مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2018
سلام دوستان. از این نسخه های CPY و دو نسخه کم حجم FatGirl و CorePack کدوم یکی رو پیشنهاد میدین دانلود کنم؟! مسئله حجم ندارم و فقط میخوام با پچهای PTE سازگار باشه. ممنون
هر سه نسخه معتبر و با پچ ها سازگار هستند . فرقی نمیکنه کدوم رو دانلود کنید .
samyar_red
24-12-2017, 23:00
همه دارن یکی یکی زده میشن چون PES بجز گرافیک هیچ چیزی برای ارائه نداره!!!
همش تکرار و تکرار و ...
برای اینکه بتونی یه بازی فوتبال رو دقیقا یک سال بازی کنی باید برات تو این مدت جذابیت لازم رو داشته باشه!
اما PES بعد از یکی دو هفته همه چیزش تکراری میشه
یه مقایسه خیلی ساده تو چند مورد انجام میدم :
1-انیمیشن ها :
-تو PES اگه بازیکن حریف رو زمین بزنی نهایتا 10 تا انیمیشن (با اغراق) داره که بازیکن به تو این حالتا زمین میخوره!
-اما تو FIFA با توجه به تکلی که میری بازیکن زمین میخوره و هیچ تکراری در انیمیشن ها مشاهده نمیشه
2-گزارشگر :
-گزارشگر PES بازی یه تعداد جملات محدود داره که فقط تکرار میکنه!(با نصب هیچ پچی هم بهتر از این نمیشه)
-اما گزارشگر FIFA فقط باید بشینی گوش بدی لذت ببری (با توجه به روند بازی تحلیلش رو میگه ، اگه نقل و انتقال بزرگی انجام شده باشه حین بازی بهش اشاره میکنه ، اگه دو تا بازیکنت تو چند بازی اخیر باهم خوب همکاری کنن اعلام میکنه که خیلی خوب باهم مچ شدن و ...)
3-جو ورزشگاه :
- جوی کاملا یکنواخت رو در استادیوم های PES مشاهده میکنیم نیاز به توضیحات زیادی نداره!
- تو FIFA تماشاگران دقیقا با توجه به شرایط بازی تشویق میکنن (تو یه بازی که با منچستر انجام میدادم تو اولدترافورد 3 تا از لسترسیتی عقب افتادم ورزشگاه به طرز عجیبی به سکوت رفت! تاکتیک رو سراسر هجومی کردم و پس از چندین حمله دوباره به وجد اومدن و با شدت فوق العاده ای تشویق کردن!)
4-نقل و انتقالات :
-تو PES خیلی ساده به بازیکن پیشنهاد میدی قبول میکنه میاد یا قبول نمیکنه نمیاد ، همین!
-اما تو این نسخه از FIFA نقل و انتقالات خیلی جذاب شده ، دقیقا خودت میشینی سرمیز مذاکره با بازیکن ، مربی و یا ایجنت سر هر موردی مانند قیمت و دستمزد هفتگی و مدت قرارداد و دیگر پاداش ها چونه میزنی ، واقعا هیجان انگیزه!
این چهار مورد فکر کنم برای کسی که بخواد یکسال از یه بازی لذت ببره کافی باشه!
عمرا هیچوقت فیفا نمیتونه جای ساکر رو بگیره هرچی هم روی جزییات کار کنن بازم از لحاظ گیم پلی که نکته اصلیه بازیه نصف ساکر هم نمیرسه...فیفا 2000 و فیفا 2018 واقعا گیم پلی یکسانی دارن:n02:
همه جا هم طرفدارا ساکر بیشتره همین فروم خودمون تعداد پستها به وضوح مشخص میکنه نسبت طرفدارا هر دورو
سلام دوستان
یک سوال شاید بی ربط
من سیستم نمیکشه 18 را نصب کنم
الانم میخام pes2013
را نصب کنم
البته میخام اخرین پچ اون را دوستان معرفی کنند
مثلا پچ همین تابستان گذشته باشه
اگر هست لطفا لینک دانلود انرا بزارید
ممنون
فرستاده شده از WAS-LX1Aِ من با Tapatalk
mahyar21
25-12-2017, 09:22
عمرا هیچوقت فیفا نمیتونه جای ساکر رو بگیره هرچی هم روی جزییات کار کنن بازم از لحاظ گیم پلی که نکته اصلیه بازیه نصف ساکر هم نمیرسه...فیفا 2000 و فیفا 2018 واقعا گیم پلی یکسانی دارن:n02:
همه جا هم طرفدارا ساکر بیشتره همین فروم خودمون تعداد پستها به وضوح مشخص میکنه نسبت طرفدارا هر دورو
الان پراید تو خیابون زیاده پس از همه ماشینا بهتره؟
سلام دوستان
یک سوال شاید بی ربط
الانم میخام pes2013
را نصب کنم
ممنون
کسی نبود کمک ما بکنه؟
سلام دوستان
یک سوال شاید بی ربط
الانم میخام pes2013
را نصب کنم
ممنون
کسی نبود کمک بکنه به من؟
سلام دوستان
یک سوال شاید بی ربط
الانم میخام pes2013
را نصب کنم
ممنون
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به صورت کامل و همراه با توضیحات
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به صورت کامل و همراه با توضیحات
ممنون
رفتم دیدم
و دانلود کردم
اما هنوز نصب نکردم
golmohammadi
13-01-2018, 01:21
دوستان pes2018 نسخه موبایل هم قشنگه
حتما نصبش کنید
اولش یه تیم ضعیف میده بعدا شما با بازیها و دستاوردها و سکه و امتیاز باید بازیکن بخرین و برا خودتون تیم تشکیل بدین
آنلاینش هم خیلی راحته (البته با اینترنت خونگی فقط وصل میشه)
دوستان pes2018 نسخه موبایل هم قشنگه
حتما نصبش کنید
اولش یه تیم ضعیف میده بعدا شما با بازیها و دستاوردها و سکه و امتیاز باید بازیکن بخرین و برا خودتون تیم تشکیل بدین
آنلاینش هم خیلی راحته (البته با اینترنت خونگی فقط وصل میشه)
یک سال هستش که نصبش کردم البته نسخه PES2017 ! واقعا بازی قشنگ و جالبی رو ساختن و البته همانند نسخه کنسولها و PC با استفاده از موتور فیزیک Havok چه انیمیشن ها و فیزیک واقعی رو شاهد هستیم . من هم پیشنهاد میکنم نسخه جدید که PES2018 هستش رو نصب کنید و از این بازی زیبا لذت ببرید .:n01:
Mohammad King
19-01-2018, 11:31
سلام
دوستان بهترین ادیت برای لباس ها و اسم تیم ها کدوم هست ممنون میشم قرار بدین استفاده کنم کامل باشه.
برای ps4
Mohammad King
19-01-2018, 12:07
دوستان become a legend باید چیکار کرد بازیکنی ک ساختم پیشرفت کنه؟الان خیلی کم پیشرفت میکنه مثلا از 69 شده 71 چیکار باید کرد پیشرفت کنه؟
Mohammad King
19-01-2018, 18:07
یه مشکل دیگه که الان دیدم اینه که وضعیت بازیکنا همون condition که میشد بزاریشون رو حالت خوب یا متوسط یا بد خاموش شده نمیشه تغییر داد چی کار باید کرد؟
Mohammad King
22-01-2018, 22:16
کسی نیست جواب بده؟
سلام.
دوستان نسخه لایت رو که از استیم پلی میکنم ارور استاپ ورکینگ میده ...
چطوری این ارور و بر طرف کنم؟
ویندوزم هم 7 نسخه 64 بیتیه .
Mohammad King
20-02-2018, 14:55
سلام
بازی به سرور وصل نمیشه نمیشه آنلاین بازی کرد ارور code :fddn 535 میده
مشکل چیه؟
این مشکل روی ps4 هست
P I R A N H A
21-02-2018, 13:23
یه مشکل دیگه که الان دیدم اینه که وضعیت بازیکنا همون condition که میشد بزاریشون رو حالت خوب یا متوسط یا بد خاموش شده نمیشه تغییر داد چی کار باید کرد؟
لایو آپدیتو قطع کن
Amin Safavi
05-03-2018, 15:58
سلام دوستان.
من نسخه CPY را دانلود کردم. موقع اجرای بازی این ارور را میده ... کسی میدونه واسه چیه ؟
The procedure entry point SteamInternal_ContextInit could not be located in the dynamic link library E:\Games\Pro Evolution soccer 2018\PES2018.exe
Amin Safavi
05-03-2018, 16:02
واسه کرکش بود. ممنونم به هر حال:n06:
mahyar21
28-03-2018, 12:40
کسی تونسته با نسخه LITE آنلاین بازی کنه؟
amirpcp30
09-05-2018, 09:13
سلام دوستان
پچی چیزی اومده برای افزایش فریم بازی؟
همون اوایل یادمه فقط ی فایل بود که چند فریم فقط افزایش میداد ، میخواستم ببینم هیچ چیز دیگه ای میشناسید اومده باشه؟
Spoilsman
12-05-2018, 22:02
سلام
مشکل چیه؟
این مشکل روی ps4 هستمنم این مشکل رو دارم
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
amin_v30
21-05-2018, 15:15
تقریبا 1 هفته هست که نمیتونم به سرور کونامی وصل بشم برای بازی آنلاین توی ps4
نه با ایرانسل نه با آسیاتک
کسی این مشکل رو نداشته؟
SPIRIT PALST III
22-05-2018, 10:35
سلام
مشکل چیه؟
این مشکل روی ps4 هست
منم این مشکل رو دارم
کسی این مشکل رو نداشته؟
برای من با انجام هر بار لایو آپدیت میره آنلاین...پورت فورواردینگ و تغییر dns هم انجام دادم ولی تاثیری برای من نداشت...
SPIRIT PALST III
22-05-2018, 10:41
سلام
مشکل چیه؟
این مشکل روی ps4 هست
منم این مشکل رو دارم
کسی این مشکل رو نداشته؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen14014
22-05-2018, 18:25
اول بازی مشکل استاپ ورکینگ میرنه و تو نت هم راه حلهای مختلفی ارائه شده ، شما کدوم راه حل براتون جواب داده ؟
Mohammad King
02-07-2018, 17:49
سلام من پچ لباس تیم ها و اسم تیم ها رو روی کنسول ps4 ریختم
بازی لایو آپدیت میکنه از داخل بازی هم apply live update رو میزنم انجام میده اما چهره بازیکنا آپدیت نمیشه مثلا موهای گریزمان کوتاه نمیشه چهره بازیکنا آپدیت نمیشه میخوام بدونم مشکل از پچی هست که ریختم؟یا چیزه دیگه ای هست
wolfomid
03-09-2018, 19:21
سلام، ببخشید اینجا میپرسم، من نسخه دموی بازی pes 2019 رو برای ps4 دانلود کردم، توی 2017 خیلی بازیم خوب بود ولی توی 2019 سخت میتونم کامپیوتر رو ببرم، بخاطر نسخه دمو بودن و باگ هست که اینطوریه یا من نمیتونم بازی کنم؟
آخه من بیشتر کارای ترکیبی و 1 و 2 میکنم و تک ب تک میشم، ولی توی این فوتبال هر بار ک این کارو انجام میدم یا توپو از دست میدم یا بازیکنم حرکت نمیکنه ک پاس دوم رو بهش بدم. شما این مشکلات رو ندارید؟ نسخه اصلی چطوریه؟ مثل دمو هست؟ مخصوصا بعد آپدیت
دوستان با دسته xbox با کدوم دکمه یا فشار همزمان دکمه ها میشه از روی توپ پرید؟مثلاً پاس میدی برای اینکه توپ به بازیکنی که دورتر وایستاده برسه،از روی توپ بپری
ahmadfononi
11-08-2019, 13:46
سلام
من نسخه FitGirl ؛ Pes 2019 رو دانلود کردم بدون مشکل اکسترکت شد
دفعه اول نصب شد
وارد بازی که میشم صفحه سفید میشه و میاد بیرون
بعدش پاک کردم از Verify استفاده کردم قبل نصب
دیگه نصب نمیشه !
برای dt30_g4 خطا میده !
تویِ درایورهای مختلفی هم نصب میکنم اما بازم هیچ !
میشه کاریش کرد ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.