ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در هارد اکسترنال 1 ترابایت وسترن !

khalilpakbaz
19-06-2017, 03:38
با سلام

هارد اکسترنال وسترن 1 ترابایت هست که مشکل داره و نمیتونم واردش بشم و حتی فرمت هم نمیشه نمیدونم چکار کنم , راهی هست بتونم فرمتش کنم تا راه بیوفته؟ وقتی میزنم به سیستم پیغام فرمت کردن میده ولی وقتی میزنم فرمت همونجوری میمونه و فرمت نمیشه !!

اینم عکسهای وضعیت و خطاهایی که هارد میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khalilpakbaz
19-06-2017, 17:45
کسی نیست کمک کنه؟

ata.royalfalcon
19-06-2017, 20:46
کسی نیست کمک کنه؟

این هارد دیسک به هر حال باید بره گارانتی .
برای فرمت کردن برید به قسمت Erase همین برنامه hdtune و بعد از انتخاب گزینه Zero fill دکمه start رو بزنید . فعلاً لازم نیست تمام فضای هارد دیسک رو zero fill کنید فقط اجازه بدید دو الی سه دقیقه کار کنه و سپس از طریق disk management ویندوز پارتیشن بندی کنید .
اگر با این روش هم نتونستید فرمت کنید باید بفرستید گارانتی .

khalilpakbaz
20-06-2017, 03:39
این هارد دیسک به هر حال باید بره گارانتی .
برای فرمت کردن برید به قسمت Erase همین برنامه hdtune و بعد از انتخاب گزینه Zero fill دکمه start رو بزنید . فعلاً لازم نیست تمام فضای هارد دیسک رو zero fill کنید فقط اجازه بدید دو الی سه دقیقه کار کنه و سپس از طریق disk management ویندوز پارتیشن بندی کنید .
اگر با این روش هم نتونستید فرمت کنید باید بفرستید گارانتی .

تشکر از راهنماییتون این کار که گفتین کردم متاسفانه فرمت نشد و هارد گارانتی هم نداره , از بچه های شیراز جایی رو میشناسن که کارش خوب باشه برای تعمیر هارد؟

masood.ashoori789
20-06-2017, 18:20
هاردتون بدسکتور زیادی داره ، با نرم افزار hddregenrator چک کنید ببینید حل میشه ، ممکنه چند بار نیاز باشه اسکن کنید ، این نرم افزار در سی دی هایرن وجود داره

khalilpakbaz
21-06-2017, 04:56
هاردتون بدسکتور زیادی داره ، با نرم افزار hddregenrator چک کنید ببینید حل میشه ، ممکنه چند بار نیاز باشه اسکن کنید ، این نرم افزار در سی دی هایرن وجود داره

کار با این نرم افزار چطوره ؟ من نصب کردم نمیدونم باید چکار کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

masood.ashoori789
21-06-2017, 08:44
مشکل اول اینه کرک نشده ،
کار خاصی نیست ، گزینه regenration رو میزنید و هارد رو انتخاب میکنید ، کار شروع میشه ، متناسب با مشکل زمان میتونه طولانی تر بشه