ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 18-2017

صفحه ها : [1] 2

MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-06-2017, 22:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منچستر یونایتد،پرافتخار ترین باشگاه انگلستان
سال تاسیس:1878
مالک:خانواده گلیزر
لقب: شیاطین سرخ(Red Devils)
ورزشگاه اختصاصی:اولدترافورد

مدیرعامل:جوئل و آورام گلیزر
سرمربی تیم : ژوزه مورینیو

دستیاران مورینیو در منچستریونایتد از این قبیل هستند :

روی فاریا
کمک مربی

سیلوینو لورو
مربی

ریکاردو فورموزینیو
مربی

کارلوس لالین
مربی

امیلو آلوارز
مربی

جووانی کرآ
آنالیزور

بیشترین بازی : رایان گیگز (937)

بهترین گلزن : وین رونی (250)

بهترین برد: منچستر یونایتد 10-0 اندرلخت (26 سپتامبر سال 1956)

افتخارات باشگاه:

افتخارات داخلی:
20 قهرمانی در پریمیر لیگ (پر افتخارترین تیم در لیگ)1907/08 - 1910/11 - 1951/52 - 1955/56 - 1956/57 - 1964/65 - 1966/67 - 1992/93 - 1993/94 - 1995/96 - 1996/97 - 1998/99 - 1999/2000 - 2000/01 - 2002/03 - 2006/07 - 2007/08 - 2008/09 - 2010/11 - 2012/13

12 قهرمانی در اف ای کاپ
1908/09 - 1947/48 - 1962/63 - 1976/77 - 1982/83 - 1984/85 - 1989/90 - 1993/94 - 1995/96 - 1998/99 - 2003/04 - 2015/16

5 قهرمانی در لیگ کاپ

1991/92 - 2005/06 - 2008/09 - 2009/10- 2016/17

21 قهرمانی در کامیونیتی شیلد
افتخارات اروپایی:
3 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و 2 نائب قهرمانی
1967/68 - 1998/99 - 2007/08

1 قهرمانی در لیگ اروپا (2017)
1 قهرمانی در جام برندگان جام اروپا (1991)
1 قهرمانی در سوپر جام اروپا (1991)

افتخارات جهانی:
1 قهرمانی در جام باشگاه های جهان (2008)
1 قهرمانی جام بین قاره ای(1999)

دابل و تریبل
5 دابل با جام های مختلف و 1 تریبل
رتبه فصل 17-2016 :ششم

سایت رسمی باشگاه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

fa_shinobi
19-06-2017, 11:38
منچستر یونایتد پرافتخارترین تیم لیگ جزیره است و تنها تیم انگلیسی است که توانست در فصل ۹۹–۱۹۹۸ هر سه‌ جام لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا (سه گانه) را به دست آورد.

سرمربی افسانه ای منچستر سرالکس فرگوسن است که 26 سال هدایت تیم را بر عهده داشت و در طول این مدت 38 جام بدست آورد. فرگوسن در 8 می 2013 اعلام بازنشستگی کرد.

منچستر در حال حاظر اولین تیم جهان از نظر ارزش مالی است.

باشگاه تا بحال سه آرم داشته است که به صورت زیر است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کیت‌های تیم از گذشته تا به حال

ده گلزن برتر تیم

بیشترین بازی‌ها برای باشگاه

لیست تمام مربیان تا به حال

لیست بازیکنان تیم در تاریخ فعلی

ارزش فعلی بازیکنان در سایت transfer market

لیست گرانترین خریدهای باشگاه

لیست گرانترین فروش‌های باشگاه

desperanish
19-06-2017, 23:45
به نام خدا

سلام به دوستان

باشگاه با عجله نکردن در خرید موراتا حالا یک فرصت تاریخی برای بازگشت رونالدو داره.
بعیده غیر از یونایتد و پاریس تیم دیگری باشه که بخواد و بتونه مبلغ نقل و انتقال رونالدو را پرداخت کند.
حضور در لیگ قهرمانان متضمن ورود بزرگترین بازیکنان به تیم هست، پس مسیر بازگشت هموار هست.
و از طرفی رابطه دو پرتغالی هم با یکدیگر خوب به نظر میاد و دوران باشکوه رونالدو در منچستر را هیچکس از یاد نخواهد برد.

با همه این اوصاف ما به موراتا و زلاتان برای کسب مقام تو این فصل احتیاج داریم.
بازیکنان درجه یک باید حفظ بشوند. در همین عکسی که قرار دادم سه مهاجم درجه یک حضور دارند: برباتف - توز - رونالدو
ترکیب ایبرا و موراتا و رونالدو میتونه یادآور دوران های طلایی مهاجمانی مثل کول و یورک یا ون‌نیسترروی باشه

تنها چیزی که ذهن من رو مشغول کرده نحوه تغذیه شدن این بازیکنان هست.
خرید هوشمندانه لیندلوف و در کنار او روخو به تیم کمک میکنه که بازیسازی رو از دفاع شروع کنن.
ولی در کمربند میانی زمین با توجه به وظایف مشکل پوگبا به نظرم او 30 درصد بتونه در فاز تهاجمی به تیم کمک کنه.
ماتا بازیکن خوش‌فکری هست ولی از لحاظ قدرت بدنی نمیتونه در بازی‌های بزرگ به تیم کمک چندانی بکنه.
هررا نسبت به نقشی که در تیم داره پاس های منجر به گلش بسیار پایین هست و اکثراً به حفظ توپ می‌اندیشه.
در هر حال به نظرم یک هافبک طراح درجه یک احتیاج داریم.

nw_nk
20-06-2017, 09:09
فلورنتینو پرز: هیچ پیشنهادی برای رونالدو دریافت نکرده ایم

مصاحبه کامل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88-%D9%BE%D8%B1%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D8%A7%D9%88-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%DA%86%D8%B4%D9%85-%D9%85%D8%AA%D9%87%D9%85-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D9%88%D8%AF%D8%9B-%D9%87%DB%8C%DA%86

mohammad_87
20-06-2017, 23:37
از بس که هر سال تمام بازیکنان ستاره به تیم لینک میشن دیگه حتی بازگشت رونالدو هم توی همون شایعات همیشگی گیر کرده.از طرفی میشه بازار گرمی کریس دونست از طرفی میشه به این انتقال امیدوار بود.
در رابطه با مبلغ سنگین انتقال + دخیا فراموش نکنیم که داریم درمورد رونالدو صحبت میکنیم که با تمام افت و خیزهاش هنوز به لحاظ فنی میتونه چند سالی برای تیم مفید باشه و مهمتر اینکه چه سودی همراه خود به اقتصاد باشگاه هدیه خواهد داد.من که دوست دارم این انتقال با تمام شایعات دور و برش اتفاق بیفته.

چه کریس بیاد چه نیاد ما به خریدهای بزرگی در تیم نیازمندیم و مهمتر از همه در خط حمله.خیلی بعیده که زلاتان با این وضعیتش در تیم بمونه و فقر شدید گلزنی تیم در این سالها نیاز مبرم تیم به یک یا دو مهاجم سوپراستار در تیم رو نشون میده.امسال باید کاملا با هدف لیگ قهرمانان و قهرمانی لیگ برتر تیم بسته بشه و ابایی بابت خریدهای گرانقیمت نداشته باشیم.

Mohammad King
29-06-2017, 18:20
موراتا با جت اختصاصی راهی منچستر شد رسانه های انگلیسی تصویری از جت اختصاصی آلوارو موراتا در شهر منچستر و ورود او برای نهایی کردن مذاکرات منتشر کرده اند.

به گزارش "ورزش سه"، امروز رسانه های شهر منچستر تصویری از ورود یک جت اختصاصی به این شهر منتشر کردند که حامل آلوارو موراتا، ستاره گلزن و 24 ساله رئال مادرید بوده و این بازیکن برای نهایی کردن مذاکرات خود راهی منچستر شده است. روند مذاکرات موراتا با یونایتد به علت حواشی مربوط به احتمال جدایی رونالدو و همچنین مراسم ازدواج آلوارو در شهر ونیز متوقف شده بود اما حالا به نظر می رسد با سفر موراتا به انگلیس، این روند تسریع یابد. رقم احتمالی این قرارداد بین 75 تا 80 میلیون یورو عنوان شده و احتمالا طی روزهای آتی شاهد نهایی شدن حضور موراتا در جمع شیاطین سرخ خواهیم بود.

Amir_oscar
30-06-2017, 12:24
مدیریت فوتبال از سیاست هم کثیف‌تر شده. اصلا نمی‌شه به حرف‌ مدیرهای تیم‌ها اعتماد کرد و باید فقط منتظر اعلام خبر امضای قراردادها موند.
موراتا خیلی گزینه‌ی خوبی برای خط حمله، اما اگه این انتقال معنیش این باشه که رونالدو برنمی‌گرده به منچستر، قطعا ضرر بزرگیه برای تیم.

farzad_alavi
30-06-2017, 15:08
امیدوارم موراتا رو زودتر بگیرند. واقعا بازیکن جوون و آینده دار در عین حال گلزنیه

arminba
30-06-2017, 19:35
چرا انقدر نقل و انتقالات کند پیش میره بخدا خسته شدیم دیگه یک ماهه الان موراتا داره به منچستر لینک میشه!

Captain_America
04-07-2017, 00:31
چرا انقدر نقل و انتقالات کند پیش میره بخدا خسته شدیم دیگه یک ماهه الان موراتا داره به منچستر لینک میشه!
کلا ما تو خرید بازیکن ضعیف و کند هستیم همیشه لحضه آخری بازیکن میخریم نه فرصت شرکت تو تور پیش فصل پیدا میکنه نه هماهنگی با تیم تا نیم فصل هم فقط کارمون هماهنگ کردن بازیکنای جدید و آزمون و خطاست این بماند مشکل اصلی اینه وقتی طرف حساب منچستریونایتد باشه قیمتا نجومی میشه قشنگ یک سوم تا نصف میکشند رو قیمت بازیکن انگار رو گنج نشستیم.
مثل اینکه مورینیو گفته ۴ تا خرید اصلی و الیت لازم داره برای هر سه خط دفاع ، وسط و حمله حالا اگه لیندلوف یکی از اینا باشه ۳ تا دیگه میمونه که به نظرم از همه مهمتر یه بازیکن خط میانی با قدرت تدافعی خوب لازم داریم که پوگبا بیاد جلوتر بازی کنه و نزدیک دروازه حریف باشه. واسه خط حمله راشفورد و مارسیال پتانسیل های خوبی دارند. ترجیح میدم بر گردیم به سیستم ۲-۴-۴ قدیمی مون.

nw_nk
04-07-2017, 21:13
فرگوسن: رایولا انسان کثیفی است

سرالکس فرگوسن، سرمربی اسکاتبلندی و مشهور سابق شیاطین سرخ باز هم از مینو رایولا، ایجنت معروف ایتالیایی انتقاد کرد.

همیشه از فروش پوگبا به یوونتوس در سال 2012 به عنوان یکی از اشتباهات فرگوسن در دوران پرافتخار حضور این سرمربی اسکاتلندی روی نیمکت شیاطین سرخ نام برده شده و حالا دوباره فرگوسن در مورد دلایل این انتقال و نقش مینو رایولا در آن صحبت کرده است.

فرگوسن گفت: "پل پوگبا؟ او وکیل بدی دارد که از نظر من انسان کثیفی محسوب می شود. ما همیشه رابطه بسیار خوبی با پوگبا داشتیم و می دانستیم که او بازیکن باکیفیتی است.

پوگبا هنوز هم بازیکن بسیار باکیفیتی است و ما در آن مقطع بهترین قرارداد را پیش روی وی گذاشتیم."

پوگبا در سال 2012 با انتقالی رایگان راهی یونتوس شد و تنها 4 فصل بعد به عنوان گرانترین بازیکن تاریخ فوتبال به اولدترافورد بازگشت.

Captain_America
06-07-2017, 09:52
رونی در تور پیش فصل یونایتد شرکت نخواهد کرد

اختصاصی | بنا بر ادعای رسانه های انگلیس، وین رونی به دلیل جدایی از باشگاه منچستر یونایتد در تور پیش فصل آمریکا حضور نخواهد داشت.

به گزارش ورزش 11، رسانه های انگلیس در مدعی شدند وین رونی ستاره 31 ساله باشگاه منچستر یونایتد به دلیل جدایی از جمع شیاطین سرخ که در روز های آتی صورت خواهد پذیرفت، در تور پیش فصل آمریکا حضور نخواهد یافت.

وین رونی که سابقه 559 بازی در منچستر یونایتد را دارد توانسته است 253 گل را برای تیمش به ثمر برساند و یکی از پر درآمد ترین بازیکنان تاریخ لیگ برتر انگلیس لقب بگیرد، که البته با حضور در باشگاه اورتون مبلغ دستمزد وی به طور چشم گیری کاهش خواهد یافت.

رونی در فصل گذشته تنها 39 بازی را برای منچستر یونایتد به میدان رفت که در اغلب بازی ها به عنوان نیمکت نشین به میدان رفته بود.

======================

رونی در راه بازگشت به اورتون

اختصاصی | بر اساس گزارش رسانه های انگلیسی وین رونی کاپیتان منچستر یونایتد به احتمال زیاد تا انتهای هفته آینده انتقالش به گودیسون پارک را کامل می کند .

به گزارش ورزش 11 ، وین رونی کاپیتان منچستر یونایتد که در فصل گذشته بیشتر از روی نیمکت بازیهای شیاطین سرخ را دنبال می کرد و تنها در 15 بازی لیگ برتر انگلستان از ابتدا به میدان رفت ، در فکر بازگشت به باشگاه سابقش اورتون افتاده است و طبق گزارشات رسانه های انگلیسی انتقال او به گودیسون پارک طی یک هفته آینده انجام خواهد شد .

بنا بر اخبار منتشره از رسانه های انگلیسی و نیز تایید ادوارد مدیر برنامه های رونی ، این بازیکن در تور پیش فصل شیاطین سرخ شرکت نخواهد کرد و به احتمال زیاد برای تکمیل روند انتقالش به مرسی ساید خواهد رفت . به نظر می رسد یونایتد اجازه خواهد داد رونی بطور رایگان و طی قراردادی آزاد به اورتون برود به شرطی که حقوق دو سال باقی مانده از قراردادش را مطالبه نکند، اورتون هم حقوق هفتگی او را متقبل خواهد شد و با او قراردادی دوساله که قابل تمدید به یک فصل بیشتر نیز می باشد خواهد بست .

درآمد وین رونی در منچستریونایتد 250 هزار پوند در هفته می باشد .

Soroush-S
06-07-2017, 13:10
ای کاش وین رونی داخل منچستر از فوتبال خداحافظی میکرد:n03:

Captain_America
06-07-2017, 21:32
ای کاش وین رونی داخل منچستر از فوتبال خداحافظی میکرد:n03:
رونی هنوز جا داشت ولی بهترین تصمیم برگشتش به اورتون بود ، خیلی زود به باشگاه پیوست خیلی افتخارات کسب کرد و رکوردهای ملی و باشگاهی رو جابجا کرد حالا هم بر میگرده به یه تیم خوب تو سطح اول جزیره بجای اینکه بره لیگ چین و قطر و امریکا.
به نظرم قبل از رونی کریک باید میرفت ضمن احترام من خیلی از گیگز تو سالهای آخر بازیش بدم اومد الکی تا ۴۰ سالگی مونده بود با این بهانه که حالا یه یار تعویضی هست و میشه بعضی وقتا روش حساب کرد اگر گیگز ۳۵ سالگی بازنشست شده بود ما قشنگ جا داشتیم برای جذب جانشین های خوب برای اون پست ، فیلیپ لام واقعا تصمیم قشنگی گرفت تو اوج بود ولی گفت من اگر ۱۰۰ نباشم حتی ۸۰ باشم بازی نمیکنم و خداحافظی کرد ولی گیگز سالهای آخرش ۲۰ هم نبود واقعا. الان وجود کریک یه بهانه است برای اینکه یه حاشیه اعتمادی برای پستش باشه.
ضمنا هر کی میاد بیاد ولی امیدوارم مروان فلینی بره.

Soroush-S
07-07-2017, 00:15
رونی هنوز جا داشت ولی بهترین تصمیم برگشتش به اورتون بود ، خیلی زود به باشگاه پیوست خیلی افتخارات کسب کرد و رکوردهای ملی و باشگاهی رو جابجا کرد حالا هم بر میگرده به یه تیم خوب تو سطح اول جزیره بجای اینکه بره لیگ چین و قطر و امریکا.
به نظرم قبل از رونی کریک باید میرفت ضمن احترام من خیلی از گیگز تو سالهای آخر بازیش بدم اومد الکی تا ۴۰ سالگی مونده بود با این بهانه که حالا یه یار تعویضی هست و میشه بعضی وقتا روش حساب کرد اگر گیگز ۳۵ سالگی بازنشست شده بود ما قشنگ جا داشتیم برای جذب جانشین های خوب برای اون پست ، فیلیپ لام واقعا تصمیم قشنگی گرفت تو اوج بود ولی گفت من اگر ۱۰۰ نباشم حتی ۸۰ باشم بازی نمیکنم و خداحافظی کرد ولی گیگز سالهای آخرش ۲۰ هم نبود واقعا. الان وجود کریک یه بهانه است برای اینکه یه حاشیه اعتمادی برای پستش باشه.
ضمنا هر کی میاد بیاد ولی امیدوارم مروان فلینی بره.

من رونی خیلی دوست دارم برام سخته تووی یه تیم دیگه از فوتبال خداحافظی کنه ولی با نظرت موافقم بجای رفتن به چین و ... رفته اورتون
فلینی مهره مار داره هرکی میاد اینو میزاره توو ترکیب:n02:
امیدوارم لوکاکو بگیریم تا مشت محکمی بزنیم بر دهان پرز:n05:

Captain_America
07-07-2017, 18:34
لوکاکو که برای تعطیلات رفته آمریکا ظاهرا همسفرش پوگبا هستش امروز هم با همدیگه تو لس آنجلس تمرین کرده بودند ، اگر قرار به جذبش باشه تست های پزشکی اش رو همون تو آمریکا انجام میده و به تور پیش فصل آمریکا میرسه هر چند شاید بازی نکنه. پیراهن شماره ۱۰ اش رو هم احتمالا رونی تو اورتون بپوشه ولی هنوز معلوم نیست ۱۰ و ۷ ما رو فصل بعد کی میپوشه.
کریک و هررا هم میشن کاپیتان و وایس کاپیتان و از اونجایی که انتظار میره کریک کمتر بازی کنه هررا رو میشه کاپیتان بعدی منچستر دونست ، یه جایی خوندم خودش یا دیگران اونو با روی کین مقایسه کرده بودن هر چند روی کین بعدها یه حرفایی زد و جبهه گیریهایی کرد ولی تا زمانی که عضو تیم بود واقعا تو زمین کم نمی گذاشت

Captain_America
08-07-2017, 08:34
تایید پیوستن لوکاکو به منچستریونایتد (عکس)

فیل نویل، مدافع سابق شیاطین سرخ پیوستن روملو لوکاکو، ستاره بلژیکی اورتون را به یونایتد تایید کرد.

به گزارش "ورزش سه"، در حالیکه همگان در انتظار برگزاری مراسم معارفه موراتا به عنوان مهاجم جدید یونایتد بودند، به یکباره شرایط عوض شد و حالا به نظر می رسد باید لوکاکو را مهاجم جدید شیاطین سرخ دانست.

ساعتی پیش فیل نویل با قرار دادن عکسی ساختگی از لوکاکو در صفحه رسمی خود، پیوستن این مهاجم 24 ساله را به هواداران تبریک گفت تا دیگر همگان از صحت این انتقال اطمینان داشته باشند.

منبع : ورزش 3

Soroush-S
08-07-2017, 10:44
تایید پیوستن لوکاکو به منچستریونایتد (عکس)

فیل نویل، مدافع سابق شیاطین سرخ پیوستن روملو لوکاکو، ستاره بلژیکی اورتون را به یونایتد تایید کرد.

به گزارش "ورزش سه"، در حالیکه همگان در انتظار برگزاری مراسم معارفه موراتا به عنوان مهاجم جدید یونایتد بودند، به یکباره شرایط عوض شد و حالا به نظر می رسد باید لوکاکو را مهاجم جدید شیاطین سرخ دانست.

ساعتی پیش فیل نویل با قرار دادن عکسی ساختگی از لوکاکو در صفحه رسمی خود، پیوستن این مهاجم 24 ساله را به هواداران تبریک گفت تا دیگر همگان از صحت این انتقال اطمینان داشته باشند.

منبع : ورزش 3
اینستاگرام باشگاه بطور رسمی پیوستن لوکاکو به یونایتد اعلام کرد:n05:

Captain_America
09-07-2017, 11:41
لوکاکو: چطور می‌توان به یونایتد نه گفت؟

روملو لوکاکو، مهاجم جدید منچستریونایتد از پیوستن به این تیم ابراز خوشحالی کرد.

به گزارش "ورزش سه"، ستاره بلژیکی که پیشتر در چلسی بازی می‌کرد و در 3 فصل اخیر با درخشش در اورتون توانسته توجهات را به خود جلب کند، روز گذشته به صورت رسمی به جمع بازیکنان شیاطین سرخ اضافه شد. او که فصل گذشته 25 گل به ثمر رسانده، مورینیو را مجاب کرده که او را با 75 میلیون پوند به خدمت بگیرد و حالا از این موضوع بسیار خوشحال است.

او در مصاحبه با ESPN گفت:" منچستریونایتد بزرگترین باشگاه جهان است. باشگاهی که تشنه موفقیت دوباره در لیگ است و همینطور در جهان نیز مطرح است و این فرصتی برای من است که به آنچه از کودکی می‌خواستم برسم. وقتی به سراغ من آمدند، شکی نداشتم و خیلی خوشحالم که بتوانم بخشی از تاریخ باشگاه باشم. چه کسی می‌تواند بگوید اینجا بزرگترین باشگاه جهان نیست؟ بهترین استادیوم در انگلیس، بهترین هواداران. فکر می‌کنم فرصتی استثنایی برای من است. همیشه گفته ام که دوست دارم در تیمی بازی کنم که من را به چالش بکشد. فکر می‌کنم منچستریونایتد برای تمام جام های ممکن برنامه دارد.

تبدیل شدن به بخشی از باشگاهی مثل منچستریونایتد، چیزی بود که همیشه به دنبالش بودم و از اینکه این فرصت در اختیار من قرار داده شده بسیار سپاسگزارم. حالا زمان آن است که سخت تلاش کنم و بیش از همیشه در تمرینات جدی باشم و امیدوارم همه چیز خوب پیش برود."

Captain_America
09-07-2017, 16:22
داستان عاشقانه رونی و منچستر هم تمام شد :n14:
اکانت رسمی وین رونی جالبه بیو هنوز نوشته شده کاپیتان منچستر یونایتد و انگلیس.

fa_shinobi
09-07-2017, 17:42
واقعا سخته که وین رونی رو تو لباس تیمی غیر از منچستر ببینیم.
تو سن 31 سالگی باشگاه رو ترک کرد که یکم زود بود. ولی خودشم افتش رو قبول کرد و شاید میخواد بیشتر بازی کنه تا هنوزم تو تیم ملی جایی داشته باشه.
بهر حال خاطرات خیلی خوبی رو رقم زد و همیشه منچستری ها قدردانش خواهند بود

pcforlife
12-07-2017, 08:30
سلام
تاپیک جدید مبارک باشه.
مثل همیشه پیگیر اخبار یونایتد بودم، ولی فرصت نمیکردم تو پی سی پست بدم.
جدایی رونی خیلی سخت بود،:n28: ولی به شدت خوشحالم که به اورتون برگشت و به لیگ چین و آمریکا نرفت. رونی بعد رفتن سر الکس بین خط حمله و هافبک و بین نیمکت و فیکس شدن چند فصلی واقعا اذیت شد، ولی خیلی حرفه ای کار کرد و حرفی نزد. خوشحالم با کسب تمامی افتخارات از یونایتد جدا شد و قطعا جای خالیش در بازی سوپرکاپ با رئال به چشم میاد.
من اعتقاد دارم افت رونی در حدی نبود که اینقدر نیمکت نشین بشه. ولی واقعیت اینه الان باید به راشفورد و مارسیال فرصت بازی داد و به همین لوکاکو. تا زمانی که جوانان در تیم باشه هر چقدر هم بازیکان مسن تر خوب کار کنن بازم نیمکت نشین میشن. موضوعی که جدایی رونی رو تشدید کرد دو مطلب بود، یکی دستمزد هفتگی بالاش و دیگری مورینیو!:n34:من حدس میزنم باشگاه تمایل نداشته با رقم فعلی رونی رو حفظ کنه، خصوصا اینکه مورینیو حداقل به عنوان یه بازیکن فیکس بهش اعتقاد نداشتش. مسلما شما نمیتونی در تیمی بمونی که هم پول کم بگیری هم نیمکت نشین باشی. اونم تو 31 سالگی. شاید اگه یکی از اینا اوکی بود رونی موندنی میشد در OT. در مجموع کاپیتان همیشه تو قلب ما جا داره:n12:
جذب لوکاکو خیلی بهتر از موراتا بود... البته به شخصه نمیدونم چرا از شخصیتش خیلی خوشم نمیاد... البته شاید هم دارم اشتباه میکنم. ولی به نظرم بهتر شد که با بازیکنی فیزیکی تر و با تجربه تر از موراتا قرارداد بستیم و تازه دست چلسی هم کوتاه شد از جذب این بازیکن خوب. با رفتن خامس به بایرن هم فعلا پروندش برای ما بسته شد.
من خیلی دوست دارم حداقل یک وینگر با تکنیک جذب کنیم که به ماتا و میختاریان اضافه بشه تا در صورت غیبت هر کدوم از اونا به هر دلیل ما به مشکل بر نخوریم. به نظرم پرونده خرید های ما ماکسیمم با یه خرید دیگه تموم میشه و اگر خروجی عجیب غریبی نداشته باشیم منطقی هم هست.
نمیدونم شماره 10 رو به کی میدن. شاید لوکاکو بشه، شاید شماره 9 رو بدن به لوکاکو و راشفورد شماره 10 تیم بشه (که من از این یکی استقبال میکنم). شاید مارسیال دوباره سوئیچ کنه رو شماره 9 و لوکاکو شماره 10 بشه. و مشخصا شماره 7 فعلا برازنده کسی نیست.:n02:

Ezel
12-07-2017, 21:10
متاسفانه رفتن رونی داغ عمیقی بر قلب ما نهاد :n28:

البته من برخلاف دوستان خوشحال نیستم از اینکه به چین و قطر و امریکا نرفت ، چون شخصا یه جوری میشم ببینم رونی داره در برابر یونایتد بازی میکنه با پیراهن آبی ، چون عادت کردم که رونی رو با پیراهن قرمز و شماره ی 10 یونایتد ببینم با اون قدمهای سنگین و سنگین راه رفتناش و گل انداختن گاه و بیگاه لپهاش و سنگین دویدنهاش :n27:

nw_nk
14-07-2017, 10:05
مایکل کریک تنها بازیکن باقیمانده از ترکیب ثابت منچستر یونایتد که 2008 چمپیونز لیگ رو برد

MƐΛИĪИƓĿƐSS
19-07-2017, 06:37
اینتری ها می خواهند ستاره جوان منچستریونایتد را فصل آینده در ترکیب خود داشته باشند.

طرفدار ی- اینتر همچنان وضعیت آنتونی مارسیال را دنبال می کند. به گزارش جانلوکا دی مارتزیو، امروز سران اینتر با مدیربرنامه ستاره جوان و فرانسوی منچستریونایتد دیدار کرده اند و چراغ سبز اولیه برای انتقال به سن سیرو از جانب بازیکن داده شده است.

حال، حداقل برای انتقال قرضی مارسیال به اینتر تنها رضایت منچستریونایتد لازم است. از طرفی در همین راستا اینتر امروز پیشنهاد ۴۵ میلیون یورو به اضافه ۵ میلیون یورو پاداش منچستریونایتد را برای ایوان پریشیچ رد کرد اما این پیام را به انگلیس فرستاد که اگر مارسیال به گونه ای در این معامله قرار گیرد، شاید نظر سران تیم ایتالیایی تغییر کند.

nw_nk
27-07-2017, 09:47
مورینیو: از شکست به بارسا بسیار خوشحالم

ساعتی پیش بارسا موفق شد با تک گل نیمار، یونایتد را در آخرین بازی دوستانه خود در ایالات متحده مغلوب کند. ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی منچستر یونایتد در مورد شکست امروز تیمش برابر بارسا صحبت کرد.

از ستارگانی مانند مسی و نیمار فقط یک نمونه وجود دارد و 2 تا از آنها موجود نیست. از ستارگانی مانند سوارز، پیکه، اینیستا، رونالدو، گرت بیل، مودریچ و تونی کروس نیز تنها یک نمونه وجود دارد و آنها نمی توانند همزمان در 2 باشگاه بازی کنند پس ما نمی توانیم آنها را در اختیار داشته باشیم.

این بازیکنان به باشگاه هایشان تعلق دارد. اما شما می توانید به سختی تلاش کنید تا از لحاظ تاکتیکی پیشرفت کرده و بازیکنان خود را ارتقاء دهید اما بعضی بازیکنان توانایی خاصی دارند و نمی توان مقابل آنها کاری انجام داد.

ارتباط این بازیکنان با توپ شگفت انگیز است. شما می توانید مدت زیادی در مورد مالکیت بر فضاها، مسائل تاکتیکی و بازی فشرده صحبت کنید اما در نهایت رابطه بازیکن با توپ مهم ترین مسئله است. حتی با وجود حریفی مانند من روی نیمکت، دیدن این رابطه زیباست. امروز پوگبا نیز نشان داد متعلق به همان دسته است.

شکست در دیدارهای دوستانه بسیار مفید است و من خوشحالم که این اتفاق رخ داد زیرا اگر ما اینجا را بدون باخت مقابل تیم هایی مثل رئال، بارسا و سیتی ترک می کردیم اوضاع اصلا خوب نبود و من تنها امیدوار به بهود نقاظ ضعف خودمان در این بازی هستم.

nw_nk
28-07-2017, 11:58
زلاتان: کینگ و کونگ!

vahidreza2007
31-07-2017, 23:05
منچستر یونایتد به علت نقض قوانین ضد دوپینگ در فینال لیگ اروپا جریمه شد؛ فیل جونز دو جلسه محروم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاکنون دو بازیکن منچستر یونایتد به علت محرومیت، سوپر جام اروپا را از دست داده‌اند.

طرفداری- بازیکنان منچستر یونایتد با مأموران ضد دوپینگ یوفا پس از فینال لیگ اروپای 2017 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF%D8%9B-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D8%AE%D9%88%DB%8C%D8%B4)، برخورد خوبی نداشته‌اند.
باشگاه منچستر یونایتد به علت نقض قوانین تست‌های ضد دوپینگ یوفا در فینال لیگ اروپا، 10 هزار یورو جریمه شده است. در عین‌حال مدافع این تیم، دالی بلیند نیز به علت همکاری نکردن با مأموران تست‌گیری، 5 هزار یورو جریمه شده است.
دیگر مدافع شیاطین سرخ، فیل جونز نیز به علت توهین و درگیری کلامی را مأمور تست‌گیری، علاوه بر جریمه 5 هزار یورویی، از حضور در دو رقابت‌ اروپایی محروم شده است. بنابراین پس از اریک بایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، او نیز سوپر جام اروپا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF)در برابر رئال مادرید و نخستین دیدار منچستر یونایتد در لیگ قهرمانان اروپا را از دست خواهد داد.

pcforlife
01-08-2017, 09:18
خوب، ماتیچ رو بعد اخبار های ضد و نقیض مختلف خریدیم و شماره شواینی رو ماتیچ برداشت.
قطعا اومدن ماتیچ یعنی مشارکت هر چه بیشتر پوگبا در فاز حمله. البته وقتی اشنایدرلین رو از دست دادیم، تبعا باید هافبک دفاعیمون رو تقویت می‌کردیم.
شاید پرسیچ آخرین خرید ما باشه، کما اینکه همه چشم به پی اس جی دوختن تا با خرید نیمار تصمیم بگیره بازیکناش رو رد کنه.
+
فکر میکنم جند تا از بازیکنامون جدا بشن.

Mohammad
01-08-2017, 13:54
یادداشت ویژه؛ مهمترین خرید یونایتد (ماتیچ)
وبسایت رسمی برنامه نود - شش ماه از اولین فصل حضورش در چلسی گذشته؛ ژوزه مورینیو سه ناحیه کلیدی و معیوب تیمش را شناسایی کرده؛ همه شکاف‌ها به پسری اشاره می‌کردند که کارش را در فوریه ۲۰۱۴ با چلسی شروع کرد همان پسری که در کنفرانس خبری چلسی را با وجود پیروزی بیرون از خانه مقابل سیتی و فاصله دو امتیازی با این تیم در صدر جدول مدعی قهرمانی ندانست. او از فقدان نبوغ گلزنی رنج می‌برد و در خط میانی هم خلاقیتی نداشت؛ مشکلاتی که با خرید تابستانی دیگو کاستا و سسک فابرگاس برطرف شد اما بازهم در ژانویه او بود که در زمستان از بنفیکا به چلسی آمد تا شکاف‌ها را پُر کند.

چلسی در سال ۲۰۱۴ ده بازیکن خرید اما فقط همین سه بازیکن خریدهای مهم بودند؛ چیزی که از همان اولین لحظه اولین بازی فصل مقابل برنلی (که شکست خوردند) مشخص بود. سه مشکل اساسی چلسی در فصل قبل از آن سهم هر یک از این سه بازیکن شد و شاید اغراق نباشد که بگوییم دقیقا از همان لحظه بود که گام برداشتن چلسی در مسیر رسیدن به قهرمانی آغاز شد. مورینیو به چنین تغییرات کلیدی در تیمی که یکسال در آن حضور داشت، عادت کرده بود. از زمانی که در سال ۲۰۰۲ به پورتو پیوست، او همیشه در دومین فصل قهرمانی لیگ را به‌دست آورده بود. در پورتو، چلسی، اینتر، رئال مادرید و دوباره چلسی. انگار برای مورینیو داشتن فرصت زمانی برای سازماندهی تیمش یک نقطه میانی راضی کننده است اما این فرصت آنقدر کافی نیست که او بتواند آن‌ها را از فکر خودشان خالی کند و برای منافع پایدار خودش بهره ببرد.

ماتیچ بین سه خرید اصلی یونایتد در این تابستان قرار گرفت. هر کدام از آن‌ها تیم‌شان را برجسته‌تر می‌کنند و هر یک، مساله خاص خودشان را دارند. لوکاکو باید برای یونایتد فقط گل بزند؛ مشکلی که فصل گذشته این تیم حتی مقابل تیم‌های کوچک هم با آن مواجه بود. ویکتور لیندولف باید ثبات را به مرکز خط دفاعی تیم اضافه کند؛ جایی که مشخصا مورینیو در فصل قبل هرگز از آن راضی نبود. اما در بحث ساختار تیمی ماتیچ احتمالا از هر دوی آن‌ها مهم‌تر است. مورینیو همیشه خواسته پشت خط میانی بازیکنی داشته باشد که آن‌جا حکم‌رانی کند؛ بازیکنی که بتواند موقعیت‌یابی، ثبات و کنترل را به تیم اضافه کند؛ کسی که گل‌ زدن و از دست دادن توپ برایش به یک اندازه معجزه است.

در پورتو او کستینیا را داشت. در اولین دوره مربیگری‌اش در چلسی ماکه‌له‌له این کار را انجام می‌داد. در اینتر استبان کامبیاسو و در مادرید لاسانا دیارا یا ژابی آلونسو و در نهایت در چلسی نمانیا ماتیچ این وظیفه را بر عهده داشتند. فصل قبل وقتی مایکل کریک را در اختیار نداشت، آندر هررا در این پست حضور داشت اما این هافبک اسپانیایی ذاتا شبیه یک بازیکن بدمینتون است؛ بازیکنی که می‌تواند ارتباط عقب و جلوی تیم را در کنار بازیکنان توپ نگه‌داری مثل پدرو مندس، تیاگو مندس، میشائیل بالاک، خاویرزانتی یا رامیرس برقرار کند.

این نقشی است که عمیقا روی تمام تیم تاثیر می‌گذارد. این بازیکن جریان تازه‌ای جلوتر از مدافعان مرکزی ایجاد می‌کند و باعث می‌شود مهاجم تیم سخت‌تر گیر بیفتد. همچنین شکل تیم را فشرده نگه می‌دارد و پرس تیمی را رهبری می‌کند. چلسی از ماتیچ با داشتن همه این ویژگی‌ها به‌خاطر وجود انگولو کانته صرف‌نظر کرد. کانته به دلیل داشتن انرژی زیاد هم در این پست و هم پست‌های دیگر توانایی بازی دارد اما نمی‌توان فراموش کرد که ماتیچ در دوران همکاری کوتاه مدتش با مورینیو، بسیار برای چلسی اهمیت داشت.

چیزی که اکنون مهم است، وفاداری ماتیچ به مورینیو است. احترام او به مربی‌اش از همان بازی مقابل ساوتهمپتون در اکتبر سال ۲۰۱۵ که در دقیقه ۲۸ بازی تعویض شد، مشخص بود. شاید از نگاه دیگران این تعویض برای ماتیچ تحقیرآمیز بود و رابطه‌اش با مورینیو را تیره و تار می‌کرد اما این بازیکن بازهم ارادتش به آقای خاص را حفظ کرد. در تابستانی که مورینیو در اظهار نظری عجیب از سیاست یونایتد در نقل و انتقالات انتقاد کرد و ناراحتی خود را نشان داد، اینکه ماتیچ پیرو مربی ۵۴ ساله خود است و هرجا او می‌رود پیوندش را حفظ می‌کند، راه نفس یونایتد را باز نگه داشته. ماتیچ حالا در میان خریدهای کلاسیک مورینیو در فصل دوم حضورش در یک تیم قرار گرفته. حضور ماتیچ باعث می‌شود که نه تنها یکی دیگر از آن مشکلات یونایتد پوشیده شود، بلکه دیگر بازیکنان هم راحتتر کارشان را انجام دهند.

جاناتان ویلسون - گاردین

Captain_America
01-08-2017, 15:18
شماره های خالی مهم :
7 ، 10 ، 13 ، 15

desperanish
01-08-2017, 20:02
به نظرم ۱۰ رو برا ایبرا نگه دارن
چون ایبرا ۹ رو به لوکاکو داد
و پوگبا هم تو مصاحبه‌اش گفته ایبرا بر می‌گرده

یه خبر خیلی خوب شنیدم که یونایند میخواد اوریر رو از پاریس بگیره
این بشر فوق‌العاده است یه تنه راست رو بیمه میکنه.
سال قبل والنسیا فراز و نشیب زیاد داشت قدرت نفوذش خیلی کم شده بود و بیشتر با عقب بازی میکرد. البته ابتدای فصل عالی بود.
ولی کلا به نظر من خوزه باید بیشتر به فکر چپ باشه. ما چپ آدم زیاد داریم ولی درست حسابی مثل اورا که چند سالی یه تنه چپ رو بیمه کنه نداریم.

دیگه اینکه خوزه یه تمام‌کننده می‌خواست ولی گیرش نیومد ما لوکاکو و ایبرا رو داریم که خیلی موقعیت های دشواری رو که هیچ مهاجمی نمیتونه گل کنه گل میکنن. راشفورد و مارسیال و بقیه هم میتونن کمک کنن ولی ما یکی رو میخواستیم که گل های ساده رو با جاگیری درست گل کنه. امیدوارم مثل پارسال بدشانسی های سال قبل نصیب‌مون نشه.

fa_shinobi
06-08-2017, 18:20
خرید نیمار کل نقل و انتقالات رو متوجه خودش کرده بود و شایعات هیچ تیمی دیگه به چشم نمیومد.
احتمالا این خرید یه روند سریالی بوجود میاره که بارسا مجبوره خریدای درشتی داشته باشه و...
تیم ما قطعا خیلی بهتر از فصل قبل شده و نقاط ضعفش رو تا حدی پوشش داده. به شخصه فکر میکنم فول بک ها این فصل پاشنه آشیل تیم میشن. در بین بازیکنایی که تو این پست بازی میکنن شاید والنسیا بهترین باشه. شاید عالی نباشه ولی بدم نیست. منتها مصدومیت هم زیاد برا پیش میاد. دارمیان فقط تو کارای دفاعی موفقه و تو حمله نه سرعت و نه خلاقیت داره. شاو که اصلا معلوم نیست این فصل چطوری باشه. بلیند ضعیف و پراشتباهه و روخو هم وقتی اون پست قرار بگیره به یه بازیکن معمولی تبدیل میشه.
تو فوتبال روز دنیا فول بک ها خیلی نقش مهمی دارن. تیمی مثل رئال رو ببینید که کارواخال و مارسلو رو در دو سمت داره. هم تو کارای دفاعی خوبن و هم کلی پاس گل میدن.
مشکل دفاع چپ حادتر از دفاع راسته ولی بازیکنی لینک نشده. اوریر برای دفاع راسته که اگه گرفته بشه خودش کلی کمک میکنه به تیم.
خرید پریسیچ واقعا مشخص نیست. بنظر میرسه باشگاه پیشنهاد بهتری نداده ولی مورینیو همچنان این بازیکن رو میخواد

Mohammad King
09-08-2017, 00:17
حقمون باخت بود

تیم اصلا هماهنگ نبود میانه های زمینو اصلان نداشتیم دفاع خوب نبود مثل فصل قبل فقط سانتر از گوشه ها تیم اصلا تاکتیک برنامه نداشت...حفظ توپ خیلی ضعیف ...

اصلا خوب نبودیم .

Captain_America
09-08-2017, 12:53
حقمون باخت بود

تیم اصلا هماهنگ نبود میانه های زمینو اصلان نداشتیم دفاع خوب نبود مثل فصل قبل فقط سانتر از گوشه ها تیم اصلا تاکتیک برنامه نداشت...حفظ توپ خیلی ضعیف ...

اصلا خوب نبودیم .
تو چند فصل اخیر همیشه همین بودیم فرقی هم نداره بازیکنامون کی بودن یا سرمربی وضعیت همین بوده.

nw_nk
09-08-2017, 18:00
مورینیو: داور برای رونالدو جشن بازگشت گرفته بود!

آقای خاص که از شکست تیمش برابر رئال در سوپرکاپ خشمگین بود، در نشست خبری پس از بازی به رونالدو هم طعنه ای نثار کرد.

من یونایتد شب گذشته با شکست 2-1 از رئال نتوانست فاتح سوپرکاپ اروپا شود و این رئال بود که برای چهارمین بار به این افتخار دست یافت. کریستیانو رونالدو این بازی را از روی نیمکت آغاز کرد و در اواخر بازی به جای کریم بنزما وارد زمین شد. او هرچند که نتوانست گلی به ثمر برساند ولی کمک کرد تا از فشار حملات یونایتد برای رسیدن به گل تساوی کم شود.

مورینیو که از باخت عصبانی به نظر می رسید، ضمن اعتراض به داوری برای پذیرش گل اول رئال، توانایی و بازی برتر کهکشانی ها را نیز ستود و تیمش را از لحاظ کیفی پایین تر از رئال ارزیابی کرد.

او همچنین به انتقاد از رونالدو و زمین خوردن های مکررش در اواخر بازی پرداخت و گفت:« با آمدن رونالدو به میدان، آهنگ بازی تغییر کرد؛ چرا که بازی بارها متوقف شد. او خود را زمین می زد و می خواست هر طور شده یک پنالتی بگیرد. معتقدم داور هم به نوعی برای او جشن بازگشت به میادین را گرفته بود. البته که همه به جز داور باید از بازگشت رونالدو خوشحال باشند. رونالدو باهوش است و از تجربه خود در دقایق پایانی استفاده کرد.»

لازم به ذکر است که این اولین بازی رونالدو برای رئال پس از اتمام تعطیلات تابستانی بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!

fa_shinobi
09-08-2017, 18:26
ماتیچ خیلی خوب بود. از لوکاکو و لیندلوف خیلی بهتر بود.
متاسفانه تو دفاع اصلا هماهنگی نداشتیم. ایسکو با یک دو، چند نفر رو جا گذاشت.
با این وجود باید بدونیم که رئال بهترین تیم اروپاست. تمام بازیکنان دیشب چند سال بود که در کنار هم بازی میکردن. رئال هیچ مصدومی نداشت و شرایطش خیلی بهتر بود.
ما نقطه ضعفامون رو تا حدودی برطرف کردیم. ولی هنوز وینگ و شاید دفاع چپ مشکل داریم. دیشبم خیلی خوب معلوم شد.
بازی دیشب درسته باخت بود ولی نقطه ضعفای تیم رو فهمیدیم. چیزی که اگه صد تا بازی پیش فصلم برگزار میکردیم متوجه نمیشدیم.

asghar taraghe
13-08-2017, 22:44
به نظر من که ما در سوپر کاپ عملکرد قابل قبولی رو داشتیم و جلوی قهرمان دو دوره اخیر لیگ قهرمانان اروپا خیلی خوب وایسادیم و نیمه دوم هم چند موقعیت خوب داشتیم برا تساوی، در کل رئال با اینکه گل اولش مشکوک‌ بود ولی بهتر بازی کرد و قهرمانی حقش بود. لیگ رو هم که خدارو شکر خیلی خوب شروع کردیم و لوکاکا سریع خودشو در ترکیب جا کرده، علاوه بر اون ماتیچ هم دوباره حرف نداشت و واقعا نمیدونم چلسی چطور حاضر شد این بازیکن و بده ما :n36:

mohammad_87
14-08-2017, 03:31
سلام
تبریک بابت پیروزی قاطعانه در اولین گام :n12:
شروع خوبی بود اما همونطور که میشه به نکات مثبت و امیدوار کننده این بازی اشاره کرد باید ضعفهای تیم در بازیهای بزرگ مثل سوپر کاپ رو هم دید.

سه خرید برای سه نقطه اصلی داشتیم.ماتیچ پازل میانی رو کامل کرد و حالا ترکیب کاملی در میانه زمین داریم.این فصل پوگبا باید هرچه بیشتر خودش رو نشون بده و روی نیمکت هم بازیکنان خوبی داریم.
دفاعمون که همیشه جای بحث بوده و هست.شاید بجای لیندلوف انتظار یه خرید موقتی ولی سوپر استار مثل بونوچی رو داشتیم اما ترکیب خریدهای مورینیو با بایلی و لیندلوف باید امسال خط دفاعی رو سامان بده.

در جناحین همچنان سردرگمی هست.والنسیا با تمام درخشش خود در زمان حمله،در دفاع نگران کننده هست و در سمت چپ با تمام گزینه هایی که داریم اما هنوز نمیشه رو هیچکدوم حساب باز کرد.با تمام این حرفها اگه قراره در ادامه باز هم خرید داشته باشیم من دوست دارم در جهت تقویت خط حمله و عطش بیشتر برای گلزنی باشه تا دفاع.

در این چند سال معمولا آمار دفاعی متوسطی داشتیم و اگه جدول پارسال رو ببینیم گل خورده ما با حریفان اصلی در یک رده قرار میگیره اما مث همیشه چیزی که شدیدا تو ذوق میزنه امار گل زده ماست.پاشنه آشیل ما نه در دفاع بلکه در حمله هست.پارسال اگه زلاتان رو نداشتیم(با تمام موقعیتهایی که از دست داد) خیلی جاها به مشکل میخوردیم.

در خط حمله لوکاکو جای زلاتان رو پر خواهد کرد و تقویت خط حمله حساب نمیشه.در عوض باید یک جایگزین خوب هم برای او در زمان محرومیت و مصدومیت داشته باشیم که در صورت تمدید زلاتان و با وجود راشفورد از نوک حمله تقریبا خیالمون راحت میشه.شخصا راشفورد رو اصلا نمیتونم به عنوان مهاجم نوک در لیگ جزیره ببینم.یک مهاجم نوک باید خیلی فیزیکی تر و قاتل تر از اینها باشه.درصورت بازی با دومهاجم،اونوقت راشفورد میتونه بهترین عملکرد رو داشته باشه.

پشت مهاجم و سمت راست هم بازیکنان خوبی داریم و با جلو اومدن پوگبا،نسبت به پارسال باید بهتر بشیم.اما سمت چپ در فاز هجومی نیز هنوز بازیکن ثابتی نداریم.لینگارد و مارسیال خیلی فراز و نشیب دارند و به همین خاطره که بدنبال چپ پای تخصصی مثل بیل یا پریشیچ بودیم یا هستیم البته اصلا دوست ندارم لااقل مارسیال رو از دست بدیم و باید در زمانهایی که فرصت بهش داده میشه مثل امروز خودش رو نشون بده لینگارد هم در مقابل رئال نشون داد خیلی باید پخته تر از اینها بشه.

در کل تیم نسبت به پارسال تکمیل تر شده اما هنوز با نواقصی همراه هستیم.شاید با ترکیب فعلی و با درخش بازیکنان جدید بشه امسال خیلی جدی تر به قهرمانی لیگ امیدوار بود اما برای جدالهای اروپایی توان کافی رو نداریم.

asghar taraghe
14-08-2017, 08:26
بعد از دیدن بازی رئال ۱۰ نفره در زمین بارسا بیشتر پی بردم به خوبیمون تو سوپر کاپ :n02:

Barry Allen
14-08-2017, 09:44
در مورد ماتیچ فقط بهتون بگم که همیشه فصل رو خوب شروع میکنه ولی ژانویه به بعد کم میاره و وحشتناک افت میکنه بازیش. تو چلسی که هر سه فصل اخیر همین اتفاق براش افتاد.

fa_shinobi
14-08-2017, 11:07
بنظر میرسه دیگه دفاعی بازی کردن حریفان تو الدترافورد برای گرفتن مساوی جواب نمیده.
وستهام با همین کار فصل قبل از ما 4 امتیاز رو گرفت. ولی تو همون نیمه اول گل خورد و بعدم گلهای بعدی.
پارسال طوری بود که اگه تا دقیقه 60 گل نمیزدیم همه استرس میگرفتن ولی امیدوارم امسال اینطوری نباشه. من به شخصه خط حمله رو قویتر از سال قبل میدونم. لوکاکو علاوه بر پر کردن جای زلاتان کندی این بازیکن رو هم نداره. چیزی که خیلی ما رو آزار میداد و خیلی وقتها باعث تغییر موقتی ترکیب میشدیم. مارسیال آماده تر شده و اون مشکلات شخصی رو فراموش کرده و راشفورد هم پخته تر شده. اما سمت راست خیلی جالب نیست. ماتا بد نیست اما عالی هم نیست و لینگاردم واقعا بی تاثیره.
ماتیچ کاملا تعادل رو به تیم برگردونده و لازم نیست همه تو لاک دفاعی فرو برن تا مشکل دفاع حل بشه.
در مورد دفاع اگه لیندلوف پیشرفت کنه خیلی خوب میشه وگرنه با توجه به مصدومیت روخو تا ژانویه مشکلات قبلی سر جاش هست. بنظر میرسه مورینیو به شاو امیدوار هست و تو مصاحبه هاش هم گفته بهتر از قبل شده.
زدن 4 گل به وستهام کلی ما رو تو تفاضل گل جلو انداخت از هفته اول.
ولی همون طور که دوستانم گفتم هنوز تیم در حد رئال و بایرن و ... نیست. حتی نسبت به من سیتی تیم ناقص تری رو داریم. ولی از بارسا بهتره:n02:

pcforlife
14-08-2017, 12:40
تبریکات.:n12: بازی رو ندیدم،:n27: ولی روحم شاد شد نتیجه رو دیدم. تو خلاصه بازی هم وستهام موقعیتی نداشت. و البته از بازی تاثیر گذار میختاریان نباید غافل شد. نعمتیه.:n12:
لوکاکو و ماتیچ دو خرید خوب ما بودن خصوصا ماتیچ. لیندلوف هم باید امیدوار باشیم راه بیفته. فیزیکشو میپسندم و قطعا به روخو ترجیحش میدم.

ماتا بد نیست اما عالی هم نیست و لینگاردم واقعا بی تاثیره.
به یک یا دو بازی بسنده نکنید. گاهی اوقات برنامه تیم اینه که بیشتر از یک سمت حمله کنه، چون نقطه ضعف حریف در همون سمته.
لینگارد و ماتا از اون دسته بازیکنان باهوشی هستند که یه بازی رو با حرکات خوشون در میارن.

در مورد ماتیچ فقط بهتون بگم که همیشه فصل رو خوب شروع میکنه ولی ژانویه به بعد کم میاره و وحشتناک افت میکنه بازیش. تو چلسی که هر سه فصل اخیر همین اتفاق براش افتاد.
خوشبختانه در پست ماتیچ دست ما خالی نیست و کریک، فلینی و هررا میتونن کار کنن. هافبک های مختلف با طرز تفکر ها و استعداد های مختلف کمک میکنن که برای هر بازی دست مربی برای برنامه های تاکتیکیش و ترکیب باز باشه.

mohammad_87
19-08-2017, 19:51
چرا اینقدر غیر فعال شده اینجا :n02:
تبریک دوباره یه پیروزی قاطعانه دیگه.جالب اینکه بازم موتور گلزنی در ده دقیقه پایانی روشن شد.این نشون میده که تیم با یک گل عقب نمیکشه و برای گلهای بیشتر حریص خواهد بود.

این دو برد پر گل باعث شد بهترین شروع فصل تاریخ باشگاه هم ثبت بشه.

pcforlife
20-08-2017, 09:13
تبریک میگم، برد بسیار دلچسبی بود. هافبک هامون نیمه اول خیلی خوب کار نمیکردن، تیم حریف هم خوب دفاع میکرد و نتیجتا زود به گل نرسیدیم. البته از سهل انگاری راشفورد نباید گذشت!:n34:
ولی با این حال در زمان خوبی به گل رسیدیم (پوگبا باز هم دیرک زد) و در انتهای نیمه دوم هم که طوفان به پا کردیم.:n02:
خیلی خوبه که تفاضلمون رو داریم از رقبا جلو میندازیم.
+
گزارش سرهنگ:n02:

Barry Allen
20-08-2017, 10:05
این تیم خیلی شبیه تیمهای دوره اول مورینیو تو چلسیه، نیمکت یونایتد هم که فوق العادست. این فصل رقابت قهرمانی بین سیتی و یونایتده قطعا.

Layken
20-08-2017, 12:03
یا خدا
مورینیو کمر بسته به قهرمانی اونم چه قهرمانیی

Mohammad
20-08-2017, 12:13
البته از سهل انگاری راشفورد نباید گذشت!

به نظرم بازی بعدی نباید فیکس باشه. مارسیال الان خیلی بهتر بازی می کنه. این فرصت سوزی های راشفورد کار دستمون میده دیر یا زود. از تاثیر مخیتاریان هم نباید غافل بشیم؛ همونی که انتظارش رو داشتیم و هنوز هم خیلی پتانسیل بیشتری داره.

نکته جالب اینکه تا بدینجا مخیتاریان با امتیاز 8.92 بهترین بازیکن یونایتد بوده، بعد از اون هم پوگبا، لوکاکو و ماتیچ هستن (براساس سایت Whoscored) . در مقایسه راشفورد و مارسیال، راشفورد 155 دقیقه بازی کرده که 1 پاس گل داده، ولی مارسیال در 26 دقیقه ای که بازی کرده 2 تا گل زده و 1 پاس گل داده.

fa_shinobi
20-08-2017, 13:07
در مقایسه راشفورد و مارسیال، راشفورد 155 دقیقه بازی کرده که 1 پاس گل داده، ولی مارسیال در 26 دقیقه ای که بازی کرده 2 تا گل زده و 1 پاس گل داده.

در اینکه مارسیال بهتر از راشفورد بوده شکی نیست. مخصوصا تو بازی دوم تفاوتشون بیشتر بود. اما مارسیال آخر بازی اومده زمین که تیم جلو بوده و تیم حریف کمی آشفته تر بازی میکرده. ولی منم موافقم که بازی بعد باید مارسیال رو بذاره
تا اینجا میگی 4 پاس گل داده. مارسیال دو گل و یه پاس گل. لوکاکو 3 گل. پوگبا 2 گل
مشخصه که ضعف تیم تو گلزنی تا حد زیادی برطرف شده
ولی من فکر میکنم هنوز زوده برای صحبت در مورد قهرمانی. بازیهای اولیه ما زیاد سخت نیستن و محک جدی رو در مقابل بقیه تیمهای تاپ 6 میخوریم.

Mohammad
20-08-2017, 15:44
در اینکه مارسیال بهتر از راشفورد بوده شکی نیست. مخصوصا تو بازی دوم تفاوتشون بیشتر بود. اما مارسیال آخر بازی اومده زمین که تیم جلو بوده و تیم حریف کمی آشفته تر بازی میکرده. ولی منم موافقم که بازی بعد باید مارسیال رو بذاره
تا اینجا میگی 4 پاس گل داده. مارسیال دو گل و یه پاس گل. لوکاکو 3 گل. پوگبا 2 گل
مشخصه که ضعف تیم تو گلزنی تا حد زیادی برطرف شده
ولی من فکر میکنم هنوز زوده برای صحبت در مورد قهرمانی. بازیهای اولیه ما زیاد سخت نیستن و محک جدی رو در مقابل بقیه تیمهای تاپ 6 میخوریم.

صحبت من (استفاده از مارسیال به جای راشفورد) صرفا براساس آمار و ارقام نبود؛ بلکه نظر شخصی من براساس 2 بازی اخیر بود که به نوعی هم آمار اینو نشون میده :n02:

برای قضاوت در مورد تیم از هر نظر خیلی زوده؛ قهرمانی؟ :n02: هنوز خیلی کار داریم !

Captain_America
22-08-2017, 14:34
فروشگاه سایت رسمی آدیداس :

Mohammad
24-08-2017, 22:09
زلاتان رسما برای یه فصل برگشت :n12:

+

گروه A: بنفیکا، منچستر یونایتد، بازل، زسکا مسکو

یه گروه آسون ترسناک ! :n02: فراموش نکنیم ما قبلا از یه همچین گروهی بالا نرفتیم؛ هر چند الان شرایط کاملا فرق می کنه :n39:

mosi_alfa
25-08-2017, 00:01
زلاتان رسما برای یه فصل برگشت :n12:

+

گروه A: بنفیکا، منچستر یونایتد، بازل، زسکا مسکو

یه گروه آسون ترسناک ! :n02: فراموش نکنیم ما قبلا از یه همچین گروهی بالا نرفتیم؛ هر چند الان شرایط کاملا فرق می کنه :n39:
حالم از این قرعه به هم خورد، مگه میشه شانس اینقدر گند و تکراری؟؟

fa_shinobi
25-08-2017, 13:40
حالم از این قرعه به هم خورد، مگه میشه شانس اینقدر گند و تکراری؟؟

بنظرم درسته که یه بار ازین گروه صعود نکردیم ولی بیشتر اون رو اتفاق میبینم و احتمال تکرارش خیلی خیلی کمه. خوبی این قرعه این بود که بعد از اینکه از دور گروهی صعود میکنیم زمان زیادی گذشته و زلاتان و روخو برگشتن. همچنین لیندلوف هم فرصت داره تا خودش رو با تیم وفق بده.
بنظرم تیمی که مورینیو ساخته تا اگه به قرعه خیلی سختی نخوره تا نیمه نهایی هم میتونه بالا بیاد. از نظر یارگیری که نقاط ضعف رو پوشش دادیم و بازیکنان هم بنظر میاد امسال رو فرم باشن. دیگه مثل سال قبل خیلی تغییر تاکتیک و مشکل عدم آشنایی مورینیو با تیم رو هم نداریم.
قرارداد زلاتان گفته میشه که 125 هزار پوند در هفته است که اگه صحت داشته باشه چیزی حدود یک سوم فصل قبله

fa_shinobi
25-08-2017, 22:08
تقریبا ترکیب این فصل مشخص شده و به این صورته. فقط ابهت نوک حمله:n02:
اگه لیندلوف به فرم خوبش برگرده یا روخو بعد مصدومیتش اوج بگیره میشه گفت تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان میتونیم بالا بریم

Mohammad King
26-08-2017, 20:31
دوباره گیر بارسا تی وی افتادیم بازی های منچسترو نشون نمیدن اصلا

asghar taraghe
26-08-2017, 23:41
من از سایت آنتن میبینم کیفیتشم خوب بود واقعا. دوباره داشت نیمه دوم سبک بازیمون مثل پارسال میشد که هیچ برنامه ای نداریم و فقط سانتر میکنیم که خداروشکر با سه تعویض موثر بازی رو مورینیو در اورد و دو تعویضش که گل زدن و یکی دیگه تاثیر مستقیم داشت، فعلا همه چی خوبه امیدوارم ادامه پیدا کنه ...

fa_shinobi
27-08-2017, 00:52
من از سایت آنتن میبینم کیفیتشم خوب بود واقعا. دوباره داشت نیمه دوم سبک بازیمون مثل پارسال میشد که هیچ برنامه ای نداریم و فقط سانتر میکنیم که خداروشکر با سه تعویض موثر بازی رو مورینیو در اورد و دو تعویضش که گل زدن و یکی دیگه تاثیر مستقیم داشت، فعلا همه چی خوبه امیدوارم ادامه پیدا کنه ...

انتن فعلا بهترین راه برای دیدن فوتبالهاست. تو سایت و تو ورژن جدید برنامه اندرویدش هم میشه کیفیت رو تنظیم کرد تا زیاد اینترنت مصرف نکنه

در مورد خود بازی من هنوزم ترس داشتم که مساوی های پارسال تکرار نشه. اگه پنالتی گل میشد استرسی وجود نداشت. ولی فکر میکنم بازیکنان کمی استرس داشتن و از مصاحبه اشون هم معلوم بود. فکر میکنم برای این بازیها اگه لوکاکو و زلاتان هر دو باشن قطعا دروازه باز میشه.
ولی نبود یه وینگر همچنان تو ذوق میزنه. اگه یکی مثل محرز رو تیم بود خیلی خوب میشد. تا حدودی ما رو اذیت کرد

Mohammad
27-08-2017, 01:20

راه حل من کلا گوگله ! یه سرچ ساده بزنید پخش زنده فوتبال (البته به انگلیسی! :n02: ) چندین تا سایت میاد که خودشون چندین تا لینک دارن و بالاخره از یه لینکش بازی رو بدون لگ می تونید نگاه کنید؛ کاری که برای بازی امروز هم کردم :n02:

هنوز هم سراغ این سایت های ایرانی نرفتم چون تهش معلوم نیست چه خوابی دیدن !

در مورد بازی هم تیم خوب روان بازی می کنه فعلا؛ هر چند من معتقدم عیار تیم در بازی با تیم های سخت تر مشخص میشه، هنوز مونده تا بشه دقیق و درست نظر داد. حتی اگه قرار باشه از سانترها استفاده کنیم باز هم با برنامه تریم نسبت به قبل؛ طبیعی هم هست، تیم باید یه پیشرفتی نسبت به قبل کرده باشه. از یه بابت هم خوشحالم، اونم اینکه امروز مارسیال از اول بازی کرد و راشفورد به عنوان جانشین به جای مارسیال هم نیومد. تعویض های خوبی داشت مورینیو.

سال قبل هم اوایل خوب نتیجه می گرفتیم ولی اصلا خوب بازی نمی کردیم. این فصل به مراتب بهتریم. بازی بعدی مهمان استوک هستیم، بعد با اورتون داریم که می تونه بازی سختی باشه، بعد از اون هم ساوتهمپتون، کریستال پالاس و در نهایت لیورپول ! ببینیم بعد از بازی لیورپول چقدر نظرمون در مورد تیم عوض شده :n02:

Layken
27-08-2017, 21:29
خیلی خفنه تیم این فصل یونایتد :دی
فقط خدایی لوکاکو دس کمی از کریم نداره :دی

Mohammad
28-08-2017, 09:40
خیلی خفنه تیم این فصل یونایتد :دی
فقط خدایی لوکاکو دس کمی از کریم نداره :دی

نکن از این کارها برادر ! نکن ! :n02: فصل پیش هم اومدی همین حرف ها رو زدی ( اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) ششم شدیم :n02: بزن به تخته، چارچوب در، میز صندلی، نمی دونم، هر چی پیدا می کنی :n02: برو یه کم از تیم خودت تعریف کن :n09: :n31:

fa_shinobi
28-08-2017, 17:06
چند پیشنهاد برای آنلاین دیدن بازیها:
البته این روزها صدا و سیما که همه بازیها رو پوشش میده اما احیانا ممکنه یکی دو تا بازی از دستشون در بره و نتونن پخش کنن. من سعی کردم راههای ساده و بهتری رو که میشه فوتبال ها رو آنلاین دید اینجا بگم.
سایتهای زیادی هستن که آنلاین پخش میکنن مثل watchmatch.ir یا footbin1.in
ولی این چند مورد پیشنهاد من به شماست:
این سایت کانالهای پخش کننده رو خودش لیست کرده و برای هر شبکه چند تا لینک داره. با اینترنت نسبتا ضعیف هم جواب میده
اینم سایت خوبیه با 5 تا لینک برای هر بازی که فقطم مختص لیگ جزیره نیست.
سایت آنتن که کیفیت های مختلف هم داره
اگه با گوشی میخواید ببینید یکی از راههاش همون برنامه آنتن هست.برنامه های خوب دیگه ای هم هستن مثل uktvnow و bein sports که لینکش این پایین هست و زیادم نت مصرف نمیکنن.
ضمنا خیلی وقتها میشه به همون سایتهایی که بالا گفته شده سر بزنید. اگه مشکلی بود میتونید فایرفاکس نصب کنید و گزینه request desktop site رو بزنید تا به شکل مرورگر دسکتاپ وارد سایت بشه، نه مرورگر گوشی
خیلی وقتها حجم مصرف اینترنت اهمیت زیادی داره. اگه میخواید بدونید دقیقا چقدر اینترنت مصرف میشه پیشنهاد من استفاده از آنتی ویروس Dr.web هست. بعد از نصب و فعال سازی یه گزینه داره به نام firewall یا دیوار آتش که اون رو فعال کنید این برنامه ترافیک رو کنترل میکنه و مشخص میکنه که هر برنامه دقیقا چقدر مصرف داشته. اینم لینکش
برنامه های مدیریت ترافیک زیادی هم برای ویندوز هست که میتونید سرچ کنید
پ.ن: شایعات زیادی هست مبنی بر اینکه صدا و سیما بازیها رو پخش نمیکنه تا مردم به سمت آنتن رو بیارن. با توجه به حق پخش، تبلیغات تو ورزش3 و گزارشگر فارسی که گذاشتن این حرف خیلی بعید نیست. سری آ که هیچ... این هفته هم که از لیگ برتر فقط یه بازی پخش کردن. یعنی ممکنه لازم باشه تحریمش کنیم:n05:

Layken
29-08-2017, 20:47
خبر رسیده که یونایتد 105 برا بیل پیشنهاد داده :دی

باور کنید جنسش اصل اصل بخرید ضرر نمی کنید.
روش چند تا لایک و ماچ هم میدیم بهتون فقط بخرید :دی

Mohammad
30-08-2017, 10:23

اگه زیدان چراغ سبز نشون داده بود که رفته بود تو پاچمون ! دمش گرم که اینقدر دوسش داره ! :n02: هرچند فکر کنم آش کشک خالست ! دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره :n02:

fa_shinobi
30-08-2017, 12:38

من با خرید بیل موافقم. بیل کاشته زن چپ پاست که تیم ما نداره. تجربه اش تو لیگ قهرمانان زیاده. فیزیک بدنیش هم به اونایی میخوره که خوزه عاشقشونه.
من فکر میکنم کسیه که تو خیلی بازیها میتونه بازی رو دربیاره. مثلا تو یورو یه تنه ولز رو اورد بالا. الانم بخاطر تغییر ترکیبها و روحیه ضعیفش افت کرده و امید به برگشتن به اوجش بنظرم زیاده. چون یه بازیکن حرفه ای و سختکوشه.
اون 105 رو که مارکا درآورد که یهنی دروغ محض. کی واسه بازیکن 29 ساله 100 تا میده. ولی اگه اوکی باشه با رقمی کمتر مورینیو حاظره بخرتش.

Mohammad
30-08-2017, 14:22
اون 105 رو که مارکا درآورد که یهنی دروغ محض. کی واسه بازیکن 29 ساله 100 تا میده. ولی اگه اوکی باشه با رقمی کمتر مورینیو حاظره بخرتش.

جواب این سوالتون دقیقا یونایتد هست ! :n02: یعنی یونایتد همون باشگاهی هست که برای یه بازیکن 29 ساله 100 تا رو هم میده ! اینقدر که عادت کردیم به خریدهای الکی گرون !
به نظر من تابستان آینده احتمال انتقال بیل خیلی زیاده. اینکه به درد ما می خوره یا نه و آیا خرید خوبی هست یا نه باید این فصل رو صبر کرد. الان من با خریدش مخالفم. قطعا بیل در رئال موندنی هست و صرفا براساس این شایعه اظهار نظر کردیم. :n39: رئالی ها حالش رو ببرن، با آقا کریم زوج طلایی هستن :n09:

fa_shinobi
13-09-2017, 00:29
چه خاکی میخوره این تاپیک...
بازی خوبی بود و تیم بعد از گل سومم هم روحیه گلزنی داشت. اشلی یانگ عالی بود و سانتراش هم همیشه مثال زدنی بوده. ماتا هم خیلی پرتلاش بود. و فلینی که دیگه هیچ... کلی حرکت تمنیکی هم اومد. برعکس میخیتاریان افتضاح بود و امشب تعویض هم نشد.
امیدوارم مصدومیت پوگبا جدی نباشه.

BPNIROU
16-09-2017, 20:19
فردا اسطوره باشگاهمون، کسی که سال ها مارو شاد کرد با لباس تیم اورتون وارد تئاترآرزوها میشه، حس عجیبی هست اما قطعا همه به احترامش بلند میشن و تشویقش میکنند، مصدومیت پوگبا هم جدی هست و تا 6 هفته از بازی ها به دور هست

Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk

BPNIROU
17-09-2017, 21:40
برد ارزشمند و قاطع تیممون رو تبریک میگم و اتفاق حالب اینه که ما به همراه سی تی زن ها با 16 گل زده و 2 گل خورده کاملا برابر در صدر جدول قرار گرفتیم

fa_shinobi
21-09-2017, 16:14
4 دیگه شده یه نماد :n05:

eman619rv
23-09-2017, 13:43
خب خب سلام خدمت دوستان خیلی قدیمی و زیرخاکی :))
تو ایمیل هام دنبال چیزی بودم و ناخوداگاه با اینجا برخورد کردم و گفتم به یاد گذشته پستی گذاشته باشم.

عرض شود که عجب تیمی شدیم امسال، ورود ماتیچ به تیم مثل یه معجزه همه چیز رو عوض کرد و میشه گفت تقریبا پازل تیم کامل شد، از طرفی فرم خوب میختاریان که بلاخره در حد بازی های دورتموندش ظاهر شد عنصر خلاقیت و غافلگیری رو به خط حمله تیم برگردوند. در واقع خوش شانس بودیم که بازیکن هامون فرم خوبی داشتن.

مصدومیت پوگبا فرصت خوبیه واسه هررا که باز به ترکیب برگرده، در خط دفاع هم به نظر میرسه جونز داره میشه همون جونز سه سال پیش.
فصل تا اینجای کار با ما خوب تا کرده ولی باید واسه روزهای سخت آماده بشیم، به ویژه که کریسمس سختی خواهی داشت.
روح بزرگی کردن به تیم برگشته و واقعا خوزه کاری کرده که بازیکن ها بفهمن واسه چه باشگاه مهمی بازی میکنن و هر بازی باید بزرگی کنن و بهترین بهترین شون رو ارائه بدن

nw_nk
23-09-2017, 21:24
واکنشی خاص از مورینیو و باز هم اخراج!

مورینیو در اوقات اضافه و بعد از اعتراض به داور چهارم و بغل کردن او از سوی قاضی میدان اخراج شده و بعد از دست دادن با اعضای کادر فنی حریف راهی رختکن شد تا دوباره در لیگ جزیره طعم اخراج شدن را بچشد.

asghar taraghe
26-09-2017, 17:14
امیدوارم سیتی مث فصل پیش اول کار جو گیر شده باشه وگرنه حتا اگه تاتنهام و چلسی هم به اوج بر نگردن این فصل کار خیلی سخته

BPNIROU
30-09-2017, 19:55
برد ارزشمند و چهارمین برتری 4-0 تیممون رو به هواداران تبریک میگم. تیم به شخصیت واقعی خودش رسیده و بزرگترین چالش ما بعد فیفادی بازی سنتی ما با لیورپولی هاست که باید برای قهرمانی اولین قدممون یعنی برد لیورپول رو بدست بیاریم

nw_nk
01-10-2017, 12:33
Fact

S0R3N4
10-10-2017, 21:37
سلام دوستان
وقتتون بخیر

کسی از آخرین وضعیت پل پوگبا خبری نداره؟!

قرار نبود مصدومیتش اینقدر طولانی بشه که شد !
خبر ندارید کی بر میگرده؟!
به بازی فوق العاده حساس مون با لیورپول میرسه ؟!!

fa_shinobi
11-10-2017, 12:55
سلام دوستان
وقتتون بخیر

کسی از آخرین وضعیت پل پوگبا خبری نداره؟!

قرار نبود مصدومیتش اینقدر طولانی بشه که شد !
خبر ندارید کی بر میگرده؟!
به بازی فوق العاده حساس مون با لیورپول میرسه ؟!!

تو کانال فارسی هواداران منچستر نوشته بود(@manutd). زمان دقیقش رو یادم نیست. فکر کنم دو ماه.
قطعا به بازی با لیورپول و چندتا بعدش هم نمیرسه
فلینی هم متاسفانه مصدوم شد و اونم دو سه بازی نیستش. اینقدر خوب کار کرد که فکر کنم اگه پوگبا برمیگشت نیمکت نششن فلینی میشد :n02: ولی اینم به فال نیک میگریم برای اوج گرفتن هررا.

S0R3N4
12-10-2017, 22:39
تو کانال فارسی هواداران منچستر نوشته بود(@manutd). زمان دقیقش رو یادم نیست. فکر کنم دو ماه.
قطعا به بازی با لیورپول و چندتا بعدش هم نمیرسه
فلینی هم متاسفانه مصدوم شد و اونم دو سه بازی نیستش. اینقدر خوب کار کرد که فکر کنم اگه پوگبا برمیگشت نیمکت نششن فلینی میشد :n02: ولی اینم به فال نیک میگریم برای اوج گرفتن هررا.

درسته ! فلینی فراتر از حد انتظار ظاهر شده بود ...

اما هیچکس توانایی اینو نداره جای خالی پوگبا رو پر بکنه برامون ! اونم توی بازی به این مهمی ای که لیورپول داریم ... !!

امیدوارم هرچه زودتر برگرده...

دوستان ؟! با توجه به FIFA DAY ای که داشتیم ، وضعیت تیم رو چطور ارزیابی میکنید ؟! مخصوصا اینکه مصدوم هم دادیم .... !!

و البته وضعیت لیورپول چطوریاست ؟!

بنظرتون بازی های ملی ، سر آخر به سود و به ضرر کدوم تیم بوده برای بازی روزه شنبه ؟!

پ.ن:
به جز پوگبا و فلینی و مصدومانی که از قبل داشتیم ( روخو و زلاتان ) برای بازی روزه شنبه دیگه چه بازیکنانی رو در اختیار نداریم ؟!

یه زمزمه هایی در مورده جونز هم شنیده میشد که نمیدونم تا چه حد صحت داشته باشه ... !!

لیورپول با تمام نفراتش به مصاف ما میاد؟! یا اونا هم درگیره مشکلاتی که ما داریم ( مصدومین زیاد و کلیدی ) هستن تا حدودی؟!

* اگر کل نفراتمون رو در اختیار داشتیم ، خیلی نگران بازی شنبه نبودم با توجه به تیم بی نظیری که ژوزه مورینیو برای این فصل ساخته !

اما متاسفانه در بدترین زمان ممکن بازی های ملی رو داشتیم که طبق معمول برای ما دردسر ساز شد با تلفاتی که رو دستمون گذاشته و از اون مهم تر ، تیم رو میتونه از فرم بسیار عالی خودش دور کرده باشه این وقفه ها و البته تمرین نکردن کل اعضای تیم با همدیگه ... !!

fa_shinobi
12-10-2017, 23:57
فیفا دی که همه رو مصدوم کرده. چلسی منچستر لیورپول... همه مصدوم دادن.
در کل که وضعیت ما خیلی بهتر از لیورپول بوده. لیورپول هفته های قبلی رو خیلی بد کار کرده بود.
لوکاکو که مصدومیتش برطرف شد ولی جونز مشخص نیست که به بازی میرسه یا نه. ولی از اون طرف مانه هم که حرف اول رو تو لیورپول میزنه مصدوم شده.
در کل فکر میکنم شرایط برابری داریم اگه عملکرد هررا خوب باشه مسلما شانس بیشتری برای برد داریم

- - - Updated - - -

فیفا دی که همه رو مصدوم کرده. چلسی منچستر لیورپول... همه مصدوم دادن.
در کل که وضعیت ما خیلی بهتر از لیورپول بوده. لیورپول هفته های قبلی رو خیلی بد کار کرده بود.
لوکاکو که مصدومیتش برطرف شد ولی جونز مشخص نیست که به بازی میرسه یا نه. ولی از اون طرف مانه هم که حرف اول رو تو لیورپول میزنه مصدوم شده.
در کل فکر میکنم شرایط برابری داریم اگه عملکرد هررا خوب باشه مسلما شانس بیشتری برای برد داریم

S0R3N4
15-10-2017, 21:07
سلام دوستان
وقتتون بخیر ؟!

مدافع خوبمون ، اریک بایی (بیلی) چند بازی اخیر در تیم حضور نداره ! علتش چیه ؟!
نکنه این یکی ستاره مون هم مصدوم شده ؟! آخه اصن جزو بازیکنان نیمکت نشین هم نبود در بازی با لیورپول ... !!

BPNIROU
16-10-2017, 02:45
اماده نیست

fa_shinobi
17-10-2017, 13:17
سلام دوستان
وقتتون بخیر ؟!

مدافع خوبمون ، اریک بایی (بیلی) چند بازی اخیر در تیم حضور نداره ! علتش چیه ؟!
نکنه این یکی ستاره مون هم مصدوم شده ؟! آخه اصن جزو بازیکنان نیمکت نشین هم نبود در بازی با لیورپول ... !!

بازم مصدومیت در بازیهای ملی.
البته خدارو شکر جونز مصدوم نیست و یه مدافع سرحال داریم. از بین اسمالینگ یا لیندلوف هم یکی قرار میگیره که بنظرم برای بازی با بنفیکا کافیه. مشکل ما بیشتر تو خط هافبکه که پوگبا، کریک و فلینی مصدومن و با بازیهای پشت سر هم هررا و ماتیچ احتمال مصدومیت اونا هم بالا میره. امیدوارم فلینی یا کریک به بازی شنبه با هادرسفیلد برسن

بازی با لیورپول خیلی دفاعی بازی کردیم. هر چند که با توجه به مصدومین منطقی بود و یه امتیاز رو کسب کردیم ولی با آبروی یونایتد بازی شد. تیمی که تو چند سال اخیر اینقدر مخارج سنگین داشته نباید 90 دقیقه اتوبوسی دفاع کنه. جز یه فرصت که لوکاکو داشت هیچ موقعیت دیگه ای نداشتیم. تو کل بازی 6-7 نفر تو دفاع بودن و ضد حمله هم نداشتیم. انتظار همچین چیزی نمیرفت و تمام رسانه ها و افراد مختلف این بازی رو مسخره کردن

S0R3N4
18-10-2017, 01:13
بازم مصدومیت در بازیهای ملی.
البته خدارو شکر جونز مصدوم نیست و یه مدافع سرحال داریم. از بین اسمالینگ یا لیندلوف هم یکی قرار میگیره که بنظرم برای بازی با بنفیکا کافیه. مشکل ما بیشتر تو خط هافبکه که پوگبا، کریک و فلینی مصدومن و با بازیهای پشت سر هم هررا و ماتیچ احتمال مصدومیت اونا هم بالا میره. امیدوارم فلینی یا کریک به بازی شنبه با هادرسفیلد برسن

بازی با لیورپول خیلی دفاعی بازی کردیم. هر چند که با توجه به مصدومین منطقی بود و یه امتیاز رو کسب کردیم ولی با آبروی یونایتد بازی شد. تیمی که تو چند سال اخیر اینقدر مخارج سنگین داشته نباید 90 دقیقه اتوبوسی دفاع کنه. جز یه فرصت که لوکاکو داشت هیچ موقعیت دیگه ای نداشتیم. تو کل بازی 6-7 نفر تو دفاع بودن و ضد حمله هم نداشتیم. انتظار همچین چیزی نمیرفت و تمام رسانه ها و افراد مختلف این بازی رو مسخره کردن

مهم صلاح و مصلحت تیم بود که با توجه به شرایط تیممون و شرایط جدول و .... ، بهتر از هر کسی خوده مورینیو میدونه که برای قهرمانی در لیگ برتر باید چه کار کرد ... !! نه رسانه ها که بدنبال خوراک خودشون هستن ...

مصدومیت اریک بایی تا چه حد جدیه ؟! معلوم نیس کی بر میگرده ؟! واقعا مدافع بی جانشینی هستش (با توجه به نبوده روخو )

در مورده پوگبا و فلینی خبره جدیدی در دسترس نیس ؟! زمان بازگشتشون معلوم نشده ؟!

Mohammad King
21-10-2017, 10:35
این بارسا تی وی شورشو در آورده اصلا بازی های ما رو پخش نمیکنن دوباره زنگ زدم انتقاد کردم ازشون

Mohammad
22-10-2017, 09:08
دوستان کسی بازی با هادرسفیلد رو دید؟ چی شد که اینطور شد؟ :n02: بیاید کالبد شکافی کنیم دیگه اتفاق نیافته !

Ahmad
22-10-2017, 13:57
دوستان کسی بازی با هادرسفیلد رو دید؟ چی شد که اینطور شد؟ :n02: بیاید کالبد شکافی کنیم دیگه اتفاق نیافته !
وقتی لیندلف رو فقط تو لیگ قهرمانان بازی میده و تو لیگ بازیش نمیده میشه همین :n02:
خستگی بازیکنا رو هم باید درنظر گرفت.

fa_shinobi
23-10-2017, 00:20

اره بازی رو دیدیم. خستگی که موج میزد تو سبک بازی.
جونز نیمه اول مصدوم شد و سریع دو گل رو اشتباه ماتا و لیندلوف خوردیم. بین دو نیمه هم ماتا و مارسیال با میکی و راشفورد تعویض شدن. یه گل زدیم و اواخر بازی دیگه نیروی هجومی نداشتیم که اضافه کنیم.
مقصر باخت بازیهای زیاد، تعویضهای نابجا و لیندلوف بود. لیندلوف فعلا با چیزی که انتظار داشتیم خیلی فاصله داره. صد رحمت به اسمالینگ. اگه مایکل کین رو میگرفتیم از همون روز اول میتونستیم بذاریمش تو ترکیب ولی لیندلوف یه خرید بلند مدته و این فصل از دسترس خارجه.
بازی بعدی تو لیگ با تاتنهامه که خیلی مهمه. امروز تاتنهام ترکوند لیورپولو.
خوزه حتما باید تو بازی اتحادیه تیم دومو زمین بفرسته. متاسفانه هافبکها و مدافعین همه مصدومن. شاید مک تومینای رو جای هررا یا ماتیچ بذاره و بلیند رو جای اسمالینگ و لیندلوف. تو حمله دستش بازتره

Mohammad
23-10-2017, 09:19
اینجاهاست که تیم باید عیار واقعی خودش رو نشون بده؛ منظورم بازی با لیورپول و تاتنهام هست. با همین مساوی و باخت اخیر فاصلمون با سیتی به 5 تا رسید. بعد از تاتنهام با چلسی و واتفورد و آرسنال و خود سیتی هم بازی داریم (هفته 16 با سیتی)، یعنی با تیم های اول تا ششم جدول !! :n02:

تویه لیست مصدومان هم فلینی و بیلی تا 1 هفته ی دیگه و پوگبا و روخو تا 2 هفته ی دیگه بر می گردن. وضعیت جونز و کریک هم نامشخصه.

Ezel
29-10-2017, 12:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _n.jpg

وقتی میخوان جلوت فشنگ بازی کنن ... :n09::n09::n09:

( عکس و کپشن به نقل از پیج اینستا گرام فوتفان ایران ، زرد ترین رسانه ی فوتبالی ایران و چه بسا جهان :n09: )

================================================== =================

عرض به حضورتون که این هم از تاتنهام ، تیم در روند خوب خودش هست از لحاظ نتیجه گیری ( با فاکتور از باخت به هادرسفیلد ) ، اما در فرم اول فصل نیست به لحاظ بازی که البته با لحاظ مصدومیت پوگبا عمدتا قابل درک هست

به هرحال با توجه به اینکه سیتی امسال داره یقه ی همه رو میگیره و به زیر 3-4 تا گل هم رضایت نمیده ، بسیار بسیار سخته که تیمی بتونه باهاش در کورس بمونه تا آخر فصل ، و این میتونه یک چالش بزرگ برای مورینیویی باشه که از این جور چالشها استقبال میکنه ضمن اینه از همه مهمتر سرمربی سیتی پپ هست که با مورینیو عاشقانه های زیادی رو از سر گذروندن قبل ها :n09:

نکته های خوب در تیم امسال ما زیاده ، از مارسیالی که تا میاد توو گل میزنه معمولا گرفته تا والنسیایی که عالی هست در دفاع راست ، دخیای آماده و لوکاکوی سرحال و ... و ... همه نوید یک فصل خوب رو میده که به تیم امیدواری زیادی داشته باشیم و جلوی تیمهای خطرناک هم خیالمون راحته تا حدود زیادی بخاطر شخصی که استاد مقابله با تیمهای خوب هست :n09:

BPNIROU
01-11-2017, 09:41
چهارمین برد در چهارمین بازی جام قهرمانان رو تبریک میگم و به قول فرگوسن افسانه ای تیمی که در مرحله گروهی 11 امتیاز کسب کنه قطعا به دور حذفی صعود میکنه ما صعودمون قطعی شد و فقط برای صدرنشینی باید به میدان بریم و امیدوارم رئیس در 2 بازی باقی مانده بازیکن های اکادمی رو استفاده کنه چون تو روحیشون خیلی تاثیر داره بازی در جام قهرمانان، و یک مورد دیگه اینکه فراموش نکنید اگر یه افت تو بازیسازی تیم رخ داده دلیلش نبودن فوق ستارمون پوگبا هست که وقتی برسه دوباره تیممون فوق العاده میشه، تا نیست باید سعی کنیم هرطوری که میشه ببریم، به تیممون امید زیادی دارم و لوکاکو هم وحشتناک داره فشار میاد بهش در تمام بازی ها 90 دقیقه بازی کرده برگشت زلاتان و بازی گردشی اون فشارو از روش برمیداره و با اینکه فلینی به زودی برمیگرده اما از ته دل امیدوارم دوباره مصدوم شه خیلی بدم میاد ازش

Sent from my SM-A500Y using Tapatalk

Captain_America
05-11-2017, 18:56
بدون در نظر گرفتن بازیهای امروز ۵ امتیاز و +۱۰ تفاضل گل از سیتی عقب هستیم اونم تو ۱۰ بازی !

manchester fan
05-11-2017, 23:13
واقعا باختن به این چلسی زور داشت
این باخت هم مقصرش فقط و فقط مورینیو هست

اصلا نیازی نبود که انقدر محتاط و تدافعی بازی کنیم اونم جلو این تیم چلسی

nw_nk
06-11-2017, 20:42
Nov 1986 To May 2013 - What An Era

Mohammad
07-11-2017, 13:28
با این وضع بازی و نتیجه گیری تیم مقابل تیم های بزرگ، خیلی رویا پردازی هست که انتظار داشته باشیم بتونیم با این مورینیو لیگ یا لیگ قهرمانان رو فتح کنیم !! :n15:بعد مورینیو مصاحبه می کنه میگه در یه بازی پایاپای بازی رو باختیم ! اونوقت اگه آمار رو یه نگاهی بندازید می بینیم که کل شوت های ما نصف چلسی بوده ! (9 تا) ، از اون 9 تا هم فقط 2 تاش تویه چارچوب بوده و در مقابل چلسی 8 تا شوت تویه چارچوب داشته ! حالا نمی دونم تعریف پایاپای دقیقا چیه ! :n02: خبر زیر هم در نوع خودش خیلی جالبه و البته قابل تامل ! :n29:

تهدید مورینیو به جدایی از منچستریونایتد!
اخبار حاکی از آن است که ژوزه مورینیو از فعالیت هیئت مدیره باشگاه منچستریونایتد رضایت ندارد.
علیرغم شروعی فوق العاده حالا شیاطین سرخ با صدر جدول و رقیب همشهری 8 امتیاز فاصله داشته و امیدهای قهرمانی آنها هر هفته کمرنگ تر می شود.
طبق ادعای منچسترنیوز، مورینیو از سران تیمش خواسته مبلغ بیشتری را برای بازار نقل و انتقالات در نظر بگیرند تا ستارگان بزرگی راهی اولدترافورد شوند در غیر اینصورت، او ممکن است این باشگاه را ترک کند.
همچنین طبق اخبار سان، خورخه مندس مدیر برنامه مورینیو هنوز ارتباط با پاری سن ژرمن را به طور کامل قطع نکرده و ممکن است در صورت ادامه نارضایتی ها، مقصد مورینیو در تابستان سال آتی پاریس باشد.
مورینیو در تابستان امسال تلاش زیادی برای جذب ایوان پریشیچ ستاره کروات اینتر داشت اما در نهایت یونایتدها قادر به پرداخت درخواست 55 میلیون یورویی نراتزوری نبودند تا این انتقال منتفی شود.
اگرچه مورینیو در تابستان بارها از عملکرد تیمش در بازار نقل و انتقالات ابراز رضایت کرد، اما به نظر می رسد در پشت پرده و با توجه به اضافه شدن ستارگان گرانقیمت به ترکیب سیتی او از بازیکنان تیمش راضی نیست و به دنبال ستارگان بزرگ تر است.

fa_shinobi
11-11-2017, 00:57
واقعا زورمون به چلسی نرسید. ولی خوب چلسی جزو معدود تیمهاییه که آمار بردش از ما بیشتره که زمان فرگوسن هم همین بوده. بازی هم تو خونه حریف بود.
فکر میکنم این بازی باعث میشه که فشار بیشتری رو مورینیو بیاد و سبک بازیش رو کمی تغییر بده.
گفته شده تو ژانویه میتونه بازیکن بخره و باید تعدادی رو هم بفروشه. وینگ راست این فصل لینگارد خیلی بد بازی میکنه و ماتا هم پرنوسان بوده. میکی هم علی رقم شروع فوق العاده اش خیلی ضعیف کار کرده. ممکنه اوزیل خریداری بشه و رقیب میکی تو پست شماره ده بشه. ممکن هم هست وینگ راست خریداری بشه و ماتا بیاد پشت مهاجم. ولی بهرحال زیاد نباید به خرید ژانویه دل بست
خدا رو شکر پوگبا و روخو و زلاتان دارن برمیگردن و دست مورینیو بازتر مییشه

Mohammad
11-11-2017, 18:52
واقعا زورمون به چلسی نرسید. ولی خوب چلسی جزو معدود تیمهاییه که آمار بردش از ما بیشتره که زمان فرگوسن هم همین بوده. بازی هم تو خونه حریف بود.
فکر میکنم این بازی باعث میشه که فشار بیشتری رو مورینیو بیاد و سبک بازیش رو کمی تغییر بده.
گفته شده تو ژانویه میتونه بازیکن بخره و باید تعدادی رو هم بفروشه. وینگ راست این فصل لینگارد خیلی بد بازی میکنه و ماتا هم پرنوسان بوده. میکی هم علی رقم شروع فوق العاده اش خیلی ضعیف کار کرده. ممکنه اوزیل خریداری بشه و رقیب میکی تو پست شماره ده بشه. ممکن هم هست وینگ راست خریداری بشه و ماتا بیاد پشت مهاجم. ولی بهرحال زیاد نباید به خرید ژانویه دل بست
خدا رو شکر پوگبا و روخو و زلاتان دارن برمیگردن و دست مورینیو بازتر مییشه

به نظرم نباید خودمون رو با این چیزا گول بزنیم. چقدر تویه بازار نقل و انتقالات باید هزینه کنیم؟ مشکل بازیکنان نیستن. حداقل عقیده من اینه. ممکنه تویه یه بازی زورمون نرسه ولی این سبک بازی و این اختلاف آماری قابل قبوله؟ اگه یه تیمی نتونه رقبای مستقیمش رو ببره چطوری می تونه جام ببره؟

مقابل چلسی خیلی بد بازی کردیم. یونایتد مقابل تیم های بزرگ خیلی ترسو و دفاعی بازی می کنه. شاید بعضی وقت ها نتیجه بگیره، ولی اکثر مواقع هم نتیجه نمی گیره !

pcforlife
13-11-2017, 14:57
به نظرم نباید خودمون رو با این چیزا گول بزنیم. چقدر تویه بازار نقل و انتقالات باید هزینه کنیم؟ مشکل بازیکنان نیستن. حداقل عقیده من اینه. ممکنه تویه یه بازی زورمون نرسه ولی این سبک بازی و این اختلاف آماری قابل قبوله؟ اگه یه تیمی نتونه رقبای مستقیمش رو ببره چطوری می تونه جام ببره؟

مقابل چلسی خیلی بد بازی کردیم. یونایتد مقابل تیم های بزرگ خیلی ترسو و دفاعی بازی می کنه. شاید بعضی وقت ها نتیجه بگیره، ولی اکثر مواقع هم نتیجه نمی گیره !
در تائید صحبت های محمد
ما واقعا تیم پر مهره ای داریم، نیمکتمون هم خالی نیست. ولی اون فعل خواستن از جانب کادر فنی منتقل نمیشه یا بازیکنان زود تسلیم میشن. موضوع بدشانسی یا خوش شانسی نیست. چون احتمال رخ دادن مداوم بدشانسی یا خوش شانسی خیلی کمه.
ما همین فصول آخر فرگوسن یه بازی با بلکپول داشتیم تو خونه حریف، 2-0 عقب افتادیم، ولی 3-2 بردیم در دقایق آخر (گلای برباتوف یادمه). ولی همین بازی با هادرسفیلد چند هفته پیش، نمونه ای بود از اینکه انگار بازیکنان و کادر فنی از لحاظ نگرش و فکری مشکل داره.
تیم ما بعضا خیال راحت بازی میکنه و خیلی زود خودش رو با شرایطی که تاکتیک های تیم حریف بهش تحمیل میکنه، تطبیق میده و پیاده سازی برنامه های تاکتیکیش رو فراموش میکنه. اگر عقب بیفته از حریف، به نظر میرسه تو ذهن بازیکنا این فکر میگذره که 30 تا بازی مونده تا آخر فصل... حالا یکیشم ببازیم مهم نیست!
چند روز پیش با یکی از دوستانم راجع به مشکل یونایتد صحبت میکردم. به من گفت اوزیل بیاد، شرایطمون بعد ژانویه بهتر میشه. در صورتی که به نظر من تغییری حاصل نخواهد شد. ما واقعا! تاکید میکنم واقعا تیم خوبی بستیم.
به واقع سر الکس با نصف این استعداد ها و بازیکنان مشهور، لیگ رو میگرفت، اونم خیلی راحت.
امیدوارم مورینیو یه فکری بکنه و البته مصدوم ندیم و مصدوم ها خیلی زود برسن. بازی های ملی و جام جهانی سال بعد،، میتونه هم تهدید باشه (دیدارهای دوستانه، مصدومیت، خستگی) هم فرصت (انگیزه بازیکنان برای حضور در تیم های ملیشون). امیدوارم، فرصت، نصیب ما بشه.

fa_shinobi
14-11-2017, 13:34

تحلیلی بر سیستم مورینیو
مورینیو تو همه تیمهاش از سیستم 4231 استفاده کرده. تو منچستر هم ترکیب سمت چپ عکس رو داریم. زمان فن‌خال ما بازیکنای درستی نداشتیم ولی الان با اینکه سطح بازیکنامون بالا رفته ولی هنوز یه مشکل داریم که بعضیا مناسب پست خودشون نیستن. مثلا تو وینگ چپ.
نمیدونم تعریف دقیق وینگ چیه. ولی چیزی که من دارم میبینم اینه که وظیفه مارسیال(یا راشفورد) خیلی با رونالدوی رئال فرق داره. مارسیال باید تو کارای دفاعی شرکت کنه و بیشتر وظیفه موقعیت‌سازی برای مهاجم نوک رو داره. ولی رونالدو کمتر دفاع میاد و کمتر بازی‌سازی میکنه و در عوض میل گلزنیش به اندازه مهاجم نوکه. مارسیال و راشفورد هم دقیقا میل هجومی بیشتری دارن و باید بیشتر برای گلزنی جلو برن. منتها ما مثل رئال، ابزار لازم تو دفاع و خط میانی رو نداریم تا مارسیال با خیال راحت کارای هجومی انجام بده. تو رئال مورینیو هم مدافعین بهتر میتونستن کارشون رو انجام بدن و مدافعین کناری هم بیشتر نفوذ و موقعیت‌سازی میکردن. تو تیم ما فقط والنسیا بعضی وقتها از راست نفوذ میکنه.
برای همین من فکر میکنم که سیستم 442 لوزی مثل شکل سمت راست مناسبتره. تو این سیستم پوگبا سمت چپی قرار میگیره که براش بهترین پستشه. ماتا که بازیکن خلاق‌تر و بازیسازی هست سمت راست قرار میگیره و از طرفی چون با میخیتاریان هم هماهنگی خوبی دارن، میتونن همراه والنسیا توپ رو سمت راست بگردونن و به نزدیک محوطه جریمه بیارن و موقعیت ایجاد کنن.
مارسیال که نوک قرار میگیره تا با کمک لوکاکو نقش گلزنی رو داشته باشن. ولی چون مارسیال تو کناره‌ها هم خوب کار میکنه می‌تونه مواقعی که لازم شد بیاد سمت چپ و با میخیتاریان و پوگبا پاسکاری و موقعیت‌سازی کنن. دفاع چپ هم که نقطه ضعف ماست همون وظایف دفاعی رو داشته باشه تا تو ضد حمله‌ها هم غافلگیر نشیم. اینطوری هم تو دفاع ریسک نمی‌کنیم و هم نقش بازیکنان متناسبتر با پتانسیل اوناست.
شاید این سیستم کامل نباشه ولی فکر میکنم از سیستم فعلی بهتر باشه.

Mohammad
17-11-2017, 19:52
رسمی؛ زلاتان، روخو و پوگبا آماده بازی مقابل نیوکاسل هستند
وبسایت رسمی برنامه نود - زلاتان، روخو و پوگبا با رهایی از بند مصدومیت، آماده هستند در بازی مقابل نیوکاسل به زمین بروند.
به گزارش وبسایت نود، ژوزه مورینیو سرمربی منچستریونایتد در آستانه دیدار تیمش در لیگ برتر مقابل نیوکاسل، خبر خوبی را برای هواداران تیمش اعلام کرده و اذعان داشته که پل پوگبا، زلاتان و مارکوس روخو می توانند از بازی با نیوکاسل، شیاطین سرخ را همراهی کنند. پل پوگبا دو ماه قبل مصدوم شد و در ۱۲ بازی قبلی یونایتد غایب بود. زلاتان و روخو هم در ماه آپریل در دیدار با اندرلخت دچار مصدومیت شدند.
مورینیو درباره بازگشت مصدومین تیمش چنین گفته است:
مصدومین بلندمدت تیم نیز دوران ریکاوری را پشت سر گذاشته اند و آماده بازی هستند. روخو، پوگبا و زلاتان می توانند تیم را در دیدار مقابل نیوکاسل همراهی کنند.
در مورد پل پوگبا اکنون می توانم راحت حرف بزنم، نمی خواستم در زمان مصدومیتش، صحبتی درباره او بکنم. اما به راحتی می توانید نتایج منچستریونایتد را پیش از مصدومیت پل پوگبا و بعد از مصدومیت او مشاهده و مقایسه کنید. کیفیت هایی در فوتبال ما وجود دارد، خصیصه هایی در سبک بازی مان وجود دارد که بودن یا نبودن پوگبا در آن کیفیت تاثیر گذار است.
فصل قبل زلاتان تا قبل از مصدومیتش، در اکثر دقایق برای ما بازی کرد. این فصل یاد گرفتیم که بدون زلاتان، چطور بازی کنیم. به سبکی متفاوت بازی کردیم ولی او بازیکن بسیار مهمی برای ماست. از بازگشتش به تیم استقبال می کنیم. او با شخصیت قوی ای که داشت توانست از پس این مصدومیت بر آید. گفته بودیم که در سال ۲۰۱۷ برمی گردد، ولی ۳۱ دسامبر ۲۰۱۷ یک چیز است و اواسط نوامبر یک چیز دیگر. البته اکنون نمی توان انتظار داشت ۹۰ دقیقه آماده حضور در زمین باشد و یا هر بازی به میدان برود. باید به او زمان داد تا به فرم و شرایط ایده آلش بازگردد، اما بازگشتش فوق العاده است.
در مورد روخو نیز همین طور است، مصدومیت سختی را پشت سر گذاشت. اما چهارشنبه هفته قبل با تیم رزروها تمرین کرد و شرایطش خوب است. خوشحالیم که هر سه نفر را در ترکیب تیم داریم.

Mohammad King
18-11-2017, 21:29
آقا کی میخواد تیم از سانتر بکشه بیرون هیچ تاکتیکی غیر سانتر اینا بلد نیستن؟خسته کننده شده سبک بازی منچستر

Ezel
19-11-2017, 11:12
نکته ی بسیاااار مثبت بازی دیشب بازی کردن پوگبا و آماده بودنش بود ، و البته نتیجه هم که بحمدالله حاصل شد

فکر میکنم قشنگ مشخص بود لوکاکو از لحاظ فکری آماده نیست که شاید بخشیش به برگشتن زلاتان برمیگشت ، البته فکر میکنم اینکه مورینیو هم زلاتان رو بجای مارسیال آورد و نه به جای لوکاکو باعث میشه کمک فکری و روانی بشه به لوکاکو که الزاما قرار نیست فقط یکی از این دوتا بازی کنه

عاقام زلاتان هم که توی همون 15 دقیقه که اومد دو سه تا پاس خوووب و یه نیمچه برگردون زد و یاد یک عشق قدیمی رِ برای ما و عشاق خویش در اقصی نقاط جهان زنده کرد :n28:

مشخصا از لحاظ فرم بازی در سطح عالی نیستیم ولی خب همینکه مثل اول فصل بتونیم پر گل ببریم خیلی نکته ی خوبیه ، به نظر من هنوز جای یک هافبک بازیساز که بتونه عمق بده به بازی تیم بسیار خالیه در تیم و این خلا شاید با حضور اوزیل پر بشه

در مورد نارضایتی از سانترها این نکته دقیقا به هافبکهای تیم برمیگرده ، وقتی در تیم بازیکنی با دید عمق محور و پاسور در فضا وجود نداره و اغلب هافبکها بازیکنهای کناری سرعتی هستن تمایلات ناخواداگاه میره به کناره ها ، نمونه بخوام بگم مثلا در بارسایی که ژاوی و اینیستا همزمان بازی میکردن و یا رئال زمانی که همین اوزیل بازی میکرد یا آرسنال فعلی یا تاتنهام میبینیم که بیشتر تمایلها به عمقه تا عرض و کناره ها ، الان هم مشکل منچستر همین هست که مثلا وسط زمین توپ میرسه به پوگبا ، کنارش فلینی رو میبینیه و در کناره مارسیال و والنسیای پیش تاخته ، خب منطقیه که به مارسیال و والنسیا توپ رو برسونه : دی

به هرحال بنده در برهه ی حساس و خطیر کنونی منطقه و نظام ، از فوتبال نتیجه محور بیشتر طرفداری میکنم تا فوتبال تماشاگرپسند

Mohammad
19-11-2017, 11:23
یه مقایسه ای کردم بین 5 تیم اول جدول (سیتی، یونایتد، چلسی، تاتنهام و لیورپول) که در 5 بازی اخیر لیگشون به طور متوسط در هر بازی چند تا سانتر داشتن و به طور میانگین چند درصدش موفق بوده.

سیتی به طور میانگین 13.6 سانتر و میانگین 17.38% سانتر موفق
یونایتد به طور میانگین 25.4 سانتر و میانگین 15.78% سانتر موفق
چلسی به طور میانگین 19.2 سانتر و میانگین 18.72% سانتر موفق
تاتنهام به طور میانگین 23.2 سانتر و میانگین 14.26% سانتر موفق
لیورپول به طور میانگین 20.2 سانتر و میانگین 18.24% سانتر موفق

شاید دور از ذهن نباشه که یونایتد و تاتنهام میانگین سانتر بیشتری داشته باشن چون مهاجمان اصلیشون لوکاکو ( بعلاوه زلاتان ) و کین هستن که قاعدتا باید از قدرت سرزنیشون استفاده بشه اما درصد موفقیت نشون میده که به نسبت سایر تیم ها سانترهای ناموفق و بی هدف هم کم ندارن که خب این به وضوح در بازی یونایتد مشخصه ! همینه که یونایتد در بازی های بزرگ به مشکل می خوره.

BPNIROU
19-11-2017, 12:38
‏اول فصل تیم ها رو تارومار میکردیم، بعد که جلوی لیورپول و تانهام و چلسی بد بازی کردیم همه میگفتند رفتیم تو بحران اما اینو نمیفهمیدند وقتی سوپراستار بازیسازتو نداشته باشی یعنی چه جز کونته که وقتی کانته رو نداشت میفهمید. دیشب #پوگبا برگشت و دوباره به اوج برگشتیم.

Sent from my SM-A500Y using Tapatalk

nw_nk
19-11-2017, 13:31
فردیناند: مسی بهترین بازیکنی است که مقابلش بازی کرده‌ام

مدافع سابق شیاطین سرخ می‌گوید اگر مسی نبود، آن‌ها در دو فینال لیگ قهرمانان به پیروزی می‌رسیدند.

ریو فردیناند، مدافع سابق باشگاه منچستریونایتد که دو بار مقابل بارسلونا در فینال لیگ قهرمانان اروپا بازی کرد، در اظهار نظری جالب تصریح کرد اگر لیونل مسی نبود، شاید تیمش در این بازی‌ها به پیروزی می‌رسید. فردیناند می‌گوید مسی بهترین بازیکنی است که مقابلش بازی کرده است.

به گزارش Marca، فردیناند درباره حضور مسی در فینال 2009 رم و 2011 ومبلی، گفت:

تلاش کردم با آرنج به سینه مسی بزنم اما او از زیر دستانم فرار کرد. با خودم فکر کردم این پسر جادوگر است. او بهترین بازیکنی است که مقابلش بازی کرده‌ام. در رختکن، همه عقیده داشتیم اگر مسی نبود، می‌توانستیم در آن دو بازی مقابل بارسلونا به پیروزی برسیم.

fa_shinobi
23-11-2017, 12:19
متاسفانه جلوی بازل بد بازی کردیم. نتیجه یه طرف و سبک بازی هم یه طرف. تو دفاع وسط که چندان مشکلی نبود چون لیندلوف نبود که اشتباهات رو گردنش بندازیم. اما دفاع چپ و راست واقعا ضعیف بودن. برام جای تعجبه که مورینیو میخواد شاو رو چیکار کنه. بنظر بلیند رفتنیه و شاو باید یکم بهش بازی برسه تا ببینیم سطحش چقدره و بعد راجع بهش تصمیم گیری کنه. ولی نه شاو رو بازی میده نه اصلا بلیند خوب بازی میکنه.
از خط دفاع بیایم بیرون تو هافبک هررا بود که بیشتر میل دفاعی داره و فلینی که رو زمین خلاقیت نداره ولی تو هوا کسی حریفش نیست. انصافا هم خوب بازی کرد. ولی تاکتیک ما بازم فقط سانتر بود. با نبود ماتا ( و قرار گرفتن لینگارد که کار خاصی تو زمین نمیکنه) خلاقیتمون هم صفر بود.
نیمه اول بهتر بازی کردیم ولی یکی دوتا موقعیتمون هم شانسی بود. نیمه دوم یکی از بی برنامه ترین بازیهای این فصل رو اونم جلوی بازل داشتیم. یاد بازیهای پارسال افتادم که میرفتیم واسه مساوی ولی اخر بازی یه گل میخوردیم و میباختیم. مورینیو واقعا باید یه فکری به حال تاکتیک تیم کنه. با این فرمون جلو رفتن هم تو لیگ رتبه امون میاد پایین هم خیلی سریع تو لیگ قهرمانان حذف میشیم

Mohammad King
23-11-2017, 17:55
نا زمانی که تیم فقط سانتر کنه به هیچ نتیجه ای نمیرسیم بازیکن خوب کم نداریم ما از بس روی سانتر کار میکنن تمرین میکنن تکنیکو خلاقیت از یاد بازیکنا میره تا زمانی که فقط سانتر کنیم هیچ نتیجه ای نمیگیریم

fa_shinobi
23-11-2017, 21:50
نا زمانی که تیم فقط سانتر کنه به هیچ نتیجه ای نمیرسیم بازیکن خوب کم نداریم ما از بس روی سانتر کار میکنن تمرین میکنن تکنیکو خلاقیت از یاد بازیکنا میره تا زمانی که فقط سانتر کنیم هیچ نتیجه ای نمیگیریم
مشکل اینجاست که بازیکنای ما کاملا فیزیکی هستن و قد بلندی دارن. پتانسیلشون بیشتر رو هواست و خب این بازیکنا طبیعتا تکنیک پایینتری دارن و رو زمین خیلی حرفی برای گفتن ندارن.
برای رسیدن به این هدف باید کاملا دور فلینی رو برای سال بعد خط بکشن. زلاتان هم احتمالا سال آخرشه. باید کمتر بازیکنای فیزیکی داشته باشیم.

Mohammad King
25-11-2017, 00:04
مشکل اینجاست که بازیکنای ما کاملا فیزیکی هستن و قد بلندی دارن. پتانسیلشون بیشتر رو هواست و خب این بازیکنا طبیعتا تکنیک پایینتری دارن و رو زمین خیلی حرفی برای گفتن ندارن.
برای رسیدن به این هدف باید کاملا دور فلینی رو برای سال بعد خط بکشن. زلاتان هم احتمالا سال آخرشه. باید کمتر بازیکنای فیزیکی داشته باشیم.

یعنی چی داداش اشتباه میگی یعنی هر بازیکنی قدش بلنده فقط باید براش سانتر کنن؟ فقط باید از قدرت سر زنیش استفاده بشع؟این یه دید اشتباهه

رونالدو هم قدش بلنده کاوانی هم بلنده بازیکن قد بلند زیاده فقط از رو سر گل میزنن و خلاقیتشون رو سر زدنه؟

پ.ن :زلاتانو بیشتر از لوکاکو قبول دارم هنوز قبل از مصدومیت عالی بود لوکاکو چی کار کرده؟بازم زلاتان بعد از مصدومیت بیشتر قبولش دارم

fa_shinobi
25-11-2017, 10:35
یعنی چی داداش اشتباه میگی یعنی هر بازیکنی قدش بلنده فقط باید براش سانتر کنن؟ فقط باید از قدرت سر زنیش استفاده بشع؟این یه دید اشتباهه

رونالدو هم قدش بلنده کاوانی هم بلنده بازیکن قد بلند زیاده فقط از رو سر گل میزنن و خلاقیتشون رو سر زدنه؟

پ.ن :زلاتانو بیشتر از لوکاکو قبول دارم هنوز قبل از مصدومیت عالی بود لوکاکو چی کار کرده؟بازم زلاتان بعد از مصدومیت بیشتر قبولش دارم

بهر حال توانایی بیشتری تو سر زدن دارن. بازیکن باید از توانایی که داره بیشتر استفاده کنه. مثلا سیتی بازیکن قد بلند زیاد نداره. مثلا استرلینگ. خوب قطعا استرلینگ رو زمین کار میکنه و تو هوا حرفی برای گفتن نداره. سانتر زیاد نه ولی بیشتر از تیمهایی با قد کوتاه.
زلاتان کنده و نمیشه ضد حمله زد.توان بدنیش هم 90دیقه جواب نمیده. درسته امار گلزنیش بالا بود ولی اینم در نظر بگیر که تمام بازیکنا فدای زلاتان میشدن تا توپو به اون برسونن. کلا محور گلزنی بود. امسال امار گلزنی پوگبا و راشفورد و مارسیال هم خیلی رفته بالا

pcforlife
02-12-2017, 23:15
سلام
تبریک:n12: بابت پیروزی جلوی آرسنال اونم تو امارات.:biggrin:
در اینکه آرسنال بهتر بازی کرد و موقعیت بیشتری داشت که حرفی نیست و داوید طبق معمول بهترینه. منتها نباید فراموش کرد که آرسنال جو استادیوم و یک بازیکن بیشتری در 15 دقیقه آخر رو داشت. در کنارش هم ما از موقعیت هامون بهتر استفاده کردیم.
اخراج پوگبا خیلی بد و بچه گانه بود. واقعا چ دلیلی داره که تو شرایطی که اونجوری بخوای بازیکن مقابلتون رو پرس و بعد له کنی!! کمه کم 3 بازی نداریمش و بازی با سیتی رو از دست داد و اگه محرومیت شدیدتر باشه شاید بازی با لستر.
بازی با زسکا با وجود اهمیت بالاش، میتونه فرصت خوبی باشه که ماتیچ، والنسیا و لوکاکو (از هر خطمون یه نفر) تا بازی با سیتی خسته نباشند. مسلما پوگبا فیکسه... اما کی کنار ماتیچ جلو سیتی بازی میکنه سوال خیلی مهمیه. نبود بایی هم قطعا مشکل خواهد بود و شاید دو مهاجمه بازی کردن تیم و حضور زلاتان از ابتدای بازی وزنه زوحی باشه برای تیم. اگر بتونیم بازی با سیتی رو ببریم میتونیم به نیم فصل دوم و حرکت پایاپای در جدول با سیتی امیدوار باشیم و تیم روحیه میگیره. چون قاعدتا سیتی امسال تیمی نیست که فردا تو اتحاد به وستهم امتیاز بده.

fa_shinobi
03-12-2017, 00:37
دخیا بالاترین سیو در لیگ برتر رو ثبت کرد. با 14 سیو
از دست دادن پوگبا خیلی بد بود. قطعا که هررا فیکسه ولی اگه فلینی هم برگرده احتمالا هافبک رو سه نفره بچینه. قطعا هم رو به سانتر میاریم.
بهرحال برد خیلی چسبید. شاید کمتر کسی فکر میکرد تو امارات با اختلاف دو تا ببریم

Mohammad King
03-12-2017, 18:47
تبریک میگم

این بار تیم سانتر نکرد چه برد شیرینی داشت کاش همیشه کمتر سانتر کنیم فقط تیم دنبال سانتر نباشه

mohammad_87
04-12-2017, 13:50
تبریک بابت پیروزی مقابل ارسنال در بازی ای که تقریبا کل تیم خوب بازی کردند بجز دخیا که عاالی بود.

این بازی رو میشه ماکتی از دربی منچستر دونست.در بازی با سیتی هم مطمئنا ما به حفظ فضا فکر میکنیم و اونها به حفظ توپ اما سیتی واقعا خطرناکتر از آرسناله.
بجز تساوی اول فصل با اورتون،در تمام بازیهای فصل پیروز شدند و ما با 3 باخت و 1 تساوی بیشتر پشت این امار هستیم البته با یک بازی بیشتر(کل فصل)

اما جدای این آمارها،سیتی در خیلی از بازیها ناپلئونی به برد رسیده و بردهای اقتصادیه زیادی داشته.در 4 بازی اخیر در لیگ،سیتی 8 گل زده و 3 گل خورده داشته و ما 12 گل زده و 4 گل خورده.ضمن اینکه در لیگ ما در اولدترافورد فقط 1 گل خورده داشتیم.

نبود پوگبا مطمئنا حس خواهد شد اما با اینحال تساوی محتمل ترین نتیجه برای دربی خواهد بود اگر بخوبی بتونیم جلوی حرکات ترکیبی و عمقی بازیکنان حریف رو خنثی کنیم.ضمن اینکه هنگام حمله باید کاملا مراقب ضدحمله و فضاهای خالی کناری دفاعمون باشیم.کاری که خودمون بخصوص از سمت راست خیلی استفاده میکنیم.

fa_shinobi
07-12-2017, 13:53
احتمال برخورد تیمهای لیگ قهرمانان به هم. حدود 50 درصد احتمال داره به یه تیم سخت برخورد کنیم. بایرن، یووه، رئال

kasra_khan2003
07-12-2017, 14:34
این لوکاکو هم شده مثل رونالدو، تو لیگ گل نمی‌زنه، اما تو لیگ قهرمانان گل میزنه.

nw_nk
10-12-2017, 22:06
ادعای جالب گواردیولا درباره پیشنهاد فرگوسن

پس از جدایی از بارسلونا، پپ تصمیم گرفت که یک سال استراحت کند و سپس در فصل 14-2013، هدایت بایرن مونیخ را برعهده گرفت. با این حال در دوران استراحت، فرگوسن او را به یک شام دعوت کرده بود و صحبت‌هایی بین آنها رد و بدل شد. با این حال گواردیولا از افشا این صحبت ها، با شوخی کردن طفره رفت.

او گفت:" انگلیسی من در آن زمان خیلی خوب نبود و به همین علت اگر هم فرگوسن چیزی به من پیشنهاد داد، متوجه نشدم. به خاطر ندارم که او به من پیشنهاد هدایت یونایتد را داده باشد ولی او انقدر سریع حرف می‌زد که من به سختی متوجه می‌شدم، بنابراین کسی چه می‌داند. او رستوران خیلی خوبی انتخاب کرده بود و البته او حساب کرد!"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86

fa_shinobi
10-12-2017, 23:09
متاسفانه اختلاف به 11 امتیاز رسید و قهرمانی سخت تر هم شد.
مقصر اول بدون شک پوگباست که باعث شد کلا میانه زمین رو از دست بدیم. لوکاکو هم که رسما دو گل رو تقدیم به سیتی کرد. واقعا افت کرده. فکر کنم بهتره با نیمکت نشینی تو چند بازی نه چندان مهم یکم تلنگر بهش وارد کنه.
بنظر من باخت ما به تاکتیک سیتی نبود. هر سه گل رو اشتباهات فردی یود که ما یه اشتباه بیشتر داشتیم که باعث باخت شد.
اما هنوزم سبک بازی زننده ترین چیزیه که تو یونایتد داریم میبینیم. بازی با سیتی، چلسی، لیورپول، آرسنال و حتی تاتنهام. فعلا داریم میبینیم که با ترس بازی کردن نه فوتبال زیبا میاره و نه نتیجه. سیتی تیم کاملتریه و ما اصلا ازین بازی فاکتور میگیریم. در کل سبک بازی اصلا خوب نیست.
لوکاکو تو بازیهای قبلی اصلا تغذیه نمیشد. وینگر راست معلوم نیست کیه. سانتر زیاد داریم. اتوبوسی داریم دفاع میکنیم که در شان یونایتد نیست. معلوم نیست اینطور بازی کردن تا کجا میتونه ادامه پیدا کنه.
نمیدونم چطوری ولی واقعا تغییرات اساسی باید تو تیم داده بشه

nw_nk
11-12-2017, 17:36
King Of Assists

nw_nk
12-12-2017, 07:44
لوئیس فان خال: تیم مورینیو خسته کننده بازی می کند

ما فوتبالی ارائه می دادیم که بسیار خوب بود. اما فوتبالی نبود که در انگلیس مورد توجه قرار می گیرد.

در حال حاضر، به منچستر یونایتد نگاه کنید. باید نتیجه بگیرم که مورینیو چندان مورد انتقاد قرار نمی گیرد در حالی که تیمش فوتبال بسیار خسته کننده تری ارائه می دهد. آنچه اکنون منچستر یونایتد ارائه می کند، یک فوتبال دفاعی است.

تیم من همیشه فوتبال هجومی بازی می کرد. مدرک آن هم این است که تیم حریف همیشه اتوبوس مقابل دروازه اش پارک می کرد. آنها حالا این کار را انجام نمی دهند زیرا تیم مورینیو بسیار دفاعی بازی می کند.

من ترجیح می دهم بازی سیتی را تماشا کنم تا یونایتد.

MAN UTD 'FAR MORE BORING' UNDER MOURINHO - VAN GAAL

Mohammad King
12-12-2017, 10:53

ما فوتبالی ارائه می دادیم که بسیار خوب بود. اما فوتبالی نبود که در انگلیس مورد توجه قرار می گیرد.

در حال حاضر، به منچستر یونایتد نگاه کنید. باید نتیجه بگیرم که مورینیو چندان مورد انتقاد قرار نمی گیرد در حالی که تیمش فوتبال بسیار خسته کننده تری ارائه می دهد. آنچه اکنون منچستر یونایتد ارائه می کند، یک فوتبال دفاعی است.

تیم من همیشه فوتبال هجومی بازی می کرد. مدرک آن هم این است که تیم حریف همیشه اتوبوس مقابل دروازه اش پارک می کرد. آنها حالا این کار را انجام نمی دهند زیرا تیم مورینیو بسیار دفاعی بازی می کند.

مورینیو تیمو ترسو کرده اصلن تلاشی توی دفاع دیده نمیشه عملا هافبک مناسب نداریم وسط زمین که توپو به فورواردها برسونه ...

اما به آقای فن خال باید گفت شما نظر نده منچستر زمان ایشون یکی از بدترین ها بوده

fa_shinobi
12-12-2017, 18:00
این متنو خودم نوشتم: بررسی مشکلات سیستم مورد استفاده ژوزه مورینیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در تمامی تیم‌های گذشته، سیستم 1-3-2-4 جایگاه ویژه‌ای در تفکرات خوزه مورینیو داشته است. در یونایتد نیز همین شرایط ادامه داشته است(شکل سمت چپ). در زمان فن‌خال مشکل تیم، نداشتن بازیکنان با‌کیفیت بود و در زمان مورینیو احتمالا نامناسب بودن بازیکنان برای پست‌هایشان. برای مثال در پست وینگر چپ که آن را توضیح می‌دهیم.
جدا از تعریف دقیق وینگر، مطمئن هستم که وظایف مارسیال(یا راشفورد) تفاوت زیادی با وظایف رونالدو در پست وینگر چپ دارد. بازیکنان منچستر باید بیشتر از رونالدو در فاز دفاعی شرکت کنند و همچنین برعکس رونالدو بیشتر در لب خط وظیفه موقعیت‌سازی برای مهاجم هدف را دارند. حال اینکه رونالدو میل گلزنی بیشتری حتی نسبت به مهاجم هدف دارد. البته توانایی مارسیال و راشفورد نیز بیشتر در فاز هجومی است اما شاید یونایتد همانند دیگر تیم‌ها قدرت لازم در خط دفاع و هافبک را ندارد و بنابراین باید از بازیکنان هجومی نیز برای کارهای دفاعی استفاده کند. مخصوصا در دفاع چپ که مشکلات زیادی گریبان‌گیر تیم است.
شاید روی آوردن به سیستم سه دفاعه که مورینیو در چند بازی بکار برد گزینه بهتری باشد. اما در بازی‌های بزرگ(از جمله بازی با منچستر سیتی) نیاز به دفاع 4نفره احساس می‌شود. برای حل مشکل، سیستم 2-1-3-4 می‌تواند بکار گرفته شود که باعث می‌شود بازیکنان توانایی بیشتری در پست‌شان داشته باشند(شکل سمت راست). لوکاکو و مارسیال(راشفورد) به عنوان دو مهاجم انجام وظیفه می‌کنند و در پشت آنها میخیتاریان(لینگارد) برای موقعیت‌سازی و ضد حمله قرار می‌گیرد. در خط هافبک ماتا که بازیکن خلاق‌تری است در سمت راست بکار گرفته می‌شود و می‌تواند به کمک والنسیا در سمت راست پاس‌کاری کرده و توپ را به محوطه جریمه نزدیک و موقعیت ایجاد کنند. هافبک دیگر ماتیچ است که کمی عقب‌تر از مکان فعلی قرار گرفته است و وظایف دفاعی بیشتر و هجومی کمتری به او واگذار می‌شود. پوگبا نیز که به گفته خودش در پست هافبک چپ توانایی بیشتری دارد، در این پست قرار می‌گیرد. یونایتد در پست دفاع چپ بازیکن تخصصی ندارد و بنابراین بهتر است از این بازیکنان بیشتر در دفاع استفاده کند تا ضد حمله‌ای نیز صورت نگیرد. برای جبران مارسیال(راشفورد) که در کناره‌ها هم توانایی دارند، در مواقع ضروری به همراه پوگبا و لینگارد در سمت چپ، وظایف بازی‌سازی را بر عهده دارند. بدین ترتیب بالانس بیشتری بر تیم حاکم می‌شود و با توجه به پتانسیل بازیکنان وظایف مناسب‌تری برای آنها در نظر گرفته می‌شود.
شاید این سیستم کامل نباشد اما به عقیده من ضعف‌های کمتری نسبت به سیستم قبلی دارد.

albertxx
12-12-2017, 20:27

راستش من طرفدار یونایتد نیستم ولی یکی به این آقا بگه هنوزم مربیان بعد ایشون نتونستن شاهکارهای ایشون تو نقل و انتقالات رو پاک کنن !

یه بنده خدایی گفته بود هنوز تیم از وجود نخاله های زمان فن خال پاکسازی نشده !
اگه اشتباه نکنم نانی و فن پرسی هم زمان ایشون قرضی رفتن !
حدود 250 میلیون خرید داشتن که هیچکدم مثل پوگبا در نیومد !

بعد از یکی دیگه ایراد میگیره ؟؟ :n13:

nw_nk
15-12-2017, 09:58
احضار مورینیو به FA برای اظهارات پیش از دربی

مورینیو تا 18 دسامبر فرصت دارد تا برای ادای توضیحات در اتحادیه فوتبال انگلیس حاضر شود.

اتحادیه فوتبال انگلیس، ژوزه مورینیو، سرمربی منچستر یونایتد، را برای ادای توضیحات در مورد صحبت هایش پیش از دربی منچستر احضار کرد. او گفته بود که بازیکنان سیتی با یک باد مختصر، به زمین می افتند و تیم پپ گواردیولا را متهم کرده بود که با خطای تاکتیکی، مانع از شکل بازی حریف می شود.

Mohammad
15-12-2017, 11:27
فن خال دنبال تیم می گرده. با این مصاحبه ها می خواد یه کم خودش رو مطرح کنه؛ جالب که فقط به تیم های بزرگ هم راضی میشه !! :n02: سر پیری و معرکه گیری؟ زندگی رو بچسب، یه تیم دیگه رو بدبخت نکن :n09:

Mohammad King
16-12-2017, 16:41
زمزمه هایی از اوزیل هست

خیلی میتونه کمک کنه به تیم درست یه هافبک بازی ساز خلاق وسط زمین احتیاج داریم .

fa_shinobi
17-12-2017, 01:03
زمزمه هایی از اوزیل هست

خیلی میتونه کمک کنه به تیم درست یه هافبک بازی ساز خلاق وسط زمین احتیاج داریم .

درسته. امروز از بی بی سی هم خبر رسید که مورینیو اعتمادشو نسبت به میخیتاریان از دست داده.
ولی بعیده آرسنال تو ژانویه اوزیل رو بده. ماتا رو هم میتونه اون پست بازی بده ولی دیگه وینگ راست نداریم

nw_nk
17-12-2017, 12:52
فردیناند: منچستر سیتی بهترین تیم حال حاضر اروپاست

ریو فردیناند، اسطوره باشگاه منچستر یونایتد، باور دارد منچستر سیتی، بهترین تیمِ فعلی اروپاست. سیتیزن ها موفق شدند به راحتی و با نتیجه 4-1، اسپرز را در هم بکوبند. این نتیجه، بار دیگر تحسین ها را برانگیخت و البته، سیتی را به رکورد شانزده پیروزی پیاپی رساند.

فردیناند، به BT Sport، گفت:

برای من، منچستر سیتی بهترین تیم اروپاست. آن ها قهرمان جزیره خواهند شد. با این فرم خوب، شانس زیادی برای قهرمانی در لیگ قهرمانان دارند. با وجود آنکه شاید بهترین بازیکن جهان-کریستیانو رونالدو، مسی و یا نیمار- را در ترکیب خود نمی بینند، اما از لحاظ تاکتیکی، هیچ تیمی در کره زمین به آن ها نمی رسد.

فردیناند در خصوص زاها که در سال 2013 با مبلغ 15 میلیون پوند به شیاطین سرخ پیوست، اما دوباره به کریستال پالاس برگشت و حال دوباره می درخشد، هم کلماتی بر زبان آورد:

به نظرم در خصوص خریدها، زمان مناسب حرف اول را می زند. که آیا موفق بوده یا نه. به نظرم او جوان، بی تجربه و نابالغ بود. فکر نمی کنم که به او زمان کافی داده باشند. به نظرم زمان و فرصت دهی، نکته کلیدی در مورد موفقیت بازیکنان جوان است.

clau
18-12-2017, 00:31
میگن اب که سر بالا بره حکایت همین حرفای مسخره استاد فن خاله

کسی که با اختلاف زیاد تیمش یکی از بدترین تیمهای 2دهه اخیر یونایتد بوده اومده داره از مورینیو انتقاد میکنه

تو اگه مربی بودی مثل پلگرینی دو تا بازیکن درست حسابی مثل دی بروین استرلینگ اوتامندی میگرفتی حداقل مربی بعدی که میاد جات عذاب نکشه نخاله هایی که خریدی رد کنه از تیم

2سال تیم دستت بود نزدیک 400ملیون بودجه تیم به باد فنا دادی ذیگه خواهشن سکوت اختیار کن:n21:

pcforlife
18-12-2017, 12:02
تنها نکته مثبت زمان فن خال این بود که جلوی تیمای بزرگ تو لیگ عملکردمون مساعد بود و مسلط تر از الان مورینیو بودیم.
ضمن اینکه سوای خروجی های عجیب، خرید های خیلی بدی هم نداشتیم که هنوزم تو یونایتد هستند. مارسیال، هررا، بلید، روخو (که البته شخصا خوشم نمیاد ازش)، دارمیان، شاو و اگه اشتباه نکنم رومرو. خریدهایی هم بودن که میتونستند باز تو تیم بمونن که یا فن خال کنارشون گداشت، یا مورینیو. دیماریا، اشنایدرلین...
امثال فن پرسی، اورا یا حتی ریو فردیناند میتونستند یکی دو فصل بمونن تو یونایتد.
البته مسلما ما بعد از فرگی الان در اوج ترین حالتمونیم. چند روز پیش دیدم امتیازی که الان تو جدول داریم رو، رو لستر در فصل قهرمانیش (فصل استاد فن خال) در همین هفته ها داشته داشت. اگر الان ما اول نیستیم، بیش از اینکه مشکل مورینیو باشه، خوب بودن تیم گوآردیولا رو میرسونه.
+
راجع به دربی، من مقصر باخت رو مورینیو میدونم، چون محتاط بازی میکرد، در صورتی که اگر ما از ابتدا هجومی بازی میکردیم با حمایت طرفدارا میتونستیم ببرم... گواه من دقایقی بازی بعد از گل اول و گل دوم سیتی بود.
اگه از تیم های مدعی فاکتور بگیریم، برای من سواله چرا سایر تیم ها بسته بازی نمکنن جلو سیتی. یه تیم میانه جدولی هم حداقل تو خونش میتونه یه تساوی بگیره. به نظر من اگر تیم های جزیره بازی بسته ای رو ارائه بدن، تیم گواردیولا طبق معمول پلن بی نخواهد داشت و تو نیم فصل دوم امتیاز از دست میده و رقابت در صدر نزدیکتر و هیجانی تر میشه.

pcforlife
18-12-2017, 12:20
ادعای جالب گواردیولا درباره پیشنهاد فرگوسن

پس از جدایی از بارسلونا، پپ تصمیم گرفت که یک سال استراحت کند و سپس در فصل 14-2013، هدایت بایرن مونیخ را برعهده گرفت. با این حال در دوران استراحت، فرگوسن او را به یک شام دعوت کرده بود و صحبت‌هایی بین آنها رد و بدل شد. با این حال گواردیولا از افشا این صحبت ها، با شوخی کردن طفره رفت.

او گفت:" انگلیسی من در آن زمان خیلی خوب نبود و به همین علت اگر هم فرگوسن چیزی به من پیشنهاد داد، متوجه نشدم. به خاطر ندارم که او به من پیشنهاد هدایت یونایتد را داده باشد ولی او انقدر سریع حرف می‌زد که من به سختی متوجه می‌شدم، بنابراین کسی چه می‌داند. او رستوران خیلی خوبی انتخاب کرده بود و البته او حساب کرد!"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86
Bullshit
من صحبت های فرگوسن رو تو یه مستند شنیدم که گفت به گواردیولا پیشنهاد داره بود و ایشون هم متوجه شد. اما جوابی به پیشنهاد نداده و با فرگی هم تماسی برقرار نکرده. شما اکبر میثاقیان هم باشی، فرگی دعوتت کنه باهات شام بخوره، میفهمی که این بابا باهات کار داره.
نمکدون!!
+
واقع بین باشیم بسیاری از طرفدارا بدشون نمیمد که گواردیولا رو در قامت سرمربی یونایتد ببینن. ولی مسلما مربی یونایتد شدن لیاقت میخواد که یکی مثل مویز داشت، گواردیولا نه.
+
مورینیو فصل خوبی رو داشت در شروع کارش. این فصل هم داریم خوب کار میکنیم.

fa_shinobi
18-12-2017, 13:07
مورینیو در واکنش به شعار بازیکنان منچسترسیتی: آن ویدئو را ندیدم و به آن علاقه ای ندارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

طرفداری - منچستریونایتد هفته گذشته مقابل رقیب همشهری اش، منچسترسیتی در اولدترافورد شکست خورد. پس از بازی، حاشیه هایی در رختکن به وجود آمد و اتحادیه فوتبال انگلیس از نماینده دو باشگاه توضیح خواست. سیتیزن ها در این هفته نیز با ارائه یک بازی فوق العاده، با نتیجه 4-1 تاتنهام را شکست دادند. یک ویدئو از شادی بازیکنان این تیم منتشر شده بود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%AE%D8%AA%DA%A9%D9%86-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF)که برای تمسخر منچستریونایتد و مورینیو صدا می زدند:
اتوبوس پارک کن!

ژوزه مورینیو پس از پیروزی تیمش مقابل وست برومویچ، در مورد این ویدئو به خبرنگاران گفت:

من آن ویدئو را تماشا نکردم. به آن علاقه ای ندارم. شما ژورنالیست هستید و به این مسائل می پردازید. برای من هیچ چیزی نیست.

----------
جالبه که آگوئرو و سیلوا و کمپانی کری نمیخونن بعد یکی مثل ادرسون که اولین دربیش بود یا یکی مثل مندی که اصلا بازی نکرده میاد فیلم میگیره.

fa_shinobi
18-12-2017, 13:36
ضمن اینکه سوای خروجی های عجیب، خرید های خیلی بدی هم نداشتیم که هنوزم تو یونایتد هستند. مارسیال، هررا، بلید، روخو (که البته شخصا خوشم نمیاد ازش)، دارمیان، شاو و اگه اشتباه نکنم رومرو. خریدهایی هم بودن که میتونستند باز تو تیم بمونن که یا فن خال کنارشون گداشت، یا مورینیو. دیماریا، اشنایدرلین...
امثال فن پرسی، اورا یا حتی ریو فردیناند میتونستند یکی دو فصل بمونن تو یونایتد.

مشکل فن خال جدا از بازیکنان کارای عجیب و غریبش بود که باعث شد گند بزنه. مثلا فن پرسی رو همون فصل اول میخواست بفروشه ولی شانسی یه فصل نگرش داشت و نتیجه خوبی گرفت. فصل دوم هم فن پرسی و هم چیچاریتو رو فروخت و بجز رونی هیچ مهاجمی نداشتیم. رونی هم که پست شماره 10 بود. تغییر پستای بیخود و بی جهت از جمله در مورد دی ماریا باعث شد یکی از بهترین هافبکهای اون زمان رو از دست بدیم. نیمکت نشین کردن والنسیا برای بازی به دارمیان. خرید بلیند چند پسته که تو هیچ پستی چندان خوب نبود و خرید شواینی مسن که بیش از حد روش حساب کرد و...
در مورد اشنایدرلین موافقم. اگه مورینیو بهش بیشتر بازی میداد و یا یه نیم فصل قرضش میدادن تا تیمی دیگه بازی کنه کلی از مشکلات خط هافبک ما حل شده بود.سال اول که ماتیچ رو نداشتیم. الانم ما بجز ماتیچ و پوگبا هافبک کاملی نداریم. فلینی که فقط رو هوا کاربرد داره. هررا تو فاز دفاعی عالی ولی توپ نگه دار نیست و نمیتونه پاس رو به جلو بده. کریک هم دائم المصدومه و عملا نمیشه استفاده ای ازش کرد.

راجع به دربی، من مقصر باخت رو مورینیو میدونم، چون محتاط بازی میکرد، در صورتی که اگر ما از ابتدا هجومی بازی میکردیم با حمایت طرفدارا میتونستیم ببرم... گواه من دقایقی بازی بعد از گل اول و گل دوم سیتی بود.
اگه از تیم های مدعی فاکتور بگیریم، برای من سواله چرا سایر تیم ها بسته بازی نمکنن جلو سیتی. یه تیم میانه جدولی هم حداقل تو خونش میتونه یه تساوی بگیره.
اتفاقا من فکر میکنم اگه یه بازی باید بسته بازی میکردیم همین بود. بهترین بازیکنان سیتی تو بازی محو بودن و هیچ تاکتیکی از طرف سیتی به کار گرفته نشد. گل هم رو دو اشتباه لوکاکو بود که هم تو دفع توپ مشکل داره و هم اینکه اون موقع استرس داشت. اگه باز بازی میکردیم شاید بلای تاتنهام و لیورپول هم سر ما هم میومد. ما حقمون بود که یه امتیاز رو بگیریم و مورینیو هم برای همین رفته بود. بدون شک ما سخت ترین حریف سیتی تو این فصل بودیم. دلیلش هم میتونم بگم بیرون کشیدن مهاجم نوک(ژسوس) و وارد کردن دفاع بود. دفاع بهترین حمله در مورد تیمهای گواردیولاست. الان تیمهای دیگه هم دفاعی بازی میکنن و سیتی دو بازی قبل از مارو با کمترین اختلاف و با خوش شانسی برد. البته خوش شانسی سیتی فقط تو گلزنی نیست. تو همین بازی دیشب اوتامندی چنان زد تو صورت هری کین که باید تو دقیقه 30 اخراج مستقیم میشد. جدا از اینکه باید 60 دقیقه 10 نفره بازی میکرد، یه محرومیت سه جلسه ای هم گریبانگیر اوتامندی میشد و با مصدومیت کمپانی و استونز فقط یه دفاع وسط براشون میموند. داوری هم خیلی خوب رسیده به سیتی.

Ezel
19-12-2017, 20:17
والا در مورد بازی با سیتی من یه مقدار متفاوت تر فکر میکنم به اینکه واقعا زور یونایتد نمیرسید به سیتی ؛ در هر لحظه ای از بازی که سیتی اراده میکرد میشد بوضوح دید سطح بالای تیمش رو

شیوه ی بازی تدافعی و بسته قطعا سیتی رو از کار خواهد انداخت ( اونها ابدا و هرگز بهتر از بارسای همین پپ نیستن ) حتی اگر که نتیجه رو بگیرن ولی از لحاظ بازی دچار مشکل خواهند شد اما اون شیوه ی بازی نیاز به بازیکنان خاصی داره که در یونایتد شاید دو یا 3 عدد ازشون موجود باشه در حال حاضر : دی ، بنابراین اونچه سیتی رو به مشکل میندازه رو تیمی مثل چلسی قطعا بهتر میتونه انجام بده تا یونایتد ، ولی خب باز هم با همه ی این تفاسیر کیفیت بازیکنهای وسط زمین به جلوی سیتی واقعا بی نظیره و بنظرم در این چند سال اخیر هیچ تیمی نبوده که همچین هافبکهای با کیفیتی داشته باشه ، خصوصا خصوصا دیبروینه که پاسها و شعور فوتبالیش در فضا خیلی شبیه ژاوی هست و یکی از کلیدی ترین بازیکنان سیتی هم هست

البته پوگبا به تنهایی این فصل اول با مصدومیتش و دوم با اشتباه عجیبش که منجر به محروم شدنش شد یه لطمه ای به ریتم تیم زد چون قشنگ اول فصل داشت تعادل تیم رو سر و سامان میداد ، اگر در بازی با سیتی پوگبا بود شاید میشد بهتر بازی کرد

نکته ی بعدی اینه که یونایتد نیاز به یه بازیکن خیلی سریع و تیز در فاز انتقال داره ، یکی مثل دیماریا یا خامس و یا در لول پایینتر از لحاظ سرعت انتقال و لول بالاتر از لحاظ بازیسازی اوزیل ، هر کدوم از اینها رو که بتونه بگیره باعث میشه بازی دفاعی تیم مثمر ثمر واقع بشه در زمان ضد حملات و این سبک بازی چیزی هست که مورینیو نشون داده خیلی خیلی خوب میتونه اجراش کنه البته به شرطی که یه بازیکن کلیدی نظیر اسامی بالا داشته باشه

در هر صورت با این فرم سیتی میشه تا حد زیادی فصل رو تموم شده دونست مگر اینکه اتفاقات عجیب فوتبال باعث برگشتن ورق بشه ، ولی خب فصل خوبیه برای رسیدن به هماهنگی نهایی و در نهایت با جذب دو سه بازیکن خوب در تابستون بشه فصل پرقدرتی رو پیش بینی کرد برای تیم ؛ البته اگر اتفاق غیرمنتظره ای در تیم فنی رخ نده : دی

nw_nk
21-12-2017, 12:08
مورینیو: بریستول با خوش شانسی ما را حذف کرد

ژوزه مورینیو، سرمربی منچستر یونایتد پس از شکست 2-1 این تیم مقابل بریستول سیتی در جام اتحادیه، مدعی شد که حریف خوش شانس بوده است.

شاگردان مورینیو در اشتون گیت آشفته به نظر می‌رسیدند و کنترل بازی کاملا از دستشان خارج شده بود. با این وجود آنها دو بار توسط زلاتان و راشفورد، تیرک دروازه حریف را لرزاندند. با این وجود، بریستول که بازی خیلی خوبی به نمایش گذاشت با گل برایان پیش افتاد؛ ولی زلاتان خیلی سریع کار را به تساوی کشاند. کار به وقت های اضافه کشیده شد که اسمیت دروازه شیاطین سرخ را باز کرد و پیروزی را برای این تیم چمپیونشیپی رقم زد.

مورینیو پس از بازی گفت:" به نظرم حریف خوش شانس بود؛ ولی آنها سخت جنگیدند تا خوش شانس باشند. آنها در لحظه ای بازی را بردند که ما هیچ شانسی برای واکنش نداشتیم. آنها در بهترین لحظه به پیروزی رسیدند، وقتی که همه منتظر گلزنی ما بودند. باید بگویم حریف خوش شانس بود. ما هم دو بار توپ را به تیرک زدیم. روز خیلی زیبایی برای فوتبال بود. نمی‌خواستم درباره شانس و اینطور مسائل حرفی بزنم. استحکام و قدرت آنها، نه فقط از لحاظ فیزیکی باعث شده بود که کار ما خیلی سخت شود.

برای آنها این یک دیدار بزرگ بود. کمی خوش شانس بودند و ما هم خیلی بد نبودیم. برای مثال، پس از گلی که در نیمه دوم خوردیم، سعی کردیم در طول 90 دقیقه کار را تمام کنیم. آنها در ثانیه های پایانی کار را تمام کردند."

Mohammad King
21-12-2017, 12:26
20دقیقه آخر بازی رو دیدم بازم سانتر از گوشه داشتیم

خلاصه بگم با این وضعیت به جایی نمیرسیم.

fa_shinobi
21-12-2017, 17:21
تا اومدم بازی رو ببینم زلزله اومد و نشد ببینم. ترکیب رو که نگاه کردم خیلی امیدوار نبودم به برد قاطع. سیستم سه دفاعه که بلیند یکی از اونها بود. دارمیان وینگ بک شده بود. راشفورد بازم وینگ راست که میتونست میخیتاریان رو جاش بذاره.... تو پستای قبلی یه مطلب نوشته بودم که هیشکی با توجه به تواناییهاش پست مناسب قرار داده نمیشه. اینم دقیقا یکی از همون بازیها بود.
از یه طرف بدم نشد حذف شدیم. چون بازیهای بعدی سخت تره و دیگه مصدومیت بدجور گریبان گیر تیم شده. از طرف دیگه هم خوب پارسال همین جام رو بردیم و خوشحال بودیم که بدستش آوردیم.
بازم میگم که خرید یک وینگ راست بزرگترین نیاز ماست. ماتا بهترین گزینه است ولی عالی نیست و بایدم استراحت کنه. میخیتاریان هم که دیگه بازی نمیکنه. راشفوردم که نمیتونه. تو ژانویه خرید سخته ولی حداقلش اینه که باید تلاششون رو بکنن

pcforlife
24-12-2017, 01:12
یعنی ما بازی هایی که باید ببریم رو مساوی میکنیم یا می بازیم.
ماشالا چه تایمایی هم گل میخوریم.
چقدر ناهماهنگیم تو صحنه هایی که راحت میتونستیم اختلاف رو با لستر به دو یا سه برسونیم.
در کل شت
تا آخر بازی گفتم اینا با تماشاگراشون اینقدر فشار میارن که شانسمون مساوی میشه بازی. متاسفانه همینم شد...:n27:

fa_shinobi
24-12-2017, 01:56
تو هیچ بازی‌ای اینقدر عصابم داغون نبوده. شرایط رو ببینید:
چلسی، تیم سوم مساوی کرد
تیم عالی و رو به جلو بازی کرد
لستر ده نفره شد
تا دقیقه 93 برده بودیم
اختلاف با سیتی نباید 14 میشد
و همه چیز رو فرصت سوزی مارسیال و راشفورد و لینگارد خراب کرد. مخصوصا راشفورد که جز خراب کردن موقعیت صد در صد تو یه موقعیت هم توپ رو به لوکاکو نداد.
هیچ انتقادی به خوزه وارد نیست و من هنوزم برام قابل هضم نیست که چطور لینگارد یه روز ده نفر رو دریبل میزنه و گل میزنه. و یه روز گل خالی رو میزنه تیرک. یا مارسیال چطوری تو شش قدم توپو میزنه آسمون.
فقط میشه تاسف خورد

pcforlife
24-12-2017, 14:45
مخصوصا راشفورد که جز خراب کردن موقعیت صد در صد تو یه موقعیت هم توپ رو به لوکاکو نداد.

من احساس کردم تو محوطه جریمه اکثر بازیکنا یا عمدا به لوکاکو پاس نمیدادن یا کلا خودخواه تشریف داشتند...

fa_shinobi
24-12-2017, 17:24
من احساس کردم تو محوطه جریمه اکثر بازیکنا یا عمدا به لوکاکو پاس نمیدادن یا کلا خودخواه تشریف داشتند...

فکر نمیکنم عمدی پاس ندن. چون مورینیو کاریشون میکنه که به غلط کردن بیفتن:n02:
راشفورد زده بود بیخیالی. حتی طوری سمت توپ میرفت که انگار دوی آهسته بود. شایدم یکی از دلایلش اینه که راشفورد ذاتا یه وینگر نیست و وظایفشو بلد نیست.
متاسفانه تیم اصلا بالانس نداره. لوکاکو بیشتر از گلزنی داره موقعیت میسازه واسه وینگرا. اینطوری ادامه پیدا کنه من میگم زلاتانو بذاره نوک، لوکاکو رو بذاره واسه بازیسازی!
ماتا باید هم وینگر راست باشه هم بازیکن آزاد. در صورتی که اگه پشت مهاجم باشه خیلی بهتر میتونه این کارو بکنه.
مشکل دیگه نداشتن دفاع راست بود که لیندلوف! رفته بود اون سمت. یعنی مورینیو اینقدر به شاو بی اعتماده که یانگ رو راست نمیذاره و شاو رو چپ و لیندلوف رو ترجیح میده. ماحرز هم دیشب به شدت یانگ رو اذیت کرد.
در هر صورت من فکر میکنم تو اروپا هم کار سختی داریم با این وضعیت.
دوست ندارم شرایط رو با دوران فرگوسن مقایسه کنم چون هیچ چیز قابل قیاس با اون موقع نیست. ولی نمیدونم چرا بعد از گذشت 5 فصل هنوزم باید اینقدر حرص بخوریم. از سبک بازی، از بازیکنان، از مصدومیت‌ها...

albertxx
24-12-2017, 19:44
دوستان سلام !

میگم مگه زالاتان دوران مصدومیتش تموم نشده ؟؟؟
خیلی وقت قبل از بازی با سیتی برگشت
ولی چرا همچنان فیکس نیست ؟؟؟
حتی جلوی سیتی 15 دقیقه بازی کرد !:n13:

Mohammad King
25-12-2017, 02:03
دوستان سلام !

میگم مگه زالاتان دوران مصدومیتش تموم نشده ؟؟؟
خیلی وقت قبل از بازی با سیتی برگشت
ولی چرا همچنان فیکس نیست ؟؟؟
حتی جلوی سیتی 15 دقیقه بازی کرد !:n13:

به تصمیم مورینیو برمیگرده که لوکاکو رو که کلی براش خرج کردن فیکس میزاره که از نطر من زلاتان خیلی بهتر از لوکاکو هست اینو خودش ثابت کرده.

Mohammad King
25-12-2017, 12:20
تردید مسئولان یونایتد برای تمدید با مورینیو ماه گذشته بود که اخباری در مورد برنامه مدیران یونایتد برای تمدید با ژوزه مورینیو منتشر شد اما به نظر می رسد که حالا تردیدها در این زمینه قوت گرفته اند.
به گزارش "ورزش سه"، شکست خانگی یونایتد برابر سیتی و تساوی شب گذشته برابر لسترسیتی باعث شده تا فاصله شیاطین سرخ با سیتی در صدر جدول به 13 امتیاز افزایش پیدا کند و تقریبا دیگر شانسی برای قهرمانی وجود ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در باشگاه یونایتد حالا در اینکه مورینیو بتواند یونایتد را پس از دوران الکس فرگوسن، به قهرمانی لیگ جزیره برساند تردیدهایی جدی وجود دارد و به نظر می رسد که سبک بازی شیاطین سرخ با آقای خاص نیز چندان مورد علاقه مدیران باشگاه قرار ندارد. مورینیو تا 2019 با یونایتد قرارداد دارد و زمزمه هایی مبنی بر نشستن او روی نیمکت پی اس جی در فصل آینده شنیده می شود.

kasra_khan2003
25-12-2017, 13:09
حاشیه‌سازی، درگیری با رسانه‌ها و بازیکن‌ها... اخلاق و رویه‌ای که حتی وقتی رئال زمان مورینیو تو اوج بود هم آزار دهنده بود.

manchester fan
25-12-2017, 19:27
مورینیو از اولش هم انتخاب خیلی خوبی برای تیم نبود
جالبه خود مورینیو هم اون جاه طلبی سابق نداره و رفتارش با بازیکنا کامل به تیم اسیب زده تو این چند هفته

Mohammad
26-12-2017, 00:31
تردید ؟! :n02: یعنی هنوز هم تردید دارن؟! :n08:

از اول نمیشد گفت انتخاب خوبی نیست؛ ولی الان با قاطعیت میشه اینو گفت ! هر چند از نظر نتیجه گیری بهتر از قبل هستیم (اونم تا آخر فصل باید صبر کرد ! ) ولی این تیم با این بازیکنان پتانسیلش خیلی بیشتر از این چیزاست. بعلاوه این سبک بازی تیم چیزی نیست که بشه بهش امید داشت !

اون زمانی که ما گزینه های خوبی مثل کلوپ و پپ رو در دسترس داشتیم موفق به جذبشون نشدیم؛ در نهایت انتخاب ما مورینیو شد. اگه کلوپ یا پپ رو داشتیم حداقل میشد گفت تیم خیلی بهتر از الان بازی می کرد. تاثیر هر دو تا مربی رو می تونیم تویه تیم هاشون ببینیم. ما همین الان هم با مورینیو تا تابستان 2019 قرارداد داریم و به نظرم نباید در تمدید قراردادش عجله کنیم. تمدید هم نکنیم بعید می دونم کسی دلش واسه مورینیو تنگ بشه !!

همیشه وقتی صحبت از رفتن یه مربی هست، سوال مهم تر اینه که کی می خواد جایگزینش بشه ؟! کارلتو؟ انریکه؟ بلان؟ و .... ! دوباره روز از نو روزی از نو ! :n02:

fa_shinobi
26-12-2017, 10:33
تردید ؟! :n02: یعنی هنوز هم تردید دارن؟! :n08:

از اول نمیشد گفت انتخاب خوبی نیست؛ ولی الان با قاطعیت میشه اینو گفت ! هر چند از نظر نتیجه گیری بهتر از قبل هستیم (اونم تا آخر فصل باید صبر کرد ! ) ولی این تیم با این بازیکنان پتانسیلش خیلی بیشتر از این چیزاست. بعلاوه این سبک بازی تیم چیزی نیست که بشه بهش امید داشت !

اون زمانی که ما گزینه های خوبی مثل کلوپ و پپ رو در دسترس داشتیم موفق به جذبشون نشدیم؛ در نهایت انتخاب ما مورینیو شد. اگه کلوپ یا پپ رو داشتیم حداقل میشد گفت تیم خیلی بهتر از الان بازی می کرد. تاثیر هر دو تا مربی رو می تونیم تویه تیم هاشون ببینیم. ما همین الان هم با مورینیو تا تابستان 2019 قرارداد داریم و به نظرم نباید در تمدید قراردادش عجله کنیم. تمدید هم نکنیم بعید می دونم کسی دلش واسه مورینیو تنگ بشه !!

همیشه وقتی صحبت از رفتن یه مربی هست، سوال مهم تر اینه که کی می خواد جایگزینش بشه ؟! کارلتو؟ انریکه؟ بلان؟ و .... ! دوباره روز از نو روزی از نو ! :n02:

حالا اینقدرم دیگه بی انصافی نکنید:n02:
سبک بازی فصل اول بد نبود و امسال دفاعی شده.
من فکر نمیکنم کلوپ گزینه خوبی باشه. اگه اون میومد هیچوقت خریدایی مثل پوگبا، لوکاکو، زلاتان، ماتیچ یا... رو نداشتیم. کلوپ تو سه فصل فقط یکی دوتا تا مهره خریده.
سیتی هم باید در نظر گرفت که پیگرینی یه تیم کامل رو بهش تحویل داد. سیتی با سه چهارتا بازیکن تکمیل می‌شد و الان واقعا بیشتر از اون حد استانداردش بازیکن با کیفیت داره. اما منچستر تو 4-5 پست ضعف داره.
عملکرد پپ بهتر بوده ولی نه اونقدرا که ما بگیم پپ نابغه است و مورینیو همون مترجمه

kasra_khan2003
26-12-2017, 12:00
عملکرد پپ بهتر بوده ولی نه اونقدرا که ما بگیم پپ نابغه است و مورینیو همون مترجمه

نمیخوام بحث رو منحرف کنم و بکشونم به مقایسه پپ و مورینیو، اما مورینیو در برابر پپ، مثل همون مترجم در مقابل مربی (پپ) هست:دی

پپ هم توانایی‌هاش رو به همه نشون داده، تنها انتقادی که بهش میشه کرد اینه که معمولاً تیم‌های آماده و پر مهره میگیره، اما حداقل با اون تیم نتیجه میگیره و حتی سطح اون تیم‌ها رو چندین پله بالاتر میبره.

manchester fan
26-12-2017, 14:12
حتی سطح اون تیم‌ها رو چندین پله بالاتر میبره.

کلا پپ تو 3 تا تیم بوده
بایرن مونیخش که قعا سطحش بالاتر از بایرن هاینکس نبود

سیتی هم پارسال اونقدری تعریف نداشت
البته که پپ انتخاب بهتری برای یونایتد بود ولی فک کنم کارنامه مورینیو خیلی قابل دفاع تر از پپه

Mohammad
26-12-2017, 18:32
حالا اینقدرم دیگه بی انصافی نکنید:n02:
سبک بازی فصل اول بد نبود و امسال دفاعی شده.
من فکر نمیکنم کلوپ گزینه خوبی باشه. اگه اون میومد هیچوقت خریدایی مثل پوگبا، لوکاکو، زلاتان، ماتیچ یا... رو نداشتیم. کلوپ تو سه فصل فقط یکی دوتا تا مهره خریده.
سیتی هم باید در نظر گرفت که پیگرینی یه تیم کامل رو بهش تحویل داد. سیتی با سه چهارتا بازیکن تکمیل می‌شد و الان واقعا بیشتر از اون حد استانداردش بازیکن با کیفیت داره. اما منچستر تو 4-5 پست ضعف داره.

نه اصلا بحث من این نبود که بگیم پپ نابغه ست و مورینیو خنگ ! :n02: دقیقا منظورم این بود که کلوپ و پپ می تونستن گزینه های بهتری باشن. هر چند اینم خودش یه فرضیه هست چون تا مربی نیاد و تیم رو دست نگیره نمیشه نظری داد ! حداقل من اینطوری فکر می کنم تفکرات اونا نسبت به چیزی که الان از مورینیو داریم می بینیم بهتر بود.

خب کلوپ بدون اون خریدها و دفاع و دروازه بان داغون لیورپول داره این نتایج رو میگیره ! حالا که مورینیو این همه خرید کرده چه گلی به سر ما زده ؟! غیر از این بوده که مقابل لیورپول با اون وضع مساوی کرد ؟! یکی از بحث هایی که دارم دقیقا همینه، یعنی این همه پول خرج شده ولی چقدر امید داریم که قهرمان لیگ بشیم؟ یا فکر می کنید تویه لیگ قهرمانان تا کجا پیش میریم؟ غیر از این بوده که دوستان همینجا بارها از ترسو بازی کردن تیم و سبک بازی تیم انتقاد کردن؟

اگه همین سیتی الان رو می دادن به مورینیو فکر می کنید می تونست همین نتایج رو بگیره؟ :n02: جواب این سوال کلید خیلی از تردیدهاست ! :n39:

Mohammad
26-12-2017, 18:43
البته که پپ انتخاب بهتری برای یونایتد بود ولی فک کنم کارنامه مورینیو خیلی قابل دفاع تر از پپه

جدا از این بحث کارنامه ها، باید ببینیم الان چه چیزی برای ارائه دارن؟ یه جورایی مثل این می مونه که ما همش دم از فرهنگ و تمدن چندین هزار ساله خودمون میزنیم ولی الان بعضی ساده ترین چیزها رو هم رعایت نمی کنیم. :n02: منظور اینکه مربی هم مثل بازیکنان می تونن افت کنن و نشونی از گذشته ی خودشون نداشته باشن.

با همه این بحث ها به نظر من باید تا آخر فصل صبر کرد. اگه آخر این فصل تیم در لیگ دوم بشه و در لیگ قهرمانان هم حداقل 2 مرحله دیگه بالا بره اونوقت میشه ازش دفاع کرد. شاید بعدش فرصت باشه برای فصل بعد همه نقاط ضعف تیم رو برطرف کنه.

Mohammad King
26-12-2017, 20:28
خسته شدم از سبک بازی یونایتد همش فکرو ذکرشون تاکتیکشون سانتره بسه دیگه خدایی خسته میکنه آدمو . به خدا نمیشه با این سبک نتیجه گرفت 10بار ثابت شده جواب نمیده فقط سانتر بازم اصرار فقط رو سانتره . یعنی این بشر هیچ خلاقیتی تاکتیکی نداره از بازیکنا بخواد؟میره میگه فقط سانتر کنید؟!!!!

fa_shinobi
26-12-2017, 21:14
تیم هجومی بازی کرد و عطش گلزنی رو داشت برخلاف زمان فن خال.
نمیدونم چطوریه که با اون همه بازیکن قدبلند رو تمام ضربات ایستگاهی تسلیم میشیم. با دو گل نیمه اول غافلگیر شدیم. ولی خوب تاکتیک جواب نمیداد. برنامه خاصی نداشتیم و گلامونم رو اتفاقات بود. اصرار مورینیو به 4231 هم وقتی ابزارشو نداره جالبه.
وضعیت تو چند بازی اخیر خوب نبوده ولی با نتایجی که اول فصل گرفتیم هنوز دومیم

romantic
26-12-2017, 21:34
خیلی دوست ندارم تو تاپیک تیمهای دیگه نظر بدم چون ممکنه اعصاب طرفدارهاش رو به هم بریزم. ولی چون اینجا یکم بحث کلی تر از خود یونایتد شد من هم نظرم رو میگم.

تیم مورینیو خوبه. اما نه به اندازه سیتی. اصلا در حد سیتی بازیکن نداره. یه تیم خوب که پشتوانه خیلی قوی ای روی نیمکت نداره، اگر نوار موفقیتش قطع بشه، خیلی سخت بتونه دوباره بره روی دور بردهای پیاپی. (بارسای والورده هم این فصل این ترس درباره اش هست ولی خب اونجا مسی رو داره)
اما از اون طرف هم میشه این سوال رو پرسید که آیا میشه با همین بازیکن ها بهتر نتیجه گرفت و بازی بهتری ارایه داد؟ به نظر من بله میشه. در همین پرمیرلیگ هستند کونته و پوچتینو که مطمئنم از این تیم بازی خیلی بهتری میگرفتن. اتفاقا این یونایتد پتانسیل اینو داره که تو 2-3 فصل از همین بازیکن های جوانش ستاره های تاپ جهانی دربیاد.
نمیخوام غیب گویی کنم اما فکر میکنم اگر فرگوسن هنوز بود، با وجود لینگارد و راشفورد لوکاکو رو نمیخرید. این دوتا خصوصیت اینو دارن که باهاشون یه آرایش بدون مهاجم نوک بچینی و دفاع حریف رو دیوانه کنی. البته هنوز جوونن و نمیشه روشون 100 درصد حساب کرد. ولی بنظر من چاره اش خرید لوکاکو نبود. یونایتد باید دنبال یه ون پرسی دیگه میگشت. یا حتی یه کارلوس توز. یه بازیکن با تجربه و البته با mentality قوی که اتفاقا تو مقاطع بحرانی بازی برات دربیاره نه اینکه در خوش خوشان تیم هر بازی 3-4تا بزنه
بنظرم مشکل مورینیو در حال حاضر اینه که اصلا تفکرش رو عوض نمیکنه. از زمان بازگشتش به انگلیس مدام دنبال یه دروگبای جدیده تا همون چلسی دوره اولش رو بازسازی کنه. البته هنوز اونقدر مربی خوبی هست که با چندتا تخم مرغ و گوجه فرنگی خوب یه املت درست و درمون تحویل بده. احتمالا تمرکزش رو از حالا بذاره روی CL

شخصا فکر میکنم مدیرهای یونایتد از حالا انتقال رویایی "پوچتینو+هری کین" رو تو ذهنشون نهایی کردن. با اعتبار، کلاس و پولی هم که یونایتد داره، اصلا سخت نیست واقعی کردنش.

با نظر بعضی از دوستان درباره کلوپ هم موافقم. کلوپ مربی هیجان انگیزیه. تیمهاش باعث زیباترشدن فوتبال میشن و واقعا نباشه یه چیزی کمه. ولی خب کارنامه اش نشون میده تیمهاش معمولا در طول فصل حداقل یه دوره نسبتا طولانی سکته دارن. تیمی که بخواد تو لیگ پرفشار و رقابتی انگلیس قهرمان بشه نمیتونه اینقدر افت داشته باشه.

در ضمن فکر میکنم دو فصل قبل یونایتد گزینه بهتری از مورینیو واقعا نداشت. حتی طبق اخبار برای جذب پوچتینو هم تلاش کردن که خب تمدید کرد با تاتنهام. در اون زمان مورینیو کم ریسک ترین و منطقی ترین انتخابشون بود.

پ.ن:
اگر مدیرهای یونایتد واقعا میخوان چند فصل موفقیت تیمشون رو تضمین کنن آخر همین فصل برن و یوپ هاینکس رو بیارن. چرا که نه؟! :n06:

Mohammad King
28-12-2017, 18:46
پیشنهاد عجیب منچستریونایتد به ستاره یوونتوس رسانه های انگلیسی از آغاز تلاش های یونایتد برای جذب پائولو دیبالا خبر دادند.
به گزارش "ورزش سه"، پائولو دیبالا، ستاره آرژانتینی با زدن 15 گل برای بیانکونری در فصل جاری، یکی از مهره های تاثیرگذار بانوی پیر بوده است. البته او در سومین فصل حضورش در یوونتوس، روزهای پرنوسانی را پشت سر می گذارد و پس از یک شروع طوفانی، در حال حاضر به بازیکنی نیمکت نشین تبدیل شده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیبالا که در یکی دو سال اخیر مورد توجه بارسا و رئال نیز قرار داشته، حالا یونایتد را مشتری جدی خود می بیند. طبق ادعای چند رسانه انگلیسی، مسئولان یونایتد پیشنهادی به ارزش 70 میلیون یورو برای دیبالا ارائه داده اند که بلافاصله رد شده است. پیشنهادی که برای مدیران یوه مضحک بوده چرا که آنها ارزش دیبالا را فراتر از 100 میلیون یورو می دانند. مورینیو پس از تساوی مقابل برنلی گفت که 300 میلیون یورو هزینه در دو سال اخیر، برای رقابت با سیتی کافی نیست و به نظر می رسد که شیاطین سرخ برای تقویت خط میانی خود، عزم شان برای به خدمت گرفتن دیبالا جزم کرده اند. حال باید دید پیشنهادات بعدی یونایتد قانع کننده خواهد بود یا خیر.

Mohammad
28-12-2017, 21:05
پیشنهاد عجیب منچستریونایتد به ستاره یوونتوس

رسانه های انگلیسی از آغاز تلاش های یونایتد برای جذب پائولو دیبالا خبر دادند.
به گزارش "ورزش سه"، پائولو دیبالا، ستاره آرژانتینی با زدن 15 گل برای بیانکونری در فصل جاری، یکی از مهره های تاثیرگذار بانوی پیر بوده است. البته او در سومین فصل حضورش در یوونتوس، روزهای پرنوسانی را پشت سر می گذارد و پس از یک شروع طوفانی، در حال حاضر به بازیکنی نیمکت نشین تبدیل شده است.

دیبالا که در یکی دو سال اخیر مورد توجه بارسا و رئال نیز قرار داشته، حالا یونایتد را مشتری جدی خود می بیند. طبق ادعای چند رسانه انگلیسی، مسئولان یونایتد پیشنهادی به ارزش 70 میلیون یورو برای دیبالا ارائه داده اند که بلافاصله رد شده است. پیشنهادی که برای مدیران یوه مضحک بوده چرا که آنها ارزش دیبالا را فراتر از 100 میلیون یورو می دانند. مورینیو پس از تساوی مقابل برنلی گفت که 300 میلیون یورو هزینه در دو سال اخیر، برای رقابت با سیتی کافی نیست و به نظر می رسد که شیاطین سرخ برای تقویت خط میانی خود، عزم شان برای به خدمت گرفتن دیبالا جزم کرده اند. حال باید دید پیشنهادات بعدی یونایتد قانع کننده خواهد بود یا خیر.

خبر از 79 میلیون یورو + میختاریان بوده. خدا به خیر کنه، مورینیو همینطوری می خواد خرید کنه تا بالاخره اون خریدها یه کاری واسش بکنن ! دیبالا سر زن خوبیه؟ چون قرار فقط سانتر کنیم واسش ! :n02: 2 3 تا بازیکن پا به توپ خوب تویه تیم داشته باشیم یکیش این میختاریان هست که اینم ظاهرا قرار به سرنوشت دیماریا تبدیل بشه ! حیفش ! :n29:

fa_shinobi
28-12-2017, 21:07
از زمان نقل و انتقالات متنفرم.
فکر نمیکنم دیبالا یووه رو ترک کنه. از لحاظ سبک بازی و پست هم دیبالا اون چیزی نیست که ما میخوایم.
بنظر میرسه یونایتد تو خرید مالکوم از بوردو جدی هست که یه وینگ راست خوش تکنیک و بازی ساز هست. با گرفتن این بازیکن میشه از ماتا هم بیشتر تو پست شماره ده استفاده کرد و مشکل اونجا رو هم تا حدودی حل کرد.
مثل اینکه خرید هافبک هم تو اولویت هست و بجز ماتیچ و پوگبا هیچکدوم از بازیکنا نتونستن اعتماد مورینیو رو جلب کنن.

Mohammad King
28-12-2017, 21:11
تیم در حال حاضر بیشتر به یه هافبک بازی ساز خلاق نیاز داره مثل اوزیل ...با حرفت موافقم محمد میختاریان بازیکن خوب و پا به توپ خوبی هست که رسما مورینیو داره خرابش میکنه مورینیو تو هر تیمی میره چند یا یک بازیکن رو خراب میکنه .

eman619rv
30-12-2017, 00:48
مصاحبه اخیر مورینیو بسیار جنجالی شده و همه در موردش نظر میدن، مصاحبه ای که اگر چه کمی مبالغه آمیزه ولی مشخصه که کاربرد درون باشگاهی داشت و قرار بود روی مدیران تیم تاثیر بذاره . پپ و دیگران هم جواب هایی دادن که خب از زوایای دیگه موضوع رو بررسی کردن.

ولی امروز جیمی کرگر این ها رو نوشته:
__________________________________________________ __________________________
او در ستونش در نشریه تلگراف نوشت:" یک اشتباه در صحبت های مورینیو که می گوید تفاوت منچستریونایتد و منچسترسیتی، پول است، وجود دارد. اگر پپ گواردیولا سرمربی منچستریونایتد بود، معتقدم آنها می توانستند قهرمان لیگ شوند.

اگر به ابتدای فصل برگردیم و کیفیت بازیکنان سیتی و یونایتد را نفر به نفر بررسی کنیم، به نظرتان کدام تیم بهتر است؟ آیا ادرسون بهتر است دخیاست؟ مدافعان میانی سیتی، نیکلاس اوتامندی و جان استونز بهتر از اریک بایی و فیل جونز هستند؟ هواداران یونایتد فرناندینیو را می خواهند یا نمانیا ماتیچ؟ منچستریونایتد برای خرید پل پوگبا، رکورد نقل و انتقالات را شکست و در تابستان گذشته، روملو لوکاکو را به گران ترین بازیکن لیگ برتر تبدیل کردند. کدام باشگاه انگلیسی چنین نقل و انتقالاتی داشت؟ یک سال قبل، کدام هوادار منچستریونایتد یا تیم ملی انگلیس، حاضر بود مارکوس راشفورد را با رحیم استرلینگ عوض کند؟ و وقتی آنتونی مارسیال از موناکو به منچستریونایتد پیوست، از لروی سانه رزومه قوی تری نداشت؟ ما می توانیم این لیست را ادامه بدهیم. در حالی که مورینیو فکر می کند این بازیکنان هستند که نمی توانند نکته های تاکتیکی اش را اجرا کنند، من معتقدم که گواردیولا با همین تیم که مورینیو فکر کند باید تقویت شود، رویکرد متفاوتی را در پیش می گرفت."
__________________________________________________ ______________________________

تقریباً همه اسامی ایی که نام برد درست بود. اما واقعاً مسئله این نیست. و مقایسه مورد به مورد بازیکنان فایده ای نداره، هر چند که معتقدم اونجایی که سیتی قدرت داره یعنی در جناحین و هافبک هجومی ها رو بیان نکرده.

اساساً تفاوت و ایرادی که وجود داره، بحث ابزاره. تیم سیتی نفر به نفر با تفکرات و سیستم فعلی سیتی خوانایی داره! نفر به نفر بازیکن ها با هم مچ شدن و فوتبال هم دیگه رو میفهمند و فوتبالشون با هم مطابقت داره. این نکته ی بزرگی هست که در منچستریونایتد وجود نداره. سبک فوتبالی و حرکتی بازیکنان واقعا سنخیتی نداره و نشات گرفته از یک سری ویژگی های واحد نیست!

دی بروینه، سیلوا، استرلینگ، خسوس، سانه، اگوئرو همگی دارای کلی ویژگی مشترک در بازی هستن، همگی نوع فوتبالی که بازی میکنن با هم خوانایی داره، نتیجتاً درک متقابل بازیکن ها از بازی هم بیشتره، بازی خوانی بهتری دارن و کارهای ترکیبی بیشتری با هم انجام میدن. این میشه که چنین فوتبال یکپارچه و نابی رو میبینیم از سیتی

اما چنین چیزی در منچستر یونایتد وجود نداره، بازی لوکاکو و رشفورد چقدر شبیه به همه؟ ذهنیت فوتبالی پوگبا و هررا و ماتیچ و لینگارد چقدر فرق داره؟ و دقیقاً این مسئله ای هست که از گذشته تیم نشات میگیره، این میراثی هست که برای خوزه باقی مونده و اونم تغییراتش رو در تیم داده. و به نظرم هم موفق بوده با توجه به این همه ایرادات و مشکلات عمیق

در نتیجه بر خلاف کرگر من 100درصد یقین دارم که اگه این منچستر در دستان پپ بود حتی کارش به نیم فصل نمیکشید!! پپ فقط با یک میراث خوب و هماهنگ تیمی مواجه شده که قبلا هم در بایرن و بارسا داشت! اون شاید بتونه تیم های خوب رو به تیم خوبتر تبدیل کنه ولی کاملاً شک دارم که میتونست یک تیم بد و غیز موزون و غیر بالانس رو مثل منچستریونایتد رو به جایگاه فعلی سیتی برسونه

شخصاً از منچستر فعلی راضی هستم، تیم واقعاً فوتبال خوبی ارائه میده نسبت به قبل، گل های بیشتری میزنیم و داریم به سمت موفقیت پیش میریم، آمارها هم اینو میگه. اما هنوز بهترین نیستیم، هنوز نزدیک به جایگاه اصلیمون نیستیم اما داریم به سمتش قدم برمیداریم و روزای خوب خواهند رسید. این تیم امیدوار کننده ست

Mohammad
30-12-2017, 22:31
دقیقه 60 بازی یونایتد و ساوتهمپتون هست و بازی 0-0 ؛

اصلا مهم نیست لوکاکو یا زلاتان باشن یا نباشن؛ (لوکاکو هم مصدوم شد و معلوم نیست کی برگرده) تاکتیک تیم فقط سانتر هست ! از میخیتاریان ایراد میگیریم که افت کرده؛ خب وقتی ازش خواسته میشه که فقط سانتر کنه توقعی بیجایی هست که در همون سطح قبلیش بمونه چون اصلا سبک بازیش اینطوری نیست ! متاسفانه از ساوتهمپتون هم کمتر هستیم که می تونن با 5 6 تا پاس سریع و حرکات ترکیبی به دروازه ما برسن و موقعیت گلزنی بالای 90% ایجاد کنن. با این سبک و روند بعید در پایان فصل دوم بشیم؛ نمی دونم اون موقع هم مثل الان میشه از نتایج مورینیو دفاع کرد؟ ما با جایگاه اصلی خودمون خییییییلی فاصله داریم.

Mohammad King
30-12-2017, 22:59
انگار مورینیو شرط بندی کرده گفته فقط با سانتر هم من میتونم یه تیمو بیارم بالا!!!

دیگه قشنگ همه تیما که جلومون بازی میکنن میدونن فقط سانتر میکنیم 3تا بازیکن میرن گوشه های زمین هر دفعه حمله میکنیم.راحت بگم با این رویه با این تاکتیک به هیچ جا نمیرسیم اینی هم که الان هستیم به خاطر بازیکنای خوبیه که داریم.

چه بازیکنایی دارن هدر میشن:دخیا-میخیتاریان یعنی اگر از این بازیکن بازی تکنیکی بخوای با بازی پا به توپ خیلی خوبی داره هوش خوبی هم داره پاس های خیلی قشنگی هم میده-زلاتان-پوگبا-لوکاکو-رشفورد-مارسیال-ماتا-یعنی واقعا حیف که فقط ازشون بردن بازی به گوشه ها و سانتر کردن بخوای حیف!

manchester fan
30-12-2017, 23:00
چقدر احمقانه داره رفتار میکنه مورینیو
تیم ترسو و بی انگیزه و بی برنامست و مورینیو هیچ راهکاری نداره برا این وضع

nw_nk
30-12-2017, 23:32
منچستر یونایتد 0-0 ساوتهمپتون؛ عملکردی غیر قابل دفاع، به قیمت از دست دادن رده دوم

شاگردان ژوزه مورینیو در خانه هم حریف ساوتهمپتون نشدند.

چند هفته پیش:
جایگاه دوم رو داریم
بهترین خط دفاع لیگ رو داریم
دومین خط حمله لیگ رو داریم
فقط یه عده کور نمیتونن ببین که با مورینیو در حال پیشرفت ایم

در حال حاضر:
جایگاه سوم رو داریم
سومین خط حمله لیگ رو داریم
سومین خط دفاع لیگ رو داریم
فقط یه عده کور نمیتونن ببینن که با مورینیو در حال پیشرفت ایم

چند هفته بعد:
جایگاه پنجم رو داریم
هفتمین خط دفاع لیگ رو داریم
ششمین خط دفاع لیگ رو داریم
فقط یه عده کور نمیتونن ببینن که با مورینیو در حال پیشرفت ایم

احتمالا مورینیو این هفته به قدرت خرید چلسی و بازی بعد به لیورپول گیر میده. میگه در حد اونا پول نداریم!

fa_shinobi
30-12-2017, 23:56
اول فصل خیلی رو بازیکنای قد بلند و هد زن حساب باز کردیم. فلینی، زلاتان، لوکاکو و...
ولی وقتی این بازیکنا نیستن وضعیت همین میشه. پلن بی وجود نداره. تاکتیکی نبود و انگیزه هم قابل قبول نبود.
من فکر میکنم سیستم مورینیو که خیلی هم بهش پایبنده دیگه جواب نمیده و شاید آنالیزش دیگه راحت شده. تیمها با یه نظم دفاعی تمام راه ها رو میبندن و با دو تا حرکت میرسن به دروازه ما.
باید تغییر اساسی تو تاکتیک ایجاد شه. شاید در حد تغییراتی که کونته پارسال داد و سیستم رو سه دفاعه کرد. البته به نظرم تغییرات کوچیکی داره میده ولی خوب کافی نیست یل اینکه باید تست بشن و... طول میکشه.
----
ضمنا من فکر میکنم مورینیو زیادی وارد حاشیه شده و فشار رو تیم زیاد کرده. سال اول فهمید که بهتره با همه خوب تا کنه. حاشیه کم داشت و حتی شواینی رو که اول بد برخورد کرد دوباره بازی داد و به همه نشون داد که آماده نیست. الان تو دو سه تا کنفرانسه که گیر داده به تیم سیتی. در صورتی که سیتی قهرمانه و اصلا رقیب ما حساب نمیشه.
اول از همه جو تیم باید خوب بشه

Mohammad
31-12-2017, 09:25
جالب تر اینجاست که ما هر وقت بر حسب اتفاق (!) 4 تا پاس کوتاه به هم دادیم و از عمق نفوذ کردیم موفق بودیم ! نمونه ش دقیقه 90 که رویه همین پاس های کوتاه لینگارد تویه یه موقعیت عالی قرار گرفت یا حرکات پا به توپ مارسیال. تیم قلعه نویی هم الان دیگه اینطوری بازی نمی کنه که ما داریم بازی می کنیم !

Barry Allen
31-12-2017, 12:57
اول فصل بهتون گفتم خیلی به بردهای 4-0 اول فصل دل خوش نکنید، همه میدونن که مورینیو هیچ برنامه و تاکتیکی برای گلزنی نداره، مورینیو یه مربی تموم شدست.

Mohammad
31-12-2017, 15:46
این تیم خیلی شبیه تیمهای دوره اول مورینیو تو چلسیه، نیمکت یونایتد هم که فوق العادست. این فصل رقابت قهرمانی بین سیتی و یونایتده قطعا.

اون جمله ای که در پست قبل فرمودین که تویه این تاپیک موجود نبود !! بنده فقط این نقل قول رو پیدا کردم ! :n39:

Mohammad King
01-01-2018, 12:40
مورینیو: بدشانسی باعث نتایج اخیر ما شده ژوزه مورینیو، سرمربی منچستریونایتد معتقد است که بدشانسی باعث نتایج ضعیف اخیر تیمش است.
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان مورینیو در سه دیدار اخیرشان در لیگ برتر، سه تساوی به دست اورده اند و فاصله شان با صدر جدول افزایش یافته است. آنها به رده سوم جدول سقوط کرده اند و یک امتیاز با تیم دوم جدول یعنی چلسی و پانزده امتیاز با صدرنشین یعنی سیتی فاصله دارند. حال مورینیو مدعی شد که تیمش به خاطر بدشانسی این نتایج را کسب کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او گفت:" به نظرم کمی بدشانس هستیم و وقتی در فوتبال بدشانسی سراغتان بیاید، باید از آن عبور کنید. وقتی راجع به سه تصمیم مهم صحبت می‌کنم، از سه پنالتی در دیدارهایی که یک گل می‌توانست بازی را عوض کند اشاره می‌کنیم. از همین روست که احساس بدشانسی می‌کنم. می‌توانستم با یک تئوری توطئه اینجا باشم؛ ولی می‌خواهم صادقانه بگویم که از عملکرد داورها راضی هستم. در این تصمیمات فقط بدشانسی بود. باید بزرگترین دشمن ما باشید که بگویید پنالتی مقابل سیتی، لستر و ساوتهمپتون به درستی گرفته نشد.

یعنی اینو خوندم لجم گرفت!!!!

میگه بد شانس بودیم!!!

Mohammad
01-01-2018, 22:03
مورینیو پر بیراه هم نمیگه، هم بد شانس بودیم و هم داوری خیلی جاها به ضرر ما بوده؛ ولی ربط دادن همه چیز به این دو مورد فرافکنی هست، چیزی که از صحبت های مورینیو برداشت میشه. مشکلات تیم فراتر از این چیزاست، نه براساس یه بازی و دو بازی؛ براساس اکثر بازی های این فصل !

مربی برای موفقیت و نتیجه گیری ابزارهای لازمش رو می خواد، این درست، اما اگه تفکر اون مربی تفکر درستی نباشه حتی اگه ابزارهاش رو هم کاملا در اختیارش بذاریم باز هم نتیجه دلخواه حاصل نمیشه ! این، اون مسیری هست که داریم میریم. ما میگیم فلان بازیکن، بازیکنی نیست که به درد تفکرات مورینیو بخوره، چیکار می کنن؟ می فروشنش و به جاش یه بازیکن دیگه میخرن؛ حتی اگه باز هم کاملا به حالت ایده آل برسیم راهی که تیم داره میره (با احترام به نظر سایر دوستان) اون چیزی نیست که ما رو به جایی که می خوایم برسونه.

ماحصل همه اینا بعد از رفتن احتمالی مورینیو میشه تیمی که با تفکرات مورینیو (من میگم به اشتباه) شکل گرفته و مربی بعدی باید بیاد و دوباره تیم رو از اول بسازه ! اینجاست که اهمیت داشتن مربیانی که با فلسفه تیم همخوانی داشته باشن بیشتر خودش رو نشون میده ! ما فلسفه ی خودمون رو گم کردیم، از هویتمون دور شدیم و انتظارمون برای پیدا کردنش و برگشتن بهش داره بیش از حد طولانی میشه.

fa_shinobi
01-01-2018, 23:20
فکر کنم امشب نظر خیلیا نسبت به مورینیو عوض شده باشه. بازی باطراوت، بازیکنای با انگیزه، نه اتوبوسی نه سانتری...
نمیدونم چرا همیشه اینطوری بازی نمیکنیم. حالا اصلا چند تا بازی خاص رو بذاریم کنار. وقتی ما دستمون تو خط هافبک بازتره چرا باید بازیکنای نا آماده خط حمله رو فیکس کنیم.
سیستم 4231 تبدیل شد به 433. پوگبا خیلی درخشید، ماتا عالی بود، لینگارد تاثیرگذار، هررا هم وظیفه خودش رو داشت. میخیتاریان و راشفوردم که خوب بازی نمیکنن چندان ازشون استفاده ای نشد.
بازی بعدی جام حذفیه که امیدوارم بیشتر بازیکنای ذخیره مثل دارمیان، بلیند، توانزبه و مک تومینای رو بازی بده. چون دوشنبه با استوک داریم و البته خطر مصدومیت هم خیلی بالاست

Mohammad
01-01-2018, 23:50
فکر کنم امشب نظر خیلیا نسبت به مورینیو عوض شده باشه. بازی باطراوت، بازیکنای با انگیزه، نه اتوبوسی نه سانتری...
نمیدونم چرا همیشه اینطوری بازی نمیکنیم. حالا اصلا چند تا بازی خاص رو بذاریم کنار. وقتی ما دستمون تو خط هافبک بازتره چرا باید بازیکنای نا آماده خط حمله رو فیکس کنیم.
سیستم 4231 تبدیل شد به 433. پوگبا خیلی درخشید، ماتا عالی بود، لینگارد تاثیرگذار، هررا هم وظیفه خودش رو داشت. میخیتاریان و راشفوردم که خوب بازی نمیکنن چندان ازشون استفاده ای نشد.
بازی بعدی جام حذفیه که امیدوارم بیشتر بازیکنای ذخیره مثل دارمیان، بلیند، توانزبه و مک تومینای رو بازی بده. چون دوشنبه با استوک داریم و البته خطر مصدومیت هم خیلی بالاست

با یه بازی نظر کسی عوض نمیشه :n02: آخه وقتی تیم می تونه اینطوری بازی کنه چرا اصرار بر اون سبک بازی هست؟! قبول که هر بازی شرایط خودش رو داره ولی شما همین بازی امشب رو نگاه کنید؛ تیم ما با بودن بازیکنانی مثل پوگبا، ماتا، لینگارد، مارسیال، راشفورد و میختاریان چنین پتانسیلی داره ! اونوقت مورینیو بر چیزای دیگه اصرار داره.

هر 2 تا گل امشب فوق العاده بود و دقیقا به جای سانتر، با یه پاس به پشت هجده یا حرکت پا به توپ به دست اومد. جالب تر اینکه در بازی امشب یونایتد فقط 8 (!) سانتر داشت با دقت 12.5 درصد. این آمار برای بازی قبل به ترتیب 21 و 9.5 درصد بوده !! در بازی قبل 423 پاس داشتیم، 8 تا شوت زدیم که 3 تاش تویه چارچوب بوده؛ حالا این آمار به ترتیب برای بازی امشب 584، 21 و 6 تا بوده ! اورتون به مراتب تیم قوی تر هم بود. 2 تا بازی قبل باورتون میشه ما 50 تا (!) سانتر داشتیم؟!

ببینیم برای بازی های بعدی دوباره مورینیو برمی گرده به سبک مورد علاقش یا یه کم سر عقل میاد ! :n02:

nw_nk
02-01-2018, 07:24
مورینیو در پاسخ به انتقادات اسکولز: اگر او 25 درصد از موفقیت های مرا در مربیگری کسب کند، خوشحال خواهد بود

سرمربی منچستر یونایتد از انتقاد اسطوره این باشگاه به نحوه بازی تیمش معترض است.

پس از آنکه منچستر یونایتد مقابل ساوتهمپتون به تساوی 0-0 دست یافته بود، پل اسکولز که به عنوان کارشناس تلویزیونی فعالیت می کند، عنوان کرده بود که عملکرد بازیکنان و مربی شیاطین سرخ قابل قبول نبوده و در سطح پایینی قرارداشته است. وی همچنین گفته بود که پل پوگبا افت کرده و مانند دوران حضورش در یوونتوس کار نمی کند. ژوزه مورینیو در این باره به اسکای اسپورت گفت:

فکر می کنم تنها کاری که اسکولز انجام می دهد، انتقاد کردن است. او نظرش را نمی گوید بلکه انتقاد می کند. این دو با هم متفاوت هستند. با این حال همه ما قرار نیست مانند او پدیده و منحصر به فرد باشیم.

او یک بازیکن استثنایی بود اما این دلیل نمی شود همه ما استثنایی باشیم. پل پوگبا تلاش می کند تا در تمام لحظات عالی کار کند. گاهی خیلی خوب بازی می کند و گاهی خوب بازی می کند. گاهی هم چندان خوب بازی نمی کند. تقصیر پوگبا نیست که بیشتر از اسکولز پول می گیرد. مقصر پوگبا نیست، فوتبال همین است.

با این حال من فکر می کنم اسکولزی به عنوان بازیکن در تاریخ ماندگار است اما به عنوان کارشناس نه. بنابراین من ترجیح می دهم به او به چشم یک بازیکن استثنایی نگاه کنم که کارهای زیادی برای این باشگاه انجام داده و من افتخار می کنم که اینجا کار می کنم و تمام توانم را می گذارم.

اگر اسکولز روزی تصمیم بگیرد مربی شود، امیدوارم بتواند به اندازه یک چهارم من موفق باشد. همین هم او را خوشحال می کند زیرا نصف من یعنی 12 و نیم جام. یک چهارم موفقیت من یعنی 6 جام. اگر 25 درصد من موفق باشد قطعا خوشحال خواهد بود.

در ذهن من او بازیکن بزرگی بود. او یکی از بهترین هافبک هایی بود که تا به حال دیده ام و به این باشگاه کمک زیادی کرده است. تنها می توانم از این بابت از او تشکر کنم زیرا شخصیت این باشگاه بر پایه بازیکنان بزرگی مانند او بوده است.

Soroush-S
02-01-2018, 09:22
دوستان لوکاکو و زلاتان هردو مصدوم هستن ؟

fa_shinobi
02-01-2018, 13:22
دوستان لوکاکو و زلاتان هردو مصدوم هستن ؟

آره. زلاتان یه ماه حداقل و لوکاکو هم فعلا مشخص نیست.
البته شایدم توفیق اجاری بود. چون هم لوکاکو خیلی خسته بود و دیگه خیلی مفید نبود. هم اینکه سبک بازی تیم داره عوض میشه

fa_shinobi
04-01-2018, 14:18
بازار شایعات نقل و انتقالات دوباره داغ شده.
این وسط به نظر فروش میخیتاریان به اینتر یا دورتموند جدی تر بنظر میرسه.
در مورد خرید هم مالکوم که وینگر راست بوردو هست و یه هافبک احتمالش هست
این کلیپ مهارتهای مالومه. بازیکن سرعتی و با تکنییکی هست.

fa_shinobi
12-01-2018, 14:48
خبرای جالبی به گوش میرسه. یونایتد یه پیشنهاد بهتر به سانچز داده و اماده است میکی رو هم به ارسنال بده. واقعا بازیکن خوبیه و خیلی میتونه مشکل بی وینگری مارو حل کنه. البته بیشتر سمت راست ما مشکل داره و نمیدونم قراره اونجا بازی کنه یا چپ و خوب سمت چپ قطعا بهتره براش. هر چی هست امیدوارم دوباره 4231 نکنه. چون هم پوگبا محو میشه هم اینکه باز انتظار دفاع کردن از مهاجما رو داریم

Mohammad King
16-01-2018, 20:47
لوکاکو انتقال سانچس به یونایتد را لو داد؟ (عکس) به نظر می رسد منچستریونایتد شانس خیلی بیشتری از سیتی برای جذب الکسیس سانچس داشته باشد.

به گزارش "ورزش سه"، اخبار حاکی از آن است که دوران حضور الکسیس سانچس در آرسنال به پایان رسیده و طی روزهای آتی تکلیف انتقال این ستاره شیلیایی به یکی از 2 تیم متمول شهر منچستر مشخص خواهد شد. ساعاتی پیش روملو لوکاکو، ستاره بلژیکی یونایتد با قرار دادن تصویری در صفحه رسمی خود، به نوعی انتقال سانچس به یونایتد را تمام شده دانست. در این تصویر پرچم شیلی، کشور الکسیس سانچس به فلشی به سمت آرم شیاطین سرخ که متعلق به یونایتدهاست کشیده شده که بیانگر انتقال سانچس به اولدترافورد است. البته لوکاکو مدتی بعد این پست را پاک کرد؛ اما به هر حال با توجه به پیشنهاد هنگفت تر یونایتد، احتمالا سانچس به زودی همبازی لوکاکو خواهد شد.
خب تقریبا باید گفت سانچز بازیکن ما شده.

خرید خیلی خوبی هست بازیکن خیلی خوبی هست .

تیم هم نوی وضعیت خوبی قرار داره بازی های اخیر سانتر ها کمتر شده .

nw_nk
17-01-2018, 22:32

:n02::n02::n02:

nw_nk
22-01-2018, 23:02
رسمی؛ الکسیس سانچز به منچستر یونایتد پیوست

این انتقال برای شیاطین سرخ به قیمت از دست دادن هنریک مخیتاریان به آرسنال تمام شد ولی در عوض منچستر یونایتد توانست سانچز را از دست همشهری خود برباید. با اعلام باشگاه منچستر یونایتد، این انتقال صرفا یک معاوضه بوده و رقم اضافه ای به طرف مقابل پرداخت نشده است.

قرارداد سانچز با منچستر یونایتد 4 سال و نیم اعتبار خواهد داشت و او بالاترین دستمزد را میان بازیکنان لیگ برتر دریافت خواهد کرد.

fa_shinobi
22-01-2018, 23:38
این ویدئو رو هم ببینید. خیلی قشنگه

Barry Allen
23-01-2018, 12:57
مورینیو ناتوانیش تو تاکتیک های هجومی رو میخواد با خرید ستاره های گرون قیمت جبران کنه، مارسیال بیچاره به اون خوبی داره بازی میکنه، اونوقت خرید سانچز چه فایده ای داره ؟ تکلیف رشفورد چی میشه ؟ سانچز ۲۹ ساله با حقوق ۴۰۰ هزار پوندی در هفته خخخخ آخرش هم با بیست امتیاز اختلاف نسبت به سیتی هیچی نمیشه مورینیو خخخ

Mohammad
23-01-2018, 13:47
مورینیو ناتوانیش تو تاکتیک های هجومی رو میخواد با خرید ستاره های گرون قیمت جبران کنه، مارسیال بیچاره به اون خوبی داره بازی میکنه، اونوقت خرید سانچز چه فایده ای داره ؟ تکلیف رشفورد چی میشه ؟ سانچز ۲۹ ساله با حقوق ۴۰۰ هزار پوندی در هفته خخخخ آخرش هم با بیست امتیاز اختلاف نسبت به سیتی هیچی نمیشه مورینیو خخخ

باید صبر کرد و دید تاثیر سانچز تویه تیم به چه صورت هست. هم رشفورد و هم مارسیال لیاقت اینو دارن که بیشتر بهشون بازی برسه و بیشتر بهشون اعتماد بشه ولی خب بایدم قبول کرد بعضی وقت ها گل نزن میشن ! در شرایطی هم که لوکاکو افت کرده و زلاتان هم خنثی عمل می کنه، شاید و شاید سانچز کلید حل مشکل باشه.

باز یونایتد 4 تا خرید درست و حسابی می کنه و مثل بعضی تیم ها دنبال جنس های بنجول و داغونی مثل کراوچ و اندی کارول نمیره ! :n09:کراوچ 37 ساله ! :n02: با توجه به اینکه رقابت قهرمانی به گفته خودتون بین یونایتد و سیتی هست، اگه یونایتد با بیست امتیاز بازم طبق گفته شما هیچی نشه (به عبارتی دوم بشه!) ، در مورد سایر تیم ها که بعد از یونایتد قرار میگیرن چی میگید؟ :n02: بنده به شخصه از دل نگرانیتون برای یونایتد ممنونم :n11::n05:

Barry Allen
23-01-2018, 13:58
باید صبر کرد و دید تاثیر سانچز تویه تیم به چه صورت هست. هم رشفورد و هم مارسیال لیاقت اینو دارن که بیشتر بهشون بازی برسه و بیشتر بهشون اعتماد بشه ولی خب بایدم قبول کرد بعضی وقت ها گل نزن میشن ! در شرایطی هم که لوکاکو افت کرده و زلاتان هم خنثی عمل می کنه، شاید و شاید سانچز کلید حل مشکل باشه.

باز یونایتد 4 تا خرید درست و حسابی می کنه و مثل بعضی تیم ها دنبال جنس های بنجول و داغونی مثل کراوچ و اندی کارول نمیره ! :n09:کراوچ 37 ساله ! :n02: با توجه به اینکه رقابت قهرمانی به گفته خودتون بین یونایتد و سیتی هست، اگه یونایتد با بیست امتیاز بازم طبق گفته شما هیچی نشه (به عبارتی دوم بشه!) ، در مورد سایر تیم ها که بعد از یونایتد قرار میگیرن چی میگید؟ :n02: بنده به شخصه از دل نگرانیتون برای یونایتد ممنونم :n11::n05:

چلسی که افتضاح بوده خریدهاش تو دو سه سال اخیر و هیچ بحثی در این مورد ندارم و یونایتد رو به خاطر اینکه هر بازیکنی رو بخواد با هر قیمتی میتونه بگیره خیلی تحسین میکنم. ولی خرید سانچز با حقوق نجومی 500 هزار پوندیش با ۲۹ سال سن، اونم تو پستی که مارسیال و رشفورد هستن، پول دور ریختنه، کم کم بقیه بازیکنها هم میان درخواست حقوق بالا میکنن چون از سانچز چیزی کم ندارن مثل ده خئا، پوگبا و حتی خود لوکاکو، اون موقع باید ببینیم یونایتد میتونه به همشون حقوق 500 هزار پوندی بده یا نه. حقوق سانچز انقدر مسخره بود که سیتی با اون ثروتش، از خریدش منصرف شد. مورینیو بره کریس رونالدو و مسی و نیمار رو هم بگیره، همچنان جلوی تیمهای بزرگ اتوبوسی دفاع میکنه و هیچ وقت هم حریف گواردیولا نمیشه و تو اولترافورد همیشه میبازه بهش.

Mohammad
23-01-2018, 14:16
چلسی که افتضاح بوده خریدهاش تو دو سه سال اخیر و هیچ بحثی در این مورد ندارم و یونایتد رو به خاطر اینکه هر بازیکنی رو بخواد با هر قیمتی میتونه بگیره خیلی تحسین میکنم. ولی خرید سانچز با حقوق نجومی 500 هزار پوندیش با ۲۹ سال سن، اونم تو پستی که مارسیال و رشفورد هستن، پول دور ریختنه، کم کم بقیه بازیکنها هم میان درخواست حقوق بالا میکنن چون از سانچز چیزی کم ندارن مثل ده خئا، پوگبا و حتی خود لوکاکو، اون موقع باید ببینیم یونایتد میتونه به همشون حقوق 500 هزار پوندی بده یا نه. حقوق سانچز انقدر مسخره بود که سیتی با اون ثروتش، از خریدش منصرف شد. مورینیو بره کریس رونالدو و مسی و نیمار رو هم بگیره، همچنان جلوی تیمهای بزرگ اتوبوسی دفاع میکنه و هیچ وقت هم حریف گواردیولا نمیشه و تو اولترافورد همیشه میبازه بهش.

اره درسته و موافقم. فقط در شرایطی این خرید مورینیو توجیه میشه که بتونه خوب گل بزنه و مفید باشه؛ وگرنه ولخرجی های مورینیو توجیهی نداره. البته از یه نظر هم بد نیست، اگه تیم باز هم نتیجه لازم رو نگیره فکر نمی کنم دیگه جایی برای مورینیو باشه.

fa_shinobi
23-01-2018, 14:29
اولا ممنون که اومدین و تاپیک رو به چالش کشیدین. ولی خوب همه چیز جواب داره.
حقوق بالاست. به این دلیل که همه تازه تمدید کردن و خودتم میدونی که هر کی تمدید میکنه حقوقش میره بالا. اگه سانچز پارسال و پوگبا امسال میومد حقوقها هم برعکس میشد.
حقوق سانچز 350 تا در هفته است که با پوگبا 50 تا اختلاف داره. گاردین و گل هم تایید کردن. اون عکسی که تو دیدی کاملا بی اعتباره. اونجا نوشته که این حقوق از منابع مختلف گرفته شده. و جالبته که حقوق زلاتان رو زده 220. در صورتی که 125 تاست. پس حقوقش نه 400 و نه500. در ضمن ما یه پیراهن شماره 7 داریم که تن هر کی میره درآمدهای میلیونی داره واسه باشگاه.
حقوق کلا ربطی به سن نداره. سن تو هزینه نقل و انتقالات تاثیر داره. جوونها هزینه انتقال بیشتری دارن ولی حقوق کمتر.
سیتی از خریدش منصرف نشد. سیتی قرار بود حقوق کمتر بده ولی 15 میلیون پاداش. که مجموعا تفاوت زیادی نداره. همین رو هم برای دی بروینه کرده. اول همون لحظه پول نقد داده بهش که تمدید کرده. چند تا پاداش بالقوه هم در نظر گرفته که حقوق 220تاییش رو میرسونه به 270تا. شما اینارم در نظر بگیر.
سیتی پر از وینگره و بازیکن خر که نیست. میدونه تو سیستم مورینیو بیشتر روش حساب میشه تا سیستم چرخشی مورینیو.
البته اگه میرفت سیتی همه جامها رو میگرفت: تعداد جامهای پپ با سیتی: Errorr!!!!!
شما سییستم تیم مارو نمیدونی. زلاتان سال آخرشه و راشفورد که تخصصش تو نوکه جاش رو میگیره. مارسیال سر جاشه. ماتا یا لینگاردم سمت راستن. الکسیس به عنوان مهاجم سایه کمی عقبر از لوکاکو قرار میگیره و بازیکنیه که آزادی بالاتری داره. در ضمن چون سانچز تو بارسا هم وینگ راست بوده، میتونه جاش رو با وینگ راست عوض کنه.
پس با اومدن سانچز بالانس تیم بهم نمیریزه هیچ، بهترم شده.
بر و راضی باش

eman619rv
23-01-2018, 16:35
در یک کلام، خرید سانچز برای منچستریونایتد عالیه.

من نمیدونم چرا ولی انگار یا دوستان از کیفیت سانچز اطلاعی ندارن یا اینکه خیلی دست کم گرفتنش، با وجود اینکه چند سال اخیر آرسنال نتایج خوبی نگرفته ولی آمار سانچز در این تیم عالی بوده و یک ثبات خیلی خوبی داشته کیفیت این بازیکن.
اینکه خیلی ها هم میگن تا وقتی منچستر رشفورد و مارسیال رو داره نیاز به سانچز نداشت رو هم باز نمیفهمم! چون قاعدتاً اگه بازی های تیم رو دیده باشه کسی تا به این لحظه پی برده که مشکلات اساسی تیم در چه زمینه هایی هست. که به نظرم سانچز جواب خیلی خوبی برای اون ها هست. بجز یک مورد که اونم سانتر هست، ذات بازی سانچز جوری هست که به تو میزنه و با کارهای ترکیبی پاس های خلاق موقعیت میسازه و به عنوان یه گوش کمتر تمایل داره که سانتر کنه.
حقیقتاً یکی از مشکلات اساسی این فصل ما کیفیت پایین سانترها و ارسال ها بود، تاریخ منچستر با بازیکن های کناری که قابلیت سانترهای خیلی خوب و دقیق داشتن گره خورده و متاسفانه بازیکنان فعلی هیچ کیفیت مناسبی در این زمینه ندارن و همین میشه که کمیت سانترها زیاد میشه ولی به ثمر نشستن شون کم.

هم سانچز هم مارسیال و هم رشفورد و حتی لینگارد بازیکنان چند پسته هستن و به شخصه هیچ دردسر یا مشکلی رو برای تیم واسه بازی دادنشون نمیبینم.

Barry Allen
23-01-2018, 21:24
اولا ممنون که اومدین و تاپیک رو به چالش کشیدین. ولی خوب همه چیز جواب داره.
حقوق بالاست. به این دلیل که همه تازه تمدید کردن و خودتم میدونی که هر کی تمدید میکنه حقوقش میره بالا. اگه سانچز پارسال و پوگبا امسال میومد حقوقها هم برعکس میشد.
حقوق سانچز 350 تا در هفته است که با پوگبا 50 تا اختلاف داره. گاردین و گل هم تایید کردن. اون عکسی که تو دیدی کاملا بی اعتباره. اونجا نوشته که این حقوق از منابع مختلف گرفته شده. و جالبته که حقوق زلاتان رو زده 220. در صورتی که 125 تاست. پس حقوقش نه 400 و نه500. در ضمن ما یه پیراهن شماره 7 داریم که تن هر کی میره درآمدهای میلیونی داره واسه باشگاه.
حقوق کلا ربطی به سن نداره. سن تو هزینه نقل و انتقالات تاثیر داره. جوونها هزینه انتقال بیشتری دارن ولی حقوق کمتر.
سیتی از خریدش منصرف نشد. سیتی قرار بود حقوق کمتر بده ولی 15 میلیون پاداش. که مجموعا تفاوت زیادی نداره. همین رو هم برای دی بروینه کرده. اول همون لحظه پول نقد داده بهش که تمدید کرده. چند تا پاداش بالقوه هم در نظر گرفته که حقوق 220تاییش رو میرسونه به 270تا. شما اینارم در نظر بگیر.
سیتی پر از وینگره و بازیکن خر که نیست. میدونه تو سیستم مورینیو بیشتر روش حساب میشه تا سیستم چرخشی مورینیو.
البته اگه میرفت سیتی همه جامها رو میگرفت: تعداد جامهای پپ با سیتی: Errorr!!!!!
شما سییستم تیم مارو نمیدونی. زلاتان سال آخرشه و راشفورد که تخصصش تو نوکه جاش رو میگیره. مارسیال سر جاشه. ماتا یا لینگاردم سمت راستن. الکسیس به عنوان مهاجم سایه کمی عقبر از لوکاکو قرار میگیره و بازیکنیه که آزادی بالاتری داره. در ضمن چون سانچز تو بارسا هم وینگ راست بوده، میتونه جاش رو با وینگ راست عوض کنه.
پس با اومدن سانچز بالانس تیم بهم نمیریزه هیچ، بهترم شده.
بر و راضی باش
اولا که حقوق سانچز 500 هزار پوند در هفته قبل کسر مالیاته که با کسر مالیات میشه حدود 400 هزار، پوگبا هم 290 هزار پوند خالص در هفته حقوقشه، پس اختلافشون پنجاه تا نیست و با توجه به سن پوگبا و اهمیتش برای تیم، قطعا حقشه که حقوق بیشتری نسبت به سانچز بگیره.
ثانیا الان بازیکن اصلی یونایتد که بیشترین فروش لباس و درآمد تبلیغاتی رو داره پوگباست و اومدن سانچز هم اینو عوض نمیکنه. محبوبیت پوگبا با سانچز قابل مقایسه نیست.
خب دی بروینه 270 تا بگیره اونوقت سانچز به قول شما 350 تا خیلی خنده داره، سن دی بروین و تاثیرگذاریش با سانچز به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.
سوما سانچز تو بارسا وینگ راست بازی نمیکرد و وینگ چپ و اکثرا مهاجم نوک بازی میکرد، مسی وینگ راست بود. سانچز هیچوقت وینگ راست نبوده و نخواهد بود، پست اصلیش وینگ چپ و مهاجم نوکه، عقبتر از لوکاکو هم بازی نمیتونه کنه چون بازیساز که نیست. خیلی هم خودخواهه و اهل پاس و سانتر کردن برای بقیه نیست. البته نمیخوام بگم خوب نیست بلکه عالیه و خیلی خیلی دوست داشتم تو تیم خودم بود ولی تو یونایتد هیچی نمیشه.

albertxx
23-01-2018, 21:52
آقا نوش جونتون
تا میتونید خرج کنید ! :n02:

پردرآمدترین باشگاه های فوتبال جهان؛ منچستریونایتد همچنان در صدر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.jpg

وبسایت رسمی برنامه نود - باشگاه منچستریونایتد در رده نخست رده‌بندی پردرآمدترین باشگاه‌ های فوتبال جهان در فصل ۲۰۱۷-۲۰۱۶ قرار گرفته است. به گزارش وبسایت نود، شرکت معتبر دیلویت مطابق هر سال با بررسی نتایج مالی باشگاه های فوتبال رده بندی پردرآمدترین باشگاه های جهان در فصل ۲۰۱۷-۲۰۱۶ را اعلام کرده که منچستریونایتد با کسب ۵۸۱ میلیون پوند در صدر قرار گرفته است. منچستریونایتد که فصل گذشته در لیگ قهرمانان اروپا حضور نداشت برای دهمین بار در ۲۱ سال اخیر در صدر این فهرست قرار گرفته است. رئال مادرید که در این فصل قهرمان لالیگا و لیگ قهرمانان شد با اختلافی تنها ۱.۵ میلیون پوندی در رده دوم قرار گرفته است. تیم های بارسلونا، بایرن مونیخ و منچسترسیتی هم به ترتیب در رده های سوم تا پنجم قرار گرفته اند. در میان ۳۰ باشگاه پردرآمد جهان، نام ۱۴ باشگاه انگلیسی دیده می شود که به دلیل درآمد بالایی که از طریق حق پخش لیگ برتر انگلیس کسب کردند در این قهرست قرار گرفته اند. رده بندی ۲۰ باشگاه پردرآمد جهان در فصل ۲۰۱۷-۲۰۱۶ بدین شرح است:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%b1%db%8c%d9%86-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%81%d9%88%d8%aa%d8%a8%d8%a7%d9%84-%d8%ac%d9%87%d8%a7%d9%86%d8%9b-%d9%85%d9%86%da%86%d8%b3%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%88%d 9%86%d8%a7%db%8c%d8%aa%d8%af-%d9%87%d9%85%da%86%d9%86%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%b5%d8%af%d8%b1

چه میکنه این حق پخش لیگ جزیره !!!!!!!!!! :n02:
10 تا از 20 تا انگلیسی هستن ! :n09:

fa_shinobi
23-01-2018, 23:19
اولا که حقوق سانچز 500 هزار پوند در هفته قبل کسر مالیاته که با کسر مالیات میشه حدود 400 هزار، پوگبا هم 290 هزار پوند خالص در هفته حقوقشه، پس اختلافشون پنجاه تا نیست و با توجه به سن پوگبا و اهمیتش برای تیم، قطعا حقشه که حقوق بیشتری نسبت به سانچز بگیره.
ثانیا الان بازیکن اصلی یونایتد که بیشترین فروش لباس و درآمد تبلیغاتی رو داره پوگباست و اومدن سانچز هم اینو عوض نمیکنه. محبوبیت پوگبا با سانچز قابل مقایسه نیست.
خب دی بروینه 270 تا بگیره اونوقت سانچز به قول شما 350 تا خیلی خنده داره، سن دی بروین و تاثیرگذاریش با سانچز به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.
سوما سانچز تو بارسا وینگ راست بازی نمیکرد و وینگ چپ و اکثرا مهاجم نوک بازی میکرد، مسی وینگ راست بود. سانچز هیچوقت وینگ راست نبوده و نخواهد بود، پست اصلیش وینگ چپ و مهاجم نوکه، عقبتر از لوکاکو هم بازی نمیتونه کنه چون بازیساز که نیست. خیلی هم خودخواهه و اهل پاس و سانتر کردن برای بقیه نیست. البته نمیخوام بگم خوب نیست بلکه عالیه و خیلی خیلی دوست داشتم تو تیم خودم بود ولی تو یونایتد هیچی نمیشه.

پس اینطوری ما هیچی از فوتبال سر در نمیاریم. بازیکن جوون باید حقوق بالاتر بگیره. یعنی راشفورد باید بالاترین حقوق جزیره رو داشته باشه.
سانچز بازی ساز نیست... عجب
سانچز هنوز نیومده تاثیرگذاریش داره با دی بروینه مقایسه میشه... اینم عجب
حقوق سانچز 400 ... پس گل و گاردین دارن دروغ میگن. بعد اون عکسی که سانچز رو زده 500 و ناخالصه، پس پوگبا رو زده 290 که خالصه. دی بروینه رو یادشون رفته لحاظ کنن. در صورتی که همون موقع تمدید کرده بود. زلاتانم حتما 220 بوده خالصش شده 125. بسیار عالی
فروش پیراهن سانچز کمتره... تاثیرگذاریش کمتره... مهره اصلی نیست... اینا چه سند و مدرکی داره؟

Mohammad
25-01-2018, 21:01
مورینیو تا سال 2020 تمدید کرد ! :n29: حداقل میذاشتن آخر فصل !

fa_shinobi
27-01-2018, 14:11
تبریک برد خوبی بود. اگر چه برابر یه تیم دست دومی بود. ولی با تیم دوم 4 تا گل خوب بود.
الکسیس هم man of the match شد. بنظر میرسه که کمی ناهماهنگ هست با تیم ولی خوب پاس تو عمق هایی که میده واقعا عالیه.
راشفورد هم خوب بازی کرد و بازیهای بد این چند وقته رو جبران کرد.
بازی با تاتنهام بازی سختیه ولی در صورت برد خیلی تو روحیه تیم تاثیر مثبت میذاره

pcforlife
31-01-2018, 10:34
خرید سانچر کاملا خرید مثبتی هست که منو یاد خرید فن پرسی انداخت.:n12:
ما فقط لیگ برتر رو نداریم که بگیم به احتمال زیاد سیتی قهرمانه و ما هم به احتمال زیاد بین 4 تا برای cl سال بعد هستیم، پس خرید نکنیم.
ما حذفی و لیگ قهرمانان رو داریم و سانچز میتونه کمک تیم باشه.
خریدای زمستونی همیشه متفاوت از قیمت واقعی هستند. ولی ما با جا به جایی بازیکن سانچز رو گرفتیم، سانچزی که که در قیاس با میختاریان فاکتور های برتری بیشتری داره. به نظر من در بازی سازی میختاریان گزینه بهتریه، اما از لحاظ تکنیک فردی سانچز بسیار برتر هستش نسبت به میختاریان و ما بازیکن بازی ساز تو ترکیبمون داریم. قدرت و دقت ارسال و ضربات ایستگاهی رو بایستی اضافه کرد به ویژگی های سانچز. تجربه الکسیس هم مسلما از میختاریان بالاتر است و سانچز میتونه یه بال تخصصی باشه برای تیم و این موضوع آزادی عمل بیشتری میده به مورینیو برای چیدن ترکیب های مختلف.
اصلا در بدبینانه ترین حالت ما بازیکن نیمکت نشینمون رو با سانچز تعویض کردیم و این موضوع خودش بردی بود برای تیم. کما اینکه هنریک بسیار بازیکن با کیفیتی بوده و هست و آرزوی موفقیت براش. گل عقربش همیشه تو ذهن هوادارا میمونه.:n12:
یه نکته هم جا داره من بگم. مارسیال و رشفورد قطعا توانایی هاشون در کنار بازی کردن هرز میره. توانایی هاشون زمانی بروز میکنه که در نوک بازی کنن. با اومدن سانچز ما میتونیم به راحتی با دو مهاجم در کنار هم بازی کنیم و 442، 352، 4312 رو امتحان کنیم. باید در نظر داشت ما ماتا و لینگارد رو در ترکیب داریم و سه مهاجم عالی (بدون زلاتان) و البته پوگبا. ببینید اضافه شدن سانچز چه آپشن هایی به خوزه میده.
بازی با یوویل فرصت خوبی بود که ارزش های سانچز رو (بر خلاف نظرات گزارشگران رسانه میلی!!) ببینید. حتی با وجود اینکه بازی بزرگی نبود.

fa_shinobi
31-01-2018, 18:59
تو روزای اخر نقل و انتقالات اتفاقت جالبی داره میفته. اوبامیانگ که به ارسنال رفت. ژیرو احتمالا به چلسی میره و تانهام مالکومی رو گرفت که به یونایتد لینک میشد.
اما دو تا اتفاق جالب هم افتاد. سیتی بعد اینکه بند فسخ لاپورته رو داد حالا 65 میلیون برای گرفتن ماحرز پیشنهاد داده. چیزی که بعیده قبول نکنن. چون هم لستر و هم ماحرز راضی میشن.
اوزیل هم که صحبت اومدنش به یونایتد زیاد بود داره با یه دستمزد بالا تمدید میکنه. البته اوزیل بازیکن دوست داشتنی ای هست ولی چون وینگ تخصصی نبود نمیتونست مشکل ما رو حل کنه. ما الان ماتا رو داریم که سطحش خیلی هم پایینتر از اوزیل نیست.

Barry Allen
31-01-2018, 19:13
تو روزای اخر نقل و انتقالات اتفاقت جالبی داره میفته. اوبامیانگ که به ارسنال رفت. ژیرو احتمالا به چلسی میره و تانهام مالکومی رو گرفت که به یونایتد لینک میشد.

مالکوم رو نگرفت، لوکاس مورا رو گرفتن استاد.

Mohammad
31-01-2018, 22:42
خب ترکیب بازی با تاتنهام هم اعلام شد و خبر خوب اینه که قرار 12 نفره بازی کنیم !! :n08:متشکریم ورزش 3 !! :n02:

Mohammad King
01-02-2018, 00:13
کاش با مورینیو تمدید نمیکردیم...الان دقیقه 35 بازی هست دارم میگم این تیم با این رویه و تاکتیک این بازی و بازی های بزرگ بعدی رو واگذار میکنه.

تاتنهام تو زمین خودمون 6تا بازیکن از خط دفاع ما پرس میکنن یعنی از تو زمین خودمون میان 6نفره توپو ازمون میگیرن اونوقت تیم ما وقتی توپ دست تاتنهام میاد پا به پاشون میدون میان تو زمین خودمون بابا برید تو پاشون از تو زمین خودشون پرس کنید . قدرت حفظ توپ نداریم چون تاتنهام از تو زمین ما هم شروع به پرس میکنن توپو راحت ازمون میگیرن . کل دغ دغه تیم شد بردن توپ به کنارها و سانتر!!!!!بابا بازیکن خوب کم نداریم خیلی از تیما آرزوی داشتنشونو دارن چرا اینقد تیمو ترسو بار آوروی؟؟؟قشنگ پاس کاری کنید بازی سازی کنید این همه توپو بردین گوشه زمین خب جواب نمیده بکش بیرون از سانتر یه کم جرات بده به تیم حرکات پا به توپ داشته باشین پاس کاری کنید برید جلو ...

قشنگ بگم با این تاکتیک مورینیو به هیچ جا نمیرسیم

Mohammad King
01-02-2018, 00:55
لینگارد که خیلی قشنگ تاثیر گذار بازی میکرد حرکات پا به توپش عالی بود میکشه بیرون اونوقت درخت بی خاصیتو جاش بازی میده فلینی جز اون بازیکنایی هست که شده آرزو که زودتر از تیم بره یعنی به هیچ دردی نمیخوره این درخت نه تکنیک داره نه دفاع بلده نه بازی سازی میکنه نه بلده گل بزنه فقط الکی تو زمین شخم میزنه.

fa_shinobi
02-02-2018, 01:18
گل ثانیه 11 تیم رو از هم پاشوند. گل به خودی جونز هم دیگه همه چیزو خراب کرد. بنظرم اگه سه هافبکه بازی میکردیم بهتر بود. ما چهارتا مهره هجومی داشتیم ولی توپ بهشون نمیرسید و از طرفی فشار روی پوگبا و ماتیچ زیاد بود.
تاتنهام مالکیت توپ رو داشت و خیلی راحت موقعیت ایجاد میکرد.
بازی عجیب و غریبی بود. کاش بازیهای بعدی یه تغییر سیستمی تو این 4231 خودش بده. هر موقع غیر از این ترکیب بازی کردیم برنده بودیم

nw_nk
02-02-2018, 11:03
اینستاگرام مورینیو: تولدت مبارک پسرم. حالا 18 ساله هستی و باید خودت یک نفر را به جت اسکی ببری.

Barry Allen
11-02-2018, 20:08
مورینیو تو چلسی هم که بود، همیشه تو زمین نیوکاسل میباخت یا به زحمت، مساوی میگرفت. تو یونایتد هم این ویژگیش رو حفظ کرده و حتی اگه دو میلیارد پوند هم خرج تیمش کنه، نمیتونه نیوکاسل رو تو سنت جیمزز پارک ببره :n08:

fa_shinobi
11-02-2018, 22:22
اصرار بر 4231
مورینیو تقريبا همیشه از 4231 استفاده کرده. تو بازیهای کوچیک بگیرنگیر داشته. 4 بازيکن هجومي که بايد سرعتي و فرصت طلب باشن و قفل دفاع حريفو بشکنن. ولی تو بازیهای بزرگ خط میانی ضعیفتر میشه و میشه یه چیزی مثل بازی تاتنهام.
سيستم 433 که چند بار استفاده شد عالي بود. پاس تو عمق، شوت از راه دور و خلق موقعيت تاکتيکاي اين سيستم بودن. نميدونم چرا ما 433 بازي نميکنيم. در صورتي که هم تيم با طراوت بازي ميکنه و تعادل تو تیم برقراره. هم پوگبا خوب ميشه و هم از پتانسیل بازیکنا درست استفاده میشه. فکر کنم بعد بازی هادرسفیلد بود که دوسه بار باخته بودیم و مورینیو دست به تغییر زد و همه چیز خوب شد. ولی دوباره کم کم برگشتیم سر خونه اول.
شاید یکی از مشکلات اینه که مهره های هجومی بهتری داریم که کمتر میتونن با نیمکت نشینی کنار بیان. و متاسفانه همه هم پست هستن. ولی خوب میشه اونم درست کرد. اصلا 442 چرا نمیذاریم؟ یکی از دوستان این سیستم رو پیشنهاد داد:
............ماتیچ.....پوگبا.............
مارسیال........................ماتا....
..........سانچز......لوکاکو.......ای حالت میشه: پست‌های اصلی بازیکنان + 4 بازیکن هجومی
حالا فکر کنید سانچز بیاد عقب جای مارسیال، مارسیال بره جای ماتا، لینگارد هم بره پشت مهاجم!!! چقدر همه چیز بهم میریزه. در یک جمله: با 4231 تیم ما تعادل نداره

Barry Allen
11-02-2018, 22:33
اصرار بر 4231
مورینیو تقريبا همیشه از 4231 استفاده کرده. تو بازیهای کوچیک بگیرنگیر داشته. 4 بازيکن هجومي که بايد سرعتي و فرصت طلب باشن و قفل دفاع حريفو بشکنن. ولی تو بازیهای بزرگ خط میانی ضعیفتر میشه و میشه یه چیزی مثل بازی تاتنهام.
سيستم 433 که چند بار استفاده شد عالي بود. پاس تو عمق، شوت از راه دور و خلق موقعيت تاکتيکاي اين سيستم بودن. نميدونم چرا ما 433 بازي نميکنيم. در صورتي که هم تيم با طراوت بازي ميکنه و تعادل تو تیم برقراره. هم پوگبا خوب ميشه و هم از پتانسیل بازیکنا درست استفاده میشه. فکر کنم بعد بازی هادرسفیلد بود که دوسه بار باخته بودیم و مورینیو دست به تغییر زد و همه چیز خوب شد. ولی دوباره کم کم برگشتیم سر خونه اول.
شاید یکی از مشکلات اینه که مهره های هجومی بهتری داریم که کمتر میتونن با نیمکت نشینی کنار بیان. و متاسفانه همه هم پست هستن. ولی خوب میشه اونم درست کرد. اصلا 442 چرا نمیذاریم؟ یکی از دوستان این سیستم رو پیشنهاد داد:
............ماتیچ.....پوگبا.............
مارسیال........................ماتا....
..........سانچز......لوکاکو.......ای حالت میشه: پست‌های اصلی بازیکنان + 4 بازیکن هجومی
حالا فکر کنید سانچز بیاد عقب جای مارسیال، مارسیال بره جای ماتا، لینگارد هم بره پشت مهاجم!!! چقدر همه چیز بهم میریزه. در یک جمله: با 4231 تیم ما تعادل نداره

ربطی به 1-3-2-4 یا 3-3-4 نداره، مورینیو کلا تو تاکتیک های هجومی ناتوانه و تنها هنرش اینه که بازیکن های گرون قیمت بزاره اون جلو که با خلاقیت فردیشون براش گل بزنن. تو چلسی، رئال و اینتر هم همین بوده تاکتیکش، تنها تاکتیکی که توش مهارت داره دفاع اتوبوسیه. تو بازیهایی هم که تیم رقیب، بسته بازی میکنه، اگه یه گل ازشون بخوره، هیچ تاکتیکی برای برگشت به یازی نداره، برای همینه که کلی باخت یک صفر جلوی تیمهای معمولی و ضعیف تو دوران مربیگریش داره. کلا هم اعتقادی به استراحت دادن به بازیکنا نداره و جلوی داغون ترین تیمها هم ترکیب اصلی میچینه. دیگه هر الدنگی میدونه پوگبا نباید کنار ماتیچ تو هافبک دو نفره بازی کنه ولی این لجباز حالیش نمیشه. آخه لینگارد چیه میزاره پشت مهاجم ؟!!!! جنازه ماتا هم از لینگارد بهتره.

Barry Allen
22-02-2018, 10:17
گفته بودم با اومدن سانچز، ریتم یونایتد به هم میخوره، مارسیال قبل اومدن سانچز داشت عالی بازی میکرد. رشفورد هم که کلا رفته قاطی باقالیا :n08:آخه جلوی سویا هم دفاع اتوبوسی میزارن ؟!!!!!

kasra_khan2003
22-02-2018, 13:51
اون حقوقی که به پوگبا، سانچز و لوکاکو میدن رو باید جمع کنن بدن به دخیا.

nw_nk
22-02-2018, 14:08
پاسخ طعنه آمیز مورینیو به انتقاد از نحوه دفاع تیمش

شب گذشته یونایتد به مصاف سویا رفت و نتوانست آنطور که انتظار می‌رفت در زمین ظاهر شود. سویا 25 شوت در بازی به ثبت رساند و این در حالیست که یونایتد تنها 6 شوت داشت. ژوزه مورینیو، سرمربی منچستریونایتد ، پاسخ منتقدین درباره دفاع کردن تیمش را داد.

او گفت:" فکر می‌کنم خیلی از شما خبرنگاران در فوتبال تازه کار هستید، یکی می‌گفت که بال ها نباید دفاع کنند. دفعه بعد که دیوید بکام را دیدم از او می‌پرسم: « دیوید تو در منچستریونایتد به عنوان بال راست بازی می‌کردی، وقتی حریف از سمت چپ حمله می‌کرد، تو می‌ایستادی و نگاه می‌کردی؟ یا تلاش می‌کردی توپ را از حریف بگیری؟ قطعا این را از بکام می‌پرسم. همه می‌دانند که من دوست صمیمی روی کین و پل اسکولز نیستم؛ ولی از آنها می‌پرسم که وقتی حریف توپ را از دست می‌داد، تو می‌ایستادی و نگاه می‌کردی یا دنبال توپ می‌دویدی؟

انگار که همه بازیکنان خوب باید آزاد بازی کنند و وقتی تیمی توپ را از دست می‌دهد، باید بایستند و دفاع کنند که به نظرم نگاه احمقانه ای است. به همین سادگی ولی انگار یک نفر در حال خلق یک ورزش جدید است.

در تمام تیم‌های بزرگ 10 یا 20 سال اخیر، تمام بازیکنان تلاش می‌کنند. هر کسی نظم تاکتیکی خودش را دارد."

واکنش فرگوسن به تساوی یونایتد مقابل سویا

سرالکس فرگوسن، سرمربی افسانه ای منچستر یونایتد به نظر از تساوی شب گذشته تیمش مقابل سویا به هیچ وجه راضی نیست.

fa_shinobi
23-02-2018, 11:13
بازی اصلا تماشاگر پسند نبود. البته سویا هم تیم خوبی بود و باید ازش ترسید. حتی تو بازی برگشت. ولی خوب انتظار بیشتری میرفت از بازیکنا. حداقل سه مهاجم باید یه چندتا موقعیت ایجاد میکردن. ماتا زیاد نتونست کاری کنه. لوکاکو هم توپی بهش نرسید. الکسیس هم زیاد تکروی میکرد. با اومدن راشفورد و مارسیال اوضاع بهتر شد. شاید حداقل تعویض های زودهنگام میتونست بیشتر کمک کنه.
ولی اگه بازی برگشت ببریم مطمئنا همه یادشون میره.
بازی بعدی یکشنبه با چلسیه تو الدترافورد. چلسی خیلی هم وضعیت خوبی نداره. این یکی بنظرم قابل تحمل نیست. نباید بازی دفاعی باشه. هم برد لازمه و هم بازی زیبا

fa_shinobi
02-03-2018, 23:51
تاپیک هم جالب شده ها. حتی بعد برد خوب مقابل چلسی هم کسی نیست :n02:
انصافا بازی خوبی بود. هر چند خیلی آسون نبود ولی در نهایت چلسی رو شکست دادیم.
لوکاکو ستاره بازی بود. بجز گل و پاس گلش یه استارت آخر بازی زد که نشون داد چه پتانسیلی داره و چرا یونایند رفته سراغش

eman619rv
06-03-2018, 01:54
یه بازی به یاد ماندنی انجام دادیم، شاید بهترین کامبک بعد از دوران فرگی کبیر.
فرای همه ی مسائل فنی به شدت از بازی لذت بردم و هنوز بعد این همه تایم که از تموم شدن بازی میگذره پر از هیجان و ادرنالینم.
مرسی از ماتیچ که یه گل فوق العاده زد در دقایق اخر، این بهترین موقعی بود که میتونست واسه اولین گلش رو برای منچستر به ثمر برسونه.

20دقیقه آخر بازی دیووانه وار بود. حضور همزمان ماتا، لوکاکو، سانچز، رشفورد، لینگارد و پوگبا در زمین دیووانه وار بود و نشون دهنده اوج قدرت هجومی تیم.
البته والنسیا واقعا عالی بود تا قبل از تعویض ولی خب مورینیو نیاز دید که واسه تغییر شرایط بهترین بازیکنش رو بکشه بیرون
تبریک به همه این سه امتیاز شیرین. این تیم لایق احترام بیشتریه

pcforlife
06-03-2018, 08:55
یه بازی به یاد ماندنی انجام دادیم، شاید بهترین کامبک بعد از دوران فرگی کبیر.
فرای همه ی مسائل فنی به شدت از بازی لذت بردم و هنوز بعد این همه تایم که از تموم شدن بازی میگذره پر از هیجان و ادرنالینم.
مرسی از ماتیچ که یه گل فوق العاده زد در دقایق اخر، این بهترین موقعی بود که میتونست واسه اولین گلش رو برای منچستر به ثمر برسونه.

20دقیقه آخر بازی دیووانه وار بود. حضور همزمان ماتا، لوکاکو، سانچز، رشفورد، لینگارد و پوگبا در زمین دیووانه وار بود و نشون دهنده اوج قدرت هجومی تیم.
البته والنسیا واقعا عالی بود تا قبل از تعویض ولی خب مورینیو نیاز دید که واسه تغییر شرایط بهترین بازیکنش رو بکشه بیرون
تبریک به همه این سه امتیاز شیرین. این تیم لایق احترام بیشتریه
جان کلام و گفتی دادا
من دیشب اینقدر خسته بودم حوالی یازده خوابم برد. الان خلاصه بازی رو دیدم داشتم دیوونه میشدم...
عالی بود نتیجه..
هر دو گلی هم خوردیم با بدشانسی خوردیم. داوید هم یه سیو نجات بخش داشت و نباید فراموش کرد و چه گلی زد ماتیچ!!:n19::n12:

Mohammad King
06-03-2018, 12:11
خیلی باید ممنون فرگوسن باشیم برای خرید دخیا همیشه همه خریداش خوب و آینده دار بودن.

الحق ک بزرگترین سرمربی تاریخ فوتباله.

mjt10063
08-03-2018, 11:24
سلام دوستان
خسته نباشید
یادش بخیر چقد قدیم ها در مورد منچستر اینجا بحث میکردیم
یه چیز خوبی که دادم میاد قبل از بازی بین دو تا طرف دارهای تیم یه مصاحبه ای هم برگذار می شد
یه دفعه یادم افتاد گفتم یه سر ی به دوستان بزنم
همچنان منچستر عشق

kasra_khan2003
08-03-2018, 17:36
سلام دوستان
خسته نباشید
یادش بخیر چقد قدیم ها در مورد منچستر اینجا بحث میکردیم
یه چیز خوبی که دادم میاد قبل از بازی بین دو تا طرف دارهای تیم یه مصاحبه ای هم برگذار می شد
یه دفعه یادم افتاد گفتم یه سر ی به دوستان بزنم
همچنان منچستر عشق

مشکل همینجاست که خیلی‌ها مثل خودت فقط یه سری میزنن، اگه همه مثل گذشته فعالیت می‌کردند، اونوقت میشد مصاحبه و کارهای دیگه رو مثل گذشته انجام داد.

fa_shinobi
08-03-2018, 20:13
بازی قبل که فوق العاده بود. یه چیزی که خیلی تو چشم میزد ایجاد تغییرات سریع بود. تو وسط نیمه راشفورد اومد تو و فکر کنم دقیقه 70 سه تا تعویض انجام شده بود. اگه یکم محتاط کار میکرد قطعا برنده نمیشدیم. البته خودشم گفته بود که بین دو نیمه سشوار رفته:n02:
دو بازی فوق العاده حساس دارید. شنبه با لیورپول، سه شنبه با سویا. ما با اختلاف امتیازی که با تیم 5ام داریم قطعا سهمیه رو میگیریم ولی مطمئنا جایگاه تو جدول حیثیتی خواهد بود. بازی سویا هم دو کار باید انجام بدیم. یکی اینکه صعود کنیم و یکی اینکه آبرو داری کنیم و بازی رفت رو جبران کنیم.

eman619rv
11-03-2018, 04:23
قبل بازی خبر مصدومیت ناگهانی پوگبا همه رو نگران کرد، ولی جلو لیورپول هم مثل دو بازی قبلی پر انگیزه و با اعتماد به نفس ظاهر شدیم، چیزی که خیلی وقت بود در تیم نمیدیدم و بازیکنا به خودشون باور نداشتن.
برد جلو لیورپول همیشه دلچسب بوده ولی بازی خوبمون و نمایش قابل دفاع و منطقیمون در کنار اینکه یه لیورپول آماده که تمچید های زیادی ازش میشه برخلاف تیم ما که واقعا لیاقت بیشتری نسبت به لیورپول داره طعم برد چند برابر کر.

امیدوارم تیم افت نکنه و به روند فعلیمون ادامه بدیم و به مرحله بعد CL هم صعود کنیم.
ولی سانچز به شدت افت کرده، چه از نظر بدنی چه از نظر شرکت در درگیری ها و چه از نظر جا پیروز شدن در یک به یک ها و کورس ها. امیدوارم واسه فصل بعد حداقل به سانچز آماده ببینیم نه سایه ای ازش رو.
البته یکم حس میکنم تو تیم خوشحال نیس و با بقیه بازیکنان زیاد هم ارتباط برقرار نکرده. ضمن اینکه به اندازه اعتباری که بهش در ارسنال میدادن سایر بازیکنان در منچستر داده نمیشه.

mjt10063
11-03-2018, 17:51
ولی سانچز به شدت افت کرده، چه از نظر بدنی چه از نظر شرکت در درگیری ها و چه از نظر جا پیروز شدن در یک به یک ها و کورس ها. امیدوارم واسه فصل بعد حداقل به سانچز آماده ببینیم نه سایه ای ازش رو.
البته یکم حس میکنم تو تیم خوشحال نیس و با بقیه بازیکنان زیاد هم ارتباط برقرار نکرده. ضمن اینکه به اندازه اعتباری که بهش در ارسنال میدادن سایر بازیکنان در منچستر داده نمیشه.
مشکل از سانچز نیست ، تا حالا هر بازیکن ستاره ای که وارد تیم شده همین بلا سرش اومده ، یه وقت هایی احساس میکن یونایتد رو سحر کردن.

fa_shinobi
12-03-2018, 00:26
مشکل از سانچز نیست ، تا حالا هر بازیکن ستاره ای که وارد تیم شده همین بلا سرش اومده ، یه وقت هایی احساس میکن یونایتد رو سحر کردن.
آره درسته. انتظار زیادی از پوگبا و سانچز میرفت. لیندلوف و میخیتاریان هم که محو شدن. مورینیو علی رقم اینکه دو سه تا جوون خوب پرورش داده ولی نتونسته جایگاه خوبی واسه ستاره ها درست کنه.
من هنوزم فکر میکنم توازن تو تیم ما وجود نداره. یه وینگ راست تخصصی نداریم. در عوض سمت چپ چهارتا بازیکن میتونن بازی کنن. تنها اتفاقی که این مدت افتاده این بوده که با پیشرفت مک تومینای و قرار گرفتن تو ترکیب، پوگبا به پست اصلیش برگشته

mjt10063
12-03-2018, 09:22
آره درسته. انتظار زیادی از پوگبا و سانچز میرفت. لیندلوف و میخیتاریان هم که محو شدن. مورینیو علی رقم اینکه دو سه تا جوون خوب پرورش داده ولی نتونسته جایگاه خوبی واسه ستاره ها درست کنه.
من هنوزم فکر میکنم توازن تو تیم ما وجود نداره. یه وینگ راست تخصصی نداریم. در عوض سمت چپ چهارتا بازیکن میتونن بازی کنن. تنها اتفاقی که این مدت افتاده این بوده که با پیشرفت مک تومینای و قرار گرفتن تو ترکیب، پوگبا به پست اصلیش برگشته

دقیقا نظرت تائید میشه ، تیم هنوز با هم مچ نشده با گذشت دو فصل ، هنوزم جای خالی کریک ، اسکولز احساس میشه ، و رفتن رونی به نظر من کمبود یه رهبر مقتدر رو تو زمین ایجاد کرده.

Mohammad King
13-03-2018, 23:53
خدایا هرچی زودتر ما رو از شر فلینی و مورینیو راحت کن...

مورینیو هیچ تاکتیکی جز دفاع و سانتر نداره.

Mohammad King
14-03-2018, 01:17
اینقد اعصابم خورده دارم هرچی فهشه به مورینیو میدم

من نمیدونم چرا 2سال دیگه با این احمق تمدید کردن!!!

اعتماد به نفس ابهت جنگدندگی همه رو از تیم گرفته این بی شعور .
از همون اول بازی میدونستم حذف میشیم آخه مردک بی شعور بازی رفت دفاع کردی گند زدی به نتیجه بازی برگشت تو زمین خودمون چه لزومی به دفاع یا سانتر های مسخرت هست !!!یا چرا به فلینی که همه پاساش اشتباهه بود همه توپا رو لو داد بازی میدی اون همه پول واسه پوگبا دادیم خب تو پست درست خودش بهش بازی بده یعنی فلینی درخت از پوگبا بهتره بهش بازی میدی تو همچین بازی مهمی!!!گند زده به تیم تاکتیکای مضخرفش چیزی جز دفاع و سانتر و بی اعتماد به نفسی نیست اصن درک نمیکنم چرا باید تیم اینقد ترسو باشه!!!!

کاش زودتر گورشو گم کنه از تیم بره مضخرف.

manchester fan
14-03-2018, 01:18
فقط نمیدونم چرا با مورینیو تمدید زودهنگام انجام دادن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تیم کاملا بدون تاکتیک و برنامست و از اون بدتر باید ترکیب مزخرف مورینیو هم تحمل کرد

pcforlife
14-03-2018, 01:29
آقا... من تو این همه سالی که بازی های یونایتد رو دنبال میکنم یادم نمیاد که یه مربی بیاد همچین تعویض اشتباهی رو بکنه.
فقط یه مربی احمق میتونه بیاد با یه تعویضش سه تا بازیکن رو از گردش بازی حذف کنه و به تیمی که داره خوب بازی میکنه گند بزنه.
فلینی و ماتیچ وسط زمین دارن با قدرت بدنیشون و کمک به دفاع مدیریت مکنن بازی رو، طرف میاد فلینی رو میکشه بیرون پوگبا رو میاره که تو همون چند دقیقه ببینید چند تا پاس اشتباه داد، بعد گل اول هم کاملا بی انگیزه. قبل از تعویض فلینی الکسیس همه کاره یونایتد تو نیمه دوم بود... بعد تعویض به همراه لینگارد از بازی محو میشن...
خوب دادا تیمت وقتی خوب بازی میکنه و نمیتونه گل بزنه چرا دست به هافبک هات میزنی؟!! راشفورد رو بکش بیرون که تو شکم سیری دو گلش به لیورپول مونده.
مارسیال و ماتا باید بیان تو نه پوگبا... آقا اصلا تیمت گل نمیزنه... بزار بریم وقت اضافه... دقیقه شصت هفتاد چه وقت تغییر تاکتیکه...؟
آخه چقدر یه مربی میتونه احمق باشه؟ والا ما به این سویا با دست نزدن فلینی هم میتونستیم یه گل بزنیم... واقعا ما باید این سویا رو راحت می بردیم.. الکی باختیم و حذف شدیم...
پشت تیمو خالی نمیکنم.. ولی CL جای ریسک و حماقت نداره... همین یه بازی میتونه دلیل درستی باشه که مالکین باشگاه نگران باشن برای آینده یونایتد و مساله سرمربی تیم... حتی سرمربی ای که به تازگی تمدید کرده.
:n35::n27:

pcforlife
14-03-2018, 01:35
یا چرا به فلینی که همه پاساش اشتباهه بود همه توپا رو لو داد بازی میدی اون همه پول واسه پوگبا دادیم خب تو پست درست خودش بهش بازی بده یعنی فلینی درخت از پوگبا بهتره بهش بازی میدی تو همچین بازی مهمی!!!گند زده به تیم تاکتیکای مضخرفش چیزی جز دفاع و سانتر و بی اعتماد به نفسی نیست اصن درک نمیکنم چرا باید تیم اینقد ترسو باشه!!!!

دادا دقت پاس فلینی 86 درصد بود (که گزارشگر رو مخی بازی هم خوندش از رو زیرنویس). من نمیگم پوگبا بهتره یا فلینی. موضوع الزاما سر این نیست که اگر پوگبا از ابتدا بود اوضاع بهتر بود یا نه. موضوع اینه وقتی مربی ای با آنالیزش به این نتیجه میرسه که به بازیکنی اعتماد کنه و اون بازیکن هم داره خوب بازی میکنه، دیگه نباید طمع کنه و وسط نیمه دوم تغییر تفکر بده و پوگبا رو بیاره تو. تعویض باید به تیم خودی کمک کنه نه تیم حریف!!

jack82
14-03-2018, 01:42
بنده نباید تو این تاپیک نظر یدم قصدم هم بی احترامی یا کری خوندن یا ناراحت کردن کسی نیست.
امشب میتونم به جرات بگم که هوادای منچستر حال مارو و تنفر یکی مثل من از مورینیو رو کامل درک کردن.بنده هوادار چلسی هستم و زمانی هوادار پر پا قرص خوزه ولی چند سالیه این بشر انگار رد داده

fa_shinobi
14-03-2018, 01:42
99 درصد حذف رو به مورینیو ربط میدم.
شما میدونی که حتی اگه مساوی 1-1 هم باشه تیمت حذف میشه. پس از همون اول میای برای اینکه دو گل بزنی. در صورتی که مورینیو تو نیمه اول منتظر خسته کردن تیم مقابل و محک زدنش بود!!
کاملا مشخص بود که سویا دفاع چند لایه میذاره. چرا باید بازیکنی مثل ماتا که خلاقیت خالصه بیرون باشه و راشفورد بره تو پست وینگ راست که تخصصی توش نداره؟
فلینی داشت خوب بازی میکرد. تو نبردای هوایی موفق، جلو ضد حمله ها رو میگرفت. پاسهاشم درصد صحیحش بالای 80 بود. دوندگیش هم که نشون داد عالی بود. همشم که داشتیم سانتر میکردیم. چه دلیلی داره هافبک با هافبک عوض بشه؟
راشفورد نیمه دوم افتضاح بود و باید اولین تعویضی اون میبود با ماتا. چرا تا آخر بازی کرد؟
---
محافظه کاری مورینیو قابل تحمل نیست. شاید تو لیگ تو 38 هفته جواب بده. ولی تو دو بازی رفت و برگشت لیگ قهرمانان نه. چجوری پس باید تو لیگ قهرمانان بالا رفت؟
باشگاه با این همه خرج و مخارج انتظار داره حداقل یکی دو پله ازین تورنومنت بالا بریم. نه اینکه هر سال به یه دلیلی حذف شیم ازش.
با اینکه قبول دارم مورینیو خیلی تیمو بالا کشیده اما انتظار داشتم با همین روند سویا رو شکست بده. دیگه خیلی از مناسب بودن مورینیو برای منچستر مطمئن نیستم

Mohammad King
14-03-2018, 02:01
دادا دقت پاس فلینی 86 درصد بود (که گزارشگر رو مخی بازی هم خوندش از رو زیرنویس). من نمیگم پوگبا بهتره یا فلینی. موضوع الزاما سر این نیست که اگر پوگبا از ابتدا بود اوضاع بهتر بود یا نه. موضوع اینه وقتی مربی ای با آنالیزش به این نتیجه میرسه که به بازیکنی اعتماد کنه و اون بازیکن هم داره خوب بازی میکنه، دیگه نباید طمع کنه و وسط نیمه دوم تغییر تفکر بده و پوگبا رو بیاره تو. تعویض باید به تیم خودی کمک کنه نه تیم حریف!!

حسین گند زده به تیم این بشر

این بازیها اصلا در حد یونایتد نیست با این همه بازیکن نمیتونیم سویا رو بزنیم خیلی عجیبه!!!!!

تیم اصلا برنامه نداره اصلا هم پیشرفتی نکردیم اصلا جا نیوفتاده تیم .
دقیقه 36 بازی بود آمدم اینجا پست دادم از شرش خلاص شیم زودتر چون قشنگ مشخص بود هیچ پیشرفتی نکردیم قشنگ مشخص بود حذف میشیم.

چه بازیکنایی داریمو این احمق ازشون بازی خوب نمیگیره خود پوگبا هم گفته پستی که بازی میکنم پست مورد علاقم نیست فقط داره بازیکن خراب میکنه.

arashsard
14-03-2018, 03:24
من طرفدار یونایتد نیستم ولی چرا مورینیو دنبال نوش دارو پس از مرگه ؟ بعد که دو تا گل خورد تازه یادش اومده ماتا و مارسیال رو بکشه توو . ماتا باید همون اولای نیمه دوم میومد توو چون راشفورد اصلا خوب نبود . گلی هم که زدن روو حرکت ماتا بود . آخه فلینی رو چرا کشیدی بیرون . فلینی خیلی موثر بود . صرفا چون اسمش فلینی هست نباید ۹۰ دقیقه بازه کنه ؟ یونایتد باخت بخاطر تصمیمات اشتباه مورینیو . علاوه بر اینا مورینیو داره یکی یکی بازیکنا رو نابود میکنه . اون از پوگبا حالا نوبت الکسیس بیچارس .

nw_nk
14-03-2018, 07:41
مورینیو: من قبلا دو بار به همراه پورتو و رئال مادرید، منچستر یونایتد را حذف کرده ام؛ پس چیز جدیدی رخ نداده است

اظهار نظر جنجالی ژوزه مورینیو، سرمربی منچستر یونایتد پس از حذف در مقابل سویا بازتاب گسترده ای در شبکه های اجتماعی داشت.

به گزارش منچستر ایوینینگ نیوز و مترو آقای خاص پس از حذف تیمش در کنفرانس خبری، در توضیح شکست تیمش، شکست های سر الکس فرگوسن را خاطرنشان کرد تا هواداران پرشمار شیاطین سرخ در شبکه های اجتماعی به شدت ناراحت شوند:

آقای مورینیو، بعد از چنین حذفی آیا باید باز هم در بازار خرج کنید یا آنکه در تمرینات بهتر کار کنید؟

همه چیز، همه چیز باید عوض شود. همه پول خرج می کنند. درست است؟ این یک پروسه عادی است. همه تیم ها سرمایه گذاری می کنند. ما تنها تیمی نیستیم که پول خرج می کنیم. همه خرج می کنند.

دیروز گفتم که اگر در این بازی شکست بخوریم، بسیار نا امیدکننده خواهد بود. نمی خواهم از آن یک درام بسازم. برای این کار وقت نداریم زیرا شنبه یک بازی دیگر داریم. وقت نداریم که بیش از 24 ساعت برای این شکست ناراحت باشیم. فوتبال همین است. دنیا به آخر نرسیده است. من دو بار روی این صندلی نشسته ام و منچستریونایتد را در همین ورزشگاه حذف کردم. با پورتو روی این صندلی نشستم، منچستریونایتد حذف شد. با رئال مادرید روی این صندلی نشستم، منچستریونایتد حذف شد.پس این برای باشگاه چیز جدیدی نیست. البته واضحا مربی منچستریونایتد بودن و حذف در لیگ قهرمانان نا امیدکننده است.

فکر نمی کنم که عملکرد ما بد بوده باشد. ما با رویکرد خوبی بازی را آغاز کردیم. بعد از 10 یا 15 دقیقه بازی خوب گلی نزدیم و سویا تیم واقعا خوبی است و می تواند توپ را پنهان کند. بازیکنان خط هافبک آنها واقعا خوب هستند. در نیمه اول یادم نمی آید آنها موقعیت جدی داشته باشند. پس فکر می کنم کنترل خوبی روی بازی داشتند اما بدون ایجاد خطر. در نیمه دوم باز هم خوب آغاز کردیم اما شانس ها را به گل تبدیل نکردیم. گل اول همیشه خیلی مهم است و همیشه جهت بازی را عوض می کند. گل اول این بازی برای آنها بود.

وی در مورد تعویض بن یدر و تعویض های خودش گفت:

گاهی من در تعویض ها خوش شانسم و گاهی مربیان دیگر خوش شانس هستند. تعویض بن یدر از سوی وینچنزو تعویض خیلی خوبی بود و وقتی آنها گل اول را زدند، بازی کاملا متفاوت شد.

Barry Allen
14-03-2018, 10:05
وای مورینیو امسال ترکونده، پوگبا و ماتا و مک تومینی رو بیرون گذاشته و فلینی رو فیکس گذاشته :n08::n08:مرد حسابی مگه داری با رئال مادرید یا بارسلونا بازی میکنی که انقدر دفاعی میچینی ؟!! سویا دو روز پیش تو زمین خودش، دو تا از والنسیا خورده و امسال خیلی خیلی معمولیه تیمش :n08:

mjt10063
14-03-2018, 13:10
یعنی دارم دیوونه میشم ، اصلا نمیدونم دارم چه کار میکنم ، فقط میتونم بگم ، منچستر شده بازیکن خراب کن ، پوگبا اصلا اون پوگبا نیست ، خدا وکیلی لینگارد ازش بهتر بازی میکنه

asghar taraghe
14-03-2018, 14:36
سلام به همه دوستان ناراحت منچستری، من دیشب گریم داشت میگرفت از بازی، واقعا بد باختیم به تیم سویا. در کل منم خیلی شاکی بودم از مورینیو، اشتباه کرد تو تاکتیکش ولی بازی همینه فوتبال همینه٬ بعدش که کمی آروم شدم دیدم این تیم با مورینیو سیر صعودی داشته با شیب خیلی کم ولی صعودی، همین دو هفته اخیر کلی خوشحال بودم از بازیامون و عملکردمون جلو لیور و چلسی، ما بعد فرگوسن بهترین رتبمون ۴ ام بود، الان دوممیم با اختلاف، درسته کمه و کافی نیست، ولی بهتره، از قبل بهتره، امیدوارم حفظ مورینیو در آینده تصمیم درستی باشه و از حرفام پشیمون نشم.

manchester fan
14-03-2018, 15:00
شخصیت تیم داره له میکنه این اقا
اینجا پورتو و اینتر و چلسی نیست که بعد بازی هر چی دلت میخاد بگی

مورینیو هیچ ایده ای برای کارهای هجومی تیم هاش نداره و دستش کاملا رو شده موندنش فقط ضرر برا تیم
با این همه بازیکن و این همه خرید اونم تو سالی که تیم های دیگه لیگ به غیر از سیتی کاملا نوسان داشتن تو طول فصل دوم بودن هیچ پیشرفتی به حساب نمیاد

fa_shinobi
14-03-2018, 15:01
سلام به همه دوستان ناراحت منچستری، من دیشب گریم داشت میگرفت از بازی، واقعا بد باختیم به تیم سویا. در کل منم خیلی شاکی بودم از مورینیو، اشتباه کرد تو تاکتیکش ولی بازی همینه فوتبال همینه٬ بعدش که کمی آروم شدم دیدم این تیم با مورینیو سیر صعودی داشته با شیب خیلی کم ولی صعودی، همین دو هفته اخیر کلی خوشحال بودم از بازیامون و عملکردمون جلو لیور و چلسی، ما بعد فرگوسن بهترین رتبمون ۴ ام بود، الان دوممیم با اختلاف، درسته کمه و کافی نیست، ولی بهتره، از قبل بهتره، امیدوارم حفظ مورینیو در آینده تصمیم درستی باشه و از حرفام پشیمون نشم.

حرفات رو قبول دارم. مورینیو خیلی کمک کرده به تیم ما و چیزی که تحویل گرفت با چیزی که الان تحویل داده خیلی فرقشه. نباید مثل رئالیها ناسپاس باشیم و چون آنجلوتی اومده و اونا رو قهرمان کرده پس مورینیو بده. اونا هم تیم بدی داشتن و مورینیو دوباره تبدیلشون کرد به یه مدعی.
ولی از اینجا به بعدم باید به یه شکل دیگه نگاه کرد. آیا بازم میشه بازیکنی مثل الکسیس و پوگبا خرید و سطحش پایین بیاد؟ آیا سال بعد هم ممکنه مورینیو بیاد و جلو همچین تیمهایی دفاعی بازی کنه؟ آیا اگه مثل فن خال بیشتر بهش فرصت داده بشه، اوضاع رو بدتر میکنه؟
موضوع پیچیده است. فلسفه باشگاه عوض شده. بازیکنای پر هزینه میخریم. بازیکن خراب کن شدیم. تو سری دوران فرگی رو هم داریم میخوریم. هنوز پرطرفدارترین تیم دنیاییم و...

Mohammad King
14-03-2018, 15:07
مورینیو بازیکن خراب کنه گند زد تو شوآینی گند زد تو کاسایاس گند زد تو زلاتان گند زد تو پوگبا کلن آدم لجباز و یه دنده ایی هست تفکراتش اصلا به درد نمیخوره رسما تیمو خراب کرده تیم ترسو شده بازیکنا دنبال توپ نمیرن اصلا دوندگی برا دفاع ندارن خریدهاشم برای تیم خوب نبودن یا شاید درست نمیتونه ازشون استفاده کنه اینیم که الان هستیم به خاطر سطح بازیکنامون هست و لیگ جزیره توی افت هست الان یه مدته اگر نه خیلی راحت مطمئن میگم مورینیو به تیم بیشتر ضربه زده تا کمک.

nw_nk
14-03-2018, 16:56
هزینه 350 میلیون یورویی یونایتد برای هیچ!

حذف یونایتد از چمپیونز لیگ توسط سویا، شاید این تیم را وارد بحران بزرگی کند.

سویا شب گذشته با دو گل ویسام بن یدر موفق شد منچستر یونایتد را شکست داده و به دور بعد چمپیونز لیگ صعود کند. شاگردان مونتلا در طول بازی نیز سوار بر بازی بودند و شاگردان مورینیو را مقابل هواداران خود تحقیر کردند.

شیاطین سرخ با قهرمانی در لیگ اروپا فصل گذشته به چمپیونز لیگ بازگشت و حدود 350 میلیون یورو در طول دو فصل اخیر هزینه کرد تا بتواند به روزهای خوب گذشته خود بازگردد.

پل پوگبا (105 میلیون یورو)، هنریک مخیتاریان (42 میلیون یورو)، اریک بایی (38 میلیون یورو)، روملو لوکاکو (84.7 میلیون یورو)، نمانیا ماتیچ (44.7 میلیون یورو) و ویکتور لیندلوف (35 میلیون یورو)، همگی بخشی از پروژه تقویت تیم توسط مورینیو بودند.

این هزینه سرسام آور و نجومی، با ناکامی این تیم در کسب قهرمانی لیگ برتر و حذف از چمپیونزلیگ مقابل سویا همراه شده است. بن یدر که به جای لوئیس موریل به میدان رفت، قهرمان تیم مونتلا بود و این در حالیست که استیون انزونزی، میانه میدان را در دست گرفته بود و با پاس‌های استثنایی ، تیمش را رو به جلو پیش می‌برد.

شب جادویی الدترافود، نه برای هواداران شیاطین سرخ بلکه برای 2 هزار هوادار سویا که به منچستر سفر کرده بودند رقم خورد و تیم 350 میلیون یورویی، به آسانی از دور رقابت ها کنار رفت.

pcforlife
18-03-2018, 10:08
سلام
خوشحالم که بازی دیشب رو بردیم. البته سرمای هوا برف و یخ زدگی گویا بی کیفیت کرده بود بازی رو (چیزی که از خلاصه بازی دیدم).
در مجموع با دید بر وضعیت چلسی و البته لستر، تاتنهام و ما شانسای اول قهرمانی هستیم اگر دوباره به خودمون نبازیم.
خیلی دوست دارم انتقام بازی لیگی تاتنهام رو تو اف ای بگیریم.
.
خب... بعد از حذف از لیگ قهرمانان و با دید بر اینکه ما این پتانسیل رو داریم که بین 4 تیم برتر لیگ بمونیم، یه نگاهی به آینده تیم داشته برای فصل بعد.
.
مورینیو
پیش از اتفاقات بازی سویا تمدید کرده و قطعا حداقل یک فصل دیگه با تیم هست. این در حالیه که انریکه به احتمال قوی میره چلسی و ما دو تیمی که درصد مالکیت توپ براشون اهمیت داره، در لیگ خواهیم داشت. و طبیعتا مربی های خوب و رقیب مورینیو یکی یکی تیم انتخاب میکنن و آلترناتیوی برای خوزه پیدا نمیشه، پس ما شاید تا پایان قراردادش باهاش باشیم که امیدوارم موفقیت اون و تیم رو ببینیم.
تو پرانتز بگم پیشبینی شخصی من برای کونته اینه که با شوک میده به لیگ برتر و میره آرسنال یا کلا از انگلیس میره psg.:n02:
کریک / زلاتان
کریک که خداحافظی کرد از فوتبال و احتمالا در فصل بعد در تیم دستیاران باشه.:n12: و زلاتان هم به احتمال بالا در فصل بعد نخواهد بود مثل این فصل که نبود در کنار تیم.:n01:
بلیند / دارمیان / هررا
این بازیکنان به شدت احتمال قرارگیری در لیست خروجی باشگاه رو دارند، چون شانس فیکس شدن و جلب کردن نظر مورینیو رو نداشتند. بین اینها شانس دارمیان که این روزا رفتنش به یووه مطرح شده جدی تره و پس از اون بلیند و هررا.
به شخص دوست دارم هم به بلیند و خصوصا به هررا فرصت داده بشه و در یونایتد بمونن.
فلینی
نظرات راجع به مروان فلینی بین هوادارا متفاوته. من خودم اعتقاد دارم فلینی به درد یونایتد میخوره اگر در پست مناسب با شرح وظایف دفاعی تر استفاده بشه. اما از طرفی بازیکنانی که وضعیت عملکردشون سینوسی هست و سنشون هم داره میره بالا به نظرم بهتره تیم رو ترک کنن. فلینی از اون دسته بازیکنان هست. البته این نکته حائض اهمیته که جانشین فلینی خصوصا با فیزیک بدنی که داره باید بیاد تو رادار یونایتد تا تصمیم بر این بشه که فلینی بره.
اسمالینگ / جونز
دو تا بازیکنانی که به شدت سینوسی کار می کنند و در بزنگاه ها تیم رو به فنا میدن و البته در تیم مصدومیت هاشون هم کم نیست. به نظرم هر چه زودتر برن از تیم به نفع تیمه، البته ما خاطرات خوب هم داریم اما صحبت از تیم مطرحه. فعلا بهترین مدافع و شاید یکی از بهترین خریدهامون اریک بایی بوده و ما به دو اریک بایی دیگه احتیاج داریم.
یانگ / والنسیا
هم یانگ هم والنسیا فصل خوبی رو با همه فراز و نشیب های تیم طی کردند. اما باید در نظر داشت هر دو الان 32 سالشون هست و مسلما برای حرکت رو به جلو به عنوان وینگر یا وینگ بک نیاز به جوانی هست و بایستی تیم به فکر جایگزین باشه. ما لوک شاو رو به صورت تخصصی داریم که فعلا در ترکیب استفاده نمیشه.
لیندلوف
خریدی معمولی و در مقاطعی پر اشتباه. شاید یک فصل فرصت برای بازیکن کم باشه برای نشان دادن توانایی هاش. ولی قطعا انتظارات ما هم بیشتر بوده و شاید در تابستان خروجش از OT رو شاهد باشیم.
.
.
با نگاه به توضیحاتی که دادم احتمال اینکه چهار پنج نفر در تابستان از باشگاه برن کم نیست. چیزی که به نظرم ضرروی هست اینه که ما دو سه بازیکن خوب جایگزین برای خروجی ها بگیریم و چند پست خالی رو با اعتماد به فوسو منسا، توآنزبه و پریرا پر کنیم.
این فصل خوشحالم برای مکتومنی یا لینگارد و دوست دارم این روند ادامه داشته باشه..
.
.

nw_nk
20-03-2018, 22:34
پوگبا: مایه خوشحالی خواهد بود اگر روزی بتوانم در کنار نیمار بازی کنم

پل پوگبا، هافبک فرانسوی منچستر یونایتد از تمایلش برای بازی در کنار نیمار می‌گوید.

پوگبا که تا پیش از انتقال نیمار، رکورد گران ترین بازیکن تاریخ فوتبال را در اختیار داشت، این روزها در منچستر یونایتد اوضاع خوبی ندارد. او بسیاری از بازی‌ها را از روی نیمکت شروع می‌کند و گزارش‌هایی هست مبنی بر اینکه رابطه چندان خوبی هم با ژوزه مورینیو ندارد. به گزارش اسکای اسپورت، پوگبا که هم اکنون در اردوی تیم ملی فرانسه حضور دارد و به دنبال بازگشت به روزهای اوج است، درباره نیمار می‌گوید:

حرف‌های خوبی که او - دو سال پیش - درباره من بر زبان آورد را در خاطر دارم. من هم واقعا سبک بازی او را دوست دارم. نیمار معنای واقعی لذت در زمین فوتبال است. می دانم که در برزیل فوتبال همه چیز است. زندگی است. در برزیل همه فوتبال بازی می‌کنند. وقتی بازی نیمار در زمین را می‌بینم که از بازی خودش لذت می‌برد؛ با تکنیک و چابکی‌اش... عاشق تماشای بازی‌اش هستم. او سبک بازی متفاوتی دارد. سبکی مختص به خودش.

در هر کجای جهان که نام نیمار را ببرید، همه می‌دانند او کیست و چه می‌کند. بنابراین، اگر روزی بتوانم در کنارش بازی کنم، مایه خوشحالی خواهد بود. وقتی کوچک‌تر بودم، همیشه به بازی زیدان، مسی، رونالدینیو و رونالدو نگاه می کردم. ویدئوهایی از پله، مارادونا، کریس وادل، کاکا و ... می‌خواستم همه ویژگی های مثبت آنها را یکجا داشته باشم. حالا بیشتر به بازیکنانی نظیر آندرس اینیستا، یحیی توره، کوین دی بروین و لوکا مودریچ که هافبک بسیار قدرتمندی است، نگاه می‌کنم.به آنها نگاه می‌کنم تا بازیکن بهتری شوم.

nw_nk
31-03-2018, 21:11
مورینیو: اگر منچستر یونایتد در لیگ دیگری حضور داشت، حالا برای قهرمانی می جنگید

ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی منچستر یونایتد، پس از برد 2-0 تیمش برابر سوانزی، در نشست خبری حضور یافت.

به گزارش بی بی سی، مورینیو گفته است:

عالی می شد اگر می توانستیم نیمه دوم را هم به خوبی نیمه نخست بازی کنیم. در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم، سوانزی را عقب نگه داشتیم، گلزنی کردیم و زیبا بازی کردیم. نمایشی عالی بود. در نیمه دوم حریف بهتر شد ولی ما این ما بودیم که به آن ها اجازه پیشروی دادیم. بسیاری از بازیکنان ما برای تیم های ملی شان بازی کرده اند و به همین خاطر خسته بودند. آن ها فکر می کردند دیگر برنده شده ایم و برای همین به حریف اجازه دادند جلو بیاید. با این وجود خوب بود. تمامی امتیازات حیاتی هستند چون ما خواهان باقی ماندن در رده دوم هستیم.
وی همچنین افزود:

فصل گذشته قهرمان جام ها شدیم ولی لیگ را در رده ششم به پایان رساندیم. امسال می خواهیم در رده دوم کار را به پایان برسانیم و اینک نسبت به فصل گذشته 10 امتیاز بیشتر کسب کرده ایم، گل های بیشتری زده ایم و کمتر گل خورده ایم اما باشگاهی وجود دارد که اساسا رسیدن به خود را برای ما غیرممکن کرده. اگر در لیگ دیگری حضور داشتیم، حالا برای قهرمانی می جنگیدیم. فصل مثبتی داشته ایم و جام حذفی هم هنوز باقی مانده است. در آن بازی ها برای دفاع از وجهه خود خواهیم جنگید.

pcforlife
07-04-2018, 22:29
سلام و تبریکات ویژه :n12:برای پرفکت کامبک جلوی سیتی.
چندین هفته پیش یه خبری دیدم تو ورزش سه که آیا بازی یونایتد - سیتی این امکان وجود داره که سیتی اون موقع قهرمانیش قطعی شده باشه و بچه ها تونل افتخار براش درست کنن تو زمین اونا یا اینکه چقدر احتمالش هست با برد یا تساوی جلوی یونایتد قهرمان بشن.
پشت بندش ترول های متوالی و کری های طرفدارای نو ظهور سیتی، آنتی یونایتدی ها و یا طرفدارای بارسایی پپ جالب توجه بود.
اینا کسانی بودند قبل از حذف در حذفی ادعای سه گانه داشتند.
بعد از لیگ کاپ دنبال سه گانه ابداعی (البته بهتر از سه گانه میکی ماوسی) بودن!
باخت به لیورپول به شکل مفتضحانه در آنفیلد که رویاهای CL شون رو دوباره خط خطی کرد و دنبال این شدن که اخرین تیر ترکش رو یعنی قهرمانی لیگ اونم جلوی یونایتد رو جشن بگیرن و بعد از نیمه اول همه چیزو تموم شده میدیدن.
آی بزرگوار و همسایه پر سر و صدایی که دنبال اینی خودتو مطرح کنی جلوی بزرگ و بزرگان لیگ برتر! این راهش نیست.lol
.
و اگر برد لیورپول به زعم هواداراش به نفع ما شد، برد ما در اتحاد با این کیفیت قطعا به نفع اونا خواهد شد، اگر بخوان و بتونن صعود کنن و در کل ما دینی به کسی نداریم!:n02:
.
.
مرسی تیم نیمه دوم که همه بازیکنا بدون تغییر نسبت به نیمه اول، خیلی سریع جبران کردن و جواب همه علی الخصوص میرزایی، گزارشگر چاپلوس صداسیما رو دادن.
.
.
از اون پرفکت کامبک های فرگوسنی بود که سالها به یادمون میمونه.:n12:

albertxx
07-04-2018, 22:40
300 میلیون فقط واسه دفاع خرج کنی بعد
هفته قبل تو 30 دقیقه 3 تا بخوری
بعدشم تو 15 دقیقه 3 تا نوش جان بفرمایی !
بعدشم مشخص نیست ! :n09: ( این ذوب شدگان پپ پیداشون نیست تو فضای مجازی :n09: )

چه کرد پوگبا !!!!!!
عالی بود

Führer
07-04-2018, 23:58
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان محترم ....
تبریک برای این برد دلچسب و این کامبک حیرت انگیز ...
همچین کامبکی در همچین دیداری ، در خانه حریف و در مقابل اون همه ستاره و یه مربی بی نهایت خوش شانس ، فقط و فقط از مورینیو و شاگردانش بر‌میومد و بس...!
به امید قهرمانی در جام حذفی و نایب قهرمانی لیگ...!

پ.ن مهم :
تاریخ و ساعت دقیق بازی مون با تاتنهام در نیمه نهایی جام حذفی مشخص شده دیگه.درسته؟!
میشه بفرمایید کی هستش دقیقا؟!

سپاس و درود...

Führer
08-04-2018, 00:07
دوستان؟!

کی موافق هستش که در یک هفته‌ی مشخص ، به روابط عمومی صدا و سیما زنگ بزنیم (۱۶۲) و از مزدک میرزایی (لعنت الله و علیه) شکایت دست جمعی بکنیم؟!!!

این مرتیکه دیده ما هوادارای میلیونی یونایتد در ایران ، به کلاس کاری مون نمیخوره سرمون رو به سره‌همچین آدمی بذاریم،خیلی دیگه داره به شعور ما هواداران یونایتد و مورینیو توهین میکنه!!!

من امروز بین دو نیمه استارت اینکارو زدم!!

این آقا به قدری تو بازی های یونایتد عقاید بی منطق و نظرات خنده دار و غیر کارشناسانه اش رو به خورد مخاطب میده،بلااستثنا در طول ۹۰دقیقه کاره منو به خوردن قرص آرامبخش میکشونه!!!

خوشم اومد که یونایتد و مورینیو (که خودش در گزارش نیمه اول گفته بود تحقیر شدن جلوی سیتی و گواردیولا) خوده این مرتیکه رو پشت تریبونی که بیننده‌ی میلیونی داره (از سر ناچاری) ضایع و تحقیر کردن!!
آخره بازی که فکر کنم از شدت ناراحتی غش کرد...!!!

fa_shinobi
08-04-2018, 10:31
یه بازی به یاد ماندنی با دو نیمه متفاوت. تیم ما نشون داد که میتونه دفاعی و ترسو بازی کنه و دو گل هم بخوره. و میتونه تو یه نیمه سیتی رو لوله کنه.
هنوزم باورم نمیشه که این تیم به سویا باخته باشه. امیدوارم جام حذفی رو بگیریم
بازی تاتنهام فکر کنم اول اردیبهشت باشه

pcforlife
08-04-2018, 18:44
دادا Führer
از پخش زنده های رایگان استفاده کن یا اگه مشکل اینترنت داری، از گزینه Mute حین تماشای بازی استفاده کن!:n02:
گزارشگران تی وی کدومشون خوبن آخه!!؟!
گیرم میرزایی نباشه، یه گیج دیگه!:n09: یه آنتی یونایتدی یا آنتی مورینیویی دیگه!!:n21:
اینا شعور و ذره ای سیاست ندارن که ببینن تیم خارجی ای که تو ایران اینقدر طرفدار داره رو نکوبن تا طرفداراش شاکی نشن و از گزارشگر متنفر!

Führer
08-04-2018, 20:33
باز هرکی باشه از میرزایی بهتره!!
خیابانی با اینکه خودش یکی از شفیتگان سبک عوام فریب و خاله بازیه گواردیولا هست،اونقدر به شعور مخطاب احترام میذاره که اگر یکی به نحل میزنه،یکی هم به میخ بزنه!!
فردوسی پور که طرفداریش از لیورپول بر هیچکس پوشیده نیس!! از اونجایی که مورینیو قبل از پیوستنش به چلسی،پیشنهاد لیورپول رو رد کرد و امپراطوری تازه تاسیس چلسی رو بنیان گذاشت و همه جور افتخار با چلسب کسب کرد،اما لیورپول در حسرت سال ها در حسرت قهرمانی لیگ برتر تا به امروز باقی موند؛
و مهم تر از اون چندین سال بعد،در یه مسابقه‌ی سرنوشت ساز برای لیورپول،با تمام قوا رفت به آنفیلد و اونارو شکست داد و قهرمانی لیگ برتر رو که بعد از حدود ۳دهه داشتن بهش دست پیدا میکردن‌رو از دستشون قاپید و در آخر بازی اون ری‌أکشن های خاص خودش (کوبیدن مشت به قلب خودش و لوگوی چلسی) رو از خودش بروز داد، ذاتا با مورینیو و به طبع با یونایتد مشکل داره!
اما اونم اینطوری که میرزایی رفتار میکنه،نمیکنه!!

این آقا مشکل داره!! اما نه با مورینیو!! نه با یونایتد !!! بلکه با ما هواداراش....!!! کل گزارش رو اختصاص میده به انتقام گرفتن از ما....!! ما هم که آش کشک خاله‌مون هستش ظاهرا!!

اما اگر پشت هم باشیم،میتونیم از شرر این مرتیکه‌ی بیخود راحت بشیم.
اگر نه هم که باید همینطور حرص بخورید و بجای لذت بردن از بازی فوتبال،شکنجه بشیم....

#ننگ_بر_مزدک_میرزایی

pcforlife
08-04-2018, 20:43
امروز بعد از برد دلچسب دیروزمون، یاد دربی قدیمی یونایتد افتادم که اونجا هم میزبان سیتی بود و ما 2-0 عقب افتادیم و نهایتا با دو گل کینگ اریک (مثل پوگبا) و گل پیروزی بخش روی کین (عاشق خوشحالی بعد از اون گلشم) بازی رو بردیم.
.
.
آقا واقعا چسبید... :n12:

asghar taraghe
21-04-2018, 21:43
هیچی لذت بخش تر ازین نیست که منچستر با بازیش و کام بکش دهن این مردک رو ببنده با این عقدش از یونایتد

albertxx
21-04-2018, 22:11
نمیدونم مورینیو با منچستر با این گزارشگران صدا وسیما چیکار کردن که اینقدر چرت و پرت میگن
وجدانا کلکسیونی از مزخرفترین گزارشگران تو صدا و سیما هستن ( همه جورش هستن )
زمانی که 2-1 منچستر جلو هست مزدک میرزایی داره میگه یاران تاتنهام گیر اتوبوس منچستر افتادن که به صف شدن !
آخه یکی نیست بگه احمق اگه مهاجم های منچستر بهتر کار میکردن الان 3 4 تا تاتنهام باید میخورد

انتظار داره تیمی که 2-1 جلو هست و بازی دقیقه 80 به بعد هست حمله کنه و بعد گل مساوی رو بخوره ؟؟؟
نمیدونم یا نمیفهمن یا واقعا خودشون رو میزنن به اون راه
سر گل دوم منچستر بعد گل یادش اومد منچستر گل زده !!!!

تو هیجای دنیا گزارشگران این همه جانب داری و طرفداری نمیکنن از تیم خاصی !
فقط تو ایرانه که این همه گزارشگر بی سواد میدون داری میکنن

pcforlife
22-04-2018, 15:35
نمیدونم مورینیو با منچستر با این گزارشگران صدا وسیما چیکار کردن که اینقدر چرت و پرت میگن
وجدانا کلکسیونی از مزخرفترین گزارشگران تو صدا و سیما هستن ( همه جورش هستن )
زمانی که 2-1 منچستر جلو هست مزدک میرزایی داره میگه یاران تاتنهام گیر اتوبوس منچستر افتادن که به صف شدن !
آخه یکی نیست بگه احمق اگه مهاجم های منچستر بهتر کار میکردن الان 3 4 تا تاتنهام باید میخورد

انتظار داره تیمی که 2-1 جلو هست و بازی دقیقه 80 به بعد هست حمله کنه و بعد گل مساوی رو بخوره ؟؟؟
نمیدونم یا نمیفهمن یا واقعا خودشون رو میزنن به اون راه
سر گل دوم منچستر بعد گل یادش اومد منچستر گل زده !!!!

تو هیجای دنیا گزارشگران این همه جانب داری و طرفداری نمیکنن از تیم خاصی !
فقط تو ایرانه که این همه گزارشگر بی سواد میدون داری میکنن
دادا حرف دل منو زدی... :n18:
تشکر کافی نبود واسه پستت.

nw_nk
03-05-2018, 20:22
ریو فردیناند بدون حتی یک مبارزه حرفه ای به فعالیتش در عرصه بوکس خاتمه داد

فردیناند و بوکس خیلی زود دریافتند که مناسب یکدیگر نیستند.

ریو فردیناند، مدافع پیشین باشگاه منچستر یونایتد و تیم ملی فوتبال انگلیس، بدون انجام حتی یک مبارزه در عرصه بوکس، به فعالیت خود در این رشته ورزشی خاتمه داد.

به گزارش FFT، فردیناند 39 ساله چندی پیش به پشتوانه یک نهاد شرطبندی آنلاین با نام «بت فیر» تمرینات بوکس را شروع کرد؛ پروژه ای که با نام «از مدافع به مدعی» از آن یاد می شد. با این وجود بنابر آخرین مطلب ارسالی فردیناند در صفحه فیسبوکش، واحد کنترل بوکس بریتانیا از تایید درخواست او برای کسب مجوز فعالیت در عرصه حرفه ای بوکس خودداری کرده است تا فردیناند عطای این ورزش را به لقایش ببخشد.

در بخشی از بیانیه فردیناند آمده است:

از زمان اعلام هدف خود برای کسب مجوز مبارزه حرفه ای بوکس، هفته ای چهار الی پنج بار تمرین می کردم و حالا بسیار سخت است که دستکش های خود را کنار بگذارم. گفتن این که از اتخاذ چنین تصمیمی ناراحت هستم، کفایت نمی کند. پذیرفتن این که فرصت اثبات توانایی خود به BBBoC (واحد کنترل بوکس بریتانیا) را نیافتم، دشوار است. بوکس ورزشی سخت، پر تلاش و خطرناک است. همواره احترام بالایی برای این ورزش قائل بوده ام و هیچگاه آن را دست کم نگرفتم. می خواستم به مردم نشان دهم که هدفمند بودن و تلاش برای رسیدن به آن خوب است. این که با موفقیت ذهنی به سوی اهدافت گام برداری و تمام توانت را بگذاری نکته مهمی است ولی گاهی اوضاع بر وفق مرادتان پیش نمی رود.

nw_nk
05-05-2018, 23:09
سر الکس فرگوسن به دلیل خونریزی مغزی به بیمارستان منتقل شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت