه جام موفقیت محسوب نشه !! و برن زیر فشار
و بعدش پوست اندازی تیم و خرید چند ستاره که شاید یه فصل طول بکشه تیم جا بیفته !!
احتمال هم داره بعد جام جهانی پرز اقدام به خرید کنه ! ( اگرچه از بین گزینه های حاضر در جام جهانی فقط لوو حرفش بود )

قشنگ داره معما میشه ! :n13:

kasra_khan2003
05-06-2018, 12:11
آلگری هم پیشنهاد رئال رو رد کرد :n13: ( آلگری - لوو - پوچیتینو )

سوال اینجاست اینا جرات قبول نیمکت رئال رو ندارن ؟؟؟ با توجه به اینکه رئال همه چی رو درو کرده و اگه بیان شاید گرفتن یه جام موفقیت محسوب نشه !! و برن زیر فشار
و بعدش پوست اندازی تیم و خرید چند ستاره که شاید یه فصل طول بکشه تیم جا بیفته !!
احتمال هم داره بعد جام جهانی پرز اقدام به خرید کنه ! ( اگرچه از بین گزینه های حاضر در جام جهانی فقط لوو حرفش بود )

قشنگ داره معما میشه ! :n13:

دقیقا یکی از علت‌ها همین هست، همینجوریش همه میدونن مربی‌ای که تو رئال جام نیاره اخراج میشه، چه برسه به الان که رئال سه سال پیاپی فاتح CL بوده.

تازه اضافه بر این، مربی جدید باید زیربنای یک تیم واسه ۱۰ سال آینده رو بچینه.

kasra_khan2003
05-06-2018, 20:09
پپ بار دیگه از ارزش‌های کار زیدان گفته:

من مثل او سه لیگ قهرمانان متوالی نبرده ام ولی می توانم دلایل استعفای او را درک کنم. در رئال فشارها و توقعات بسیار بالاست و زیدان احساس خستگی می کرد. حتما چیزهایی دیده که باب میلش نبوده اند. کاری که او در رئال انجام داد، خارق العاده بود. جدایی از رئال و بارسا به این شکل، کار هر مربی ای نیست. انریکه هم پس از فتح همه جام ها با بارسا، تصمیم به کناره گیری گرفت.

albertxx
06-06-2018, 10:22
رئال در پی خرید بازیکن سانتوس هست که گفته میشه استعداد جدید برزیله !
سنش 17 ساله و چون هنوز 18 نشده قرارداد رسمی نیست
ویدئویی هایی از تکنیک هاش گذاشتن که نشون میده بازیکن خوبیه فقط مسئله اینه تو اروپا هم میتونه اینجوری بازی کنه !

حالا باید دید میخرن یا نه
چون گفته میشه بارسا هم دنبالشه ! :n09: ( مثل نیمار فقط دنبال این هستن ببیتن رئال چی میخواد برن سراغش )

kasra_khan2003
06-06-2018, 20:04
حالا روزنامه The Sun همچین معتبر نیست، اما ادعا کرده روز قبل از استعفا، زیدان با پرز سر نقل و انتقالات بحث داشته.

پرز اصرار داشته که دخیا رو بگیره، اما زیدان گفته من به ناواس اعتماد کامل دارم و به هازارد نیاز دارم ( هازارد آخه؟! )

در نهایت هم زیدان گفته I am done, you can take the team

jack82
06-06-2018, 20:45
زمزه های حضور کونته بع گوش میرسع.برا من که از طرفداران پر پا قرص دون انتونیو هستم شنیدن این خبر هم لذت بخشه.مطمعنا این حرفم به نظر خیلی از دوستان ممکنه خوش نیاد ولی به شخصه معتقدم در بین گزینه های فعلی کونته با اختلاف از همشون بهتره.
تنها چیزی که من و بقیه دوستان رو نگران میکته رابطه کونته با بازیکنانه که ممکنه تیم رو به مشکل بیندازه ولی باید بپذیریم که برا موفقیت باید نهایت تلاش رو بازیکنا به خرج بدن و با حضور یکی مثل کونته من خیالم از این بابت صد در صد راحته.
تمرینات سنگین کونته ممکنه به مذاق یه سری از ستاره ها خوش نیاد ولی من به شخصه در این مورد به کونته نمیتونم خورده بگیرم.برای موفقیت باید نهایت تلاش رو به کار بست.
کونته جاه طلب با دانش و بسیار با تعصبه و اگه ابزار لازم رو در اختیار داشته باشه شاید هیچ تیمی جلو دارش نباشه و نکته مهم دیگه تجربه کافی کار کردن تو تیمای بزرگ و بازیکنان بزرگه که امثال پوچتینو اصلا این ویژگی رو ندارن.
فقط و فقط امیدوارم پرز اشتباه وحشتناک بنیتس رو یک بار دیگه مرتکب نشه
پ‌ن:تو رو خدا ببینید کار به کجا کشیده دیگه مربی والنسیا هم برا ما ناز میکنه.یکی نیست به این بگه بابا تو اصلا تو امار نیستی

albertxx
07-06-2018, 18:42
حالا روزنامه The Sun همچین معتبر نیست، اما ادعا کرده روز قبل از استعفا، زیدان با پرز سر نقل و انتقالات بحث داشته.

پرز اصرار داشته که دخیا رو بگیره، اما زیدان گفته من به ناواس اعتماد کامل دارم و به هازارد نیاز دارم ( هازارد آخه؟! )

در نهایت هم زیدان گفته I am done, you can take the team

در نبود رونالدو هازارد میتونه به تیم کمک کنه ( اگه نیمار نیومد )
ولی در مورد ناواس واقعا تعجب آوره ! ناواس خیلی نوسان داره و در بعضی مواقع خیلی نا امید کننده ظاهر میشه
خرید دخیا میتونه تیم رو تا چند سال بیمه کنه
به خصوص الان که با پوست اندازی تیم احتمال میره با ضعف دفاعی توپای زیادی سمت دروازه بیاد !

بجز نویر واقعا دروازه بان دیگه قابل قیاس با دخیا نیست ! واقعا عالیه
نمیدونم زیدان چرا نمیخواستش !

Abdolreza2012
08-06-2018, 17:27
در نبود رونالدو هازارد میتونه به تیم کمک کنه ( اگه نیمار نیومد )
ولی در مورد ناواس واقعا تعجب آوره ! ناواس خیلی نوسان داره و در بعضی مواقع خیلی نا امید کننده ظاهر میشه
خرید دخیا میتونه تیم رو تا چند سال بیمه کنه
به خصوص الان که با پوست اندازی تیم احتمال میره با ضعف دفاعی توپای زیادی سمت دروازه بیاد !

بجز نویر واقعا دروازه بان دیگه قابل قیاس با دخیا نیست ! واقعا عالیه
نمیدونم زیدان چرا نمیخواستش !

ناواس واقعا خوب عمل کرده ، درسته نوسان داره ولیی واقعا خوب بوده
و اینکه همین دخیام قبلا که دنبال میکردم بازیاشو ، سوتی بد میداد گاهی و نوسان داشت

بهتر هست اگه قراره یه دروازبان بگیریم ، بهترین انتخاب موجود باشه ، نه فقط صرفا تغییر دروازبان

albertxx
08-06-2018, 22:31
عجب داستانی شده !
کونته هم پیشنهاد رئال رو رد کرد ! :n09:
گفته میشه کونته با توجه به قراردادی که با چلسی داره به رئال نه گفته
حالا باید دید بعد انتقال ساری به چلسی آیا کونته میاد رئال یا نه

سوال انیجاست اصلا به درد رئال میخوره ؟:n13:

jack82
10-06-2018, 00:22
دیگه رسما این داستان تبدیل به یه معمای پیچیده شده.علارغم اینکه کماکان کونته رو بهترین گزینه موجود میدونم ولی یه جا خوندم صحبت از تیته هم هست.به نظرم میتونه گزینه بسیار خوبی باشه چون همه یادشونه چطور تیم فاجعه برزیل رو تحویل گزفت و الان اونو تبدیل به یه مدعی کامل کرده و فکر کنم تو جام جهانی همه به ارزشهای تیته پی ببرن.
امیدوارم هر چه زودتر تکلیف مربی مشخص بشه بعدشم پرز تو فصل نقل انتقالات قوی خاضر بشه در غیر این صوزت فصلمون به فنا رفته از همین الان

nafe-bandar
10-06-2018, 00:59
درمورد زیدان نکته مثبتی که هست درسته که تو این شرایط استعفا داد و رفت... اما حداقل مثل مورینیو اینقدر تیم رو به فنا نداد!
بهترین بازیکن هارو از تیم بیرون کرد، کلی حاشیه و روحیه تیم رو هم به نسبت خشن کرد...
درمورد نیمار من حس می کنم این بازیکن تو 26 سالگی شخصیتش شکل گرفته و سخته تغییرش داد. الان بازیکن به شدت مغروری هست و توی پاریس با آقایی تمام بازی میکنه. به نظرتون اگر بیاد رئال چطور میتونه با شرایط باشگاه کنار بیاد؟
همون بهتر نیاد!

albertxx
10-06-2018, 14:17
درمورد زیدان نکته مثبتی که هست درسته که تو این شرایط استعفا داد و رفت... اما حداقل مثل مورینیو اینقدر تیم رو به فنا نداد!
بهترین بازیکن هارو از تیم بیرون کرد، کلی حاشیه و روحیه تیم رو هم به نسبت خشن کرد...
درمورد نیمار من حس می کنم این بازیکن تو 26 سالگی شخصیتش شکل گرفته و سخته تغییرش داد. الان بازیکن به شدت مغروری هست و توی پاریس با آقایی تمام بازی میکنه. به نظرتون اگر بیاد رئال چطور میتونه با شرایط باشگاه کنار بیاد؟
همون بهتر نیاد!

اگرچه زیدان کار بزرگی کرد و اسمش رو تو تاریخ ثبت کرد
و بسیار قابل احترامه

ولی به شخصه معتقدم کاری که زیدان کرد در مقایسه با کار مورینیو ارزش کمتری داره
یادمون نره مورینیو چه تیمی رو تحویل گرفت و چه تیمی تحویل داد
مشکل اینجاست تیم مورینیو اونسال ها با بدشانسی چمیپونز نگرفت وگرنه از نظر بازی تیمش فوق العاده بود
اونم تیمی که جلو لیون حذف میشد
مورینیو یه تیم کامل بالانس رو تحویل داد و متاسفانه چون جام کمی گرفت اونقدرها روش مانور داده نمیشه
یادمون هم نره دوران مورینیو همزمان شد با بهترین دوران تاریخ بارسا که واقعا بدشانسی بود ( از کار های مورینیو جلو بارساها هم همین که اوایل تو یه بازی 5 تا میخورد ولی با تیم فوق العاده ای که ساخت از 9 بازی آخر جلو بارسا فقط 1 باخت داشت !!!! )
البته نمیخوام از ارزش کاری های آنچلوتی و زیدان کم کنم ولی کاری که مورینیو کرد واقعا متفاوت بود
وگرنه قبل مورینیو هم تیم کل ستاره داشت ولی خب نتیجه و زیبایی و سبک بازی بعد مورینیو کلا متحول شد
مشکل اینجاست با برخورد هایی که با بازیکنا به خصوص کاسیاس داشت و هم دوره شدن با بارسا و افتخارات کمی که گرفت باعث شد از چشم بیفته

migmig3000
12-06-2018, 19:10
پرز زده تو کار غافلگیری
لوپتگی!

jack82
12-06-2018, 20:58
فقط باید منتظر موند و دید که این جناب لوپتگی تو جام جهانی جیکار میکته.من به شخصه خیلی امیدوار نیستم و لی حداقل حسنش اینه که سکان دست امسال گوتی نیفتاد.
به نظرم مثل هندونه دربسته ست این جناب لوپتگی

albertxx
12-06-2018, 21:36
پرز قشنگ شیلنگ رو گرفت رو روزنامه ها !!!! :n08:
یعنی تیتر اول همه روزنامه ها هر گزینه ای بود بجز این ! :n02:
هیچ رسانه ای بهش اشاره نکرده بود ( با توجه به اینکه تازه هم با اسپانیا تمدید کرده بود )

در مورد لوپتگی هم فکر کنم گزینه خوبی باشه
چنتا مورد مثبت داره

اول
سرمربی بزرگی نیست که بخواد حاشیه داشته باشه و تو چشم باشه
اینکه هر روز بخواد مصاحبه کنه و واسه تیم حاشیه درست کنه
احتمالا هم رفتارش با ستاره ها خوبه و سرجنگ باهاشون نخواهد داشت
و مثل آنچلوتی و زیدان بتونه آرامش رو به رختکن اضافه کنه

دوم وضعیت خوب اسپانیا و اینکه 20 بازی بدون باخت داشته ( تحویل گرفتن اون تیم از دلبوسکه و تبدیلش به تیم فعلی )
تو مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی هم از 10 بازی 9 تا رو بردن و 1 مساوی ! که آمار خوبی میتونه باشه
سرمربی زیر 21 20 19 ساله های اسپانیا بوده که آمار خوبی از خودش به جا گذاشته و حدود 70 درصد برد داشته

نکات منفی که در مورد میگن هم اینه احتمال داره موقع انتخاب بازیکن اسپانیایی ها بیشتر تو ترکیب باشن تا بقیه ستاره ها ...

و اینکه بعضیا در مورد نکات منفی میگن یه سوال دارم
کدوم سرمربی هست که مربی گریش در رئال تضمین شده باشه ؟؟؟
یادمون نره دلبوسکه و مورینیو و آنچلوتی کسانی بودن که از رئال اخراح شدن !!!! پس الزاما اسم بزرگ داشتن دلیلی بر موفقیت تو رئال نیست

ضمنا
یادمون نره هیچ مربی تو این زمان خاص جراتش رو نداشت سرمربی رئال بشه ( پوچیتینو و کونته و آلگری و .... )
ترس از اینکه شاید نتونن با تیمی نتیجه بگیرن که 3 فصله قهرمان اروپاست !!!
پس اگه معیار بزرگی رو این مربیا قرار بدیم میبینم که هیچکدومشون جرات قبول سرمربیگری رئال رو نداشتن

اینقدر زود قضاوت نکنید
نمیدونم چه فازیه هرکی میاد رئال همه ازش ناله میکنن !

kasra_khan2003
13-06-2018, 07:40
از بین گزینه‌هایی روی میز، بهترین گزینه لوپتگی بود. بقیه گزینه‌ها یا بدرد رئال نمیخوردن، یا آوردنشون بسیار سخت و پرهزینه بود.

برای فسخ قرارداد لوپتگی رئال باید دو میلیون یورو پرداخت کنه.

تو تیم ملی جوانان خیلی خوب کار کرد (قهرمانی یورو با زیر ۱۹ ساله‌ها و زیر ۲۱ ساله‌های اسپانیا). اما تو تیم‌های باشگاهی اصلا خوب نبوده.

تا اینجا هم با تیم ملی اسپانیا خوب کار کرده و آروم آروم نسل قدیم رو کنار گذاشته. باید دید تو جام جهانی چیکار میکنه.

مربی جدید از قبل ارتباط نزدیکی با ستاره‌های رئال به ویژه جوانان داشته:

راموس: کاپیتان تیم ملی.
ایسکو: رهبر تیم زیر ۲۱ ساله‌ها که با لوپتگی قهرمان اروپا شدند.
کارواخال: جز ترکیب اصلی تو تیم زیر ۲۱ ساله‌ها نبود، اما دعوت شد، و الان جز ترکیب اصلی تیم ملی اسپانیا هست.
لوکاس وازکز: اعتماد به وازکز و دعوت از اون برای تیم ملی.
وایخو: بعد راموس و پیکه اون انتخاب اول لوپتگی تو تیم ملی هست.
ناچو: زمان که لوپتگی تو کاستیا بود، ناچو براش بازی کرد، تو تیم زیر ۲۱ ساله‌ها رو نیمکت بود الان هم تو تیم ملی هست.
آسنسیو: بازیکن کلیدی ترکیب لوپتگی برای صعود به جام جهانی.
کاسمیرو: به درخواست لوپتگی به پورتو پیوست.

SA3EDLORD
13-06-2018, 16:08
مربی مونم که اخراج کردن:n02:

albertxx
13-06-2018, 18:17
فکر کنم پرز بعد 2 3 فصل خرید نکردن میخواد بازار رو شخم بزنه ! :n02:

اولین خرید وینیسیوس که با 45 میلیون رئال شد
بازیکنی که گفته میشه استعداد بالایی داره
از هم تیمی هاش تو فلامینگو هم خداحافظی کرد و به زودی به اردوی پیش فصل اضافه میشه

دوم
خرید رودریگو گوئس که تحت عنوان نیمار جدید فوتبال ازش اسم برده میشه
حدود 45 میلیون برای خریدش هزینه شده
البته طبق قرداد و چون 17 سالشه تا 2019 باید تو سانتوس بازی کنه

فعلا که زدن تو کار خرید استعداد و البته موفق هم بودن
باید دید واسه این فصل آیا ستاره ای میخره و یا منتظر درخشش و شگفتی جام جهانی میمونه پرز !

kasra_khan2003
14-06-2018, 11:22
برای فسخ قرارداد لوپتگی رئال باید دو میلیون یورو پرداخت کنه.

اون دو میلیون رو هم ندادیم : دی تازه مربی از همین فردا شروع به کار میکنه.

albertxx
14-06-2018, 21:23
آقا 2 میلیون رو ول کن:n19:

همونطور که گفتم پرز شخم زدن رو شروع کرده ! :n02::n10:( در خواب بودن حریف که اونم در پی خرید یه مهاجم هستن که هی میگه امشب میگم میرم یا نمیرم :n09: ؟ بگم بگم ؟)

بعد وینیسیوس و رودریگو گوئس حالا نوبت آلیسون شده ( گفته میشه نظر لوپتگی بوده که بخرن )
دروازه بان رم مثل اینکه قراره راهی رئال بشه ( فعلا هنوز تایید نشده )
ولی خرید خوبی میتونه باشه
خرید دخیا تقریبا غیر ممکنه و اگه قراره سال های بعدی بیاد دیگه فایده نداره
اوبلاک هم سخته اومدنش با توجه به روابط 2 باشگاه
بعد این گزینه ها آلیسون گزینه خوبیه و اینکه 2 سال از دخیا هم جوونتره
اگه خبرش تایید بشه فکر کنم گزینه بعدی یه مهاجم و نیمکت نشین واسه مدافع وسط که باید دید نظر لوپتگی چیه

استارت جوون گرایی و پوست اندازی رو زود زدن ! :n02: ( قبل جام جهانی :n33: )

------------------------------------
ویرایش 5 ساعت بعد
پ ن : رم برای آلیسون نزدیک 80 میلیون ( 78 میل ) درخواست کرده ! :n29:
یعنی قشنگ دوران پسا نیمار هست !!!!!!
دروازه بان اونم آلیسون این قیمت ؟؟؟ اگه اینطوره دخیا و نویر و اوبلاک دیگه باید 100 تا 150 قیمت داشته باشن !!
پاریس و سیتی گل کاشتن با این خرید های نجومی !
تا 2 سال قبل گرونترین بازیکنا بیل و پوگبا و رونالدو و نیمار بودن با 100 120 میلیون !
الان دروازه بان شده 80 میلیون !

اگه اینطور باشه 2 تا استعداد جدید برزیلی که هرکدوم 45 خریدیم دیگه مفت هستن ! ( شما فکر کن پول چایی )

kasra_khan2003
15-06-2018, 07:05
( در خواب بودن حریف که اونم در پی خرید یه مهاجم هستن که هی میگه امشب میگم میرم یا نمیرم ؟ بگم بگم ؟)

آه ، تاکی ز سفر باز نیایی ، بازآ
اشتیاق تو مرا سوخت کجایی، بازآ

گریزمن تو یه برنامه تلویزیونی به اسم The Decision گفت که میمونه :دی

kasra_khan2003
15-06-2018, 07:21
پرز خیلی خوب از لوپتگی دفاع کرد:

مذاکرات با لوپتگی را خودم به اطلاع روبیالس رساندم. همانجا توافق کردیم که یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک میان روبیالس و لوپتگی برگزار شود. اما در نهایت یک مانور غرور، برنامه را عوض کرد. حالا زمانش رسیده تا در برابر همه این اتفاقات و مشکلات مقابله کنند. اتفاقاتی که در درخشان ترین مقطع چندین سال اخیرش رخ می دهد.

اتفاقی که برای ما و لوپتگی رخ داده پیشتر هم چند بار رخ داده است. اسکولاری، کونته و لوئیس آراگونز هم به همین شکل انتخاب شدند اما هیچ اتفاقی نیفتاد. البته هیچ کدام از این تیم‌ها رئال مادرید نبودند. من هنوز هم هیچ توضیحی پیدا نکردم که چرا لوپتگی فردا نمی‌تواند روی نیمکت تیم ملی برابر پرتغال بنشیند. کار او اقدامی در تضاد با وفاداری نبود و فدراسیون تصمیم بیهوده‌ای گرفت.

albertxx
15-06-2018, 14:29
پرز رسما گفت غرور کاذب رئیس فدراسیون باعث این اخراج شده وگرنه دلیلی واسه اخراج نداشت
به غول معروف اومد یه خودی نشون بده زد تیم ملی رو ترکوند ! ( البته شاید با هیرو بتونن زیدان وار نتیجه بگیرن )

جالبه کل دوستان اهل کاتالونیا حس و غرور ملی گرفتشون و دارن از تیم ملی حمایت میکنن و رئال رو خیانت کار جلوه میدن
ولی چیزی که این وسط هست به رئال ربطی نداره و به رئیس فدراسیون خوشگل برمیگرده !

ضمنا
چرا رئال باید حامی فدراسیونی باشه که این همه حرکات علیه رئال تو بازی های داخلی انجام داده ؟؟ ( محرومیت رونالدو در سال های اخیر و این همه داوری شاهکار و .... )
محرومیت 5 جلسه رونالدو اول فصل و اون محرومیت چند جلسه ای 2 فصل قبل ( دست زدن برای داور ) و کلی مزخرفات دیگه که باعث میشه دشمنی علیه رئال علنا مشخص بشه
رئال تو انتقال لوپگی خیانتی نکرد و قبلا هم گفتم بی تجربگی لوپتگی بود که انتقال رو افشا کرد ( و ضد البته حماقت فدراسیون واسه نشون دادن اقتدار کشکی )

albertxx
15-06-2018, 15:20
گودین: فیفا، سوارز را مثل یک سگ از جام جهانی بیرون انداخت؛ محرومیت او ناعادلانه بود! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گودین معتقد است که راموس در برخورد با صلاح در فینال کیف، نیت سویی نداشته است.

طرفداری- اروگوئه در نخستین بازی مرحله گروهی جام جهانی به مصاف تیم ملی مصر می رود. دیگو گودین، مدافع مستحکم و کاپیتان تیم ملی اروگوئه در کنفرانس خبری پیش از بازی گفت:
از خیلی وقت پیش برای شرکت در جام جهانی آماده شده ایم و کارمان تنها به یک بازیکن وابسته نیست. صلاح بازیکن بزرگ و تعیین کننده ای است. چه او آماده باشد و چه نباشد، ما راه خود را برای آماده شدن در این بازی پیش می گیریم. نهایت تمرکز را داریم. برخورد صلاح و راموس؟ صادقانه بگویم، به سو نیت راموس در آن صحنه باور ندارم. بازی را دیدم و این اتفاقات در فوتبال زیاد می افتد.

گودین ساعاتی قبل نیز مصاحبه جالبی با گاردین انجام داد که آن را می خوانیم:
در بازی جنجالی اروگوئه و ایتالیا در جام جهانی قبلی، اگر آن اتفاقات نمی افتادند، شاید داستان به شیوه متفاوتی برایمان رقم می خورد. اول از همه، بهترین بازیکن مان را از دست دادیم. بعد آن اتفاقات روی ما تاثیر گذاشت. دیدن شکست و گریه سوارز ناراحت کننده بود. تمام کشور ماتم زده و خشمگین بودند و تا بازی با کلمبیا، تنها چیزی که درباره آن صحبت می شد، محرومیت سوارز بود. نمی خواهم بگویم که سوارز اشتباه نکرده است و او خود نیز به اشتباهش اقرار کرد اما هنوز همانند همه اروگوئه ای ها حس می کنم که با سوارز بسیار بسیار ناعادلانه برخورد شد و برای آن "حمله" می شد چهار جلسه محرومیت در نظر گرفت اما فیفا سوارز را همانند یک سگ از جام جهانی بیرون انداخت! سوارز مجاز به شرکت در کوپا آمریکا نبود و این کاملا ناعادلانه و نامناسب بود.

دوستان توجه بفرمایید ایشون بازیکن تیم حریف هستن
تیمی که میخواد سر به تن رئال نباشه ! ( سرمربیش که بماند )
البته خب به پای کاتالون های حامی حقوق مصر نمیرسن ! :n09:

migmig3000
16-06-2018, 01:57
تماشای بازی اسپانیا و پرتغال چقدر برای ما رئالیا لذت بخش بود... هتریک رونالدو و شوت استثنایی ایسکو و سوپرگل ناچو و جدای از اینا دیدن هیرو روی نیمکت لاروخا و سوتی دخیا که قشنگ 10 تا از قیمتش انداخت :n10: ما که آلیسون بکر رو گرفتیم و منچستری ها هم با دروازه بان 150 میلیونی شون خوش باشن.

jack82
16-06-2018, 06:28
یکی از دوستلن خیلی نسبت به عدم گلزنی کریس به تیمای بزرگ مانور میداد.اختمالا بازی امشب پرتغال اسپانیا رو هم ندیدن.
صد البته گلاش شانسی بود و یکیش که پنالتی باداورده بود یکیشم که گلر تقدیم کرد اخریشم که کاملا شانسی بود.خخخخخ.البته اختمالا اسپانیا هم جزو نیمای بزرگ از نظر ایشون به حساب نمیاد چونکه تا الان تو تاریخشون هیچکس مقابلشون هتریک نکرده بود خخخخخخخخ
و اینکه قشنگ معلوم بود کریس هیچ نقشی به حز زدن پنالتی و گلای شانسی تو تیمش نداره و بود نبودش هیچ‌فرقی برا پرتغال نداره خخخحخح
و صدالبته یه نفر به تنهایی و بدون کمک هیچ کس تیم مبتدی و کوچک ارژانتین رو یه بار به فینال رسونده خخخخ
نتیجه اینکه هر ۵ تا توپ طلای کریس به ناحق بهش داده شده و یه نفر باید تا الان ۱۰ تا توپ طلا میبرده و این بنده خدا خیلی حقش ضایع شده این وسط.الیته امسالم قراره به تنهایی تیم ضعیف و کوچک ارژانتین رو به قهرمانی جهان برسونه و توپ طلای یازدهمشم به خونه ببره.خخخخ

kasra_khan2003
16-06-2018, 18:43
پاتریک اورا بعد بازی آرژانتین - ایسلند: فرق رونالدو و مسی این هست که رونالدو با اینکه هم تیمی‌هاش به خوبی اون نیستن مشکلی نداره، حتی از این چلنج لذت میبره، برعکس مسی از این موضوع خسته میشه (بازیش افت میکنه).

از ۷ پنالتی آخر، چهارتاش رو خراب کرده. ضربه ایستگاهی هم که همه یا بیرون یا تو دیوار دفاعی...

albertxx
16-06-2018, 18:51
پاتریک ویرا بعد بازی آرژانتین - ایسلند: فرق رونالدو و مسی این هست که رونالدو با اینکه هم تیمی‌هاش به خوبی اون نیستن مشکلی نداره، حتی از این چلنج لذت میبره، برعکس مسی از این موضوع خسته میشه (بازیش افت میکنه).

از ۷ پنالتی آخر، چهارتاش رو خراب کرده. ضربه ایستگاهی هم که همه یا بیرون یا تو دیوار دفاعی...

متاسفم واست دوست عزیز
واقعا تا کی میخواید به این طرفدارای غیر انسانی و به دور از شخصیت ادامه بدید ؟؟
خسته نشدید
کمی واقع بین باشیم

طبق شواهد موجود قبل بازی راموس یه ضربه سر دخیا زده بود ! و دخیا ضربه مغزی شد
یکی از بیمارستان های معروف هم اینو تایید کرده که ضربه راموس باعث یه غده شده تو سر دخیا ( اسم بیمارستان رو میتونید از مدیر بارسایی بپرسید )
وگرنه هم پنالتی رو مهار میکرد و هم سوتی نمیداد !

واقعا این فوتبال غیر انسانی تا کی ؟؟؟؟؟؟
تا کی ؟؟؟؟؟؟؟؟
کی ؟؟؟؟؟

منم میخوام برای اعتراض به این فوتبال غیر انسانی
48 ساعت سرویس بهداشتی نرم و تو فروم نیام !

:n28::n30:

Хоссейн
16-06-2018, 19:51
من کلا پست نمیدم ولی کسی میدونه اصغر کاتالان کجاست؟ چرا نیست؟:n30:
کسی ازش خبر داره؟
نمیاد در مورد آقای شیش قدم صحبت کنه نظر کارشناسانه بده؟
در مورد کینگشونم نظری نداره؟

albertxx
17-06-2018, 15:52
عجب جام جهانی شده !!!!
دیروز یه رئال دیگه هم پنالتیش رو گل کرد ! ( مودریچ ) :n02:
بازیکنی که نه تنها بهترین تاریخ بلکه به عنوان یه هافبک معمولی ازش یاد میشه
حتی فرا هافبک هم بهش نمیگن ! :n09:

migmig3000
19-06-2018, 23:30
مصر و صلاح هم از جام جهانی حذف شدن و بعد از باخت لیورپول توی فینال عملا صلاح دیگه شانسی برای توپ طلا نداره:n09:

kasra_khan2003
20-06-2018, 07:53
مصر و صلاح هم از جام جهانی حذف شدن و بعد از باخت لیورپول توی فینال عملا صلاح دیگه شانسی برای توپ طلا نداره:n09:

میدونی تقصیر کی هست دیگه؟ :دی

albertxx
20-06-2018, 13:21

تو تاپیک جام جهانی هم گفتم
واقعا این مصر شایسه جام جهانی بود ؟؟ البته خب اومدن مبارکشون باشه ولی دیگه اینقدر سر و صدا نداره
بعد بازی های لیگ قهرمانان گفتن صلاح به تنه تیم رو آورد جام جهانی و کولاک کرده و .... گفتیم میخواد مثل مارادونا تیم رو یه تنه قهرمانه کنه ! و شایسته توپ طلا
دیشب یه گل زد که اونم پنالتی بود
تو گروهی آفریقا هم تو مرحله گروهی 4 گل زد 2 تا پنالتی بود ! :n02:( جالبتر اون گلی هم که با خوشحالی به جام جهانی رفتن هم پنالتی بود )

الان با این افتخارات درخشش توپ طلا هم میخواد ؟؟ دکلا که همه تموم شدن ! :n33:
باید منتظر درخشش مسی بود تا نامه انتقال دکل به دکل از صلاح به مسی رو بگیرن :n09:

البته خب حق دارن
وقتی آرزوی گل کردن پنالتی از بازیکن فرازمینی رو داشته باشی و بزرگترین آرزوت این باشه پنالتی بتونه گل بزنه
دیگه بایدم توقع داشت که دکل بعدی که انتخاب میکنن بازیکنی باشه که با پنالتی اومده جام جهانی ! :n02:
پنالتی الان حکم توپ طلا رو واسشون داره ! :n02:

kasra_khan2003
20-06-2018, 13:26
بنده از صمیم قلبم آرزو میکنم مسی بازی بعدی هتریک کنه، راموس اخراج بشه و رونالدو هم گل به خودی بزنه که بلکه بعضی‌ها برگردن به انجمن :دی 

jack82
20-06-2018, 17:55
فقط یه لحظه این پرتغالو بدون کریس تصور کنید.به نظرم تیدیل به یک تیم درجه ۳ و نهایتا درجه دو میشن اونوقت دوستان میگن یکی دیگه داره تنهایی یه تیم دیگه رو میاره بالا.تعصبات کورکوزانه و خنده دار متاسفانه داره موج میزنه

migmig3000
20-06-2018, 21:05

رسانه ها اعلام کردن که راموس یه جوری زده صلاح رو مصدوم کرده که بعد از رفع کامل مصدومیت حتی یه استپ توپ ساده هم نمیتونه انجام بده :n08:
حالا کی مسی رو مصدوم کرده که پنالتی خراب میکنه هم خودش جای سواله!

تو تاپیک جام جهانی هم گفتم
واقعا این مصر شایسه جام جهانی بود ؟؟ البته خب اومدن مبارکشون باشه ولی دیگه اینقدر سر و صدا نداره
بعد بازی های لیگ قهرمانان گفتن صلاح به تنه تیم رو آورد جام جهانی و کولاک کرده و .... گفتیم میخواد مثل مارادونا تیم رو یه تنه قهرمانه کنه ! و شایسته توپ طلا
دیشب یه گل زد که اونم پنالتی بود
تو گروهی آفریقا هم تو مرحله گروهی 4 گل زد 2 تا پنالتی بود ! :n02:( جالبتر اون گلی هم که با خوشحالی به جام جهانی رفتن هم پنالتی بود )

الان با این افتخارات درخشش توپ طلا هم میخواد ؟؟ دکلا که همه تموم شدن ! :n33:
باید منتظر درخشش مسی بود تا نامه انتقال دکل به دکل از صلاح به مسی رو بگیرن :n09:

البته خب حق دارن
وقتی آرزوی گل کردن پنالتی از بازیکن فرازمینی رو داشته باشی و بزرگترین آرزوت این باشه پنالتی بتونه گل بزنه
دیگه بایدم توقع داشت که دکل بعدی که انتخاب میکنن بازیکنی باشه که با پنالتی اومده جام جهانی ! :n02:
پنالتی الان حکم توپ طلا رو واسشون داره ! :n02:

دوستمون از ترفندهای قدیمی استفاده کرده:

شایدم از اینکه تو کاتالان بهش فرازمینی و بهترین بازیکن تاریخ میگن ولی تو آرژانتین کسی اونو قابل قیاس با مارادونا هم نمیدونه ناراحته حالا اینکه خود مارادونا هم گفته که کاش رونالدو تو آرژانتین بازی میکرد هم جالب توجهه! این آرزوی داشتن جام ملی چیه که این همه تحقیر رو به جون میخری آقای مسی؟ :n02:

Abdolreza2012
20-06-2018, 21:12
بنده از صمیم قلبم آرزو میکنم مسی بازی بعدی هتریک کنه، راموس اخراج بشه و رونالدو هم گل به خودی بزنه که بلکه بعضی‌ها برگردن به انجمن :دی

:n08::n08::n08::n08:

اونا الان زیر آب تشریف دارن

البته هر وقتی میان روی آب و چهارتا خبر زرد و غیر فودبالی کپی پیست میکنن و میرن

ولی از اصل مسئله دور نشیم ، اینا همش تقصیر راموسه :n09:

™...
21-06-2018, 02:55
پاتریک اورا بعد بازی آرژانتین - ایسلند: فرق رونالدو و مسی این هست که رونالدو با اینکه هم تیمی‌هاش به خوبی اون نیستن مشکلی نداره، حتی از این چلنج لذت میبره، برعکس مسی از این موضوع خسته میشه (بازیش افت میکنه).

باز رونالدو بعد مدت ها یه ضربه آزاد گل کرد .:n08:

تعداد ضربات ایستگاهی که همین فصل لالیگا مسی گل زده چندتا بوده ؟! رونالدو چندتا ؟!

در ضمن تو نمیتونی جو دو خر سوا کنی اومدی مدیر انجمن شدی ؟! کی بهت با این شیرین بازیهات مدیریت داده ؟! مدیری که باید مدیریت کنه همیشه کارش شلوغ بازی و کل کل کردنه !!! به جای اینکه اینجا نمونه باشی از همه بدتری و شور میدی تا اینکه اروم کنی!!! از یه مدیر انتظار بیشتری میره تا کاربرای عادی . متاسفم برات .:n01: برای اون هایی که تو رو مدیر کردن هم متاسفم . گرچه همه این ها برمی گرده به مافیای این سایت که گند زد به همه چی و چند سال پیش خیلی کاربراش ریزش کردن رفتن .:n01:

migmig3000
21-06-2018, 04:03

تعداد ضربات ایستگاهی که همین فصل لالیگا مسی گل زده چندتا بوده ؟! رونالدو چندتا ؟!

در ضمن تو نمیتونی جو دو خر سوا کنی اومدی مدیر انجمن شدی ؟! کی بهت با این شیرین بازیهات مدیریت داده ؟! مدیری که باید مدیریت کنه همیشه کارش شلوغ بازی و کل کل کردنه !!! به جای اینکه اینجا نمونه باشی از همه بدتری و شور میدی تا اینکه اروم کنی!!! از یه مدیر انتظار بیشتری میره تا کاربرای عادی . متاسفم برات .:n01: برای اون هایی که تو رو مدیر کردن هم متاسفم . گرچه همه این ها برمی گرده به مافیای این سایت که گند زد به همه چی و چند سال پیش خیلی کاربراش ریزش کردن رفتن .:n01:

من تا حالا ندیدم طرفدارای رئال برن توی تاپیک تیم های رقیب چه برسه به اینکه بخوان توهین کنن. شما هم اگه پست های تاپیک رئالیا ناراحتت میکنه خب چه اصراریه که مطالب هوادارای تیم رقیب رو میخونی؟

kasra_khan2003
21-06-2018, 10:05

همین پستت الان خلاف قوانین انجمن هست (دخالت در کار مدیریت)، اما جوابت رو میدم.

شما اگه مشکلی با مدیریت من داری میتونی بری انتقاد کنی نه اینکه جو تاپیک رو بهم بزنی. مدیران ارشد هم اگه حرفت حق باشه، گوش میدن، بارها شده که ناظرین/مدیران بد رو برکنار کردن، حتی از همین بخش ورزش. پس حرفتون اگه منطقی و بر اساس دلیل و مدرک باشه، گوش میدن.

nw_nk
21-06-2018, 12:48
رئالی صدرنشین در آغوش رئالی حذف شده

nw_nk
21-06-2018, 12:51
فقط یه لحظه این پرتغالو بدون کریس تصور کنید.به نظرم تیدیل به یک تیم درجه ۳ و نهایتا درجه دو میشن اونوقت دوستان میگن یکی دیگه داره تنهایی یه تیم دیگه رو میاره بالا.تعصبات کورکوزانه و خنده دار متاسفانه داره موج میزنه

تصور نمی خواد، پرتغال بدون رونالدو فینال یورو 2016 و رده بندی کنفدراسیون های 2017 رو بازی کرد، هر دو رو برد و به بزرگ ترین افتخار های تاریخش رسید

باید دید بازم شانس میارن که رونالدو بیرون بره و بجاش یه بازیکن درجه 2 بیاد تیمو قهرمان کنه یا نه ;)

albertxx
21-06-2018, 13:11

اونی که جو رو بهم میزنه همون مدیر بارسایی بود که چند سال قبل برکنار شد !! :n19:

تو جبهه خودتون هم داره مبارزه میکنه ! :n19:

kasra_khan2003
21-06-2018, 13:19
بوی گل سوسن و یاسمن آید :n09:

+

لوپتگی برنامه‌ی پیش فصل رئال رو مشخص کرد. لوپتگی تصمیم گرفت همون برنامه‌ی پیش‌فصل زیدان رو ادامه بده.

تو آمریکا اولین بازی رئال مقابل تیم مکزیکی Puebla هست، بعدش هم تو تورنومنت International Champions Cup شرکت میکنیم.

بازی‌های مهم رئال: منچستریونایتد، یوونتوس و رم (:دی)

بعد به اسپانیا برمیگردیم تا بازی سوپرکاپ مقابل اتلتیکو مادرید رو انجام بدیم.

jack82
21-06-2018, 19:30
تصور نمی خواد، پرتغال بدون رونالدو فینال یورو 2016 و رده بندی کنفدراسیون های 2017 رو بازی کرد، هر دو رو برد و به بزرگ ترین افتخار های تاریخش رسید

باید دید بازم شانس میارن که رونالدو بیرون بره و بجاش یه بازیکن درجه 2 بیاد تیمو قهرمان کنه یا نه ;)

داداش من خودم از سال ۹۰ طرفدار ارژانتینم اونم به شدید ترین شکل ممکن.الانم بیشتر از هر تیم دیگه ای دوست دارم ارژانتین با مسی جام رو بالا ببره.و همیشه هم گفتم بعد این همه فینال و بازی فینال ۲۰۱۴ بدترین فینال عمر من تو جامهای جهانی بود.ولی بازم میگم متاسفانه شدیدا حرفاتون متعصابه اونم فقط به یک نفر نه یک تیم هستش.
تو یورو تافینال رونالدو بیشترین نقش رو تو راه رسیدن پرتغال به فینال داشت و تو فینالم پرتغال با شانس و‌اقبال و صد البته بی عرزگی یکی مثل دشان اول شد.به قول دوستمون اون شب شب پرتغال بود و هیچ کاریش نمیشد کرد.
اینکه فقط یه بازیو ببینی و با اون قضاوت کنی هم فکر نکنم احتیاج به توضیح داشته باشه.
داداش این دفه امیدوارم این سری داداش مسی ات اول شه .من بیشتر از شما خوشحال میشم.

Altairezio
21-06-2018, 20:42

به قول یه شخصی.....
"آبـــــــــــو بریــــــــــــزیــــــــ ـــــد اونجــــــــا که مـــــــــــــــــــی ســـــــــــــــوزهــــــ ـــ...":n26::n08:

green-mind
21-06-2018, 20:58
مربی مونم که اخراج کردن:n02:

جدی سواله
چه دلیل موجهی داشتن برای اخراج؟

albertxx
21-06-2018, 22:15
به قول یه شخصی.....
"آبـــــــــــو بریــــــــــــزیــــــــ ـــــد اونجــــــــا که مـــــــــــــــــــی ســـــــــــــــوزهــــــ ـــ...":n26::n08:

آقا حالا ما یه چی گفتیم !
اینقدر نگید آب کم میاد ! :n02:

اونطور که مشخصه واسه جام جهانی هم مقدار زیادی آب لازم هستن ! :n09:

jack82
21-06-2018, 23:47
با وجود اینکه قبل جام پیش بینی کرده بدوم ارژانتین از گروهشم بالا نمیاد ولی واقعا شوکه شدم.
لوکا مودریچ نشون داد که چه بازیکن ارزشمندیه و چه فوق ستاره ایه
من طرفدار تیمی بودم که الان مسی نقش اصلی رو توش داشت ولی واقعا هیچ چیزی برای ارائه نداشت.
کواچیچم باید هر جور شده حفظ بشه واقعا اینده داره و میتونه تبدیل به یک فوق ستاره بشه

migmig3000
22-06-2018, 01:42
عجب گلی زد لوکیتا :n19: حسابی خاطره اون بازی با منچستر رو زنده کرد.. ولی وقتی میبینیم که چهار تا بازیکن رئال کاپیتان تیم ملی شون هستن هم خوشحال کنندس هم یه غمی عجیبی داره, غم اینکه سال های آخر فوتبالشون رو دارن سپری میکنن و باید کم کم با این مسئله و نبودنشون کنار بیایم...

پ.ن: یه نکته جالب اینه که بارسایی ها امشب از باخت آرژانتین ناراحتن ولی از اون طرف بازیکن خودشون گل سوم کرواسی رو زد حالا یه تجدید نظر باید بکنن که هوادار بارسلونان یا اینکه صرفا مسی فن به شمار میان .

kasra_khan2003
22-06-2018, 07:58
تا اینجا همه‌ی بازیکنای رئال تو جام جهانی عالی بودن، فقط آسنسیو زیاد بهش فرصت نرسیده.

kasra_khan2003
22-06-2018, 08:03
رونالدو ۴ گل زده، ۶ امتیاز به تنهایی واسه پرتغال کسب کرده.

مسی هیچ گلی نزده، یه پنالتی هم از دست داده، منفی۲ امتیاز واسه آرژانتین؟ : دی

albertxx
23-06-2018, 13:45
پرز عجیب داره بازیکن جوان میخره !!
قشنگ رفته تو کار سرمایه گذاری !

بعد از خرید وینیسیوس و رودریگو گوئس که 2 تا جوون آینده دار هستن الان نوبت خرید دروازه بان جون شده !
آندری لونین دروازه بان 19 ساله یه باشگاه اوکراینی هم به رئال پیوست !

تو این آشفته بازار که قیمت یه بازیکن مهاجم 200 میلیون هست پرز 90 میلیون واسه خرید 2 تا بازیکن جون داد ! بازیکنانی که شاید رو دست نیمار بزنن
تقریبا 4 5 سالی میشه پرز خرید نکرده و این همه سال با اضافه کردن بازیکنانی مثل ایسکو و کاسمیرو و آسنسیو و واکز و سبایوس و ..... بدون هزینه هنگفت خط هافبک تیم رو تبدیل به یکی از بهترین خط هافبک های دنیا کرد
مقایسه کنید با تیم رقیب که تو این آشفتگی خط هافبکشون واسه خرید یه کوتینیو چه عذابی کشیدن و بعد از خرید 160 میلیونی و به دلیل خرید در نیم فصل این بازیکن نتونست تو چمپیونز بازی کنه
و حالا هم دست رو پیانیج گذاشتن که احتمال فروش یووه بسیار پایینه
نکته جالب اینجاست ایسکو و سبایوس و چند بازیکن جوون دیگه میتونستن به بارسا بپیوندن ولی راهی رئال شدن

این خرید ها به شدت رو آینده رئال تاثیرگذاره و همین الانشم میبید فصل قبل با 2 گانه لالیگا و چمپیونز و این فصل با چمپیونز به اتمام رسید که خیلی از این افتخارات رو مدیون همین ستاره های جوون هستیم ( به خصوص 2 گانه فصل قبل و سیستم چرخشی زیدان )

خرید این ستاره های جون خوبیش اینه اگه جواب نداد میتونن با یه قیمت ارزونتر بفروشن و اگه جواب داد لزومی نداره واسه کمبود بازیکن بریم و با منت یه بازیکن 200 میلیونی بخریم
تازه به این خرید ها خرید الیسون بکر دروازه بان 26 ساله رم که میتونه اینده درخشانی داشته باشه رو هم اضافه کنید !!
به شدت روی آینده رئال امیدوارم اونم با اختلاف نسبت به رقیب که واسه جایگزین کردن زوج خط هافبکش ( ژاوی و اینیستا ) فعلا بیکار نشستن

میانگین سنی تیم : (( بازیکنان بالای 29 30 سال خط خوردن ))

---------------------------- السیون 26 ( لونین 19 ) --------------------------------

تئو 20 ------ناچو 28 ------ واران 25 ( وایخو 21 ) --------- کارواخال 26 ( اشرف 19)

سبایوس 21 ----------------کروس 28 ( کاسمیرو 26 )---------------- کواچیچ 24 ( وازکز 26 )

آسنسیو 22 ( مایورال 21 ) ----- وینیسیوس 18 ( رودریگو گوئس 17 ) ------ ایسکو 26

بازیکن های سبز واقعا امتحانشون رو پس دادن و یه نیمکت نشین آینده دار هستن و مطمعا
دوستان قرمز بد ظاهر شدن و زرد هم متوسط

kasra_khan2003
23-06-2018, 15:35
متاسفانه کواچیچ گویا تصمیمش رو گرفته و میخواد رئال رو ترک کنه. تو مصاحبه اخریش با مارکا هم گفته به نظرم برای اینکه بتونم بیشتر فرصت بازی کردن داشته باشم، بهترین کار اینه که رئال رو ترک کنم.

اگه کواچیچ بره، باشگاه دنبال به خدمت گرفتن تیاگو میره، هرچند آوردنش سخت هست.

kasra_khan2003
23-06-2018, 16:30
خرید جدید و بی سروصدا

لونین، دروازبان جوان (۱۹ ساله) اوکراینی

albertxx
23-06-2018, 19:42
متاسفانه کواچیچ گویا تصمیمش رو گرفته و میخواد رئال رو ترک کنه. تو مصاحبه اخریش با مارکا هم گفته به نظرم برای اینکه بتونم بیشتر فرصت بازی کردن داشته باشم، بهترین کار اینه که رئال رو ترک کنم.

اگه کواچیچ بره، باشگاه دنبال به خدمت گرفتن تیاگو میره، هرچند آوردنش سخت هست.

خامس و موراتا رو هم به همین خاطر از دست دادیم
ترافیک وحشتناک رئال باعث شده به خیلی از بازیکنا بازی کم برسه ( شاید بشه گفت بیشترین هافبک های درجه 1 رو در بین تیمای اروپایی داریم - 7 هافبک عالی )
جالب اینجاست هرکی هم تعویضی میاد تو زمین اینقدر خوب کار میکنه که بازیکن اصلی از ترس مصدوم نمیشه که شاید تعویضی جاشو بگیره :n02:

ولی کواچیچ یادش بیاد هرکی از رئال رفت تو چه سراشیبی قرار گرفت
دیماریا که الان وضعیتش رو با رئال مقایسه کنید مشخصه
وضعیت نافرم موراتا که کلا رفته تو باقالیا
خامس و اوزیل هم فکر نکنم هیچوقت اون بازیکن رئال بشن ( اوزیل تنها بازیکنی هست که رفتنش خیلی به رئال ضرر زد )

ولی امیدوارم اگه قراره بفروشن قیمت بالا بدن !
بازیکن دایور و حرکات نمایشی و سوسول رو 220 میدن :n09:
بعد هافبک به این خوبی نباید زیر 150 باشه !

green-mind
24-06-2018, 00:54
خامس و موراتا رو هم به همین خاطر از دست دادیم
ترافیک وحشتناک رئال باعث شده به خیلی از بازیکنا بازی کم برسه ( شاید بشه گفت بیشترین هافبک های درجه 1 رو در بین تیمای اروپایی داریم - 7 هافبک عالی )
جالب اینجاست هرکی هم تعویضی میاد تو زمین اینقدر خوب کار میکنه که بازیکن اصلی از ترس مصدوم نمیشه که شاید تعویضی جاشو بگیره :n02:

ولی کواچیچ یادش بیاد هرکی از رئال رفت تو چه سراشیبی قرار گرفت
دیماریا که الان وضعیتش رو با رئال مقایسه کنید مشخصه
وضعیت نافرم موراتا که کلا رفته تو باقالیا
خامس و اوزیل هم فکر نکنم هیچوقت اون بازیکن رئال بشن ( اوزیل تنها بازیکنی هست که رفتنش خیلی به رئال ضرر زد )

ولی امیدوارم اگه قراره بفروشن قیمت بالا بدن !
بازیکن دایور و حرکات نمایشی و سوسول رو 220 میدن :n09:
بعد هافبک به این خوبی نباید زیر 150 باشه !

.
والا نقد اصلی من هم به ریال همینه ،در اصل به نظر من پرز ماهیت رئال و زیر سوال برده
تا قبل از حوالی ۲۰۰۰ رئال مادرید یک باشگاه اسپانیایی بود ولی پرز با سیاست های بلندپروازانش مثل خرید بکهام و رونالدو. و فیگو ... یک تیم کهکشانی ساخت که فقط اسم اسپانیا روش هست اگرنه به یک تیم اینترنشنال بیشتر شباهت داره تا یک تیم باشگاهی
اصلا چه لزومی داره این همه ستاره ، با تمام ابهت و پرستیژی که رئال داره و غیر قابل کتمان هست قدرت و پرستیژی نه در حد اسپانیا بلکه کل اروپا ، اما یک تیم باهویت إن یست .
همیشه جدل ستاره ها ، همیشه اسم ها و رسم ها
با کمال تاسف باید گفت بیزاری میجویم از این جناب پرس با این سیاست هاش .

kasra_khan2003
24-06-2018, 08:49
.
والا نقد اصلی من هم به ریال همینه ،در اصل به نظر من پرز ماهیت رئال و زیر سوال برده
تا قبل از حوالی ۲۰۰۰ رئال مادرید یک باشگاه اسپانیایی بود ولی پرز با سیاست های بلندپروازانش مثل خرید بکهام و رونالدو. و فیگو ... یک تیم کهکشانی ساخت که فقط اسم اسپانیا روش هست اگرنه به یک تیم اینترنشنال بیشتر شباهت داره تا یک تیم باشگاهی
اصلا چه لزومی داره این همه ستاره ، با تمام ابهت و پرستیژی که رئال داره و غیر قابل کتمان هست قدرت و پرستیژی نه در حد اسپانیا بلکه کل اروپا ، اما یک تیم باهویت إن یست .

:n02:

رئال اسپانیایی نداره؟ در حال حاضر رئال بیشترین بازیکن ملی پوش (اسپانیایی) رو بن بقیه داره. هویت رو شما تعریف کنین ببینیم تعریف شما از هویت چی هست؟ 

تعریف هویت یک تیم خیلی ساده نیست که شما به همین راحتی میگی رئال مادرید باهویت نیست. هویت یک تیم از تاریخش سرچشمه میگیره، یه نگاه به ورزش ۷۰ ساله رئال بندازین تا گوشه‌ای از هویت باشگاه رو ببینید.

برخلاف خیلی از باشگاه‌ها که مالکیتشون به دست عرب‌ها یا ثروتمندان چینی و روسی افتاده، مالکیت رئال مادرید تو کل تاریخش با اعضا باشگاه بوده.

از افتخارات باشگاه گفتن هم معنی نداره، بهترین باشگاه قرن بیستم از نگاه فیفا، تنها باشگاهی که هرگز به دسته پایین‌تر سقوط نکرده (درکنار بارسا و بیلبائو).

یکی از پرطرفدارترین باشگاه‌های جهان که تو بسکتبال هم فعال هست و این فصل هم قهرمان Liga ACB شدند.

باشگاه بی هویت خخخخخ

albertxx
24-06-2018, 10:10
.

ما هم همینو میگیم
میگم آقا تیمی که هویت نداره اصلا نباید حسابش کنن

شما مثلا همین بارسا رو ببین
تا قبل 2006 با 1 قهرمانی اروپا با تیمایی مثل ناتینگهام فارست مقایسه میشدن که 2 قهرمانی داشتن
الان رو نبین 5 تا دارن و قاطی بزرگان حرف میزنن قبلا کلا محوی بودن واسه خودشون ! :n09: ( قهرمانی داخلی رو که اصلا نگو با آتلتیکو بیلبائو و مادرید رقابت داشتن )

هی میگیم هویت هویت
بالاخره یکی متوجه شد چی گفتیم ! :n33:

jack82
25-06-2018, 20:48
اقا من کلی خندیدم .گفتم شما هم ببینید و بخندید
طرفدارای بارسلونا دارن تو فضای مجازی از تیم ملی حمایت میکنن که رونالدو و پرتغال حذف بشن!
نَمُردیمو یکی هم از دکل ما بالا رفت :)))))

kasra_khan2003
26-06-2018, 07:13
الان بعضی‌ها منتظر نتیجه بازی آرژانتین هستند ببینن میشه برگردن به انجمن یا نه : دی

رونالدو ۴ امتیاز، پرتغال یک امتیاز.

nw_nk
26-06-2018, 21:32
عملکرد رونالدو در بازی مقابل ایران: 3 بار از دست دادن توپ، عدم موفقیت در گلزنی، دریافت کارت زرد، ضعیف ترین بازیکن پرتغال از نظر آمار پاس های صحیح، بدون حتی یک نبرد هوایی موفق، 0 پاس به داخل محوطه جریمه ایران،
مغلوب بیرانوند شدن در ضربه پنالتی، ...

albertxx
26-06-2018, 21:54
عملکرد رونالدو در بازی مقابل ایران: 3 بار از دست دادن توپ، عدم موفقیت در گلزنی، دریافت کارت زرد، ضعیف ترین بازیکن پرتغال از نظر آمار پاس های صحیح، بدون حتی یک نبرد هوایی موفق، 0 پاس به داخل محوطه جریمه ایران،

باز خوبه رونالدو یه پنالتی خراب کرد شما از غار در اومدی
نگرانت بودیم
بعد پنالتی مسی که 1 هفته جرات اعلام وجود نداشتید ! :n09:

همین رونالدو کنار یه مشت لرد تو پرتغال 4 امتیاز واسه آورده !
مسی هم فعلا پستونک گذاشت دهنش که آره آفا یه منتخب جهان بهم بدین و فرگوسنم کنید مربی شاید بعد 16 سال بازی تو تیم ملی یه کاری کردم ! :n09:

green-mind
26-06-2018, 22:50
albertxx
kasra_khan2003
.
.
خب با کمی تاخیر جواب میدم
اولا که کلا بحث نه بارسلونا ست و نه هیچ تیم دیگه ای ، صرفا صحبت رئال مادرید هست.
هویت یعنی چیزی که دیگران با اون شما رو تعریف میکنند تعریف ریال از ابتدای تاسیسش تا سال ۲۰۰۰ که پرز ریاست و به عهده گرفت یک چیز هست و بعد از ریاست ایشون چیزه دیگه ، هیچ کس نمی تونه ابهامی تو قدرت و افتخارات ریال داشته باشه
.

اما حتی عنوان کهکشانی ها هم بعد از سال ۲۰۰۰ به ریال داده شد
دقیقا از این تایم وقتی صحبت از ریال مادرید میشه همیشه حرف فیگو رونالدو و رونالدینیو و زیدان و .... میشه ، کهکشانی ها
ولی قبل از ۲۰۰۰ این جوری نبود ریال یک تیم بود که تیم بودنش مطرح بود ولی الان تنها چییز همین حضور کهکشانی هاست.
هویت چیزی نیست که عوض بشه هویت رفتار نیست که بنا به شرایط تغییر پیدا کنه
ولی از این تیم صحبت میشه باید به قبل از پرز و بعد از پرز تقسیمش کرد .

kasra_khan2003
27-06-2018, 06:56
هویت چیزی نیست که عوض بشه هویت رفتار نیست که بنا به شرایط تغییر پیدا کنه

تناقض در حرف‌های خودت، اگه هویت عوض نمیشه، پس هویت تیم همونه و با پروز یا بدون پرز تغییر نمیکنه.

تعریف شما از هویت هم بیشتر به هویتی که در ثبت‌احوال میبینیم شبیه هست نه در زمین چمن. ضمن اینکه شما گویا تاریخ رئال قبل سال ۲۰۰۰ رو نخوندی، وگرنه تفاوت چندانی وجود نداره.

green-mind
27-06-2018, 11:50
تناقض در حرف‌های خودت، اگه هویت عوض نمیشه، پس هویت تیم همونه و با پروز یا بدون پرز تغییر نمیکنه.

تعریف شما از هویت هم بیشتر به هویتی که در ثبت‌احوال میبینیم شبیه هست نه در زمین چمن. ضمن اینکه شما گویا تاریخ رئال قبل سال ۲۰۰۰ رو نخوندی، وگرنه تفاوت چندانی وجود نداره.

هویت عوض نمیشه اگه شد میشه بی هویت
.
.
و نتیچه اخلاقی اینکه هرکز با یک هودار تیفوسی درباره نقد تیمش حرف نزن:دی

Хоссейн
27-06-2018, 18:33

باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
27-06-2018, 19:49
لیورپول پیشنهاد ۱۸۰ میلیون یورویی واسه آسنسیو داده :n04:

albertxx
27-06-2018, 23:19
لیورپول پیشنهاد ۱۸۰ میلیون یورویی واسه آسنسیو داده :n04:

از یه طرف فروشش اشتباه محضه !
ولی از طرفی با خرید وینیسیوس و کلی هافبک تیم بازی کم به آسنسیو میرسه
به خصوص اینکه آسنسیو اکثرا پست کریس بازی مکنه و اگه کریس فصل بعد باشه رقابت واسه نیمکت نشینی بالاست

ستاره های نیمکت نشین رئال اینقدر عالی کار کردن که قطعا انتظار فیکس بازی کردن یا حداقل تعداد بازی بیشتر رو دارن
ایسکو و آسنسیو و وازکز تو هر تیمی بودن قطعا فیکس بودن و یا حداقل 80 درصد بازی ها رو بازی میکردن
ولی تو رئال با وجود بیل و بنزما و رونالدو فیکس بودن اینا تقریبا سخت میشه !

پرز اگه واقعا میخواد کاری کنه بهتره در مورد مثلث هجومی BBC تصمیم نهایی رو بگیره
اگه واقعا میخواد تعویض کنه الان بهترین وقته
هر 3 تا رو میشه با هم فروخت و به جاش این همه جوون و خوب رو جایگزین کرد

kasra_khan2003
28-06-2018, 17:53
از یه طرف فروشش اشتباه محضه !
ولی از طرفی با خرید وینیسیوس و کلی هافبک تیم بازی کم به آسنسیو میرسه
به خصوص اینکه آسنسیو اکثرا پست کریس بازی مکنه و اگه کریس فصل بعد باشه رقابت واسه نیمکت نشینی بالاست

ستاره های نیمکت نشین رئال اینقدر عالی کار کردن که قطعا انتظار فیکس بازی کردن یا حداقل تعداد بازی بیشتر رو دارن
ایسکو و آسنسیو و وازکز تو هر تیمی بودن قطعا فیکس بودن و یا حداقل 80 درصد بازی ها رو بازی میکردن
ولی تو رئال با وجود بیل و بنزما و رونالدو فیکس بودن اینا تقریبا سخت میشه !

پرز اگه واقعا میخواد کاری کنه بهتره در مورد مثلث هجومی BBC تصمیم نهایی رو بگیره
اگه واقعا میخواد تعویض کنه الان بهترین وقته
هر 3 تا رو میشه با هم فروخت و به جاش این همه جوون و خوب رو جایگزین کرد

اولین خروجی احتمالا خود رونالدو هست. حتی گویا مبلغ فسخ قراردادش هم از ۱۰۰۰ میلیون به ۱۲۰ میلیون کاهش دادن (بجز بارسلونا و پاریس). با خروج کریس، جا واسه آسنسیو باز میشه که آینده خیلی خوبی داره، فقط باید خیلی بیشتر بهش بازی برسه.

زمانش رسیده تیم وارد فاز پوست‌اندازی بشه، احتمال اینکه تو دو فصل آینده نتایج ضعیفی تو همه‌ی رقابت‌ها بگیریم هست.

albertxx
28-06-2018, 18:08
اولین خروجی احتمالا خود رونالدو هست. حتی گویا مبلغ فسخ قراردادش هم از ۱۰۰۰ میلیون به ۱۲۰ میلیون کاهش دادن (بجز بارسلونا و پاریس). با خروج کریس، جا واسه آسنسیو باز میشه که آینده خیلی خوبی داره، فقط باید خیلی بیشتر بهش بازی برسه.

زمانش رسیده تیم وارد فاز پوست‌اندازی بشه، احتمال اینکه تو دو فصل آینده نتایج ضعیفی تو همه‌ی رقابت‌ها بگیریم هست.

اتفاقا برعکس
فکر نکنم اونقدرها تیم دچار ضعف بشه و نتونه نتیجه بگیره
شالوده و بیس تیم اکثرا جایگزینش بازیکنان جون و فیکس هستن !
پستی که صفحه قبل گذاشتم

---------------------------- السیون 26 ( لونین 19 ) --------------------------------

تئو 20 ------ناچو 28 ------ واران 25 ( وایخو 21 ) --------- کارواخال 26 ( اشرف 19)

سبایوس 21 ----------------کروس 28 ( کاسمیرو 26 )---------------- کواچیچ 24 ( وازکز 26 )

آسنسیو 22 ( مایورال 21 ) ----- وینیسیوس 18 ( رودریگو گوئس 17 ) ------ ایسکو 26

تو این ترکیب مارسلو و مودریچ و راموس واسه 2 فصل دیگه هستن
اکثر این بازیکنای جوون هم اینقدر کنار هم بازی کردن که مشکلی واسه آشنایی باهم تو زمین ندارن
یکی از موفقیت های چند سال اخیر پرز این بوده که خط هافبک تیم به حدی خوب و هماهنگ هست که راحت میتونن بازی ها رو برنامه ریزی کنن و مشکلی به وجود نیاد
مشکلی که خیلی از تیمای اروپایی باهاش دست و پنجه نرم میکنن
خط هافبک ما نه تنها خوبه بلکه جوون هم هست و فعلا مشکلی واسه ادامه حضور ندارن

در مرحله اول باید هر 3 مهاجم رو عوض کنن BBC
بعد 2 فصل هماهنگی کم کم با خداحافظی مودریچ و راموس و .... این هماهنگی به خط هافبک و دفاع میرسه

خوبی فععلی تیم اینه لزومی نداره یهو همه رو با هم عوض کنن
اگه لوپتگی کار عجیب و غریبی نکنه و بتونه خوب ظاهر بشه راحت میتونه از این تیم بهترین استفاده رو ببره

albertxx
29-06-2018, 22:18
لوکا بهترین بازیکن تاریخ کرواسی است

راکیتیچ: اینیستا و مودریچ از سیاره‌ دیگری آمده‌اند تا با ما انسان‌ها فوتبال بازی کنند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راکیتیچ به خودش افتخار می‌کند که توانسته در کنار دو تن از بهترین هافبک‌های قرن 21 بازی کند.

طرفداری - ایوان راکیتیچ، هافبک کروات ملی‌پوش بارسلونا به تمجید از لوکا مودریچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و آندرس اینیستا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D9%86-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF) پرداخت. به گزارش AS، راکیتیچ که هم در کنار اینیستا بازی کرده هم مودریچ، درباره این دو نابغه دنیای فوتبال می‌گوید:
مقایسه کردن اینیستا و مودریچ دشوار است. انگار که هر دو از سیاره دیگری آمده‌اند تا با ما انسان‌ها فوتبال بازی کنند! هر دو در پست خودشان بهترین بازیکن دنیا هستند. چهار سال بازی در کنار آندرس در بارسلونا افتخار بود. مثل بازی در کنار مودریچ در تیم ملی. در کنار چنین بازیکنانی سعی می‌کنید لذت ببرید و یاد بگیرید. اگر می‌خواستم تیمی را انتخاب کنم، هر دو را انتخاب می‌کردم. خدا را شکر می‌کنم که فرصت بازی با هر دو را داشتم. آندرس از دوستان من است و لوکا نیز برایم مثل یک برادر بزرگتر است.
آیا همان طور که روبرت پروسینکی - ملی پوش سابق کرواسی - گفت، مودریچ بهترین بازیکن تاریخ این کشور است؟
اگر پروسینکی این طور گفته حتما درست است چون هیچ کس بهتر از او فوتبال را نمی‌شناسد. کاملا با این ادعا موافقم. لوکا نه تنها بازیکن بزرگی است که شخصیت بسیار بزرگی هم دارد. او رهبر ما است و اعتماد زیادی به او داریم. بازی کردن مقابل او در اسپانیا چالش بسیار دشواری است و خوشحالم که در رده ملی کنارش بازی می‌کنم.

ایشون با ژاوی هم همبازی بوده !

jack82
01-07-2018, 20:40
همه کاسه کوزه های این شکست رو سر لو پتگی خالی میکنن تو اسپانیا ولی به واقع سیستم اسپانیا کاملا حوصله بر و دستش برای همه تیمها رو شده بود.تنها راه نجات اسپانیا تغییر نگرش و رویکردشون باید باشع وگرنه با این سیستم به جایی نخپاهند رسید.
این حذف اسپانیا مم رو نسبت به انتخاب لوپتگی به عنوان سرمربی نگران کرد.امیدوارم با اندیشه های این اسپانیا به تیم ما نیاد

albertxx
01-07-2018, 22:19
همه کاسه کوزه های این شکست رو سر لو پتگی خالی میکنن تو اسپانیا ولی به واقع سیستم اسپانیا کاملا حوصله بر و دستش برای همه تیمها رو شده بود.تنها راه نجات اسپانیا تغییر نگرش و رویکردشون باید باشع وگرنه با این سیستم به جایی نخپاهند رسید.
این حذف اسپانیا مم رو نسبت به انتخاب لوپتگی به عنوان سرمربی نگران کرد.امیدوارم با اندیشه های این اسپانیا به تیم ما نیاد

دقیقه 70 بازی یه آمار نشون داد که اسپانیا حدود 700 پاس در حالی که روسیه 179 پاس داشت !
تنها تیمی که همچین سبکی بازی میکنه پپ و بارساست
این نوع سبک از همون زمان 2010 تو اسپانیا موند و همچنان هم همه بازیها همونجوری بازی میکنن

وقتی ایسکو کل بازی ها رو فیکسه و آسنیسیو و آسپای نیمکت نشین هستن نشون میده تیم به چه بازیکنی نیاز داره
بازیکنی مثل ایسکو بوسکتس و اینیستا که فقط نیاز به حفظ توپ و پاسکاری مداوم دارن
تیمی که بخواد هجومی بازی کنه و ضد حمله بزنه آسنسیو و اسپاس رو نیمکت نشین نمیکنه
همین سبک بازی تو بارسا هم هست وقتی تیمی جلو بارسا دفاع مطلق میکنه بارسا به مشکل میخوره و دقیقا نمیدونه باید چیکار کنه
البته از دفاع 11 نفره روسیه هم نباید گذشت

SA3EDLORD
01-07-2018, 23:24
واقعا خوشحال شدم اسپانیا حذف شد..... تیم حوصله سر بر بی طراوت......تا اینجام به زور اومدن. :n15:

Altairezio
02-07-2018, 19:33
تیمی که خط حمله زهر دار نداشته باشه همینه....
حالا تا فردا 2000 تا پاس بدن....حیف ایران نتونست این تیمو ببره..حیف...
ولی پرتقال بد باخت ... حیف... عالی بازی میکردن

kasra_khan2003
03-07-2018, 14:37
عاقا انگار کریس داره میره یوونتوس، روزنامه‌های ایتالیایی حتی میگن به توافق هم رسیدن (یوونتوس و رونالدو).

حقوق سالیانه ۳۰ میلیون یورو.

یوونتوس میخواد هیگواین رو بفروشه و رونالدو رو بگیره.

albertxx
03-07-2018, 22:30
عاقا انگار کریس داره میره یوونتوس، روزنامه‌های ایتالیایی حتی میگن به توافق هم رسیدن (یوونتوس و رونالدو).

حقوق سالیانه ۳۰ میلیون یورو.

یوونتوس میخواد هیگواین رو بفروشه و رونالدو رو بگیره.

اگه قراره بره همون بهتر یه تیمی بره که تو لیگ قهرمانان هست و آمارشم خوب بمونه
ولی فکر نکنم
احتمالا باز شایعه هست
مثل 2 فصل قبل که راموس منچستری شده بود :n02:

albertxx
05-07-2018, 21:54
برخلاف پست بالا
احتمالا باید شاهد حضور رونالدو تو یووه باشیم !
رفتن رونالدو یه بحثه جایگزینیش بحث دیگست که میتونه دردسرساز بشه !

نظرتون راجب به جایگزینش چیه ؟ :n13:

albertxx
05-07-2018, 22:18
رسمی؛ آلوارو ادریوزولا به رئال مادرید پیوست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اولین خرید کهکشانی‌ها از سن سباستین می‌آید.

طرفداری - همان طور که انتظار می‌رفت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، رئال مادرید اعلام کرد آلوارو ادریوزولا، مدافع رئال سوسیداد را به خدمت گرفته است. به گزارش سایت رسمی رئال مادرید، ادریوزولا به زودی در تست‌های پزشکی باشگاه شرکت می کند و قرارداد 6 ساله‌اش را به امضا می‌رساند.

---------

بعد از خرید های رگباری حالا نوبت به دفاع راست رسیده
گفته میشه قابلیت بازی تو دفاع راست رو داره ولی هرچقدر تو هجومی خوبه تو دفاع متوسطه ! :n13:

رقبا همه خوابن ! :n02:

رئال فعلا داره درو میکنه ! :n02:

این چهارمین خرید جون رئال تو این فصله ! ( وینیسیوس مهاجم و گوئس وینگر و لونین دروازه بان و حالا هم دفاع راست جون )
در کنار اینا خرید احتمالی آلیسون هم اضافه کنید !

شاید رفتن رونالدو شوک باشه ولی این خرید ها چند سال بعد خودشو نشون میده
وقتی تو همه پست ها یه بازیکن جوون و با انگیزه هست

jack82
06-07-2018, 00:37
برخلاف پست بالا

بله مثل اینکه دیگه اخرای مراحل انتقالشه
شخصا هیچ کس رو بهتر از ازارد نمیدونم برا اون پست
نیمارم عالیه ولی بیش از اندازه حاشیه داره
در منار خرید یکی از اون دو نفر حتما حتما باید یه نک عالی هم بخریم که باز به نظرم بهترین گزینه هری کینه هر چند قیمتاشون واقعا نجومیه.
بعدذاز چند سال باید امسال پرز چند تا خرید درست حسابی بکنه در غیر این صوزت عملا هیچ میشیم فصل اینذه

kasra_khan2003
06-07-2018, 07:30
برخلاف پست بالا

یکی از بهترین گزینه‌ها امباپه بود که متاسفانه زیدان در خریدش خوب عمل نکرد و الان هم قیمتش حتی از همون موقع هم بالاتر رفته.

تو بهترین‌ها، بعد از رونالدو و مسی، نفر سوم به نظرم ثابت نیست و میتونه یکی از اینا باشه: نیمار، امباپه، کوتینیو، صلاح و دی بروین. تقریبا گرفتن هیچکدومشون هم مقدور نیست.

پس بهترین کار اینه به همین جوون‌ها مثل آسنسیو اعتماد کنیم :دی

لوپتگی باید تیمی درست کنه که آخر فصل اکثر بازیکنا سهم مساوی تو گلزنی داشته باشن. البته یکی از چیزهایی که نگرانش هستم اینه که لوپتگی زیادی ناسیونالیسم هست و رئال رو نباید با تیم ملی اسپانیا اشتباه بگیره.

kasra_khan2003
06-07-2018, 10:25
بعد از خرید های رگباری حالا نوبت به دفاع راست رسیده
گفته میشه قابلیت بازی تو دفاع راست رو داره ولی هرچقدر تو هجومی خوبه تو دفاع متوسطه ! :n13:

رقبا همه خوابن ! :n02:

رئال فعلا داره درو میکنه ! :n02:

این چهارمین خرید جون رئال تو این فصله ! ( وینیسیوس مهاجم و گوئس وینگر و لونین دروازه بان و حالا هم دفاع راست جون )
در کنار اینا خرید احتمالی آلیسون هم اضافه کنید !

شاید رفتن رونالدو شوک باشه ولی این خرید ها چند سال بعد خودشو نشون میده
وقتی تو همه پست ها یه بازیکن جوون و با انگیزه هست

بازیکن جوان و خوبی هست. خیلی سریع به تیم ملی دعوت شد.

از نظر بدنی فوق‌العاده هست و میتونه ۹۰ دقیقه بدون خستگی بدوئه. از نظر سرعت و شتاب هم فکر کنم جز سریعترین‌ها باشه.

رئال سوسیداد همیشه فوتبال حجومی و ریسکی بازی کرده و آلوارو هم خیلی خوب میره پشت مدافع‌های حریف و ارسال‌هاش بد نیستن.

نکات منفی: فقط با پای راستش خوب کار مینکه و تو دفاع هم به خوبی حمله کردنش نیست.

Altairezio
06-07-2018, 11:28
با اون هوادارای احمق اسپانیایی که تو ورزشگاه همه رو هووو میکنن....این بلا حقشونه....تیم نابود میشه با رفتنش....
آخه اینجاش برای من قابل درک نیست که چرا ایتالیا....(به خاطر یه لحظه احساسی؟!)...لیگی که دیگه مرده تقریباً یووه هم هر سال همه چی رو درو میکنه...مسخره به نظر میرسه...
به نظرم انتخاب اشتباهی بود....
با رفتنش تیم مثل اسپانیایی میشه که از جام جهانی حذف شد....بدون هیچ حمله ی دردسر سازی....
چرا باید با بزرگای تیم این رفتار بشه....البته میشه گفت دیگه رئال اشباع شد از قهرمانی....3 سال پیاپیو تو خوابم هیچ تیمی نمیبینه...

Layken
07-07-2018, 13:38

خداحافظ عشق :n12::n35::n35::n35:

albertxx
07-07-2018, 13:51
یکی از بهترین گزینه‌ها امباپه بود که متاسفانه زیدان در خریدش خوب عمل نکرد و الان هم قیمتش حتی از همون موقع هم بالاتر رفته.

تو بهترین‌ها، بعد از رونالدو و مسی، نفر سوم به نظرم ثابت نیست و میتونه یکی از اینا باشه: نیمار، امباپه، کوتینیو، صلاح و دی بروین. تقریبا گرفتن هیچکدومشون هم مقدور نیست.

پس بهترین کار اینه به همین جوون‌ها مثل آسنسیو اعتماد کنیم :دی

لوپتگی باید تیمی درست کنه که آخر فصل اکثر بازیکنا سهم مساوی تو گلزنی داشته باشن. البته یکی از چیزهایی که نگرانش هستم اینه که لوپتگی زیادی ناسیونالیسم هست و رئال رو نباید با تیم ملی اسپانیا اشتباه بگیره.
ام باپه رو به هر قیمتی بخرن ارزش داره
ام باپه الان 19 سالشه و راحت تا 10 سال دیگه رو فرمه ! ( برخلاف نیمار که 26 سال سن داره و نصف سنشم داشته دایو میزده :n02: )
ولی مشکل اینجاست زیدان احساسی عمل کرد و ام باپه پرید ! ( بهش برمیخورد یکی بیاد با بنزما تعویض بشه :n09:) اگرچه هم پست نیستن

در کنار وینگر باید به فکر مهاجم هم بود !
باید دید پرز چیکار میکنه تو این آشفته بازار

migmig3000
08-07-2018, 14:54
رونالدو رو دو فصل بهش قول تمدید قرارداد رو دادن ولی بهش عمل نکردن و بهترین بازیکن جهان در حال حاضر چهارمین دستمزد رو داره میگیره قبلا هم که بحث مالیاتیش پیش اومد باشگاه خودش رو کنار کشید و ابتدای فصل هم مارکا و آ.اس داشتن رسما تخریبش میکردن و در کل این کدورت ها خیلی زیاد بوده:n02:
هازارد رو با این همه درخششی که توی جام جهانی داشته امیدوارم بشه بازم خریدش وگرنه آسنسیو هنوز زیاد به ثبات نرسیده که بشه کل فصل رو بهش اطمینان کرد و نیازه که یه ستاره مثل هازارد برای اون پست جذب بشه
بیل هم کلا برای خودش داره گلف بازی میکنه و با جدایی رونالدو بعید میدونم از رئال بره ولی لوپتگی خوشبختانه نسبتی با بنزما نداره و میشه امیدوار بود یه مهاجم خوب هم بخره:n19:

jack82
10-07-2018, 20:11
خبر به صوزت رسمی تایید شد.
واقعا دلیل این انتقال و به ویژه رفتنش به تیمی مثل یووه برام نامشخصه.
در هر صورت کریس تو این ۹ سال بخش بزرگی از باشگاه رو ساخت و رکوردهایی رو به جا گذاشت که قبلش حتی کسی به شکستنشونم فکز نمیکرد.همه ما رئالیا دلنون براش تنگ خواهد شد ولی ذر هر صوزت اتفاقیه که افتاده و باشگاه باید هر چه سریعتر به فکر پیدا کردن جانشین مناسب براش باشه.که صد البته کسی در اون حد خالا حالاها پیدا نخواهد شد.
یه حسی بهم میگه بد به قهقرا قراره بریم این فصل

nw_nk
10-07-2018, 20:41
واقعا دلیل این انتقال و به ویژه رفتنش به تیمی مثل یووه برام نامشخصه.

30 میلیون یورو دستمزد برای 4 سال. در رئال 20 میلیون می گرفت

Layken
10-07-2018, 23:57
رفت...

.
.
.
.
.

migmig3000
11-07-2018, 04:58
وقتی برای سومین بار متوالی قهرمان اروپا شدیم مگه خوشحال تر از ما رئالی ها هم میشد پیدا کرد؟ ولی حالا هم زیدان رو از دست دادیم و هم رونالدو :n28:

nw_nk
11-07-2018, 06:16

kasra_khan2003
11-07-2018, 06:25
خب بهترین بازیکن جهان تصمیم گرفت واسه چالش جدید به یه تیم دیگه بره. باز خوبه مثل اسطوره‌ی بعضی تیم‌های دیگه به باشگاه‌های عربی نرفت...

آمار و ارقام رونالدو اونقدر خوب هستند که دیگه نیازی برای دفاع ازش نیست.

حالا باشگاه باید به فکر جایگزین رونالدو باشه.

+

کار ترول باز‌ها سخت شد، حالا باید به یه بهانه‌ای پست‌های باشگاه یوونتوس رو تو تاپیک رئال و لیگ اسپانیا کپی کنن :دی

albertxx
11-07-2018, 18:28
رونالدو رفت ولی قطعا دنیا به آخر نرسیده :n31:
سیاست پرز از اول همین بود و خواهد بود ( البته بماند که نمیشه گفت با رونالدو بد رفتار کردن )

این نوع سیاست هست که تو این چند سال به خصوص از 2010 با اومدن مورینیو باعث شد تیم 8 سال مدعی اول اروپا باشه
نگه داشتن یه بازیکن اونم تو این سن میتونه ریسک بزرگی باشه
فروختن رونالدو 33 ساله شاید خوب نباشه ولی قطعا بد هم نبوده ( وقتی رقم 100 میلیونی وسط هست )

جایگزین کردن بازیکن جوون و آینده دار با ستاره ای که چندین سال تو تیم بوده جرات زیادی میخواد که پرز ثابت کرده داره
و همین جرات هم تیم رو به اینجا رسونده
نمیخوام جمله کلیشه ای بازیکنی از باشگاه بزرگتر نیست رو بگم
ولی واقعیتش هم همینه
نمیدونم چرا بعضی ها با فحش دادن به پرز فکر میکنن خیلی حالیشونه ! یا پرز هیچی حالیش نیست
همین مدیر رو خیلی از تیما آرژو دارن داشته باشه
مشکلات مالی که تو سال های قبل حل شد و ستاره های فوق العاده ای که به تیم اضافه شدن

خط هافبک استثنایی رئال مثل مودریچ و کروس و کاسمیرو و ایسکو و کواچیچ
نمونه بارزی از مدیریت پرز هست
و همچنین ستاره هایی مثل کارواخال و واران و آسنسیو
احتمالا پرز تو نوک حمله چنتا خرید بزرگ داره که رونالدو رو فروخته

ولی برخلاف بعضی ملت که شروع کردن به فحاشی به پرز
فکر نمیکنم تیم افت آنچنانی پیدا کنه
اگه ستاره ای مثل هازار و یا ام با په به تیم اضافه بشه تیم به شدت میتونه موفقیت های خودشو تکرار کنه
یادمون نره ما تو همه خطوط بهترین های اروپا رو داریم

لوپتگی کمی خوب کار کنه و بنیتز استایل :n02: برنداره میتونه لالیگا رو بگیره
اونم با این همه خرید جوونی که این چند وقت انجام دادیم

ضمنا
انتظار نداشته باشید تیمی که 8 سال مدعی اروپا بود بتونه همچنان مدعی باشه
اینکه تیم تونسته مدعی باشه مدیریت بی مثال پرز رو نشون میده
تیم حریف که خودشون هم بهترین تیم تاریخ میدونن زمان گواردیولا با بهترین های تاریخشون امثال مسی و ژاوی و اینیستا و .... فقط تونستن 2 چمپیونز تو 4 سال با گوادیولا بگیرن ( اگه 2015 هم حساب کنیم میشه 3 چمپیونز تو 6 سال )
ولی رئال تو 5 سال 4 چمپیونز گرفت که نشون میده مدیریت تیم تونسته تیم رو همیشه سرحال و تازه نفس نگه داره

اونم زمانی که بازیکنان مثل اوزیل و خامس و دیمیاریا و موراتا و ژابی رفتن و خب خیلی سریع بازیکن جانشین واسون پیدا شد و تیم کم نیاورد
همین دوره پوست اندازه تو بارسا 3 ساله باعث شده تیم به نیمه نهایی هم نیاد و روز به روز هم به افتشون اضافه میشه

kasra_khan2003
11-07-2018, 19:30
فروختن رونالدو 33 ساله شاید خوب نباشه ولی قطعا بد هم نبوده ( وقتی رقم 100 میلیونی وسط هست )

رونالدو الان گرون‌ترین بازیکن بالای ۳۰ سال هست. یه بازیکن ۳۳ ساله رو ۱۰۰ میلیون فروختیم.

به هرحال، رونالدو رفت و دیگه بازیکن رئال نیست. هرجا هست موفق باشه...

Let's move on

Altairezio
11-07-2018, 21:04
حال خراب تر از این داریم!؟......
باید هازارد خریده بشه....
نیمار خریده بشه کار رئال تمومه....
چرا باید اینجوری بشه ... یه پایان خوش مثل ژاوی و اینیستا و پویولو ... چرا نداریم!؟
رائول یه دونه شانس آورد نمیدنم چه طوری شد اونطوری شد :| (فک کنم پرز تو خوش خوشان خرید رونالدو بود برا همون کاری به کارش نداشت :| )

Altairezio
11-07-2018, 21:08

حاجی اشتباه گرفتی......

kasra_khan2003
12-07-2018, 06:18
خبر خوب، Pintus به عنوان بدنساز تیم باقی میمونه.

kasra_khan2003
12-07-2018, 07:06
تیتر قشنگ مارکا: هیچکس مثل تو نخواهد بود

افسانه ۴۵۱ گله

تنها تو یک سال ۷ گل به بارسا زد.

kasra_khan2003
12-07-2018, 12:00
ادعای گاتزتا دلو اسپورت: رونالدو پیشنهاد تمدید قرارداد رئال مادرید با دستمزد 40 میلیون یورو را رد کرده بود

Ezel
12-07-2018, 14:07
فی الواقع :

عزا عزاست امروز :n28: روز عزاست امروز :n28:

albertxx
12-07-2018, 14:55
ادعای گاتزتا دلو اسپورت: رونالدو پیشنهاد تمدید قرارداد رئال مادرید با دستمزد 40 میلیون یورو را رد کرده بود

نه حاجی اینا چرت و پرته
رونالدو واسه پول رفته :n09:

+

راکیتیچ همبازی فرازمینی اعلام کرده وقتشه مودریج توپ طلا ببره !
دیگه حالا خود دانید ! :n02: من چیزی نمیگم

albertxx
12-07-2018, 15:29
گیگز: رونالدو ثابت کرد از مسی بهتر است و حالا می خواهد در چالشی جدید در ایتالیا هم این موضوع را ثابت کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اسطوره شیاطین سرخ معتقد است رونالدو نیاز به چالش جدید داشته تا دوباره ثابت کند بهترین بازیکن جهان است.

طرفداری- رایان گیگز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF)، هم بازی سابق کریستیانو رونالدو در منچستریونایتد، نظر خود در مورد انتقال این بازیکن پرتغالی به یوونتوس را بیان کرده است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). او معتقد است رونالدو درحالیکه همه جا ثابت کرده بهترین بازیکن جهان است، به ایتالیا رفته تا در چالشی جدید بازهم نشان بدهد بهترین است.
گیگز در مصاحبه ای با ITV در مورد انتقال رونالدو به یوونتوس گفت:
از اینکه او رئال مادرید را ترک کرد و راهی ایتالیا شد، شگفت زده شدم. به نظرم این یک چالش مهمی برای اوست اما به باشگاه بزرگی رفته است. حضور در منچستریونایتد، رئال مادرید و یوونتوس، رزومه کاری اوست!

رونالدو همیشه در تکاپو بوده که از مسی بهتر باشد؛ اکنون واقعا آن برتری را دارد؛ همه جا ثابت کرد که بهتر از مسی است. به خودش گفت: "در انگلیس کارم را انجام دادم، همین طور در اسپانیا و تیم ملی پرتغال." حالا می خواهد در ایتالیا هم این موفقیت ها را تکرار کند. اکنون شاید بتواند ادعا کند که از مسی بهتر است.

هم تو تیم ملی پرتغال هم انگلیس و هم اسپانیا به هرچی خواست رسید
ولی خب چالش محسوب نمیشه
چالش فقط چالش دریبل موفق بعضیا :n09:

nw_nk
12-07-2018, 15:40
نه حاجی اینا چرت و پرته

+

حاجی اسم مودریچو کنار توپ طلا آوردی رونالدو فن ها نریزن سرت :)

کلا پدیده ای هست مودریچ

دیشب گل اول رو تقدیم انگلیس کرد و کرواسی رو 100 دقیقه به زحمت انداخت

kasra_khan2003
12-07-2018, 15:41
نه حاجی اینا چرت و پرته

+

فقط یه مسی فن (توجه کن حتی نگفتم یه بارسایی) میتونه بگه رونالدو واسه پول رفت. اگه بحث پول بود، PSG همیشه دنبال رونالدو بودش، بماند که تیم‌های عربی حاضراً چک سفید امضا بدن.

+

ویرایش: بعضی‌ها از فوتبال فقط مسی و توپ‌طلا رو بلدن :دی

nw_nk
12-07-2018, 17:07
با جدایی رونالدو، در یک روز 1 میلیون فالوئر از توییتر رسمی رئال مادرید کم شد و 1 میلیون فالوئر به توییتر رسمی یوونتوس اضافه شد. رونالدو فن به معنای واقعی :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84

albertxx
12-07-2018, 18:00
حاجی اسم مودریچو کنار توپ طلا آوردی رونالدو فن ها نریزن سرت :)

کلا پدیده ای هست مودریچ

دیشب گل اول رو تقدیم انگلیس کرد و کرواسی رو 100 دقیقه به زحمت انداخت

دقیقا همینجوری معلولانه فوتبال میبینید که مصی میشه بهترین تاریخ ! :n09:
سالمتر و درست تر ببینید !

Altairezio
12-07-2018, 18:22
نه حاجی اینا چرت و پرته

+

به نظرم لایقشه....خدایی خیلی زحمت کشید تو تیم این سال....همش به گل نیست....اگر مودریچ نبود تو این چند سال شاید یه کوپا رمضون داشتیم فقط

kasra_khan2003
13-07-2018, 10:10
از سال ۲۰۰۹ تا الان، پرز ۵۵۱ میلیون یورو واسه باشگاه کسب درآمد کرده، فقط از راه فروش بازیکن.

گویا با رفتن زیدان، خامس میخواد برگرده رئال، اما یکی از کارهای عجیب پرز، قراردادن بندی تو قرارداد خامس هست که به بایرن اجازه میده درصورت تمایل، قرارداد خامس رو از قرضی به دائمی تغییر بده.

شایعاتی هست که رئال واسه مذاکره با نیمار وارد عمل شده، باشگاه میخواد نیمار بدونه که انتخاب اولشون هست، و اگر نشد باشگاه میره واسه بازیکنای دیگه. خرید سختی هست و PSG با پول راضی نمیشه، مگر اینکه نیمار مثل تو بارسا شروع کنه سر تمرینات هم‌تیمی‌هاش رو بزنه :دی

Milad4171
13-07-2018, 13:13
اون زمانی که طرفدار منچستر بودم و کهکشانی ها ولخرجی میکردن و بهترین بازیکن ها رو میخریدن رو نمیدونم یادتونه یا نه . بکهام رونالدو فن نیستلروی و غیره. اون موقع من طرفدار دو آتیشه منجستر بودم ولی بهترین بازیکن هامون رفتن به تیم کهکشانی ها ما براشون آرزوی سلامتی کردیم. نه نفرین کردیم نه باهاشون به تیم هایی که بازی میکنن رفتیم. بازی هاشون رو نگاه میکردیم ولی واقعیت این بود که زندگی ادامه داره .
نمیشه آدم خودش رو وابسته کنه به یک بازیکن خاص هرچقدر هم فرازمینی مریخی و هرجایی باشه بلاخره رسم اینه که این بره یکی دیگه بیاد.

+

شاید بخاطر اختلافی که رونالدو با نیمار داره و احتمال پیوستن نیمار به رعال وجود داشت نه خواست به پی اس جی بره نه بمونه که باهاش رو به رو نشه . شک ندارم جنگ به پا میشد اگه دوتاشون با هم تو زمین بغل هم بودن.

albertxx
13-07-2018, 15:42
مثل اینکه رئال خرید کورتوا رو قطعی کرده ! :n13:

بین این همه خرید چرا واسه نوک حمله خرید نمیکنن ؟؟ یعنی واقعا بازم میخوان با بنزما ادامه بدن ؟؟؟ خسته کننده هست این روال ! :n27:

albertxx
13-07-2018, 19:33
دوستان نظرتون راجب به نیمار چیه ؟؟
شب میخوابیم صبح بیدار میشیم 40 تا خبر در موردش کار شده ! :n02:

lordsajad7
13-07-2018, 20:10
من امبا رو ترجيح ميدم فقط دايوش به نيمار نميرسه

kasra_khan2003
14-07-2018, 07:05
دوستان نظرتون راجب به نیمار چیه ؟؟
شب میخوابیم صبح بیدار میشیم 40 تا خبر در موردش کار شده ! :n02:

بازیکن خوبی هست و چند فصل هست که سطح خودش رو نگه داشته، هرچند فصل پیش مصدوم شد و دوران خوبی تو PSG داشت. اما مشکل اصلی من با نیمار دایو کردن‌های مداوم هست.

اما حضور نیمار و مارسلو درکنار هم واقعاً ویران‌کننده‌ خواهد بود.

باشگاه بصورت رسمی تلاش برای خرید نیمار رو رد کرده، ولی خب، کسی چی میدونه :دی

Layken
14-07-2018, 11:22
توپ طلا امسال باید به کریم برسه.

SA3EDLORD
14-07-2018, 14:50
به نظر من باشگاه به دنبال جانشین واسه رونالدو نباید باشه.....چون نیست (مگه اینکه مسی رو بخرن : دی )
بهترین خرید ها برای ما امباپه و کین هست برای خط حمله.... بیل هم اگر شکوفا بشه در فصل پیش رو کسی جلو دار این سه تا نمیتونه باشه. و الیته هازارد هم نباید از دست بدیم.
و خروجی ها هم میتونیم ایسکو رو به بنزما اضافه کنیم. اصلا سبک بازیش رو دوست ندارم.....تمایلی که به نگه داشتن توپ داره همیشه رو اعصاب منه.

ولی یه فشار عمومی هم برای "جانشین" هست که هم کاریزمای کافی داشته باشه هم بتونه از نظر تبلیغاتی حداقل با رونالدو بازی بازی کنه :دی که به نظرم اینطوری میشه که پرز میره دنبال نیمار.

nw_nk
15-07-2018, 11:55
رئال هر کی غیر از امباپه و دیبالا رو بخره من راضیم :n02: در وصف اسطوره ها

albertxx
15-07-2018, 13:54
احتمالا هازارد گزینه رئال هست
کورتوا هم با توجه به نزدیک شدنش به رئال گفته من هرجا برم هازار هم باید با من بیاد ! ( یا تو یا هیچ کس دیگه :n09: )

باید دید گزینه باشگاه برای نوک حمله چیه
گفته میشه آنچلوتی تو ناپولی خیلی دنبال کریم هستن و البته رئال رضایت نمیده ! :n13: ( احتمالا چون مهاجم نمیتونن بخرن این فصل )

باید دید چی میشه
امیدوارم حداقل 2 3 تا خرید اسمی داشته باشن

من امبا رو ترجيح ميدم فقط دايوش به نيمار نميرسه

هرچیزی ممکنه ولی اومدن ام باپه تقریبا 0 درصده !
ام باپه فصل قبل به دلایل مالی پاریس به صورت قرضی در این تیم بود و این فصل تازه قراردادش رسمی میشه
پس میشه گفت منتفیه !

kasra_khan2003
15-07-2018, 15:13
رئال هر کی غیر از امباپه و دیبالا رو بخره من راضیم :n02: در وصف اسطوره ها

حتما نظرت رو به باشگاه انتقال میدیم :دی

+

باشگاهتون ژاوی رو دنبال نمیکنه، فقط اینیستا... حتی پویول رو هم دنبال نمیکنه. احتمالاً اینیستا هم بزودی unfollow میشه.

هر دو باشگاه کلا زیر ۵۰تا اکانت رو دنبال میکنن که اکثرا بازیکنای ترکیب و اسپانسر‌ها هستند.

albertxx
16-07-2018, 21:21
حتما نظرت رو به باشگاه انتقال میدیم :دی

+

باشگاهتون ژاوی رو دنبال نمیکنه، فقط اینیستا... حتی پویول رو هم دنبال نمیکنه. احتمالاً اینیستا هم بزودی unfollow میشه.

هر دو باشگاه کلا زیر ۵۰تا اکانت رو دنبال میکنن که اکثرا بازیکنای ترکیب و اسپانسر‌ها هستند.

اینیستا هم چون هنوز بند کفش رو تو بارسا میبنده
فصل بعد سواحل ژاپن داشت میگو میخورد بارسا هم آنفالوش میکنه ! :n09:

jack82
17-07-2018, 12:04
اقا این پرز حالش خوبه؟؟جدی جدی نمیخان خرید داشته باشن این تابستونم
اون از انتخاب مربی که به جای کلی مربی مطمعنتر رفتن سراغ یه هندونه در بسته اینم از سیاست خرید .۴ ساله باشگاه خرید درست حسابی نکرده البنه منهای دو سه ستاره جوان که تو تیم خودمون ستاره شدن.
میخان بار خط حمله به دوش بیل باشه به خدا این حرف جوکی بیش نیست.اخه بیلو چه به این غلطا
اون کربم زالو رو هم میخان نگه دارن.اینا هوادارو چی فرض کردن

albertxx
17-07-2018, 13:17
اقا این پرز حالش خوبه؟؟جدی جدی نمیخان خرید داشته باشن این تابستونم
اون از انتخاب مربی که به جای کلی مربی مطمعنتر رفتن سراغ یه هندونه در بسته اینم از سیاست خرید .۴ ساله باشگاه خرید درست حسابی نکرده البنه منهای دو سه ستاره جوان که تو تیم خودمون ستاره شدن.
میخان بار خط حمله به دوش بیل باشه به خدا این حرف جوکی بیش نیست.اخه بیلو چه به این غلطا
اون کربم زالو رو هم میخان نگه دارن.اینا هوادارو چی فرض کردن

متاسفانه به دلیل درخشش بیش از اندازه هازارد و ام باپه خریدشون کمی سخت شده ! :n02:
هازارد رو میشه گرفت ولی با درخشش بلژیک و هازارد خریدش از چلسی سخته اونم الان که ساری سرمربی چلسی شده و تیم رو خالی نمیکنه

از طرفی هم نمایش فوق العاده ام باپه هم خریدش رو سخت کرد ( اگرچه خریدش تقریبا 0 درصد بود چون این فصل تازه رسمی شده بود )

فقط نیمار میمونه که اونم مشخص نیست
نیمار فوق العاده خوبه ولی مشکل اینجاست اینقدر حاشیه داره که کلا نمایشش رو زیر سوال میبره
کل انرژی رو صرف دایو و حرکات نمایشی میکنه
کسی که مدعی توپ طلا میدونستن الان کلا تو 3 بازیکن برتر هم جایی نخواهد داشت

کلا هر 3 پلن پرز خریدش سخت شده و باید دید چی میشه
گزینه دیگه ای هم تو بازار نیست
واسه مهاجم هم کاری نکردن و باید با بنزما سر کرد
تمام دعواها سر هازارد و ام باپه و نیمار واسه خرید وینگر هست
در حالی که ما مهاجم هم نیاز داریم که اصلا تو بازار گزینه ای در دسترس نیست ( فقط کین بود که اونم صفر درصده اومدنش )

بودجه خرید باشگاه نزدیک به 600 میلیونه ! ( 4 فصل خرید نکردن و پول فروش رونالدو هم بهش اضافه شد )
با این بودجه هر گزینه ای رو میشه خرید ولی کسی حاضر به فروش نیست

jack82
17-07-2018, 16:24
متاسفانه به دلیل درخشش بیش از اندازه هازارد و ام باپه خریدشون کمی سخت شده ! :n02:
هازارد رو میشه گرفت ولی با درخشش بلژیک و هازارد خریدش از چلسی سخته اونم الان که ساری سرمربی چلسی شده و تیم رو خالی نمیکنه

از طرفی هم نمایش فوق العاده ام باپه هم خریدش رو سخت کرد ( اگرچه خریدش تقریبا 0 درصد بود چون این فصل تازه رسمی شده بود )

فقط نیمار میمونه که اونم مشخص نیست
نیمار فوق العاده خوبه ولی مشکل اینجاست اینقدر حاشیه داره که کلا نمایشش رو زیر سوال میبره
کل انرژی رو صرف دایو و حرکات نمایشی میکنه
کسی که مدعی توپ طلا میدونستن الان کلا تو 3 بازیکن برتر هم جایی نخواهد داشت

کلا هر 3 پلن پرز خریدش سخت شده و باید دید چی میشه
گزینه دیگه ای هم تو بازار نیست
واسه مهاجم هم کاری نکردن و باید با بنزما سر کرد
تمام دعواها سر هازارد و ام باپه و نیمار واسه خرید وینگر هست
در حالی که ما مهاجم هم نیاز داریم که اصلا تو بازار گزینه ای در دسترس نیست ( فقط کین بود که اونم صفر درصده اومدنش )

بودجه خرید باشگاه نزدیک به 600 میلیونه ! ( 4 فصل خرید نکردن و پول فروش رونالدو هم بهش اضافه شد )
با این بودجه هر گزینه ای رو میشه خرید ولی کسی حاضر به فروش نیست

با خرفاتون صد در صد موافقم ولی باید نکته رو هم توجه داشت که ما هم رئال مادریدیم ما کهکشانی هستیم و اگه قراره خرید بزرگی انجام بشه ما هم باید توش دخیل باشیم.
تیم هر بازیکن بزرگی رو بخره یه هفته ای از معارفه و فروش لباسش بخش اعظم هزینه رو در میاره.این نکته اعصاب ادمو خورد میکنه.
مثلا ازاردو اگه ۱۷۰ تا بخریم مطمعن باشید تو یع هفته اول میشه ۵۰۰ هزار لباسشو فروخت دیگه خودتون قیمتشو حساب کنید

Stream
17-07-2018, 17:08
با خرفاتون صد در صد موافقم ولی باید نکته رو هم توجه داشت که ما هم رئال مادریدیم ما کهکشانی هستیم و اگه قراره خرید بزرگی انجام بشه ما هم باید توش دخیل باشیم.
تیم هر بازیکن بزرگی رو بخره یه هفته ای از معارفه و فروش لباسش بخش اعظم هزینه رو در میاره.این نکته اعصاب ادمو خورد میکنه.
مثلا ازاردو اگه ۱۷۰ تا بخریم مطمعن باشید تو یع هفته اول میشه ۵۰۰ هزار لباسشو فروخت دیگه خودتون قیمتشو حساب کنید

اینکه یه باشگاه میتونه از فروش لباس هزینه خرید بازیکن رو پوشش بده خرافات فوتبالی است. اون پول به جیب اسپانسر لباس های باشگاه میره، نه خود باشگاه.

تحت قرارداد رئال و آدیداس، آدیداس سالانه 70 میلیون یورو به رئال پرداخت می کنه به ازای حق لایسنس فروش لباس و سایر وسایل باشگاه. به اضافه این مبلغ، 22.5 درصد درآمد ناشی از فروش لباس و تجهیزات هم به رئال می رسه، در صورتی که این 22.5 درصد در سال کمتر از 30 میلیون یورو باشه باز هم آدیداس باید حداقل 30 میلیون یورو رو پرداخت کنه. تمام قراردادهای سایر باشگاه ها با اسپانسرهای تولید کننده لباسشون به همین شکل است. یک مبلغ ابتدایی برای حق لایسنس هست به اضافه درصدی در درآمد (معمولا بین 10 تا 25 درصد).

اگه رئال یک بازیکن رو 170 میلیون یورو بخره و در همون هفته اول 1 میلیون پیراهن هم فروخته بشه (با قیمت 80 یورو)، میشه 80 میلیون یورو. حداکثر سهمی که به رئال میرسه چیزی حدود 18 میلیون یوروست، ممکنه کمتر هم باشه.

نه یووه قراره از فروش لباس هزینه خرید رونالدو رو در بیاره، نه بارسا هزینه خرید کوتینیو رو، نه پی‌اس‌جی هزینه خرید نیمار و ام‌باپه رو. البته به این معنی نیست که این خریدها سودآور نیستند چون ممکنه باشند ولی نه به این دلیل و نه به این شکل.

albertxx
17-07-2018, 18:57
فوری : زیدان به عنوان مدیر ورزشی و مشاور کارش رو از اکتبر تو یوونتوس شروع میکنه ! :n29:
فصل بعدم سرمربی یووست ؟
آیا کنار کشیدن زیدان برنامه ریزی شده بود ؟
اینکه اول زیدان بره بعد رونالدو ؟؟

زیدان مگه نگفت میخوام استراحت کنم و تحت فشار بودم ؟؟؟ چی شد بیخیال استراحت شد ! :n29:

jack82
17-07-2018, 23:12
اینکه یه باشگاه میتونه از فروش لباس هزینه خرید بازیکن رو پوشش بده خرافات فوتبالی است. اون پول به جیب اسپانسر لباس های باشگاه میره، نه خود باشگاه.

تحت قرارداد رئال و آدیداس، آدیداس سالانه 70 میلیون یورو به رئال پرداخت می کنه به ازای حق لایسنس فروش لباس و سایر وسایل باشگاه. به اضافه این مبلغ، 22.5 درصد درآمد ناشی از فروش لباس و تجهیزات هم به رئال می رسه، در صورتی که این 22.5 درصد در سال کمتر از 30 میلیون یورو باشه باز هم آدیداس باید حداقل 30 میلیون یورو رو پرداخت کنه. تمام قراردادهای سایر باشگاه ها با اسپانسرهای تولید کننده لباسشون به همین شکل است. یک مبلغ ابتدایی برای حق لایسنس هست به اضافه درصدی در درآمد (معمولا بین 10 تا 25 درصد).

اگه رئال یک بازیکن رو 170 میلیون یورو بخره و در همون هفته اول 1 میلیون پیراهن هم فروخته بشه (با قیمت 80 یورو)، میشه 80 میلیون یورو. حداکثر سهمی که به رئال میرسه چیزی حدود 18 میلیون یوروست، ممکنه کمتر هم باشه.

نه یووه قراره از فروش لباس هزینه خرید رونالدو رو در بیاره، نه بارسا هزینه خرید کوتینیو رو، نه پی‌اس‌جی هزینه خرید نیمار و ام‌باپه رو. البته به این معنی نیست که این خریدها سودآور نیستند چون ممکنه باشند ولی نه به این دلیل و نه به این شکل.

نه داداش اینجوری که شما میگین نیست.تو همین قزارداد کریس با یووه هم قبلش تصور میشد که درامد فروش لباس به ادیداس برسه ولی طبق ادعای رسانه های معتبر ایتالیا بخش اعظم درامد حاصل از فروش لباس به باشگاه یووه میرسه.
هیچی نباشه تا الان بالای ۵۰۰ هزار لباس کریس فروخته شده و قیمتشم از اون چیزی که شما گفتید خیلی بالاتره.
این نکته رو هم توجه داشته باشید که رئال در مقایسه با یووه باشگاه به مراتب بزرگتریه و هوادارنشم بسیار بیشتره و مطمعنا قیمت لباساشم بیشتره
مراسم معارفه و‌ حضور حداقل ۸۰ هزار نفر با قیمت نحومی بلیط و کلی کارای دیگه که میتونه پول سرشاری رو روونه جیب باشگاه کنه.
البته من همه اینهارو فقط به عنوان بخشی از هزینه خرید یک بازیکن بزرگ گفتم و در نهایت باید باشگاه هم پول هنگفتی رو صرف خرید بازیکنان بزرگ بکنه.
در شرایط فعلی باشگاه باید دو سه تا بازیکن تاپ به هر قیمتی شده به تیم اضافه کنه.۴ ساله خرید نکردیم و ستاره هامون پابه سن گذاشتن .اینجوری بدجوری قافیه رو میبازیم.
پارسال زیدان با نخریدن امبابپه ضزبه بزرگی به ما زد و امسال باید چوب حرکت نامفهموم زیدان رو بخوریم.
پ ن: مطمعن باشید این قراردا وقتی پای نقل انتقالات نجومی وسط باشه شرایطش متفاوت میشن

Stream
18-07-2018, 11:59
نه داداش اینجوری که شما میگین نیست.تو همین قزارداد کریس با یووه هم قبلش تصور میشد که درامد فروش لباس به ادیداس برسه ولی طبق ادعای رسانه های معتبر ایتالیا بخش اعظم درامد حاصل از فروش لباس به باشگاه یووه میرسه.
هیچی نباشه تا الان بالای ۵۰۰ هزار لباس کریس فروخته شده و قیمتشم از اون چیزی که شما گفتید خیلی بالاتره.
این نکته رو هم توجه داشته باشید که رئال در مقایسه با یووه باشگاه به مراتب بزرگتریه و هوادارنشم بسیار بیشتره و مطمعنا قیمت لباساشم بیشتره
مراسم معارفه و‌ حضور حداقل ۸۰ هزار نفر با قیمت نحومی بلیط و کلی کارای دیگه که میتونه پول سرشاری رو روونه جیب باشگاه کنه.
البته من همه اینهارو فقط به عنوان بخشی از هزینه خرید یک بازیکن بزرگ گفتم و در نهایت باید باشگاه هم پول هنگفتی رو صرف خرید بازیکنان بزرگ بکنه.

دوست من چیزی که من گفتم عین واقعیت بود. شما سرچ کنید ریز این قراردادها در دسترس هست. اگه رسانه های ایتالیا ادعا کردن بخش اعظم درآمد حاصل از فروش لباس به یووه می رسه (که بعید می دونم)، این رسانه ها خبر اشتباه منتشر کردند یا در ترجمه اشتباه صورت گرفته. ریز آماری رو که من در پست قبلی دادم دقیقا اطلاعات منتشر شده از قرارداد رئال و آدیداس بود و اعداد ساختگی نبودند. این رو هم میتونید سرچ کنید.

قیمت بدون تخفیف لباس ها بعد از کسر مالیات چیزی بین 60 تا 100 یورو هست. معمولا هوادارانی که مرتب خرید می کنند تخفیف های 25 تا 50 درصدی روی این قیمت ها می گیرند. بزرگ تر بودن باشگاه ربطی به قیمت لباس هاش نداره وقتی درباره باشگاه هایی مثل یووه و رئال صحبت می کنیم، قیمت لباس های یوونتوس و رئال مادرید در سایت آدیداس دقیقا یکسان است. برید به سایتش و خودتون ببینید. مراسم معارفه هم قیمت بلیطش معمولا بین 30 تا 50 یورو هست، کل ورزشگاه هم پر بشه میشه 3 تا 4 میلیون یورو. رقم خاصی نیست که هزینه انتقال بازیکن رو پوشش بده. این درآمد هم سود خالص نیست.

معمولا خرید این فوق ستاره ها در طولانی مدت سودآور هست ولی در کوتاه مدت قرار نیست با یک هفته فروش لباس و یک مراسم معارفه این پول ها رو برگردونند. همونطور که در پست قبلی هم گفتم اینها خرافات فوتبالی است. کمی دو دو تا چهارتا بکنید و این ارقام رو حساب کنید می بینید درآمدزایی باشگاه ها از فوق ستاره هاشون چطور صورت می گیره.

albertxx
18-07-2018, 13:55
در شرایط فعلی باشگاه باید دو سه تا بازیکن تاپ به هر قیمتی شده به تیم اضافه کنه.۴ ساله خرید نکردیم و ستاره هامون پابه سن گذاشتن .اینجوری بدجوری قافیه رو میبازیم.
پارسال زیدان با نخریدن امبابپه ضزبه بزرگی به ما زد و امسال باید چوب حرکت نامفهموم زیدان رو بخوریم.
پ ن: مطمعن باشید این قراردا وقتی پای نقل انتقالات نجومی وسط باشه شرایطش متفاوت میشن

عزیز حق با مدیر دوست و عزیز استریم هست ! :n02:
اینا همش مزخرفاتی هست که چندین ساله رایج شده و ملت هم هی تکرار میکنن
اینکه فلان بازیکن رو میخریم و تو 24 ساعت بعدش پولش در میاد ! ( انگار میخوان فلافلی بزنن منتظرن سریع فروش کنه و به سود برسن :n02: )

اصل قرارداد باشگاه ها با کمپانی های تولید کننده لباس بر اساس کپی رایت هست
اینطور که هرفصل این کمپانی ها مبلغی رو مثلا 80 و ... رو به باشگاه میدن و تمام
حالا هرچی در اومد میشه واسه کمپانی
دلیلش اینه باشگاه ها قدرت تولید و انتشار لباس رو ندارن ( زیرساختش برای باشگاه موجود نیست ) و هر باشگاه نمیتونه تو کل دنیا فروشگاه بزنه ولی یه کمپانی مرجع خرید صد ها باشگاه هست

اون میزان مبلغ کلی هم بین 10 تا 20 درصد هست که با توجه به باشگاه و کمپانی متفاوت هست

البته یه تبصره وجود داره
اونم اینه اگه میزان فروش لباس از یه حدی بیشتر شد یه مبلغی به اون مبلغ اصلی اضافه میشه
مثلا میگن پیراهن رونالدو 30 میلیون فروش کنه ولی میشه 32 میلیون حالا اون 2 میلیون یه درصدیش به مبلغ باشگاه اضافه میشه و میشه 80.5 میلیون !

اینا همش مزخرفه که باشگاه پول بازیکن رو از پیراهن در میاره !
سود اصلی باشگاه ها از طریق اسپانسر ها و کارهای تبلیغاتی و .... هست
پیراهن بازیکن تاثیری تو روند درآمدزایی نداره چون باشگاه یه مبلغی رو اول هرسال از کمپانی تولید کننده لباس به صورت ثابت میگیره

Abdolreza2012
18-07-2018, 22:37
هنوزم باورم نمیشه اینقدر راحت رونالدو که حالا بخشی از تاریخ رئال شده بود و یه بخش بزرگی از تاریخ رئال خواهد بود رو به این راحتی و مفت دادند رفت!!!!!!
نمیفهمم یکی مثل بنزما میمونه و رونالدو میره
430 بازی و 450 گل :/ این آمار واقعا آدمو میخکوب میکنه
جایگزین خوب براش فکر نکنم حالا حالاها پیدا کنیم!!

من حس خوبی به مربی جدید ندارم ، امیدوارم بتونه خوب عمل کنه و از این حجم از افتخار جدید کسب شده دفاع کنه

رئال باید باید خرید خوب داشته باشه ، مخصوصا تو حمله ، چون قطعا حاج کریم بنزما جوابگو نخواهد بود

:n12: :n12: رونالدو برای همیشه در یاد و خاطره خواهد ماند و همچنین شاهکارهاش در برگ های طلایی تاریخ رئال ثبت خواهد شد :n12::n12:

kasra_khan2003
19-07-2018, 07:26
لوپتگی تقریبا بهترین انتخابی بود که میشد تو اون شرایط کرد. اکثر مربی‌ها قرارداد داشتن و باید هزینه‌ی زیادی برای فسخ قراردادشون میدادیم. کنته هم تازه همین چند روز پیش از کار برکنار شد.

باید دید لوپتگی تو نیم‌فصل اول چیکار میکنه. باشگاه به خرید‌های زیادی هم نیاز داره. به یه شماره ۷ و شماره ۹ نیاز داریم، باید برای زوج واران-راموس هم یه مدافع باتجربه پیدا کنیم تا در صورت مصدومیت بتونیم ازش استفاده کنیم.

albertxx
21-07-2018, 16:20
کل اخبار خرید و فروش تیم ها رو بررسی کنید
شایعات پیرامون رئال یه طرف واسه کل تیمای دیگه اروپا هم یه طرف ! :n02:

صبح بیدار میشیم تا شب همه لینک میشن به رئال !
نیمار و ام باپه و کاوانی که کلا لینک ثابت هستن
کورتوا و هازار هم هرچندوقت یکبار لینک مذاکره مثبت بوده میشن ! :n02:

کلا نفهمیدیم چی میشه !
پرز هم به شایعات دامن زده و گفته رئال یک فوق ستاره خواهد خرید ! :n13:

از طرفی هم شایعه رفتن بنزما هست که اگه صحت داشته باشه قهرمانی نیم فصل تضمینه ! :n09: باید دید چی میشه
فروختن بنزما از خرید هازارد هم موفقیت بیشتری محسوب میشه:n10:

nw_nk
26-07-2018, 00:46
کارواخال: رائول گونزالس برجسته ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید است

مدافع راست رئال مادرید احترام خاصی برای اسطوره این باشگاه، رائول گونزالس قائل است.

رائول گونزالس پس از سال ها درخشش در ترکیب رئال مادرید، در سال 2010 از این تیم جدا شد و به شالکه پیوست. سه سال بعد از آن، دنی کارواخال اولین دیدارش را با پیراهن لوس بلانکوس انجام داد. به گزارش مارکا، وی در مورد رائول گفت:

رائول از آکادمی باشگاه رشد کرد و با تلاش و کار زیاد به تمام افتخارات رسید. او سریع ترین بازیکن نبود یا بهترین کنترل توپ را نداشت و در ضربات سر بهترین نبود اما همه کارها را درست انجام می داد. برای گل هایی که او برای رئال مادرید به ثمر رساند، از نظر من او برجسته ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید است.

کامنت ها یکی در میون فحش رئال فن ها به رونالدو و بد و بیراه رونالدو فن ها به رئال هست. جنگیه واسه خودش :)

real madrid is love

قطعا رائول کبیر بهترین بازیکن تاریخ رئاله از نظر من ♥
کیریس فن ها چه سوختن ))

کریس کبیر

توف تو روی هرچی رئالی بی چشم رو هست بیاد
شما طرفداران رئال منفورترین و بیخودترین طرفداران دنیا هستید
رائول کجا و رونالدو کجا آخه این چه مقایسه زشتیه

nw_nk
26-07-2018, 16:25
حکم نهایی رونالدو؛ 19 میلیون یورو جریمه و 2 سال زندان

کریستیانو رونالدو سال گذشته به چهار فقره تخلف مالیاتی بین سال های 2011 و 2014 متهم شده بود.

فوق ستاره پرتغالی متهم شده بود که 14.7 میلیون یورو از حق پخش تصویری خود را به اداره مالیات اسپانیا گزارش نداده است.

او در همین رابطه دادگاهی شد اما سپس تصمیم گرفت با اداره مالیات به تفاهم رسیده و با پرداخت جریمه، این پرونده را ببندد.

سرانجام ساعتی پیش منابع اسپانیایی گزارش دادند که دو طرف بر سر پرداخت 19 میلیون یورو جریمه، به توافق نهایی دست یافته اند و رونالدو دو سال زندان را نیز پذیرفته که با پرداخت معادل آن، راهی زندان نخواهد شد.

فوق ستاره پرتغالی که اخیرا با جدایی از رئال راهی یوونتوس شده، عمارت خود را در مادرید برای فروش گذاشته و تمام فعالیت های تجاری خود در اسپانیا را نیز معلق کرده است.