مشاهده نسخه کامل
: ساعت سیستم خرابه یا باطریش؟
Amir-plc
18-06-2017, 08:55
سلام به دوستان
Amir-plc
18-06-2017, 08:58
ببخشید من یه سیستم دارم یه دوماهی هست ساعتش اصلا کار نمیکرد وقتی که درستش میکردم به اول بر میگشت بعد باطریشو عوض کردم ساعت و تاریخ رو درست کردم ولی ساعت و تاریخ خشک شدن همینجوری که تنظیم کردم موندن وقتی که سیستم رو روشن میکنم ساعت کر میکنه در ظمن کامپیوترم با پیام f1 بالا میاد
Amir-plc
18-06-2017, 09:00
یه جوابی بدین لازمه
محمد7966
18-06-2017, 09:33
یه جوابی بدین لازمه
احتمال زیاد باطری سالمه چون اگر خراب باشه ساعت اصلا تنظیم نمیشه و دوباره به زمان اولیه برمیگرده
شما یه بار باطری رو از مادربرد دربیارید و بعدش جا بندازید و ببنید باز این مشکل هست یا نه
shaahani
18-06-2017, 10:29
دستگاه رو کامل خاموش کنید و از برق بکشید
20 دقیقه تا نیم ساعت صبر کنید و دوباره روشن کنید در این حالت اگه ساعت برگشت خورده به ساعت اولیه مثلا سال 2000 این نشون میده که اطلاعات زمان در بخش ساعت و ic مورد نظر ذخیره نمیشه و باتری مادربوردتون خرابه
اما اگه ساعت برگشت نکرده بود ولی از حرکت ایستاده بود نشان دهنده اینه که قسمت ساعت مادربورد دچار آسیب شده است و قبل از اینکه به تعمیرگاه مراجعه کنید بهتر است سیستم را خاموش کنید و جامپر ری استارت مادربورد را اتصال دهید تا تنظیمات مادربورد شما بطور کلی به حالت اولیه برگردد و سپس دوباره تنظیمات را اعمال نماید و تست قبلی را انجام دهید تا متوجه شوید همچنان مشکل دارید و یا خیر .
Amir-plc
18-06-2017, 11:34
سیستم با پیام f1 بالا میاد بایوس رو هر جور تنظیم میکنم باز قاطی میکنه
Amir-plc
18-06-2017, 11:37
چون یه دفعه خراب شد بردمش تعمیر گاه گفت چیپ های مادر برد هنگ کردن درست کرد داد بهم از اون وقت ساعت خراب شده و پیام f1 میاد
اگر از باطری مادربورد مطمئن هستی با جامپری که نزدیک باطری قرارداره کلیرسیموس انجام بده و بایوس مادربورد را آپدیت کن و از داخل بایوس ساعت و تاریخ را تنظیم کن و از همه مهمتر با یک پاور دیگه تست کن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.